Advertentie

Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE


De Stichting Stralinsarm Nederland heeft in juli jl. al aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om openbaarheid gevraagd van gegevens omtrent de a.s. Mexicaanse griepvaccinaties. Gezien het volksbelang zou je zeggen dat het ministerie niets te verliezen heeft en deze gegevens zou overhandigen. Zeker als je weet dat het Ministerie uiteindelijk toch over de brug zal moeten komen met informatie over een fundamentele zaak als deze.

Niets is echter minder waar! Het ministerie van VWS doet niets anders dan de procedure rekken en rekken, kleine overtredingen maken op deze Wet Openbaarheid van Bestuur en laat het keihard op een rechtszaak aankomen. De details van deze rechtzaak, die a.s. donderdag dient, lees je hieronder.

We geven even een chronologische volgorde van deze procedure. Oordeel zelf of je vindt dat het ministerie van VWS zorgvuldig en binnen de wettelijke termijn handelt of dat zij handelt als een persoon/organisatie die kennelijk iets te verbergen heeft en procedures aangaande openbaarheid bewust vertraagd, zonder enig bericht van haar kant.

Ingediend bij het Ministerie van VWS en CBG op 23 Juli 2009

vrouwe_justitiaSamenvatting:  Documenten overleg, randvoorwaarden alle evt. producenten vaccins. Randvoorwaarden contracten m.b.t. juridische aansprakelijkheid bij gezondheidsschade.

Het ministerie dient binnen 14 dagen te beslissen of 1 maal termijn met 14 dagen verlengen. Hierop hebben de minister en CBG hebben termijn verlengd tot 19 augustus.

Op 3 September, dus 2 weken na de overschrijdingsdatum, dient de Stichting een bezwaarschrift in wegens overschrijding fatale termijn. De termijn die hiervoor staat voor het Ministerie om hierop te reageren is 2 weken.

17 September: NIETS ontvangen!

25 september: Kort Geding wordt aangespannen tegen de Minister en CBG, ingediend bij de Rechtbank van Den Haag.  Met de eis: staak alle voorbereidende acties inzake de voorgenomen vaccinaties, totdat de, door de Stichting gevraagde informatie verstrekt is en het beleid kan worden beoordeeld.

Inhoud van het Kort Geding:

  • De burger heeft het grondwettelijke recht om beleid van de overheid te  mogen toetsen.
  • Bewijslast van onschadelijkheid vaccins ligt bij de overheid (Voorzorgsprincipe, art. 174 ).
  • Onschendbaarheid menselijk lichaam Volgens grondwetsartikel 11, EVRM artikel8 en strijdig met IHR (International Health Regulation(s)) die eenzijdig door WHO uitgeroepen kan/kunnen worden zonder realistische pandemie.

Dit Kort Geding, dat deze Stichting dus heeft aangespannen tegen minister Ab Klink van het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) dient op:

22 oktober om 14.00 uur, Rechtbank Zwolle, Hanzelaan 351.

PERSBERICHT Datum: 16-10-2009

Inzet van het Kort Geding is de weigering van zowel de Minster als het CBG om documenten inzake het griepvaccin vrij te geven. Op grond van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) heeft de stichting SAN daar op 23 juli 2009 om gevraagd.

De Rechter wordt verzocht om VWS en CBG te verplichten tot het verstrekken van deze informatie. Gevraagd wordt naar alle documenten die helderheid kunnen verschaffen omtrent de specifieke ingrediënten en adjuvantia van deze griepvaccins, over de producenten en over de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers gezondheidsschade oplopen door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie.

Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie (informed consent) .

Voor de stichting SAN is deze informatie van groot belang; bepaalde ingrediënten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel, onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten.

Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden. Op de website van de stichting, www.stralingsarm-nederland.org kan een dossier over de achtergronden gedownload worden.

Contactpersonen:

· Dhr. Jannes Koetsier, arts. Tel: 06-53 909 783

· Luuk van Dinter, juridisch adviseur v/d stichting. Tel: 0412-451 141

Contact: juridisch@stralingsarm-nederland.org

UPDATE

Goed verslag van rechtbanksessie Kort geding tegen ministerie van Volksgezondheid

23 oktober 2009

Gisteren diende in Zwolle het kort geding tegen het ministerie van VWS over het feit dat het informatie voor de burger achterhoudt en achtergehouden heeft over de (schadelijke) inhoudsstoffen die in de mexicaanse griepprik zitten en over de bijwerkingen van de prikken. Met name gaat het dan over de zogeheten adjuvantia, toevoegingen: kwik, squaleen en formaldehyde.

De adjuvantia
Kwik in vaccins is in veel landen al verboden. Het veroorzaakt oa autisme, naast dat het het immuunsysteem ondermijnt. En squaleen mag in de VS ook al niet eens meer in spuiten zitten. Het is oa verantwoordelijk voor het golfoorlogsyndroom. Als onderzoekers auto-immuunziekten willen veroorzaken bij proefdieren om mee te experimenteren (wat al een zieke toestand op zich is vind ik), dan spuiten ze squaleen bij de dieren in het bloed in.

Informatieplicht
Even weer over de gewenste informatieplicht: voor een potje pindakaas is informatieplicht over de ingredienten aan de orde, voor medicijnen is deze informatieplicht aan de orde, waarom niet ook voor de mexicaanse griepprik?

VWS ontkent eigen informatieplicht
De advocaat van het ministerie van VWS had gezegd: de bijwerkingen en ingredienten zijn bekend. De burger kan daarvoor naar de internetsite van EMEA gaan (ik weet niet waar het de afkorting van is, maar het is een Europees orgaan dat in dezen een grote autoriteit is). Maar: niet iedereen heeft internet, en: ik heb nog nooit voorlichting gehoord van de Nederlandse overheid die verwijst naar de site van EMEA.

Foldertjes onvoldoende informatief
Een arts ter plekke, Jannes Koetsier, vertelde dat de informatie van foldertjes in Nederland over de bijwerkingen onvoldoende informatief zijn. De bijwerkingen zoals die genoemd staan op de site van EMEA zijn bovendien veel ernstiger dan wat er in de Nederlandse informatiefoldertjes staat over de bijwerkingen.

Spoedeisendheid erkend
Dit gaf onmiddelijk de doorslag voor de rechter om de spoedeisendheid van de kwestie te erkennen. Bovendien zei Jannes Koetsier dat 99% van de huisartsen niet weet wat er in de vaccins zit voor de Mexicaanse griep, laat staan de burgers.

Slechte excuses voor ondermijnend gedrag
Het ministerie had voor de rechtzitting herhaaldelijk gedraald om op schriftelijke vragen van de stichting stralingsarm nederland (de eisende partij in deze zaak) over de mexicaanse griepprik in te gaan. De excuses om in dezen te dralen kwamen niet verder dan oa vakantie en fouten.

“Vertrouwelijke” informatie
Verder deed de advocaat van het ministerie van VWS gewichtig over 8 mappen met informatie over contracten met de farmaceutische industrie die de eiser had opgevraagd die vertrouwelijk is en die de rechter alsnog kan lezen. Eerder zijn die niet aan de rechter voorgelegd.

Rechter not amused
De rechter zei dat hij zelf wel zou uitmaken of hij die 8 vertrouwelijke mappen van het Ministerie van VWS alsnog gaat inzien en of hij het nog meeneemt in zijn besluit dat volgende week vrijdag hierover zal vallen. Hij was not amused over de vertragings- en procesondermijningstactieken van het ministerie van VWS.

Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Uitslag besluit rechter en vervolg
Volgende week vrijdag is de uitslag van het besluit van de rechter. Als hij besluit dat de Nederlandse regering onterecht informatie heeft achtergehouden over de ingredienten en bijwerkingen van de mexicaanse griepvaccinaties, dan ligt de weg open om civielrechtelijk dan wel strafrechtelijke stappen te ondernemen.

354 gedachten over “Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE

  1. @ Gait,

    En mocht die bijsluiter nu hetzelfde zijn als de info van Paul.

    Dan zit er dus rotzooi in. Jij stelt dat die hoeveelheid verwaarloosbaar is maar waarom zit het er in godsnaam dan in?

  2. zo weten ze nog steeds te weinig en ook zeker nog niet wat ze willen, dus met andere woorden er is nog te weinig over bekend. Hetzij ook wat ze willen om chronisch zieken en toch ook zwangere vrouwen te vaccineren… waarom kinderen krijgen ze al geen genoeg vaccinaties. Gezien de tijd en ik nu zelf kinderen zou hebben zou ik het weigeren om mijn kind in te laten enten. Wat het gewoonweg volgens mijn gevoel is om het bewustzijn tot zover naar beneden te verlagen. Vooral de kinderen van NU zijn in hun bewustzijn al enigszins veel verder, krijgen al niet genoeg stempels zoals ADHD PDD-NOS, etc.Deze kinderen zijn tot dusver al zodanig klaar voor de nieuwe wereld naar de tijd van de 5de Demensie, en worden ze des te meer in trilling verlaagd tot een lager bewustzijn door allereli vaccinaties, wanneer houdt dat eens een keer op vraag ik me dan af…zij worden hierdoor naar mijn gevoel en weten gewoonweg afgeremd in hun bewustzijnsproces en kunnen ze zichzelf niet meer zijn dan wie ze werkelijk zijn. ik ben er tot dusver ook zeker van dat op oudere leeftijd door vaccinaties diverse mensen bepaalde ziektes, zoals bv. Suikerziekte, K*****, Astma, Bronchitus, MS etc. kunnen krijgen.

    STOP!!! met vaccineren is mijn noodkreet, en laat ieder kind en mens in hun waarde zoals we zijn!!! De spuit blijft erbij mij zekerweten uit, hoe ziek ik ook zou zijn.

  3. Gewonnen!!!

    Het goede nieuws is namelijk dat er wederom aandacht is besteed aan de grote biochemische leugen en de nog grotere leugen dat vaccinaties effectief en veilig zijn. Ook ziet men dat er heel veel niet vermeldt wordt op de bijsluiter (een op 100 stuks?)en dat ‘men’ blijkbaar wat te verbergen (en zelfs te ‘verzekeren’)heeft…

    Ook wordt er steeds meer terrein ‘gewonnen’ door de verwegen feiten aan het licht te brengen, waardoor mensen eindelijk een volwaardige ‘vrije keuze’ krijgen mbt vaccinaties.

    Net als bij de opkomst van de HPV vaccinaties is de steun voor vaccinaties voor de ‘nieuwe’ griep bedroevend laag (ook al zeggen de ‘polls’ waar u en ik niet voor zijn gevraagd, iets anders). In brede zin krijgt men steeds meer door hoe de farmaceutische industrie werkt en hoe onjuist of incompleet het huidige biomedische model is.

    We hebben al heel veel bereikt. Het mooie is dat de ’tegenpartij’ altijd ‘feiten’ en ‘bewijs’ wil en anders denkenden het liefst zou willen vervolgen lijkt het wel (vooral als je deze berg aan bewijzen voorlegt en vervolgens een oorverdovende stilte krijgt als reactie). Wederom winst in het driedubbele kwadraat. Allereerst omdat de ’tegenpartij’ (pro-vaccinatie) er wel 2 keer over nadenkt om mensen te dagvaarden, omdat dit alleen maar aandacht geeft aan dat wat koste wat het kost verborgen dient te blijven (vaccinaties zijn niet effectief en potentieel levensgevaarlijk). Ten tweede zou een proces alleen maar inhouden dat alle farmaceutische leugens en bedrog en manipulatie (en de kunst van weglaten in het geval van ‘nuchtere en neutrale informatie van het RIVM en RVP)boven tafel komen, laat staan de nodige aandacht op bepaalde sites en media. Ten derde is het ironische dat de mensen zelf niet zo dringend juridisch bewijs nodig hebben, omdat men inmiddels van alle kanten bevestigd krijgt dat het niet klopt, dat er dingen verzwegen worden mbt vaccinaties en dat dit niet nodig zou zijn bij ‘veilige en effectieve’ vaccinaties…De waarheid komt aan het licht en daar is geen juridische zaklamp bij aan te pas gekomen…Een collectieve verandering in bewustzijn en een expansie aan betrokkenheid laat zich niet beteugelen door aardse rechters, maar wordt geleid door een hogere macht.

    En hoe meer de gevaccineerde kat in het nauw lijkt te zitten, des te gekker en opzichter de sprongen. En als je gekrabd wordt door een opspringende neurotische kat, dan ga je de kat ook als zodanig herkennen en zorg je dat je de volgende keer een andere hoek kiest.

    En dat is nu juist wat mensen collectief doen: kiezen met hun portemonNEE! Door JA te zeggen tegen gezondheid, biologisch voedsel, ware immuniteit en preventie, zeg je ook NEE (zonder daar energie aan te verliezen of naar toe te sturen)tegen de zaken die ons niet dienen (farmaceutische middelen, vaccinaties, ongezondheid, ziekte commercie, etc).

    Op dat moment is er geen strijd, maar een weloverwogen positieve keuze die goed voelt en goed is, en die lijdt tot een ‘verzwakking’ van hetgeen wat ons niet dient. Macht zonder strijd is kracht. En de mensheid ‘wint’aan kracht, en daadkracht…De spelers veranderen steeds, maar het spel blijft hetzelfde. Maar door simpelweg het spel niet meer te spelen, ontneem je de ’tegenstanders’ de macht om controle te blijven uitoefenen over de verantwoordelijkheid die je zelf hebt afgegeven in het vertrouwen wat nooit geschaad had mogen worden(“first, do not harm”)!

    Vrije wil, zelfbeschikkingsrecht en het geboorterecht dat gezondheid heet, zullen uiteindelijk ‘zegevieren’. Zonder ‘strijd’, maar wel met ‘winst’. ‘Winst’ aan gezondheid en preventieve geneeskunst en het ‘verlies’ van een (vaccinatie) mythe…

    Wat een mooie wereld, gefeliciteerd!

  4. LJN: BK1594,Voorzieningenrechter Rechtbank Zwolle , Awb 09/1713 Print uitspraak

    Datum uitspraak: 30-10-2009
    Datum publicatie: 30-10-2009
    Rechtsgebied: Bestuursrecht overig
    Soort procedure: Voorlopige voorziening
    Inhoudsindicatie: Voorzieningenrechter wijst verzoek tot onmiddellijke openbaarmaking van documenten op grond van de Wob in kader vaccinatie Mexicaanse griep af.

    Uitspraak
    RECHTBANK ZWOLLE-LELYSTAD
    Sector Bestuursrecht, Voorzieningenrechter
    Registratienummer: Awb 09/1713

    Uitspraak betreffende het verzoek om toepassing van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb)
    in het geding tussen:

    Stichting Stralingsarm Nederland e.a.,
    verzoekers,
    vertegenwoordigd door L. van Dinter

    en

    het college ter beoordeling van geneesmiddelen,
    verweerder,
    gemachtigde: mr. M.F. van der Mersch, advocate te ’s-Gravenhage.

    1.Procesverloop

    Bij brief van 23 juli 2009 is namens verzoekers met een beroep op de Wet openbaarheid van Bestuur (hierna: Wob) verweerder verzocht afschriften toe te zenden van een achttal genoemde stukken.

    Op 3 september 2009 hebben verzoekers bij verweerder bezwaar gemaakt tegen het niet tijdig nemen van een beslissing op het verzoek van 23 juli 2009.

    Op 25 september 2009 hebben verzoekers de voorzieningenrechter van de rechtbank
    ’s-Gravenhage verzocht een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) te treffen, inhoudende opschorting van alle werkzaamheden, procedures en plannen voor vaccinatie, totdat burgers in staat gesteld worden zichzelf afdoende te informeren. De voorzieningenrechter van de rechtbank
    ’s-Gravenhage heeft dit verzoek op 28 september 2009 doorgezonden aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle-Lelystad, omdat deze rechtbank gelet op de statutaire vestiging van de Stichting Stralingsarm Nederland de bevoegde rechtbank is.

    Bij besluit van 10 september 2009, nagezonden op 8 oktober 2009, heeft verweerder verzoekers ten aanzien van de eerste zes gevraagde documenten en informatie meegedeeld dat deze stukken berusten bij de European Medicines Agency (EMEA). Ten aanzien van het verzoek om documenten die betrekking hebben op afspraken met het RIVM en Ministerie van VWS over de juridische aansprakelijkheid ten aanzien van pandemische griepvaccins heeft verweerder aangegeven dat er geen afspraken zijn gemaakt, en verweerder derhalve niet beschikt over dergelijke documenten.
    Ten aanzien van het verzoek om de collegeverslagen heeft verweerder aangegeven dat in afwachting van het Europese beleid geen Openbare Collegeverslagen worden gepubliceerd op de website van het CBG.

    Verzoekers hebben op 12 oktober 2009 bezwaar gemaakt tegen dit besluit.
    Bij brief van 19 oktober 2009 hebben verzoekers het verzoek om voorlopige voorziening aangevuld, in die zin dat verweerder wordt gelast de gevraagde informatie te verstrekken voordat met vaccinatie wordt begonnen.

    Het verzoek is behandeld ter zitting van 22 oktober 2009. Van verzoekers is verschenen L. van Dinter, bestuurslid van de Stichting Stralingsarm Nederland, A. Zeevat, A. Bleeker, D.L. Röver, G. Leerink en B.M.C.H. Penn.
    Verweerder heeft zich laten vertegenwoordigen door zijn gemachtigde, voornoemd.
    Verzoekers hebben als deskundige meegebracht J. Koetsier, gewezen huis- en bedrijfsarts. Mevrouw D.L. Röver, medisch onderzoeksjournalist, is als partij niet toegelaten als deskundige.

    2.Overwegingen

    Ingevolge artikel 8:81 van de Awb kan de voorzieningenrechter van de rechtbank op verzoek een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

    Voorzover hierbij het geschil in de bodemprocedure wordt beoordeeld, heeft het oordeel van de voorzieningenrechter daaromtrent een voorlopig karakter en is dat niet bindend voor de beslissing in die procedure.

    Onder toepassing van artikel 6:20, vierde lid van de Awb worden het bezwaar en het verzoek om een voorlopige voorziening van verzoekster geacht mede te zijn gericht tegen het besluit van 10 september 2009.

    Ter zitting hebben verzoekers het verzoek om voorlopige voorziening nogmaals aangepast. In overleg met de vertegenwoordiger van verzoekers stelt de voorzieningenrechter vast dat slechts aan de orde is de vraag of de voorlopige voorziening, inhoudende onmiddellijke openbaarmaking van documenten op grond van de Wob, getroffen dient te worden en wel op straffe van een dwangsom. Een dergelijk verzoek om voorlopige voorziening komt niet snel voor toewijzing in aanmerking omdat een dergelijke voorziening een zeer ver strekkend en onomkeerbaar karakter zou hebben. Voor een zo ver strekkende beslissing is in beginsel slechts plaats indien ernstig moet worden getwijfeld aan de rechtmatigheid van het besluit en een zeer zwaarwegend spoedeisend belang daartoe noopt. De voorzieningenrechter is vooralsnog van oordeel dat, gelet op inhoud van het besluit van 10 september 2009 en de daarin neergelegde motivering, geen grond bestaat voor deze ernstige twijfel en dat geen sprake is van een zodanig spoedeisend belang dat het treffen van een voorlopige voorziening is gerechtvaardigd. Verzoekers hebben niet aannemelijk kunnen maken dat het gestelde belang dermate zwaarwegend is dat de beslissing op bezwaar – die, zoals gesteld ter zitting, binnen vier weken zal worden genomen – niet kan worden afgewacht. De voorzieningenrechter overweegt hiertoe dat het belang van verzoekers, zoals ter zitting is gebleken, voor al is gelegen in informatie omtrent de samenstelling van het vaccin tegen de Mexicaanse griep en de mogelijke bijwerkingen van dit vaccin. Deze informatie is inmiddels beschikbaar op de website van de EMEA, onder meer – zoals Koetsier verklaarde – met een Nederlandstalig gedeelte.

    Gelet op voorgaande bestaat geen aanleiding een voorlopige voorziening te treffen.

    De voorzieningenrechter informeert verzoekers dat het verzoek om verweerder een dwangsom op te leggen wegens te laat beslissen op de aanvraag niet voor toewijzing in aanmerking kan komen. Verzoekers hebben de aanvraag ingediend vóór 1 oktober 2009, de datum waarop de Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen in werking is getreden. Ingevolge het in deze Wet opgenomen overgangsrecht blijft het recht zoals dit gold voor de datum van inwerkingtreding van deze Wet van toepassing op aanvragen die vóór deze datum zijn ingediend.

    Voor een proceskostenveroordeling bestaat geen aanleiding.

    3.Beslissing

    De voorzieningenrechter van de rechtbank

    – wijst het verzoek om voorlopige voorziening af.

    Deze uitspraak is gedaan door mr. W.J.B. Cornelissen, voorzieningenrechter, en door deze en Y. van der Zaan-van Arnhem als griffier ondertekend. Uitgesproken in het openbaar op
    30 oktober 2009.

  5. sorry maar vond het heel grappig, en john als jij denkt dat je gewonnen hebt , dan heb je ook gewonnen. het is jou waarheid zo als ze hier dat zo mooi kunnen zeggen.
    maar mijn waarheid is dat klink gewonnen heeft en laat dat nou net de zelfde waarheid zijn als de rechter.

    zo john, party on dude , ga lekker salvia’s roken of zo !!

  6. ehhh john ,na het roken van de salvia’s kun je beter een half uurtje niet reageren , aangezien je brein er wat verward door word.

    en trouwens ik herken je liefdevolle manier van reageren.de positieve intenties die je uit stuurt. best goed voor een narcist ? john je zit in een stijgende lijn en nu rustig nog een keer de uitspraak nalezen ok ?

    ps en toch heeft klink gewonnen en is die Röver niet toe gelaten.

    http://www.youtube.com/watch?v=YwEMxYggoKQ

  7. Ben het helemaal met je eens John! Overwinning omdat het moment voor de aandacht voor informatie rondom mexicaanse groep vaccin (==troep) alleen maar toeneemt.
    Hoe meer exposure hoe meer mensen er over gaan nadenken en beslissingen (her)overwegen 🙂

    Laat die Gait en Franciscus1 maar aanmodderen…zij kiezen corruptie/onwetendheid/oppervlakkigheid/teruggang etc.

    Wij kiezen voor voorruitgang, kennis, vernieuwing, diepgang etc. Laten we dat pad volgen 🙂

  8. @DingieM: ik kom in ieder geval met spijkerharde argumenten zonder broodje aap. Zoals gewoonlijk wordt er inhoudelijk steeds om mijn argumenten heengewalst en speelt men het gefrustreert op de boodschapper. Tja, geeft niets hoor, maar het zegt natuurlijk genoeg. Ik blijf bij mijn standpunt dat er een hoop onzin en leugens over dit vaccin wordt verkocht en wat een rechtzaal nog niet eens zou halen.

    Gisteren kwam opnieuw het trieste bericht naar buiten toe dat een kerngezond driejarig meisje bezweek aan deze griepvariant. Mijn condolances naar haar ouders toe. Ik denk dat het noodzakelijk wordt dat alle kinderen in Nederland worden gevaccineert tegen dit H1N1 virus. Degene die met leugens en met een trieste zucht voor wat aandacht ouders zo’n preventieve behandeling naar hun kind toe proberen te onthouden, beschouw ik niet meer als een volwaardig mens.

  9. @ franciscus:
    “Ik blijf bij mijn standpunt dat er een hoop onzin en leugens over dit vaccin wordt verkocht en wat een rechtzaal nog niet eens zou halen.” Ja inderdaad! Maar door wie nog ’t meest en waar je ’t juist niet van mag verwachten? Juist, farma-industrie! en daarmee dus ook de poppetjes Klink, Oosterhuis en de hele ‘gang’ aan pro-vaccinisten!

    Ik heb het artikel van John Consemulder “Aan het licht brengen..” op http://www.argusoog.nl gelezen en sta volledig achter zijn standpunt. Hij komt met goede documentatie én argumentatie. Om een vd vele voorbeelden te noemen: de uitzendingen van Tros Radar. Nogmaals: http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1237 en http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1239

    Wat is je reactie op deze filmpjes?
    Deze vraag richt ik ook meteen aan Gait.

    en dan jouw uitspraak:
    “..beschouw ik niet meer als een volwaardig mens”.

    Daarmee zeg je voor mij genoeg francisco. Je hebt dus zowiezo geen respect voor andermans keuze en vrijheid tot kiezen. Met deze uitspraak oordeel je dus in feite over ’the man in the mirror’.

    En de mensen van Tros Radar, zijn die dus voor jou ook geen volwaardige mensen? En het overgrote deel van alle verpleegkundigen, artsen en doktoren die zelf de griepspuit ook niet willen: ook niet volwaardig mens?

    Waarom wordt er zo moeilijk gedaan over openbaarheid van bestuur als er niks te verbergen valt? Zo redeneert de staat toch ook als ’t om onze privacy gaat?!!

    Spijtig voor al diegenen die hun spaarcentjes hebben belegd in eoa pharma-bedrijf; erger is dat je je gezond verstand en geweten aan de wilgen hangt om je (geïnvesteerde) geld (terug) te verdienen. Geld mag groeien maar niet ten koste van je medemens!

    @ John Consemulder: BRAVO!!! BRAVO!!! Ik ben het roerend met je eens en heb respect voor jouw onderzoekswerk!

  10. Ik meen dat het overgrote deel van NL tegen die vaccinatie is, als ik zo overal de reacties op artikelen op internet lees, dan staan er maar weinig reacties bij van mensen die zich zorgen maken om de griep en zsm een prik willen hebben.

    Dat zegt voor mij al genoeg en het geeft ook meteen aan dat Fransicus001 het overgrote deel van NL dus geen volwaardige mensen vindt. Beetje jammer zo’n uitspraak

  11. @ franciscus het is nog niet eens bewezen dat dat 3-jarige meisje aan de Mexicaanse griep is overleden. Het wordt zo gezien en in de media rondgebazuind om angst te doen zaaien; “O, help vaccineer maar alle kinderen, of ze al niet genoeg krijgen ingespoten. Het is puur het bewustzijn te beschadigen en worden er diverse leugens verspreid en zeker door de media vele arguementen verdraaid verspreid, geloof jij maar in al die onzin wat de media naar buiten drukt wat wij tot op een zekere hoogte willen geloven.

    Bezint eer ge begint!

    Weet u dat u vrijwillig mee doet aan een medisch experiment wanneer u een Mexicaanse griep vaccin laat inspuiten?

    Het vaccin bevat pesticiden die sinds 2005 door de Nederlandse overheid verboden zijn!

    Laat u zich hiermee inspuiten?

    De partij vaccins die nu zijn ingekocht dienen eigenlijk in beslag te worden genomen volgens de regelgeving ten aanzien van het gebruik van verboden stoffen!

    Aldus Dhr. A. van Rooij in bijgevoegd document.

    http://www.verontrustemoeders.nl

  12. Bezint eer ge begint!

    Beseft u, dat u vrijwillig mee doet aan een medisch experiment, wanneer u zich met het niet geregistreerde Mexicaanse griepvaccin laat inspuiten?

    Het effect op kinderen, zwangere vrouwen en mensen met auto-immuunziekten is niet getest.

    Dit vaccin bevat WEER kwikverbindingen.

    Thiomersal , dat sinds 2004 door de Nederlandse overheid, stilzwijgend uit de vaccins is verwijderd , om het lichaam niet onnodig met

    kwik te belasten! (Zie bijgevoegd document Kamerstuk ondertekend door toenmalig minister van Volksgezondheid H. Hoogervorst)

    Laat u zich hiermee inspuiten?

    Deze partij, ongeteste vaccins met Thiomersal, dient eigenlijk in beslag te worden genomen!

    Of u weigert openlijk mee te doen aan een medisch experiment.

    http://www.verontrustemoeders.nl

    Bijgevoegd:
    Kamerstuk.
    Vaccin met Thiomersal.
    EMEA gegevens verzameld door Désirée Röver.

    Het is juist dat de vaccins die in Nederland gebruikt worden voor de jaarlijkse influenzacampagne sinds 2004 geen Thiomersal meer bevatten. De reden om Thiomersal uit vaccins te weren is niet geweest bijwerkingen te voorkomen, maar om het lichaam niet onnodig met kwik te belasten. Ook de in Nederland voor het Rijksvaccinatieprogramma gebruikte vaccin bevatten geen Thiomersal.
    Het verdwijnen van Thiomersal uit de influenzavaccins is min of meer stilzwijgend gebeurd. Wel is het in de bijsluiters bij de betreffende producten te lezen als ze Thiomersal bevatten. De vaccinatiecampagne voor dit jaar heeft inmiddels al plaatsgevonden zodat het actief informeren van huisartsen over de afwezigheid van Thiomersal mijns inziens niet zinvol meer is. Wel zal ik de betrokkenen verzoeken om dit punt in de campagne van volgend jaar mee te nemen.
    De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
    H. Hoogervorst.

    en wat zit in alle vaccinaties Thiomersal, wat veel soorten ziektes kan veroorzaken en o.a ook op oudere leeftijd Alzheimer wie dit niet geloven wil, ervaart zijn eigen mening….lees allen nogmaals eens goed de bijsluiters die door Paul zijn toegevoegd over Thiomersal

  13. #

    @Drs John Consemulder: men kan juist heel goed vaststellen wanneer het een H1N1 variant betreft. Zoals ik al in een eerder reactie schreef, mijn diepste deelneming aan de ouders van dit driejarig kerngezond meisje wat overleed aan deze H1N1-variant. (vreselijk om je kind zo jong te moeten verliezen, dat wens je niemand toe) Vooral kinderen worden nu getroffen door deze griep. Daarom wordt het tijd alle kinderen in Nederland nú te vaccineren.

    Posted by franciscus001 | oktober 31, 2009, 09:50

    #

    Misschien is mijn deelneming wel dieper door juist aan alle ander ouders duidelijk te maken dat vaccinaties berusten op onbewezen effectiviteit en bewezen schadelijkheid. Dat wens je inderdaad niemand toe. Aanwijzingen zijn overigens nog steeds geen bewijs, bijna alle slachtoffers waren al ziek, oftewel vatbaar voor ALLERLEI infecties. En hoe zat het ook alweer met omgekeerde bewijslast? Als een kind sterft of ernstig ziek of verlamd raakt na vaccinatie is het ‘toeval’ en wordt het al niet zo goed werkende ‘monitor systeem’ (wat artsen om diverse redenen niet echt gebruiken) wederom over geslagen. Ineens zijn wetenschappers allemaal spiritueel als het hun uitkomt: “het zal wel karma zijn, uiteindelijk zou het toch wel gebeurd zijn, de vaccinatie heeft het niet veroorzaakt, maar iets onvermijdelijks alleen maar verspoedigd” In plaats van de medische vinger aan de pols op de zere plek te leggen…

    Vooral kinderen *en ouderen en andere mensen met een verzwakt of nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem)worden altijd in het griepseizoen meer getroffen door de griep, er sterven er jaarlijks vele, ook na vaccinatie (zoals elke epidemie eerder veroorzaakt wordt door vaccinatie en daar zijn alle bewijzen voor). Er is een grotere kans (terwijl je in het nu leeft) om te overlijden door een blikseminslag, heb jij deze vaccinatie ook al gehaald? Was dit kind niet al ziek, is het kind niet door iets anders dan de griep gestorven? Waarom mag de omgekeerde vaccinatie psychologie wel ingezet worden als excuus bij sterfgevallen na (en door) vaccinatie, maar niet in het geval het een kind betreft met een andere doodsoorzaak dan griep?

    Zelfs in het vaccinatie propaganda boekje bij Ouders van Nu (jaja, betaald door farmaceut Abbott) wordt door kinderinfectioloog Tom Wolfs vermeld dat er geen reden is om bang te zijn voor de Mexicaanse griep en Ab en Roel noemen dit nu ook ineens. Maarondertussen gaat de subtiele manipulatie wel door. Zolang er in de pers maar meldingen blijven komen van kinderen die sterven, wordt er op het schuldgevoel van de ouders ingespeeld. Bezorgde ouders in beeld bij het journaal, maar geen woord over de schadelijke effecten, levensgevaarlijke inhoud van vaccins en het feit dat vaccinaties niet wenselijk zijn volgens velen. Noem je dat een neutrale discussie?

    Het kind is gestorven. Altijd vreselijk, lijkt me duidelijk. Maar als we zouden antwoorden in de lijn van het RIVM (die zelfs mensen stuurt om ouders te beïnvloeden om vooral niet de vaccinatie de schuld te geven na schade, als je in de zorg zit zou ik me hier eens zorgen om maken..)zou je kunnen antwoorden: “ja, het heet niets met de griep te maken, een vaccinatie hiertegen zou de dood alleen maar hebben bespoedigd”. Snap je de omgekeerde psychologie die steeds wordt toegepast? Polio is ‘uitgeroeid door vaccinatie’, dus laten we deze polio maar een andere naam geven, ook weer opgelost. En vooral ouders afwimpelen, terwijl er een monitoringsysteem bestaat (als artsen die al gebruiken, want stel je voor dat de gezondheidsinspectiedienst langs moet komen om mijn patiënt te onderzoeken, moeten we al helemaal niet hebben). Volgens een burgemeester waren er duidelijke aanwijzingen. Een burgemeester?

    En je hebt het al helemaal mis dat H1N1 eenvoudig te detecteren is, zelfs de ‘experts’spreken over “het grote verschil tussen de gewone griep en deze nieuwe variant is dat mensen meer risico lopen besmet te raken”.” Pardon? Gelijk maar een grioeprisico meter via nonaochip meespuiten dan maar? Want hoe kunnen we anders inschatten welke griep we hebben? Eerst honderd keer griep krijgen en overleven (zonder vaccinatie, anders wordt deze kans kleiner) en dan kijken of er 60 van de 100 gevallen toch een andere griep was, zoiets? O wacht, Ab heeft tests waar weer geld aan verdient kan worden. Maar ja zegt hij; beter is natuurlijk om je te laten vaccineren, ben je er gelijk van af.

    Mijn diepste deelneming aan de ouders van dit kind, aan de ouders van alle kinderen die straks onnodig worden gevaccineerd (zelf Roel spreekt over een lichte epidemie) en alle mensen in de zorg die later klachten ondervinden na vaccinatie, want dat wens je niemand toe.

    Posted by Drs. John Consemulder | oktober 31, 2009, 10:41

  14. Misschien had je deze propaganda nog niet gezien?

    http://www.nd.nl/artikelen/2009/oktober/24/-juist-kinderen-van-0-4-jaar-ook-inenten-

    Die jeugdarts Begeman vindt het onbegrijpelijk dat Klink hier niet eerder mee kwam…want kinderen kunnen helaas niet zelf duidelijk maken dat ze zo graag de vaccinatie willen…is ene beetje haar strekking…Ik vond een pdf over haar werk, alle noten verwijzen naar Gezondheidsraad studies, RIVM info en zelfs informatie met Welcome erin (Glaxo Welcome dus…). En Ab Osterhaus meldt dat er mogelijk te weinig vaccins zijn ingekocht als ook de peuters een risicogroep vormen…Pardon? Er waren er toch al 34 miljoen (teveel) ingekocht? 17 miljoen mensen, maal 2? Is Nederland weer gegroeid sinds dit besluit??? Let op mensen: propaganda! Zojuist op journaal…

    Posted by Drs. John Consemulder | oktober 28, 2009, 18:48

  15. #

    O ja, je had het laatst over ‘tests’. Ben je op de hoogte van het feit dat farmaceuten als enige commerciële industrie zich niet druk maken om product verbetering en verbeteringen op het gebied van veiligheid en effectiviteit? Waarom? Heel simpel: omdat elke kleine aanpassing of wijzing betekent dat er weer licentie moet worden gegeven. Dus eenmaal door de FDA of RIVM en men zit goed…Ook bijvoorbeeld in het geval van een HPV-vaccin wat uiteindelijk goed werd gekeurd door de FDA (hiervoor Public Health Service en daarna DBS, maar na wat schandalen op het gebied van belangenverstrengeling maar van naam gewijzigd). Dezelfde FDA die een paar jaar hiervoor had verkondigd dat het human papilloma virus (zogenaamd ‘verantwoordelijk geacht’ voor baarmoederhalskanker) helemaal niet baarmoederhalskanker kan veroorzaken…Een vaccinatie voor een bewezen niet bestaande oorzaak dus als experiment…

    Gelukkig is onze Roel (naast Ab en de Gezondheidsraad waar hij in zit)wel betrouwbaar, want toen hij nog bij de GGD Amsterdam mocht hij uiteindelijk de laan uit omdat was gebleken dat hij ongevraagd het bloed van homoseksuelen had gebruikt (een crimineel feit dus, waarvoor hij uiteindelijk werd ‘beloond’als toekomstig directeur van het huidige RIVM?) om zelfs met naam en toenaam te gebruiken voor aids onderzoek (daar was het bloed niet voor afgestaan en al zeker geen toestemming voor gevraagd). Lekker ‘neutraal en nuchter’, zoals het RIVM zou zeggen. ‘Baat het niet, dan schaadt het niet, volgens weer een andere RIVM autoriteit. Spuit mij maar lek!

    Posted by Drs. John Consemulder | oktober 31, 2009, 10:59

  16. http://www.dailymotion.com/video/x9mh9f_swine-flu-1976-propaganda_webcam

    De varkengriep hoax. Wetenschap kan worden opgevat als een geschiedenisles van gecorrigeerde fouten…Maar dan moet er natuurlijk wel geleerd worden uit deze geschiedenislessen. Zie video en leef dan weer in het ‘nu’, hopelijk met nieuwe inzichten.

    zie 07m 14s in video. Geteste vaccinaties, maar er werden andere vaccinaties verstrekt na de tests…Vergelijkbaar met een vaccin met adjuvanten terwijl er getest wordt zonder adjuvanten (squaleen)?

    Bekende neurologische problemen, die werden verzwegen dus. Guilanin Barre syndroom, auto-immuunziekten (squaleen, ook weer in de huidige vaccinatie, naast timerosal/kwik!)

    Een nieuw Golfoorlogsyndroom voor al deze kinderen zonder dat ze zich aangemeld hebben voor dienstplicht? Mijn oprechte deelneming aan de grote onwetendheid.

  17. Ik lees op dit moment weer even in mijn boek Vaccine A van Gary Matsumoto (wat ik ook aanhaal in mijn artikelen in relatie tot squalen studies). Maar laten we deze link hier niet vergeten:

    http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/over-het-goedje-squaline-dat-je-straks-ingespoten-krijgt/

    “Er zijn nu gegevens in meer dan twee dozijn peer-reviewed wetenschappelijke artikelen, van tien verschillende laboratoria in de VS, Europa, Azie en Australie, die met documenten staven dat op squaline gebaseerde toevoegingen aan vaccins, autoimmuunziekten teweeg kunnen brengen bij dieren… waargenomen bij muizen, ratten, cavia’s en konijnen.”

    Ik heb de studies van de diverse universiteiten uit diverse landen hier voor me. Nog iemand die als vrijwilliger wil dienen?

  18. En ‘gelukkig’is er ook nog het kwik, in de ernstige vorm van thimerosal, in dezelfde griepvaccinatie als ware ‘parels voor de zwijnen’.

    Meer weten over de bergen bewijs over kwik alleen al in vaccianties? Zie het boek van David Kirby: ‘Evidence of Harm, the mercury in vaccines’, ISBN 0-9578007. Op you tube zijn er ook genoeg filmpjes.

  19. @ mr. Prikkebeen bovenstaande tekst en dan jouw uitspraak:
    “..beschouw ik niet meer als een volwaardig mens”.

    Daarmee zeg je voor mij genoeg francisco. Je hebt dus zowiezo geen respect voor andermans keuze en vrijheid tot kiezen. Met deze uitspraak oordeel je dus in feite over ‘the man in the mirror’. Heb je hier goed gezegd en ben ik het ook mee eens. Er zijn hier op het forum een aantal die het tot dusver voor andere die wel vooruit willen en de balngstelling hebben dusdanig of misschien wél moedwillig kapot makenen niet verder willen komen, stil blijven staan in de 3D wereld…over het algemeen laat ze lekker daar blijven, zodat degene die wel vooruitgang boeken en zich van veel bewust is over kunnen gaan naar 5D waar we desondanks ook allen ons zelf kunnen zijn en blijven en op één lijn in vrede, harmonie en liefde verder kunnen leven.

  20. Nog even kwik tussendoor: De zogenaamde ‘bloedbrein barrière’ wordt beschreven als een barrière of membraan die werkt als afscheiding van het bloed voor de essentiële functionele elementen van het centrale zenuwstelsel. Het doel ervan is om de uitwisseling van metabolisch materiaal te reguleren of uit te filteren tussen de hersenen en het bloed (anders zouden onze hersenen zeer kwetsbaar zijn voor de duizenden door de mens gemaakte chemicaliën waaraan wij steeds worden blootgesteld via ons eten, drinken en het milieu, en voor de toxinen die we zelf in het lichaam aanmaken.

    Misschien vindt een ieder hier het interessant om te vernemen dat juist kwik deze barrière tussen bloed en brein kan doordringen (en er jarenlang vertoeven!) en de zenuwcellen vanuit het bloed kunnen doordringen (Berlin en Ulberg, 1963, Ware, Chang en Burkholder, 1974) Ja, kwik, dat zeer giftige, zilverwitte, vloeibare metaal inderdaad…

    combineer dit met het feit dat ons lichaam via het immuunsysteem het (in het lichaam voorkomende, en dat is juist het probleem!) squaleen dat ruw binnen wordt gespoten als een ‘vijand’ ziet en haar eigen natuurlijke op oliën gebaseerde cellen begint aan te vallen…dan ontstaat vanzelf een beeld hoe ingenieus misdadig de uitwerkingen kunnen zijn voor een ieder, maar vooral voor…het immuunsysteem van een klein kind (met nog niet volledig ontwikkeld brein en immuunsysteem en een gevoeliger bloedbrein barrière…

    U beschermt uw kind toch wel?! Wie het kleine niet (vaccin)eert, is het grote niet weert, zullen we maar zeggen…

  21. Hoe versterk je precies het immuun systeem John ? gezien dat je de aktiviteit moet opvoeren een de hand van witte bloedlichaampjes, de zooi die men wil toevoegen verminkt de structuur van witte bloedlichaampjes wat je nl ook terug ziet in de medicijnen die gebruikt worden voor suikerziekte en andere ziektes.
    Misschien moeten we ons FortKnox versterken met een beter functionerend immuun systeem.

  22. Daar kom ik binnenkort uitgebreider op terug (hopelijk in de vorm van een nieuw artikel als ik de tijd vindt), want er spelen veel zaken een rol. Naast rust, beweging, meditatie, vreugde, geluk, intentie, goede leefomstandigheden, weinig (maar niet te weinig) stress, goede ‘coping’ strategieën, sociale netwerken, positieve gedachten en emoties…is vooral goed kwalitatief (biologisch) voedsel meer dan van belang dan men denkt…Vooral fruit en groenten.

    Er is een sterke relatie mbt de afname aan infectieziekten. Vrije radicalen stelen electronen, anti-oxidanten (er zijn er diverse, met specifiek functies!) helpen hier weer bij. Dus goede multivitamines en mineralen naast goed voedsel (biologische, organische, dus geen ’toegevoegde’ chemicaliën voor mooi glanzende goed gebonden ‘Kruidvat’ tabletten svp…) helpen ook.

    Gezondheid (en gelukkig zijn) is de enige ware immuniteit en het het enige ware immuunsysteem is het hele (licht)lichaam! Ik kom er binnenkort nog wat uitgebreider op terug, want dit is een erg belangrijk onderwerp.

    Preventie en gezondheid ipv ziekte en vaccineren… Snijden en hakken kan altijd nog, maar liever gezond blijven zoveel mogelijk, toch?

  23. Ah alles wat ik bestel aan stofjes moeten puur natuur zijn op basis van natuurlijke produkten en geen chemische placebo’s of soort gelijkende niks zeggende produkten.
    Heb een favouriete Homeopatische huisarts en soort gelijke Drogist die erg thuis in in zijn produkten, wat ik omhoog haal en ze voor leg zijn ze elke keer erg in ge-intresseerd en onderzoeken dat naar hun eigen passie, meestal afsluitend met een kreet van vreugde.

    Voor snijden en hakken ga ik wel naar een echte Halal slager, dan weet ik gelukkig dat het ook nog op een rituele manier plaats vind.

    Ja graag als je erop terug kan komen, want naast mij zijn er ook een boel mensen die graag over willen schakelen naar natuurlijke produkten die eigenlijk al ziek zijn en hopen op een kans tot.

  24. De essnetie is het vergiftigen minimaliseren en het ontgiften maximaliseren. Het bizarre is dat met goed voedsel zelfs al aangerichte schade deels kan worden hersteld (en ik spreek nu nog niet eens over de spirituele/psychische/energetische/psycho-neuroimmunologische manieren van ‘herprogrammeren’ en ‘informeren’). Minder caffeine, chocolade, koffie, nicotine, alcohol en andere ‘verzurende’informatie.

    Vaak dienen we ons immuunsysteem niet zozeer te ‘versterken’, maar eerder ‘balanceren’ denk ik.

    Vitamine A als immuun systeem vitamine, zink als immuunsysteem mineraal (anti-oxidant). Vitamine C. Vitamine E (d-alpha tocopherol of d-alpha tocopherol actaat)en nog meer helpers.

    Weinig suiker, weinig melk, weinig soya! Knoflook als anti-oxidanten (werkt ook tegen energetische vampieren!)Transfer factoren. Bio-elektrische technologie en zuurstof therapieën (bespreek ik later dus nog hopelijk).

  25. Laatste nieuws vanuit een contact in Frankrijk:

    http://actualite.portail.free.fr/france/31-10-2009/grippe-a-bachelot-defend-les-contrats-avec-les-laboratoires/
    de franse gezondheids minister is verbaast dan men haar verdenkt van
    belangen verstengeling. want beweert ze, we hebben de vaccinatie
    order geplaatst met zeer breed overleg met meer dan 100 experts.
    zij vind dat het juist is om als nog de gehele bevolking te
    vaccineren., op ethisch niveau,, vorige week is het aantal griep
    gevallen met 55 procent toegenomen. 17 procent van de fransen willen
    zich laten prikken, maar zegt zij,, als de griep meer toeslaat zullen er
    zeker meer volgen die de prik willen. 20.000 verplegers zijn nu al
    geprikt in frankrijk. het vaccinatie programma bedoeld voor de hele
    bevolking begint 12 oktober. ‘( ook nu weer, geen sprake van
    verplichting, noot van de vertaler)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.