Advertentie

CIA-ondervrager Saddam Hussain: VS zat fout!


x

x

x

CIA-ondervrager Saddam Hussain: VS zat fout!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De Verenigde Staten moeten zich schamen over hun inval in Irak. Dat zegt oud-CIA-agent John Nixon tegen de Britse staatsomroep BBC. Nixon was degene die in 2003 de Irakese dictator Saddam Hussain dagenlang ondervroeg. Het werd volgens Nixon tijdens de verhoren al snel duidelijk dat Hussain nooit plannen heeft gehad aanvallen met chemische wapens uit te voeren. Ook bleek uit de ondervragingen dat Irak geen massavernietigingswapens meer had. En dat hij dus volledig had beantwoord aan de eisen die de VN hem hierover had voorgelegd.

Door deze uitspraken van de oud-CIA-er wordt het illegale karakter van de agressieve inval in Irak -waaraan dus ook Nederland via toenmalig premier JP Balkenende betrokken werd- nog eens stevig onderstreept.

John Nixon schreef een boek over zijn ervaringen, getiteld ‘Debriefing the President: The Interrogation of Saddam Hussein’ Hierin beschrijft John Nixon dat de Amerikaanse regering alles behalve blij was met zijn bevindingen. “We werden gezien als een mislukking.” In zijn boek trekt Nixon ook fel van leer tegen de toenmalige president George W. Bush. “Deze Bush stond buiten de realiteit en werd omringd door allemaal sinistere influisteraars en ‘ja’-knikkers en deze man hoorde alleen maar wat hij wilde horen”. aldus Nixon.

De CIA-ondervrager vertelde verder tegen de BBC dat Hussain een man was van ongelofelijke tegenstellingen. Nixon: “Hij had gevoel voor humor, was charmant en heel beleefd, maar kon ook in woede uitbarsten en was extreem argwanend.” John Nixon was al sinds 1998 op het pad gezet van Sadam; hij had de opdracht gekregen zijn doen en laten te bestuderen, dus vér voor de tweede Irak-oorlog. Ook andere wereldleiders worden nauwgezet bijgehouden door de CIA, vertelt Nixon: “Wanneer er een crisis is, komen politieke beleidsmakers altijd naar de CIA met vragen over het karakter van deze mensen, wat ze willen en waarom ze bepaalde zaken doen.”

x
In december 2003 werd Sadam Hussain gevonden in een kleine, ondergrondse schuilplaats nabij zijn geboorteplaats Tikrit. “Daarna was het nodig om deze man te identificeren, zodat er geen enkele twijfel over de identiteit van Sadam meer zou zijn. Die taak kreeg ik op me. Maar al snel toen ik hem zag, was ik ervan overtuigd, dat we de juiste man te pakken hadden.” aldus Nixon. Want er waren al enkele jaren geruchten dat er verschillende dubbelgangers van Sadam Hussain zouden rondlopen. “En toen ik met hem begon te praten, kreeg ik dezelfde blik van hem, zoals hij ook was afgebeeld op de cover van een boek, dat jarenlang op mijn bureau had gelegen. Veel surrealistischer kun je het niet bedenken.”

Nixon zag de menselijke kant van Saddam Hussein, die in groot contrast was, met de wijze waarop hij werd afgeschilderd in de Amerikaanse media. “Hij is zonder meer een van de meest charismatische personen die ik ooit ben tegengekomen. Als hij wilde, kon hij innemend zijn, charmant, grappig en heel beleefd. Maar hij kon ook ineens flippen naar een meer donkere kant. Dan zag ik een grove, arrogante, lelijke geest en zelfs angstaanjagend als hij zijn geduld verloor tijdens de ondervragingen. En er waren 2 of 3 van die gelegenheden, dat hij zo tevoorschijn kwam.” aldus John Nixon, die in 2011 de CIA verliet.

Nixon gaat verder in het interview: “Hij had dus enkele maanden verborgen gezeten en dus weinig gesproken. Hij zei na het eerste ondervragingsronde, waarbij alleen ik en een notulist aanwezig waren, dat hij van het gesprek had genoten… Maar de volgende dag was hij terughoudender en meer op zijn hoede. Toen had hij voor mij bij elke vraag een tegenvraag. Hij zal tot de conclusie zijn gekomen dat wij als CIA en Amerikanen hem weinig konden bieden en waar het allemaal toe zou gaan leiden.”

De massavernietigingswapens of the WMD, ‘weapons of massdestruction’..
THet belangrijkste onderwerp dat we zouden gaan bespreken had natuurlijk betrekking op het WMD-verhaal. De VS en het Verenigd Koninkrijk (Tony Blair) hadden niet mis te verstane teksten gebruikt over het bezit en potentiële gevaar van deze wapens in de handen van Irak/Sadam Hussain. Het werd hun sleutel tot het ten oorlog trekken tegen Irak. John Nixon hierover: “Het was eigenlijk alles wat het Witte Huis wilde weten. Maar uit mijn gesprekken met Sadam en later met zijn adviseurs én mijn latere onderzoek naar de verificatie van de aantijgingen, ben ik tot de conclusie gekomen, dat de Irakese leider al járen daarvoor gestopt was met het ontwikkelen van nucleaire wapens en absoluut ook niet van plan was geweest, dit programma weer op te starten!”

Door het rapport dat ik hierover maakte, werden ik en mijn collega’s gezien als ‘minkukels’. John Nixon werd pas 5 jaar later uitgenodigd bij president Bush jr, in 2008, ná de afronding van een FBI-onderzoek naar hetzelfde WMD-verhaal. Toen bleek dat ik mijn werk dus wél goed gedaan had. “Ik ben dus één van de weinigen die zowél Bush jr. als Sadam de hand heeft geschud. Toch zou ik liever mijn tijd doorbrengen, als ik de keus moest maken, voor Sadam. Want die president Bush is werkelijk volledig ‘los van de realiteit’. Een stelletje ‘ja-knikkers’ om hem heen en mensen die hem van alles influisteren..”

“Ik had voordien altijd de gedachte dat wat de CIA te zeggen had, ertoe deed bij de president; dat hij aandachtig zou luisteren. Maar het maakte deze president niets uit wat we zeiden, want voor hem triomfeerde politiek bóven intelligentie!”

John Nixon zegt dat hij zich schaamt over wat er in Irak is aangericht, sinds de ‘uitschakeling’ van Sadam Hussain. “Het heel Bush-kabinet is het totaal een zorg geweest, in wat voor staat ze het land achter zouden laten, na de overwinning op Sadam en zijn dood. Zoals de ruimte die werd gegeven aan de opkomst van de Islamitische Staat. Als Sadam er nog was geweest, zou de regio in veel rustiger vaarwater zijn gebleven..”
Een duidelijke verklaring, die in volledig contrast staat tot de uitlatingen van Tony Blair, de oud-premier van Engeland, die als een handlanger met George Bush jr. het verbond smeedde, op basis waarvan deze vuile oorlog werd gestart en gevoerd. (HIER bijv.)

x

 

[bol_product_links block_id=”bol_586d1c34e163d_selected-products” products=”1001004010301193,1001004002134064,1001004005773670,1001004001839500,1001004002089271,1001004005773675,1001004001824844,1001004002059474,1001004004997025,1001004002844668,1001004002058016,1001004001955212,1001004001974864,9200000057267273,9200000030596376,9200000057280249,1001004006057247,1001004011364769″ name=”Irak boek CIA ondervragen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”A32900″ deliverytime_color=”99533A” background_color=”FFFFFF” border_color=”D26847″ width=”769″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

27 gedachten over “CIA-ondervrager Saddam Hussain: VS zat fout!

 1. Afgezien van het FEIT dat er geen massavernietigingswapens zijn gevonden (wat door Powell) wel als argument werd voorgeschoteld om de oorlog van Bush en Blair te rechtvaardigen blijft de vraag wanneer deze betrokken lieden zich moeten verantwoorden voor hun daden.
  De massa vernietiging van vele onschuldige Iraakse burgers en militairen en het plunderen van rijkdom uit dat land kan toch niet onbestraft blijven?
  Wat betreft Balkenende die heeft toegestaan dat het Nederlandse leger werd ingezet waarvoor hij op z,n minst uitleg aan dat Nederlandse leger schuldig zou moeten zijn en ook hoe dat in de toekomst vermeden kan worden.
  Net als de oorlog in het voormalige Yougoslavie waar Nederlanders militairen met ontoereikende middelen werden ingezet en waar Karremans als zondebok werd gebruikt lijken telkens in ons eigen Nederland de echte verantwoordelijken hun verantwoordelijkheden te ontlopen en schuiven zij de schuld af op hen die lager in rang zijn.
  Karremans heeft niet voor niets gezegd dat hij niet wist of hij blij moest zijn met de uitspraak van de rechter omdat hij misschien liever anders had gezien zodat de echte schuldigen/verantwoordelijken dan naar voren hadden moeten treden.
  Wat stelt rechtspraak nog voor als zij die een hoog niveau kwa rang hebben bereikt telkens de dans ontspringen?(denk ook aan Demmink)of Mevrouw Lagarde (top van IMF) in Frankrijk die zomaar 400.000.000 weggaf en vergat in hoger beroep te gaan waarvoor zij wel schuldig bevonden werd maar niet bestraft?Fred Teeven die 4,7 miljoen aan crimineel gaf en als voormalig officier van justitie ook bij gebrek aan bewijs vrijuit ging.Maar ach Toenmalig minister van justitie Ivo Opstelten kon natuurlijk de beruchte uitspraak doen die luidde: er is niets,er was niets en er zal niets zijn omdat hij mogelijk wist hoe justitie werkte.

 2. Die barbaren daar hebben een dictator nodig om ze onder de duim te houden. Saddam was geen lieverdje (wie wel?) maar die wist wel precies hoe je zulke lui moest aanpakken en handelen. Het westen (VS) begrijp niets van hun (barbaarse)cultuur en waarom moesten zij zo nodig met hun cultuur bemoeien. Bang dat ze geen grip meer kunnen hebben om de olie business? (prijzen?) want daar gáát het om. Na het wegvallen van Saddam ontstond er een versplintering in Irak en iedereen wilde de baas spelen. Totale anarchie. Door die versplintering en chaos en hevige onrust is Islamitische Staat ontstaan met alle gevolgen van terror en wat datgene in Syrië aan de gang is en terreur over de hele wereld.

  Barbaren die de meest gevreesde straf expedities uitvoeren martelingen , onthoofdingen etc. Wij in het westen vinden dat vreselijk , barbaars en walgelijk. Maar die barbaren vinden dat normaal omdat ze door de eeuwen heen niet beter weten. Wij leven anno de dag vandaag en daar in die contreien lopen en leven nog veel bevolkingen nog in tijden van eeuwen geleden. Waarom horen we zo weinig meer van Al Quaida en veel meer over IS. Al die terror aanslagen worden opgeëist door IS. Het lijkt er ook veel op dat 9/11 door de CIA is geregisseerd alleen al om een vrijbrief te krijgen om Irak binnen te vallen. Nee er worden veel smerige internationale spelletjes gespeeld meer dat wij weten. Het lijk van Osama Bin Laden is nooit vertoond, wel van Saddam en Khadaffi, toch raar?.

  Als de VS nooit Irak was binnengevallen en zich niet met hun bemoeide was er nooit een mega stroom vluchtelingen op gang gebracht en was ook Syrië gebleven zoals het toen was en evenzo Libië. Ook was IS nooit ontstaan, zeker nooit onder Saddam. Tuurlijk hij was een wrede tiran, wie tegen hem was werd afgemaakt. Maar zo is nu eenmaal die cultuur onder die barbaren, eet of je wordt zelf opgegeten. Daar moet je je niet mee bemoeien als je er niks van begrijpt.

  1. https://nl.express.live/2017/01/04/120333hollande-executie-jihadisten/ Het Franse gerecht is ook niet blij dat Hollande “jihadisten” liet/laat executeren zonder tussenkomst van een rechter.
   Kennelijk heeft Hollande nog nooit gehoord van de term dat iemand onschuldig is tot het tegendeel bewezen is en dat iedereen recht heeft op een eerlijk proces.
   Vreemd is ook dat dit nu pas naar buiten komt want eerder heeft Hollande al toegegeven dat hij mensen liet ombrengen wat toch nieuws had moeten zijn maar kennelijk is zelfs dat niet voldoende voor de MSM om aandacht aan te besteden wat aanleiding kan zijn om de vraag te stellen wie er nu de echte barbaren zijn.

 3. http://benwilliamslibrary.com/blog/?p=5126

  De inval in Irak was een goede ervaring voor de Amerikanen. 75.000 dode Amerikaanse soldaten. Prachtig! Dappere mannen die dachten hun land te dienen. Hun meest dappere en eerzame mannen gedood en verminkt. Prachtig. Volledig afgeslacht door de Arabieren. Vanuit een militair technisch perspectief is dit een afslachting geweest van het Amerikaanse leger. Prachtig uitgespeelt door de Russen op het geo-politieke schaakbord. Hoe vernietig je grote en machtige legers? Stuur een paar gidsen op ze af die ze in de woestijn lijden waaruit ze nooit zullen terugkeren.

  https://youtu.be/pAUj0DiV0_s

  De volgende ervaring voor Rothschild en cronies (useful idiots) zal zijn de complete en volledige thermonuclaire vernietiging van Londen voor 10.000 jaar. Mooi volk die Arabieren! Moge zij wraak nemen in een voor menselijke begrippen onbevatbare manier.

  Apocalypse now “diamond bullet”, met je 2 kinderen op de achterbank van de auto en je vrouw naast je blaas je je zelf op in de green zone van Bagdad. Wat een mooi volk die Arabieren! Mijn helden!

  “It is useless to attack a people who can not be controlled even if conquered, while failure would leave us in an even worse position.”

  – Thucydides

  De afgelopen 3 jaar heb ik vaak Iran van adviezen voorzien hoe zich moeten voorbereiden op een nieuwe afslaschting van Amerikanen zodra die als een invasive macht hun land binnen komen.

  1. Apocalypse Now!

   Diamond Bullet

   Kurtz: I’ve seen horrors… horrors that you’ve seen. But you have no right to call me a murderer. You have a right to kill me. You have a right to do that… but you have no right to judge me. It’s impossible for words to describe what is necessary to those who do not know what horror means. Horror… Horror has a face… and you must make a friend of horror. Horror and moral terror are your friends. If they are not, then they are enemies to be feared. They are truly enemies! I remember when I was with Special Forces… seems a thousand centuries ago. We went into a camp to inoculate some children. We left the camp after we had inoculated the children for polio, and this old man came running after us and he was crying. He couldn’t see. We went back there, and they had come and hacked off every inoculated arm. There they were in a pile. A pile of little arms. And I remember… I… I… I cried, I wept like some grandmother. I wanted to tear my teeth out; I didn’t know what I wanted to do! And I want to remember it. I never want to forget it… I never want to forget. And then I realized… like I was shot… like I was shot with a diamond… a diamond bullet right through my forehead. And I thought, my God… the genius of that! The genius! The will to do that! Perfect, genuine, complete, crystalline, pure. And then I realized they were stronger than we, because they could stand that these were not monsters, these were men… trained cadres. These men who fought with their hearts, who had families, who had children, who were filled with love… but they had the strength… the strength… to do that. If I had ten divisions of those men, our troubles here would be over very quickly. You have to have men who are moral… and at the same time who are able to utilize their primordial instincts to kill without feeling… without passion… without judgment… without judgment! Because it’s judgment that defeats us.

 4. De aanval op Irak had niets te maken met 9/11 in 2001 of massavernietigings-wapens van Saddan hussein, maar was slechts een klein deel van een geostrategisch plan gelanceerd in augustus 1994 door Headquarters, U.S. Army Training and Doctrine Command.

  De naam van dit plan was:

  TRADOC PAMPHLET 525-5, FORCE XXI
  OPERATIONS, AUGUST 1994

  Een citaat uit dit plan luidt:

  This document presents the elements of instability
  characteristic in the world’s geopolitical environment, highlighting that the world will continue to undergo dramatic restructuring, accompanied by a wide array of economic, technical, societal, religious, cultural, and physical alterations. Changes of this scope, scale, and pace increase global tension and disorder.

  De uitwerking van dit plan lijkt me duidelijk genoeg.

  1. Zij hebben plannen. Ik heb ook plannen. De Russen ook. De Iraniers ook. Etc. Ik lach mij de hele dag suf als ik hun plannen zie om ruzie te zoeken met China en Rusland. Zijn ze soms vergeten wat een MEGA ton atoombom doet?

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0

   De Chinezen, Russen en Iraniers zijn niet onder de indruk van Rothschild en zijn hulpjes (useful idiots). Ze zijn er klaar mee, en ze zijn klaar voor de thermonucleaire oorlog. Deze oorlog gaat niet over wie er wint, enkel de vernietiging is het doel!

   “He that walketh with wise men shall be wise: but a companion of fools (Rothschild-Zionists) shall be destroyed.”

   Proverbs 13:20, King James Bible

  1. Een leger zoals het Amerikaanse drijft op OLIE. Het is olie voor de DOLLAR, maar het is ook olie voor het Amerikaanse leger. Blijbaar hebben de Russen geen haast met de verkoop van hun olie. De Russen hoeven enkel te wachten en het hele zooitje (inclusief leger) stort in elkaar in de VS (USA). Het wordt nog leuk de komende 10 jaar!

  2. Sub Rosa.
   5.
   9/11 wordt gezien als de aanleiding voor de WAR ON TERROR en Bush wist al erg snel dat Bin Laden er achter zou zitten.
   Na een klein beetje zoeken op internet kwam ik een paar interessante stukjes tegen zoals op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/George_H.W._Bush daar staat:Als eerste politieke stap van Bush kan zijn werk als CIA-agent worden genoemd,waar hij in 1959 aan begon.
   In haar boek ANDER NIEUWS heeft Janneke Monshouwer het ook over de Safari Club en toen kwam ik dit tegen na een beetje zoeken.
   http://www.democraticunderground.com/?com=view_post&forum=1002&pid=4678549 The Safari Club Milieu:George H.W Bush,Theodore Shackley,and BCCI.
   Janneke Monshouwer schreef ook al dat deze Club vermoedelijk voor andere dingen werd gebruikt dan men in eerste instantie verwacht vandaar deze verwijzingen waar wel telkens Bush een rol speelt.

 5. Arnold 5.2 :
  11 september was in feite een onderdeel van het Oded Yinon. De Mossad was ten andere één der drijvende krachten achter deze “false flag”. Deze “war on terror” heeft alleen maar ellende veroorzaakt.. en het enige land dat er baat bij had, was en is nog steeds Israël.(met daarachter de RKM!!).
  Ik kende reeds de Safari Club. Dit is nauw verbonden met “Le Cercle” :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_lecercle04.htm
  met uittreksel :
  “A key member of the Circle, Count Alexander de Marenches, directed the Service for External Documentation and Espionage (SDECE) during the 1970s.His pet project was the “Safari Club,” which Vaughan describes as,…..”. Ik verwijs naar de volledige tekst voor een goed begrip.

  1. SubRosa.
   Dank voor deze verwijzing.Interessant om te lezen dat Lady Di mogelijk de wapenindustrie miljoenen heeft gekost omdat zij de verkoop van landmijnen aan banden wilde leggen (geeft toch te denken).
   Verder las ik dat in Jerusalem vandaag een vrachtauto drie mensen heeft dood gereden en minimaal vijftien mensen heeft verwond.
   De politie zou de chauffeur dood hebben geschoten maar de vraag is natuurlijk wat Netanyahu nu weer als vergelding gaat doen en ook tegen wie.

  2. Arnold 6.1 ;
   Als ze het niet zelf hebben georganiseerd, dan is het vermoedelijk een “pay back” voor Nice, Berlijn en Istanboel.
   We moeten ons dan ook verwachten aan nieuwe “false flags” in de EUSSR.

  3. Sub Rosa 6.2.
   In de verwijzing in 7 staat dat de dader een palestijn uit de Arabische wijk zou zijn en in deze verwijzing staat dat Netanyahu boos op de VN is en zijn bijdrage heeft opgeschort aan de VN.
   http://www.standaard.be/cnt/dmf20170107_02662186 Netanyahu is boos omdat hij moet stoppen met bouwen op de Palestijnse nederzettingen nadat een resolutie is aangenomen wat mogelijk werd toen de VS zich van stemming onthield.
   Wat u schrijft dat de EUSSR mogelijk weer een aanslag of aanslagen mogen verwachten is goed mogelijk maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat Netanyahu weer een slachtpartij onder de Palestijnen in petto heeft met als reden deze aanslag gepleegd door een Palestijn.

  4. Arnold 6.3 :
   Als het een “pay back” is dan ligt het voor de hand dat men een Palestijn gebruikt.Zeker gezien de door U geschetste problematiek ingevolge de UNO resolutie. Dit leidt dan echter wel de aandacht af van de werkelijke opdrachtgevers.In Tel Aviv zal men echter al weten van waar de wind komt.
   De Palestijnen zullen inderdaad opnieuw extra geviseerd worden, maar de EUSSR ligt evenzeer in het vizier. Pas ook op tot aan de machtsoverdracht in de USA…. een false flag in EUSSR ingevolge de aanslag op het Israëlische leger, ten einde een conflict met Rusland alsnog uit te lokken is dan ook niet uit te sluiten. Zie de recente troepen verplaatsingen naar de Russische grens.

  1. “Truck rijdt in op groep soldaten in Jeruzalem”

   Die gaan nog 50-100 jaar vechten over Israel/Palestine. Ik weet nog goed dat ik op 8 jarige leeftijd aan mijn vader vroeg waarom de Arabieren Israel niet verietigden met een atoombom (vond ik toen al een goed plan) en mijn vader zei tegen mij “Maar dan kunnen de Arabieren er zelf niet wonen en ze krijgen meer kinderen dus ze winnen uiteindelijk toch”.

   https://youtu.be/-evIyrrjTTY
   (het moet eindigen zoals in dit filmpje!)

   Ik heb nu 2 jaar lang elke dat de Arabieren proberen te overtuigen om het toch te doen! Ze weigeren. Of ze hebben geen bom. Dus ik heb ook 2 jaar lang gezegd dat ze die bommen moeten maken! Zo snel mogelijk en gebruiken! Of ze willen er zelf wonen en willen een langzamen overwinning. Ik denk het laatste.

   Weer wat doden? Joden? Arabieren? Onschuldigen? Niet gaan wonen is het ook geen probleem voor je! Als je in Israel woont ben je onderdeel van het probleem en dus een legitiem militair doel. De Rotschild-Zionisten en hun “useful idiots” de Joden.

  2. Je moet je er helemaal niet druk om maken als daar doden en gewonden vallen. Ik heb ze de oplossing aangereikt.

   Hoe zorg je ervoor dat de Joden (lees Zionisten) Israel verlaten? Ik heb de Arabieren mijn plan uitgelegd.

   Je maakt atoombommen. Dan zeg je tegen de “meesters” van Israel die in Londen/Parijs zitten dat zij zullen worden vernietigd als Israel niet ontruimt wordt door de Joden binnen 1 week.

   Luisteren ze niet, dan vernietig je Londen met een thermonucleair wapen.

   Vervolgens dreig je Parijs te vernietigen. Luisteren ze niet, dan vernietig je Parijs. Gaan ze nog steeds niet weg? Dan Israel vernietigen.

   Dit is mijn plan voor Israel wat ik de afgelopen 2 jaar aan de Arabieren heb uitgelegd.

  3. @ genies of death

   Mijn idee neem een nieuwe fake name en misschien kun je jezelf ‘upgraden’. alles hangt samen. Laat het nu zo zijn dat jou gedachtengang niet meer van deze planeet zijn. Blijf niet in de ‘oude gedachtgang’ hangen en probeer de aangeboden energieën te pakken te krijgen.

  4. Dat krijg je als je mensen over de hele planeet vermoord voor ambitie, hebzucht en een sprookje. Dan wordt jouw totale vernietiging enkel en alleen nog als een oplossing gezien. Moet je mij niet de schuld gaan geven! Rothschild-Zionisten hebben hun eigen ondergang als enige uitkomst verkozen.

  5. @genies of death

   ik geeft niemand de schuld. Weet je dat de energie die jij uitstraalt en neerzet impact heeft op het wereld gebeuren? Tand om tand is niet meer van deze tijd. Ga bij jezelf te rade wie je wilt zijn en wat je uit wilt stralen.

  6. @Genies of death

   haha als je plannen liefde en het verspreiden daarvan zijn heb ik daar niets op tegen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.