Advertentie

Philo Hippus spreekt zich uit..


x

Philo Hippus spreekt zich uit..

2023 © Philo Hippus | WantToKnow.nl/be (deze versie)

x

Ooit trokken de Fransen naar Moskou . Om het Russische Rijk, het grootste en rijkste land ter wereld, ook onder het gezag van het Vaticaan te brengen. Toen de Kozakken op hun snelle paarden, de Fransen terug naar Frankrijk joegen, werd ook Nederland door hen bevrijd. De Nederlander stond erbij en keek ernaar; stak zelf geen poot uit. Want wat gaf het allemaal? Op hun schotels lag immers genoeg vet, ook al was het van een hond! In de tijd van onze ouders en grootouders, probeerden Hitler (vervloekt zij zijn naam) en zijn trawanten, ook om Rusland te onderwerpen.

Op hun tocht naar Moskou vonden ze bondgenoten in wat nu West-Oekraïne is. Deze Oekraïners waren zo bloeddorstig en wreed. Dat zelfs de wrede SS-ers ervan huiverden. Tienduizenden Joden en Polen en Wit-Russen werden door hen op beestachtige manier vermoord. Geholpen werden ze door ‘wapenbroeders’ uit de Baltische staten. Hun nakomelingen regeren nu al jarenlang het gebied wat tegenwoordig Oekraïne heet.

De massamoordenaar Bandera die tienduizenden onschuldigen vermoorde, is hun grote voorbeeld en heilige. Het is het meest corrupte land ter wereld..! En dat deze beesten worden gesteund, met uw belastinggeld, door uw regering? Ach wat maakt het uit, zolang er op uw schotel maar genoeg vet ligt. Al is het ook van een hond..!

Ooit was Zuidwest-Rusland (Kïev, heel Oekraïne en de Krim) door de Turken bezet. Toen de Russen de Turken er eindelijk hadden uitgeschopt, werd er een vredesverdrag opgesteld; dat verdrag is vandaag de dag nog steeds geldig. Daarin werd onder andere overeengekomen, dat als Rusland ooit afstand deed van de Krim, dit gebied automatisch weer deel van Turkije zou moeten worden! Maar ach wat geeft het zolang er op uw schotel maar genoeg vet ligt, al is het ook van een hond!

Toen in 2014 onder leiding van Amerika, de Nazi’s van de Oekraïne een staatsgreep pleegden, en vrijwel onmiddellijk het overwegend Russische deel van de bevolking begon uit te roeien, zei het Westen niets. Ook u niet..?! De mensen van de Krim, de Donbass en de Luhansk weigerden om te leven onder een Nazi-bewind wat erop uit was, hen uit te roeien. Meer dan 90% van de inwoners van de Krim stemden vóór aansluiting bij de Russische Federatie. Maakt niet uit, maar Poetin heeft de Krim gestolen!

Het beeld van de verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, geven de werkelijke stemming aan in het land. De verkiezingen werden door westerse waarnemers beoordeelt en akkoord bevonden. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..!

Donbass en Luhansk zouden door de nazis van Kiëv wel even uitgemoord worden. Stil en rustig trokken de burgers van die gebieden een uniform aan, pakten een wapen op en stopten de opmars van deze nazi’s.  Waardige nakomelingen van de Kozakken! Maar nu, al 9 jaar lang, worden in die gebieden kinderen, vrouwen en ouderen dagelijks beschoten en vermoord door de nazi’s van Kiëv. Onbeschrijfelijke wreedheden worden daar nog dagelijks begaan door de nazi-beesten. Daar zijn ook de Amerikaanse laboratoria waar het biowapen, het Covid-vaccin is ontwikkeld. Door de VS erkend en voor de VN niet bekend..!Via DNA-gericht onderzoek werd het een wapen speciaal gericht op het uitroeien van vooral Slavische blanken en Chinezen.  Ach wat geeft het; zolang er op uw bord nog maar genoeg vet ligt. Al is het ook van een hond!

Toch kan ik niet anders dan bewondering voor die ‘Slechterik Putin’ hebben. Het is een baas-kerel, in z’n eentje stopte hij in een keer -wereldwijd- de Covid-ontwikkelingen, door de Donbass en Luhansk te ‘bezetten’! Maar waarom vinden de Westerse leiders dit nou zó erg, dat ze onze belasting en pensioengelden enz. aan die regering van nazi-beesten schenken? Ach weet u, in de eerste plaats moeten wij, hun slaven,  kaalgeplukt worden. Wij mogen niets meer bezitten en moeten gelukkig zijn, dat wij een leven lang voor hen mogen werken. En dan als beloning met 60 of 65 als wij niet meer kunnen werken, door hen afgemaakt worden.

In de tweede plaats : Onder de Oekraïne loopt een tunnelstelsel van meer dan 2500 km lengte! Dit wordt gebruikt om mensenhandel (vooral kinderen) uit het zicht te bedrijven; maar ook de handel in menselijke organen en adrenochrome. Er zijn in de door de Russen bevrijde gebieden ‘fabrieken’ ontmanteld, waar op industriële schaal, kinderen in kooien gehouden werden. Op gezette tijden worden ze uit hun kooi gehaald en tot de grens van hun vermogen gefolterd. Denk daarbij maar aan dingen zoals met een soldeerbrander het intiem bereik bewerken.

Bij zo’n kind stijgt dan de adrenaline productie tot het uiterste. En op dat moment wordt hun bloed afgetapt. Sommigen sterven de eerste keer al aan de ‘behandeling’. Anderen zijn sterker en ondergaan dit gruwelijke proces meerdere keren. Uit het bloed wordt dan adrenochrome (HIER) gewonnen. Wie dit drinkt of anders gebruikt, gaat er veel jeugdiger en vitaler uitzien; zelfs op hoge leeftijd, waarbij het ook het leven verlengt. Maar ach wat kan het u schelen. Op uw schotel ligt ja nog genoeg vet, ook al is het van een MENS!

Oh jaah. Soylent Green is geen fantasie film, maar een slap aftreksel van de bittere werkelijkheid. Want u denkt toch niet dat de schoften die dit doen, ook maar iets weggooien als ze er aan kunnen verdienen?  De lijkjes/geslachte lichaampjes van deze kinderen worden op allerlei manieren via de voedingsindustrie in eten verwerkt. De Bijbelse profeten zeiden al dat u in deze tijd uw eigen kinderen op zou eten…

Oh, zeker ook de Satanisten die u regeren krijgen hiervan. Beter nog, zij houden feestmaaltijden tijdens hun bijeenkomsten en u mag raden wat dan het hoofdgerecht is. Juist helemaal goed, gebraden mensenkind. Ergens moeten ze toch heen met de lijkjes van die 8 miljoen kinderen die zij jaarlijks spoorloos laten verdwijnen. Maar ach wat kan het u schelen zolang er op uw schotel nog genoeg vet ligt. Al is het ook van uw kind!  Zo, kauw hier eerst maar eens op rond en heb het lef eens om er kwaad om te worden. ERG kwaad..!

Philo Hippus

Even voorstellen?
Mijn naam is niet belangrijk, gewoon maar ‘Philo Hippus’. Wat ik ben? Een AOW-er, die bijna de aan de mens toegemeten 3,5 span, bereikt heeft; dat is dus 70 jaar. Mijn hele leven is een zoektocht geweest naar waarheid. Vandaar dat ik aan het begin van de Covid-waanzin een stuk voor deze site schreef, dat je HIER vindt.
Wie waarheid zoekt ontdekt veel leugens; dat was een van de eerste dingen die ik leerde. Het volgende wat ik in deze ‘School van de Harde Klappen’ leerde. ‘Leer eerst jezelf grondig kennen’. Dus niet op de manier van Mutatuli (E.D. Dekkers): ‘Graag zou ik mijzelf eens willen ontmoeten, maar dan moet ik wel goed geluimd zijn. Want ik heb een hekel aan onaangenaamheden.’  Dat is het wel zo’n beetje, ik deel graag m’n verhaal met je!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.