Advertentie

Jij zit op een unieke frequentie..


tesla non physical phenomena

x

x

Jij zit op een unieke frequentie..

2014© Sun / wanttoknow.nl/.be

x

Geeft elk mens een unieke frequentie af? Ja, maar de vraag is echter, hoeveel daarvan echt van hem of haar zelf is?  Wat zou het mooi zijn als er een computerprogramma bestaat dat bijvoorbeeld met behulp van een koptelefoon op je hoofd, binnen een paar uur kan bepalen hoe je gezondheid er voor staat en tevens parasieten en allerhande ziektekiemen kan bestrijden. En tevens een middel voor je kan berekenen dat je vervolgens zelf in een potje kunt gieten om daarmee bijvoorbeeld je te lage ijzerniveau op te krikken? Nou was ik even verbaasd dat dit geen mooie droom is, maar inmiddels werkelijkheid is. In dit verhaal doe ik een poging om uit te leggen hoe dit werkt en waar het vandaan komt.

tesla energy kleinAlles bestaat uit frequenties hoor je wel eens. Dat hier veel waarheid in zit, dat wist ik wel. Echter nadat ik bovenstaande in levende lijve heb ondervonden begrijp ik pas dat de omvang van deze stelling oneindig is. De basis van dit soort computers is het werk geweest van Nikola Tesla (vanaf 1917) en werd voortgezet door vele andere wetenschappers zoals George Lakhovsky die het effect van radiofrequenties op dieren en planten bestudeerde. Hij ontdekte dat micro-organismen reageerden op bepaalde frequenties en.. dat je ze er ook mee kon doden.

Dit is heel makkelijk aantoonbaar te maken met een microscoop en een zapper met diverse frequenties, wat deze geleerde dan ook heeft gedaan. Royal Rife en dr. Reinhold Voll hebben met hun studies ook bijgedragen aan deze ontwikkelingen. Denk aan het werk van Hulda Clark. Zij is ooit begonnen met de database van allerhande virussen en schimmels. Zij demonstreerde hoe zij dit kon waarnemen en welke remedie er voor was. Voor vele micro-oranismen had zij een antimiddel in de vorm van een frequentie. In simpele bewoording is dit mijn observatie en mijn samenvatting van hetgeen ik heb ervaren.

Kijk naar deze YouTube om te zien hoe energetische frequenties zelfs ieder hun eigen vorm genereren..! En zo heeft omgekeerd elke vorm zijn eigen frequentie.. (klik HIER voor de versie met de hoorbare frequenties)

Elk micro-organismen, elke parasiet, schimmel, bacterie of virus hebben allen een andere frequentie. Net zoals de mens trouwens. Maar het gaat nog verder. Een gezond, intact been heeft een andere frequentie dan een gebroken been. Beide frequenties liggen bij elkaar, alleen het gebroken been geeft als het ware een extra dimensie aan de gezonde-been-frequentie. Is dit alles meetbaar? Ja dat heb ik zelf aan den levende lijve ervaren.

Zijn alle frequenties op te slaan in computerdatabases?
Ja dat kan, echter men moet deze frequenties eerst bepalen. Als jij bijvoorbeeld een ijzermolecuul of preparaat hebt en meet deze frequentie, dan kun je dit opslaan in de database. Wat kun je dan daarmee doen? Deze frequentie is meetbaar, dus als jij ijzer in je lichaam hebt, bevat jouw frequentie ook de frequentie van ijzer. Denk bijvoorbeeld aan een kind dat zingt of een heel koor dat het hetzelfde liedje zingt. In beide gevallen wordt hetzelfde liedje gezongen, echter in het geval van het koor zal de frequentie sterker waarneembaar zijn.

Hiermee kan de mate en/of hoeveelheid van bijvoorbeeld tekort aan ijzer, virussen, gebroken botten, enzovoort, worden gemeten. Alles heeft een unieke frequentie net zoals een vingerafdruk en wordt door je lichaam uitgezonden. Er zijn dus daadwerkelijk computer programma’s met bijbehorende databases van talloze frequenties om je gehele lichaam door te meten en vast te kunnen stellen in welke staat je lichaam zich bevindt. Op zich is dit concept niet geheel nieuw; denk aan röntgen en kirlian fotografie. Het nieuwe aan frequentie therapie is het feit dat het toegankelijk kan zijn voor het gewone volk zoals jij en ik.

hands energyWat ik heb ondervonden is vele male geavanceerder dan de Hulda Clark demonstraties die ik op YouTube kon vinden. Bij mij werd mijn hele lichaam mbv frequentie metingen, in iedere geval de belangrijke onderdelen, doorgelicht. Dit gebeurt uiteraard niet in een paar minuten. Dit onderzoek duurde zo’n 4 uur. Dit is afhankelijk van welke aspecten je wilt meten.

Opmerkelijke resultaten
Die kwamen er naar boven, zoals zaken en mankementen die ik al reeds wist, maar die de onderzoeker niet kon weten.. Daarnaast zijn er gedurende dit onderzoek een aantal micro-organismen behandeld met frequenties (niet voor de menselijke oor-hoorbare) en non-actief gemaakt en/of teruggebracht naar een acceptabel niveau.

Alsof ik in een aflevering van ‘Star Trek’ was gestapt, écht ongelofelijk! Het heeft mij in iedere geval met veel zaken geholpen en aangegeven waar mijn tekorten in bouwstoffen liggen en waar ik op moet letten, zwakke punten e.d. Echt heel bijzonder. Het systeem omvat frequenties van duizenden ziektes en aandoeningen en dit kan worden gemeten bij een mens, bijvoorbeeld: astma, gifstoffen, nierfuncties, longfuncties, hartfuncties en zelfs ook kanker.

Daarnaast kun je met dit systeem ook de frequenties van medicijnen namaken die in de database bekend zijn. Zoals bijvoorbeeld medicaties voor een ijzertekort, waarvan zelfs meerdere medicaties in het systeem opgenomen zijn. Deze kunnen dus direct in het systeem getest worden op effectiviteit in percentages. De meest gunstige medicatie kan hiermee worden nagemaakt door de frequentie in een vloeistof te stoppen. Dus i.p.v. een apparaat dat de frequenties uitzendt, zijn de frequenties dus ook middels een vloeistof (water!) door te geven aan het lichaam. Denk ook aan de onderzoeken van Emoto van waterijskristallen.

Als we met positieve emoties al ijskristallen meer in balans kunnen brengen, dan is de energetische invloed van een natuurlijke STOF op water een uitermate logisch ..!
Als we met positieve emoties al ijskristallen meer in balans kunnen brengen, dan is de energetische invloed van een natuurlijke STOF op water een uitermate logisch ..!

Voor vele zal dit misschien klinken als een ‘ver-van-mijn-bed-show’, echter lees dit stuk nogmaals stap voor stap door en vraag je dezelfde vraag nogmaals af: “Hebben frequenties aantoonbaar effect op micro-organismen en andere materie?” (zoals de microwave)?

Indien je dit voor jezelf deze vraag met ‘Ja’ kunt beantwoorden, denk je zelf dan eens in, wat voor oneindige mogelijkheden binnen het bereik liggen. Door George Lakhovsky werd in 1920 , bijna 100 jaar geleden, al aangetoond dat je met frequenties micro-organismen kunt doden.

Het proces van het herstellen van een botbreuk.
Heeft een botbreuk ook een frequentie? En zoja, is deze frequentie dan te meten? Kun je met deze frequentie een lichaam in staat stellen om een botbreuk vele malen sneller te herstellen? Zijn wetenschappers hier al mee bezig? Ja natuurlijk, waarom zouden ze dat niet zijn.

Ik was alles bij elkaar erg onder indruk en verbaasd dat ik niet van het bestaan wist. Worden deze apparaten bewust geheim gehouden om ons te beschermen? Of om de portemonnee van de ‘Big Pharma’ te beschermen? Of wordt het geheim gehouden door groeperingen die denken dat de aarde overbevolkt is?

Tot slot
Vroeg of laat zal dit wereldwijd bekend worden, net als zovele andere wonderbaarlijke inventies die een bedreiging vormen voor de portemonnee en/of visie van de machthebbers van deze wereld. Let wel, dat schijnen slecht 13 machtige families te zijn. Wij zijn met velen malen meer en kunnen dit stoppen door niet dagelijks met elke stap die je neemt de macht bij een ander neer te leggen. Wat als dit systeem vrij beschikbaar zou zijn, toegankelijk voor iedereen? Hoe zou de mens daarmee omgaan? Wijselijk en duurzaam en met respect voor alle leven? Of zou de mens deze kennis ook gaan inzetten voor kwalijke zaken?

Hierbij een aantal mogelijke nadelige gevolgen van dit fenomeen: Hoe betrouwbaar is zo’n apparaat? Welke nadelen zitten er aan? Stel mensen met blauwe ogen hebben allen een overeenkomstige frequentie. Dus indien men de frequentie vindt om de frequentie behorende bij een groep te kunnen neutraliseren, heeft men een wapen in handen. Net zoals er frequenties bestaan om mensen te kalmeren, allerhande rustgevende muziek, zo zijn er ook frequenties om mensen agressief, angstig of slaperig te maken.

Dit kan eveneens als wapen ingezet worden. Kijk naar de foto’s waar je al kunt zien dat politie-eenheden met dergelijke wapens zijn uitgerust..! Anders dan sirenes die je kunt horen, zijn deze frequenties echter niet hoorbaar, dus heb je er geen weet van, dat je überhaupt gemanipuleerd wordt. Alles is dus in voordeel of in het nadeel, gunstig te beïnvloeden én te manipuleren met frequenties. Inderdaad, alles bestaat uit frequenties!!!

x

* * *

x

[bol_product_links block_id=”bol_53d7588da5f9f_selected-products” products=”1001004002601167,1001004002407092,1001004010312784,1001004002718916,1001004006202678,1001004011832501,1001004000971003,9200000015345225″ name=”Sun artikel frequenties” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”85FFCA” border_color=”13D220″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

130 gedachten over “Jij zit op een unieke frequentie..

 1. Zet je frequentie in voor vrede, visualiseer, voel, we are the creators. We are made in His image, dus…stel je eens voor als wij dit allemaal zouden doen.. Zij gebruiken het al, sublimaties, haaarp etc. Nu wij nog voor ons vredesplan.
  Een goede reden voor de slechteriken om trauma te creëren onder de bevolking en wrede beelden te laten zien ed is om ons uit balans te houden, wanneer wij in balans zijn en vredig zijn zijn we tot immens veel in staat. Dna krimpt bij stress, en ontvouwd bij rust en vrede.
  Bruce Lipton en uiteraard Gregg Braden, maar ook David Bohm, Rupert Shelldrake( nog zo’n kei!), zijn leuk om te lezen in dit onderwerp.

  T zit in deze zin verstopt:
  “What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.”
  ― Ralph Waldo Emerson

  Ken uw kracht. Je ziet wat er met water en gedachten gebeurt, its undeniable… Het vergt oefening, dat wel:
  http://www.united-lightworkers.be/index.php/nl/forum/bewustzijn/136-we-are-creators-and-here-is-the-how.html

  en deze is mooi van Bruce: http://www.youtube.com/watch?v=A8FNYcbnOaw
  be an imaginary cell…

 2. Lieve Sun, laat ik de eerste zijn die mag reageren. Mooi artikel van veel van de afgelopen tijd doorgeschreven en doorgesproken aandachtspunten over de frequenties die ons omringen, dit kan nooit genoeg zijn!
  De praktijk hiervan zal nu en in de toekomst steeds meer te “zien” zijn voor anderen die hier nog niet mee geconfronteerd zijn om frequenties waar te nemen, wordt hoog tijd! 🙂 Invoelen van mensen op een bepaalde frequentie moet zeker ook niet vergeten worden en dan bedoel ik niet op oordeelmatige wijze maar op de gehele trilling die de mens omringt waardoor je een beeld verschaft krijgt als toeschouwer, dichtbij en veraf is geen verschil. De frequentie die dan waargenomen wordt en wat het je heeft te vertellen is puur voor eigen inzicht op jou bestaande frequentie. Mooi gedaan Sun 😉 Hartegroet Odette

  1. Bedankt SUN.
   Het kwartje is bij mij gevallen. Imo:
   Liefde én Wijsheid samen Eén is die unieke frequentie die je bedoelt.
   Liefde is warmte; Wijsheid is licht. Warmte én licht samen is die Energie(bewustzijn) met die unieke frequentie wat Leven heet. Leven van uit God (de bron, de eenheid, het geheel, de alfa, de omega).

   Het geestelijk(bewustzijn) is bijna niet onder woorden te brengen dat kun je alleen persoonlijk ervaren.
   Er bestaat overeenstemmingen tussen natuurlijke en geestelijke wereld maar ze hebben een andere betekenis. De innerlijke en uiterlijke taal is niet aan elkaar gelijk.

   Groetjes.

  2. Hoi Odette en Lezer. Bedankt voor jullie positieve & hartverwarmende reacties! @Lezer, frequenties gaan heel ver. Op het tijdstip dat je jouw reactie schreef, was ik onderweg en voelde ik veel positieve energie mijn kant op komen. 🙂

  1. Daarom bestaat er overeenstemming tussen de geestelijke en natuurlijke wereld.
   En begrijp je misschien waarom de longen (ademhaling) overeenstemt met het verstand(wijsheid) en de liefde met het hart(de bloedsomloop). Maw als longen en hart de mens wordt ontnomen dan is die dood (levenloos). In de geestelijke wereld is dat net zo liefde(wil) én wijsheid(verstand) samen Eén is essentieel voor ons bewustzijn. Dat onderscheid een mens(wat geest betekent) van een dier.

   Waarom het hart(liefde) essentieel is en de longen (wijsheid) pas na de geboorte laat ik hier beneden zien. De liefde gaat in volgorde eerst , het verstand later. Maar als verstand wordt ontwikkeld moet je niet de liefde (niet) vergeten. Want ze werken samen uitdeindelijk één.

   Dit zie je ook bij een kind voor en na zijn geboorte. Het kind gebruikt pas zijn eigen longen na zijn geboorte omdat hij moet leren zijn verstand redelijk te gebruiken. Anders is zijn bestaan zinloos. Ook hier weer doel, oorzaak, gevolg gescheiden maar in de uitwerking altijd als één(geheel) ervaren. Er is een universele (volg)orde. En wat in groot (geheel)voordoet altijd te herleiden is naar zijn onderdelen die samen weer het geheel vormen. Daarom is het geheel altijd meer dan de som der delen. Dat kan een redelijk denkend mens in vrijheid weten.

   Daarom is het lulkoek dat aan verstand zoveel waarde wordt gehecht . Want zonder liefde wordt weten nooit inzicht. En inzicht wordt wijsheid. Want alleen wijsheid is waarheid. Dat is ook het gebrek bij wetenschap het blijft uiterlijk (natuurlijk) weten. Met gevolg geen samenhang maar complexiteit. Want complexiteit leidt alleen tot een wereld van knippen en plakken en nooit ware (wijze) oplossingen.
   Groetjes.

  1. Hoi Odette, toevallig. Een bekende van mij was gisteren in Brussel en vertelde me over de extreme regen….

  2. Hoi Odette, inderdaad heel vreemd. Ik vermoed dat we dit vaker zullen gaan waarnemen. Maar ja we weten wel dat er zoveel meer mogelijk is dan het gewone volk verteld wordt.

  1. Het was al even geleden dat je het had gestuurd, maar drukdrukdruk, jongens wat hebben we het druk.. 🙄 Helemaal goed toch? Anytime is good time.. Dankjewel SUN, welcome!

  2. Hoi Guido, de laatste foto is niet zichtbaar. Ik zie alleen een groene vlak met bol.com erop.

 3. Bedankt Sun, blijkbaar spreekt de wetenschap niet meer over energie, maar over velden…omdat er een wisselwerking plaats vindt, tussen ons veldje en het grotere veld 😀

  1987 hebben twee wetenschappers werkzaam voor het Farmaconcern Ciba-Geigy (nu Novartis) iets opmerkelijks ontdekt…
  In experimenten zetten ze graan en vis-eitjes onder invloed van een simpel hoogspanningsveld waarin geen stroom stroomt. Het resultaat is opvallend. Groei en opbrengst kunnen met deze methode vergroot worden zonder inzet van mest en pesticiden. Tegelijkertijd ontwikkelen zich oertijd-vormen, die eigenlijk niet meer existeren zoals miljoenenoude varen en uitgestorven reuzen forellen, mais met 5 ipv 1 maiskolf…
  Het wordt een politicum. Ciba-Geigy stopt ermee en alles verdwijnt nog voordat de wetenschap ervan weet.
  http://www.youtube.com/watch?v=gPOFyYvjWU8

  1. Hoi Monika, bedankt voor je positieve reactie!
   Erg interessant wat je schrijft over Ciba-Geigy. Het zou zo mooi zijn als deze onderdrukking van kennis stopt. Wat zou alles er dan een stuk mooier uitzien. Het is imo een taak van ons allen om dit soort mooie zaken te verspreiden, het delen van kennis. Om zodoende mee te werken aan een mooiere toekomst voor de volgende generaties. ♥

  2. Kijk naar het werk van Lahkovsky hier op de site (links hierboven in het artikel!) en het werk van Yannick van Doorne (zie via zoekmasjien) inzake de door de mens gebruikte kosmisch-frequentiële invloeden op de groei van planten en gewassen..
   Geen GMO voor nodig, noch kunstmest, pesticiden etc. Frequnetieel zijn we er volgens mij ook aan toe; naar wat ik zo ‘her en der’ lees 😉 .

 4. Wat er in de eerste alinea beschreven staat, is al geruime tijd werkelijkheid.
  En het functioneert ook zo. Een dergelijk systeem meet frequenties binnen in het lichaam.
  Zie onderaan:
  http://www.milieuziektes.nl/Pagina305.html
  Het enige nadeel is, dat er zoveel tijd mee gemoeid is.

  Voorts is het niet zo dat jij op een unieke frequentie zit, maar een groot aantal frequenties buiten om je lichaam hebt, die op 5 cm afstand met je gezondheid te maken hebben, en op 30 cm met je psyche.

  Ja, de mens werkt elektrisch.
  En kan ook door elektriciteit beinvloed worden (bioresonantie).

  1. @Milieuziektes, Mooi om weer van je horen, keep up the good work! 😉

 5. Hai Sun,

  Gefeliciteerd met het door jouw geschreven artikel. Ik waardeer het zeer, dat er mensen zijn, die verder kijken dan hun neus lang is. Jij hebt in eerlijke moedertaal jouw kennis en visie op zodanige manier hier op WTK achtergelaten, dat een ieder zich een duidelijk beeld kan vormen, wat frequenties betekenen. Deze info is voor mij niet nieuw, want ik heb nog samen met de door jou vermelde Dr. Richard Voll persoonlijk van 1982 tot en met 1986 zijn medische onderzoeks- behandelmethode, EAV genaamd, in Nederland en België voor (para)medici geïntroduceerd. En wat er daarna allemaal over me heen kwam en nog steeds komt, kun je inmiddels een boek mee vullen.

  Om 18.00 uur heb ik bewust op een collega-newssite afgestemd o.b.v. een oproep, om de eenvoudige, maar krachtige en daardoor geniale songtekst van John Lennon’s ‘Imagine’ gedurende 3 minuten door de kamer te laten klinken en zelf mee te zingen. Een frequentieband, die door zijn muzikale spel i.c.m. de frequentie van de songtekst en zijn typerende stemgeluid mij tot ontroering bracht. Ja, lieve Sun, frequenties zijn essentieel voor alles in de Kosmos en zijn zeker in staat om zaken te veranderen. Misschien kan i.s.m. WTK eens een dag of dagdeel voor geïnteresseerden worden georganiseerd, waar over het begrip frequentie vanuit theorie en praktijk wordt verteld, dus vanuit meerdere inzichten en modellen.

  Laten we als korte aanvulling op jouw artikel het woord ‘liefdesfrequentie’ eens gebruiken en alle oorlogszuchtigen hiermee ‘bestoken’. Sun, je hebt wel het een en ander aangezwengeld hoor, vooral in deze hectische tijd, maar dat zal zeker niet voor niets het geval zijn!

  1. Hoi Harrie, dit artikel beschrijft mijn ervaring met de Vector. Na deze ervaring ben ik via zoeken op internet bij de Sanjeevini methode terecht gekomen. Er valt zoveel over te vertellen en ik ben idd ook erg benieuwd naar jouw ervaringen.

 6. http://www.radionics.co.uk/21st_Century_Radionics_book_by_Nick_Franks.html

  http://www.nicko500.co.uk/

  Voor de echte geïnteresseerde…. kwantum genezing met instrument maar ook de optie als pure mind healing…. een heel bijzondere wereld van werken en genezen en zeker meer serieuze aandacht waard… weet uit ervaring dat dit heel goed werkt en dingen bereikt die pilletjes nooit voor elkaar krijgen.

  radionica is nog erg onbekend zeker hier in dit land maar het verdient oprechte aandacht en het zou fijn zijn als er meer onderzoek gedaan zou worden HOE dit werkt in plaats van dingen ontkennen en afkraken… gouden regel hij/zij die geneest heeft gelijk.
  Er wordt gewerkt met energie patronen en commando’s heel mooi !!!! zeker het bekijken waard

 7. Beste Sunny, kom net thuis en denk even kijken naar de nieuwe artikelen, en wat een juweeltje vind ik hier, en door jou geregiseerd, heel mooi artikel, en ook mooi gebracht in harmony met dit denken.
  Ben net een boek over Egypte aan het lezen, één van de vele, gaat over de Frequinties gebruikt van af 10000 voor Christus, door de Egyptenaren, bij het plaatsen van hun Pyramides, de Frequinties van de sterren.
  Nou nogmaals mooi en interessant artikelen, bedankt beste Sun.

  1. Dankjewel Jenne voor het compliment! Er is zoveel te lezen en te leren over frequenties. Tijd voor een WTK kennisgroepje zoals al Harrie voorstelde? 🙂

  2. Ja SUN misschien niet verkeerd, het begin is er, maar pas op het is behoorlijk ingewikkeld zo als die Mummie van Guido ook sprak, maar er bestaat veel en mooie literatuur over, ik bedoel niet die mummie in de avonturen van Katharina Avondrood, de Oxford of Cambridge uitgaven zijn vaak goed, de maistream mony make books, is vaak prularia, beetje Telegraaf achtig, groot en bloot dus weinig om het lijf.

 8. Mooi verhaal Sun, ik snap dat je overdonderd bent als je dit voor het eerst ervaart. Alsof the sky the limit is. 15 jaar terug stond ik idd ook bijna te kwijlen bij deze apparaten op therapeutenbeurzen. Ik had de poen ff niet anders was er eentje ingeladen.
  Ik hoop dat ik niet afgeschoten wordt als ik kanttekeningen plaats, en zo ja, swah.
  Ik zal niemand afraden om een dergelijke therapie te ondergaan, integendeel, het werkt heel inzichtelijk. Denk echter niet dat het HET is, zo’n apparaat heeft zijn beperkingen, het is niet holistisch. Waar ik me vaak aan stoor zijn de uitdraaitjes met statistieken. Bijvoorbeeld, iemands niermeridiaan stroomt maar voor 20%, na behandeling is het 55%. Zulke uitdraaien krijgt men dan mee en is men helemaal geil op. Met een slokje water en korte massage van T26 zou diezelfde meridiaan waarschijnlijk op 95% stromen. Zonder statistiekje om mee naar huis te nemen, dat dan weer niet.
  Een resonantie apparaat kan meten dat je een bepaalde hoeveelheid vit.C nodig hebt. Hetzelfde apparaat kan niet meten dat je een intolerantie op vit.C hebt ontwikkeld waar een heel scala van ontwikkelingen aan vooraf is gegaan. Het apparaat blijft dus hoge dosis vit. C voorschrijven die zo in de plee belandt.
  Ik kan nog 25 a4tjes doorgaan, dat doene me maar ff niet. In het kort: holisme is mensenwerk, machines zijn geprogrammeerde meetinstrumenten (imo 😉 )
  http://www.youtube.com/watch?v=85cNRQo1m3A

  1. COZMIC, het is één mogelijkheid, één van de velen, je moet repair hebben anders kun je niet vergelijken, en daar door geen progresie,
   plus een mooi statestiekje is nooit weg, daar is de pers gek op, kun je lekker mee rommelen, en op vele manieren lezen, groet!

  2. Sun,
   Mooi dat jij je ervaring deelt in deze.
   En bijzonder dat jij er goede ervaringen mee hebt.
   Ik heb over een tijdspanne van tien jaar de nodige testen ondergaan.
   Met verschillende vormen van bioresonantie apparatuur.
   Waaronder Voll bijvoorbeeld.
   Ik ben specifiek benieuwd wat dit Vector systeem inhoud.
   Ik heb net even zitten googelen, maar zo snel niets kunnen vinden.
   Misschien wil je er iets meer over vertellen.
   Ik heb de nodige systeemtesten ondergaan en geen enkele heeft boven water kunnen krijgen wat er mij mankeert.
   Ik wilde net een reactie plaatsen, maar las deze van Coz, dus plaatst daarom mijn reactie hieronder.
   Mijn ervaring is dat de behandelaar een hele grote invloed heeft op de uitkomst.
   Zijn/haar frequentie doet namelijk ook ook mee in het geheel.
   De intentie van de tester/behandelaar is mijns inziens van een behoorlijke invloed.

  3. En diep in mijn hart, en hoop dat je me dat niet kwalijk neemt, ben ik het helemaal eens met Coz…

  4. Zeg AnnaII, zou het nou niet fijn zijn dat je kern gezond bent, het zit allemaal tussen je oren, mijn moeder zei altijd neem een asperientje, en mijn grootmoeder Hoffmans druppels, met Haarlemmer olie, nooit ziek, helaas wel overleden, groet
   Ja die COZMIC is verbazend kwiek in zijn reactisch zou hij over een geheim beschikken, een kwiek pil misschien ?.

  5. Anna, ik moet eerlijk toegeven dat ik 2 eerdere reacties heb gewist omdat het niet subtiel genoeg bracht, de ouwerwetse botte cozmic bijl viel weer spontaan uit de wilgen. Dat heeft niets te maken met Sun’s verhaal, maar met mijn ervaring. Met kinesiologie werk je naast een systeem ook met je gevoel en alle emotionele blokkades en nog veel meer.
   Ik heb avonden lang mensen over dergelijke computersystemen horen ophemelen, en 10 jaar later lopen ze er nog met dezelfde klacht, ze komen alleen met een ander potje pillen de praktijk uit, weer een nieuw soort ofzo. Stel ik kritische vragen dan gaan ze uit hun panty, alsof ik hun guru beledig. Ik heb al gegeten en gedronken, BUUUUURP

  6. Jenne… pfff
   Ik ben kerngezond toevallig 😉
   Een gezonder mens heb je nog niet gezien haha.
   Maar mijn nek/hoofd is een behoorlijk probleem…
   Maar verder is lichamelijk alles in orde hoor.
   Ben nooit ziek , krijg nooit griep, krijg nooit koorts, ben nooit verkouden, enzovoort.
   Mijn immuunsysteem werkt als een tierelier.
   Maar toch zit er zodanig iets mis, dat mijn leven er zwaar door beinvloed wordt.
   Maar ben kerngezond pfffffff….

  7. Hmmm, leek ff of mijn gisteren overleden Engelse schoonmoeder de boel overnam.

  8. Ik snap je reactie Coz.
   Daarom plaatste ik mijn reactie ook onder die van jou.
   Dus, idem mijn ervaring.
   Ik ben niet hypnose/suggestie gevoelig helaas.

  9. Anna, seen it , done it, read the book, wrote the book. Een tijdje met bioresonantie apparaat gewerkt en goede resultaten gezien, maar steeds die terugval.. Alle papieren in huis om therapeut te worden, maar diep in mijn hart heb ik er geen zin in. Ik ga lekker met mijn planten in de weer, kruiden, buiten zijn en soms adviezen geven, voor de rest heb ik geen geduld. Straks nog verder met mijn kristallen, zulke dingen geven mij meer verlichting zodat ik dat uit kan dragen.

  10. Coz, ik vind je een bijzonder mens, en jij moet doen waar je je goed bij voeld.
   Hoop wel dat je hier op Wtk in de buurt blijft met je eigenzinnige postings.
   Toevallig heb ik er wat aan, ben namelijk ook behoorlijk eigenzinnig.
   Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat anderen er ook wat aan hebben.
   Uiteindelijk zijn we allemaal behoorlijk eigenzinnig.
   en als we dat in elkaar herkennen zijn we wéér een stapje verder.
   Althans zo voel ik het 😉

  11. Anna, ik ben blij dat er een topic is dat niet over MH17 gaat. Ik heb er vrijwel niks over gezegd omdat ik de nabestaanden niet in het kruis wil schoppen. Ook al lezen ze het niet.

  12. En Coz,
   Door jouw pacemaker, kun je ook niet meer werken met de apparatuur die voor velen perspectief kan bieden.
   Dus, misschien had je het heel graag gewild, maar door deze omstandigheid wordt het je onmogelijk gemaakt.
   Dus niet jouw weg toch?
   De weg die je moet gaan wordt bevestigd is mijn ervaring.
   Dat je van je padje los raakt ook.
   Maar zie het maar als een goede uitsluiting Coz.
   Dus wees er niet rouwig om.
   Daarin werkt het lot (wat ik een rotwoord vind) met je mee.

  13. Coz, wat de MH17 betreft, schop ieder in zijn kruis aub!
   Als je dat kunt, ik vind het verotte moeilijk, doe het.
   Jij kunt het je wel permitteren ondertussen.
   Dus profiteer ook van die positie zou ik zeggen.

  14. Hé joh, Anna,de realiteit die we nu denken waar te nemen heeft te maken met de frequentie waarop we resoneren, oftewel het veld dat we voorheen hebben gecreëerd, niks lot, actie > reactie in het veld. Niet fucken hè?

  15. Voorlopig kreeg ik ff 2 kg homegrown tabacco binnen. me happy, no tax

  16. Niet fucken…?
   Coz, is nodig denk ik toevallig ook nog eens een keer.
   Wat anders nog te doen?
   Ik ben ervan overtuigd als puntje bij paaltje komt, de mensen uit hun bol gaan.
   Ik hoop dat het niet zover komt.
   En hoop met Sun, die het mooi verwoord heeft, dat mensen tot inkeer komen.
   Het wordt dus afwachten hoe mensen gaan kiezen als hier de pleuris uitbreekt.
   De pleuris is al lang uitgebroken, maar zolang mensen dit zelf nog niet ondervinden…
   Hopelijk wordt een 3e WO gestopt…
   We zitten er middenin, alleen niemand heeft het in de gaten.

  17. Verschil ligt bij de waarnemer. Zet je tv uit, zet je internet uit, lees geen krant. Is ww3 dan nog steeds bezig? De eendjes bouwen hun nest, kikkers kwaken, vogels zingen, bessen rijpen, maar je ziet geen ww3.

  18. ..dan is het er nog steeds…maar je geeft er geen energie aan…

  19. maar een geïnspireerd mens geeft dan wel energie aan wat opbouwend kan zijn.

  20. Ja, haha,
   Slaappoging gedaan.
   Het is nu 4 uur.
   Klaarwakker.
   Ga maar eens leven in de Gaza ofzo…
   Nog genoeg andere continenten waar een constante genocide plaatsvind.
   Wat zijn Nederlanders toch verwent als puntje bij paaltje komt…
   Kijken of dan het wereldbeeld veranderd.
   En zie je het niet zitten,
   Goede nachtrust namens de Fabeltjeskrant.

  21. AnnaII,
   COZMIC, slecht of niet slapen is niet goed voor je lichaam en geest, plus dat je riskeerd geheugen stoornis te krijgen, ik drink soms een Tisanè, hangt van mijn situatie af, stres of te vermoeid, of zorgen, of gedachten die ik niet kan verdrijven, maar een kruiden thé werkt.
   En Anna het lot, ben je bang voor, het door Lotje getikt, beetje gek, maar de weg die we moeten gaan ons Lot ja dat staat vast, en is niet te corrumperen, dus leg je er bij neer.
   Jullie gesprek doet mij denken aan Jack Vance de waanzinnige planeet, een gesprek wat daat plaats vindt in een café, een gesprek met vele facetten, groet jammer ik slaap s’nachts!

  22. Jenne 13.25, mijn vraag is of hier sprake was van ene gesprek, een dialoog.

   Cozmic maakte mijns inziens gewoon een paar rake, filosofische opmerkingen op dit lijntje, die ik volledig onderschrijf. En dat zelfs nog om 2:22 uur. Wat maakt het uit dag of nacht: Wakker zijn als het moet en Slapen gaan als je het nodig bent 😉 :

   “Verschil ligt bij de waarnemer. Zet je tv uit, zet je internet uit, lees geen krant. Is ww3 dan nog steeds bezig? De eendjes bouwen hun nest, kikkers kwaken, vogels zingen, bessen rijpen, maar je ziet geen ww3., maar een geïnspireerd mens geeft dan wel energie aan wat opbouwend kan zijn.”

  23. Hoe kan er überhaupt, vraag ik me af, sprake zijn van een open dialoog als je niet op dezelfde frequentie ( golflengte) zit? 😉

  24. Dick, ik herhaal me niet graag maar je mind is niet gezond…doe er iets aan en laat je helpen 😉
   Verder als je een instrument zou bespelen, dan zou je weten wat ik bedoel. Iedere noot heeft een frequentie en b.v. 3 noten vormen een akkoord…if you knöw what I mean…

  25. Ach DICK, ik vind je een aardige man, maar ga niet aan jou uitleggen wat mijn ervaringen zijn in deze, ik laat je lekker aanmorrelen, groet.

  26. Ach weet je AnnaII, vroeger nachten door Amsterdam geslenterd, met mijn moeder die na haar Hart infact, een soort doods angst had, en bang dat ze niet meer wakker zou worden, ja tegen de morgen liepen we dan naar huis, zaten soms uren op een stoep van een Grachtenhuis en rookten onze sigaretten, Ramses Shaffy heeft er een mooi liedje van gemaakt ; t’is stil in Amsterdam, ieder één ligt te slapen, t’was inderdaad stil, nu kom je waarschijnlijk niet meer heelhuids thuis, we woonden toen in de PC Hooft, was een gezellige woonstraat leuke winkeltjes, nu is het terug naar de gouden eeuw, na jouw artikeltje voel ik me een domme Jongen, maar goed ga toch naar bed, groet.

  1. Willen we wat, dat kunnen we dat hier mobiliseren.
   Wie wil wat daarin?

 9. Hoi Anna de Vector betreft een systeem dat je op een pc aansluit. Je ziet hiermee alles op het beeldscherm. Dus je kijkt gewoon mee, de behandelaar hoeft eigenlijk niets te vertellen. Je ziet per lichaamsdeel cijfers die aangeven of het ok is van 1 tot 6. De minpunten kunnen direct behandeld worden. http://vectornls.com/
  @Cozmic, ik ben het met je eens mbt het niet-hollistische. Mijn kanttekening is ook het kostenplaatje. Daarom spreekt de sanjeevini methode mij heel erg aan, gratis en opgezet uit liefde.
  http://saisanjeevini.org/index.php/what-are-sanjeevinis/creation-of-sanjeevini-cards
  Neemt niet weg dat dit systeem Vector, veel inzicht verschaft in je lichamelijke conditie en dan niet met piepjes uit een doos, maar gewoon visueel gemaakt op een monitor en daarmee dus een erg waardevol systeem is. Tevens reageerde mijn lichaam direct voelbaar op behandeling van probleemgebieden.
  Er zijn reeds gezondheidscentra’s waar gebroken botten met deze techniek versneld genezen.
  Er is zoveel, het grootste probleem is de onderdrukking van kennis.

  1. Bedankt voor de toelichting Sun.
   Zoals ik al eerder schreef heb ik door de jaren testen ondergaan met verschillende systemen.
   Vega, Voll, Nes, Bicom onder andere.
   De Vega test, de eerste die ik onderging, gaf toen goed weer welke spieren waren aangedaan.
   De therapeut schreef toen oa een magnesiumcomplex voor.
   Dat verhielp het probleem niet.
   Jaren later uiteindelijk bij een fysio terecht gekomen gespecialiseerd in shockwave therapie.
   Hij constateerde kalkafzettingen in beide schouders.
   Dat is met shockwave behandeld en verholpen.
   Schouderspieren zijn nu weer volledig ontspannen, maar het waren jarenlang staalkabels.
   Echter alle tussenliggende testen met andere systemen gaven dit probleem bijvoorbeeld niet weer.
   En wat nog steeds speelt, orthostatische intolerantie, is bij geen van de systemen geconstateerd.
   Ik denk zeker dat het voor bepaalde klachten kan werken, maar dan zal de behandeling waarschijnlijk langdurig moeten zijn.
   En dan loop je inderdaad tegen de kosten aan omdat ze niet vanuit de basisverzekering vergoed worden.
   Ik heb ook een tijdje fotonentherapie gedaan, waar mijn lichaam zeker op reageerde.
   Maar het probleem werd er niet mee opgelost.
   Maar hier geldt misschien ook weer, dat de behandelingen een lange tijd moeten worden volgehouden.

  2. Hoi Allaya, ik ken de NES-methode niet. Maar wat ik gezien heb op jouw linkje zie ik 2 grote verschillen. Bij NES lijkt het meer gericht op zaken die we niet gewend zijn om te benoemen.
   Vector is ingericht met alle hedendaagse ziektebeelden en lichaamsdelen. Dit is dus meer herkenbaar voor een ieder. Lijkt me zo.
   Wat voor iemand beter werkt, is persoonlijk.

   Dat is eigenlijk de mentaliteit van ons allen, waar de meeste mee zijn groot gebracht: als iemand het zegt dat het goed of niet goed is, dan zal het wel zo zijn.
   Allen moeten we meer gaan leren vertrouwen op onze eigen gevoel en zaken gaan ondernemen om het zelf te ervaren.
   Allaya en Anna, dat slaat niet op jullie, maar dat zeg ik in het algemeen.
   Het plaatje bovenin van Nikola Tesla is zoveel zeggend. Dat is de echte boodschap hier in dit verhaal. Oorlogen, honger, ziektes zouden eigenlijk allemaal allang tot het verleden moeten behoren. Maar dat is het niet ivm alle onderdrukking van kennis.
   Vragen stellen stellen zoals jullie doen is belangrijk, ervaringen delen is belangrijk en het zelf ervaren ook. Maar goed dat is voor jullie niets nieuws.
   Bedankt voor het delen Anna en Allaya! 🙂 &#9829
   Het zou zo mooi zijn als…… 🙂 pffff

  3. Betreffende de Vector zijn die cijfertjes 1 t/m 6 niet zaligmakend.
   Je kunt ook 2 en 3 hebben, maar er toch beroerd aan toe zijn.
   Belangrijker is de analyse, die aangeeft wat er allemaal momenteel aan de hand is, wat er behandeld dient te worden, en, wat er in het verschiet ligt, dus wat er in de toekomst kan fout gaan als je niet behandelt.
   De Vector kijkt naar de hoeveelheden energie.
   Organen, weefseld, cellen, chromosomen, DNA, etc. dienen voldoende energie te hebben, en die kun je toedienen.
   Bij *ongedierte* (bacteriën, virussen, schimmels, etc) daarentegen kun je de hoeveelheid energie verminderen, waardoor ze minder effectief worden.
   Voorts is er een uitgebreidee database aan homeopatische en allopatische middelen, welke gebruikt kunnen worden, en kunt testen of je ze wel of niet nodig hebt.
   Ik heb een Nederlandse versie, waarbij ik een groot aantal items heb vertaald en gerubriceerd in handige groepen. Want normaal staat alles door elkaar.
   Wij hebben 16 jaar ervaring met diverse frequentie therapie apparaten.
   MORI, MWO, F-scan, Cem-Tech, EleCt, Personal Crystal, Antantra, Diacom, etc.
   Maar de beste resultaten hebben we met de Vector.

  4. Hoi Anna en Allaya, zie hierboven de waardevolle informatie van milieuziektes over de Vector.

  5. Dag Sun,
   Ik kende de site al wel omdat Milieuziektes had al vaker gepost op Wtk.
   Maar deze specifieke aanvulling over de persoonlijke testen is mij toen ontgaan.
   Ik was van plan om nog één keer iets te doen in die richting.
   Wilde Scio gaan doen, maar ben nu van gedachten veranderd 😉
   Ik ben van plan contact op te nemen met Milieuziektes en dan maar even zien.
   Omdat mijn ervaring is dat de behandelaar invloed heeft op de uitkomsten, vind ik het enorm belangrijk dat iemand zijn/haar vak verstaat, ervaringsdeskundig is, maar bovenal een neutrale, open houding heeft.
   En op het terrein van bioresonantie is het best lastig om zo’n iemand te vinden.
   Wat verder nog op mijn verlanglijstje staat is de multiwave oscillator.

  6. Wat is de reden dat in mijn jeugd en ook later het ziek zijn niet zo’n issue was, niemand had het er ooit over, nou ja op de enkeling na, van Molliere de ingebeelde zieke, mensen werden oud als ze niet vroeg stierven, dit is een goeie hé, maar ga er van uit dat mijn goeie Amsterdamse vriend Ramses Shafy het wel goed zag, met ; Zing, vecht, Huil, bid, Lach, Werk en Bewonder, we nou ik doe dit wel, intenser leven, O het leven is om geleefd te worden, pak de koe bij de horens, we zijn al weer ruim een week bezig, ten minste ik, om mij zelf binnenste buiten te keren, want ik wil zo graag dat het een betere wereld wordt, al die mensen die maar steeds omkomen, ik kom gewoon niet aan me zelf toe, nou vanmiddag even, met Ramses, nou de groeten allemaal.

  7. Jenne,
   Ik waardeer je gevoeligheid, juist als man.
   Ik heb als vrouw vaak gedacht (en nog steeds) dat juist mannen gevoeliger zijn dan vrouwen.
   Mannen zijn honderden jarenlang getrained om hun gevoel binnen te houden.
   En de impact is daarvan vele malen groter, denk ik, dan menigeen verondersteld.
   En mooi dat je jezelf binnenste buiten wil keren om de wereld mooier te maken.
   Maar niet ten koste van jezelf…

  8. Jenne 15.7, de ziektes van nu in het westen zijn over het algemeen welvaarts-gelateerd en komen voornamelijk voort uit “stress”. Mensen zitten teveel in hun hoofd en luisteren niet meer naar wat hun lichaam te vertellen heeft. Ja, en dan gaat het lichaam vanzelf protesteren. Ongeschreven wet in het Universum: “Wie niet luisteren wil, moet voelen” 😉

  9. Dick,
   Misschien, weet wel zeker, komen alle ziektes voor uit stress.
   En met name de stress als gevolg van niet gedeelde liefde.
   Dat is onze natuurlijke staat, leven in verbondenheid.
   Door daar niet te ‘zijn’ neemt de stress toe en wordt je ook ontvankelijk voor andere stressoren als verkeerde voedingsstoffen, gevolgen van chemische interactie agv chemtrails/fluor/straling/enzovoort.

  10. Anna 15.11, ik ben het helemaal met je eens, op 1 belangrijk punt na. Het lichaam wordt in mijn opinie niet ziek vanwege het ontbreken van een “gedeelde liefde”, maar als gevolg van het gebrek aan liefde voor ons zelf. De kunst is om ons er bewust van te worden, waar onze eigen zelfvernietigende krachten vandaan komen. Want door bewustzijn kunnen we die “patronen” achter ons laten.

   Ziektesymptomen kun je, zoals verwoord in dit artikel, bestrijden met uitwendige middelen. Dan ben je mijns inziens symptomen aan het bestrijden, die tijdleijk tot verlichting kunnen leiden, maar die onherroepelijk in versterkte mate terugkomen als we niet iets radicaals doen aan de OORZAAK van het LIJDEN

  11. Dick,
   Gedeelde liefde sluit altijd zelfliefde in in mijn beleving.
   Een geisoleerd zelf is geen zelf.
   En bewust worden van aangeleerde patronen, ja, dat is noodzakelijk om weer vrij te worden.
   Maar vrij worden is niet een narcistisch zelf.
   En alle narcisten gaan er uiteindelijk aan, door zelfvernietiging, hoe dan ook.
   De NWO behoort daar ook bij…

  12. En Dick,
   Nog één aspect wat ik vergeten ben te melden.
   Het nemen van verantwoordelijkheid voor alles wat je doet.
   Mensen kunnen gemakzuchtig ook deze taak laten voor wat het is.

  13. Anna 15.10, leven in verbondenheid impliceert voor mij dat ik midden in de wereld sta ( en dingen deel met anderen), maar er geen eigendom van ben. Ik heb lang geleden ook enorm veel last gehad van een welvaartsziekte ( burn out) met heel veel lichamelijke en psychische ziekteverschijnselen. Natuurlijk heb ik op eg naar herstel ook gebruik gemaakt van mensen en middelden, die me ondersteunden. Maar ik heb mijzelf de beste dienst bewezen door mij bewust te worden van patronen in mijzelf die geheeld mochten worden. En juist door die bewustwording en de daaruit voortvloeiende gedragsverandering is het lichaam zich vanzelf gaan herstellen. Ik ben al jaren niet meer ziek, zelfs geen verkoudheidje. Ik heb geen ondersteuning nodig van mineralen of vitaminen. Ik had in het verleden ook magnesiumtekort. Het heeft zich allemaal vanzelf opgelost door te werken aan de basis. Kernprobleem bij mij was ik te weinig voor mezelf opkwam en me teveel liet leiden door alles in de buitenwereld. En dan kun jij wel aangeven dat “niet gedeelde liefde” de oorzaak is van veel klachten. Ik draai het 100% om: ik geloof dat het heel louterend kan werken om, zoals ik nu al een aantal jaren, alleen door het leven te gaan en aan jezelf te werken. Veel mensen hebben vaak niet de moed om naar binnen te gaan en de strijd met jezelf aan te gaan. Ze “vluchten” weer in een relatie om maar niet alleen te hoeven zijn, met hun eigen onrust. Maar juist daarom komen ze er niet aan toe om de kern aan te pakken. Stel Anna, jouw kernprobleem is dat je onvoldoende voor jezelf opkomt en je hebt dat zelf nog niet geheeld. Wat zou er gebeuren in een relatie? Je geeft jouw energie weer volledig weg aan die ander en raakt nog verder bij jezelf vandaan. En geheid loop je tegen een partner aan, zijnde jouw spiegel, die dat niet voor jezelf opkomen ongenadig blootlegt.

  14. Dick,
   “En dan kun jij wel aangeven dat “niet gedeelde liefde” de oorzaak is van veel klachten. Ik draai het 100% om: ik geloof dat het heel louterend kan werken om, zoals ik nu al een aantal jaren, alleen door het leven te gaan en aan jezelf te werken. Veel mensen hebben vaak niet de moed om naar binnen te gaan en de strijd met jezelf aan te gaan.”

   Dick, dat is toch precies wat ik zeg:
   Eigenliefde is onderdeel van gedeelde liefde én wees/neem de verantwoordelijkheid voor jezelf.

  15. Anna 15.12, die Zelfvernietigende kracht zit in ieder mens. Onze grootste angst zit niet in onze onvolmaaktheid, onze grootste angst is juist voor de enorme potentie die in ons schuilt. We lopen voor het laatste steeds weg! De grootheidswaanzin van historische machtsfiguren, die vaak miljoenen slachtoffers op hun geweten hebben, komt ook voort uit die zelfvernietigende kracht. Rationeel gesproken wisten al deze leiders, dat ze uiteindelijk niet konden overwinnen, want uiteindelijk zegeviert altijd het Licht!

   http://www.youtube.com/watch?v=HestfbTguh4

  16. Dick,
   De vernietiging zit in ons, net als de creatie die tot wonderen kan leiden.
   De Cabal is een vernietigende kracht die vergelijkbaar is aan dezelfde vernietigende kracht in ieder individueel wezen.
   De Cabal in déze tijd is een ontwikkelingsstoornis.
   Deze mensen zijn blijven hangen in een zeer vroegtijdig stadium van niet gekregen liefde die noodzakelijk is voor een normale menselijke ontwikkeling.
   Het absurde is dat deze club de wereld beheerst…

  17. AnnaII- Dick,
   Mijn moeder zij altijd je moet eerst van jezelf leren houden, dus Narcisme,
   om van een ander mens te kunnen houden, je moet je zelf vinden en ook kennen, anders kun je je zelf niet aan die ander geven, met de juiste afwegingen, nou ja wij waren heel jong en door omstandigheden, of misschien verbeelding, eenzaam, toe wij elkaar vonden was het als een levens vervulling, een Klein Wonder, en dat duurd voort gelukkig voor ons
   En een poosje alleen, en als het moet je hele leven met je zelf leven, is mogelijk maar hangt van vele facetten af, als je leven boordevol gevuld is, kan het alleen, maar ik heb het altijd heel fijn gevonden om mijn gevoelens te delen, ja maar de één is de ander niet !

  18. Anna 15.17 en 15.18, wat Amy aangeeft met die vicieuze cirkel is wat mij betreft 100% waar. ” Alles waar je Aandacht aan geeft, wordt Groter”. En als je er niet bewust van bent, blijf je rondjes draaien 😉 Het zijn vaak ingeslepen patronen van jaren en jaren, soms een leven lang. Het lichaam weet gewoon niet beter en houdt de vicieuze cirkel in stand. Voor mij is het meest lastige om uit het patroon te gaan van “denken om het denken”. Voor ik het weet ben ik weer uit mijn lichaam en zit met mijn energie in mijn hoofd: Denken om het denken! Ons brein werkt zo ontzettend sluw, zuiver om ons maar weg te houden van wie we werkelijk zijn en uit het hier en nu. Alhoewel ik me er bewust van ben, houdt een aantrekkingskracht naar MSM of alternatieve bronnen als deze ook de “slavernij” van het denken in stand

  19. Jenne 15.19, dat is apart… ik zat gelijk met jou een berichtje te schrijven. Blijkbaar waren wij net even verbonden met elkaar, Jenne. Zaten we op dezelfde frequentie 🙂 “Toeval bestaat niet”. Jenne, ik begrijp wat je bedoelt, maar jezelf terugvinden noem ik geen narcisme. Als je narcist zou zijn, dan stel je altijd je eigen belang boven die van het geheel. De kunst van het leven is jezelf hervinden en samen met anderen in verbondenheid aan je idealen werken. Jenne, ik ben veel alleen, zeker sinds ik vanaf april geen werk meer heb. Toch, voel ik me nooit eenzaam! Ik geniet volop van het leven. Ik heb ook geen minuut wakker gelegen van het feit dat ik op een zijspoor ben gezet. En ik mis het drukke managersleven ook absoluut niet. Zie het alleen maar als een kadotje. Ik moet er wel bijzeggen dat ik het genoegen heb van een mooie vrijstaande woning en een hele mooie tuin. Ik geniet daar iedere dag van.

   Daarbij komt dat ik nu mijn idealen aan het invullen ben met een aantal mensen met de oprichting van een zorgonderneming ( Samen Zorgen voor Elkaar) voor kwetsbare burgers in de regio, zoals ouderen en mensen met een beperking. Deze mensen worden gestimuleerd om steeds langer zelfstandig te blijven wonen ( gelukkig maar zou ik zeggen), maar krijgen steeds minder middelen tot hun beschikking om in hun zorg te voorzien. En ik probeer met een aantal mensen een bijdrage te leveren om dat probleem op te lossen. En het fijne is dat ik daar in alle Vrijheid aan kan werken in Verbondenheid met anderen. Wat is er mooier dan dat?

  20. DICK, Narcisme is niet het zelfde als Egocentrisch zijn, lees Herman Hesse Narcis und Goldmund, mooi om te lezen, goed waar je mee bezig bent, je hebt het over mensen met een beperking, pas daar mee op, jullie zitten zo vol met oude gewezen politiekers, want die lijden allemaal aan die geestelijke beperking.

  21. Jenne 15.22, dank je voor je tip wat betreft die ( oud) politici….. Het komt me echter nu goed van pas, dat ik ene paar jaar geleden hier in de regio een petitie heb georganiseerd voor behoud van een paar honderd mooie beuken. De beuken zijn er helaas niet meer, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik een aardig netwerk heb opgebouwd hier in de regio. Ieder nadeel heb zijn voordeel, niet waar? 😉 Om onze plannen te realiseren heb en zal ik toch gebruik ( moeten) maken van dat netwerk. Tenslotte komen de WMO budgetten nu naar de gemeenten toe en wordt de (particuliere) zorg meer en meer een problematiek voor gemeentelijke bestuurders. En ik hoop dat ik ze ervan kan overtuigen dat als ze met ons samenwerken we een deel van de problemen voor de locale gemeenschap en daarmee ook voor hen kunnen oplossen 🙂

 10. Prachtige aanzet tot nog meer inzicht, Sun 🙂

  “Waar je mee omgaat, word je mee besmet” biedt op deze manier een erg positieve toepassing!

  Ook kleuren hebben frequenties die heilzaam werken op ons lichaam. Draag bijvoorbeeld rood of oranje om beter te aarden.

  Kristallen, bloemen en planten dragen eveneens heilzame frequenties bij zich waarvan we nog onvoldoende in kaart hebben gebracht wat ze voor ons kunnen betekenen.

  Inderdaad, als je je gaat verdiepen in subtiele frequenties (wat volgens mij de HAARP-deskundigen al jaren doen) ontdekken we zoveel meer over onze omgeving en de interactie daarvan met ons eigen lichaam.

 11. met aandacht het artikel gelezen, en inderdaad alles bestaat uit trillingen, dus frequenties. dat men er al jaren mee bezig zijn is ook bekend, en denk ook dat Hitler er (goed) mee bezig was want hij wilde een super ras met blond en blauwe ogen,gelukkig ben ik met de het computer tijdperk sneller dan wij denken zullen dat soort families waar je over spreekt niet meer zijn ,haast iedereen heeft een PC en komen er meer van dit soort programma’s dat zorgt voor bewustzijn bij de mensen.
  willem

  1. Filmpje met de titel: “Hoe werkt klassieke homeopathie?” 🙂
   Mooi dat Guido er een nieuw artikel aan heeft gewijd!

  1. Prachtig Odette! 🙂
   Deze unieke fractal zoekt de stabiele verbinding met de Akasha, op zoek naar de Logos.
   Om daarmee de onbalans op te heffen en weer in harmonie te komen met het equilibrium. De balans tussen Shiva en Shakti. De dance van de kosmos, het quantum field, de common vibration. 😉
   Met andere woorden, met de juiste muziek, de juiste frequenties ga ik mijn lichaamscellen herstellen en weer in balans brengen. 😉 🙂 Dat lijkt me het meest logische en ook voor de hand liggende antwoord. De mens wordt dagelijks bekogeld met diverse schadelijke frequenties. Dit opheffen, balanceren met de juiste frequenties lijkt het enige juiste….

   ‘To awaken him of herself, one must awaken all beings”
   Shiva en Shakti kwam ik reeds tegen in de Sanjeevini.

  2. Hallo Sun, wat fijn dat je het weer onder de aandacht hebt gebracht, dank daarvoor. Iedereen zou het eigenlijk moeten zien want
   Who denies a part of oneself, denies the whole Being.

  3. Opgeslagen voor toekomstig gebruik( als ik er even alle aandacht aan kan geven ,) thnx

  4. Destijds gezien en is fantastisch die link. Een van de beste die ik hier gezien heb in jaren!

  5. Tja, dan zijn er mensen die zeggen dat je niet alles los mag laten want het is zo verschrikkelijk wat er allemaal gebeurd in de wereld.
   Dat is juist het vuile spelletje wat zij spelen. Ik laat het liever los, kan er toch niks aan doen. Die denkspelletjes ben ik zat. Liever ben ik één met de bron, dat voelt zo veel beter…

  6. Kwaadheid is ook de frequentie van angst, alle kwaadheid is angst welke gemaskeerd is, bijv. over de Gaza, MH17, NWO, noem maar op. Als jij jezelf toestaat kwaad te worden dan zal jij jezelf verbinden tot wat er aan jou getoond wordt, je zult je uitlijnen met de lering of situatie die je verlicht hebt, je zult kwaad beginnen te worden voor dat jou iets “aangedaan” werd, wanneer in feite het jou NIET aangedaan werd, je werd overtuigd/overgehaald de lering toe te staan te verankeren, de manifestatie van de lering is wat er zich voorgedaan heeft. Door de frequentie te ontbinden die je BINNENIN jezelf verlicht hebt, verander je dan de externe wakende werkelijkheid, zonder kan de frequentie die de manifestatie bestuurd niet blijven.
   Dus als jij begint te beseffen hoe je overtuigd werd om deze lagere dimensionale frequenties te verankeren, is het van heel groot belang om je te onthechten van de “weerhaak” die zij bevatten, dit is een emotionele trigger die ontworpen is om jou te overtuigen om opnieuw dat te verankeren wat je net verlicht (naar je toe getrokken) hebt.

  7. Ik wil hier nog aan toevoegen dat het vermogen tot handelen vanuit jouw plaats waar je bent een mogelijkheid is om wel adequaat te kunnen handelen heel persoonlijk is. Je kan bijvoorbeeld niet voorkomen uit jouw positie dat iemand de trekker overhaald, maar wel om het gebeuren van jouw frequentie niet te verlagen daar jij degene bent die toeschouwer is van waar dan ook. Zorg goed voor jezelf.

  8. Hi, ik ervaar zelf het hele MH17 en Gaza zonder dualiteit, zonder kwaadheid. Het is er gewoon en door het verspreiden van info erover worden er meer mensen bewust. Dat is alles. Geen kwaadheid, geen machteloosheid, geen frustraties, geen overvallende emoties, alleen liefde.
   @Odette, ik laat je woorden even bezinken…
   Net zoals met inner Worlds film, al kijk ik deze 20x, dan zal ik elke keer er iets nieuws/ iets extra’s in ontdekken. 🙂

 12. als iemand dan de frequentie weet van de vleesetende bacterië, en het embolavirus, dan kunnen we deze direct onschadelijk maken en krijgt de elite niet hun zin om ons uit te “roeien”. Wie o wie weet het.

  1. Hoi Marcel, dankjewel! Erg interessant. Ik heb reeds een deel gekeken en erg onder de indruk.
   Ik ben erg leergierig, dus als je meer hierover hebt, graag.
   Veel liefs!

  2. @Sun

   Haha … hoe vaak mensen mij al niet Marcel hebben genoemd ..;-)

   Kijk ook eens naar deze docu – gaat over het elektrisch universum.
   Ik houd me alleen nog maar bezig met oorzaak – gevolgen zien we nl.
   al volop ;-):

   https://www.youtube.com/watch?v=5AUA7XS0TvA

   Vergeet niet: zonder elektriciteit is er géén leven mogelijk.
   Dit alles is weer makkelijk te koppelen aan de Schumannresonantie,
   hart en de hersenen, telepathie, remote viewing etc etc

   Mainstream science (donkere materie / energie, zwarte gaten, big bang etc) zit er volkomen naast … maar goed – see it for yourself …

   Cheers!

 13. Wat betreft frequenties, bepaalde frequenties die een mens uitzendt zijn zichtbaar op foto’s. Wat mij persoonlijk opvalt is als je bijvoorbeeld op Obama Googlet je duidelijk bij alle foto’s 1 specifieke frequentie opvangt. Google je echter op Putin, dan is dat niet het geval. Herkent iemand dit? Dit viel me op na verhalen over doubles.
  Zie:

  http://www.khaama.com/vladimir-putin-nominated-for-2014-nobel-peace-prize-1929

  http://techpresident.com/news/wegov/23582/putin-signs-order-russian-e-petition-portal

  http://info.surgecosmetic.com/10/2011/before-after-photo-show-vladimir-putin-has-facelift-surgery-before-election-wars

 14. Heel mooi! Weet u ook zo’n therapeut in de buurt van Schagen of Alkmaar. Ik zou erg graag een afspraak voor zo’n onderzoek via een computerprogramma. Of houdt u zich hier niet mee bezig? Ik had al goede ervaringen hiermee, maar die praktijk bestaat niet meer in Alkmaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.