Advertentie

En.. Wiens orders volg jij op..?


x

En.. Wiens orders volg jij op..?

2021 © Frank Ruessink | deze versie WantToKnow.nl/be

Dit was de vraag, die ik afgelopen zondag 21 februari, wel moést stellen op het Museumplein. “Wiens orders volg jij op?” En nee deze vraag geldt vandaag de dag niet alleen voor deze twee agenten op de foto. Deze vraag geldt voor alle andere politieagenten, militairen, huisartsen, GGD medewerkers, leerkrachten en iedereen die in een positie zit waarin hij/zij opdrachten van bovenaf ‘moeten/dienen’ uitvoeren. Wiens orders volg jij op?

Een paar maanden geleden plaatste ik eenzelfde vraag, onder een instagram-post van een jonge militair; een superaardige gast, die ik nog kende van een aantal jaren terug.Onlangs nam hij weer contact met mij op en hij liet mij weten welke inzichten hij had gekregen door deze ene simpele vraag.

Het was precies déze vraag die ik gisteren moest stellen aan deze twee agenten op het Museumplein. Niet vanuit oordeel, maar wel als ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe het is om opdrachten op te volgen, die zelfs gebaseerd zijn op basis van leugens en misleiding.

Ik weet als geen ander hoe pijnlijk de consequenties zijn als je tot het diepe besef komt dat je opdrachten hebt uitgevoerd die misdadig waren en gericht waren tegen de mensheid. Dit gun ik niemand en dus ook deze twee politieagenten niet. Daarom stelde ik hen de vraag: Wiens orders volg jij op?

Want laat elke agent, elke militair en elke GGD’er beseffen:

 • Dat meneer Mark Rutte op dit moment geen pijn heeft van die 70 Iraakse burgerdoden: (HIER) Mark liet die bommen niet vallen; het zijn de militairen die (on)bewust deze karmische pijn met zich meedragen.
 • Dat oud-Minister Ab Klink heeft geen karmische pijn heeft van die kinderen die narcolepsie ontwikkelden nadat ze het Mexicaanse griep-vaccin kregen: HIER.
 • Hij was niet de onvolledig geïnformeerde GGD medewerker, die de naald van dit vaccin met verzwegen bijwerkingen (HIER ) in het bovenarmpje van Senna leeg spoot: HIER
 • Femke Halsema op dit moment geen pijn heeft van het door haar aangestuurde politiegeweld in haar eigen stad: (HIER)  Zij sloeg niet zelf op een paard met een wapenstok in de hand, de schedel van Demo Arie in. Het is politieagent die deze karmische balast met zich mee moet dragen en zich ooit geconfronteerd gaat voelen met zijn eigen schuld en schaamte: HIER.

Het is de ‘order follower’ die de consequentie van de karmische natuurwet, oorzaak en gevolg het eerste ervaart. En mocht je daaraan twijfelen, besef dan dat ook vandaag weer 20 Amerikaanse veteranen zelfmoord plegen. Dit omdat ze niet meer kunnen leven met de consequenties van de op leugens gebaseerde orders die zij hebben opgevolgd: HIER

Ik geef je dit mee als overdenking.
Met een gezonde groet,

Frank Ruesink

PS Dank ook aan de vrouw die mij gisteren aansprak en me liet weten dat ze de titel van mijn boek ‘Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet’ eerst te heftig vond. Maar dat ze volledig beseft waarom zij nooit meer soldaat van een ander wil zijn. Mijn boek is een onvervalste aanklacht tegen de liefdeloosheid in de Nederlandse politiek. Even scherpzinnig als spraakmakend confronteer ik in dit boek, politici met de verzwegen waarheid achter de ethische misstanden binnen de vaccinatie-industrie.

* * *

OVER DIT BOEK
Met zijn eerste brief aan VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, getiteld ‘Beste Klaas, ik ben niet jouw soldaat’, opent Frank Ruesink op Bevrijdingsdag 2019 de strijd voor een eerlijke voorlichting over vaccinatieveiligheid. Wij deden hier op de site uitgebreid verslag van de uiterst hautaine wijze waarop Klaas Dijkhoff meende, Frank Ruesink te mogen/moeten wegzetten.. Op een schandalige manier bleef hij vervolgens in gebreke, door zijn beloofde verantwoording aan te reiken, die HET BEWIJS voor de werkzaamheid van vaccinaties en vaccins zou bewijzen.. NIKS DAARVAN.. (En reken maar dat hij zijn staf in de Tweede Kamer ernaar heeft laten zoeken..!)

Met deze actie slaagde Frank Ruesink erin, de aandacht van vele honderdduizenden op de belachelijke houding van Klaas Djikhoff te vestigen.. Het reclame-vliegtuigje, met de overduidelijke boodschap, vloog over het PSV-stadion, waar Dijkhoff zijn favoriet club op deze zondagmiddag in september 2019 aanmoedigde.. Zijn loze vaccinatie-belofte kwam hem duur te staan.. (klik voor artikel in Eindhovens Dagblad)

Frank Ruesink verwierf door zijn talloze brieven en ludieke acties landelijke bekendheid als vaccinatiescepticus en behoort met recht en reden tot één van de meest toonaangevende vrijheidsstrijders van deze tijd. Hij richt zijn pijlen op politici die meer van macht dan van mensen houden. Met dit boek trekt hij een streep in het zand, herdenkt de pijnlijke lessen van het verleden en heeft een liefdevolle boodschap voor de toekomst.

Het boek leidde ertoe, dat de missie van Frank Ruesink, sinds de aanvang van de coronacrisis actueler blijkt dan ooit. Bijna anderhalf jaar later weet iedereen op het Binnenhof inmiddels wie die keurig geklede Frank Ruesink is. Zijn prikkelende en schurende Facebookberichten aan onder meer Paul Blokhuis, Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn tienduizenden keren gedeeld op social media. In dit boek zijn ze nu verzameld tot een inspirerende en onuitwisbare brievenbundel die een snel veranderend tijdsbeeld schetst, van een tijdperk dat niemand snel zal vergeten.

Frank Ruesink is vader van vier kinderen, en hij heeft zelf aan den lijven meegemaakt, tezamen met zijn vrouw Loes, hoe heftig de verwoestende bijwerkingen van vaccinaties voor een jong kind kunnen zijn. In dit boek staat hij figuurlijk op en spreekt zich uit voor het behoud van ieders (medische) vrijheid.

* * *

5 gedachten over “En.. Wiens orders volg jij op..?

 1. De politie zoals die er vroeger was is er al lang niet meer wat niet wil zeggen dat de politie van nu slecht werk verricht want ze doen ook goede dingen zoals relschoppers die ruiten van winkels kapot maken en de winkels leegroven hard aanpakken.Die relschoppers verpesten het alleen maar voor mensen die wel VREEDZAAM willen demonstreren/protesteren om voor belangen op te komen.Ook politie zijn mensen en hebben een familie/gezin maar wanneer onnodig politie geweld plaats vind kan dat veranderen in actie is reactie.
  Deze morgen keek ik naar de update op TV en vanmiddag is er dacht ik weer een debat.
  Wat mij vanmorgen opviel was een vraag van Van Haga want hij vroeg hoe het kan dat bij mensen die overlijden terwijl ze een onderliggende ziekte hebben en corona,corona als doodsoorzaak aangevoerd wordt en niet de onderliggende ziekte.Daarna vroeg hij hoe het kan dat na vaccinatie precies het tegenovergestelde het geval lijkt te zijn want dan is ineens de onderliggende ziekte wel de dader.Dit was naar aanleiding van veel sterfgevallen in een verzorgingshuis na vaccinatie.(ik meen dat het om 65 sterfgevallen ging,maar hou me ten goede).
  Nog steeds geef ik in het kader van vrije meningsuiting alleen maar mijn mening gebaseerd op hoe ik zaken zie zonder welke bij bedoeling dan ook anders dan een bijdrage leveren om mensen de ogen te openen en toe te werken naar iedereen zijn/haar vrijheid terug krijgen.
  Wat is er gebeurd?
  Het politie bureau in veel dorpen moest verdwijnen wat minder toezicht betekend waardoor meer criminaliteit kon ontstaan dit is gebeurd onder de noemer van bezuinigingen en/of reorganisatie.Nu gaan ze met veel publiciteit de strijd aan met bv wiethandelaartjes en kwekers ook al hebben die maar een paar plantjes,maar nog een gevolg is dat zowel grote criminelen aldus de overheid nu hun bezit en geld afgenomen wordt.Daar blijft het echter niet bij want wie nu met een cash bedrag over straat gaat wat te hoog is naar de mening van politie,boa’s en handhavers wordt gelijk als mogelijke crimineel gezien en moet uitleggen hoe hij of zij aan dat geld komt.Wie hebben daar voordeel van? De overheden en banken want de overheden weten nu wie hoeveel en hoe iemand aan geld komt=controle van iedereen.Betalen via telefoon of op welke wijze dan ook digitaal is ook controle en bied de banken de mogelijkheid mensen te ontslaan en alles digitaal te maken.Feit is eerst zorgt de overheid zelf voor een probleem om later met maatregelen en doorvoeringen van digitaliseren te komen.Waarom is ineens opsluiten van criminelen niet meer voldoende en konden ze toen ook al onrechtmatig verkregen goed niet in beslag nemen? Was dat geen taak van FIOD en belastingdienst?
  In de zorg zien we hetzelfde eerst heeft men ik meen 77.000 zorgmedewerkers/sters ontslagen en toevallig breekt in de periode erna een coronacrisis uit en gaan ze maatregelen nemen omdat de zorg het niet aankan.Eerst een probleem veroorzaken en zogenaamd later met oplossingen komen die al een jaar geen oplossing bieden.Ook hier is controle van mensen mogelijk het doel.
  We weten dat Rutte alles doet voor multinationals en de EU.
  Ook hier zie ik dat multinationals en grote bedrijven open blijven terwijl het MKB dicht moet om besmetting te voorkomen,maar wanneer grote fabrieken een shiftwisseling hebben komen en gaan er honderden zoniet duizenden mensen tegelijk en is er kennelijk geen besmettingsgevaar.
  Restaurants verkopen eten bv hamburgers maar dat doet MC Donalds ook en wanneer restaurants verdwijnen vraag u dan af wie in dit geval voordeel heeft.
  Dan de BOA’s en handhavers.
  Het is toch vreemd dat politie uit de dorpen werd gehaald omdat er gereorganiseerd/bezuinigd moest worden terwijl nu zomaar uit het niets BOA’s en handhavers in hun plaats komen zonder dat gemeenten/overheid u of mij hebben ingelicht of gevraagd hebben wat wij ervan vinden.
  Wat doen zij? Wanneer een MKBer maandag of eerder zijn deuren toch open doet omdat hij/zij anders failliet gaat dan komt er waarschijnlijk zo’n boa of handhaver die wel even een boete van naar verluidt € 4000 kan uitschrijven OMDAT EEN BEDRIJF NIET MEEWERKT AAN DE EIGEN ONDERGANG.Ook schrijven zij boetes uit wanneer mensen menselijk zijn en elkaar troost bieden door een omhelsing,een knuffel of geen afstand houden omdat ze iemand warmte willen geven als iemand dat nodig heeft.Wie heeft deze BOA’s/handhavers in het leven geroepen na eerst zelf het probleem veroorzaakt te hebben? En willen wij mensen dergelijke BOA’s en handhavers wel in ons midden hebben wetende dat zij de ogen en oren van de overheden zijn en zich op deze wijze gedragen?
  Nog erger is dat een minister van justitie en veiligheid die eerder als één van de eersten in de fout ging door z,n eigen regels te overtreden,de eerste kamer buitenspel wilde zetten en waar zelfs de wet voor IS aangepast nu nog steeds maatregelen en hoogte van boetes lijkt te kunnen bepalen.Mensen wordt wakker.

 2. Is het ooit wel eens anders geweet met die MEërs?….Giftige bloedhonden aan het lijntje van iets in uniform met de mentaliteit van de Gestapo. Stijf van de cocaïne….volkomen gevoelloos en zo agressief als de hel. Die stronthommel die nu op Justitie zit is ven hetzelfde laken een pak. Een psychopaat, en van de absoluut gevaarlijke soort .
  Eén ding is mij glashelder…..die chemtrails hebben gewerkt. Hoe kan een bevolking zo versuft wezen dat dit soort letterlijk openlijk zijn vuile gang kan gaan.
  Een volk krijgt de regering die het verdient, en het vervelende is dat ik daar kennelijk ook toe behoor. Nou trok ik hier veertig jaar geleden mijn mond ook al over open, maar uiteraard kon dat allemaal niet.
  Het zal ergens wel weer over gaan, maar ik doe niet meer mee, en als het hier te gortig wordt, verkoop ik de hele handel en ben ik weg. Ga ik wel ergens ‘off grid’zitten, en bij voorkeur zo ver mogelijk bij deze verzameling sufkoppen vandaan.
  Bwerkh.

  1. inhetmeer
   Je hebt volkomen gelijk wat betreft het versuft zijn van het volk en ook ik voel dat mijn vrijheid ontnomen gaat worden door dat gedrag van anderen.Vooral meedoen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefonie en digitalisatie van alles dwingt hen die digibeet zijn of de gevaren wel zien automatisch mee te doen anders krijg je bijna niets meer voor elkaar.Bijna de helft van Nederland KAN gewoon niet goed meekomen met digitaliseren en de overheden gaan gewoon verder met invoering daarvan zoals ook de banken dat doen.
   Vanavond zag ik gewoon op het NOS journaal ook weer het openlijke bedrog wat als GOED wordt voor geschoteld terwijl het dat niet is.Een oorlogsmisdadiger uit Syrië wordt in Duitsland berecht ook al heeft deze oorlogsmisdadiger zijn misdaden in Syrië begaan.
   Natuurlijk is het goed dat een misdadiger bestraft wordt maar dan wel in eigen land en niet in een ander land omdat daar heel andere wetten gelden.Dit is de weg naar uitleveringen van iedereen en KAN ertoe leiden dat wanneer iets in een ander land strafbaar is bv een Nederlander die niets misdaan heeft in Nederland aan bv Frankrijk uitgeleverd gaat worden omdat het daar wel strafbaar is en dat is waarschijnlijk ook de bedoeling.(Frankrijk neem ik als voorbeeld maar het zou ook een ander land kunnen zijn).
   Uitgerekend in Duitsland (het land dat na de oorlog GEEN haast had de eigen misdadigers uit de oorlog op te sporen en te berechten gaat nu ineens wel buitenlanders berechten?).
   Als ik me niet vergis is dit al beschreven in een boek van R.de Ruiter wat vaak afgedaan wordt als complottheorie,toch vreemd dan dat het nu lijkt te gaan gebeuren.
   Ook schreef hij al jaren terug over veranderingen in de (grond)wet en zie nu waar deze regering telkens mee bezig is,ook dat klopt dus.Op BLZ 395 van het boek De13 Satanische bloedlijnen staat onder Het master programma in de vorm van de protocollen achter punt 19 Pas elke grondwet beetje bij beetje aan om de mensen voor te bereiden op aan absoluut despotisme. Achter punt 17 staat: Geef iedereen overal stemrecht zodat het lot van naties wordt bepaald door onwetende mensen.Op dit moment kan er bijna niets en zie hoeveel inspanningen deze regering doet om ondanks dat er corona zou zijn de verkiezingen wel doorgaan vanmiddag werd daar in de kamer ook over gesproken om het uit te stellen maar helaas zonder resultaat.Wel kreeg van Haga het aan de stok met Hugo de Jonge toen hij een vraag stelde over vaccineren,volgens De Jonge was die vraag niet goed omdat het de volksgezondheid kan schaden. (Ik meen zelfs dat hij het over ondermijning had).De Jonge viel van Haga in de rede en toen had Harib moeten ingrijpen maar dat deed zij niet.(Nou schijnt ze voor de camera een vriendelijk personage te zijn maar in het nieuws zag/hoorde ik dat zij achter de schermen juist het tegenovergestelde zou tonen).Wat is waar? Eveneens in het boek van de Ruiter staat op BLZ 403,404 en 405 een stuk over DNA en eiwitten en is het niet zo dat het coronavaccine juist daar veranderingen teweeg brengt wat de boel kan verstoren? Ik heb hier geen verstand van maar constateer wel dat veel van De Ruiter uit gekomen is en nog steeds uitkomt.

 3. Wat betreft de politiek,wanneer we gaan stemmen waar stemmen we dan eigenlijk op?
  Mijn mening is dat er weinig tot niets goeds valt te kiezen.
  VVD= alles voor de rijksten ten koste van de minder bedeelde bevolking die ze alleen maar (met instemming van de andere partijen kaalplukken en rechten afnemen waar verplichtingen voor in de plaats komen.
  Groen Links=Vooral de jeugd gebruiken om de dure groene plannen door te voeren en dat is goed lijkt het op het eerste zicht maar wanneer er dan MILJARDEN NAAR DE EU GAAN om het plan (de greendeal van Timmermans) uit te voeren wordt diezelfde jeugd met enorme schulden opgezadeld terwijl die nu al geen goede perspectieven voor de toekomst hebben.
  D 66=Mensen zijn veranderd van vlees en bloed in stalen sloopauto’s door de donorwet van Pia Dijkstra en Alexander Pechtold die ook banden heeft met bv De Rothschilds wat bevestigd is door zijn aanschaf samen met Frankrijk van twee schilderijtjes van deze familie.Belastinggeld is voor gemeenschappelijke voorzieningen waar iedereen wat aan heeft en niet voor dure hobby,s.
  Als ik me niet vergis wil D66 ook euthenasie makkelijker maken en laatst bleek hoe onbetrouwbaar Jetten is door eerst nee tegen de avondklok te zeggen om vervolgens toch toe te stemmen.Deze partij noem ik de partij van de dood.(ook andere partijen gebruiken vaak deze methode).
  Christen Unie= Vaak goede bedoelingen maar veel te soft en langdradig en ook die lijken nu van hun gelijk overtuigd te zijn wat te zien is aan de oproep tot boycotten van het wk in 2022.
  Bij de bouw zouden (en dat geloof ik ook) 6500 mensen omgekomen zijn maar om dan tot boycotten op te roepen vind ik verkeerd want dat betekend dat al die mensen voor niets zijn gestorven.Zou het dan niet beter zijn om hun offer te gebruiken zodat ze in ieder geval niet voor niets zijn gestorven? Ik meen dat Segers deze oproep met Sigrid Kaag heeft gedaan.Ik zou eerder via de politieke weg via diplomatie proberen te voorkomen dat zoiets in de toekomst zich herhaald wat ook minder woede zal oproepen.
  SP=telkens over salarissen praten wetende dat dat toch niet lukt en bij deze partij mis ik diepgang in mijn ogen veel te oppervlakkig.
  Partij van de dieren=Slachthuizen zouden productie moeten minderen het liefst alle productie terwijl ze wel riepen nertsen te doden ivm besmettingsgevaar terwijl nooit bewezen is dat corona van dieren afkomstig is als er al corona is.We moeten alleen nog maar groen eten dat willen ze het liefst.
  PVV=Niet praten maar doen en dat is gevaarlijk want heeft het volk dan inspraak of niet?
  Eerder wilde Wilders het leger inzetten bij de protesten en tegen relschoppers kan ik me dat nog voorstellen maar ik vrees dat dan alle protest wat ook vreedzaam gebeurd zal verdwijnen.
  Forum= De ene ruzie na de andere en Boudet heeft voor zichzelf veel kapot gemaakt met zijn onnavolgbare speech.Zowel hij als Rutte zijn vrienden van Jort Kelder wat de vraag doet oproepen of het niet allemaal gepland is.We zien toch ook dat de politiek en tv nogal nauwe banden hebben met elkaar? de introductie van Pia Dijkstra en Leonie Stasias in de kamer zijn daar het voorbeeld van en natuurlijk ook wat er op de publieke omroepen wordt uitgezonden.
  CDA= onderlinge strijd wat we hebben gezien aan Pieter Omtzigt die van de MH 17 zaak werd gehaald toen hij Rutte moeilijke vragen begon te stellen (Buma deed dat en hij is nu wel burgemeester) dat riekt naar vriendjes politiek.
  PVDA=Strooien met geld en tijdens een debat bleek dat Lilianne Ploumen zichzelf slimmer dan Trump vind en ter vergelijking zichzelf op een schaal van 1-10 een 16 gaf eerder keurde zij het goed dat Round Up langer gebruikt kon worden in de EU terwijl aangetoond was dat dat spul gevaarlijk was voor mensen.Ploumen in vergelijking met bv Kaag of of Ollengren stelt niets voor.Beide andere dames waren dacht ik ook Bilderberg bezoeksters zoals ook anderen dat zijn geweest zoals Rutte en Pechtold en nog meer politici maar ook burgemeester Aboutaleb is daar geweest.Hoe voelt dat nou meneer Aboutaleb?
  Het lijkt één pot nat en doorgestoken kaart te zijn.Sommigen zeggen dat mensen als ze NIET gaan stemmen ook niet mogen meepraten,dan heb ik de vraag of het dan beter is om deze lieden gewoon verder te laten gaan met de afbraak van alles terwijl corruptie niet uit te sluiten is?Door te gaan stemmen doe je dat wel.
  Over burgemeesters vaak hebben zij nauwe banden met Den Haag gehad en zijn ze na hun ministerschap/politieke carriere aangesteld als burgemeester namen zijn Annemarie Jorritsma,Buma en tal van anderen maar ook oud vakbondsmensen zoals Ton Geurts,Paul Rozenmuller en Agnes Jongirius hebben mooie hoge posten mogen betrekken terwijl het werkvolk hun rechten zagen minderen voor wat hoort wat niet waar?
  Ik vraag me af of bv de mensen uit Lombardijen vooraf iets gevraagd is of medegedeeld over die lantaanpalen die in de gemeente geplaats zijn waarmee ze kunnen zien wie een andere route loopt dan de kudde en gelijk als verdachte wordt gezien omdat hij/zij een inbreker kan zijn.Zo kan het gedachtengoed vanuit Den Haag via aanstellingen verspreidt worden door heel Nederland met als gevolg totale controle van iedereen.
  En als laatste dit over bankmedewerkers/sters vaak hebben zij mensen gebeld om te vragen of ze wilden internetbankieren met als eindresultaat dat bv bij banken nu 5000 mensen worden ontslagen omdat internetbankieren hun werk heeft overgenomen en tegen al die andere meelopers zeg ik gaat dat straks ook voor jullie gelden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.