Advertentie

Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink


En opnieuw ziet het Ministerie van VWS zich geconfronteerd met een eis tot openbaarmaking van gegevens omtrent de aangekochtte vaccins tegen de varkensgriep.  Is de andere eis afkomstig van Stralingsvrij Nederland, zie deze case HIER, dit keer komt de eis van Ingenieur Ad van Rooij, directeur van het Ecologisch Kenniscentrum.

 

Het seizoensgriepvaccin maakt het lichaam gevoeliger voor de H1N1-griep. Wetenschappers staan verbaasd...
Bevat het vaccin een verboden en giftige stof?

De hele eis met de inhoudelijk verwijzingen naar de mogelijke aanwezigheid van verboden componenten in de vaccins, is hieronder afgedrukt. Het is natuurlijk ongelooflijk, wanneer zal blijken of blijkt dat de door Ad van Rooij genoemde schadelijke stoffen daadwerkelijk in de vaccins aanwezig zijn.

Het zwijgen van de minister en zijn ministerie zegt wellicht al genoeg. Ook zij zitten waarschijnlijk met deze affaire. Morgen 30 Oktober is de uitspraak van de andere zaak…!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Aan Minister A. Klink van VWS

Verzoek om informatie op grond van de Wet Openbaarheid van bestuur inzake uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

Geachte Minister Klink.

Naar aanleiding van dit schrijven (lees: HIER ) ben ik in contact getreden met het Nederlands Vaccin Instituut. Ik heb gesproken met vervangend hoofd dr. ir. M. W. Weststrate. Ik heb hem uitgelegd dat het influenzavaccin A (H1N1) de biocide ‘Thiomersal’ bevat die in Nederland ingevolge de Bestrijdingsmiddelenwet niet is toegelaten. Voor feitelijk bewijs zie het voorblad en blz. 38 en 39 uit betreffend rapport d.d. 8 november 2007 met als referentie: 9S4280.01/R0004/Nijm (zie productie 1)

Ik heb dr. ir. M. W. Weststrate tevens uitgelegd dat om die reden betreffend influenzavaccin A (H1N1) nooit via de grenzen Nederland had binnen mogen komen en nu het in Nederland is niet meer over de grens naar het buitenland mag op grond van de volgende wettelijke bepalingen in de Bestrijdingsmiddelenwet (zie productie 2)

Artikel 2 Bestrijdingsmiddelenwet, feitnummer:

o BMW020101, verbod om bestrijdingsmiddel af te leveren, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020102, verbod om bestrijdingsmiddel voorhanden te hebben, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020103, verbod om bestrijdingsmiddel in Nederland te brengen, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020104, verbod om bestrijdingsmiddel te gebruiken, indien het middel niet is toegelaten, ernstig strafbaar feit;

Daarmee is feitelijk bewezen dat degene die de bestelopdracht heeft gegeven om betreffende influenzavaccin A (H1N1) vanuit het buitenland over de grenzen naar Nederland te brengen daarmee een direct strafbaar feit (misdrijf) heeft gepleegd.

Mijn vraag of dat de influenzavaccins A (H1N1) al in Nederland zijn, beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “JA”.
Mijn vraag “Wie heeft de bestelopdracht gegeven?” beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “Minister A Klink van VWS persoonlijk”.

Om van dit ernstig strafbaar feit (misdrijf) aangifte te kunnen doen bij de officier van justitie van het Landelijk Parket in Rotterdam moet ik de beschikking hebben van een kopie van uw bestelopdracht. Op grond van de Wet openbaarheid van bestuur bent u wettelijk verplicht om zo spoedig mogelijk (in dit geval direct) bij besluit een kopie van uw bestelopdracht aan mij te verstrekken nu ik daarom verzoek.

Gezien de zeer hoge urgentie verzoek ik u aan mij per kerende e-mail een kopie te verstrekken van uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

In afwachting van het verzochte document (uw bestelopdracht van de influenzavaccins A (H1N1)) per kerende e-mail, verblijven wij;

Hoogachtend

Ecologisch Kennis Centrum B.V.

ing. A.M.L. (Ad) van Rooij (directeur)

’t Achterom 9a, 5491 XD, Sint Oedenrode:

Tel: 0413-490387 / fax: 0413-490386 / e-mail: a.vanrooij1@chello.nl

Voor mijn CV, lees: http://www.hetechtenieuws.org/2007-10-20.php en http://www.lijst14.nl/kandidaten/rooijvan/rooijvan.html en http://www.ineveen.nl/iv16.htm

168 gedachten over “Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink

  1. Zeer vaak
    • hoofdpijn
    • vermoeidheid
    • pijn, roodheid, zwelling of verharding op de injectieplaats
    • koorts
    • pijn in spieren of gewrichten
    Vaak
    • warm gevoel, jeuk of blauwe plek op de injectieplaats
    • meer zweten, rillingen, griepachtige verschijnselen
    • gezwollen klieren in de hals, oksels of liesstreek
    5
    Soms
    • tinteling of gevoelloosheid in handen of voeten
    • slaperigheid
    • duizeligheid
    • diarree, braken, buikpijn, gevoel van misselijkheid
    • jeuk, huiduitslag
    • algeheel gevoel van niet lekker zijn
    • slapeloosheid
    Bij kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar kwam koorts vaker voor wanneer de volwassenendosering
    (0,5 ml van het vaccine) was toegediend dan wanneer de halve dosering (0,25 ml van het vaccin) was
    toegediend. Bovendien kwam koorts vaker voor bij kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar dan bij
    kinderen van 3 tot 5 jaar.
    Deze bijwerkingen verdwijnen meestal zonder behandeling binnen 1 à 2 dagen. Indien deze
    bijwerkingen aanhouden, WAARSCHUW DAN UW ARTS.
    De bijwerkingen zoals hieronder vermeld, kunnen optreden in de dagen of weken na vaccinatie met
    vaccins die ieder jaar worden gegeven ter preventie van de griep. Deze bijwerkingen kunnen optreden
    bij het gebruik van Pandemrix.
    Soms
    • gegeneraliseerde huidreacties met inbegrip van bultjes (urticaria)
    Zelden
    • allergische (overgevoeligheids) reacties, resulterend in een gevaarlijke bloeddrukverlaging, die,
    indien onbehandeld, kan leiden tot shock. Artsen zijn hiermee bekend en hebben in voorkomende
    gevallen een spoedbehandeling beschikbaar
    • toevallen
    • ernstige stekende of kloppende pijn in een of meerdere zenuwen
    • lage bloedplaatjestelling die kan leiden tot bloedingen of blauwe plekken
    Zeer zelden
    • vaatonstekingen (ontstekingen van bloedvaten die huiduitslag, gewrichtspijn en nierproblemen
    kunnen veroorzaken)
    • zenuwstelselafwijkingen, zoals encefalomyelitis (een ontsteking van het centrale zenuwstelsel),
    onsteking van zenuwen en een vorm van verlamming beter bekend als het syndroom van Guillan-
    Barré.

    Vrij duidelijk dat ik het risico voor een triest griepje niet ga lopen. Ik blijf wel lekker uitzieken in m’n warme bedje!

  2. @ Gait:

    “Het aantal mensen dat in Nederland is overleden aan de Mexicaanse griep is deze week opgelopen van zes naar tien. Dat maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag bekend.”

    “De ‘gewone’ griep eist volgens het RIVM in Nederland jaarlijks 200 tot 1000 mensenlevens.”

  3. We hoeven gelukkig niet te wachten op nieuw onderzoek, want er is al eerder vastgesteld (de vorige ‘varkensgriep’ pandemie van 1976) dat er gelogen en bedrogen wordt en de waarheid aan het licht komt in de vorm van ernstige verlammingen en auto-immuunziekten zoals het ‘Golfoorlogsyndroom’ (een syndroom wat ook niet militairen konden krijgen overigens, die ; toevallig’ hetzelfde vaccin hadden verkregen als de militairen maar niet aan de oorlog deelnamen…)

    Onwetendheid maakt pas auto-immuun blijkbaar…Laten we het hopen voor de gevaccineerden straks.

    In ieder geval is gebleken dat bij ALLE vaccinaties waar thimerosal (organisch kwik) in zat deze zeer gevaarlijk bleken te zijn, evenals dus de vaccinaties met squaleen waarbij vele studies ook verlammingen en auto-immuunziekten aantoonden (en ook vele mensen na de eerste ‘varkensgriep’vaccinatie terwijl de ook hier beloofde epidemie zich nooit manifesteerde…)

    We hebben nu ene combinatie van deze Russisch Roulette ingrediënten, zie het maar als twee kogels in een pistool , en draaien maar…Cynisch? Nee, helaas realiteit en door diverse studies aangetoond den vooral door het leven zelf ook. Vaccinaties zijn erger dan de kwaal en zijn dit altijd al geweest. Nee, nee en nog eens NEE dus…

    Deze 10 zijn al erg genoeg inderdaad, dus laten we er niet vele duizenden of meer van maken door de vaccinatie (en al zeker op lange termijn)

  4. Wederom interessante propaganda in de Telegraaf gistern bij stuk ‘Panierk door griepdoden’ (alleen die titel al, ‘paniek bij griepdoden’ zou je elk jaar als kopje kunnen gebruiken, of ‘paniek bij verkeerslachtoffers’, of ‘paniek bij toename kanker, neurologische schade en anuto-immuunziekten epidemie na vaccinaties’, maar dat terzijde).

    Maar goed. Ergens staat tussen neus en lippen vermeldt”Het RIVM stelt dat bij drie van de vier griepdoden van afgelopen week (weer!) sprake is van een ONDERLIGGEND ZIEKTEPROCES”…

    Net als in 1918 (met het verschil dat we nu wel alle benodigde goede hygiene, sanitaire voorzieningen en beter voedsel en medicijnen hebben dan destijds het geval was…) stierven de mensen niet aan de ‘griep’, maar aan longontsteking en andere oorzaken…Zo ook nu weer dus!!!

    Zelfs “aantoonbaar sprake van griep” wordt vaak later weer teruggetrokken,, maar dan nog blijken sterfgevallen alleen op te treden bij een andere ziekte die onderliggend al aanwezig is…

    Ware immuniteit heet gezondheid dus…

    Kinderopvang organisatie Spring heeft al ‘opvliegend’ besloten “dat wordt gekeken wat de risico’s zijn voor de kinderdagverblijven nen peuterspeelzalen in Boxmeer. We sluiten niet uit dat er contact is geweest met het meisje.” Bangmakerij dus!!!

    Verder wordt er zo maar lukraak genoemd (bent u gevraagd, heeft u geroepen?) “Hoewel de roep om vaccins tegen de Mexicaanse griep steeds luider klinkt, duurt het nog enige weken voordat deze beschikbaar zijn.” Eerst simpelweg STELLEN dus dat de vraag er is en groter wordt, daarna ook nog een extra vraag SCHEPPEN door het gevoel te creëren dat we dienen te wachten en hopen dat we het kunnen krijgen…

    “De Gezondheidsraad (ja met ‘onafhankelijke Ab Osterhaus en de overige leden die bij de HPV vacciantie ook al door de ‘Radar’ en ‘Netwerk’mand vielen ivm belangenverstrengeling en banden met de farmaceutische industrie!)zal minister Klink komende donderdag ‘adviseren’ of jonge kinderen (en mogelijk ook jongeren) moeten worden aangemerkt als ‘risicogroep’ en derhalve voor versnelde vaccinatie in aanmerking komen.”

    Pardon? Jongeren? U bedoelt die doelgroep die normaliter juist een optimaal werkend immuunsysteem heeft? Militairen worden toch ook medisch opgeleid tot de sterkste vertegenwoordigers van de populatie? Hoe kan het dan dat zij
    dan ‘Golfoorlogsyndroom’ oplopen door vaccinatie (en opvallend genoeg ook niet-militairen die dezelfde vaccinatie met squaleen hebben gehad…) terwijl de niet gevaccineerde populatie (zoals zo vaak het geval bij alle vaccinaties)die minder gezond zou moeten zijn, niets mankeert?

    Natuurlijk stijgen de griepdoden jaarlijks in het griepseizoen…Mensen sterven ook vaker wanneer ze beschoten worden met echte kogels in plaats van lossen flodders, ook zo,n belangrijk en opvallen statistisch causaal verband wat paniek moet oproepen zeker? En dan nog blijft het midel altijd erger dan de kwaal als het om alle vaccinaties gaat. Aangetoond, bewezen en realiteit helaas.

  5. @ Gait,

    We staan inderdaad aan het begin, maar hoelang is de mexicaanse griep al aan de gang!?

    En denk je niet dat er nog veel en veel meer mensen besmet en dus ziek gaan worden als ze worden gevaccineerd, ze krijgen weliswaar het virus dan wel binnen en kunnen op hun beurt dus ook weer mensen besmetten.

  6. @ M: het ‘bijzonder leugenachtige feit’ wil dat het H1N1 virus zogezegd uniek zou zijn en nooit zou zijn voorgekomen in deze variant…Waarbij ook vermeld wordt dat er om deze reden geen natuurlijke immuniteit zou bestaan…

    Interessant in het licht dat er nog steeds geen echte pandemie is, geen miljoenen doden voor de vaccinatie, terwijl de Mexicaanse griep al een jaartje populair is dacht ik zo…

    Dus die ‘groepsvaccinatie bescherming’ volgens sommige huisartsen kan hier feitelijk nog niet bestaan (naast dat deze aantoonbaar eerder een epidemie veroorzaakt en al zeker niet beschermt tegen!)die ons zou moeten vrijwaren van ziekten die anders weer de kop zouden opsteken…is er niet voor de Mexicaanse griep…Waar blijven al die doden? Die miljoenen doden die allang er hadden moeten zijn omdat er een ‘pandemie’ is al een tijdje. Deze epedimiologische kans op doden zal alleen maar hoger worden als er massaal gevaccineerd gaat worden. Nee, nee en nog eens NEE!

  7. Ik ben benieuwd of er volgende week wanneer gevaccineerd gaat worden een grotere uitbraak van
    griep komt. Tot nu toe kun je toch niet spreken van een pandemie. Het laat maar op zich wachten.
    Ik hou het scherp in de gaten en met mij anderen. Maar ook dat zal wel weer ontkent worden mocht dit blijken. Dan zal het wel weer aan het weer liggen, of aan de voorspellingen van de deskundigen.
    Het ligt nooit aan de vaccinatie en dat op zich vind ik al verdacht.

  8. @krispy

    Helaas, ik heb die man nooit gekend, maar de hulpsint wel en ik was vreselijk boos en teleurgesteld in mijn ouders dat zij mij voorgelogen hadden toen ik ontdekte dat het allemaal onzin was. Net zoals ik vreselijk teleurgesteld en boos ben op de autoriteiten die zeggen het goed met ons voor te hebben en ons willen beschermen.
    Ouders kunnen liegen, autoriteiten kunnen liegen. Ik ben volwassen geworden en ben bezig mijn eigen mening en standpunt te ontwikkelen met het weten dat je niet blind kunt vertrouwen.
    Ik vertrouw op mijzelf en mijn gezond verstand en als ik fouten maak dan neem ik daar mijn verantwoording voor.

  9. @ Moos

    Ik ken de site die jij noemt. De hpv-vaccinatie heeft mij wakker gemaakt. Daar kwam van binneunit een drive naar boven die niet is uit te leggen. Het heeft mij wakker geschudt. Dit was de grens voor mij. Er zijn meer mensen die door dit gebeuren wakker zijn geworden. Er is nu geen weg meer terug. Eenmaal wakker kun je je ogen niet meer sluiten.
    Nu hou ik me er mee bezig omdat ik het een enorm zorgwekkende gebeurtenis vind en de schellen me steeds meer van de ogen vallen.
    Ik heb de politiek al nooit begrepen en dacht dat dit aan mij lag. Maar nu begin ik het allemaal te begrijpen en vallen voor mij de puzzelstukjes in elkaar.
    Ik voelde altijd al dat er iets niet deugde en had veel moeite met de maatschappij en met wat ons verteld werd. Zolang de mentaliteit niet veranderd veranderd er niets. Dat is de enige redding voor de mens en daarvoor heb je wakkere mensen nodig die inzien dat we aan het ontmenselijken zijn.
    Het gaat nu allemaal om vertrouwen, wie vertrouw je, wat wil je geloven.
    Ik heb het niet alleen op de reguliere kant maar ook op de spirituele en alternatieve kant. Ook daar wordt je net zo goed misleidt. We worden nu op onszelf teruggeworpen en op onze kracht en intuitie. Zelfvertrouwen daar gaat het nu om.

  10. het beste is om uit de EU en uit de WHO te stappen.
    Dan zijn we ook gelijk van Codex Alimentarius af!

    Zijn we van een hoop ellende af, kunnen we weer eigen wetgeving handhaven zonder opgelegde regeltjes vanuit Brussel en de VS.

    Ook een eigen valuta zal moeten terugkeren. De dubbeltjes met Wilhelmina deden het erg goed, en Nederlandse Gulden was erg sterk!

    De PLEuro heeft ons genoeg gekost!

  11. @Guido,

    Ik begrijp jouw reactie weer niet
    op mijn stukje over hpv-vaccinatie.
    Haal je uit mijn stukje dat ik de boeven dankbaar ben?
    Mischien ligt het aan mij maar ik
    weet vaak niet wat ik met jouw reacties aan moet.
    Maar goed dat is dan mijn probleem zul je wel antwoorden en dat is ook zo.

  12. Beste minister klink,

    Ik hoop voor u dat deze vaccinatie geen ernstige bijwerkingen zal hebben zoals voorspelt. We weten u namelijk te vinden, en zullen ook u mede-verantwoordelijk stellen!

  13. @ Joris, je moet eens weten hoeveel bladen/pers/radio/tv/media de artikelen (en uitnodiging tot debat) hebben gehad. Geen een die het aandurft…Waarom? Omdat dan ondanks de felle tegenstand toch de verzwegen feiten (en de weglatingen en verdraaiingen in de informatie vanuit RIVM, gezondheidsraad en overige ‘experts’) naar voren komt…

    Inmiddels in de NRC (zie ook het artikel over NRC op argusoog.org voor hun ‘objectiviteit’!) zware propaganda aan het maken in een 2 pagina’s artikel over deze ‘Mexicaanse’ griep…Ze spreken zelfs over de geruchten op het i9nternet over bijwerkingen, maar spreken uiteraard alleen over de onzinnige bijwerkingen (roodheid en pijn op de prikplek).

    “Over zeldzame, ernstige bijwerkingen valt nog niks te zeggen. ” Leugen 1: jawel, want die zijn bekend op basis van andere vaccins met thimerosal en squaleen en zijn meer dan verontrustend te noemen. Leugen 2: De ernstige bijwerkingen zijn in het geval van vaccins al zeker niet zeldzaam!.De ‘afzwakkingsleugen’ dus wederom…Leugen 3: er zijn per definitie heel veel bijwerkingen bekend die niet worden vermeld op de bijsluiter, wederom incomplete (bewust) informatie…

    En dan durft NRC af te sluiten met”Het vaccin beschermt WAARSCHIJNLIJK wel 60 tot 90 procent van de gevaccineerden tegen de griep. Een AANTREKKELIJKE SPECULATIE is dat zes tot negen van de elf Nederlandse griepdoden WELLICHT nog in leven zouden zijn als IEDEREEN was gevaccineerd.”

    Wat een leugens en speculatie en manipulatie van woorden…Waarschijnlijk, hoezo dan? 60 tot 90 &? Eerder 30 procent zoals bij de jaarlijkse gewone griep, mits tenminste op de juiste virus variant is gegokt (ja, men weet niet van te voren welke variant ‘populair’is volgend griepseizoen en vaccins maken kost zo,n 6-tot 8 maanden!). Verkeerd gegokt: aantoonbaar 0 procent effectiviteit bij griep…(dat wordt weer niet vermeld). Aantrekkelijke? Aantrekkelijk voor U of het RIVM en de farmaceutische industrie? Speculatie. Precies, speculatie, onzin dus…Als iedereen is gevaccineerd…alsof het juist dan werkt en minder speculatief wordt, of überhaupt
    bekend wordt wat de cijfers dan zullen zijn. Onzin voorspellingen dus, die neigen tot propaganda en klink-klare leugens…

    “Tegen de Mexicaanse griep is er een NIEUW vaccin dat niet uitgebreid op kinderen is getest…Herinnert u zich nog de nu de HPV vaccianties. Deze zijn nu door deze griephoax uitgesteld, alsof ‘bescherming’ tegen baarmoederhalskanker nu ineens niet meer belangrijk is na alle verwoede pogingen om massaal te vaccineren die drastisch mislukt zijn gelukkig…Herinnert u zich nog dat diverse (ook reguliere) wetenschappers tegenstanders waren en opbiechten dat het een EXPERIMENT met uw kinderen betrof, met onzekere afloop op de lange termijn? Wat dacht u van dit nieuwe vaccin, met onbekende nieuwe ‘hulpstoffen’, maar ondertussen wel bekende neurotoxische, kankerverwekkende en immuunsysteem afbrekende ingrediënten als thimerosal en squaleen? Een experiment voor de gehele populatie dus , wereldwijd…

    “De gezondheidsautoriteiten zijn merkbaar voorzichtig met hun vacciantie-aanbevelingen, omdat er op internet zo hevig tegen vacciantie wordt geageerd.” Het moet zijn gereageerd, want de effecten en schadelijke gevolgen zijn bekend, dus daar wordt op ge-regeerd. Maar zoals ik laatst al opmerkte dus: gefeliiciteerd lieve mensen!!! Het werkt dus, men zit wederom met de handen in het haar. Want waarom zou een effectief en veilig en gezondheidsbevorderen vaccin ‘beschermd’ moeten worden tegen wettelijke aansprakelijkheid? Waarom wordt er nooit een openlijke discussie gevoerd, ook al weet men dat dit op internet wel wordt gedaan blijkbaar? En waarom zouden de autoriteiten ineens voorzichtig dienen te zijn? Als het middel werkt en veilig is, waarom dan voorzichtigheid betrachten? Stel je voor dat men nog meer feiten boven tafel weet te halen en eens in de doofpot of onder het vloerkleed gaat zoeken, zou men dan misschien collectief nee zeggen tegen het ‘vrijwillige’ vaccin? En tegen elk ander nieuw vaccin? Ja, dus nogmaals: gefeliciteerd en ga zo door allemaal…

  14. Dag Riet, ik was wel degelijk Guido én mezelf. Het uiteindelijke doel, is het omarmen van het ‘donker’. In jezelf. Hoe kom je daarachter? Wat is het donker voor jou als mens. Door goed op te letten, waar je je aan stoort, waar je geest ‘moeite’ mee heeft. Wat energie slurpt. (Baaahhhhhaaaaahhh; haloween maar dan ‘écht’ zeg maar..!)

    Als je -als YinYang- heel wilt ZIJN, is het donker (met dat mooie lichte puntje erin!) net zo belangrijk als het lichte deel. (juist ja, met dat donkere puntje erin)

    Dus dankbaarheid voelen voor donkere krachten die je zaken laten voelen, liefst zaken/gevoelens laten ont-moeten, in jezelf, waar anderen niet toe in staat zijn/waren is een bijzonder hoofdstuk in het boek van het Leven.

    Kortom, je kunt heel boos worden op het donker. Dan doe je je licht tekort, het mag er niet HEELemaal zijn. Want dat gevoel doet dat donker niet bij jou, dát ZIT in jou. Misschien dus is het belangrijk ‘dankbaar’ te zijn voor krachten die in staat zijn, gevoelens in jou te triggeren, die je anders nooit gehad zou hebben. Andersom gezegd, ben je in staat het donker te vergeven voor zijn ‘rol’ om jou te leren EEN worden..?

    Of bestaat de wereld voor jou uit donker en licht. Is eenheid iets anders dan ver-een-iging..!?

  15. @ Guido

    Waarom is iedereen zo geforceerd bezig met het donker?
    Het masker op te laten zetten?
    Het aan zeuren van de angst?

    Vergeet niet dat er heel wat mensen zijn die uit een donker hoekje komen en zich er los van hebben weten te maken.

    Daarom zijn heel wat mensen bezig met de aanloop te nemen naar het licht om zo positief mogelijk te willen zijn, dat strookt ook niet het doel.

    Het is de middenweg, in balans zijn tussen zwart en wit, goed en kwaad, angst en geen angst meer hebben.
    Dan ben je meester in je zijn.
    Net als een weegschaal die in balans is.

    Grappig vind ik daarom aansluitend dat heel veel mensen nog maals bezig zijn met het aangaan van het zwarte, geforceerd worden om daar in functioneel te zijn en te herkennen, trieste fout is dat men zich niet wil manifesteren dat de personen in kwestie in onbalans getrokken worden en weer in balans willen zijn, zie Tessa o.a.
    Respecteer dan ook mensen die die status al bereikt hebben en verstrek dan nog niet hun opnieuw de levenslessen die je zelf waarschijnlijk nog niet begrepen hebt.
    De meester die in het midden zit heeft geen spiegel meer nodig, geen masker en zeker geen angst!

  16. Paul doe niet zo betweterig joh. Ik geef Riet antwoord, zoals ik Riet antwoord geef. Ik ben niet beizg met een referaart, maar met een antwoord. Ik zou uit mezelf nooit zoiets opschrijven. Kan dat ook nog? Het is mijn visie obv de vraag/opmerking van Riet dat ze mijn verhaal niet snapt.
    En jij hoeft me daarbij niet op zo’n toon(tje) de les te lezen. Of wil je zeggen dat jij de meester in het midden bent. Snap het even niet. De meester in het midden spreekt niet meer!

  17. Paul, ik lees mijn verhaal/reactie net aan je. Beetje stevig kwam het eruit! Sorry daarvoor..
    Ik gebruik naar Riet toe ook het woord ‘jou’, terwijl ik ‘je’ bedoel. ‘Je’ in de zin van mens. Misschien dacht je dat ik Riet persoonlijk bedoel..
    Nouja, je begrijpt me wel.
    Of zit je al in Caïro? Dan lees je dit wel in je internetcafé, onder het genot van een Egyptische koffie!?

  18. @ Guido

    Nee ben er nog onder het genot van een Hollands bakkie met een kano erbij 😀

    Kalm aan Guido overtrek je zelf niet zo hier, zonde van je kaliber als fijne peer, het was niet op een gerichte toon per je adres maar een gewone vraag naar jou in kwestie, dat je een stevige toon doorschemert is natuurlijk ook niet in jou wens, voor ik iets schrijf lees ik het een aantal malen door voor ik het publiceer.
    Je excuus heb ik allang meesterlijk ervaard.
    Tis een goeie plek hier om in het midden te geraken…

  19. @John,

    Dank je voor ondersteunende woorden. Ik blijf mijn vragen stellen ook en vooral buiten dit forum om.

    Zeker nu duidelijk wordt dat de producenten zelfs communicatie-eisen in hun contracten hebben staan met overheden. Wat mag je wel zeggen, (groene lijst) wat mag je niet zeggen (De rode lijst). Op de rode lijst oa het gebod te zwijgen over optredende bijwerkingen totdat Glaxo zelf iets geroepen heeft.

    http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1560%3Athe-silence-about-vaccine-deaths-in-media-is-due-to-the-contracts-with-the-vaccine-manufacturers&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=nl

  20. Nog even de vertaling van de Rode lijst (http://www.lepoint2.com/sons/pdf/vaccin-H1N1%20medias.pdf) uit het Frans in het Engels door mensen op de flucase.com. De rode lijst is hetgeen niet door de Franse staat gecommuniceerd mag worden over het vaccin van GSK en onderdeel van het contract tussen de Franse Staat en GSK:

    RED LIST :

    The following information concerning the transaction cited in this document are subject to confidentiality :

    a) All of the text of this document and its annexes, with the exception of the element listed in the “GREEN LIST, paragraph 1.2.

    b) The price per dose.

    c) The price per component.

    d) The characteristics of the vaccine (as opposed to the standard description “The new adjuvented H1N1 vaccine.”

    e) Any detail or reference to the agreements of GSK and a third party.

    f) Any detail concerning the development plan, including the intermediary or final results of the clinical trials, before thee have been published by Glaxo Smith Kline.

    g) Any information concerning the pharmacovigilance (Note from the translator: in this case, we are talking about the reported side effects that are collected after the product has received it’s Emergency Use Authorisation clearance) with the guarantee that this clause does not interfere with the rights and obligations of the local competent authorities in conducting their legal obligations.

    h) The principles of production of the vaccine (change of production based on the recommendation of the WHO and the vote of the client countries.)

  21. @ Guido,

    Ik dacht al wel dat je het zelf was. We hebben al wel vaker dit soort uitwisseling gehad.
    Ik zou tegen jou hetzelfde willen antwoorden als Paul aan jou antwoorde. Ik heb geen behoefte aan deze lessen. Ik ken ze wel en ik reageer puur vanuit mezelf en de mens die ik ben. Deze krachten en het feit dat ze geen enkel mededogen hebben putten mijn energie niet uit, ik voel me er juist sterk door worden. De reacties die ik erop krijg van mensen die vertellen dat ik deze kwade krachten zou moeten omarmen daar wordt ik moe van.
    Waarom zou ik dat moeten. Als het kwaad ook in mij zit dan mag er dat van mij zijn. Ik hoef er alleen geen uitdrukking aan te geven. Ik hoef ook niet meer te zijn dan dat ik op dit moment ben.
    Ik heb op dit moment geen behoefte aan het omarmen van wat er in de buitenwereld gebeurt. Ik ben in een fase van actie, ik doe aan het spel mee op mijn manier.
    Ik heb 3 kleinkinderen en maak mij
    zorgen om wat hen kan overkomen.
    en niet alleen mijn kleinkinderen maar alle kinderen van de wereld.
    Ik ben mens en wil volledig mens zijn met alle consequenties van dien.
    Ik ben hier om mens te zijn tussen de mensen en mijn kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten voor mijn medemens.
    In die andere werelden besta ik tegelijkertijd, maar ik ben hier
    op aarde en heb hier iets te doen en alleen ik weet wat dat is.
    En als ik het nog niet weet dan wil ik geholpen worden om daar zelf achter te komen en hoef niet van anderen te horen wat me te doen staat. Ik wil van anderen meningen horen, uitwisselen vanuit het hart, vanuit ervaring.
    Ik ben mijn eigen leraar en jij bent jouw eigen leraar.
    Laten we dat zo houden.
    hartegroet

  22. Het grappige is dat ik jou nu weer antwoordt, zoals ik Paul antwoordde…
    Ik gaf antwoord op je vraag, jij zei dat je me niet begreep… Het wordt zo wel een heel drama hoor… Ik vind het welletjes zo.

  23. @ Guido

    Ben je gek, waarom een drama.
    Gewoon om lachen want woorden, tjonge jonge, die kunnen verwarring scheppen. Je kunt er alle kanten mee op.
    Weet je Guido, uiteindelijk zijn we met hetzelfde bezig.
    Ik vind het wel grappig en moet er om lachen.
    Ik kan heel goed vergeven en dat doe ik mezelf dan ook regelmatig.
    Er liepen eens twee gekken op straat, vraagt de ene gek: “Mag ik nu eens in het midden lopen?”
    Ach ja

  24. het gaat hier om de eis aan klink
    1 hele grote onzin eis omdat alle gegevens bekent zijn de stoffen die er in zitten de mogelijke bijwerkingen zelfs nog dat er een kleine kans is op bijwerkingen op de lange termijn, men denkt dat die te verwaarlozen.

    dus de enige keuze die je moet maken is wel of niet vaccineren , niets meer niks minder.

    de geiten liggen op tafel de keus is aan je zelf ,
    het is zo wie zo verstandig om de risico groepen de vaccineren.
    want influenza is nu eenmaal geen katte pis, heb je vragen stel ze dan aan de huis arts en niet aan een of andere kwakzalver die geen medicijnen heeft gestudeerd.
    denk er dus goed over na je keuze kan grote gevolgen hebben , voor je zelf en voor je kinderen.

    gaitonbekend@gmail.com

  25. Dankje john

    weet wel dat als mensen jou advies opvolgen niet te vaccineren en als hun zelf en/off hun kinderen wat over komt ze jou juridisch aan kunnen pakken .
    tis maar een weetje john

  26. Nog maar eens de in herhaling vallende informatie:

    http://www.letemps.ch/Page/Uuid/44f63a7a-c59c-11de-8bd4-fd5502678261|1

    De Zwitserse regering heeft besloten geen toelating te geven voor het GSK vaccin Pandemrix met squaleen om zwangere vrouwen of kinderen onder de 18 jaar te vaccineren. Er zijn geen klinische gegevens bekend over deze doelgroepen. Gegevens die pas eind volgend jaar beschikbaar zullen zijn.

    Vergeet ook niet dat tijdens de Golfoorlog bij het vaccineren van militairen met het Antrax-vaccin (squaleen bevattend), de vrouwen dringend werd aangeraden de eerstvolgende 18! maanden niet aan baby’s te denken gezien de serieuze (toen al gekende) bijwerkingen van het squaleen in de vaccins, hoeveelheid beduidend groter in de huidige griepvaccins… En nu vaccineren ze in eerste instantie zwangeren hiermee!

    In 3 talen, nederlands-engels-frans…
    http://www.asanat.org/

    De WHO heeft op 30 oktober het dringende advies gegeven kinderen pas VANAF 10 jaar te vaccineren tegen de Mex. griep, dit omdat de vaccins niet voldoende getest konden worden en men de bijwerkingen op jonge kinderen niet kent. Daarnaast bevelen ze één enkele dosis aan. Op de site Huisartsvandaag.nl hebben ze deze aanbeveling eveneens overgenomen temidden van verwarrende én tegenstrijdige informatie…

    http://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/briefing_20091030/en/index.html

  27. inderdaad john
    net zo als misbruik maken van je titel om gewichtig over te komen.
    de titel die je steevast voor je naam zet zegt niks over je kennis van farmacologie, je bent een neuropsycholoog geen arts geen apotheker. dus wat dat betreft staat jou kennis van medicijnen op het zelfde niveau als die van de timmerman, de loodgieter enz.

    kortom ga voor medisch advies naar de huisarts of de apotheker.

    gaitonbekend@gmail.com

  28. @ Gait

    Jij bent gewoon op je plaats hier zonder hou hadden we hier op een heel saai forum gezeten, je bent een goede tegen speler van kaliber, je zet ons in verdegingen en wij zoeken weer naar bewijzen.

    Eigenlijk vind ik jou persoonlijk ook wel een toffe peer, met of zonder vaccin !

    @ Guido

    Het betweterige laat ik liever aan mijn bet bet overgrootvader en mijn bet bet overgrootmoeder over if you don’t mind…!

    Waarschijnlijk bakten die beter appeltaart dan de jouwe…

    @ Riet

    Precies wij snappen elkaar wel vermoed ik.

    @ Ellen

    Heerlijk die strijd van je, vol bravoer en passie net als John, (staande ovatie!) wat een heerlijke mensen zijn jullie toch….

    @ kwakzalverij

    Als het op een eend lijkt, voordoet als een eend, het kwak geluid van een eend maakt, dan is het geen! kwakzalverij maar een doodgewone eend!

  29. “Zo overlijden er ook elk jaar een paar kinderen aan de mazelenvaccinatie. Alleen lezen we daar normaal gesproken niets over.”
    Aldus de woordvoerder.
    ???????????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.