Advertentie

Obama definieert burgerslachtoffers ‘anders’..


De ‘cockpit’ van een van de drones.. Niet in het vliegtuigje, maar aan de andere kant van de wereld, waarbij legersatellieten de communicatie verzorgen. Deze militairen zitten ‘veilig’ op een basis in Nevada in de VS, in tegenstelling tot de burgerslachtoffers die zij met hun high-tech-wapens maken..

x

Hoe Obama ‘burgerslachtoffers’ anders definieert..

2012 WantToKnow.nl (Bron: oa hier)

x

Barack Obama achter zijn presidentiële bureau in het Oval Office. Op de voorgrond zijn topadviseur op het gebied van contra-terrorisme, John O’Brennan. Topadviseur of definitie-goochelaar..?

Onlangs publiceerde de New York Times een lang en gedetailleerd artikel over de contra-terrorisme-politiek van president Barack Obama, een artikel dat gebaseerd is op gesprekken met, zoals de NYT meldt: ‘3 dozijn van zijn huidige en voormalige adviseurs’.. Het artikel legt uit dat de nadruk bij het vermijden van burgerslachtoffers bij de operaties met de spionagevliegtuigen met gevechtsuitrusting, de zg. ‘drones’, niet is gewijzigd. Maar wat wél is gewijzigd zijn de definities van ‘militanten’ of ‘terrorismeverdachten’. Dat betekent namelijk dat je bij de drone-aanvallen bijna álle slachtoffers onder deze definitie kunt rekenen..! Dus ook burgerslachtoffers..

Wat dacht je van deze tekstpassage uit het artikel:

Barack Obama heeft een uiterst omstreden methode omarmt om burgerslachtoffers te tellen, waardoor de VS zichzelf niet ‘in de vingers snijdt’.. Bij de telling gaat men ervan uit dat alle mannen die een leeftijd hadden, dat ze in militaire dienst hadden kunnen dienen, als ‘agressief’ en ‘mogelijk gevaarlijk’ worden betiteld. Dit wordt door diverse overheidsfunctionarissen verklaard, waarbij gemeld wordt dat deze classificering niet op gaat, in het geval uit inlichteninformatie uitdrukkelijk blijkt, dat deze mannen onschuldig zijn…

Een Drone, in dit geval een Reapor, zwaarbewapend en onbemand op weg naar een nieuwe ‘anti-terrorisme’ missie..

Deze methode van het tellen van slachtoffers, gevallen bij de ‘Drone-aanvallen’, kan deels de officiële opgaven verklaarden die een uitzonderlijk aantal burgerslachtoffers meldden. Het was John O’Brennan, één van Obama’s topadviseurs op het gebied van contra-terrorisme, die verklaarde dat vorig jaar (2012) gedurende deze aanvallen in met name Pakistan, ‘geen enkele niet-strijder’ was getroffen door de Drones..! (zie grafiek hieronder) En let wel: dit zijn dus ‘officiële cijfers’, die worden gemanipuleerd en gemaskeerd.

En in een interview, dat onlangs gegeven werd door een vooraanstaand lid van de Obama-regering, werd gesproken over slachtoffers in de ‘single digits’, dus aantallen die onder de ‘10’ zouden liggen.. Daarbij meteen verklarend dat tellingen door onafhankelijke partijen, die vaak melding maken van honderden burgerslachtoffers, te scharen zijn onder propaganda-claims van de militanten..! Het is dus overduidelijk dat Barack Obama van deze praktijken óók weet van heeft, zo simpel is het.. En dat ook Obama dus op de hoogte is van de gruwelijkheden die ‘zijn’ Drones uithalen; anders hoef je de cijfers natuurlijk niet te manipuleren en maskeren..!

x

Hoe de regering Obama met de cijfers rotzooit is duidelijk, wanneer je naar deze grafiek kijkt. Terwijl het ‘Drone-programma’ zwaar is geïntensiveerd, lopen officiële cijfers van de slachtoffers van deze aanvallen terug.. Opnieuw een bewijs hoe het nieuws over de waarheid, wordt verkracht..!

4 gedachten over “Obama definieert burgerslachtoffers ‘anders’..

  1. De hele ‘war against terrorism’ is een grote leugen…. met direct verwijzen naar ‘Osama – Tim Osman?’ als zondebok. Het begon met 9/11 en de hele regering Bush zou ervoor veroordeeld moeten worden. Uit alles blijkt dat dit een inside job is geweest. Staalcontructie moet zijn verwoest met super thermiet en alles wijst op controlled demolition. Waarschijnlijk zijn met de aanslagen ook drones gebruikt (waarbij een raket vlak voor de impact is afgevuurd) en flight 93 is neegehaald door een militair vliegtuig.

    Alles wordt maar goed gepraat als de war against terrorism….. leugens!

  2. ronduit schandalig,
    dat ze in hun eigen land eerst de puin ruimen ipv de hele wereld in rep en roer te zetten en mensen tegen mekaar op te zetten.
    ‘Verdeel en heers’ is nog altijd hun slogan.
    Zielig !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.