Advertentie

Vaccinaties: de oprechte mening van deze huisarts..!


Geld en macht triggeren ‘gewone mensen’ in de farmaceutische industrie om zich te gaan gedragen als witte-boorden-criminelen! Resultaat is het vertrappen van menselijke waardigheid en het creëren van ernstige chronische immuunsysteem-aandoeningen..

Wij kwamen deze column tegen van dr. Van Wijk in het weekblad ‘De Uitgeester’. Naar zijn zeggen, is de hele vaccinatie-materie niet zo helder als de Rijksoverheid ons wil overtuigen. En voor Van Wijk is het vooral de farmaceutische industrie die een zeer bedenkelijke rol speelt, in het aanjagen van de aankopen van vaccins. Lees zijn keurig afgewogen column en laat je niet opjagen en opjennen, door de marionetten van de farmaceutische industrie, die hun werk doen voor deze clubs. Zoals de door de jongens van Big Pharma in de watten gelegde medici, die het spreekwoord kracht bij zetten: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt..”

En waar deze huisarts natuurlijk nog niet van op de hoogte is, is de heftige discussie die de kop opsteekt, over de ENORME VLOEDGOLF VAN AUTO-IMMUUNZIEKTEN onder kinderen en jonge volwassenen. De oorzaak is voor veel medici en medische wetenschappers heel duidelijk.. Het overvloedig geven van vaccins aan kinderen, peuters en baby’s, van wie het auto-immuunsysteem nog niet of nauwelijks is ontwikkeld. De oplawaai die het lichaam van deze mensen krijgt, wanneer op heftige schaal vaccins worden ingespoten, is kennelijk voldoende de immuunsystemen van deze jongen mensen voor hun leven van slag te brengen.

Dus is de vraag wat je ‘liever hebt’… Geen mazelen, door het inspuiten van het vaccin op zo’n jonge leeftijd, of je leven lang een immuunsysteem-verstoring, waarvan nu met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al kan worden gezegd, dat de oorzaak ligt in dat bijna klakkeloos aanvaarden van de Heilige Graal van Vaccinaties.. Er kán niks mis zijn met dit middel, dat voor het lichaam vaak als ‘ernstig-verstorend’ kan worden gezien.

x

x

Vaccinaties:
de oprechte mening van deze huisarts..!

2019 © huisarts Dirk Jan van Wijk | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Na 13 columns in deze krant over ‘ontpillen’ lijkt het me nu tijd voor iets anders. Ik wilde mij roeren in de discussie over vaccinaties, die momenteel in alle hevigheid woedt. Eerder bereikte mij al een verzoek om mijn mening te geven in deze column, maar er zijn zoveel onzekerheden over werkzaamheid, veiligheid, kosten, bijwerkingen en invloed van de industrie, dat ik me er eerder niet aan waagde. Maar de hetze tegen ongevaccineerde kinderen gaat me te ver. Dus toch iets over vaccinaties.

“Naar mijn mening is het probleem dus niet het mazelenvirus, maar de farmaceutische industrie..! En ik vermoed dat zij een epidemie van angst voor mazelen verspreiden, in de hoop méér producten te verkopen.”

Vaccinaties worden gegeven om ons lijf alvast kennis te laten maken met (een deel van) een ziektekiem. Als de echte ziekte zich aandient, hebben we onze verdediging (immuniteit) al klaar. Vooral vaccinaties tegen virussen zijn effectief en meestal levenslang. De bescherming is in principe even goed als na het doormaken van de ziekte zelf. Immunisatie tegen bacteriën (denk aan tetanus of kinkhoest) geeft maar een tijdelijke bescherming en moet daarom eventueel herhaald worden.

Het is 2009: Paniek om de vermeende ‘Mexicaanse Griep’.. Persconferentie van de Minister van Volksgezondheid zelf, Ab Klink, omgeven door zijn 2 onaantastbaar lijkende prinsen vaccinexperts.. Een eigen visie kwam nooit naar voren bij Klink en zijn beleid tolde en draaide, ook toen wantrouwen over zijn beleid terecht boven water kwam, liet Klink ‘derden’ het onderzoek doen… De overheid kocht uiteindelijk 34 miljoen Mexicaanse Griepvaccins op aanraden van dierenarts/viroloog Ab Osterhaus. Gebaseerd op regelrechte medische FRAUDE..! De doofpot doet echter nog steeds zijn werk in deze casus..

Vaccinatiebeleid en de commerciële belangen van de farmacie
Nu zijn vaccinaties kostbaar en veel virusziektes onschuldig. Het invoeren van een vaccinatiebeleid door de overheid is daarom in de eerste plaats een afweging van kosten: Wat is duurder, het vaccineren van (een deel van) de bevolking of de kosten van de (medische) zorg rond die mensen die ernstig ziek worden door de ziekte. Farmaceutische bedrijven willen hun vaccins graag verkopen en zullen er dus alles aan doen om ons te overtuigen van het nut ervan.

In het recente verleden is dat bijvoorbeeld gelukt voor de vogelgriep en Mexicaanse griep. De ziekte-angst bleek een storm in een glas water en van de mensen die het vaccin tegen de Mexicaanse griep krijgen, hebben ongeveer 2000 nu narcolepsie (slaapziekte). Nu moet ik zeggen dat dit probleem zich vooral kan voordoen als er in de paniek een haast-vaccin wordt gemaakt, dat onvoldoende kan worden getest. De oudere vaccins geven in principe geen bijwerkingen, tenzij je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen.

HVP
Nu is er discussie over het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. De Gezondheidsraad heeft geadviseerd dat op veel uitgebreidere schaal te gaan geven en ook aan mannen (die geen baarmoeder hebben, maar wel voor de overdracht van het virus zorgen). De twijfel onder de bevolking is begrijpelijk: het vaccin is er nog maar kort en er is nog veel onduidelijk over werkzaamheid en bijwerkingen. De overheid wil echter wel af van het ‘bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker’ (met uitstrijkjes), want dat is ontzettend duur en het nut erg beperkt. En de industrie wil graag vaccins verkopen. Ik heb de indruk dat er te veel haast gemaakt wordt met de invoering van dit vaccin.

Mazelen
Een tweede discussie die nu is ontstaan betreft kinderen die niet tegen mazelen zijn gevaccineerd. Zij zouden een gevaar vormen voor hun gevaccineerde klasgenootjes. Dát nu is absolute nonsens. Ten eerste lopen die gevaccineerden in principe geen risico, want ze zijn gevaccineerd. Ten tweede verloopt mazelen bij 999 van de 1000 kinderen onschuldig. En ten derde wordt mazelen in Nederland niet veroorzaakt doordat een paar kinderen niet zijn gevaccineerd, maar door migranten uit gebieden waar niet wordt gevaccineerd, zoals in Oost-Europa.

Ik ben het dan ook absoluut oneens met de mensen (waaronder ook collega’s van mij) die ongevaccineerde kinderen als paria’s in de ban willen doen.

Angstepidemie
Naar mijn mening is het probleem dus niet het mazelenvirus, maar de farmaceutische industrie. Ik vermoed dat zij een epidemie van angst voor mazelen verspreiden in de hoop meer product te verkopen. Het is verschrikkelijk voor dat ene kind per 10 jaar dat in Nederland sterft aan mazelen. Maar kunnen we ons niet veel beter druk maken om de honderden kinderen die per jaar sterven door alcohol, slaapmiddelen en telefoneren in het verkeer? Dan redden we pas echt veel kinderlevens. (Zo, dat lucht op!)

* * *

[bol_product_links block_id=”bol_5d2315188a7b1_selected-products” products=”1001004010930168,1001004007104438,9200000015493947,1001004006437838,9200000009289183,9200000003755351,1001004006516422,9200000016483358,9200000106427553,9200000077315403,1001004010923431,9200000110268560,9200000045277668,9200000013629772,9200000046075523,9200000059367372″ name=”Uitgeest column huisarts” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”EACFFF” border_color=”1575AD” width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

4 gedachten over “Vaccinaties: de oprechte mening van deze huisarts..!

 1. 1 kind zou sterven per 10 jaar als gevolg van niet-vaccineren tegen mazelen … En als gevolg wel-vaccineren zouden dat er minder zijn of wellicht toch meer ondanks de vaccinatie ?. En hoeveel sterfgevallen en andere ziekten komen daar nog bij in 10 jaar door de bijwerkingen ? Niets is krommer als mensenlogica als je je bedenkt dat er bijv. dagelijks 10-tallen doden alleen al in Nederland vallen als gevolg van de bijwerkingen van medicijnen.

 2. Hypocritischer kan bijna niet.
  Voor alle duidelijkheid: ik ben tegen vaccins waarvan big pharma niet duidelijk kan/wil maken wat er allemaal inzit en wat de bijwerkingen zijn. Ze hebben natuurlijk hun pilletjes voor de bijwerkingen al klaar. Om op die manier hun business draaiende te houden is ronduit misdadig en de regeringen doen hier bewust of onbewust ( in het laatste geval is zo iemand absoluut niet bekwaam voor de job) aan meedoen.
  Maar om je druk te maken over 1 kind in 10 jaar dat overlijd aan mazelen terwijl het westen, wij dus, leven in (het in ieder geval toelaten) een miljarden industrie die wapens maakt en produceert en exporteert (zonder FN was Wallonië al lang failliet) naar landen die deze graag massaal afvuren op onschuldige mensen, mannen vrouwen EN kinderen die dus bij bosjes neervallen en diegenen die het overleven doodgaan aan de ergste ziektes die niet eens met vaccins gered kunnen worden. Met zuiver water red je eigenlijk meer mensen dan met een verdacht spuitje. Jemen is daar een goed voorbeeld van.
  Aan de ene kant massa moord toestaan en aan de andere kant zeuren over een spuitje (95% moet 100% worden) dat misschien, heel misschien, ergens tegen zou kunnen helpen. Als ze (big pharma) toch zo graag spuitjes laten zetten begin dan bij onze bazen in de regering: laat die dan het goede voorbeeld geven en zich een spuitje laten zetten voor de camera. Wel natuurlijk eenzelfde spuitje wat ook aan de jongens en meisjes wordt gegeven tegen een kanker, die zich heel misschien over pakweg 30 jaar zou kunnen manifesteren, en niet voor de show een spuitje met water.
  Wat gaan ze doen als straks blijkt dat er ineens veel meer kinderen met mazelen in bed liggen terwijl ze wel een spuitje hebben gehad? Gaat de staat met ons belastinggeld schadevergoedingen betalen of wordt dan eindelijk big pharma eens aangepakt?

 3. Nog even aan toevoegen dat ik 100% achter dokter Dirk Jan van Wijk sta. Deze mensen die durven in te gaan tegen big pharma verdienen alle lof en respect.

 4. Ik zeg altijd tegen mensen die tòch willen experimenteren met hun kinderen en door welke angst of conformisme de naald erin willen laten zetten, “vraag dan voor jouw kind om hetzelfde goedje wat Maxima ook in haar kinderen laat inspuiten”!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.