Advertentie

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!


Een gruwelijk beeld of een bewijs van 'fake'..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een Kalashnikov-machinegeweer. De 'dader' loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het 'hoofdschot', dat op de agent afgevuurd werd. Maarr.. Waar is het bloed, waar was de 'reactie' van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

Een gruwelijk beeld of een bewijs van ‘fake’..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een AK47- of Kalashnikov-machinegeweer. De ‘dader’ loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het ‘hoofdschot’, dat op de agent afgevuurd werd. Maarr..

Waar is de plas bloed of überhaupt enig bloed, waar was de ‘reactie’ van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

 

x

x

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De verschrikkelijke aanslag op de redactieburelen van de satirische tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ is een nieuwe ‘moslimdaad’, die de wereld dient te waarschuwen voor de verschrikkingen van dit ‘rigide geloof’.. Dat is wat de mainstream media ons weer aan alle kanten tonen. Maar is dat zo…? Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.. Vinden wij!

Want het is, met name bij dit soort heftige gevallen ALTIJD mogelijk, dat achter deze aanslagen een dubbele agenda zit, van figuren en krachten in onze wereld, die volledig baat hebben bij het aanwakkeren van onrust, angst en haatgevoelens onder de bevolking..! Denk daar ajb continue over na, wanneer je naar de ‘follow-up’ kijkt van deze afgrijselijke daad. Veel mensen die de beschikbare beelden van deze aanslag al hebben ge-analyseerd, zien ook hier weer een patroon.

charliehebdocartoonDeze mensen, waaronder we onszelf meerekenen, zien ook hier weer allerlei anomalieën tevoorschijn komen, die zouden kunnen duiden op een ‘valse-vlag-operatie’.. Het patroon van de machthebbers om het volk in onrust, angst en haat te dompelen..! En deze speurneuzen zijn niet gek; ze zijn simpel weg heel kritisch op wat overheden ons voorschotelen.. Op wat de MSM, de main-stream-media ons voorschotelen als de waarheid.

Let wel: we doen niets af aan de verschrikkingen van de aanslag, maar als je in één dag tijd alweer zóveel bizarre zaken ziet, die VAKER te zien zijn bij dit soort ontsporingen in de samenleving, dat is het simpel zaak voor jou als burger, op je tellen te passen.. Op je tellen te passen omdat je in dit soort gevallen een heel simpele prooi bent van misinformatie!! We geven je hier graag een paar van die bizarre ontsporingen en vreemde zaken aan, zodat je wellicht ’terug’ kunt, naar een midden-standpunt.. Met andere woorden: ‘Wie het gedaan heeft, moet nog blijken’.. en ‘Partijen die roepen wie het gedaan heeft, zijn misschien zélf betrokken’..!

De bizarre afwijkingen met ‘realiteit’..
We laten je bovenaan dit artikel al een foto zien, die de uitermate vreemde manier aantoont, waarop het lichaam van de zojuist vermoordde’ agent reageert. Wanneer je naar de video kijkt, zul je versteld staan en kunnen zien, dat het schot waarschijnlijk zelfs over het hoofd heen is afgevuurd. Is het een kleine stofwolk die de inslag van de kogel van de AK47- of Kalashnikov-mitrailleur laat zien..? En waarom maar één schot, als je een mitrailleur in de hand hebt..?? Oordeel vooral zelf! Kijk ook eens hoe de mitrailleur VLAK NÁ HET SCHOT ook nog eens extra op het hoofd wordt gericht.. Wat een bizar tafreel..!

* * * * * * * * * * * *
NASCHRIFT / TUSSENSCHRIFT
8  januari 20:00 uur.
Vanochtend was de video waarop de fake-killing van de Parijse agent te zien was, hier nog te zien..
Maar daar is alweer een stokje voor gestoken.. Want kennelijk liet hij de Waarheid zien..!!

Een agent die door het hoofd wordt geschoten, die niet door het hoofd wordt geschoten..
DAT MOET DUS VAN TE VOREN GEOEFEND ZIJN…!!!

Het enige wat rest van dat filmpje is het beeld, wat je hieronder ziet,
dat het filmpje ‘niet bestaat’…!!

WAKE UP, hoeveel méér bewijs heb je nodig om te beseffen dat je in de maling wordt genomen..!

Maar natuurlijk haddden we zélf ook een backup.
Kijk gewoon naar deze video dan..
ERONDER.
Besef dus dat het origineel is verwijderd..!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

video does not excist

 

En natuurlijk..
Sommigen hebben ons er al op attent gemaakt; wie heeft dit tafereel gefilmd.. Vanuit welk huis stond PRECIES iemand klaar, met camera..!! Op de juiste plek en op het juiste moment..!? Geloof jij het nog..??

x

Het bizarre dakfilmpje..!
En dan is er het filmpje met de mensen op het dak.. Hoe is het mogelijk dat het filmpje zo geraffineerd is gemonteerd.. Dusdanig dat degene die deze analyse in elkaar heeft geplakt, ‘Dutchsinsinati’ op YouTube, er tijdens het commentaar op de analyse achter komt, dat het filmpje een ‘las’ heeft, PRECIES BIJ EEN BIJNA ONOPGEMERKTE PLAATS..! Namelijk exact achter de bruine schoorsteen..

Er waren kennelijk 3 terroristen die ‘Allah akbar’ schreeuwden. Zich een weg baanden naar de redactieburelen van het satirische weekblad ‘Charlie Hebdo’. Het filmpje dat direct op de Franse nieuws verscheen, was kennelijk ongeëdit..!? Niet waar dus.. Kijk daarvoor dus het filmpje..
Hoe is het mogelijk dat je EERST 3 leden ziet van een SWAT-politieteam, en VERVOLGENS de terroristen.. Wat is hier aan de hand..?

Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto's..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??
Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto’s..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??

De politie verdwijnt rechts om de hoek, de straat in, terwijl een fractie later de zwarte auto komt aanrollen en de terroristen van links komen aanlopen..??! De politie heeft geen ogen in de rug, maar komt toch meteen dan terug, waarna natuurlijk een vuurgevecht tussen hen en de terroristen zou moeten plaatsvinden..? Of zijn wij nou gek..?

De bruine schoorsteen; een spontaan filmpje, geraffineerd gemonteerd…?!
Hoe is het mogelijk dat dit filmpje is GEMONTEERD, terwijl het als ongemonteed wordt gepresenteerd..?! Op het dak, waar vandaan dit filmpje is opgenomen, loopt een man in… een kogelvrij vest rond.. Deze man wijst de straat in, waar dus 3 politiemensen lopen (met witte teksten op hun rug!). Wanneer ze beiden achter de bruine schoorsteen duiken, KOMT DE LAS IN HET FILMPJE.. Geraffineerd en bijna niet zichtbaar…!

Last but not least, zie je op het einde van het filmpje, dat de man in het kogelvrije vest ‘weer’ op het dak wandelt.. Er is kennelijk opnieuw een montage geweest, waarbij de volgorde is omgedraaid of iets dergelijks..?! Een man staat bij de trappenhuiskoker met de handen in de zakken, terwijl de ander aan het SMS-en is.. Anderen lopen in paniek over het dak.. Rara.. Waarom loopt de een met een kogelvrij vest rond, terwijl de anderen in gewone kleren daar zijn.

Waar is dit filmpje geëdit en waarom wordt het gewoon niet in zijn geheel uitgezonden, in de JUISTE VOLGORDE..? Waarom worden de 3 politiemensen eruit geëdit, VOORDAT het schieten begint..?!! Wie zijn de mensen gekleed in het zwart met witte handschoenen..? Hoe is het mogelijk dat de gewapende mannen tevoorschijn komen, nog geen seconde nádat de politiemensen de hoek om gaan.. Vreemd of vreemd..?? Jij mag het zeggen, maar de vraag is of je ook een rat ruikt..!

Kijk en oordeel ZELF!!
X

x

De ‘per ongeluk achtergelaten ID-kaart’…
Welke terrorist laat zijn ID-kaart achter in een vluchtauto..? Nou, deze jongens dus, aldus het officiële verhaal.. Is dit ongeloofwaardig of is dit ongeloofwaardig..? Dit is de versie zoals we die voorgeschoteld krijgen.. Het identiteitbewijs is gevonden en in no-time zijn ook de andere 2 ‘geïdentificeerd’ kennelijk..?

passport 911 found ground zeroHet gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft gisteren intussen een opsporingsbericht verspreid met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ’tegengehouden’..

Volgens media kwam de politie ze op het spoor doordat een van hen, zijn identiteitskaart had laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten deze al snel achter (zie foto boven). Ze zouden hun weg in een andere auto hebben vervolgd.

De NOS noemt het in haar artikel van 8 januari (HIER) een ‘bijna kinderlijke’ daad, en citeert daarmee Mark Singleton, directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding. “De aanslag is verder uiterst professioneel uitgevoerd en dan is het bijna kinderlijk om vervolgens je identiteitskaart achter te laten.” Maar wie goed leest, ziet dat Singleton -tussen de regels door- ook iets weggeeft..! Hij noemt het een koelbloedige aanslag waarbij spullen zijn gebruikt die niet zomaar te krijgen zijn. “Het zijn mannen die weten wat ze doen en het valt op dat de aanslag goed is voorbereid. Die vindt plaats op klaarlichte dag en is bedoeld om een zo groot mogelijk schokeffect teweeg te brengen. Ze weten wat ze moeten doen en wie ze moeten hebben.”

Tja, hoe kun je dit nou rijmen..? Want óf je bent professional, óf je bent een amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruuk, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!

Enne.. Even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..? Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

We zijn 1 dag ná deze verschrikkelijke moordpartij en er zal nog heel veel nieuws volgen over Charlie Hepdo.. Maar wij nemen de vrijheid je deze uitspraak van Hermann Goering, Hitler’s rechterhand..

hermann goering valse vlag

 

320 gedachten over “Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

 1. Ik ben sprakeloos, Ik vraag mij af wat wil ik nu na deze afslachting van deze mensen!!?? Of waar dan ook in onze wereld, Ja liefde blijven geven onvoorwaarlijke liefde, dat is wat ik blijf uit dragen.
  Ik voel met de mensen mee van de onmacht die zij nu voelen.
  Maar lieve mensen waar ook op onze wereld blijf onvoorwaarlijke liefde uit dragen hoe moeilijk het ook is.
  Ik heb geen problemen als dit wat ik nu schrijf openbaar wort gemaakt.
  K.Z.F. Kremer.

 2. Beetje complex verhaal dit, ik zou het in meer detail moeten proberen te begrijpen allemaal. Maar er is één ding waar ik direct moeite mee heb. Waarom zou de aanslag op de agent bedrog zijn? Wou je zeggen dat de andere slachtoffers ook nog allemaal leven? Zo nee, waarom zouden ze dan 11 mensen in koelen bloede doodschieten en de executie van de agent in scene zetten?

  Ik heb zelf (gelukkig) nooit met een AK47 hoeven te schieten maar ik kan me voorstellen dat die terugslag wel meevalt met een enkele kogel. Hoe kun je er anders ooit een salvo mee doen? Verder heb je natuurlijk kogels van verschillende massa’s, dus je kiest de meest effectieve. Bovendien zie je op de foto duidelijk het gruis uit het trottoir vliegen waar de kogel inslaat. Een dergelijke kogel zal verder dermate snel door een schedel vliegen dat er van buiten amper letsel te zien is. Bloeding valt misschien ook wel mee, omdat van binnen alles direct dichtschroeit.

  Let op, ik ben geen wapenexpert, maar op deze vragen en opmerkingen moet je eerst een betrouwbaar antwoord kunnen geven voor je conclusies trekt. Ik vind het goed dat je kritisch bent met betrekking tot wat je in de media leest, maar volgens mij sla je te ver door naar de andere kant.

  1. Eltjo,
   In mijn ogen schiet de ene agent de andere niet neer.
   Vandaar dat ik ook het sterke vermoeden heb dat de schutters geen moslims waren, maar agenten van de (Franse) veiligheidsdienst.
   Als je de filmpjes goed bestudeerd, zie je dat de agent die op de grond ligt, niet geraakt kan zijn door het “fatale” schot.
   Wapenexperts hebben naar aanleiding van de aanslag op Charlie Hebdo op internet al het een en ander verklaard waarom de beelden uit het filmpje aan tonen dat er met losse flodders is geschoten.
   Ook staat een kort filmpje op internet waar iemand een kalasjnikov op de grond vuurt. Ziet er echt heel anders uit dan op het filmpje met de agent….

  2. Met losse flodders? Dit kan nooit het geval zijn want als je met losse munitie schiet dien je een mondingsstop te plaatsen die er voor zorgt dat de vrijkomende gassen de afsluiter naar achteren beweegt om een nieuw patroon te kunnen laden. Doe je dat niet, dan zou je na ieder schot handmatig opnieuw moeten laden. Een mondingsstop is niet zichtbaar en handmatig laden doen de schutters ook niet.

  1. Dutchpatriot.
   Inderdaad als je de gelaatskleur ziet door de ooggaten van de bivakmutsen zijn die wel heel erg licht terwijl dit volgens de MSM toch echt getinte mensen zouden moeten zijn.

  2. Er komen te veel mensen op internet die het verhaal van de elite (zionisten, illuminati, kliek, of hoe je dat tuig ook noemen wilt).
   Daardoor gaan ze nu sneller dan gepland en daarbij beginnen ze (steeds meer) fouten te maken…
   Weet niet of we om de dood van die redacteuren mogen lachen….
   Maar ik neem aan dat jij puur en alleen het bovengenoemde tuig uit lacht…

  3. SE Paratist.
   Wie er ook dood gaat op welke manier dan ook daar mag men nooit om lachen ik denk dat Dutchpatriot lacht om de amateuristische manier waarop men dingen uitvoerd en probeert te verbergen.

  4. Dat bleke valt enorm op bij de agent,die op de grond liggend wordt doodgeschoten.
   vooral zijn handen.

  5. Arnold,
   Dat was ook wat ik zei… Dat ik er van uit ging dat DutchPatriot om het (amateuristische) tuig moest lachen…
   Ben het, en dat lijkt me vrij logisch, met je eens dat je niet om doden kan/mag lachen…

   Nog een vraagje…
   Iedereen op deze site(s) weet wel wat of wie de achterliggende macht van alle aanslagen, ziektes, de crisis en wellicht ook natuurrampen is…
   Hoe kan je dit stoppen..??
   De gemiddelde nu.nl bezoeker kent deze site(s) niet eens…
   Hoe kan je heel Nederland (eigenlijk heel Europa / de hele wereld) duidelijk maken wat er speelt.
   Wanneer ik er met vrienden over spreek, krijg ik reacties als: ” Je hebt wel gelijk, maar… Ik maak me meer druk over het asielzoekerscentrum dat straks in mijn achtertuin ligt…”
   Aangezien de media niet voor, maar tegen het volk is, kun je van die kant ook geen, tot weinig hulp verwachten.
   Heb het geprobeerd via Facebook en nu.nl, maar facebook heeft me geblokkeerd envraagt me om een scan van mijn ID, wat ik niet ga geven, en ook nu.nl heeft me geblokkeerd, omdat ik schreef dat ze bij Charlie Hebdo de verkeerde daders hebben neergeschoten…

   En is het mogelijk om een aantal stemmen (ik dacht 10.000) te verzamelen en een wetsvoorstel dat er geen belastinggeld meer naar NOS gaat voor propaganda…???

   Groet.

 3. Ik durf te zeggen dat ik wel verstand heb van wapens.
  En ook met automatische wapens is het logisch om enkelschots te vuren.
  Verder is een AK 7,62 mm kaliber wat een recht in- uitschot heeft bij een treffer. Dus is het ook logisch dat er geen bloed of hersenen zichtbaar zijn.

  1. Terugslag van het wapen? Inslag in lichaam/reactie van lichaam..? Allemaal niet te zien!

  2. Bert heeft gelijk. Het gebruikte kaliber gaat recht door een lichaam heen. Door de snelheid van de kogel zul je daarom het lichaam ook amper zien bewegen en zie je geen inslag. Je ziet wel de stofwolk in het trottoir. Dit laat zien dat de kogel recht door het hoofd gaat. (Bij pistool munitie is dit anders omdat deze met een veel lagere snelheid het lichaam raakt)

   Geen terugslag? Is inderdaad ook minimaal bij een moderne AK. Een veer vangt de afsluiter en een geoefend schutter die lichamelijk fit is kan zelf de overige energie opvangen zonder dat het wapen een meter naar achteren vliegt zoals in Hollywood. Guido1 impliceert dat er met losse flodders geschoten zou worden. Dit kan nooit het geval zijn want als je met losse munitie schiet dien je een mondingsstop te plaatsen die er voor zorgt dat de vrijkomende gassen de afsluiter naar achteren beweegt om een nieuw patroon te kunnen plaatsen. Doe je dat niet, dan zou je na ieder schot handmatig opnieuw moeten laden. Een mondingsstop is niet zichtbaar en handmatig laden doen de schutters ook niet.

   Hoax dus.

 4. Opstelten doet zeer vreemde uitspraak hij zegt:Er bestaat geen link met Parijs en Nederland.
  Dat de maatregelen aangescherpt zijn/worden komt volgens mij juist door wat er in Parijs gebeurd of zie ik dit verkeerd?

 5. Waarom bekruipt mij toch het gevoel dat Nederland misschien wel (mede) achter de aanslag op Charlie Hebdo zit, wanneer ik Opstelten zie verklaren dat er absoluut geen link is tussen Nederland en de aanslag(en) in Parijs……..
  De andere rede dat dit rare gevoel mij bekruipt is dat we hier in Nederland compleet geïndoctrineerd worden door de NOS, met hun leugens. Werkelijk de hele dag door blijven ze de verdraaide zaken maar herhalen. Dit gebeurt niet in Duitsland, België, of Engeland. Wel in Frankrijk, natuurlijk, maar zelfs daar nog niet zoooo veel als hier….

  Iemand die de linkt weet… Of denkt te weten..???

 6. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ‘tegengehouden’..

  Enik maar denken dat ze dan het paspoort in nemen…. Als iemand die kant uit wil om mee te vechten..
  Hoeft het nog niet eens een vals paspoort te zijn….

 7. Goede avond dames en heren dit is het NOS nieuws.
  Er is een waarschuwing uitgevaardigd door de binnenlandse veiligheidsdienst dat u zich niet bang moet laten maken door geluiden uit Den Haag.
  Men doelt daarmee op uitspraken van onze minister president en de minister van justitie.
  Onze minister president heeft gezegd dat wij nooit onze vrijheid,vrijheid van meningsuiting en onze democratische waarden zullen laten afpakken ondanks dat er tot op heden in Nederland niets gebeurd is.
  Onze minister van justitie doet daar nog een schepje bovenop en zegt dat er geen link met het gebeurde in Parijs is.
  De vraag waarom men in Den haag de mensen een angstgevoel aanpraat is dan ook een groot raadsel.
  Goedenavond dit was het NOS journaal van vrijdag 9-1-2015.

  1. Na die stommiteit dat een dader zijn id achterlaat in een auto dacht ik ze hebben een rijke fantasie.
   Wat blijkt nu het kan nog erger een tv station belt gewoon een dader op die twee dagen geleden betrokken zou zijn geweest bij het doden van twaalf mensen en op het moment dat hij aan de telefoon komt met een gijzeling bezig is en waar rond het pand 1500 agenten aanwezig zijn die hem willen overmeesteren vervolgens zegt deze persoon dan wie zijn opleiding heeft gefinancierd en dat hij voor Al Qaida zou strijden of in opdracht van Al Qaida.
   Het lijkt mij dat wanneer men zo,n persoon al aan de lijn zou krijgen deze eerst zou zeggen waarom hij zijn daad heeft gedaan en wat hij ermee wil bereiken,want is het niet raar dat men nu wel weet wie die gasten hebben gefinancierd maar niet wat het doel van hun daden was?

  1. Sun.
   Eindelijk eens een moslima die met goede argumenten een op sensatie beluste reporter van repliek dient.
   Zo zegt ze dat extreem geradicaliseerde moslims ook gewone moslims afslachten.(bv IS)
   Dat is precies hetzelfde als dat de geindoctrineerde amerikaan de gewone amerikaan afslacht of anderen die hen niet welgevallen.
   Een goed filmpje.

 8. ~ The world needs Standards more than anything else now ~
  — It’s all about the collective consciousness. My life, our lives, reality is just the expression of it —

  …and we can only consciously change it by “Being the Change” as conscious creators of our own life. (As we can only change ourselves, we can never change anyone else. We are living in a world of duality, so every peace or peaceful ‘political’ action feeds the counterpart too.)

  “Being the Change”, as a conscious creation will create an energy
  that then radiates into the collective consciousness, It becomes part of, into a new part for those who are willing to make the changes too.

  So by being a Standard, it has the true potential to change this planet.

  How? Simply by Believing is Seeing…Believe 2C…To See (2C)…the change in the World. More on my websites…
  ConsciousCreation™ – 2C
  http://www.consciousnesspioneers.nl/home/
  http://www.believe2c.com

  “Circumstances Don’t Matter, State of Being MATTERS”

  1. Het is goed zichtbaar toch dat het genadeschot zijn doel mist? Er is iets wat lijkt op afketsing van de kogel op de ondergrond te zien. De betreffende agent speelt daarna alsof hij dood is, of het is allemaal in scene gezet.

 9. ik kwam toevallig op dit youtubefilmke

  wie kan me uitleggen hoe het komt dat er eerst tijdens de schietpartij op een agent er geen bloed te zien is en plots daags nadien tijdens het bezoek van deze reporter er geschenkjes zijn neergelegd ter nagedachtenis van deze agent en er bloed is gestort op ‘de crimescene’ die zelf niet eens betreden zou mogen worden omwille van deze slachtpartij!

  https://www.youtube.com/watch?v=i3v8pqosC20

  1. dit filmke vond ik op liveleak

   zie hoe de neergeschoten agent eerst ligt op zijn rechterzijde en een tel erna wanneer hij opnieuw wordt beschoten ligt op zijn linker zij! Een hele stunt voor iemand die nagenoeg dood is! Verder zie je duidelijk dat de kogel zijn doel mist bij het genadeschot!

   http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

  2. Peter ook op de beelden van de MSM is te zien dat de agent zich van zijn rechterzijde omdraait op zijn linkerzijde(zich dus afwend van de dader).
   Wat ik me afvraag is was deze agent in paniek of iets dergelijks want ik mag toch aannemen dat deze agent bewapend was en zich op het moment dat hij de daders ziet naderen zou moeten verdedigen door op de daders te schieten?

  3. arnold,

   die agent ligt als dood op de grond want tenslotte sterft hij enkele tellen later ten gevolge van zijn verwondingen opgelopen in de eerder schietpartij! Dat is althans wat men ons wil laten geloven!

   tis duidelijk dat de agent NIET is geraakt door het genadeschot!
   Vreemd dat een terrorrist die de intentie heeft een genadeschot te lossen zijn slachtoffer mist vanop een meter! Ook hij moet gezien hebben dat zijn schot het slachtoffer heeft gemist! Verder is duidelijk dat deze mensen niet gehaast zijn! Dus waarom niet een tweede schot die wel raak is lossen

   Een agent die dodelijk geraakt is, zich omkeert en zich even verheft met luide stem, eerder als communicatie bedoelt dan wel als verweer , lijkt mij er iets te dik opliggen! Slechte acteur zou ik zeggen!

   valt het op dat die man de schoen opraapt, God mag weten waarom maar wel zijn identiteitskaart laat liggen! wie ziet de grap hiervan in. Die man maakt geen fout zijn ID te verliezen!

 10. Er bestaan geen vredelievende religies, de één is nog moorddagiger als de andere!, bewezen met onze menselijke geschiedenis.De metamorfose van het onverstand die hier plaats vindt, het zich als een lawiene ontpoppende beter weten, vol hyphoteses brengt de waarheid niet dichter bij.
  Het fantasme/fantasiën creéerd de réaliteit,” Dostowjefski”, laten wij dignité betrachten, en afstand nemen, tot de tijd rijp is, en we een op feiten gebaseerde dus niet aannames, gedane conclusie kunnen neerzetten. Of dit ons verder helpt is te bezien, het bastion van het onverstand waar veel religies deel van uit maken, rold verder, ongeacht alle goede en
  verlichte krachten binnen dit denken.

  1. Je kan niet spreken over een moordadige religie. Een religie heeft geen eigenschappen. Die zogenoemde eigenschappen zijn een samenraapsel van hoe een bepaalde meerderheid van mensen tegen de aanhangers van de betreffende religie aankijken. In dit geval gaat het om het westerse perspectief. Wat jij moorddadig noemt is jouw eigen interpretatie van wat je hoort, leest en ziet van mensen die een religie aanhangen. Dat is iets fundamenteel anders.

  2. Moondust, het is niet iets fundamenteel anders, NEE jij wilt dat het iets fundameleels anders is, alle religies met hun high priest en aanhangers druipen van het bloed van onschuldige mensen, en hoe je dat ook wend of keerd dat is de waarheid, de handlangers van het kwaad die uit naam van, vul maar in, deze euveldaden uitvoeren, geen enkel excuse voor, en uit welke hoek je dit ook bekijkt kan niets van doen hebben met een uit liefde geboren God.

  3. Jenne (als jij het bent…), dat betekent niet dat alle mensen en daar gaat het NU over, die gelovig zijn, automatisch fout zijn, ook is het de kerk in jouw (en ook in de mijne) wel. Er is ws niets meer wat zuiver is wat ‘instanties’ of ‘inrichtingen’ aangaat omdat er overal de sleutelposities zijn ingenomen. De kerk en de verschillende geloven horen bij de ont-wikkeling van de mens.
   Het is zeker noodzakelijk om een mening te kunnen zeggen, maar bewust een groep belachelijk maken ( en we hebben het over 1,6 miljard, 2e geloof na het christendom) vind ik niet kunnen (mijn wezen). Net zo, ofwel geen fan van Le Pen, de vunzige plaatjes over haar. Wat in Freek’s naam bezielt zulke tekenaars? Verkopen van hun tijdschrift? politiek maken? Lachen op kosten van anderen? Houden we het bij de artistieke expressie en vrijheid…
   http://twitter.com/AlexHervaud/status/552795876662714369/photo/1

  4. Jenne en Carla,
   Vredelievende religies bestaan in mijn optiek ook niet.
   En wel omdat de een nog beter weet dan de ander wat vredelievendheid is.
   De gevolgen hiervan zien we dagelijks.
   Dus de oplossing moet we dáár niet vinden, even los van het feit dat we allemaal geboren zijn met, zegt men een religieuze inslag.
   Ik denk dat we het woord religie moeten vervangen door spiritualiteit, ondanks dat dat een net zo goed besmet is.
   Bij alle mensen is dit begrip ingebouwd.
   De manier waarop dit wordt uitgewerkt is een ander verhaal.
   Misschien kunnen we proberen om te ontleden waarin hierin het ander is foutgegaan.
   De geheime genootschappen problematie stoelen hier net zo goed op, laat dat geen illusie zijn.
   En nogmaals, de mens en mensheid heeft/hebben meer overeenkomsten dan verschillen.
   De verschillen maken het tot een bijzonder creatief geheel.
   Maar ergens hebben velen de afslag gemist.

  5. Dus mijn vraag is, willen we vanuit menselijk perspectief, met inachtneming van alle groeperingen die er bestaan, van NWO, Illuminatie, Bankiers, Jezuieten, Vrijmetselaren, Oorlogsslachtoffers, Armoedeslachtoffers, Multinational effecten, Zieken, Grote Ego’s/Grote Guru’s, en ga zo maar door, het rijtje is erg lang namelijk… gezamenlijk tot een oplossing komen?
   Is er nog iemand die gelooft in dat dát kan?
   Ik wel, maar ben kennelijk in de ogen van velen ook van mijn padje af 😉
   Mensen zijn mensen, en ze hebben heel veel kwaad aangericht, niemand uitgezonderd…

  6. Er is maar één land: de aarde
   Er is maar één volk: de mensheid
   Er is maar één geloof: de liefde

   Dr. F.M Wibaut

 11. Inmiddels kan ik jullie filmpjes hierboven niet meer zien, maar dat ligt misschien aan mij..?
  Over deze Charlie Hebdo gebeurtenis: Waarom een bivak muts op om vervolgens 2 (let wel) alletwee de identiteits bewijzen in de auto achter te laten?
  WAAR DIT MIJ OP ATTENT MAAKT is de herinnering van het STAPELTJE ONGESCHONDEN PASPOORTEN na de MH17 ramp dat getoond werd door een van de Ukraiiners.

 12. Ach mensen toch. Hoezo verwacht je reactie van het lichaam bij impact van een schot? Hoezo verwacht je een plas bloed in enkele seconden? Dat komt omdat jullie allemaal te veel hollywood films kijken. Je hebt namelijk geen reactie van het lichaam en geen plas bloed. Dat maken ze alleen in films zo om een groter drama effect te creëren. Als ik in mijn vingers snij is er ook niet gelijk bloed, dat duurt even. Get a life!

  1. Lex, ik ben geen deskundige maar je vinger is niet je hoofd. Je hoofd bloedt veel sneller. Trouwens een AK 47 die schiet echt wel je hoofd eraf…kijk maar naar een meloen. De man die schoot, heeft (bewust) volgens mij ernaast geschoten, of er zat geen munitie in.
   Denk idd aan een hollywood film, zat mogelijkheden om dingen echt te laten lijken zonder dat ze echt zijn.
   Waarschijnlijk zijn alle opnames niet van het ‘echte’ gebeuren….

  2. …correctie…het schiet niet je hoofd eraf…maar laat een grote wond achter en het bloed schiet.

  3. Lex dan kijk eens wat filmpjes op liveleak ..
   daar staan zat filmpjes van Syrië. .
   bij een hoofdshot spant het lichaam wel degelijk alle spieren aan..
   Dat is een normale reactie . Stuiptrekkingen. .
   een mens of dier maakt niet uit we reageren allemaal het zelfde bij een hoofdschot

  1. Monika.
   Hoeveel druk is op deze man uitgeoefend?
   Misschien had deze man in de gaten wat er echt aan de hand is en werd het hem onmogelijk gemaakt om de waarheid aan het licht te brengen.
   Als je in de overtuiging bent dat hele volkeren voorgelogen worden en jezelf een eerlijk mens bent kan ik me voorstellen dat men depressief wordt alleen erg jammer dat het zo tragisch is afgelopen.

 13. “So the answer is not to take to the streets and revolt. The only real answer is to go within the self, to clear out our own personal problems and go with the change in consciousness levels. We will have to adopt an attitude of ignoring what else is happening around us and concentrate on helping ourselves and those who are changing with us and leave the rest of the population to sort its own mess out. This is not being selfish; it is being realistic about what this New Energy is bringing about.”
  (Thomas, Chris – Synthesis) http://cygnusreview.com/products/synthesis-chris-thomas

  http://www.consciousnesspioneers.nl/home/
  http://www.believe2c.com
  “Circumstances Don’t Matter, State of Being MATTERS”

  1. Dit werkt het best, gezien we al bij de overtreffende trap zijn beland… nl en/en ipv of/of 😉

 14. Die video over dat dat het filmpje op het nieuws is ge-edit is makkelijk te verklaren: Het filmpje draait in een loop! Het moment van de vermeende edit is het daadwerkelijke begin van het filmpje. Aan het eind van het filmpje kun je weer terug naar het begin gaan en dan loopt het chronologisch verder.
  Bewijs: de man met het kogelvrij vest komt bij de edit voor het eerst het dak op lopen terwijl hij bij het begin van dit filmpje al naast de man zit die aan het filmen is.
  Politie agenten lopen in de straat richting de terroristen…en dan ineens de terroristen in beeld. Dan is dat in werkelijkheid andersom gebeurt. 1st Terroristen schietend aan einde straat en dan later 3 agenten die daar naar toe lopen.
  Verder vindt ik het niet vreemd dat hij een kogelvrij vest aan heeft. Dat zou ik ook in mijn bureau hebben liggen als ik dagelijks bedreigingen krijg. Maar waarom is het zo rustig op straat? Het blijft een raar verhaal..

  1. L.V.,
   De vraag is waarom mensen elkaar zo gigantisch lopen te beduvelen.
   Daar moeten we een antwoord op zien te vinden….
   De Zio’s denken dat de wereld aan hun is, ze hebben er kennelijk alle middelen voor.
   De Zio’s hebben kennelijk van generatie op generatie geleerd dat ze uitverkoren zijn.
   En daarom zich alles kunnen permitteren.
   Redelijk zielig, want ze maken kennelijk een onderscheid tussen hunzelf en de rest van de wereld, laat staan het hele universum, waarover ze ook denken dat ze de baas ziijn.
   Dit zijn in feite zielige mensen, die kennelijk niet beseffen wat liefde is, hebben ze kennelijk nooit echt gevoeld.
   Laat staan dat ze elk mens als een bijzondere uiting van dit multiversum kunnen duiden.
   Zou je het ook zo kunnen zien?
   Deze mensen zijn eigenlijk achterlijk in hun ontwikkeling en daarom ook zielig.
   En/maar de rest vgan de mensen staan het toe…

 15. Wereldwijd staan “Velen” met dat bordje: “Ik ben ook Charlie” op straat, maar dat doen ze niet voor die 500.000 Iraakse kinderen onder de 6 jaar die tijdens de 10 jarige sancties de oorlog en de nasleep zijn vermoord, zouden die “Velen” soms racisten zijn, en dat is heel vervelend om te weten.

  De politici zullen niet zeggen dat die “Charlie” het zelf heeft uitgelokt door constant Allah Mohammed de Islam en de Moslims tot op het bod te beledigen, alles mag onder de noemer: “Vrije Meningsuiting”, en stel dat ik als Surinamer hier ook gebruik van zou maken en b.v. zou zeggen: “Beatrix is Lesbisch haar zoon Alexander is een Homo en Rutte is een Pedofiel”, als ik vermoord zou worden door een fanatieke Nederlander gaan die “Velen” de Politici en de Burgemeesters dan ook op straat staan met een bordje: “Ik ben ook Rudie”.

  Onder de Moslims zit een handje vol fanatiekelingen en onder hun zitten er een paar die wraak komen nemen en dat moet je toch weten als cartoonisten, dus in die zin heb je er zelf om gevraagd, wat niet wil zeggen dat doden goed is want ook Allah zegt: “Gij zult niet doden”, en uitgerekend fanatiek gelovigen moeten dit respecteren terwijl de heidenen kunnen eventueel de middelvinger opsteken.

  1. Rudie, zolang mensen niet beseffen dat we één en dezelfde afkomst hebben…

 16. Mijn zoon is net terug uit Toulouse +/- 800 000 tot 1 millioen mensen op straat, in Toulouse +/- 150 000, veel discussie met onderanderen Moslims en Joden, uiteindelijk allemaal Franse Republiekijnen, met Liberté en broederschap, er komt natuurlijk van alles naar buiten ook de valse vlag mogelijkheid werd driftig besproken, het grote ongenoegen over Europa, de crisis, het sanctioneren van Frankrijk, ook dat het wel moet kunnen, wat Charlie Hebdo doet net als anderen, uiteindelijk zij mijn zoon is er toch wel sprake van een éénheid, een gevoel van de republiek met zijn waarden is in gevaar, en daar gaat het hier om in Frankrijk, en uiteindelijk leven en werken wij hier, in een zo goed mogelijke harmonie, en die laten ze niet verstoren door een paar maniakken, power to the people ” leve de Republiek “

  1. Jenne.
   U schrijft dat zelfs valse vlag opties worden besproken en dat er toch nog eenheid is.
   Voor iedereen is het dan ook belangrijk dat we ons niet tegen elkaar laten opzetten en dat na het gebeurde van afgelopen week geen onrust/geweld ontstaat tegenover wie dan ook.
   Nu praat ik voor mezelf als ik zeg dat het juist nu belangrijk is om op sites als deze alle onderwerpen goed onderbouwd aan bod te laten komen zodat iedereen die de site bezoekt ziet dat er misschien meer aan de hand is en als men dat eenmaal in de gaten heeft komt de rest vanzelf omdat ze er dan over zullen praten met anderen.

  2. Jenne, ik vind de Fransen dan bewonderenswaardig, even los van het feit dat Charlie in Frankrijk plaatsvind.
   Het enige wat ik er tegenover kan plaatsen, is dat in kader van de MH17 dat Nederlanders massaal hun eerbetoon voeren.
   Los van het feit dat ze zwaar belazerd worden…
   Misschien dat daarin een republiek danwel een koningshuis (grrrr) een essentieel verschil maakt?
   Wat ik zie is dat mensen hoe dan ook, in gemeenschappelijkheid hun salut aan de verschrikkingen willen uiten.
   Dat is echter niet genoeg, maar dat besef moet eerst nog verder doordringen.

  3. Beste Arnold, en lieve vriendin Anna 11, de mensen zijn in een Republiek iets anders, denk ik, als in bijvoorbeeld Nederland of Engeland.
   Maar ze worden overal belogen, en indien mogelijk misbruikt.
   De Fransen hebben een ander temperament, heel onvlambaar.
   Al is leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel, en wee je gebeente, het kan er hard aan toe gaan, groet Jenne

 17. Volgens een journaliste van Charlie Hebdo had één van de terroristen prachtige blauwe ogen!?!
  http://www.youtube.com/watch?v=L3oBd2vxHz0

  Voormalig Minister van Buitenlandse Zaken Liberman van Israël en leden van Mossad, hebben op 1e kerstdag een ontmoeting gehad met Fatah terrorist Mohammed Dahlan in Parijs.

  Liberman, Mossad Men Reportedly Met Top Arab Official in Paris
  Foreign Minister reportedly met a high ranking Arab personage in Paris, together with Mossad agents.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189492#.VLCB7HtKa7T

  Israeli Official Met Abbas’s Rival Without PM’s Consent
  PM sent message to Abbas through ISA head, that senior official’s meetings with Abbas’ rival Dahlan does not represent Israel’s policy.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189471

  Twee weken geleden waarschuwde Nethanyahu Frankrijk nog voor het erkennen van de geldigheid van een Palestijnse staat.

  http://henrymakow.com/2015/01/warning-to-nations.html

 18. De FED federale bank in Amerika is eigenlijk een overkoepelende bank waar ook de ECB onder valt en onder de ECB weer de gewone banken wat dus inhoud dat de grote beslissingen door de FED worden genomen.
  De Fed is geen bank meer die in handen van de amerikaanse staat is omdat bankiers de meerderheid in aandelen hebben(dus zij maken de dienst uit)terwijl heel veel mensen nog denken dat het een staatsbank is.
  Naar aanleiding van wat afgelopen week is gebeurd las ik op teletekst dat er al gepleit wordt om 1 grote inlichtingendienst opererende vanuit Brussel op te zetten.
  Dat houd dus in dat men eerst de banken vanuit 1 punt kan aansturen en nu is men op veel gebieden bezig om alles vanuit Brussel aan te gaan sturen en zoals bij de meesten onder ons bekend is staan zij weer onder toezicht van de ELITE bankiers e.d.
  Hetzelfde zien we gebeuren met computers die aan elkaar gekoppeld zijn/worden waardoor al onze gegevens uiteindelijk op 1 punt zullen samen komen(voorbeeld elektronisch patienten dossier,UWV en belastingdienst)dat is naar mijn mening dan ook de reden dat veel maatregelen door niet gekozen maar geinstalleerde figuren uit Brussel doorgevoerd worden zonder ook maar iets aan de bevolking te vragen.
  Maar het uiteindelijke resultaat zal zijn dat wij met z,n allen straks onder het juk van de elite zitten.

  1. cozmic.
   Nu we dat gebeuren in Parijs hebben gehad zou ik me zo kunnen voorstellen dat veel mensen bang zijn voor wat er nog mogelijk kan gebeuren.
   Vanavond keek ik naar nieuwsuur en blijkt maar weer eens wat voor een ophitsers daar werken.
   Men heeft de mond vol dat we de rust moeten bewaren maar dezelfde figuren die dat roepen laten juist nu Le Pen en meer van dat soort figuren aan het woord om de boel nog een beetje op te jutten.
   Rutte heeft van de week ook gezegd dat we de aanslag moeten beantwoorden met satire en spot ondanks dat hij zelf van mening is dat juist daardoor de mensen zijn omgekomen.
   Dit geeft maar weer eens aan hoe achterbaks sommigen zijn.

  2. Coz, de humor lost niets op als mensen de essentie niet begrijpen.
   De humor is dus zelfherkenning, iemand beweert hier iets, in dit geval Teeuwen, en mensen herkennen dit, omdat het namelijk om hun zelf gaat…
   Lekker lachten, lachen is dus zelfherkenning, en vervolgens doet niemand helemaal niets….
   Lekker makkelijk, lachen hierom, is er iemand die nog wat wil doen?

  3. En aan alle mensen die het allemaal geen flikker meer uit maakt, ik zou zeggen, neem nog een joint, want dan is alles namelijk om te lachten, humor ten top…
   Dan maar cannabis gedrogeerd door het leven, want wat doet het ertoe, lachen toch???

  4. En waar ik mede zeer benieuwd naar ben, is naar alle mensen die hier in het verleden op Wtk een redelijke tijd hier hebben gebivakkeerd.
   Wat denken jullie ervan.
   Lezen jullie nog uberhaupt de reacties, hoe zijn jullie “gevaren” ondertussen…
   Tessa, Dawn, Mirakel, Eye of Orange, en vele anderen.

  1. Beste Martijn ben je niet in de war met je polder democratie, hier in Frankrijk zijn ze niet bang om te zeggen wat ze denken, en er is veel verzet tegen de domme overheids beslissingen, en dan gaan ze massaal de straat op daar is de overheid bang voor.

 19. Alles is er op gericht om zoveel mogelijk chaos en paniek te zaaien onder de burgers en groepen tegen elkaar op te zetten.

  Mensen ongeacht ras, kleur of religie verenig u en laat de kwade cabal geen wig tussen ons slaan ! Wij burgers over heel de wereld moeten nu onze kracht tonen en ons niet door hun terreur van de cabal uit elkaar laten drijven en oorlog tegen elkaar beginnen want dat is waar ze juist op uit zijn.

  ******************* ALL WARS ARE BANKERS WARS *******************

  .

  1. Ik kan U verzekeren dat dit tegen elkaar opzetten niet gaat lukken, de Reubliek die niet gebaseers is op een geloof, laat de mogelijkheid vrij een geloof te beoefenen, maar er is geen plaats voor individuen die deze Republiek naar hun hand willen zetten.
   Hier waar ik woon, trekken we al jaar en dag met elkaar op, sans le moindre problem, in mijn aangetrouwde familie zijn sommige gelovig Moslim, nu met onderling respect gaat het prima.

 20. Vandaag weer gezien hoe het RTLnieuws wel ruim aandacht wil geven aan het feit dat er morgen mogelijk meer dan een miljoen… mensen in Parijs gaan demonstreren (verdeel en heers?), maar niet de volledige video van de ‘doodgeschoten’ politieman die hier gelukkig wel nog staat…

  Zie hier het effect van een combinatie van ‘Shock and Awe’, ‘False Flag Events’ en ‘Problem-Reaction-Solution’ aan het werk…

  Allemaal energie die de ware daders precies in de kaart speelt, iemand?

  1. Consemulder John, en wie speeld U dan wel in de kaart, en wanneer gaan de Nederlanders is de straat op, deze spontane/georganiseerde demonstratisch laat uiteindelijk toch zien dat de macht bij het volk ligt, hoe en wat het ook is, en de waarheid bevind zich altijd in het midden, power to the people.

  2. Jenne
   Deze demonstraties laten alleen het effect zien van brainf*ck, Een opgelegde emotiestroom die wordt ingeprent in het klootjesvolk. Met een luide roep opdat ZE het weer veilig maken. Alle sukkels die angstvallig hun mond houden en zelf niet denken kunnen hebben weer wat te schreeuwen “je suis charlie”.Zelfs die kreet is ingeprent!

  3. Global Consciousness, Coherente Verbinding, Oprechte Eenheidsbewustzijn…is prachtig en komt vanuit de kracht van het hart en afgestemde verbinding (zonder individualiteit en uniciteit daarbij uit het oog te verliezen), maar dat is echt wat anders dan gedwee achter een valse vlag event te gaan staan en eerder een bijdrage te leveren aan wat nu juist NIET wenselijk of heilzaam is (lees: strengere wetten en regelgeving, meer controle, minder privacy, meer verplichtingen onder het valse voorwendsel van ‘veiligheid’…).

   Juist daarom dienen mensen wakker en waakzaam te zijn, waarom komt deze ‘beweging’ niet voort uit eigen initiatief, vanuit de wens om een wereld neer te zetten die men WEL wenst!? Waarom is daar dit voor nodig, wat mogelijk eerder tegenovergestelde effecten zal hebben (dualiteit, verdeel en heers, negativiteit, beklemmende angst en overlevering aan de autoriteiten)?

  4. Het is zelfs niet nodig om de straat op te gaan, echt!

   Wanneer mensen open staan voor de mogelijkheid dat de “realiteit” anders zou kunnen zijn dan wat die lijkt te zijn, ontstaat er een verandering in het collectieve bewustzijn. Een mens beseft niet half welke kracht er van gedachten uit kan gaan. Het is niet voor niets dat we massaal bezig gehouden worden met afleiding. Op die manier wordt voorkomen dat mensen zelf nadenken.

   Verschrikkelijke gebeurtenissen zijn het gereedschap om mensen in de paniek/vlucht/vecht-modus te zetten, waardoor het denken stopt en “we” blind achter de meute aanhobbelen. Verdeel en heers. Precies zoals Bovendien.com ook verwijst naar de Gladio-techniek. http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/westerse-leiders-blijven-gladio-technieken-gebruiken

  5. Jenne.
   De demonstraties die spontaan zouden zijn is dat ook zo en dienen ze het juiste doel?
   Drie gekken(al dan niet georkestreerd door cia/mossad)schieten erg genoeg twaalf mensen dood.
   Vervolgens roepen de regeringen op tot protestmarsen/demonstraties ondersteund door o.a de burgemeesters en andere”hoogwaardigheid bekleders” dan noem ik het al geen spontane actie meer omdat de mensen daarvoor zijn opgeroepen en daar gehoor aan geven.
   Toen een paar jaar terug een gek in een winkelcentrum meerdere mensen doodschoot werd daar ook niet zoveel gerucht aan gegeven als nu(minder erg misschien?)en ook riep de minister president niet op tot demonstreren.
   Dan de reden waarvoor de meesten nu aan die demonstraties meedoen is dat niet omdat men er vanuit gaat dat onze democratische vrijheid,onze vrijheid van meningsuiting e.d bedreigt zou worden wat door de regeringen aangepraat is?
   Bij Charlie Hebdo was bekend dat mensen het werk dat zij deden niet echt konden waarderen gezien de bedreigingen aan hun adres.
   Men kan zich afvragen waarom het nodig is om beledigende cartoons te maken,maakt niet uit over welk onderwerp.
   De daders zijn dood en zullen nooit kunnen zeggen waarom zij het gedaan hebben.
   De demonstraties die nu gehouden worden dienen volgens mij dan ook maar 1 doel namelijk mensen”geloven”tegen elkaar opzetten en als het uit de hand loopt zullen de overheden ingrijpen waardoor de meeste mensen denken dat de overheid er voor hen is en makkelijker instemmen met overheidsplannen.

  6. “So the answer is not to take to the streets and revolt. The only real answer is to go within the self, to clear out our own personal problems and go with the change in consciousness levels. We will have to adopt an attitude of ignoring what else is happening around us and concentrate on helping ourselves and those who are changing with us and leave the rest of the population to sort its own mess out. This is not being selfish; it is being realistic about what this New Energy is bringing about.”
   (Thomas, Chris – Synthesis) http://cygnusreview.com/products/synthesis-chris-thomas

   http://www.consciousnesspioneers.nl/home/
   http://www.believe2c.com
   “Circumstances Don’t Matter, State of Being MATTERS”

  7. Vanmiddag hou ik mijn hart vast en hoop dat er tijdens deze demonstratie in Parijs niets zal gebeuren,anderzijds zou het voor de kwaadwillenden wel mooi uitkomen omdat heel de wereld er nu op gefocust is.

  8. Idd John, 77.3. Bedankt voor je bijdrage. Kennis is macht. En daarbij hoort idd een bepaalde verantwoordelijkheid. We zijn er imo niet om alleen maar toeschouwers te zijn.
   Daarbij Allaya, komt ook dat hoe meer mensen het spel doorzien, hoe groter de collectieve eenheidsbewustzijn zal worden. Elke wakkere ziel erbij maakt het geheel nog mooier! <3
   En zeker wat John hier ook aankaart, we moeten niet gaan afwachten totdat er nog meer mensenrechten worden ontnomen. Ontkennen hiervan is imo niet vruchtbaar.
   Wat er destijds met 9/11 is gebeurd, heeft zich imo niet herhaald met de MH370 en de MH17. De doofpot van destijds, het massale geloof van toen was vele malen groter dan nu. De groep die zich laat bedonderen krimpt en krimpt, en een groot deel is te danken aan de groep die tegengas geeft. Het is te danken aan de groep die informatie verspreid waardoor er meer ogen worden geopend.

  9. En dus met name de sites zoals deze, WTK helpen hier enorm aan mee!
   Guido, die 18.000 zaadjes per dag, werken over niet al te lang mee aan een prachtige paradijs! 🙂

  10. Beste John Consemulder, wat mij bevreemd dat U ogenblikkelijk zonder twijfel dat dit een valse vlag aanslag is, kom op man je maakt je belachelijk in mijn ogen, er wordt hard gevochten in Europa door het Repulikijnse intellect, wij weten ook heel goed waar dit toe leidt, maar door domme kreten uitslaan van valse vlag etc. komen we niet verder, de krant de Liberation opgericht onder anderen door Jean Paul Satre, was op slinksewijze in Rotschild handen beland, maar is ze met vereende kracht weer uit hun handen ontfutseld, Charlie Hebdo the same story, toch weer in eigen hand eigen gebouw, met behulp van links vrijheids lievend denken, met lulverhalen over liefde maak je geen kans tegen deze criminelen, vriendelijke groet <jenne

  11. Ach beste Marcel, alles valt onder brain f..k, emoties ja daar heb ik ,ook last van, sond dan s’onds op het pleintje in ons stadje, met misschien 500 klootjes volk, nou er waren ook veel kutjesvolk bij, goede mensen, de doorsnee pepunliek was vertegenwoordigd, mooi goed gevoel.
   Ben al een poosje ziek anders was ik zeker naar Paris gegaan, heb daar goede en invloedrijke contacten die ik niet nalaat te dogmatiseren voor ons soort mensen.
   Ik werd gisteren diverse malen gebeld, wat ik vond van de bijeenkomst in een Synagoge met alle Europese vrienden van de USA-CIA, dit zet kwaad bloed bij de echte republikijnen, om dat de Republiek niets uitstaande heeft met religie, hier in Toulouse zijn onlangs diverse individuen uit de loge verwijderd van wege geldwisselen ? in het hof van God, dat wil zeggen zich misdragen via vriendjes politiek.
   Zo als ik ook schreef Consemulder, er wordt hard gevochten door de republikijnse intellectuelen, te samen met hun studennten, het voortdurende invechten van verkeerde krachten, in de belangrijke leidinggevende instituten hier ter lande, Jenne één van het klootjes volk !

 21. Ik deel de argwaan en vind hier ook weer erg veel een sterke lucht hebben maar als ik naar de twee afbeeldingen van de vluchtauto kijk zie ik toch echt twee keer chrome spiegels. Eén keer glanzend in de zon en één keer niet.

 22. Hoe kan je zo, zonder zelf angstkreten uit te slaan, het doodschieten van een mens filmen. Je hoort totaal geen reactie van degene die filmt. Het is zo rustig gefilmd , ik zou zelf wegduiken.
  Ik vind het maar een raar verhaal, totaal geen bloed te zien, we worden weer lekker voor de gek gehouden en er word weer angst gezaaid.

 23. De Franse regering zou eigenlijk die krant moeten aanklagen wegens het uitlokken van moord want die ellende in Parijs is hun schuld, die krant heeft het leven van de Parijzenaren in gevaar gebracht i.p.v. dat de politici straks op straat gaan staan met die tekst: “Ik ben ook Charlie”, dus het uitlokken van moord van die
  krant wordt goed gepraat door de politici, dus als ik een Fransman was stemde ik niet meer op die regering want het zijn mijn eventuele latente moordenaars.

  Ik geloof ook in: “Vrije Meningsuiting” maar dat andere daarvoor moeten sterven zoals in die supermarkt dat gaat mij te ver, en zou het eventueel theoretisch mogelijk kunnen zijn dat die krant via een achterdeur een relatie had met 1 of andere geheime dienst om fanatieke moslims uit de tent te lokken, want als fanatieke moslims die krant gaan stalken in de gaten houden dan worden zij misschien op hun beurt in de gaten gehouden door een of andere geheime dienst om ze uit te roken.

  Er zijn genoeg websites die klagen over de moordadige tactieken van westerse regeringen en geheime diensten die tekeer gaan in b.v. Irak, en het zou me niet verbazen dat enkele websites van geheime diensten zijn, en een ieder die op die website komt en of een reactie plaatst wordt nageplozen en in de gaten gehouden, theoretisch zou je zo ver kunnen gaan door lullig te zeggen: “Misschien werkt Guido wel voor 1 of andere geheime dienst die ons lezers in de gaten houden”.

  Ik heb ook een website: http://www.gouvernante.info/ en een subpagina: http://www.gouvernante.info/9-11.htm en daar verzamel ik Websites en YouTubes over allerlei onfrisse zaken op deze planeet, en ik zou ook voor een geheime dienst kunnen werken, misschien kom ik alleen maar op: “wanttoknow” om jullie uit te roken en uit te leveren aan een geheime dienst dat zullen jullie nooit weten want als het puntje bij het paaltje komt kennen jullie mij niet en weten jullie niet hoe ik “ECHT” zit te denken.

  Kijk maar naar Julian Assange de hele wereld loopt met hem weg, MAAAAAR, hoe komt hij toch steeds aan die documenten zelfs nu de regering alles hermetisch op slot heeft gegooid je komt gewoon niet meer binnen laat staan dat je noch documenten kunt stelen toch krijgt hij nog steeds veel documenten, en hoe kan dat, worden die documenten hem misschien ieder keer toegespeeld door iets of iemand of een organisatie die er via een achterdeur 1 of andere belang bij heeft wie zal het zeggen.

  1. Ik geloof niet dat U begrijpt wat er speeld in Europa, het gaat over vrijheid van denken, en van het uitdragen hier van met satirise tekeningen, ik zie het probmeem niet, als ik op straat een vrouw toaal onherkenbaar zie lopen, omhangen met stukken kleding, een kijkspleet zo dat ze niet overal tegen aan zal lopen, nou ik persoonlijk vindt dit vreselijk, en etc. etc., ga die vrouw toch niet te lijf, of als sommigen mijn vrouw geen hand willen geven, en te samen met mij aan tafel willen eten, nou ik haal mijn schouders op en draai mij om.
   Natuurlijk hoord dit geloof niet thuis in Europa, maar goed ze zijn er en bij normaal samenleven, is dit geen probleem.
   Maar het constant opschikken en inleveren van onze waarden, nee daar pas ik voor !

 24. De claim dat de vluchtauto verschilt op verschillende momenten is bullshit.
  Als het van boven is gefotografeerd zal de reflectie van de spiegel omhoog gaan, en daarmee de lucht reflecteren. Een foto van straatniveau zal dat niet. Duh.

 25. Er is een diepgaande discussie gaande tussen het volk de Rpubliek, en hun politieke pseudo leiders.
  Het volk gaat er niet accoord mee dat de politiek hun rauw en droevenis gebruikt om er mooie sier mee te maken.
  Dat is al herhaaldelijk gebeurd in het verleden, maar ze hebben er schoon genoeg van.
  Er zijn altijd mensen die dit soort grote demonstratisch voor hun eigen goodwill willen gebruiken.
  Dit is nog lang niet af gelopen.

 26. Ik lees net op nos teletkst pagina 125 dat op de top in Parijs is besloten dat Europa en de VS justitie netwerken gaan koppelen en dat interpol een centrale rol krijgt voor het bestrijden van terreur.
  Dit heeft de franse minister van buitenlandse zaken Careneuve gezegd na afloop van de top ook Opstelten was op de top.
  Wat betekend dit voor Europa?
  Alles wat justitie doet zal in de VS gevolgd kunnen worden wat inhoud dat wanneer er eventueel een onderzoek ingesteld wordt naar misdaden welke door b.v de CIA gepleegd worden zij direct kunnen zien wat er gebeurd en hoe het onderzoek verloopt waardoor dus weer stappen door hen ondernomen kunnen worden.
  Europa valt zo volledig onder curatele van de VS.
  De VS kan dan waarschijnlijk ook aan Europa vragen mensen aan te houden en aan hen uit te leveren waardoor een Nederlander b.v niet meer onder de Nederlandse wetgeving zal vallen maar onder die van de VS.
  Mensen zo worden wij uitgeleverd net als bij het onderzoek naar MH17 waar Nederland een mogelijke dader de touwtjes in handen heeft gegeven.

  1. @ Arnold, goede analyse Arnold , zo denk ik er ook over. Om wetten als deze mogelijk te maken organiseren de cabal dit soort aanslagen en onder het mom van meer veiligheid leveren wij onze vrijheid totaal in en dat is precies de bedoeling van dit alles.
   Iedereen die tegen de NWO is komt op de zwarte lijst en word beschouwd als een terrorist.

  2. Ja, helder…

   En zou me niks verbazen als ze die TTIP er ook meteen met hetzelfde gemak door drukken…

  3. Rick.
   Hier nog een interessant iets een voorzitter van vakbond de Unie zegt dat staken niet meer van deze tijd is en dat bij onderhandelingen met werkgevers het mes van tafel moet.
   Mijn vraag aan deze man is dan ook wat hij bij de vakbond te zoeken heeft want zoals hij nu bezig is doet hij mee aan het afbreken van onze verworven rechten en ontneemt hij het middel om bij werkgevers voor zover nog mogelijk is iets voor elkaar te krijgen.
   Maar ach hij krijgt zijn maandloon toch wel.

  4. Arnold, dat zijn de eerste voortekens van het TTIP. Het vrijhandelsverdrag met de VS. Daarmee mag de VS alles in Europa verkopen (wetende dat 90% genetisch gemodificeerd is) ook b.v. ‘Goudse Kaas’ uit Missouri. Men heeft voorspelt dat het voor Europa 600.000 meer werkelozen betekent, omdat veel geïmporteerd wordt, en de VS andere sociale voorwaarden heeft, nl zo goed als geen.
   Ook scheidsgerechten komen dan aan bod, om b.v. schadevergoeding te eisen als bedrijven uit de VS niet hun zin krijgen.

   Een petitie die al langer loopt, heeft voorkomen dat het meteen werd aangenomen, en dat men nog onderhandeld. Alleen weet ik niet hoe het nu ervoor staat, na de ‘afleiding’ van Charlie Hebdo.

  5. Deze aanslagen hoeven niet te worden geregiseerd, er is genoeg spontane moordkracht aanwezig onder de mensheid, het bloeid weer helemaal op.

  6. Arnold waarom denk je dat ze Schengen hebben opgezet, deze criminelen die ons regeren hebben hele voor uitziende blikken.
   Maar we zijn er nog steeds heb je kunnen zien hier in Frankrijk, zo’n mensen massa, zijn ze toch een beetje bang voor, en de republicaines hebben ook duidelijk laten weten niet gecharmeerd te zijn van het misbruiken van deze
   min of meer spontane demonstratie, een vonkje is genoeg om het kruitvat etc. etc. Jenne

  7. Jenne.
   Deze”criminelen”hebben geen vooruitziende blik maar weten donders goed wat ze doen en wat de reacties daarop ongeveer zullen zijn.

  8. Jenne en Arnold,
   Ik ben het met Arnold eens, ze weten donders goed wat ze doen helaas.
   Ik vind de overeenkomsten met JFK iig frappant.
   Camera op de juiste tijd en plek aanwezig.
   Dit is geen toeval, dit is vooraf bepaald.
   Bewijsmateriaal moet er natuurlijk wel zijn, om meerdere redenen.
   Om te overtuigen én om te verwarren…

  9. Het afbreken van de vakbond is begonnen met het polderen van huichelaar WIM KOK. Onder zijn leiding werd er veel goud verkocht om zo de overheidsfinanciën er beter uit te laten zien.
   Na zijn vertrek uit de politiek stemde hij in als commissaris van ING, met een loonsverhoging van 30% bij ING ….. u weet wel de bank die in 2008 met overheidsgeld overeind gehouden moest worden.
   Na WIM KOK zijn alle vakbondsbestuurders niets anders dan ordinaire zakkenvullers. Al het geld wat je besteed om lid te zijn van een vakbond is dan ook weggegooid geld……. massaal opzeggen van je lidmaatschap is al een bewijs dat het volk het vertrouwen opzegt.

 27. Dat iets zou kunnen zijn hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het ook zo is. Ik heb nog geen enkel helder en onweerlegbaar argument gehoord. Die auto heeft ook op de tweede foto duidelijk een andere bovenkant. En dat er een knipje in een film zou zitten kan om heel veel redenen zijn. Misschien zette de filmer zijn mobieltje gewoon even op stop.

 28. Dat deze aanslag “fake” zou zijn doet thans mij meer denken dat jullie van “iwanttoknow” een dubbele agenda voeren!
  En reacties, waarbij wordt gesteld dat “ik haal mijn schouders op en draai mij om” wanneer er een of andere (naar het schijnt) vrouwelijk wezen” in een allesverhullende niqaab langsloopt of in een winkel stapt….. tsja, dat laat duidelijk zien wat er mis is in dit land.
  Ik ben me niet voor niets aan het oriënteren om me te gaan vestigen in een moslim-arm (beter nog: moslim-vrij) land te vestigen. En ik kan het weten: woon al 10 jaren in het Laakkwartier in Den Haag; heb de buurt zien veranderen (= verslechteren).

  1. Als een wijk vol zit met niet-nederlanders dan ligt het aan de Nederlanders zelf, als er in een wijk een Moslim komt wonen dan gaan meerdere Nederlanders verhuizen en die andere Nederlanders willen dat huis niet hebben want er woont een Moslim gezin, met gevolg dat de woningbouw en de Gemeente er een 2e Moslim gezin in stopt of een Surinamer of een Ghanees enz want de aflossing van het huis moet wel doorgaan, als de Nederlanders blijven wonen waar ze nu wonen dan komt er geen huis leeg voor niet-nederlanders, en als ik kijk naar b.v. Moslim gezinnen uit b.v. Irak Syrië dan ben ik blij dat ze nu veilig in Nederland wonen.

   Waarom probeert u niet een babbeltje te maken met een Moslim vrouw of man misschien bevalt het u zo goed dat u zegt: “Ik wou dat ik het jaren geleden al had gedaan, en of bezoek is een Moskee en of ga in een Surinaams eethuisje iets eten dan raakt u misschien aan de praat met andere Surinamers en misschien vindt u dat wel prettig, vaak negeren en discrimineren mensen omdat ze mekaar niet kennen ze kennen ook de landsgewoontes het eten e.d. niet van mekaar.

   In het verleden zijn veel Nederlanders verhuisd naar Canada Australië enz en ze leven op zich zelf veel omgaan met de Autochtonen doen ze niet, ze hebben ook hun eigen bejaarden en verzorgingstehuizen, in het begin eisten ze Nederlandse scholen maar dat hebben de regeringen verboden want als je in ons land woont gaat jouw kind naar onze scholen en als je dat niet wilt dan moet je maar weer in Nederland gaan wonen, dus Nederlanders weten ook goed hoe ze moeten discrimineren.

   Als sommigen Nederlanders willen dat de buitenlanders Nederland weer verlaten dan moeten ze geen koffie meer drinken en thee maar wortelsap en ook geen olie/benzine meer kopen uit Arabische landen voor hun auto of aluminium uit Suriname om vliegtuigen van te bouwen ga maar met een houten kano naar Spanje of Amerika, haal de grondstoffen dan niet meer uit hun landen voor een appel en een ei, laat hun dan ook uw kleren niet meer maken voor een grijpstuiver, een Chinese mevrouw maakt onze spijkerbroek en krijgt daar 10 cent per stuk voor en ze werkt 7 dagen per week á 16 uur anders kan ze helemaal niet meer rondkomen, vraag hun ook geen 3 Euro rente meer als er 1 Euro wordt geleend want zo kunnen ze nooit hun schuld af lossen ze staan nu jaarlijks alleen maar rente op rente te betalen.

  2. Zomaar, Weet je waarom Sinterklaas niet in de moskee komt?
   Teveel schoenen 😉

  3. als ik in Amsterdam een Marokkaans echtpaar tegenkom in een park en vriendelijk goeiendag zeg, zegt de vrouw vriendelijk goeiendag terug en meneer blijft star voor zich uitkijken !!!!!

  4. Hoi Rudie, je hebt helemaal gelijk. Helaas. Men vindt het nu helemaal leuk dat men nu officieel mag zeggen, dat de islam een terroristische geloof is…maar men vergeet de mensen.
   Inderdaad schreef je al eerder, dat er honderdduizenden kinderen in de landen zoals Irak, Afghanistan, Syrië, Palestina, Oost-Oekraïne niet meer leven omdat men vanuit het westen alles heeft gedestabiliseerd (tot aan oorlogen toe) om aan de grondstoffen te komen. En hoe hypocriet lijkt het dan nu om Charlie Hebdo te rouwen, opgezet als een happening. Ik zie het foto van een Berlijnse jonge man voor me met een bord waarop stond ‘Je suis Ahmed’.
   Je hebt ook gelijk met dat het goed is in contact te komen met de medemens. De VS stelt dat de Europese immigratiebeleid heeft gefaald omdat alle buitenlanders in getto’s wonen.
   Soms heb ik de indruk dat men zich niet aan het geloof stoort, maar meer aan het uiterlijk want vaak zijn de mensen ook armer dan de gemiddelde Nederlander. Hoe dan ook, apartheid is niet zomaar een Nederlands woord.
   Het is tijd voor van iedere boef meteen het geloof in twijfel te trekken. Rooms-katholiek heeft zijn moeder vermoord, hervormde kerk christen heeft met zijn auto een getuige jehova overreden. Hindoe steelt bij protestantse groenteman een zak appels. Joodse ondernemer ontduikt de belasting, nieuws-gereformeerde laten na een dronken man te helpen….etc.
   Inmiddels is het bedrijf Liberation, wat Charlie Hebdo een tijdje geleden heeft overgenomen , doorverkocht aan de Parijse familie Rothschild, die zich nu helemaal verheugt omdat de oplage van Charlie Hebdo nu van een tig duizend naar een miljoen gaat.

  5. Monica… Je bent geweldig…!!!!!!
   Was ik nog niet tegen gekomen…
   Nu ook meteen duidelijk hoe het mogelijk is dat CIA helemaal van alles op de hoogte was..

   Waar heb je dat ergens weg, die Rothschild-link..??

  6. Haha Sé Paratist, ik las het bij Don Quijotte onder een artikel had dat ene Waterman gepost. http://www.qnews.nl/index.php/nieuws/18-het-complot/384-charlie-hebdo-wordt-gedrukt-door-de-rothschilds
   Trouwens, als je ban niet wordt opgeheven bij nu.nl, dan kan je een nieuwe e-mailadres aanmaken, onder unseen.is, het is een IJslandse site, die versleuteld jouw gegevens. Is wel belangrijk om ook af en toe juist op nu.nl geen mainstream informatie achter te laten. Alle goeds.

  7. dit vadsige fakboek varken in een oversized drinkbak met stoomaandrijving zonder 1 gram hersenen is dan de toekomstige leraar van uw kindertjes in opleiding….. ;

   Quote: ” H*** K**** · Populaire reageerder · Lerarenopleiding S****
   Deze man hoeft geen spijt te hebben…hij heeft door het publiceren de woede en afschuw opgewekt over het barbaarse handelen van de terroristen en de wereld wakker geschud. Deze agent mag niet voor niets gestorven zijn. Daarbij is het live en helaas geen Rambofilm waar bloedspatten vanaf vliegen.Je denkt toch niet dat zoiets in scene gezet wordt..met losse flodders schiet je geen 12 mensen dood!!!
   Beantwoorden · · 40 · 15 uur geleden ”

   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/getuige-die-executievideo-maakte-heeft-spijt-van-delen

  8. Monika, het is onjuist wat je hier siteerd, en over de krant de Liberation, en het satiriese blad charlie hebdo, groet Jenne

  9. Monica,
   Heb ondertussen meer gelezen over verband Rothschild en Charlie Hebdo (en de krant Liberation, die C H nu drukt). Maar nogmaals dank.

   Met nu.nl ben ik inmiddels in een beste discussie terechtgekomen nav dit berichtje van mij (over een uitverkochte C H).

   De eigenaar van Charlie Hebdo is iemand van de familie Rothschild, dé rijkste familie van de wereld.
   Vreemd dat iemand uit deze familie een onbeduidend blad met een oplage van 70.000 wilde overnemen. Vooral ook vreemd, omdat een groot deel van de familie tegen de overname was, aangezien zij liever niet politiek betrokken waren bij politiek, waar zij overigens achter de schermen wel degelijk mee te maken hebben. De familie spendeert immers een hoop geld in terrorisme van overheden.
   Was deze aanslag A. Een wrange reclamestunt om een oplage van een schamele 70.000 te laten oplopen tot een oplage van 5 mln.? Of B. Toch een meer politieke rede, namelijk om onze vrijheid nóg verder te beperken.
   Locatie Parijs was natuurlijk ook ideaal, met de veiligheidstop, inclusief Amerika (daar zijn ze weer) en een bevolking die na de aanslag spontaan het volkslied gaat zingen. (Zou in Nederland, België of Duitsland nooit gebeuren…)

   Dé opzet van de hele aanslag is in ieder geval geslaagd.
   De kloof tussen wel en niet moslim is wederom groter geworden…
   En “Je suis Charlie” werkt daar vrolijk aan mee.

   Dus…. Je ne suis pas Charlie (de Rothschild).

   Zoals je ziet, Monica, heb ik jou info gelijk maar gebruikt door het op nujij neer te zetten, maar daar waren ze niet van gediend.
   Waar reacties met termen als “die varkenskoppen afslachten” gewoon blijven staan, wordt mijn bericht verwijderd omdat ik te ver van het onderwerp af wijk.
   Eerder verweten ze mij ook al eens dat ik met theorieën aan kom, waarop zij niet zitten te wachten. Ze houden de discussie liever zuiver.
   Ook facebook kom ik niet meer op. Eerst geblokkeerd door Rutte, Timmerfranz, VVD, PVDA, NOS en nog een aantal pagina’s, kan ik nu niet meer inloggen. Moet ik eerst een scan van mijn paspoort mailen… Echt niet..!!

   Zal dus weer een ander mailadres moeten worden om tot de grote massa door te dringen.

  10. Hallo Sé Paratist,
   laat je niet gek maken door nu.nl of facebook. Ze reageren daar allergisch op bepaalde woorden, zijn blijkbaar ook bang voor de machten, die de touwtjes in handen hebben.
   Ik ben niet op facebook en ik mis het niet.
   Alleen degene die erop zijn, missen mij 😀
   Je hebt gelijk dat er op nu.nl soms commentaren zijn waar je echt denkt…dat dat mag. Ja dat noemen ze vrijheid van meningsuiting….maar zo gauw er iemand echt na heeft gedacht, en zijn gedachtes openbaar maakt, blijk je een ‘dreiging’ te zijn voor de ‘gevestigde orde’. Want immers mag er maar een mening zijn die het liefst door velen wordt gedeeld. Soort gelijkschakeling. Zo ontstaat een vertrokken beeld van de werkelijkheid…

  11. Monika,
   Nou, ik was ook nooit zo van de Facebook, maar een klein jaar geleden (rond dat gedoe met De Krim) vond ik de verslaggeving vreemd, ging een beetje zoeken en weet nu ook, wat jullie hier al langer weten. Omdat de separatisten daar als terroristen werden weggezet, heb ik mij deze naam aangenomen, omdat ik vond dat ze onterecht zo werden neergezet, het was immers andersom. Heb denk ik een half jaartje van fb kunnen “genieten” en toen was het uit met de pret. nu.nl kan ik nu wel weer reageren (tot de volgende blok…)

   Vraagje..
   Hoe schat jij de verhouding in tussen die twee schutters bij C H en de 1 meter 69, die in het paspoort van de ene schutter staat….??

  12. Bedankt beste Sé Paratist voor de link.
   Haha, eindelijk de waarheid over je nick, of je het gelooft of niet maar ik zat steeds met Spaans te knoeien 😀

  13. Hahahahaha,…. Nee hoor, niks Spaans aan… Gewoon oer Hollands..
   De enige Spaanse link, is misschien die verdwenen Spaanse luchtverkeersleider uit Kiev, die had geconstateerd dat vlucht MH17 een andere route moest gaan vliegen en die vlak na de ramp “verdwenen” was…

 29. Zomaar even een paar gedachten die door mijn hoofd gaan.
  1.Hollande steunt Palestina bij lidmaatschap strafhof.
  2.Hollande wil sancties tegen Rusland op heffen omdat dit onze economieën teveel schaadt.
  Hierbij kan ik me voorstellen dat sommigen dat niet kunnen waarderen.
  Dan komen aanslagen in Parijs en het gevolg is aanpassing samenwerking tussen diensten ,koppelen computers van verschillende diensten
  Waarom en wat is de ware reden hiervan,want met de huidige middelen kan men ook razendsnel onderling contact hebben.
  Hollande heeft Netanyahu premier Israel en de Palestijnse president Abbas verzocht om niet naar Parijs te komen omdat dit het conflict tussen beide landen teveel in het nieuws zou kunnen brengen.
  Beiden hadden toegezegd niet te komen maar op het laatste moment kwamen zij toch.
  Ondanks het feit dat sommige mensen bordjes met beledigende tekeningen/teksten droegen met betrekking op de profeet Mohammed waren heel veel gewone mensen met een moslim achtergrond toch aanwezig gisteren op de demonstratie (dat vind ik respektabel te meer ook omdat na het gebeurde deze mensen niet wisten hoe zij bij de optocht ontvangen zouden worden)zij hebben dus het lef gehad om toch te komen.
  Alleen een leider heeft de demonstratie om voorgaande reden geboycot
  Dus mijn conclusie is dan ook dat Netanyahu en Abbas de boel hebben geprovoseerd terwijl deze twee aardsrivalen zijn en een volgende leider deed daar nog een boycot bij,dus wie zijn nu de onrust stokers?

 30. lieve allemaal…,
  allemaal ‘foute’ reacties… (ik laat me maar even gaan.. ik beschouw het graag vanuit een groter geheel… de WTK lezers zijn daarvan toch ook wel van op de hoogte, dus eigenlijk niets nieuws onder de zon 😉 )
  Geen geneuzel meer over een ge-editte video… pfff

  Het is ieder zijn YOU-niverse… wat wil jij zien? ieder zijn waarheid, ieder zijn perspectief (paralelle realities ) (ook het mijne 😉 (ook op WTK allemaal te lezen)

  De wereld = massabewustzijn ; de ‘foute regering/foute leiders/terroristen’ zij WIJ. Alles gebeurt als gevolg van ONS totaal bewustzijn. We laten het gebeuren.. Allemaal (incl onze voorouders) hij/zij is mijn andere IK. We zijn 1 bewustzijn, maar voelen ons afgescheiden (all is one, one is all) (zelfs quantumphysica weet dat al..)
  Wat kun je doen? Liefde, ja liefde, maar liefde voor jezelf. Be the Change you want to see (believe2C) Wees een bewuste creator, dat verandert de energie in deze wereld ; wees een echt voorbeeld, samen met anderen die het ook echt willen. laat de rest met rust, ze begrijpen je toch niet.
  We zitten midden in de Transformation (niets nieuws voor WTK lezers) ; NU is de tijd .. Changing from inside out!! (wij alle n hebben gekozen om nu aanwezig te zijn, nu in deze wereld te leven, de wereld van de transformatie, de mooiste tijd ooit om te leven.. ( all is well in all of creation.. .alles past) HerINNER je waarom je hier bent, nu! Waarom?!

  “You can change the planet, or you can contribute to the change that people are asking for on this planet, by taking it within yourself, by developing your own leadership, by bringing in New Energy, by allowing abundance. It’s not about going out and joining some political action committee or renewing your membership in some energy holder group. It is about doing these things on the list for yourself. For you.

  When you do, that creates a Standard. That creates a template and an energy that then radiates into mass consciousness. It becomes part of mass consciousness, a new wing of mass consciousness for those who are willing to make the changes.
  You see, by doing these things, you’re not directly changing the planet, but you’re providing the planet with the tools or the format or the essence that it can change itself – anyone who wants to step up, anyone who wants to do it.
  Perhaps this planet will decide to stay where it is – back in an Old Energy – and really not have this burst of consciousness that’s ready to happen. And that may be. But perhaps, with the work that you’re doing, the very reason that you’re here, it will provide that last bit of spark, that last impetus for this great breakthrough of consciousness. Great breakthrough.” http://www.lifebydesign.nl/how/be-in-vision/

  Lees nog eens : Berry Vincenta http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/jouw-bewogen-hart-wordt-gevraagd/
  U hoort nog van mij!

 31. Dit soort false flag operaties worden uitgevoerd om in een versneld tempo nieuwe wetgeving door te kunnen drukken die onze vrijheid en privacy steeds meer in moeten perken onder het mom van u veiligheid……. boeven zijn het . Alleen nazi`s en dictaturen werken zo !!!
  En nu dit nog de onderzoekscommissaris van de Franse politie in de zaak Charlie pleegt zelfmoord.
  http://21stcenturywire.com/2015/01/10/new-twist-charlie-hebdo-lead-investigator-turns-up-dead-suicided/

  1. @Rick
   het grote antwoord op de grote vraag: JIJ en IK (WIJ dus en de rest); Wij zijn massa-bewustzijn, wij zijn de wereld, de wereld die leeft in dualiteit..

   ‘Change van binnenuit is gewenst!
   Zie 89, 61,68

 32. ***************** Het Vaticaan **********************

  De grote vraag is : Wie zijn onze meesters en waarom is de wereld ten prooi gevallen onder One World Order die gebukt gaat onder dood, verderf en constante armoede, oorlog en geweld? Er zijn vele samenzweringstheorieën en internet junkies die dezelfde vraag te stellen, beantwoorden met halve waarheden als het Scull en Bones die de wereld bestuurt. Of ze zeggen dat het de Illuminati bankiers of de Bilderbergers of de joodse Mossad of de CIA en het gaat maar door en door. Maar helaas , ze missen allemaal het echte teken.

  Natuurlijk zijn er de poortwachters in de media, die er door het Vaticaan en de Jezuïeten geplaatst zijn, inclusief Alex Jones, waarvan het belangrijkste doel is om de jezuïet en Vaticaan historische en hedendaagse agenda uit het zicht van het publiek te houden. Het is hun taak deze groep huurmoordenaars te verbergen en ons de indruk te geven ons te onderwijzen en zich neer te zetten als grote denkers. Om op die manier de ware agenda van het Vaticaan de jezuïetenorde en de politieke agenten die over de hele wereld werkzaam zijn te verbergen.

  De wetenschappelijke Jezuïeten basis is de Universiteit van Georgetown, op een steenworp afstand van het Witte Huis. Naar grote waarschijnlijkheid komen alle politieke en buitenlands beleid besluiten daar vandaan. De Patriot Act, vreemd genoeg geschreven vóór 911, werd aan de Georgetown geschreven door één jezuïet opgeleide juridisch hoogleraar. Het is goed om terug te gaan in de geschiedenis terug naar de jaren 1920 en `30, het opsporen van de biografie van de jezuïet en politieke spion Edmund Walsh, de vader van de School of Foreign Service, in de plaats Georgetown, waar de meeste, zo niet alle van onze belangrijkste buitenlandse diplomaten door jezuïeten zijn opgeleid .

  Dan natuurlijk komen we bij de grote namen in de regering, de rechtspraak en de media en opnieuw zult u talloze verbindingen naar het Vaticaan en de jezuïetenorde vinden. De kerk heeft altijd met een verborgen agenda gewerkt om het gewone volk arm en onwetend te houden. Het is triest dat het Vaticaan de Katholieke kerk het gewone volk misleid en bedrogen heeft ten diensten van hun eigen macht en rijkdom te samen met de elite . De wereld had er veel beter en mooier uit kunnen zien als zij nooit deze macht uit hadden kunnen voeren. Alle religies zijn verzinsels om macht over het volk te hebben en te houden. Onze heersers, meesters en eigenaren komen nog steeds uit Rome !!

  1. Jammer dat maar weinige mijn strekking snappen en dat is dan ook gelijk de reden dat het Vaticaan vrij baan heeft en heel simpel hun verborgen agenda uit kan voeren.

  2. Rick, ik snap het wel.
   Maar wat van binnen gebeurd, gebeurd ook buiten.
   Ik heb heel lang met al deze thema’s geworsteld.
   De maatschappij inclusief deze cabbalibavianen, zit ook in elk mens.
   Het is een ontwikkelingsprincipe dat in micro en macro plaatsvind.
   Elke ontwikkelingsfase van een mens zie je ook maatschappelijk terug.
   Van jong-geborene tot oud/gestorvene.
   In welke fase zitten we nu?
   Misschien de midlife crisis 😉
   Maar zie ook hetzelfde principe bij bijvoorbeeld de roos.
   Opkomend in de knop, ontluiken, bloeien, in volle bloei, verwelken, verdrogen, verpulveren.
   Het is waarschijnlijk niet een reactie die je wenst, maar dacht, probeer het toch maar even.

  3. Pffff, en dan vergeet ik het belangrijkste.
   Een roos wordt ook aangevallen, droogte, bladluis, enzo.
   Maar als een roos in de juiste omstandigheden verkeerd, bloeit de roos volop.

  4. Beste Rick,

   Al geruime tijd lees ik omtrent diverse “theorieën” m.b.t. belangrijke gebeurtenissen in de wereld, volgende uit de historische en huidige machtsverdeling. Zo kon ik al vrij snel na 9/11 diverse complot-theorieën vinden op het net, waarbij de vingers allemaal richting Bush & Co., dan wel of in samenhang met de illuminati en/of de Rotscilds etc. Hetzelfde geld voor diverse andere onderwerpen, zoals alternatieve energie (of nog sterker: vrije energie), welke allemaal zouden worden gemanipuleerd/tegengewerkt door deze groeperingen. Meteen na de aanslagen in Parijs had ik al een donkerbruin vermoeden wat er allemaal zou gaan circuleren op het net, en ja hoor: onmiddellijk was er op een aantal sites weer te lezen dat deze aanslagen niet het werk waren van radicale moslims, maar van de NWO, illuminati etc. Dit allemaal lezende vraag ik me telkens af: met het bestaan van het internet, waarmee elk stukje informatie wereldkundig kan worden gemaakt: hoe is het dan mogelijk dat dit allemaal blijft gebeuren ? (ervan uitgaande dat jouw, en van de anderen, theorieën, een kern van waarheid bevatten)

  5. Siegfried, dat is allemaal, omdat de ‘machten’ veel sterker zijn dan het internet. Die zijn daar helemaal niet bang voor…dat snap je toch wel, dat iemand die over gigantische kapitalen beschikt, zich niet echt druk maakt over wat enkele over hem schrijven, ws lezen ze het niet eens.
   Waar het wel omgaat is, dat als veel mensen weten dat ze niet 100% op de overheid moeten vertrouwen, omdat de overheid nl onder de ‘supervisie’ direct of indirect van deze ‘machten’ staat.
   Als je ooit over het bewustzijn hebt gehoord, dan weet je dat er ook collectief bewustzijn bestaat. Dus als we allemaal (oftewel de meerderheid) zich ervan bewust is, dat er ‘machten’ zijn die niet het beste met ons voorhebben, dan kan je daarop inspelen, met gedachtes en een leven wat je anders laat beslissen.

  6. Volgens mij hoeven we niet echt bang te zijn voor regeringen machthebbers e.a. want die zijn veels te slim die zullen nooit persoonlijk doden daar hebben ze hun personeel voor b.v. de geheime dienst het leger spionnen enz dat zijn de echte moordenaars, Hitler was een klein zielig schreeuwend ventje maar zijn personeel de Nazi’s die waren gevaarlijk, in de klas heb je af en toe een mannetje van b.v. 8 jaar die alles verklikt aan de juffrouw van zijn medeleerlingen, en het personeel van regeringen houden ons van A tot Z in de gaten en verklikken alles aan hun bazen de regeringen die ons vervolgens aanpakken.

  7. @ Siegfried, ga je me nu vertellen dat de Twin Towers werkelijk omlaag zijn gekomen door 2 vliegtuigen ? Dan zou ik de moeite eens nemen om volgende video eens helemaal te bekijken : Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [Complete / Full Length] http://youtu.be/Lec9giab90I

   De elite hebben alle grote en belangrijke kranten in hun bezit dus die kunnen alles schrijven wat ze willen om ons zand in de ogen te strooien. Of geloof jij dat de NOS, NL of de telegraaf de waarheid schrijven ?

  8. Sorry Rick…
   Bedoelde de link voor Siegfried…. Pffff Al die namen…

 33. Eindelijk lijkt het allemaal ook in nederland duidelijk wie werkelijk het gevaar vertegenwoordigen.Aankondiging van het acht uur journaal van de nos: In frankrijk zijn de vermoorde politie agenten onderscheiden met de honeur legion, in nederland wil de politie zwaardere wapens om dergelijke aanvallen te kunnen pareren! LOL hahahaha

  1. Ik schreef het hier al eerder. Fals flags zoals Parijs worden altijd gebruikt om wetten snel door de strot van het volk te stampen…. ook zwaarder bewapenen behoort daarbij totdat we een politiestaat zijn. Alle tekenen zijn duidelijk dat de wereld naar een nazi staat gaat… een wereld dictatuur en de mensen slapen rustig verder tot…………. er geen weg meer terug is en men totaal slaaf is van het Vaticaan en enkele elite.

  2. Mooie en goede commentaren en o zo waar, maak het kort heb de griep, groet Jenne

 34. Voordat er van alles gepost wordt eerst gedegen onderzoek doen. Bij de opleiding tot forensisch onderzoeker leer je het volgende over een schotwond in het hoofd.
  1: na de penetratie van de kogel in het hoofd kunnen er nog fibrileringen van het lichaam zijn, het lichaam reageert trager dan onze hersenen wat resulteert in een soort nabeweging van het lichaam nadat de kogel het lichaam heeft verlaten.
  2: De exit van de kogel kan worden dichtgedrukt waardoor het bloed het lichaam niet kan verlaten, hierbij mis ik opnames van het verwijderen van het lichaam op de plaats delict.
  Na het optillen van het hoofd kan het bloed wat zich heeft opgehoopt namelijk wel het lichaam verlaten. Dit neemt niet weg dat ik niet geloof in een georkestreerde wereld orde, maar eerst onderzoek doen voordat er iets geplaatst wordt is wel handig natuurlijk.

  1. Het geweer van de dader kan door een bakstenen muur schieten.

   De exit-wond is altijd groter dan de ingangs-wond. Dat komt door dat De kogel vervormt en gaat rond tollen in het lichaam.

   Door het afremmen en vervormen van de kogel word de kinetische energie van de kogel overgebracht op de inhoud van de schedel, deze spuit naar buiten. Dit gaat gepaard met een grote wond omdat de schedel niet sterk genoeg is om de druk van de inmiddels pulp geworden massa tegen te weerhouden.

   Met andere woorden; de schedel explodeert aan de kant van de exit-wond.

   Conclusie: het hooft is gemist.

  2. Dat valt wel mee Henk. Er worden tegenwoordig veel filmpjes op internet gezet waarbij iemand van dichtbij met een kalasjnikov door het hoofd wordt geschoten.
   Niet echt een smakelijk onderwerp, en ik ga ook geen linkjes plaatsen, maar duidelijk te zien is dat de hoofden nooit uiteen spatten.

 35. Op de Zapruder film zie je dat de rechter voorzijde van het hoofd van JFK word weggeschoten met een,(wat men beweerd) 6.5 x 52 mm Italian Mannlicher-Carcano M91/38 geweer en dat gebeurde vanaf een ‘aanzienlijke afstand’!!

  Van zo dichtbij was het hoofd van de ‘politieagent’ ,naar mijn inziens,met de kalasjnikov AK 47 62 x 39 mm compleet van zijn romp geschoten !!!

  Gelukkig ben ik geen ‘wapenexpert’ !!

  Vidyaman

 36. ik probeer ook zo kritisch mogelijk te kijken, maar niet alle beweringen in het verhaal kloppen:

  BV de spiegels van de auto: de spiegels zijn niet wit, maar chroom, de schittering van de lucht doet ze wit lijken. Wanneer je goed kijkt op de 2e foto, zie je de donkergrijze bovenkant van het chroom van de spiegels. Dus toch dezelfde auto.

 37. Siegfried tot zekere hoogte heb je gelijk niet alles is “Valse Vlag Operatie”, wij als mensheid zijn al door de hele geschiedenis aan het smijten met schiettuig en explosieven, en de moordenaars zitten aan beide kanten zoals vriend als vijand, maar als je goed zoekt op websites en youtubes besef je dat er in onze tijd toch dingen gebeuren achter de schermen die vraagtekens oproepen, je gaat je ook afvragen wie is nu eigenlijk vriend of vijand en of zijn onze eigen regeringen noch wel te vertrouwen en wie meent het wel deels of niet met ons.

  Wij als westerlingen zitten al jaren te donderjagen in Arabische landen en dan krijg je mensen die kwaad worden sommige fanatiek en die komen wraak nemen, en of Parijs wel deels of niet een “Valse Vlag Operatie” is geweest is moeilijk vast te stellen vooral omdat wij buitenstaanders zijn, maar na onderzoek begin je je toch af te vragen of er misschien iets anders heeft afgespeeld achter de schermen die politici de kranten de Tv ons niet gaan vertellen.

  https://www.youtube.com/watch?v=eem7d58gjno Op dit filmpje worden gebouwen gecontroleerd naar beneden gehaald, je kunt zien dat de muren naar binnen vallen en dan komt de hele zaak naar beneden.

  https://www.youtube.com/watch?v=hSApOavkHg8 Op dit filmpje van de Noord Tower kun je zien dat het puin alle kanten uitvliegt net alsof men op elke etage explosieven heeft gebruik.

  https://www.youtube.com/watch?v=lX8M8qlGmT8 Dit WTC7 gebouw kwam gecontroleerd naar beneden om 17.20, en de eigenaar Larry Silverstein zei dat hij de brandweer opdracht had gegeven om het gebouw gecontroleerd naar beneden te halen en of zij daar wel of niet bevoegd toe zijn dat laat ik in het midden want dat weet ik niet, en als dat zo is is de tijdsduur een smoking gun, want een gebouw van 47 etages vol stoppen met explosieven bedrading + knooppunten en ontstekingskapjes daar doe je volgens demolitie experts een week over dat doe je niet in 7 uur tijd, dat zou kunnen inhouden dat men dat gebouw voor 11 September al had bewerkt, en dat zou ook kunnen inhouden dat men dat misschien ook met die 2 andere torens heeft gedaan van elk 110 etages voor 11 September.

  Ga naar mijn website http://www.gouvernante.info/9-11.htm die gaat over 9/11 daar is heel wat info op websites en youtubes.

  1. Luna

   In het verleden heb ik me wel eens zitten afvragen of wij misschien inderdaad opnieuw geboren worden en de strijd hervatten met onze vijand, stel 5000 jaar geleden reed een groep mensen (nu Amerikanen en Arabieren) op kamelen door de woestijn en ze kregen ruzie over wie wat recht had op bepaalde gebieden en ze maakten vervolgens oorlog met mekaar, ook zij gingen op den duur dood en zijn misschien wedergeboren en vechten nu weer met mekaar om dat grondgebied.

   Saddam Hoessein terroriseerden? zijn volk (als het waar is) omdat hij misschien in zijn onderbewustzijn al wist eens gaat mijn volk slijmen met Amerika ik ga nu alvast van te voren wraak op ze nemen door ze te terroriseren, en als wedergeboorte misschien inderdaad bestaat dan is het mogelijk dat hij weer probeert om de leider te worden van een land en dan gaat hij zijn bevolking weer terroriseren om wraak te nemen om wat er gebeurd is in zijn vorige leven.

   Stel in mijn vorige leven heb ik ingebroken in uw huis u en ik gaan vervolgens dood en worden opnieuw geboren en nu komt u volgens de wet van karma bij mij inbreken, zou het niet veel wijzer van u zijn dat u zegt ik wil niet dezelfde fout maken als hem dus ik ga niet inbreken bij hem ik ga hem het goede voorbeeld laten zien, en als ik daar iets van leer dan besluit ik misschien om niet weer te gaan inbreken in mijn 3e leven bij u of een ander, en als u niet bij mij inbreekt kan er ook geen karma meer zijn dan zal ik zo wie zo al niet meer inbreken in uw huis, dus misschien bent u het wel die karma in stand houdt door wraak te komen nemen in een volgend leven.

 38. Ik heb er lang over nagedacht, mijn persoonlijke conclusie is ; dat al deze questisch op een domme en provoserende manier worden misbruikt om kleine schimmige lachjes op te wekken, ik ken het blad goed, koop het zo nu en dan,
  wat is het zinvolle om bepaalde bekrompen mensen met waan ideéen te provoseren, is het niet beter om je tot de intilligentia van dit denken te richten, om tot een zinvolle onderlinge discussie te komen, dit leidt tot geweld, een visieuse cirkel van bloed van onschuldigen.

  1. Heel goed gezien Jenne. Ik ga ook niet tegen elke idioot vertellen dat ie er helemaal naast zit. Waarom? Om geld aan te verdienen natuurlijk. Ik respecteer al die lui die geloven en respecteer hun geloof. Ik heb er absoluut geen baat bij dat ze zich in het nauw gedreven voelen door mij. Oke, vrijheid van meningsuiting, oke, wil niet zeggen dat ik zeg wat ik denk want dan heb ik oorlog met 99% van de mensheid. Ben ik niet de enige in denk ik haha. Als ik een krantje had en er in zou schrijven en tekenen hoe ik het zie, dan koopt bijna niemand dat krantje, geloof mij maar…

  2. Haha Martijn,
   Ik zou zeggen, begin dat krantje maar, want het gaat over hetzelfde.
   De problemen in het groot zijn de problemen in het klein.
   Ben jij een goede striptekenaar trouwens?
   Anna 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.