Advertentie

We zijn allemaal verdachten! Jij ook!


x

We zijn allemaal verdachten,

wat ga JIJ daaraan doen…?
x

By John Pilger © April 2012

vertaling © 2012 Guido Jonkers voor WantToKnow.nl

x

Jullie zijn allemaal potentiële terroristen, en het maakt daarbij niet uit of je de VS, Australië, Groot Brittanië of in Nederland woont. Feitelijk is je nationaliteit afgeschaft. Zodra jij je computer aanzet, is de US Department of Homeland Security in staat, om via haar National Operations Center, te kijken of je niet de woorden Al Qaeda typt, bijvoorbeeld in combinatie met woorden als ‘oefening’, ‘golf’, ‘initiatief’ of ‘organisatie’, om er maar een paar te noemen.. De aankondiging van de Britse regering dat het van plan is om elke email en elk telefoongesprek te gaan afluisteren is oude koek. De digitale stofzuiger die ‘Echelon’ heet, doet dit kunstje al jaren. Maar wat de laatste 2 jaar veranderd is, is dat vooral de VS is veranderd in een politiestaat, die de Westerse democratie verteerd.

En wat ga jij daar nou aan doen..?
In Groot Brittanië dienen, op instructies van de CIA, geheime rechtbanken af te rekenen met ‘terreurverdachten’.. Habeas Corpus is stervende. Het rechtsbeginsel dat stelt dat de verdachte van een misdrijf binnen een bepaalde termijn van zijn aanklacht in kennis moet worden gesteld, dat deze in levenden lijve aan een rechter moet worden voorgeleid en dat gevangenneming slechts mag volgen op gerechtelijk bevel. Het Europese  Gerechtshof voor Mensenrechten heeft beslist dat 5 mannen, waaronder 3 Britten, uitgeleverd kunnen worden aan de VS, hoewel geen van hen iets specifieks ten laste is gelegd tot op heden. Deze 5 mannen zitten al jaren in de gevangenis onder de wettelijke afspraak van uitlevering tussen de VS en GB van 2003, getekend 1 maand na de criminele inval van ‘geallieerde troepen’ in Irak.
Het Europese Hof heeft dit verdrag inmiddels als ‘onnodige en gewelddadig’ betiteld. Eén van de mannen, Babar Ahmad, is inmiddels GBP 63.000,- aan schadevergoeding toegekend, voor 73 verwondingen die hem zijn toegebracht door de Londonse politie, de ‘Metropolitan Police’. Hoog op het lijstje van de fascisten die achter dit schema zitten, staat seksueel misbruik, als handtekening..

Een van de andere mannen is schizofreen, die een volledige mentale instorting had en inmiddels in het Broadmoor ziekenhuis ligt en weer een van de andere heeft zelfmoordneigingen. Het is wat nietwaar, daar in het ‘Land of the Free’.. waar ze naar toe uitgeleverd moeten worden. Dáár waar ook de jonge Richard O’Dwyer naar is uitgeleverd, beschuldigd van copyright-overtredingen op het internet, met de dreiging van een gevangenisstraf van 10 jaar boven zijn hoofd.

De Amerikaanse procureur-generaal, Eric Holder, is van mening dat er op Amerikaanse burgers geschoten mag worden, 'mits daar aanleiding voor is'..

De wetten zijn in Europa inmiddels hard op weg te worden ‘verAmerikaniseerd’ en deze gevallen zijn niet specifiek in hun karakteristiek. In een uitspraak van het Hof van Beroep in London bleek dat Mohammed Gul, wegens het initiëren van ‘terrorisme’ op het internet, ‘daden tegen de gewapende troepen en de staat’ had begaan, en dat deze ‘overal ter wereld overheden had kunnen beïnvoeden vanuit politieke doelen’… Een misdaad ‘dus’, zo besloot het hof in al haar wijsheid..! Mogen we in het getuigenbankje roepen, de volgende personen: Thomas Paine, Aung San Suu Kyi en Nelson Mandela.

Wat ga jij hieraan doen?
De prognose ligt natuurlijk nu klaar: de woekering die Norman Mailer de ‘pre-fascist’ noemde, is volledig. De procureur-generaal van Justitie in de VS, Eric Holder, verdedigt met hand en tand het recht van de VS-overheid om Amerikaanse burgers te mogen doden..  En Israël, Amerika’s protégé, mag kennelijk haar kernraketten afschieten op een kernwapenloos Iran. In dit perspectief lijkt de leugen panoramische vormen aan te nemen.

De massamoord op 17 Afghaanse burgers op 11 Maart jl., waaronder tenminste 9 kinderen en 4 vrouwen, was het gevolg van een ‘brute’ Amerikaanse soldaat. Dit werd bevestigd door nota bene Obama zelf, die ‘een video had gezien’ die als ‘onomstotelijk bewijs’ diende. Maar een onafhankelijk Afghaanse parlementaire onderzoekscommissie, kwam met ooggetuigen op de proppen, die een gedetailleerde omschrijving van deze massamoord gaven. Zij spraken over tenminste 20 soldaten, die –met behulp van een helikopter- dorpen plunderen, moordend en verkrachtend (daar is de fascistische signatuur weer!),  in een nachtelijke aanval deze moordpartij hadden uitgevoerd.

En dan spreken we nog niet eens over de bijdrage van de VS aan de ‘technologie van moorden’, die via de moderne videospelletjes over de wereld wordt uitgestrooid. Moorden en uitroeien zijn ‘traditie’ geworden. In stripboeken neergezet als ‘rechtvaardig opkomend voor de zwakken’, maar ondertussen getraind in ‘smerige streken’, vaak racistisch, en geleid door een corrupte officier. Zo leiden de Amerikaanse troepen hun moordpartijen naar landen ver van huis, waar hun wandaden moeilijk te volgen zijn. We spreken over een land waar de moordpartijen onder de Indiaanse bevolking nooit écht meer uit beed verdwenen zijn. Vietnam was een ‘Indianenland’ in dit perspectief, en de ‘spleetogen’ die daar leefden, dienden toen ook al ‘uit de weg te worden geruimd’..

William Calley, de officier die opdracht gaf tot de moord op de burgers van het Vietnamese stadje My Lai, kreeg van president Nixon gratie.. Massamoord op burgers in het land van de Free..

Ik roep in herinnering de moordpartij in het Vietnamese dorpje ‘My Lai’ in 1968, waar honderden arme dorpelingen werden afgeslacht door een bataljon Amerikaanse GI’s. En wat stond er op de cover van Newsweek..? Dat dit incident ‘een Amerikaanse tragedie’ was.. In de strafzaak die toen volgde tegen het bataljon werden 26 mannen beschuldigd. Slechts één van hen werd veroordeeld en deze kreeg van president Richard Nixon ook nog eens amnestie..!
My Lai ligt in de Vietnames provincie Quang Ngai, waar ik als reporter heb meegemaakt, dat naar schatting 50.000 mensen gedood zijn door Amerikaanse troepen, in wat de Amerikanen noemen ‘vrije vuurzones’.. Dit was kennelijk het model van de moderne oorlogsvoering: industriële moord.

En net zoals dit het geval was in Irak en Libië, blijkt Afghanistan het ‘themapark’ te zijn voor het proces van ‘Amerika’s nieuwe, permanente oorlog’. Maar ook voor NATO, de bedrijven die het high-tech oorlogstuig verkopen, de media en natuurlijk voor de ‘beveiligingsindustrie’, wiens lucratieve besmetting een plaag is voor de plaatselijke bevolking. Het gaat absoluut niet om het bereiken van het officiële doel: het brengen van vrede in het gebied.. Onbelangrijk, absoluut. Waar het om gaat, is dat JIJ wordt murw gemaakt, dat JOUW onverschilligheid wordt gestimuleerd..!

Wat ga JIJ hieraan doen?
Er zijn mijlpalen zichtbaar in deze fascistische ontwikkeling.. Het zal niet lang meer duren, voordat het Hogergerechtshof in London zal beslissen dat Julian Assange, Wikileaks-oprichter, uitgeleverd zal worden aan Zweden. Hoewel Julian Assange van GEEN ENKELE misdaad is beschuldigd, is zijn vooruitzicht gevangenisstraf, waarbij eenzame opsluiting niet uitgesloten dient worden. Allemaal op basis van een onderzoek naar mogelijke seksuele escapades, gebaseerd op belachelijke aanklachten.
En natuurlijk… Dankzij een ‘geheime overeenkomst’ tussen de VS en Zweden, zal Assange uitgeleverd kunnen worden aan de VS, waar hij ongetwijfeld in de goelag zal verdwijnen, mocht het zover komen.

In haar eigen land Australië, heeft minister-president Julia Gillard afspraken gemaakt met ‘hen in Washington’, die zij ‘haar ware vrienden’ noemt. Ook haar onschuldige Australische medeburgers dienen dus te bezien of zij in de oranje Amerikaanse gevangenispakken passen, voor het geval ze uitgeleverd zouden kunnen gaan worden… Afgelopen Februari nam haar overheid namelijk een zg. ‘Wikileaks-wetsvoorstel’ aan, wat het mogelijk maakt, dat Julia’s medeburgers eenvoudiger uitgeleverd kunnen worden aan ‘haar vrienden’.. En om het allemaal nóg makkelijker te maken, heeft ze ‘haar vrienden’ de macht gegeven via de ‘Freedom of Information’-wet om te zoeken en zonodig nóg meer leugens voor de dag te komen, om mensen in hechtenis te (laten) nemen.

Wat ga JIJ hieraan doen?

 

 

96 gedachten over “We zijn allemaal verdachten! Jij ook!

  1. Dat komt omdat niemand er wat aan KAN doen. De burger stelt niets voor, de illuminatie hebben het voor zeggen…

  2. @ Johannes
   Ja als we ALLEMAAL niks doen dan rkijgen we een wereld ala de film Equilibrium.

  3. @ hans
   Misschien is het mogelijk om zelf wat te bedenken? Als je er is even bij stilstaat dat de huidige status quo vooral te danken is aan de opstelling die je hier weer laat zien “niemand zegt ooit wat ik moet doen”. Een vrije mens zijn impliceert ook dat je voor jezelf denkt! En dus niet lijdzaam afwacht tot iemand jou verteld wat te doen , wat te denken etc.

  4. Zie reactie van Anelle, hierboven op 5. En dat is heel veel, en iedereen kan dit doen. LIEFDE is het antwoord, net zo als Anelle zegt gedachtenkracht is sterk.

 1. En er is nog een belangrijke reden waarom de VS en NATO het Midden-Oosten confisqueren: OLIE.

  De VS, NATO en andere bondgenoten zijn rascriminelen welke het liefste soevereine landen ten val brengen door hun natuurlijke rijkdommen af te pakken en te gebruiken om de inheemse bevolking te onderdrukken.

  Daarnaast is onze huidige samenleving steeds onveiliger aan het worden omdat de criminaliteit hand over hand toeneemt. Dit is mede een gevolg van de huidige economische crisis en de inadequate maatregelen welke overheden nemen om deze te beteugelen. Overheden blijken enkel oog te hebben voor zichzelf en hun dikke, decadente vrienden de grootverdieners om hen zo te vriend te houden. De onderkant van de samenleving bloedt langzaam en pijnlijk dood.

  In feite is dat ook een vorm van fascisme!

  1. @ monika
   Gelukkig zijn zelfmoord bommers een uitstervend ras, nu nog een plek met een groot hek erom waar ze die hobby kunnen uitoefenen zonder overlast te veroorzaken .

 2. De 99% verdachten waartoe ook jij en ik behoren – ‘k zou zeggen : gelukkig maar – beschikken over een enorm krachtig wapen nl. LIEFDE. Daar is geen kruid tegen gewassen, ook geen enkel wapen dat de 1% tegen ons inzet. Onze geest is een krachtige zender, en hoe meer mensen liefde zenden, hoe zwakker de tegenstander wordt omdat hij sowieso die uitgestuurde liefde ontvangt. Met alle respect Guido, maar woede en/of angst bij de lezers opwekken, speelt helemaal in de kaart van die 1%. Tenzij je er ook een positieve manier om er ‘iets aan te doen’ aan toevoegt.
  En zo zijn we terug bij remedie nr 1 : Liefde zenden.

  1. Enige.. eniger dan enig kan niet.. Maar ik ben het wel met je eens…!

  2. Anelle, het is niet de bedoeling dat we als zoete schaapjes inslapen, terwijl we onze collega-schaapjes tellen.. Een beetje oplettenheid kan geen kwaad toch, alertheid..?

  3. Sorry anelle, maar de liefde die je stuurt wordt ontvangen en gebruikt zoals ze zelf willen. Ofwel het komt niet aan zoals je zou willen.

   De enige manier die ik kan bedenken is zelf liefde zijn, burgerlijke ongehoorzaamheid en zelf de oplossing zijn, misschien in de vorm van totaal onafhankelijk zijn, uit de matrix stappen en een gemeenschap opbouwen van wakkere mensen die ook uit het grid stappen.

  4. In de quantumfysica kwam meerdere malen naar voren dat de observator de uitkomst bepaalde . Zou dus betekenen dat jij zelf de matrix ceëert , hoef je er ook niet uit te stappen 😉

  5. Bashar (check youtube) had het daar ook over, er zijn oneindige parallelle universa, dus shift je bewustzijn naar wat je wilt ervaren en dat is wat het gaat worden.

  6. Tja , schiet lekker op ,zit ik me netjes in te houden en komen Paul&Co in het vuur blazen . 😆
   In een ander tjepie zag ik hem best wel zinnige dingen zeggen , maar ik krijg de slappe lach van die spastische channelingact .

  7. @Hans
   Onvoorwaardelijke Liefde kan onmogelijk misbruikt worden! Omdat alles en iedereen één is, wordt liefde – wanneer je die bent, stuur je haar ook uit – door iedereen ervaren (onbewust of zelfs ongewild). Liefde werkt ondermijnend in op haar tegenpool, het omgekeerde kan niet. Op die manier verzwakt zij het effect van de handelingen door kwade bedoelingen ingegeven. De 1% heeft woede en angst nodig, dat is haar levenselixir! Daarom verzet ik mij tegen alle berichten die dergelijke negatieve gevoelens zouden kunnen opwekken.
   @Guido
   Helemaal met je eens dat je ons alert wil houden, maar toch liever niet door ons in een slachtofferrol te presenteren. Tenzij je er de remedie bij presenteert….. 😉

  8. Hoe onvoorwaardelijk is ‘liefde’ die gestuurd wordt om de ’tegenstander’ te verzwakken ?

  9. Helemaal mee eens Anelle. Belangrijk om ons op het uitzenden van Liefde te richten. Dat is onze bron van kracht en daarmee zal de wereld transformeren. Angst verlamt ons en dat is de bedoeling van de 1%. Dus
   LIEFDE UIZENDEN !!!!!!

  10. @cozmic
   Menselijke ‘onvoorwaardelijke liefde’ kan slechts onvolkomen zijn, we kunnen slechts zo dicht mogelijk in de buurt komen. Doch, wanneer je diepe liefde voelt (wat ik bv. voel voor moeder Aarde) straalt deze liefde verder uit, hoe onvolledig ook. Elke partikel liefde télt. Wanneer wij in een hogere vibratie leven, breidt deze zich uit, als kringen in het water, of een olievlek, of hoe je ook wilt. Deze hogere vibratie ‘besmet’ op haar beurt iéderéén omdat wij nu eenmaal één zijn. Zo werd het voor de mensen pas nu mogelijk om op te staan tegen de 1%, net omdat deze ‘elite’ alsmaar meer verzwakt, ondermijnd als zij wordt door het Licht dat niets anders dan Liefde is. Ik vind dit zeer hoopgevend. Daarom wend ik mij resoluut af van àlle doemscenario’s en dito geschriften en houd ik het beeld vast van een mooie wereld van vrede en overvloed voor iedereen.

  11. @ anelle
   Dank voor jouw visie; het geeft mij een handvat. Zelf heb ik nl enorm veel moeite om die 1% liefde toe te dichten,er komt eerder stoom uit mijn oren als ik me er teveel in verdiep. En hoewel ik de gedachtegang achter het positieve zenden goed begrijp, lukt het me niet om dat zo te voelen.
   Dat het via moeder Aarde kan is voor mij een hele mooie oplossing.

  12. @Imke
   Bij mij ging het net zo. Gloeiende verontwaardiging en ‘wacht maar!!!’ gevoelens. Nu lukt het mij om eerder onverschillig tegenover de 1% te staan, mede door het bewust disciplineren van mijn gedachten en een vast vertrouwen in de overwinning van het licht. Gedachten zijn krachten die elk hun groeven in het vinyl van de Akasha achterlaten. Mede door onze gedachten onder controle te krijgen/houden helpen wij onze ascensie vooruit. Wat mij ook helpt is het sturen van de violette vlam met een vlammenwerper wanneer ik mij betrap op boosheid op, over … De violette vlam transmuteert àlle disharmonie, gecreëerd door gedachten, woorden en daden, tot een neutrale energie. Ik maak er dagelijks gebruik van, om je maar te zeggen dat mijn zelfdiscipline nog lang geen vaste verworvenheid is.
   Gelukkig helpt mijn diepe liefde en waardering, compassie ook, voor de aarde om liefde te verspreiden. Andere vormen van liefde zijn te vaak ‘gekleurd’ met eigenliefde, ik ben ook ‘maar’ 😉 een mens.

  13. Imke 5.15 Weet een schitterende, heerlijk geurende roos, dattie dat is en doet..? Is het belangrijk dát je weet wat je doet..? Aandacht voor je focus en gedachten.. En wie wil je ‘gebruiken’ anders dan jezelf om te zien welke response terug komt…? Je overtuiging en inzet, je focus en aandacht zijn essentieel. Inzetten en bijsturen..

  14. @ Anelle
   Je bent ook ‘maar’ een mens schrijf je, en met jou wij allemaal 🙂
   Wat is liefde voor jou, wat is liefde voor een ander?
   Ik denk dat je bij een kleine percentage hoort, die zo bewust denkt en voelt en de liefde als de oplossing ziet. Echter zal dat nog wel een tijdje duren tot iedereen bewust met onvoorwaardelijke liefde bezig is. Ga je ervan uit dat 99% wel liefde stuurt? De meeste mensen zijn met andere dingen bezig, b.v. overleven…

  15. @Monika
   Ik ben er mij zeer van bewust dat van de 99% mensen, er een erg groot deel in de overlevingsmodus leeft, hoewel net daardoor velen naar antwoorden op hun problemen gaan zoeken. Het deel dat meer geluk had/heeft en een zekere stabiliteit kent, kan zich ‘permitteren’ met het eigen bewustzijn bezig te zijn. Elke golf van liefde die uitgestuurd wordt, raakt een steeds groter aantal mensen, elk sprankje liefde telt. Het is wanneer een energie een kritisch aantal personen bereikt, dat er nieuwe bewegingen ontstaan (de honderdste aap). De indignados, de occupy-beweging en ja, waarom ook niet de new-age beweging, de flower-power en mei ’68? Dat zijn in feite keer op keer bewustzijnssprongen waarvan golven van universele liefde de basis legden.

 3. @Marcel
  wat je zegt klopt, helemaal eens, ik bedoel alleen men maakt artikelen waarin ze de negatieve kant alleen belichten en naar ons wijzen van we moeten er wat aan doen. er worden alleen geen oplossingen geboden en dat vind ik jammer. Inspireer de mens eens. Ik geef niet aan dat ik zit te wachten tot de oplossingen me geboden worden, ik zou alleen graag zien dat ze die ook toevoegen aan zo’n artikel.
  Hoe je het ook bekijkt, ik heb er lang en vaak over nagedacht, hoe hier mee om te gaan en ik ben er nog steeds niet uit.

  1. Hans dat klopt ook, het zijn allemaal aannames waarop men nog steeds geen antwoord op heeft en dat zal er dan wel nooit komen. Laat staan dat er dan ook een uitwerking plaats vind gekoppeld aan een stukje DeJa-Vu die terug gekoppeld wordt. Maar als je een oplossing zou toe dragen dan wordt deze gelijk verworpen omdat het voor een ander niet de hele of halve waarheid is, zullen we ons tevreden moeten stellen met halve maatregelen. Daarom altijd eerst alles op de tafel gooien, het van alle kanten bekijken alvorens je er een conclusie uit kan trekken… Tot je op een later tijd stip de bevestiging krijgt.

  2. Your energy flows to where your attention goes….
   Focus je op de horror , raak in paniek door de gevangenis waar je in denkt te zitten en dat is wat je zal beleven .
   Zoek het antwoord in jezelf in een interactieve matrixrealiteit en je zult vinden wat je met je gedachten hebt gecreëerd .

  3. @cozmic
   …..en zorg ervoor dat je niet de gevangene van deze nieuwe matrix wordt 😉

  4. @ cozmic

   Vergeet daarbij niet dat alles wat je doet altijd weer gespiegeld wordt aan wat je bedoelde aanname is geweest, de kwetsende dualiteit normen die je altijd het omgekeerde laten zien. Vaak weet je dan ook dat alles 2 kanten van het verhaal aanwezig is en de oorsprong in het midden ligt. Daar vanuit kan je werkelijk alles overzien zonder enig (voor)oordeel.

 4. kent u die goeie ouwe tv serie. Ik meen zestiger jaren.
  We want information by hook or crook. Who are number one? You are, number six. I am not a number, I am a free man.
  De voormalig geheim agent geeft de pijp aan maarten. Hij dient zijn ontslag in na ruzie met zijn meerderen. Boos rijdt hij in zijn Lotus naar huis. Een doodsgraver stopt voor zijn huis.stapt uit. Loopt naar zijn huis. Spuit gas door zijn brievenbus. Hij voelt zich onwel. Alles begint te draaien. Ligt opeens op apengapen. Wordt wakker doet het gordijn open in zijn eigen huis, herkent een andere omgeving en de serie start….gevangene op een eiland om nooit meer er vanaf te kunnen komen.
  Lees ook Orwells Animal farm, of 1984. Of Huxelys the Brave new world en the Brave new world revisted. Of kent uw de klassiekers van Kubrick: Catch 22 en a Clockwork orange. Of sf movie Solent Green (voedsel manipulatie). En wie meer over oorlog wil weten lees: The Art of War (Sun Tzu 400 v.chr). Succes.

 5. Zo kocht Defensie de afgelopen jaren zelfrijdende kanonnen van het type PzH 2000 uit Duitsland en Apache gevechtshelikopters bij Boeing. Die kannonnen stonden alweer in de verkoop terwijl de order nog niet eens was uitgeleverd. Bij nader inzien had men zich wat in de aantallen ‘vergist’. Nadat eerdere verkooppogingen aan Griekenland en Noorwegen stuk liepen, onderhandelt Australië nu over de overname van de kannonen.

  1. Dat is ook het zogenaamde herenakkoord dat Griekenland nog steeds in de EU zit en het militair industrieel complex zijn vleugels uitslaat.
   Griekenland is altijd uitvalbasis dus’strategisch’ punt tussen Oost en West. Dus liefst zoveel mogelijk ‘wapens’ pompen in een land dat eigenlijk meer verdient dan Eu en msm ons doen geloven. Nu krijgen ze hun euro’s maar moeten ‘verplicht’ wapens kopen. Zodat mocht de ‘hel’ de pleuris in het Oosten(dat mag u zelf invullen) uit breken dan weten de Navo hun ‘materiaal’ te vinden. Dus de eurosteun gaat nooit naar het volk zelf maar gaat altijd naar de bedrijven (idg militair industrieel complex) die hieraan ‘vet’ verdienen . En hoe kijkt eu parlement daar tegen aan. Nou exact volgens dat kinderversje: hi hi hi ha ha ha stond erbij en keek er naar. Een ep lid snapt het zelf niet meer, is gelijk een marionet en loopt als ‘schaap’ er achter aan. Ach het is maar mijn ‘werk’. Dus pappen en nathouden. De rest het interesseert mij geen drol. De boel draaiende houden heeft geen zin, het dondert toch al als een kaarthuis in elkaar. Daarom ben ik blij dat die mooie Wereld voor ons Allemaal zichtbaar is en die ‘spagaat’ waar ons huidig systeem nu in verkeert per definitie beetje voor beetje finito is, lekker puh ouwe wereld, Welkom Mooie Wereld. Het is to go up with the flow of wegwezen! Wacht niet te lang meer want bewustworden met een schok is geen pretje. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
   En dat ik uiteindelijk van de daken kan roepen, de geschiedenis herhaalt zich niet meer, ons status quo matrix dat is Echt afgelopen. Vooral mij niet geloven.

 6. Volgens de hoofd secretaresse van het Leger heeft El Omama Dictatorado geen enkele toestemming van het congres meer nodig om de eigen bevolking de oorlog te verklaren..
  Volledig in lijn met het geef al je geld weg, en zeggenschap en autoriteit en je zielige zelf, op bevel van de klik klakkende stalen hakken van het gemene soCIAle commie ESM dwang bevel beest.

  http://www.infowars.com/panetta-obama-has-authority-to-override-congress-to-declare-war/

  1. In Nederland willen ze ook een cia dat noemen ze hier een nationale politie. De’ blauwen’ vinden dat niet leuk. Gemeenten moeten zich wel ‘verantwoorden’ maar worden overruled door de napo. Als er fouten gemaakt worden wie is dan nog verantwoordelijk. Wat over blijft is dat ze naar elkaar wijzen en het volk is daar weer de dupe van. Opstelten je doet je naam eer aan. Alles opstelten zetten, is het enige wat je kan. Angst is een slechte raadgever, juist door meer ‘beveiliging’ voelt het volk zich meer ‘gevangene’ en waar de politiek in gelooft wordt onze waarheid! Ik ervaar die knip en plak maatschappij. Alleen maar ratio maakt onze samenleving dood. Heeft politiek helemaal geen geweten (verstand en gevoel in evenwicht)? Mensen die alleen maar in economie, techniek en in die ‘maakbare wereld’ geloven komen steeds verder van de Natuur af te staan. Zij zien door het bomen het bos niet meer. En beseffen niet dat ze door hun ‘kokervisie’ onze samenleving meer ‘kwaad’ dan ‘goed’ doen. Gelukkig zijn er ‘genoeg’ mensen die geloven en nu ervaren dat die ‘oude wereld’ passé is. Want een Mooie Wereld voor ons Allemaal is Echt Leven. Ze kunnen alles van mij afpakken maar mijn bewustzijn nooit. Nemasté.

  2. Betutteling maakt je onzeker, te veel regels laten je op je tenen lopen, chaos zorgt voor angst, angst is niet de fijnste begeleider, en onderdrukking zorgt voor depressie en agressie. Ze lopen goed op schema. Wees hen voor, wees hen slimmer af. Prik er door heen 🙂

  3. Heel treffend raak en bondig gezegd Monika !! kuszie van mij op Hemel V Aarts Avond Abitur.

   En Lezer ook trouwens zeer zeker absoluut, absolutie.

   Quote:

   ” Absolutie is het vergeven van één of meerdere zonden. De term komt uit de Rooms-katholieke Kerk. Het begrip absolutie stamt uit de tijd van paus Calixtus I. Binnen de Kerk waren er rond de tijd van dit pauselijk decreet meerdere stromingen, die verschillend over zondig gedrag dachten, zoals de gnostici, de donatici en de gewone hoofdstroom van de Kerk van Rome. Met het Concilie van Nicaea, en de daar gepredikte verzoeningsleer, vond de absolutie als uitdrukking zijn definitieve ingang in de officiële doctrines van de Kerk. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Absolutie

   Als ik een aantal rakere steek woorden zou moeten verzinnen die iets over mezelf zouden zeggen, dan zou ik het niet beter kunnen verzinnen Monika, jah het is ook een deel van mijzelf, de dol gedraaide militaire angst denk machine, de onzekerheid, de uitputting, lange tenen en op de tenen moeten lopen, de agressie en de gekoppelde depressie, ingedrukt zijn zei een wijze voorbijganger een keer tegen mij, een depressie is ingedrukt zijn zonder dat ik het zelf wist.

   Wees Voorbereid zegt Lezer, Zorg dat ik de dreigende aanstormende Vloed golfen van overregulering en repressie net voor blijf.

  4. gaaaaHwaaaH een dol komisch mannetje met maatpak en strakke zonnebril onder de letter N Paul, de N is 2 driehoeken aan elkaar geplakt, vroeger toen was er Hieroooh een rally Quest zoektocht, 1 van de puzzelstukjes was de Z van Sorbo Zorro, een nieuwe afwas held op sokken die ik nu ter plekke verzin, Sorbo Zorro kent z’n symbolen en z’n makkers en maakt al het glaswerk glanzend schoon.

   Lisz mag meedoen, plas en ren bij de Mc Plof toiletten, dat is pas dieren activisme, schijnt een typisch vrouwelijke activiteit te zijn, dieren activisme, ze zijn zo heerlijk fanatiek, die bezwerende priemende blik in hun ogen ook, to the point, nergens omheen draaien. Marianne en ik zijn als Britt en Ymke. Het perfecte Koppel.

   Soms zou ik wel een huisdier willen zijn, met zo’n lange wip neus, Marianne heeft ‘het’, ze is misschien wel ‘fout’, maar dan is ‘fout’ dusz ‘het’, toch? ;

   https://www.partijvoordedieren.nl/images/weblog%20marianne/IMGP1098.jpg

  5. Ah der Hyper…Ik heb mijn momenten 😉
   Tja volgens mij heb ik al afstand genomen, de gedachte dat ik in zo’n hype wordt mee gesleurd…nee, dat wil ik niet. We komen alleen en gaan alleen. Het dwangmatige collectieve political correctness zal nog onzer aller ondergang kunnen wezen, zei ze nadenkend over het leven 🙂
   Idd…Lezer is net een boek…

  6. Paul, gelukkig post je nog af en toe een geinige foto, anders hadden we niets meer om te lachen 🙂 lol

  7. @ Hyper…
   Marianne is toch hopelijk niet van plan om aan dat beestje borstvoeding te geven? 🙂

  8. Nou je het zegt Monika, het is net of ze haar kindeke teer van Maria Mag aan de borst houdt (Mag staat voor de Oer Moeder van de Draken familie volgens Dan Winter), sjonguh dat is toch geen porum, misschien dat ik mij toch even moet bedenken over mijn moverende moves Monika, dat zal er niet uit zien.

  9. mjammie Paul, ik heb mijn Quotum van 2 halve liter blikken gelagerde (in het vat opgeslagen) premium Warstein sauberkeits Gebot Biertjes helaas eergisteren al opgedronken, als ik het woord bier zie staan dan krijg er meteen zin in Paul, en dan ben ik nog geen eens een getrainde drinkert…

   Uit een glazen flesje is de smaak nog beter, alu en plastic binnenvoering zijn niet goed, maar is zo’n gesjouw zo’n krat, staat ook zo demonstratief, zo’n krat door de winkel sjouwen, en dan de straat op, de flat in, eigenlijk zou ik dat gewoon moeten doen, zonder Gêne, kan mij het schelen wat de mensen eventueel wel en niet denken.

  10. @ Hyper
   In Duitsland heb je een gezegde:
   Ist der Ruf erst ruiniert,
   Lebt sich’s v:ollig ungeniert.
   even kijken, voor de gein wat er google vertalen van maakt….
   dit dus…
   ‘Is de enige verwoeste reputatie, het leven is volledig ongeremde’ huh?! lol

   Pas als je reputatie verwoest is, kan je zonder gene leven 😉

  11. Paul je bent een Ziener.
   In de krant van vandaag stond dat door Lenteakkoord of Kunduz pact dat de bierbrouwers in BV Nederland voor 1 hectoliter bier 35 euro meer aan accijns gaan betalen aan fiscus. En uiteindelijk betaalt de eindgebruiker(consument) het gelag.
   Zelfvoorzienend bezig zijn, Chapeau(pet je af)! Chinchinchirio Paul!

  12. euro zou ons toch meer welvaart bengen. Die Duysenberg(who the f*ck is he) met zijn ding flof bips dat de prijzen van produkten alhier en in buiten land(EG) de prijzen niet elkaar zouden ontlopen. Heeft u iets van dat alles gezien na introductie euro. Volgens mij was dat de grootste leugen. Ik heb niets. U wel?

  13. Ah, bier drinken ligt mij wel. Kratjes sjouwen? Ach, moet maar niet te veel vertellen hier. Liters en liters, heerlijk!

  14. 1. Hertog Jan, 2. Palm, 3. Brand. Lekker! De oude Egyptenaren leefden op bier al was het maar 3% alcohol en veel meer voeding in it.

  15. http://www.youtube.com/watch?v=z1wi7ZU8IiE
   Het zal wel in mijn genen zitten. Weet ik wel zeker.
   Ach, er zijn ergere dingen. Zoals altijd aan de kant staan maar goed, dat zijn de best stuurlui. Het leven is een feest, één en al illusie, maak ervan wat je wilt.
   De meeste heiligen hier zijn ook te doorzien, ik kom ervoor uit. Het is vast niet goed maar wel lekker. Een heilige zou ineens niet meer mogen genieten van de geneugten des levens. Ook zo’n valkui waar alleen new agers intrappen. Zij die het beter weten, weten niet zoveul…

 7. Wat ik weet van de wet van aantrekkingskracht is dat alles waar je aandacht aan geeft groeit. Stuur je liefde naar de Bankiers enzo, dan worden ze sterker. Geef je er geen seconde aandacht aan, dan gaan ze buiten je realiteit vallen. Richt je aandacht op datgene wat je wel wilt, straal zoveel liefde uit als je zelf wilt, dan trek je die frequentie aan en volgens bashar beland je dan in een parallel universum naar dat past bij jouw vibratie. Dit is voor mij de meest prettige aanname.

  1. Ja Hans dat idee heb ik ook, dan wordt “toeval bestaat niet” ook aannemelijker, en dat je eigen waarheid je Bron is, je persoonlijke perceptie is dus erg belangrijk.

  2. @Hans
   Ik heb zo de indruk dat je alles op een hoopje gooit. De wet van aantrekkingskracht zegt dat gelijken elkaar aantrekken. Liefde + nog meer liefde; haat + nog meer haat; licht + nog meer licht; duisternis + nog meer van dat, en ga zo maar door. Liefdevolle aandacht zal kwaad nooit erger maken. Kan hoogstens wat irritatie en ergernis brengen bij diegenen die er allergisch voor zijn (omdat het contrast hen een spiegel voorhoudt). Onverschilligheid, dàt is een erg slechte verdediging! Het is net onze onverschilligheid die de banksters en consorten een soort vrijgeleide gaf om te doen wat zij totnogtoe deden, nl. stelen en bedriegen. Wie maalde erom? De huidige crisissen zijn voor een groot deel te wijten aan onze onverschilligheid die de ‘kliek’ maar liet begaan. We moeten de moed hebben te erkennen dat wij de zaken veel te lang op hun beloop lieten. Pas wanneer men in òns vlees ging snijden en de crisis aan onze welvaart ging knagen schoten wij wakker…

  3. Volgens mij heeft Hans het gewoon heel goed door , je creëert je eigen realiteit .

 8. Wat ga IK hier aan doen? Ik ben van plan dit probleem bij de wortels aan te pakken, voor zoverre ik hiertoe in staat ben.

  Waar liggen die wortels? Waarom werden er hele indianenstammen uitgeroeid door soldaten, gingen ze naar Vietnam om hele dorpen te vernietigen,schieten nog steeds alles plat in Afganistan en Irak, bemoeien zich met de interne politiek in Libanon, Egypte en binnenkort in Sirie?

  Het antwoord is volgens mij: Het is niet de vijand die de innerlijke woede opwekt bij de soldaten en die hun aanzet tot moorden, maar het is de innerlijke woede die een vijandsbeeld nodig heeft als uitweg voor deze aggressie.

  Kwaadheid ontstaat als de natuurlijke basisbehoeftes van de mens (meestal in de kinderjaren) worden onderdrukt. Woede ontstaat als deze kwaadheid ook nog eens wordt ontkent door de autoriteiten en met autoritair geweld onder controle wordt gehouden. Kwaadheid mag er dan niet zijn, anders ben je een slechte burger. De innerlijke spanning in de onderdrukte wordt, in zo’n geval dan zo groot dat hij naar legale mogelijkheden zoekt deze spanning te kunnen uiten. Personen met een andere nationaliteit, andere cultuur, andere geloofsovertuiging of andere huidskleur worden dan een middel tot het doel, n.l. het ontladen van de persoonlijke innerlijke woede, die als een hel wordt beleefd.

  Brave burgers met veel innerlijke woede zijn makkelijk te manipuleren en te motiveren voor een oorlog ver van huis. Dan mag je lekker schieten, de boel kapot slaan en je innerlijke spanning eindelijk uitleven. Hier liggen de wortels van het probleem.

  Wat ga IK hier aandoen? Mijn eerste stap hiertegen was een video met de titel: ” Woher kommt die Gewalt? Hier zijn de Links:

  http://blip.tv/coen-reith/woher-kommt-die-gewalt-teil-1-von-5-5564212

  http://blip.tv/coen-reith/woher-kommt-die-gewalt-teil-2-von-5-5562598

  http://blip.tv/coen-reith/woher-kommt-die-gewalt-teil-3-von-5-5570561

  http://blip.tv/coen-reith/woher-kommt-die-gewalt-teil-4-von-5-5577370

  http://blip.tv/coen-reith/woher-kommt-die-gewalt-teil-5-von-5-5577838

  Mijn tweede stap is een Katharsis-project starten in mijn centrum in Frankrijk
  ( http://www.totalartoasis.net ). In dit katharsis-project komen allerlei toestellen te staan waarop je je woede kunt botvieren. Toestellen waar je op kunt slaan, kunt schoppen, tegen schreeuwen enz. Speelse toestellen met leuke effecten voor een, twee of meerdere personen. Inmiddels zijn er zo’n 6 toestellen bijna klaar. Allemaal van roestvrijstaal en de fundamenten liggen er ook al. In augustus wil ik het katharsis-project met 8 toestellen openen. Om alles optijd klaar te krijgen heb ik nog wat hulp van vrijwilligers nodig. Een paar mensen die handig zijn, kunnen verfen en de toestellen op de fundamenten kunnen monteren. Eten en onderdak krijg je hier dan gratis.

  Stap drie:
  Het is mijn wens, dat vroeg of laat elke stad zijn eigen katharsis-zentrum heeft, waar mensen zonder taboe naar toe kunnen gaan met hun relatie, vrienden of collegas en daar hun kwaadheid zonder gevaar voor anderen ongeremd kunnen uiten. Woede en innerlijke spanning op deze avontuurlijke manier ventileren geeft jezelf weer ruimte, maar ook veel meer acceptatie voor anderen. Uiteindelijke moeten we zo ver kunnen komen, dan iedereen zijn natuurlijke basisbehoeftes gewoon kan leven, dan komt kwaadheid helemaal niet meer op en zijn we dus ook niet meer te gebruiken als kanonnenvoer in uitdachte oorlogen.

 9. Als we nou allemaal elke dag effe een paar terroristische woordjes zoals bom, bomb, al quaida et cetera intikken in de zoekmasjien en hier en daar via de mail naar wat vage adresjes versturen, kunnen ze op een gegeven moment helemaal niks meer met die info. Die heeft dan geen onderscheidend vermogen meer. Zitten ze daar met een triljoentriljard mailtjes met vage woorden. Valt niks mee te beginnen.

  Allemaal een telefoon ruilen in een vriendenkring. Telefoon niet meer tot iemand te herleiden.

  IP-adresjes ruilen.

  Ook al ben je homo / hetero, toch dagelijks even een hetero / homo site bezoeken, om de boel te verwarren.

  Elke dag even een site bezoeken waar je totaal niks mee hebt. Ben je rechts? Surf eens naar Joop.nl. Links? Elke dag even Geenstijlen.

  Totale verwarring scheppen! En mocht je iets stouts van plan zijn: gewoon de postduif sturen. Osama woonde niet voor niks in een grot…

  1. Daar zit wat in Daan, de crux zit ‘m echter in “allemaal”.

 10. Eens met Hans. Misschien is het zelfs wel zo dat dat boek 1984 van Orwell en BNW van Huxley selffullfilling prophs waren. We zijn gewoon geframed door hen (geframed, je weet wel: Denk niet aan een roze olifant…). Sommigen vragen zich ook af hoe het komt dat Jules Verne al schreef over onderzeeboten voordat die er echt waren. Kon ie in de toekomst kijken? Nee natuurlijk, de toekomst is juist op zijn boeken gebouwd.

  Nu is de hele wereld bezig met de zg. NWO. Ze ontwaren hem overal! Dan zullen ze hem krijgen ook. Net als lui die gaan voor hun “principes” en hun ” rechtvaardigheidsgevoel” : ze zullen er hoe dan ook mee in conflict raken.

  Het ergste dat je iets of iemand kunt aandoen is doodzwijgen. Zonder aandacht groeit zelfs je kamerplant niet.

 11. Sorry, maar wat kúnnen we doen??? Behalve dan burgerlijke ongehoozaamheid tonen door vaccinaties, gentech, borstonderzoek – deze lijst kan vast nog wel worden uitgebreid – te weigeren…

 12. Hallo, hebben jullie nou echt niet door dat WikiLeaks een hoax is????? Er is zoveel om ons te misleiden, je ziet door de bomen het bos niet meer. Maar Assange, dat weet toch al lang iedereen, is een overduidelijk handlangertje van de Illuminati, een afleidingsmanoeuvre. Ja mensen, wakker worden is moeilijk he?

  1. Joepie de Poepie.. Een broodje poep.. Ja, dááár zou ik wel zin in hebben..! Joepie is een handlangertje van Edwin Rutten.. Nu die PeterJan Rens nog ontmaskeren, dan zijn we al weer een heel end op streek..

  2. Aahhh, ik word wakker langzaamaan, das dus gewoon Ome Willem!

  3. Die Peter is van Haribo. Lekker snoepen. Daarvoor had ie iets met mevrouw stemband of zo toch?

  4. AssAngel is een verdachte gedachte met een haakje en een hengel..

  5. Hoax of niet, het heeft mensen wel aan het denken gezet, denk ik.

  6. dank je Joep voor de info. Dan hoef ik me daarover niet meer druk te maken. Dat zal me een hoop angst bespaard blijven. Wat ik niet weet is toch zonde om daarover druk te maken. Alles wat ik niet weet is niet mijn waarheid en dan bestaat het ook niet in mijn belevingswereld.
   Hoax + geen hoax= o. Opgelost toch, man! Want de waarheid ligt toch ergens inhet midden is mij ooit veteld.

 13. Het leven is maar vreemd prachtig weer mensen blij. En toch word ik droef ik rijd door de polder boeren zijn massaal aan het maaien terwijl de weidevogels broeden.
  Zag velen weidevogels panikeren.

  1. Janee, jij ging toch ook een beetje (panikeren), niet waar? Ik ken dat gevoel even machteloos te zijn om de dingen die om je heen gebeuren. Waarschijnelijk hebben die (weide)vogels ook een karma te verwerken omdat voortdurend in herhaling vallen. Ze noemen duiven bijvoorbeeld vliegende ratten, zij weten dat ‘van bil gaan en uitbroeden’ echt overal kan. Hebben die een hoger ‘bewustzijnsniveau’. Zelfs de koekoek is ‘vooruitstrevend’ en dropt zijn broedsel in andermans nest. Dat scheelt ze een hoop kinderopvangkosten en opvoeding! 😉

 14. Als dit waar is, dan blijf ik zeggen dat democratie de bakermat is van het fascisme. Zie de Weimar republiek, 1919-1933, Ermächtigugnsgesetz 24-3-1933

 15. https://nos.nl/artikel/2299941-vrouw-van-neergeslagen-agent-roept-deelnemers-trouwstoet-op-meld-je.html Eerst wil ik graag mijn afschuw uitspreken over dit geweld tegen een politieagent en ik hoop dat hij er snel weer bovenop komt en ook wens ik de familie veel sterkte toe.
  Geweld lost zelden of nooit iets op maar maakt het erger en daarom denk ik dat iedereen zich eens mag gaan afvragen waar we mee bezig zijn en vooral waar dergelijke dingen toe kunnen leiden.De roep om zwaardere straffen is ook geen oplossing denk ik maar respect voor elkaar als mens zou misschien meer bijdragen aan het met respect omgaan met elkaar.
  Verder ben ik van mening dat de top van politie en de politiek hier voor een groot deel verantwoordelijk voor geacht mogen worden omdat hun beleid te wensen over kan laten.
  Wanneer een willekeurig persoon staande gehouden wordt en er wordt direct gedreigd met een boete wanneer die willekeurige persoon zich wil verdedigen (door woorden) dan doet dat mogelijk afbreuk aan het respect voor de diender want is het niet zo dat hoor en wederhoor beter is? Ook kan men mogelijk moeilijk verkroppen dat bv zedenzaken blijven liggen terwijl wel “wild campeerders” beboet worden omdat ze een nachtje op een parking doorbrengen in hun caravan of camper mogelijk omdat op de camping geen plaats meer was/is.
  Degene die nu de agent op laffe wijze heeft neergeslagen moet daar voor bestraft worden uiteraard want dat gaat gewoon te ver.Aan de andere kant het was wel een trouwfeest waarbij tijd een belangrijke rol kan spelen en de agent had ook kunnen vermoeden dat hij met het tegenhouden van een trouwstoet geen vrienden zou maken.Ik praat niets goed maar een medaille heeft altijd twee kanten. Wat is er precies gebeurd en wat was verstandig geweest?
  In elk geval ben ik wel van mening dat het neerslaan van de agent nooit had mogen gebeuren maar wat brengt mensen zover? Dictatuur is ook geen oplossing en kan dit alleen maar erger maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.