Advertentie

‘Quantum Consciousness and the Expanding Reality’.


Judith Moore 11 Oktober Quantum

x

x

Informatie over de hoog-energetische workshop

x

Quantum Consciousness and the Expanding Reality’.

x

Het bewustzijn is het topje van de ijsberg; het onderbewustzijn herbergt onze worteling met het universele bewustzijn.
Het bewustzijn is het topje van de ijsberg; het onderbewustzijn herbergt onze worteling met het universele bewustzijn. We zijn met ons bewust-Zijn, zoals hierboven geschetst, terecht gekomen in een krachtige Universele licht-zee..!

Laten we ons beseffen dat we in een tijd aangekomen zijn, waarin de dimensies aan het verschuiven zijn, en waarbij onze realiteit en perceptie veranderen met de snelheid van kwantumtijd. We zijn nu opnieuw een aangesloten deel van de galactische gemeenschap geworden en door krachtige en liefdevolle wezens van andere werelden en feitelijk van andere Universa (!) worden we opgeroepen om met hen te resoneren. 

De sluier is erg dun geworden en de definitie tussen ‘ons-zelf’ en onze ‘ontluikende realiteit’ dient continue uitgebreid te worden, om onszelf voor te bereiden op het volgende ascentie-niveau. Deze workshop gaat ons assisteren bij de integratie en expansie van onze kwantum-realiteit, om ons voor te bereiden om het volgende niveau van de ascentie-energieeën..!

Er is namelijk zo’n enorme toename van het licht, dat het voor velen voelt als een explosie van licht, die een enorme golf van heling of reiniging teweegbrengt. Het is zoveel licht wat momenteel over ons wordt uitgestrooid, dat tegelijkertijd de uitdagingen voor ons met de dag toenemen! Alles, maar dan ook alles wat niet overeenstemt met de zuivere liefde wordt aangeraakt, KOMT AAN HET LICHT en dient gereinigd… Er is hierdoor veel beroering onder de mensen; de mensheid wordt diep aangeraakt tot veranderingen. En die zijn er volop, in een -wat lijkt op- CHAOS…

Chaos is essentiële leegte..
De chaos die deze veranderingen veroorzaakt is in de chaos, die voortkomt uit de Bron van Liefde. Het Griekse woord ‘chaos’ (Χαος) betekent ‘leegte’.. In de Griekse mythologie is het (het) NIETS waaruit de eerste goden ontstonden. Chaos wordt wel voorgesteld als een bodemloze leegte waar alles eindeloos ‘valt’; niet naar beneden, want er is geen enkele oriëntatie mogelijk, maar alle kanten op. Uit deze uitgestrekte malende wanorde ontstond orde…

Omarm haar, die ‘leegte’, want de chaos zal alles uitzuiveren wat niet vanuit de liefde gebeurt. De chaos daagt ons uit om te veranderen, te gaan bouwen op onze innerlijke kracht, de kracht van de Bron ín ons-Zelf. De kracht van Liefde. Een schepping die zich vervolmaakt en verder wil groeien, continue in beweging. Daarbij is de constante factor in ons leven.. Verandering. Meegaan met de veranderingen wordt belangrijker dan ooit.

animated quantumbewustzijnDit veroorzaakt chaos en vele moeilijkheden, vooral als je niet gecentreerd bent in je innerlijke kracht, de kracht van het hart! De vraag is altijd: “Wat heeft het mij te zeggen?” Moeilijkheden op onze weg helpen ons even stil te staan bij ons leven. Introspectie en duiding van gevoelens. Leven bewust te beïnvloeden. De energie van verandering is nu zo sterk, dat onze oude patronen als vanzelf loslaten, onze oude leefstijl als ‘ouder-wets’ ontmantelen… We worden door het licht gesteund en kunnen makkelijker zien wat in ons leven op onze angsten werd gebouwd. Opruimen dus wat niet meer bij ons past, maar vooral ALLES TEGEN HET LICHT HOUDEN…

Het openen van je bewust-Zijn voor de expanderende realiteit..!
Deze workshop gaan we ons nog meer openen voor dit prachtige liefdevolle licht, begeleiden we ons-Zelf naar innerlijke kracht. Je begeleiders, je Hoger Zelf wachten hier op. Wees geen slachtoffer van het leven, versterk je contact met je innerlijke kracht, de liefdeskracht in jou. Doe het innerlijk werk en kén jezelf en daarbij is de heling die nu voor jou kan plaatsvinden, heel diep. Open je hart verder en versterk je verbinding met de Bron. Van hieruit kan je hele wezen heling ontvangen. Als jij in jouw kracht staat, doe je wat de ‘bedoeling’ is en kan Schepper door je heen werken. Dan kan je jouw blauwdruk leven; sta je in de stroom van het Leven.

subconscious-mind-powerBewustwording is een proces met soms grote veranderingen, maar vaak ook met vele kleine stapjes die wij zetten. Ga hier soepel in mee, vanuit je innerlijke kracht. Laat los, laat gaan. Dit is de uitdaging van dit moment. Vergroting van je innerlijke kracht, hier helemaal in durven te gaan staan. Al dit licht wat ook je zwakke kanten beschijnt, die je nu ook wil en durft te zien.

Wees eerlijk en kijk liefdevol naar jezelf en je zwakheden daarbij herkennen en erkennen is essentieel. Deze te omarmen, geeft je een enorme kracht, hoe gek dat ook moge lijken.. Want jij was het zelf, die jezelf zo zwak vond..! Een onderdeel van je kwantum-bewustzijn en je expanderende realiteit. Durf eerlijk en open te zijn; wat vindt er innerlijk in je plaats?

Het volgen van je ‘hoogste goed’, je blauwdruk leven, betekent dat je jouw uitdagingen die je ziel je op jouw pad heeft gelegd, aan gaat.  Onprettig zaken, maar vooral dátgene waarvoor je ziel gekozen heeft deze te ervaren en hiervan te groeien. Veranderingen in je leven, durf ze aan te gaan!

Judith Moore GM event

Deze hoog-energetische workshop ‘Quantum Consciousness and the Expanding Reality’ wordt geleid door Judith Moore, inmiddels bij veel mensen bekend in Nederland.

Door haar hoog energetische presentaties en workshops in het land, en ook door de diverse boeken die van haar in het Nederlands zijn uitgebracht, is Judith Moore ‘gekend’… Een ware ‘Cosmic Messenger’ waardoor ze boodschappen kan doorgeven, die niet voor iedereen ‘zomaar’ even bereikbaar zijn.

Ook voor deze workshop, die door haar werd geïnitieerd, zal ze haar gave aanwenden. Een intensieve workshop, die je niet ‘even zittend op een stoel’ volgt.. De organisatie van deze workshop doen wij van WantToKnow i.s.m. met Renske en John Consemulder van Centrum Zonnewijzer.

Wanneer: a.s. zaterdag 11 oktober, van 11:00 – 18:00 uur.

Klik HIER voor meer info en voor aanmelding..!

* * *

x

obey kings now only truth

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.