Advertentie

Doorbraken in kankerpreventie en -behandeling..


Er zijn veel reacties gekomen, naar aanleiding van mijn column ‘Het verzwegen verhaal over onze gezondheid’, die jullie recentelijk hebben geplaatst; nogmaals dank daarvoor! Graag wil ik ik je nu even op de hoogte stellen van het volgende. Gisteren kwam ik via een tip in contact met het ‘Fache’-instituut in Belgie. Walter Fache, die wellicht bekend is bij jullie, is een autoriteit op gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Op deze website werd ik blij verrast toen ik het onderstaande bericht las.

Gisteren heeft Fache een seminar gehouden over het historische werk van dr Otto Warburg. Het is natuurlijk altijd prettig als autoriteiten je verhaal bevestigen. Op 8 februari a.s. is de volgende waar ik naar toe ga. Fache bevestigt dus mijn verhaal van professor Peskin. Ik hoop dat jullie wellicht nog wat aandacht kunnen geven aan de splinter nieuwe website over Warburg en Peskin. Dit is de link: www.stopkanker.nu.

met een warme groet, Ard Pisa

* * *
x

warburgwcoin

x

‘Een nieuwe doorbraak in de preventie en behandeling van kanker’

x

De sleutel van kanker is eigenlijk al meer dan 80 jaar geleden aangetoond door de Duitse Nobelprijswinnaar Otto Warburg MD PhD, die bewees dat een vermindering van het zuurstofgehalte met 35% een cel ertoe aanzette om, hetzij te sterven, dan wel kankerachtig te worden. De natuur heeft toch iedere cel het vermogen gegeven om zonder zuurstof via fermentatie te overleven. Cellen moeten normaal hun energie krijgen door zuurstof op te nemen en te gebruiken in de celademhaling, respiratieketen genoemd.

(klik voor link naar uitgever Succesboeken)
(klik voor link naar uitgever Succesboeken)

De hamvraag is dan ook hoe wij voldoende zuurstof in die cellen krijgen en welke de oorzaken zijn van een tekort aan zuurstof. Deze prioriteit om zuurstof in elke cel te krijgen is een nieuwe kankerdoorbraak. Zuurstof is de reddingbrengende basis, niettegenstaande iedere cel het vermogen heeft gekregen via fermentatie te overleven, indien
deze cel onvoldoende zuurstof krijgt. Dit noemt men de anaërobe glycolyse of fermentatie, die eigenlijk een levensnoodzakelijke primitief verdedigingsmechanisme is om te overleven en daarvoor gretig suiker als brandstof nodig heeft.

Goedbedoelde onderzoekers zijn het erfelijke pad ingeslagen en zoeken alle heil in het verkeerd genetisch programmeren van cellen in plaats van zich te focussen op de biochemie van de cel, die dringend zuurstof nodig heeft. Door tientallen jaren in de verkeerde richting te kijken, hebben kankeronderzoekers in de afgelopen 30 jaar maar weinig vooruitgang geboekt. De komst van de chemotherapie, chirurgie en bestraling heeft de kankerbehandeling bovendien op een heel verkeerd spoor gebracht en mensen een gigantische angst opgesolferd! Kanker is een laatste kans om zijn levenswijzen bewuster aan te pakken en het primair mechanisme, oxygenatie genoemd, proberen te begrijpen en toe te passen met een onvermijdelijk succes.

Kanker is een probleem van de hele stofwisseling en niet een plaatselijk probleem van een weefsel of orgaan. De bewerking van voedsel en onjuiste voedingsaanbevelingen veranderde het moderne voedingspatroon op een zodanige manier, dat het zuurstoftransport in het lichaam vernietigd werd. De primaire oorzaak van kanker is niet genetisch, maar een ontbrekende schakel waarbij de essentiële vetzuren een optimale zuurstof-absorberende functie bezitten voor alle biljoenen cellen.

Voedingsmiddelen die deze essentiële vetzuren bevatten moeten dan ook biologisch verbouwd en behandeld zijn, onder lage verhitting en zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Kan een vegetariër toch een maximale bescherming tegen kanker verkrijgen? Waarom blijven kankercellen groeien? Hoeveel essentiële vetzuren moet ik preventief nemen? Is ozonbehandeling nuttig? Leidt melkzuur tot kanker? Beschermt soja tegen kanker? En nog vele vragen waarmee wij allen permanent geconfronteerd worden bij kanker.

 

4 gedachten over “Doorbraken in kankerpreventie en -behandeling..

 1. Ook stress is een geduchte ‘zuurstofremmer’. Aanhoudende angst, verdriet of woede, veroorzaken een permanente stress in het lichaam. Hierdoor treedt er een algemene verkramping op. Bloedvaten vernauwen zich, spieren spannen zich op, met verminderde circulatie en verminderde zuurstoftoevoer tot gevolg.
  Aldus worden afvalstoffen minder goed afgevoerd en voedingsstoffen minder goed aangevoerd. Welk organisme houdt dit vol?
  Niet voor niets wordt kanker als een welvaartsziekte beschouwd.
  Onze jachtige, prestatiegerichte maatschappij bracht ons misschien wel welvaart, welzijn werd het kind van de rekening. Een van de rekeningen is kanker.

 2. Hoe moet ik in dit verband de Buteyko ademhalingsmethode zien. Zij beweren juist dat we meer koolzuurgas moeten inademen en minder zuurstof. We zouden juist teveel zuurstof binnen krijgen, waardoor er vele ziektes ontstaan, zoals diabetes hoge bloeddruk astma enz.

  1. Beste Mirjam,
   Het is zo dat als je teveel zuurstof inademt, chronische hyperventilatie, je zuurstof gehalte in het bloed daalt! Dat lijkt tegenstrijdig, maar is wel zo.
   Ik zelf heb zeer positieve ervaringen met een frolov’s ademhalings trainer. Zeer de moeite waard om te proberen als je het gevoel hebt dat je niet natuurlijk ademt / chronisch hyperventileerd.

 3. In 2011 had ik een 2 uur durende HealingSoundMovement Radio-special met Prof. Peskin, uiteraard ook over het werk van Otto Warburg.

  Staat als het goed is nog in het archief (klik op mijn naam voor de website, daar vind je ook onze Tv-specials en video’s)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.