Advertentie

Buy beer and hookers to save your country..!


Dr. Marc Faber is een investeringsgoeroe en hij verstuurd tegen een aanzienlijk bedrag elke maand een nieuwsbrief naar zijn klanten. Maar kennelijk is de situatie in de VS zo zorgelijk ook voor hem geworden, dat hij zich in een van de recente nieuwsbrieven nogal ironisch uitliet over de pogingen van de overheid om de ‘economische machine’ in de VS weer op gang te krijgen. Hij gaf het volgende commentaar:

Investeringsgoeroe Dr. Marc Faber legt de Amerikanen even fijntjes uit hoe het ervoor staat in de VS..
Investeringsgoeroe Dr. Marc Faber legt de Amerikanen even fijntjes uit hoe het ervoor staat in de VS..

Dr. Marc Faber tells it how it is

“We krijgen met z’n allen van de Federale overheid een subsidie om de economie weer op gang te brengen, zo’n US$ 1000 per persoon.

Maar als we dat geld gaan spenderen bij Wal-Mart (de grootste supermarktketen in de VS – vert.), dan gaat dit geld direct naar China. Als we het spenderen aan benzine of diesel voor onze auto’s, gaat het naar de  Arabieren.

Als we een computer kopen, komt het geld terecht in India en als we er fruit voor kopen, zijn de mensen in Mexico, Honduras en Guatemala in hun sas met onze aankopen.. Als we er een goede auto voor gaan kopen, komt het geld in Duitsland terecht.

En voor die mensen die hun geld het liefts uitgeven aan nutteloze zooi, die moeten weten dat hun geld daarmee in Taiwan terechtkomt.

Al deze manieren van geld besteden hebben geen positieve invloed op de Amerikaanse economie..

Het enige dat we kunnen doen om deze economie een ‘push’ te geven, is het geld te besteden aan bier en aan hoeren.. Dit zijn de enige ‘produkten’ die we hier in de VS nog maken!”

Is dit een van de 'mannen-met-visie', die de Amerikaanse economie weer uit het slop gaat halen..?
Is dit een van de 'mannen-met-visie', die de Amerikaanse economie weer uit het slop gaat halen..?

3 gedachten over “Buy beer and hookers to save your country..!

  1. Ja, er komt nog eens een moment dat vrouwen gaan eisen dat een man zijn penis er maar af moet snijden om gelukkig te worden… Annie, kom op… De jongste generatie mannen toont veel meer respect voor vrouwen, maar die willen dat niet zien, want het is tijd voor revanche… De meeste nederlandse jongens stellen zich zelfs inmiddels onderdanig op, als makke hondjes, of zijn gewoon te zwak geworden om zich nog te verweren tegen al dat porno-geweld op internet waar meisjes klablijkelijk maar wat graag aan meewerken. Het zal wel van twee kanten moeten komen, niet? Als je nou had gezegd “Toon eens wat meer respect voor zowel de man en de vrouw en leer beter met je begeertes om te gaan” … Ja, dan was ik met je meegegaan.
    My 2 cents

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.