Advertentie

Obama: “Wir haben nichts gewußt…”


26 10 teletekst Merkel Obama NSA

x

Obama: “Wir haben nichts gewußt…”

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

 

teletetekst NSA ontkent Obama Merkel
teletekst 27 oktober 2013

Dat bondskanselier Merkel is al sinds 2002 door de Amerikaanse inlichtingendienst NSA wordt afgeluisterd, zoals het Duitse weekblad ‘Der Spiegel’ meldt, op basis van  een document dat zij in handen heeft, waaruit dat blijkt, is opnieuw een slag in het gezicht van de VS. En natuurlijk, 2 dagen ná het loskomen van deze informatie, dient de NSA de berichten te ontzenuwen, en krijgen we de melding dat het NIET WAAR is… Zie het teletekst bericht hiernaast.. ‘Een bron bij de NSA zou  dat aan Bild hebben gemeld’ … Tja, zo zijn er -náást Snowden- kennelijk nóg meer mensen die bereid zijn om informatie door te spelen naar journalisten en/of de media.

Maar volgens Der Spiegel blijkt uit een van Snowden verkregen document toch overduidelijk, dat Angela Merkel maar liefst 11 jaar geleden al is aangemerkt als afluisterobject. En dat ging maar door, zéker tot enkele weken voor het bezoek van president Obama aan Berlijn, in juni 2013. En of dat allemaal niet genoeg is, schrijft Der Spiegel verder dat in de Amerikaanse ambassade in Berlijn een afluisterstation is ingericht, waarover formeel niet bekend is.

Wereldwijd zouden er zelfs in maar liefst 80 Amerikaanse ambassades zulke installaties aanwezig zijn. Over de ambassade in Den Haag schrijft Der Spiegel vooralsnog niets. Het wachten is kennelijk op de informatie van Snowden, die duidelijk heeft gezegd, dat Nederland een sleutelrol vervult in de afluisterschandalen. Der Spiegel heeft nauwe banden met Edward Snowden, de klokkenluider die de afluisterpraktijken van de NSA openbaar maakte.

Merkel zocht woensdagavond nog contact met president Obama. Volgens Der Spiegel zei Obama toen dat hij niet op de hoogte was van de situatie. Hij zou excuses hebben aangeboden.En sprak wellicht de historische woorden:  “Ich hab’ es nicht gewußt…” En ook Obama’s veiligheidsadviseur, Susan Rice, heeft de Duitse autoriteiten gezegd dat de president niet was ingelicht.

Obama Merkel sweaty explanationsVoor ons is het hele plaatje steeds duidelijker, maar dat hebben we al in ons vorige nieuwsitem duidelijk gemaakt. (HIER) Er is geen enkele, maar dan ook écht geen enkele motivatie vanuit de ‘Warrrr on terrrrroorrrr’ om mensen af te luisteren. Want als je die terroristische afslagen zélf hebt geinitieerd, JUIST om dit soort praktijken aan de dag te leggen, dan is het plaatje voor iedereen toch duidelijk..? Waarom moet je een bevriende natie afluisteren en nota bene de bondskanselier zélf..?? En Obama..? Die lijkt nu door de NSA te worden opzij gezet. Hij wordt keihard verraden, want waar hij eerst liet melden, via zijn woordvoerders, dat hij geen weet had van deze zaken, daar liet de NSA heel fijntjes weten dat dit regelrecht een leugen is.. Wat is er aan de hand in de VS..?

De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare 'Patriot Act' werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?
De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?

De -in onze ogen- verschrikkelijke naïviteit van Mark Rutte, dat er vooralsnog ‘géén signalen zijn’ dat ook hij is afgeluisterd, zal als een boomerang naar hem terugkomen. Het is de NSA en de krachten achter dit afluisterschandaal helemaal een zorg of er sprake is van terrorisme of niet, want feitelijk zijn ZIJ de werkelijke terroristen.. Wanneer gaan nieuwsmensen vooral, eens de puzzelstukjes in elkaar leggen en met terugwerkende kracht kijken welk beeld er is ontstaan, nu Amerikanen bijna volledig hun burgerrechten kwijt zijn. Nu vliegtuigpassagiers over de hele wereld te maken hebben met de monstrueuze maatregelen voor veiligheid tégen het terrorisme..

En dat allemaal, inclusief het afluisteren, eigenlijk op basis van de Patriot Act, waar we ook in ons land mee te maken hebben. Want was de VS niet heel druk bezig om ALLE persoonsgegevens van mensen op te eisen, die maar enigszins gerelateerd waren aan Amerikaanse zaken.. Had je bijvoorbeeld een rekening, waar dollars op staan, of bezittingen in dolars, dan diende de VS te weten wie, wat en waar.. Zij zegden zich het recht toe om, op basis van de ‘democratisch aangenomen’ Patriot Act, deze info op te vragen en op te slaan. En het is alleen met de grootste moeite dat het Europese parlement erin geslaagd is, de VS van het lijf te houden.. Het laatste woord is nog niet gezegd over deze zaak; sterker nog, we zijn nog maar pas begonnen. Want had Edward Snowden niet gezegd dat hij met name over Nederland een stevig boekje open zou doen..?

NSA logo

11 gedachten over “Obama: “Wir haben nichts gewußt…”

  1. Ach die arme Berlusconi zij het al zij heeft een onn..kbare kont,
   als hij ook is afgeluisterd komt er een tweede Decamerone boven water.

 1. Hadden we geen DDOS aanvallen begin dit jaar…..
  Opstelten had een week na de laatste aanvallen een wet klaar om op de PC’s van Nederlandse burgers trojan horses te plaatsen……

 2. ik wil ook afgeluisterd worden
  ik zeg regelmatig fantastische dingen,
  vooral onder de douche
  en daar wil ik dan een boek over schrijven,
  in de hoop er een zeilbootje aan over te houden,
  maar tegen dat ik afgedroogd ben,
  ben ik alles vergeten,
  dus,
  luister mij af,
  en hou mij op de hoogte, aub

 3. Er gaan steeds meer stemmen op, die beweren dat Obama ingehuurd is om de Verenigde Staten zo als wij die kennen, en ook willen zien, te vernietigen.
  Uiteindelijk blijkt dat deze VS, is gebouwd op Duitse emmigranten en Joodse ideéen.
  Dat de revolutie, of veroverings oorlog op de Zuidelijke Dixi staten, een Joods/Duits complot was en nog steeds is.
  Ze noemden het Dutch maar ze bedoelden Duits !

 4. Onder 1 hoedje spelen ze allemaal. De moslims hebben het over ongelovigen, de reptielen ook.
  Ik ben dus een een ongelovige. Wilders heeft toch gelijk. En ongelovige moeten dus oppassen.
  Is het niet opvallend dat ze iedereen (de ongelovigen) uit de weg willen ruimen.
  Wij als ongelovigen moeten ons organiseren en terugslaan.
  We zijn met 96%, dus we gaan winnen, alleen moeten we 1 worden.
  Mijn moeder geloofde niet niet in reptielen, maar ze gaven haar wel een spuitje teveel en dood, terwijl
  mijn moeder aangaf niet dood wilde.
  Ik mis haar. moslims extremisten, reptielen hebben geen hart.
  Als ik een drone mocht besturen……..Obama weet van niks dat klopt, het zijn de reptielen.
  Obama kan niks veranderen, want ze gaan direct door met spioneren, read my lips over 5 jaars
  Er komen meer klokkenluiders vanuit USA. Snowden Godd Bless You.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.