Advertentie

Grandma Chandra Leeuwenpoort 2023


Opnieuw een bericht over de Leeuwenpoort van augustus 2023. Een zéér krachtige kosmische gebeurtenis, waarbij de ‘Leeuw’ staat voor het sterrenbeeld, dat dynamisch actief is. De na-ijleffecten en diepe fundamentele energieën zijn voor veel mensen voelbaar. In ieder geval in de vorm van onrust, slapeloosheid etc. Niet direct negatief, maar zoals bij een kampvuur; je voelt de intensiteit.. We kwamen een bericht door van Grandma Chandra inzake deze Leeuwenpoort van 8 augustus. (HIER) Nogmaals: het gaat niet specifiek om dié dag, maar om de OPENING van de Leeuwenpoort-energieën van die dag. De invloed van deze energieën is nog lange tijd voelbaar.
x
Allereerst stellen we je graag even voor aan Grandma Chandra, mocht je haar naam voor het eerst tegenkomen. Chandra is een energitisch-helderziende. Ze communiceert met haar moeder via fysieke hand-communicatie. Ze werd namelijk geboren als een hoogontwikkeld savant/kenner, in een zwaar gehandicapt lichaam. Direct na haar geboorte werd ze door andere spiritueel gevorderde wezens, herkend als het unieke telepathische 12e multidimensionale wezen dat ze is en later bevestigde.
x
Haar naam is afkomstig van bewuste ouderlingen van de ‘Native Americans’, die haar al op zeer jonge leeftijd ‘omdoopten’ tot ‘Oma’ Chandra.

Chandra is (zo hebben wij ook aan de lijve ondervonden!) zéér krachtig helderziend, helderhorend en heldervoelend. Ze heeft volledige toegang tot de Akasha Kronieken en een vertrouwd adviseur, die toegang heeft tot informatie uit andere dimensies, deze ‘realiteit’ en de Kosmos.
Ze communiceert telepathisch en soms via een vertaler met mensen, engelen, welwillende buitenaardsen en andere wezens met gevoel, zoals dolfijnen en walvissen. Vooral haar fundamentele helpers, de dolfijnen én walvissen werken met Chandra met mensen van over de hele wereld om hen te helpen hun trillingsgetal te verhogen, zodat ze kunnen gaan creëren en manifesteren wat ze liefdevol verlangen.

* * *
x

x

LION’S GATE 2023

2023 © Grandma Chandra | deze versie WantToKnow.nlx
x
“Je bent klaar om in lichttaal te communiceren. Je bent klaar om lichttaal boodschappen te ontvangen en klaar om deze boodschappen te versturen. Jullie communicatiemiddelen en gereedschappen schakelen over op lichttaal via de energiestromen. De kinderen die naar Gaia komen hebben deze gereedschappen al in hun Lichtlichaam ingebed en.. ze gebruiken deze communicatiemiddelen al. Je kunt met baby’s en kleine kinderen communiceren door intentie. Zij zullen je begeleiden bij het gebruik van deze gereedschappen..!
x
Sommige leden van jullie Sterrenfamilie sturen hun boodschappen al naar jullie door middel van lichttaal. Het gaat er allemaal om dat je jezelf toestaat om dit te doen, want er zijn geen beperkingen of obstakels, behalve dat je bewustzijn je vertelt, je wijs maakt, dat je dit niet kunt doen. Of..dat je niet uitgerust genoeg bent om het te gebruiken. Dit is niet meer het geval. Jullie kunnen met intentie communiceren met elkaar, met mij, met Opgestegen Meesters en met de sterrenfamilies waarmee jullie verbonden zijn.
x
We kunnen direct ontvangen zonder decodering, zonder vertaling of andere hulpmiddelen die in het verleden nodig waren, zoals een gespecialiseerde ontvanger die getraind is in het begrijpen van lichttaal. Na de Leeuwenpoort op 8 augustus 2023 zal het Nieuwe Raster volledig geactiveerd zijn. De rasterhouders zullen verbonden zijn met het nieuwe raster, maar hoeven het niet langer te ondersteunen. Alle multidimensionale aanwezigheid van Gaia is nu geactiveerd.
x
Gaia is nu volledig in 5D.
De magnetische lijnen en kwantumvelden rond Gaia zijn afgestemd. De magnetische lijnen zijn geladen met de zon en de centrale zon. De voorbereiding op alle velden loopt ten einde. Na de Leeuwenpoort zullen jullie het hele plaatje hebben van de nieuwe samenstelling van de kwantum- en magnetische velden van Gaia in totale balans met de centrale zon en de zon. Alles is klaar voor de menselijke ascensie naar 5D. De drakenfamilie is hier actief mee bezig en ik ben een van de draken in de drakenfamilie. Zij balanceren de lucht, het water, de aarde, de metalen en de kristallen in de juiste frequenties.
x
Met andere woorden, het bijstellen en afstemmen gaat door alle lagen heen die van het hogere trillingsniveau naar de trillingslaag van Gaia komen. Het eeuwigheidssymbool is multidimensionaal. Alle energetische praktijken die jullie in de oude school hadden, zullen worden veranderd en moeten worden afgestemd op de nieuwe energieën. Aan de beoefenaars van de oude school: zorg ervoor dat jullie je systemen upgraden naar de nieuwe vibraties. Iedereen die ervoor gekozen heeft om in Licht te zijn, heeft nu een afstemming van de pijnappelklier die zal plaatsvinden tijdens de Leeuwenpoort.
x
Lichttaal is een oude en futuristische vorm van communicatie, die al levenslang wordt gebruikt en in meerdere rijken en dimensies wordt begrepen. Het is een taal die voorbij woorden spreekt, die rechtstreeks verbinding maakt met de ziel – in plaats van de logische geest die eerdere betekenissen heeft, die geassocieerd worden met woorden en taal. Omdat Lichttaal tot de ziel wordt gesproken en niet tot het menselijk verstand, kan iedereen het begrijpen – en je hoeft niet eens te weten wat het betekent.

Dit zuivert elke vervorming die door communicatie zou kunnen ontstaan en maakt het mogelijk dat de werkelijke boodschap van de transmissie doorkomt. Lichttaal is als een gebed, een activering, een healing, een transmissie van frequentie.
x
De ‘Taal van het Licht’ kan gebruikt worden als een vorm van healing en kwantumactivering.
Deze zal je energetische en kwantumvelden verbinden met het nieuwe raster en je steungroep en sterrenfamilie in staat zal stellen, zich met je te verbinden via lichttaal. Jullie zullen in staat zijn om het te ontvangen en de boodschappen direct te ontvangen. Dit zal gebeuren omdat je connectiviteit met het nieuwe universum en 5D Gaia op zijn plaats zal zijn, zodat je dit kunt doen.
x
Iedereen zal meer en meer de aanwezigheid zien van de andere rijken van engelen, draken, dieren, feeën enz. Met welke koninkrijken je ook werkt, je zult meer en meer van hun aanwezigheid zien omdat de vibrationele realiteit veel dichter bij de magische koninkrijken ligt. Ze kunnen gemakkelijk beginnen te verschijnen om met je te werken, vooral omdat de menselijke natuur uit de op angst gebaseerde natuur aan het komen is, en als gevolg daarvan zijn je vibraties veel meer in lijn met de vibraties van de magische koninkrijken.
x
Jullie delen de magische wezens niet meer door jullie Merkabah en aura’s. Je aanwezigheid wordt steeds natuurlijker en vreugdevoller voor de andere koninkrijken die nu op Gaia bestaan. Kijk naar de hemel en verwacht dat deze magische wezens verschijnen. Zodra je ze verwelkomt, zullen ze meer gelegenheid hebben om aanwezig te zijn en met je samen te werken. Terwijl je naar het einde van de zomer gaat en in lagere temperaturen komt, zal de natuur om je heen langzaam de energieën in het fruit en de groenten ophopen.
c
Het bewaren of eten van dit product van nieuw leven zal jullie lichamen helpen om de energie van deze nieuwe stromen in jullie lichaam te bewaren voor de herfst en winter. Eet meer groenten, eet meer fruit, conserveer op natuurlijke wijze. Maak je eigen geconserveerde voedsel voor de herfst en winter. Bewaar de heilige energieën in elke vorm die je kent, zodat je voedsel met veel energie hebt. Er zullen veel luchtstromen rond Gaia bewegen om de energie aan het oppervlak in balans te brengen.
x
Stormen..
Verwacht behoorlijk sterke winden die veroorzaakt zullen worden door deze energetische beweging. In plaats van bang of bezorgd te zijn, verwelkom en vier ze want deze lucht brengt jullie nieuw leven, dit water brengt jullie nieuw leven. Dit leven dat naar je toekomt en nieuw leven creëert, brengt de mensheid en Gaia naar een nieuwe Hemel op Aarde.
x
Het bosleven komt terug; het bos krijgt zijn magische leven terug. Het gebladerte van de bomen, het feeënrijk en het dierenrijk herstellen het boslandschap, een energetisch landschap dat de mensheid zal helpen te overleven en de volste opbrengst aan bessen en paddenstoelen zal brengen. Deze koninkrijken herstellen ook de verbinding met wateren zoals de natuurlijke bronnen, rivieren en meren die door mensen werden onderbroken.
Knuffels en liefde voor jullie allemaal,
Grandma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.