Advertentie

Een hart onder de riem van Christina von Dreien..!


x


X

Een hart onder de riem van
Christina von Dreien..!

2022 WantToKnow.nl/be

x

Dierbaren,
Er zijn velen die zich afvragen waarom er op dit moment zoveel chaos heerst op aarde, terwijl de aarde zelf in een ascensieproces zit. Ik heb geen volledig overzicht van alle oorzaken hiervan, maar ik wil jullie dit graag vertellen vanuit mijn standpunt:

De aarde zelf is op dit moment haar vibratie aan het verhogen. Dit is iets dat niet kan worden gestopt, omdat de aarde haar eigen weg gaat, die zij heeft gekozen. Dan zijn er de mensen op de oppervlakte van de aarde. Afhankelijk van hoe de mensen op hun zielsniveau hebben besloten, gaan ze mee met de ascentie in deze incarnatie of niet. Niet alle mensen zullen in staat zijn om in deze incarnatie te ontwaken.

De onverlichte krachten zullen uiteindelijk deze planeet verlaten. Wij zullen echter de laatsten zijn om dit hier op het aardoppervlak te voelen. Zuivering is aan de gang, maar het is nog niet echt aangekomen op het oppervlak van de aarde. Voordat het hier aankomt, vindt zuivering plaats zowel in het zonnestelsel als onder het aardoppervlak en op subtiele niveaus. Het goede is dat op deze plaatsen de zuivering al een hele tijd aan de gang is.

Dit zorgt er echter voor dat de onverlichte krachten zich momenteel nog meer terugtrekken naar de oppervlakte van de aarde om hun plannen ten uitvoer te brengen. Daarom gaat het op dit moment vaak slechter met de mensen hier. We kunnen niet alle slechte gebeurtenissen voorkomen. Maar we kunnen er altijd het beste van maken en ons concentreren op die dingen die we wel kunnen veranderen.

De beste manier om deze tijd door te komen is door ons aan te sluiten bij gelijkgestemden, fysiek en/of in de geest, en te kijken naar alternatieve mogelijkheden.

Het is ook belangrijk om te werken aan het vinden van onze eigen innerlijke vrede. Dan zal die vrede die we in ons hebben uitstralen naar onze omgeving en dat heeft een veel sterker effect op het geheel dan we beseffen.

Ik weet dat dit niet onmiddellijk alle uitdagingen zal oplossen, maar het is wat we op dit moment kunnen doen. Soms kunnen we de oplossing niet zien. Dan moeten we gewoon de volgende beste stap nemen.  Sommige dingen zijn ook te groot voor onszelf. We kunnen ze dan uit handen geven aan ons spirituele team en de goddelijke bron en om leiding en hulp vragen.

Hoe meer we innerlijk in contact komen met krachten die ons ver vooruit zijn in hun bewustzijn en hun vermogen om lief te hebben, hoe meer we ons door hen beschermd en gedragen zullen voelen.

Uw Christina

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.