Advertentie

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!


Een gruwelijk beeld of een bewijs van 'fake'..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een Kalashnikov-machinegeweer. De 'dader' loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het 'hoofdschot', dat op de agent afgevuurd werd. Maarr.. Waar is het bloed, waar was de 'reactie' van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

Een gruwelijk beeld of een bewijs van ‘fake’..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een AK47- of Kalashnikov-machinegeweer. De ‘dader’ loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het ‘hoofdschot’, dat op de agent afgevuurd werd. Maarr..

Waar is de plas bloed of überhaupt enig bloed, waar was de ‘reactie’ van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

 

x

x

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De verschrikkelijke aanslag op de redactieburelen van de satirische tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ is een nieuwe ‘moslimdaad’, die de wereld dient te waarschuwen voor de verschrikkingen van dit ‘rigide geloof’.. Dat is wat de mainstream media ons weer aan alle kanten tonen. Maar is dat zo…? Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.. Vinden wij!

Want het is, met name bij dit soort heftige gevallen ALTIJD mogelijk, dat achter deze aanslagen een dubbele agenda zit, van figuren en krachten in onze wereld, die volledig baat hebben bij het aanwakkeren van onrust, angst en haatgevoelens onder de bevolking..! Denk daar ajb continue over na, wanneer je naar de ‘follow-up’ kijkt van deze afgrijselijke daad. Veel mensen die de beschikbare beelden van deze aanslag al hebben ge-analyseerd, zien ook hier weer een patroon.

charliehebdocartoonDeze mensen, waaronder we onszelf meerekenen, zien ook hier weer allerlei anomalieën tevoorschijn komen, die zouden kunnen duiden op een ‘valse-vlag-operatie’.. Het patroon van de machthebbers om het volk in onrust, angst en haat te dompelen..! En deze speurneuzen zijn niet gek; ze zijn simpel weg heel kritisch op wat overheden ons voorschotelen.. Op wat de MSM, de main-stream-media ons voorschotelen als de waarheid.

Let wel: we doen niets af aan de verschrikkingen van de aanslag, maar als je in één dag tijd alweer zóveel bizarre zaken ziet, die VAKER te zien zijn bij dit soort ontsporingen in de samenleving, dat is het simpel zaak voor jou als burger, op je tellen te passen.. Op je tellen te passen omdat je in dit soort gevallen een heel simpele prooi bent van misinformatie!! We geven je hier graag een paar van die bizarre ontsporingen en vreemde zaken aan, zodat je wellicht ’terug’ kunt, naar een midden-standpunt.. Met andere woorden: ‘Wie het gedaan heeft, moet nog blijken’.. en ‘Partijen die roepen wie het gedaan heeft, zijn misschien zélf betrokken’..!

De bizarre afwijkingen met ‘realiteit’..
We laten je bovenaan dit artikel al een foto zien, die de uitermate vreemde manier aantoont, waarop het lichaam van de zojuist vermoordde’ agent reageert. Wanneer je naar de video kijkt, zul je versteld staan en kunnen zien, dat het schot waarschijnlijk zelfs over het hoofd heen is afgevuurd. Is het een kleine stofwolk die de inslag van de kogel van de AK47- of Kalashnikov-mitrailleur laat zien..? En waarom maar één schot, als je een mitrailleur in de hand hebt..?? Oordeel vooral zelf! Kijk ook eens hoe de mitrailleur VLAK NÁ HET SCHOT ook nog eens extra op het hoofd wordt gericht.. Wat een bizar tafreel..!

* * * * * * * * * * * *
NASCHRIFT / TUSSENSCHRIFT
8  januari 20:00 uur.
Vanochtend was de video waarop de fake-killing van de Parijse agent te zien was, hier nog te zien..
Maar daar is alweer een stokje voor gestoken.. Want kennelijk liet hij de Waarheid zien..!!

Een agent die door het hoofd wordt geschoten, die niet door het hoofd wordt geschoten..
DAT MOET DUS VAN TE VOREN GEOEFEND ZIJN…!!!

Het enige wat rest van dat filmpje is het beeld, wat je hieronder ziet,
dat het filmpje ‘niet bestaat’…!!

WAKE UP, hoeveel méér bewijs heb je nodig om te beseffen dat je in de maling wordt genomen..!

Maar natuurlijk haddden we zélf ook een backup.
Kijk gewoon naar deze video dan..
ERONDER.
Besef dus dat het origineel is verwijderd..!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

video does not excist

 

En natuurlijk..
Sommigen hebben ons er al op attent gemaakt; wie heeft dit tafereel gefilmd.. Vanuit welk huis stond PRECIES iemand klaar, met camera..!! Op de juiste plek en op het juiste moment..!? Geloof jij het nog..??

x

Het bizarre dakfilmpje..!
En dan is er het filmpje met de mensen op het dak.. Hoe is het mogelijk dat het filmpje zo geraffineerd is gemonteerd.. Dusdanig dat degene die deze analyse in elkaar heeft geplakt, ‘Dutchsinsinati’ op YouTube, er tijdens het commentaar op de analyse achter komt, dat het filmpje een ‘las’ heeft, PRECIES BIJ EEN BIJNA ONOPGEMERKTE PLAATS..! Namelijk exact achter de bruine schoorsteen..

Er waren kennelijk 3 terroristen die ‘Allah akbar’ schreeuwden. Zich een weg baanden naar de redactieburelen van het satirische weekblad ‘Charlie Hebdo’. Het filmpje dat direct op de Franse nieuws verscheen, was kennelijk ongeëdit..!? Niet waar dus.. Kijk daarvoor dus het filmpje..
Hoe is het mogelijk dat je EERST 3 leden ziet van een SWAT-politieteam, en VERVOLGENS de terroristen.. Wat is hier aan de hand..?

Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto's..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??
Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto’s..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??

De politie verdwijnt rechts om de hoek, de straat in, terwijl een fractie later de zwarte auto komt aanrollen en de terroristen van links komen aanlopen..??! De politie heeft geen ogen in de rug, maar komt toch meteen dan terug, waarna natuurlijk een vuurgevecht tussen hen en de terroristen zou moeten plaatsvinden..? Of zijn wij nou gek..?

De bruine schoorsteen; een spontaan filmpje, geraffineerd gemonteerd…?!
Hoe is het mogelijk dat dit filmpje is GEMONTEERD, terwijl het als ongemonteed wordt gepresenteerd..?! Op het dak, waar vandaan dit filmpje is opgenomen, loopt een man in… een kogelvrij vest rond.. Deze man wijst de straat in, waar dus 3 politiemensen lopen (met witte teksten op hun rug!). Wanneer ze beiden achter de bruine schoorsteen duiken, KOMT DE LAS IN HET FILMPJE.. Geraffineerd en bijna niet zichtbaar…!

Last but not least, zie je op het einde van het filmpje, dat de man in het kogelvrije vest ‘weer’ op het dak wandelt.. Er is kennelijk opnieuw een montage geweest, waarbij de volgorde is omgedraaid of iets dergelijks..?! Een man staat bij de trappenhuiskoker met de handen in de zakken, terwijl de ander aan het SMS-en is.. Anderen lopen in paniek over het dak.. Rara.. Waarom loopt de een met een kogelvrij vest rond, terwijl de anderen in gewone kleren daar zijn.

Waar is dit filmpje geëdit en waarom wordt het gewoon niet in zijn geheel uitgezonden, in de JUISTE VOLGORDE..? Waarom worden de 3 politiemensen eruit geëdit, VOORDAT het schieten begint..?!! Wie zijn de mensen gekleed in het zwart met witte handschoenen..? Hoe is het mogelijk dat de gewapende mannen tevoorschijn komen, nog geen seconde nádat de politiemensen de hoek om gaan.. Vreemd of vreemd..?? Jij mag het zeggen, maar de vraag is of je ook een rat ruikt..!

Kijk en oordeel ZELF!!
X

x

De ‘per ongeluk achtergelaten ID-kaart’…
Welke terrorist laat zijn ID-kaart achter in een vluchtauto..? Nou, deze jongens dus, aldus het officiële verhaal.. Is dit ongeloofwaardig of is dit ongeloofwaardig..? Dit is de versie zoals we die voorgeschoteld krijgen.. Het identiteitbewijs is gevonden en in no-time zijn ook de andere 2 ‘geïdentificeerd’ kennelijk..?

passport 911 found ground zeroHet gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft gisteren intussen een opsporingsbericht verspreid met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ’tegengehouden’..

Volgens media kwam de politie ze op het spoor doordat een van hen, zijn identiteitskaart had laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten deze al snel achter (zie foto boven). Ze zouden hun weg in een andere auto hebben vervolgd.

De NOS noemt het in haar artikel van 8 januari (HIER) een ‘bijna kinderlijke’ daad, en citeert daarmee Mark Singleton, directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding. “De aanslag is verder uiterst professioneel uitgevoerd en dan is het bijna kinderlijk om vervolgens je identiteitskaart achter te laten.” Maar wie goed leest, ziet dat Singleton -tussen de regels door- ook iets weggeeft..! Hij noemt het een koelbloedige aanslag waarbij spullen zijn gebruikt die niet zomaar te krijgen zijn. “Het zijn mannen die weten wat ze doen en het valt op dat de aanslag goed is voorbereid. Die vindt plaats op klaarlichte dag en is bedoeld om een zo groot mogelijk schokeffect teweeg te brengen. Ze weten wat ze moeten doen en wie ze moeten hebben.”

Tja, hoe kun je dit nou rijmen..? Want óf je bent professional, óf je bent een amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruuk, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!

Enne.. Even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..? Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

We zijn 1 dag ná deze verschrikkelijke moordpartij en er zal nog heel veel nieuws volgen over Charlie Hepdo.. Maar wij nemen de vrijheid je deze uitspraak van Hermann Goering, Hitler’s rechterhand..

hermann goering valse vlag

 

320 gedachten over “Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

  1. Bedankt Monika, de waanzin te top, om hier voor mensen te doden, maar er zal toch iets drasties moeten plaats vinden, die Boko Haram horen niet thuis op deze planeet, groet Jenne

  2. Er zijn geen mensen gedood vanwege spotprenten.
   Er zijn mensen gedood zodat mensen dat kunnen denken, dat er mensen zijn gedood zgn vanwege het uiten van een mening.
   Er zijn mensen gedood om draagvlak te krijgen voor nog meer controle door de overheid, nog meer een politiestaat, nog meer spionage op de zgn vrije burgers.
   Er zijn mensen gedood om geld, zie de oplage van dit spotprent exploderen.
   Er zijn mensen gedood om haat te zaaien.
   Er zijn mensen gedood om mensen bang te maken.
   Er zijn mensen gedood om ons nog meer vrijheden af te nemen.

   Het is allemaal mooi bedacht en in scene gezet. Zionistische groepering die Charles Hebdo hebben gesponsord. Hiermee nog meer haat tussen verschillende groeperingen hebben aangewakkerd, met als reden een motief te creëren voor aanslagen en het verder afnemen van de mensenrechten.
   Dit zijn de spotprenten van de Zionistische manipulerende machthebbers. En het gros trapt er in en krijgen persoonlijkheidsstoornisverschijnselen en roepen “ik ben Charlie”.
   http://www.welingelichtekringen.nl/media/101748/charlie-hebdo-aangeklaagd-wegens-mohammed-cartoons.html

  3. Hoi Sun, precies, alles heeft een reden.
   Persoonlijk vind ik de tekeningen smakeloos…met zo een talent, wat zou je daar niet alles mee kunnen doen om mensen te verbinden. Jammer dat het voor politieke redenen wordt misbruikt.
   Wat ik me ook afvraag, zo veel ’top-tekenaars’ zijn er niet meer, maar blijkbaar geen probleem, want het gaat gewoon door…business as usual.
   lieve groetjes <3

  4. Je suis conscience infinie en une expérience humaine. maar ja dat wordt wel een groot bordje.

  5. Hoe groter het bordje hoe beter, Marcel…
   De meeste mensen hebben immers toch een gigantisch bord voor hun kop.
   Daar past zelfs jou tekst nog op…

   Even wat anders.. Lijken die twee gasten bij die zwarte Citroên niet een stukkie groter dan de 1.69 meter die Said Kouachi in zijn (zogenaamd vergeten) paspoort heeft staan..??

  6. Over de vraag over de lengte…. Ik hou me daar niet zo mee bezig, heb in de gaten welke redenen er lagen om deze aanslagen te plegen en hoe en door wie is me ook wel duidelijk . Ik heb weinig zin er erg veel energie aam te verspillen , dan trap ik namelijk in de vooropgezette val van het waarom deze aanslag is gepleegd en dat is het laatste dat ik wil.

  7. Ik snap wat je bedoelt, met er geen aandacht aan willen geven.
   Maar aangezien het gros van de mensen helemaal geen idee heeft wat er speelt, wil ik zo overtuigend mogelijk bewijs dat deze aanslag niet door moslims is gepleegd, laat staan voorbereid,
   Niet om mezelf op de borst te kunnen slaan, maar om meer bewustwording te creëren, want ik denk echt dat bewustwording door het merendeel van de bevolking deze onzin kan stoppen.
   Met alleen maar het door hebben, stop je de onzin (in mijn ogen) niet.

  8. Hoi Sun,
   mooie nieuwe ‘avatar’ 😀
   En zeker in deze tijden belangrijk…come toegether. Wissel je uit met anderen, stap op ze toe, wees niet bang en zoek verbinding. Help jezelf, dan helpt je god.

 1. PRECIES bij dat huis gefilmt? Kom op zeg, iedereen.heeft.een mobieltje en hier in Nederland filmen er zat mensen bij een ruzie op.straat, laat staan schoten in Parijs.

  Zitten wel aparte dingen in, zoals de ID kaart wat ik ook al vaag vond.bij het wtc. En het schot, ziet er inderdaad wat raar uit

  1. Het meest vreemde is voor mij de man (‘agent’?) op de grond. Heeft gewoon een dienstwapen en laat dat in zijn holster zitten…???!? Sorry, hij WIL dood kennelijk..?
   Rolt vervolgens met zijn rug richting de schutter en gaat dan.. OMKIJKEN..!!! Zonder revolver..! Wat is dit voor amateurtoneel..!!

 2. De Moslims zouden eigenlijk het balletje moeten omdraaien en constant het blanke ras tot op het bod moeten gaan beledigen keer op keer op keer op keer onder de noemer: “Vrije Meningsuiting”, ik ben reuze benieuwd wat er dan gaat gebeuren, of stel ik als Surinamer ga dat hier op deze website doen met jullie Nederlanders, ik ben reuze benieuwd wat Guido J. dan gaat doen, mij blokkeren mijn reacties verwijderen of er voor zorgen dat ik geen reactie meer kan oploaden.

  Ik heb het al eerder gezegd als je als westerling Allah gaat beledigen kun je tegenstand krijgen b.v. de vele Moslims die overal in de wereld nu op straat staan te demonstreren, misschien is het verstandig dat de westerlingen een beetje gas terugnemen om hun niet voor het hoofd te stoten, en misschien dat ze dan een betere relatie met hun krijgen omdat ze weten er wordt nu rekening gehouden met ons en ons geloof.

  1. Maar tussen respect voor elkaars denken, en een groep dogmatische idioten in hun kont kruipen is een enorm verschil !
   Zij de Islam zelf zal zijn huis op moeten ruimen, maar voor het moment zie ik dit niet gebeuren, en die arme dommerikken O La La wat een schande voor dit toch intelligente geloof, met veel aanhangers.
   Maar we kunnen er van af, eens woonden en heersten zij in een deel van Europa, is uiteindelijk ongedaan gemaakt, en opgeschoond.

 3. Ik heb me al eens zitten afvragen of het bij de westerlingen niet zozeer gaat om hun geliefde “Vrije Meningsuiting” maar om de gedachtegang: “Wij Blanke Westerlingen zijn de heersers en meesters der Aarde wij maken de dienst uit wij hebben het voor het zeggen wij kunnen doen en laten wat wij willen want wij zijn Blank, en een ieder die niet-blank of gemengd of zoveelste generatie is moeten voor de volle 100% naar onze arrogante racistische denk en handelswijzen dansen, daarom moeten wij hun ook onder het excuus van Vrije Meningsuiting” tot op het bod kunnen beledigen en ze mogen er niet tegen ingaan anders worden we hels.

  1. Met generaliseren kom je er niet uit beste Gouvernante, ik persoonlijk heb door normale familie omstandigheden, contact en ook mooie innige gedeeld met Moslims, prima, in de beginne weinig vertrouwen en weinig echte discussie, maar na jaren aftasten en wegen, gaat het nu heel goed, jammer mijn beste vriend Amar is helaas niet meer, pracht mens, warm en eerlijk en vooral mijn vriend, de echte verstandigen, geloven in hun leven, klaar OK respect voor de ander, en daar gaat veel manquant, respect naar ons de autenthieke Europeanen wordt nog wel eens een beetje opgerekt, we kunnen heel goed samen leven, de Moslims als Gast en de anderen als Gast heer, geen grenzen verleggen, of waarden aantasten, opschikken is er niet meer bij, groet Jenne

 4. Aangezien het (de in scene gezette heers & verdeelspel) hier ook de juiste uitwerking heeft gehad, denk ik dat deze reactie hier beter op zijn plaats is. Alom verdeeldheid. Nou lieve mensen, geef elkaar een knuffel of een rotschop. En ga na waar je een beter gevoel van overhoudt. Ik weet het wel hoor, bij deze allen een warme virtuele knuffel! En vergeet nooit een ander pijn doen, is uiteindelijk jezelf pijn doen.

  Er zijn geen mensen gedood vanwege spotprenten.
  Er zijn mensen gedood zodat mensen dat kunnen denken, dat er mensen zijn gedood zgn vanwege het uiten van een mening.
  Er zijn mensen gedood om draagvlak te krijgen voor nog meer controle door de overheid, nog meer een politiestaat, nog meer spionage op de zgn vrije burgers.
  Er zijn mensen gedood om geld, zie de oplage van dit spotprent exploderen.
  Er zijn mensen gedood om haat te zaaien.
  Er zijn mensen gedood om mensen bang te maken.
  Er zijn mensen gedood om ons nog meer vrijheden af te nemen.

  Het is allemaal mooi bedacht en in scene gezet. Zionistische groepering die Charles Hebdo hebben gesponsord. Hiermee nog meer haat tussen verschillende groeperingen hebben aangewakkerd, met als reden een motief te creëren voor aanslagen en het verder afnemen van de mensenrechten.
  Dit zijn de spotprenten van de Zionistische manipulerende machthebbers. En het gros trapt er in en krijgen persoonlijkheidsstoornisverschijnselen en roepen “ik ben Charlie”.
  http://www.welingelichtekringen.nl/media/101748/charlie-hebdo-aangeklaagd-wegens-mohammed-cartoons.html

  1. Eh nou eh,
   Laten we vooral opkomen voor de liefde.
   En inzien waarin we zelf in gebreke blijven.
   En het wel blijven afwentelen op oa de Illuminatie.
   Deze laatste partij verkeert in de onvolwassenheid van het getraumatiseerde kind, dat ondanks zichzelf, niet weet wat liefde is.
   Meer dan erg genoeg, maar nog erger, dat de trauma’s van deze niet geliefde, en meermalen inteelt én verkrachte kinderen, de wereld nog steeds kunnen regeren.
   Waanzin….

  2. Lieve mensen, fijn dat jullie er zijn! We zijn niet alleen, we hebben elkaar! 🙂 Er is een hoop geneuzel en een hoop onvrede, terwijl velen hetzelfde willen. Velen zijn het oneens en vinden dat we allen in dezelfde pas moeten lopen. Het maakt me niet uit hoe, uiteindelijk valt alles op zijn plaats!

  3. Mooie woorden Sun! Links of rechtsom, maar altijd naar het bindingspunt, het hart en ons aller oorsprong.

  1. @Guido Oh! was me er niet bewust van.

   ik plaatste een gedeelte uit hsk 19 “Wie ben jij?” uit ‘Healing met de Hathors’ van Hermans, Lia-Ariel.

   betreffende de reis/overstap naar de Nieuwe Wereld/Aarde…

   e.e.a. pas m.i. exact met de reacties van velen en WAT te doen.. en waarom en wat er momenteel allemaal plaatsvindt… in een groter geheel ; en dat er nog veel meer te wachten staat in de komende periode 2015-2016..

   Het gehele boek is trouwens vrij te lezen vanaf mijn online ebook library (onder links op mijn website)

  1. Hoi Monika, mooie oproep. Apart filmpje maar mooie boodschap voor allen die de onderdrukker kwijt willen.
   Ja, de wereld is gestoord, waarom? Idd wat deze man zegt, er is een evil force aan de macht die evil plannen uitvoert en daarbij moeten er velen dood.

  2. Monika

   Die You Tube heb ik naar de B&W de Raadsleden en de Politieke Partijen van Zutphen verstuurd, vergezeld met mijn onderstaande tekst.

   (GuidoJ. beschouw je deze tekst wel of niet als een artikel, zoja haal maar weg dan heb ik pech gehad)

   Lekkere huichelaars bij de kranten zoals b.v. “de Stentor”, in de krant stond dat de redactiechef een toespraak hield bij die “Je Suis Charlie Gangers” voor het stadhuis over persvrijheid en Vrije Meningsuiting, en dat geldt dus duidelijk niet voor mij, als ik een reactie upload op de internet kranten van de Stentor en de Zutphense Koerier is het vaak binnen een uur weer verdwenen, de pers en media hier in Nederland hebben het eeuwig over hun geliefde pers vrijheid maar die geldt dus niet voor mij, lekker zooitje huichelaars en ook nog eens de Gangers voor de gek houden.

   Een voorbeeld: Enkele burgemeesters waren van plan om Marokkaanse jongeren en hun ouders uit huis te zetten als de jongeren zich niet gedroegen op straat, ik heb toen bij enkele Koeriers waaronder de Zutphense de Breda’s de Gouda’s en nog 2 andere een reactie gegeven, ik schreef als de Marokkaanse jongeren op straat worden gezet met hun ouders dan moet men dat ook met de Nederlandse jongeren en hun ouders doen want die jongeren spoken ook van alles uit op straat, en een uur later waren alle 5 reacties pleite, en dat is vermoed ik collectief gebeurd door iemand van boven waarschijnlijk een racist of zo.

  3. Rudie en anderen,
   Maak van alles, met waar dan ook geplaatste postings, een screenprint, als je het idee hebt dat het tot censuur zou kunnen leiden.
   Daar waar het nodig is, kan het later weer gecommuniceerd worden via bv Google docs.
   Bewaar alles waarvan je vind dat het mogelijk tot censuur zou kunnen leiden.
   En dan maken we er later wel een zwartboek van 😉

  4. Sun 107.2, Ik wilde dat jij en iedereen dit ook niet vergat. Ook jij vergeet weleens wat en ik ook 😉 Geeft niks lieverd, als de boodschap maar is blijven hangen, en dat is ie inderdaad, want daar gaat het helemaal om!

  5. Sun 107.2
   vanuit welke context moest je aan mij denken bij dat stuk, dat ik geen oversexte nimf ben ? 😉

 5. Wie kent tai chi

  Als we allen dagelijks 10 min de eerste oefening doen zal er al veel veranderen met het auraveld van velen, dan zullen ze er niet meer in kunnen

  je houd je arm gestrekt recht voor je uit, knieen wat licht gebogen voeten iets uit elkaar, goed stevig op de grond,
  je ademt in en gaat traag omhoog met je armen, dan adem je uit traag terug naar beneden naar beneden met je gestrekte armen, zo 10 min. lang, niets gaat nog in je aura,
  iemand die het persoonlijk heeft meegemaakt: deed tai chi in oerwoud waar grote gorillas zaten, ze kwamen op hem af, maar bleven op afstand en werd niet aangevallen…..op een gegeven moment zat er hele cirkel rond de persoon, oefenen mensen doen doen…..

  De chinezen kennen dit….wij nu ook, de wereld zal er binnerkort anders uitzien als we dit toepassen en doorgeven, we zullen noet meer aangevallen worden

  love de world

 6. GuidoJ zou jij een artikel kunnen maken (mocht je het nog niet gedaan hebben) over websites zoals hieronder en hoe wij onszelf het beste kunnen beschermen tegen luistervinken laat me ze zo maar noemen.
  Hallo Allemaal
  Ik heb misschien een paar adressen voor uw om uw gegevens op het internet beter te beschermen, ik gebruik geen Google maar:
  http://ixquick.nl/
  https://ixquick.nl/
  deze slaat onze gegevens niet op maar gooit ze weg.

  Zie ook:
  http://ixquick.nl/ned/protect-privacy.html?
  https://ixquick.nl/ned/protect-privacy.html?

  Hier kun je kijken wie je volgt:
  http://www.not-secret.com/
  https://www.not-secret.com/

  1. Twee opmerkingen tav dit artikel:
   Als je een betere foto van de teruggevonden auto bekijkt kun je zien dat ook deze zilverkleurige spiegels heeft.
   Hoewel inderdaad duidelijk is dat de agent niet door zijn hoofd is geschoten is hij toch echt dood. Misschien door de kogel( s) die hem eerder raakte(n)?
   Verder inderdaad een hoop zaken die een false flag doen vermoeden.

 7. Als je goed kijkt naar de vluchtauto met de witte spiegels
  Dan zie je geen antenne op de auto. terwijl de auto die later terug is gevonden door de politie wel een antenne heeft op de auto.En de spiegels zijn ook niet wit meer
  Kunnen jullie het uitzoeken.

 8. ISIS = CIA, Mossad
  Dat is de enige organisatie erachter.
  Deze aanslagplegers zijn gewoon sukkels.
  Ze hebben enkel plan A. Mensen doodschieten en dan wegrennen.
  Plan B hebben ze nooit bedacht.
  Gemanipuleerd door de CIA en Mossad. Dat is alles.

  1. Anna

   Er zijn meer dan 1000 Amerikaanse Militairen basissen + CIA in zo een beetje alle landen van de wereld, en als ik het goed heb maar dat weet ik niet zeker is Frankrijk het enigste land die toen het Amerikaanse leger uit Frankrijk heeft gegooid, met als reden: “Het is nu zoveel jaar na de oorlog het wordt nu eens tijd dat jullie weer naar huis gaan”, maar die pipo’s in de 2e kamer die gaan dat nooit doen want die zijn dikke vriendjes met het witte huis en de knesseth.

   Op mijn onderstaande site kun je lezen waar veel basissen te vinden zijn.

   http://www.gouvernante.info/regeringen2.htm

  2. En nu wil men (zie Noord Hollands Dagblad e.a.) de Amerikanen hier de douane en controles laten uitvoeren.
   Overigens doen de ZZionazies uit IsraHel dat al.

   Ze zeggen het je midden in je gezicht op krant en tv. We zijn bezet door de Amerikanen al 70 jaar en het wordt steeds erger. Straks lopen hier politie en leger van de Amerikanen door de straten.

 9. Hey,

  Als je goed kijkt zie je dat de spiegel niet zwart is en ook niet wit.
  Het lijkt soort van chroom achtig. De nummerplaten matchen ook nog eens
  Dat het wit lijkt is omdat het van boven gefilmd is en dat er dan een weerkaatsing is van de zon/licht.

  Alleen het schieten op de politie agent kan ik niet verklaren

  En als het echt gepland zou zijn door de staat zou het zo gesmeerd lopen dat mensen zoals u het niet doorhebben. Het is waarschijnlijk een samenval van gebeurtenissen dat het er op doet lijken dat het in scene is gezet

  Groet Thijs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.