Advertentie

Handen af van de homeopathie.. Teken nu!


x

Handen af van de homeopathie.. Teken nu!

x

Al vanaf 1 juli mag van minister Schippers niet meer op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staan waarvoor ze gebruikt worden, omdat de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Hierdoor verdwijnen homeopathische geneesmiddelen waarschijnlijk. Wij van WantToKnow vragen je om deze petitie te tekenen.. Klik simpelweg op deze illustratie-tekst.

x

193 gedachten over “Handen af van de homeopathie.. Teken nu!

 1. Het is niet eerlijk om bewezen geneeskunde af te houden omdat daar voor bepaalde mensen financiele baten voor zijn. En dat over de ruggen van de bevolking te doen.

  1. Linda, dit zal ze ook nooit lukken, daar zijn deze natuurgeneeswijzes te oud voor, dat zijn de echte survivers!

 2. Ik verwonder mij steeds meer, wat bezield die Nederlandse overheid toch, tellen wij dan werkelijk als mensen individuen en voral kiezers dan helemaal niet meer mee, het hele beleid is er op gericht ons op de knieën te krijgen, en te misbruiken voor hun gelobbyde doelen, denk er om mensen Europa en zeker Nederland is een open land voor de corrupte lobbyisten uit de USA, ze geven het zelf toe, het is een eitje voor ze, ze hebben overal toegang, en er wordt ze niets in de weg gelegd, Brussel eet uit hun handen, bij de volgende verkiezingen is er niet echt veel keus, deze regerende corrupte regenten moeten weg, echt helemaal weg.

 3. Een vele jarenlange chronische sinussitus/voorhoofdholte-ontsteking ging nooit over door farmaceutische middelen, wel door homeopathische middelen.
  De regering wil dat we zelf-verantwoordelijker worden? Nou, laat ons dan zelf bepalen wat we willen doen om gezond te blijven en uit handen te blijven van de allopathische=farmaceutische ‘genees’kunde.
  Door goed voor mijn gezondheid te zorgen – met behulp van natuurlijke en homeopathische middelen (en door acupunctuur als verdoving te laten inzetten bij een baarmoederhalsoperatie) ben ik nog steeds zonder enige farmaceutische middelen!
  Als bij een intake bij een arts gevraagd wordt ‘welke medicijnen gebruikt u?’ zit de arts al klaar met zijn pen om de lijst op te schrijven. “Geen” is dan mijn antwoord. De verbazing in zijn blik spreekt boekdelen. ‘Op uw leeftijd?!’ Ja, op mijn leeftijd (70).

 4. waarom zijn de huidige artsen vergeten dat de geneeskunde ooit begonnen is vanuit de kruidengeneeswijze? Ik wil geen chemische medicijnen en wil ook zelf kunnen bepalen welke geneeswijze ik kies

 5. Homeopathie moet blijven voor alle mensen die er wel bij gebaat zijn.
  Hoe meer mogelijkheden hoe meer kans op genezing en healing, daar wij allen zo verscheiden zijn, ook op verschillende bewustzijnsniveaus leven.
  Lichaam en geest zijn geen fabrieksmachines, die je met een hamerslag (chemie) terug in het gelid brengt!!!

 6. Ik teken de petitie omdat ik zelf wil kunnen kiezen wat voor zorg ik wil. ik vind dat iedereen een vrije keuze moet hebben. Als ik Homeopathie wil moet dat kunnen zonder beperkingen.

 7. homeopathie moet serieus genomen worden!En er moet ook serieus gekeken worden naar alle schadelijke bijverschijnselen van de reguliere middelen!

 8. Dat homeopathie vaak met minder bijwerkingen dan regulaire chemische middelen werkzaam is werd allang geleden bewezen. Hoe kan homeopathische en anthroposofische geneeskunde zich verweren tegen de machtige farmaceutische industrie, die in Nederland door de overheid uit eigenbelang wordt gesubsidieerd? Die industrie beschikt over een vrijwel onbeperkt reclame budget.
  Er is een gerichte campagne nodig om regelmatig alle voordelen van homeopatie duidelijk aan te prijzen in moderne media als we met de tijd willen mee gaan.
  Is er mogelijk een Canadees bedrijf en een Duits bedrijf geinteresseerd?

 9. Persoonlijk werken homeopathische middelen voor mij beter dan chemische rotzooi van de huisarts plus het voordeel van homeopathisch is dat je lichaam er niet kapot mee word gemaakt en dat van sommige pijnstillers wel die je krijgt voorgeschreven van de huisarts dan krijg je al maagbeschermers mee erbij omdat ze weten dat het niet goed voor je lichaam is

 10. Het wordt tijd dat we gaan inzien, dat alle ziektes die er op deze bol heersen genezen kunnen worden met de ‘eigen medicijnen’ die onze bol op zich heeft groeien! Homeopathie moet parallel meelopen met de chemische wetenschap, als het met die laatste niet op te lossen valt, moet men overstappen naar de natuurlijke geneeskunde! Het werkt gewoon en nee het is geen placebo effect! Laten we nu ook eens afstappen van het systeem van meer geld en zogenaamde ‘groei’, het enigste wat groeit is het ego en het geldsysteem ten koste van mens/dier/natuur. Ofwel als dat niet meer bestaat zal Big Farma zich ook anders gaan gedragen. Volgens mij wil het gros van de mensheid in vrede en gezondheid leven maar waarom lukt dat niet? Media? manipulatie….

 11. Natuurlijk moeten wij volledig vrij zijn in het wel of niet willen gebruiken van homeopathische geneesmiddelen.
  Het is zeker niet aan mevrouw Schippers om hier een verbod op te leggen, wie denkt ze eigenlijk wel dat ze is wat is haar medische achtergrond, waar haalt zij haar visie vandaan, heeft zij een gedegen universitaire kennis over homeopathie of welke plant- en kruidenkennis heeft zij in huis?
  Verdient mevrouw Schippers soms veel aan farmacie?
  Mevrouw Schippers ook voor u geldt: schoenmaker houdt je bij je leest, bekijk nog eens wat u eigenlijk voor studie in huis heeft voordat u zulke oerdomme ideetjes spuit.

 12. Nu in 2014 zou ik toch eindelijk wel eens wat meer openheid willen vanuit de wetenschap
  voor natuurgeneeswijzen
  .
  Hoe dom kun je zijn om nog steeds je kop in het zand te steken enwel ten koste van, let
  wel de gezondheid van alle mensen dus ook die van jezelf!!!

  Samenwerken dat is een dringend advies.

 13. Met ondersteuning van homeopathische geneesmiddelen heb ik de afgelopen twee jaren bijna 100% succes dan wel een nog steeds voortgaande verbetering van gehad met de behandeling van mijn cliënten met verschillende aandoeningen w.o. MS., hypertensie, diabetes, diverse huidaandoeningen, nierinsufficiëntie, sarcoïdose, alvleesklierkanker, knokkelkoorts / dengue (in Suriname).
  Binnen enkele maanden zal ik mijn gezondheidsondersteunende activiteiten uitbreiden met de behandeling van een groot aantal zogenaamde ongeneselijke ziekten.

  Homeopathie is de toekomst, dus handen af van de homeopathie.

 14. Misschien is het aan ons om eindelijk eens wakker te worden en zelf het initiatief te nemen en ook met de reguliere geneeskunde ons vragen te stellen of zij wel altijd een oplossing voor ons hebben,wij zijn koplopers in gebruik van medicijnen.Ik daarbij heb heel goede resultaten met homeopathie en laat de ander maar slikken,dat is hun vrije keuze waar wij
  niets mee hebben.Waar ik goed mee ben zal die minister niet aankomen.
  Toegeven dat andere ook goed zijn ligt heel gevoelig in de politiek.

 15. Mijn 3 kinderen, ikzelf en vele binnen mijn familie gebruiken(ten) met groot succes Homeopatische geneesmiddelen dus bewijs ZEKER wel, ik raad wel aan om eerst het advies van een Homeopatisch arts te raadplegen

 16. Ik hoop dat de minister zelf een keer zover komt dat ervaringsgericht kan spreken over homeopathie. Nu spreekt zij vanuit onwetendheid. Of zij laat zich adviseren door mensen die ook geen ervaring hebben met deze geneeskunst.

 17. Ze lijkt op ’n dolle stier je ziet de stoom uit haar neusgaten komen….wordt eens wakker mevrouw de “volksvertegenwoordiger” big farma is niet het volk…oooh ja, vvd, big farma big money.

 18. Ik denk dat het wel goed is dat hetgeen waar een middel voor staat bewijs vraagt. Er zijn wel ernstige voorbeelden dat mensen kostbare tijd hebben verloren door voor alternatief te kiezen. Achter de alternatieve geneesmiddelen, therapieën enz. gaan ook commerciële belangen spelen. Niet dat ik denk dat achter de chemische middelen geen enorme belangen spelen. Zoals ook in de reclame voor alle andere artikelen moet een middel staan voor wat erover op de verpakking beweerd wordt. En natuurlijk vraagt dat om bewijs.
  Desondanks verdenk ook ik de minister van belangenverstrengeling met de farmaceutische industrie. Ook al kan ik dit niet bewijzen.

  1. Zolang mensen niet weten, noch doorhebben welke kwalijke dominante corrumperende rol de machtige farmaceutische lobby wereldwijd speelt in onze gezondheid alsook ons dagelijks leven, zullen zij de blijvende slachtoffers zijn. Helaas willen velen dit niet weten noch de moeite nemen om geboden informatie aan een kritische kijk te onderwerpen, en dus zal deze groep mensen maar als de zwakke schakels bestempeld moeten worden. Het zij zo!!!

 19. laat mensen zelf de keus maken welke behandelmethode zij zelf willen .
  De overheid mag daar geen invloed op hebben .De
  farmaceutische bazen hebben al genoeg geld.
  Homeopathie moet blijven. mij opa en oma gebruikten het al En zijn geboren in 18 honderd ….

 20. Handen af van de homeopathie,wij zijn het gekonkel van de medicijnmaffia meer dan zat.
  Edith Schippers je mag mijn medicijnen en griepprik hebben!

  1. Helaas schieten we met al onze goede intenties weinig tot NIETS op.
   De farma lobby is machtig en moeten we haar ook nog het predicaat ALMACHTIG toedichten, dit gelet op onze medeburgers die het kennelijk allemaal maar best vinden. De meeste mensen zijn niet geinteresseerd in hun gezondheid. Ze kiezen liever voor het meedoen en of meekijken naar een voor hun lollig partijtje coma zuipen. Het is dus dweilen met de kraan open maar alleszins nog belangrijk om voor hen, die super kleine groep die daar anders over denkt.

   Ook voor wat betreft uw actie die ik van harte onderschrijf blijft bijgaande reactie /link van deze standup comedian ook gelden: Garbage in Garbage OUT !!
   GARBAGE IN GARBAGE OUT
   ​:​
   https://www.youtube.com/watch?v=jpWrsEpWgrc

 21. natuurlijk werkt homeopathie, het is al meer dan 250 jaar oud, wat alternatief? Miljoenen mensen maaken gebruik van homeopatische middelen, meestal mensen die meer bewustzijn hebben, die weten dat je het afweersysteem moet versterken, dat je lichaam en geest niet kunt scheiden en dat de krachten uit de natuur het zelfgenezingsvermogen stimuleert, nogal wat anders dan klachten onderdrukken met chemische middelen en dan maar weer wachten op een verstoring, lees klacht, op een weer dieper niveau. en wat zeht de arts dan, goh wat heeft u een pech1. De klassiek homeopaat weet wel beter!! en heel wat patienten ook inmiddels.

 22. ze moet niet domme dingen zegen ik hop dat ze bij haar klacht met medicijnen niet kan worden geholpen en dat ze andere weg zoekt moest zoeken En zij moet met mensen die lang ziek zijn praten die hadden geen baat en wel bij homeopaat goed af zijn
  Grotjes

 23. Talloos velen hebben baat bij het gebruik van homeopathische – niet chemische – middelen. Vaak na langdurig gebruik van allopathische middelen die niet hielpen. Het is daarom niet gerechtvaardigd om inbreuk te maken op de vrijheid te kiezen voor homeopathische middelen ter bevordering van de gezondheid.
  Ik stel voor de homeopathie-lobby in Brussel te intensiveren om meer tegenwicht te vormen tegen de farmacuitische lobby, die er kind aan huis is. Ik ben ervan overtuigd dat er in het Europese parlement te weinig kennis is over homeopathie, die al gauw door gebrek aan kennis in één woord wordt genoemd met kwakzalverij.

 24. ik ben voor de homeopatie, ik vind het een goede geneeswijze, bij ziekte wordt er naar een oplossing gezocht en er wordt gekeken van hoe het kan worden voorkomen in de toekomst

 25. Mevrouw Schippers moet nu toch echt eens haar huiswerk gaan doen.
  Zo als zij alleen maar naar Big Pharma lonkt lijkt niet normaal, hoeveel krijgt zij eigenlijk uit die hoek om zich zo op te willen stellen.
  Het is in mijn ogen niet alleen uitermate dom maar het riekt naar foute dingen en daarvan hebben we er al genoeg binnen de politiek.

  1. Die mensen die nog steeds niet doorhebben hoe de wereld wordt geregeerd en hoe de mensheid wordt misleid met tal van “schokkende” gebeurtenissen rondom 9/11, rampvlucht MH17, de oorlog tegen Irak / Saddam Hoessein, de val van Ghadaffi, de opmars van ISIS, het Ebola virus, de massale/wereldwijde oplegging van vaccinaties, zijn veelal die wereldburgers die geen weet hebben over de rol van de Big Pharma. Deze mensen zijn veelal ook niet geïnteresseerd in het grote nut / de noodzaak van de erkenning /toelating van homeopathie en evenmin in de sterke afwijzing van gemodificeerd voedsel.

   Ook de onwetendheid en of de ongeïnteresseerdheid van onze medeburgers dient gerespecteerd te worden. Uiteindelijk zijn zij diegenen die kennelijk zorg zullen moeten dragen voor een betere balans van het leefmilieu op onze aarde, die zwaar heeft te leiden aan de toename van de wereldbevolking met daarin mensen die het niet zo nauw wensen te nemen met onze gezonde habitat.
   Het zijn in ieder geval de lieverdjes van de Carnegie, Rockefellers, Monsanto en andere wereldspelers die kennelijk het “beste” voorhebben met onze planeet Aarde.

 26. Geachte Edith, het zou goed zijn als je eens een cursus bewustwording
  gaat volgen. Het geheel groter te zien dan je nu doet.
  Ik ben 65 + gebruik alleen maar homeopatische middelen.
  Vaar er wel bij.

  Groet,
  Maria

 27. Vrije behandelingskeuze en vrije artsenkeuze is de basis voor respectvolle welzijnszorg en nodigt mensen uit om bewuster keuzes te maken en hun verantwoordelijkheid te nemen.

 28. Logish, dat homeopathie het beste werkt, dat zet het lichaam aan tot zelfgenezing.
  Homeopathie is puur natuur, heeft geen bijverschijneselen.
  Pharma, heeft alles van de natuur chemisch nagemaakt en geeft bijverschijnselen, waardoor je weer dure andere producten nodig heb on dat tegen te gaan, waardoor de BIG FARMA MAFFYA RIJK WORD, DAAR IS DAT OP GEBASEERD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.