Advertentie

Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE


De Stichting Stralinsarm Nederland heeft in juli jl. al aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om openbaarheid gevraagd van gegevens omtrent de a.s. Mexicaanse griepvaccinaties. Gezien het volksbelang zou je zeggen dat het ministerie niets te verliezen heeft en deze gegevens zou overhandigen. Zeker als je weet dat het Ministerie uiteindelijk toch over de brug zal moeten komen met informatie over een fundamentele zaak als deze.

Niets is echter minder waar! Het ministerie van VWS doet niets anders dan de procedure rekken en rekken, kleine overtredingen maken op deze Wet Openbaarheid van Bestuur en laat het keihard op een rechtszaak aankomen. De details van deze rechtzaak, die a.s. donderdag dient, lees je hieronder.

We geven even een chronologische volgorde van deze procedure. Oordeel zelf of je vindt dat het ministerie van VWS zorgvuldig en binnen de wettelijke termijn handelt of dat zij handelt als een persoon/organisatie die kennelijk iets te verbergen heeft en procedures aangaande openbaarheid bewust vertraagd, zonder enig bericht van haar kant.

Ingediend bij het Ministerie van VWS en CBG op 23 Juli 2009

vrouwe_justitiaSamenvatting:  Documenten overleg, randvoorwaarden alle evt. producenten vaccins. Randvoorwaarden contracten m.b.t. juridische aansprakelijkheid bij gezondheidsschade.

Het ministerie dient binnen 14 dagen te beslissen of 1 maal termijn met 14 dagen verlengen. Hierop hebben de minister en CBG hebben termijn verlengd tot 19 augustus.

Op 3 September, dus 2 weken na de overschrijdingsdatum, dient de Stichting een bezwaarschrift in wegens overschrijding fatale termijn. De termijn die hiervoor staat voor het Ministerie om hierop te reageren is 2 weken.

17 September: NIETS ontvangen!

25 september: Kort Geding wordt aangespannen tegen de Minister en CBG, ingediend bij de Rechtbank van Den Haag.  Met de eis: staak alle voorbereidende acties inzake de voorgenomen vaccinaties, totdat de, door de Stichting gevraagde informatie verstrekt is en het beleid kan worden beoordeeld.

Inhoud van het Kort Geding:

  • De burger heeft het grondwettelijke recht om beleid van de overheid te  mogen toetsen.
  • Bewijslast van onschadelijkheid vaccins ligt bij de overheid (Voorzorgsprincipe, art. 174 ).
  • Onschendbaarheid menselijk lichaam Volgens grondwetsartikel 11, EVRM artikel8 en strijdig met IHR (International Health Regulation(s)) die eenzijdig door WHO uitgeroepen kan/kunnen worden zonder realistische pandemie.

Dit Kort Geding, dat deze Stichting dus heeft aangespannen tegen minister Ab Klink van het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) dient op:

22 oktober om 14.00 uur, Rechtbank Zwolle, Hanzelaan 351.

PERSBERICHT Datum: 16-10-2009

Inzet van het Kort Geding is de weigering van zowel de Minster als het CBG om documenten inzake het griepvaccin vrij te geven. Op grond van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) heeft de stichting SAN daar op 23 juli 2009 om gevraagd.

De Rechter wordt verzocht om VWS en CBG te verplichten tot het verstrekken van deze informatie. Gevraagd wordt naar alle documenten die helderheid kunnen verschaffen omtrent de specifieke ingrediënten en adjuvantia van deze griepvaccins, over de producenten en over de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers gezondheidsschade oplopen door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie.

Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie (informed consent) .

Voor de stichting SAN is deze informatie van groot belang; bepaalde ingrediënten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel, onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten.

Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden. Op de website van de stichting, www.stralingsarm-nederland.org kan een dossier over de achtergronden gedownload worden.

Contactpersonen:

· Dhr. Jannes Koetsier, arts. Tel: 06-53 909 783

· Luuk van Dinter, juridisch adviseur v/d stichting. Tel: 0412-451 141

Contact: juridisch@stralingsarm-nederland.org

UPDATE

Goed verslag van rechtbanksessie Kort geding tegen ministerie van Volksgezondheid

23 oktober 2009

Gisteren diende in Zwolle het kort geding tegen het ministerie van VWS over het feit dat het informatie voor de burger achterhoudt en achtergehouden heeft over de (schadelijke) inhoudsstoffen die in de mexicaanse griepprik zitten en over de bijwerkingen van de prikken. Met name gaat het dan over de zogeheten adjuvantia, toevoegingen: kwik, squaleen en formaldehyde.

De adjuvantia
Kwik in vaccins is in veel landen al verboden. Het veroorzaakt oa autisme, naast dat het het immuunsysteem ondermijnt. En squaleen mag in de VS ook al niet eens meer in spuiten zitten. Het is oa verantwoordelijk voor het golfoorlogsyndroom. Als onderzoekers auto-immuunziekten willen veroorzaken bij proefdieren om mee te experimenteren (wat al een zieke toestand op zich is vind ik), dan spuiten ze squaleen bij de dieren in het bloed in.

Informatieplicht
Even weer over de gewenste informatieplicht: voor een potje pindakaas is informatieplicht over de ingredienten aan de orde, voor medicijnen is deze informatieplicht aan de orde, waarom niet ook voor de mexicaanse griepprik?

VWS ontkent eigen informatieplicht
De advocaat van het ministerie van VWS had gezegd: de bijwerkingen en ingredienten zijn bekend. De burger kan daarvoor naar de internetsite van EMEA gaan (ik weet niet waar het de afkorting van is, maar het is een Europees orgaan dat in dezen een grote autoriteit is). Maar: niet iedereen heeft internet, en: ik heb nog nooit voorlichting gehoord van de Nederlandse overheid die verwijst naar de site van EMEA.

Foldertjes onvoldoende informatief
Een arts ter plekke, Jannes Koetsier, vertelde dat de informatie van foldertjes in Nederland over de bijwerkingen onvoldoende informatief zijn. De bijwerkingen zoals die genoemd staan op de site van EMEA zijn bovendien veel ernstiger dan wat er in de Nederlandse informatiefoldertjes staat over de bijwerkingen.

Spoedeisendheid erkend
Dit gaf onmiddelijk de doorslag voor de rechter om de spoedeisendheid van de kwestie te erkennen. Bovendien zei Jannes Koetsier dat 99% van de huisartsen niet weet wat er in de vaccins zit voor de Mexicaanse griep, laat staan de burgers.

Slechte excuses voor ondermijnend gedrag
Het ministerie had voor de rechtzitting herhaaldelijk gedraald om op schriftelijke vragen van de stichting stralingsarm nederland (de eisende partij in deze zaak) over de mexicaanse griepprik in te gaan. De excuses om in dezen te dralen kwamen niet verder dan oa vakantie en fouten.

“Vertrouwelijke” informatie
Verder deed de advocaat van het ministerie van VWS gewichtig over 8 mappen met informatie over contracten met de farmaceutische industrie die de eiser had opgevraagd die vertrouwelijk is en die de rechter alsnog kan lezen. Eerder zijn die niet aan de rechter voorgelegd.

Rechter not amused
De rechter zei dat hij zelf wel zou uitmaken of hij die 8 vertrouwelijke mappen van het Ministerie van VWS alsnog gaat inzien en of hij het nog meeneemt in zijn besluit dat volgende week vrijdag hierover zal vallen. Hij was not amused over de vertragings- en procesondermijningstactieken van het ministerie van VWS.

Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Uitslag besluit rechter en vervolg
Volgende week vrijdag is de uitslag van het besluit van de rechter. Als hij besluit dat de Nederlandse regering onterecht informatie heeft achtergehouden over de ingredienten en bijwerkingen van de mexicaanse griepvaccinaties, dan ligt de weg open om civielrechtelijk dan wel strafrechtelijke stappen te ondernemen.

354 gedachten over “Rechtszaak tegen Ab Klink cs. UPDATE

  1. Kwik in vaccinaties als tijdbom (voorheen vertrouwelijk rapport van CDC)-persbericht advocatenkantoor Waters & Kraus:

    “Wat betreft de blootstelling, nagegaan op de leeftijd van 3 maanden, vonden wij een toegenomen risico van ‘neurologische ontwikkelingsstoornissen’; een risico dat groter wordt bij blootstelling aan thimerosal binnen de groep van ‘onwikkelingsstoornissen’ bij de subgroep genaamd ‘specifieke achterstanden’, en binnen deze subgroep weer bij de specifieke stoornis ‘spraakontwikkelingsstoornis’, en bij ‘autisme, stotteren en aandachtsstoornis'”…

    Toename autisme, adhd, kanker , auto-immuunziekten, gedragsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen iemand?

    Het lijkt helaas wel zo te zijn dat hoe meer je leert over de gevolgen van vaccinaties, des te meer je leert over over alle ziekten die men kan ondervinden…

  2. “Het onderzoek toonde haarfijn aan dat blootstelling aan meer dan 62 microgram kwik in de eerste drie maanden van een mensenleven het risico verdubbelt dat een kind autistisch wordt. De advocaten stellen dat kinderen in de eerste maanden van hun leven meer dan de 65 microgram kwik binnenkrijgen uit vaccins” (ik heb ergens een studie die aangeeft dat de maximale hoeveelheid voor volwassenen met een paar honderd procent werd overschreden in het geval van vaccinaties bij kinderen).

    Zie ook commissie Burton 2000 en 2001, waarna thimerosal als bewaarmiddel in ampullen met medicijnen niet langer meer werd toegepast…

  3. Wat doet kwik precies in het lichaam en wat zijn daar de symptomen daarvan?

    Volgens mij zijn dat neurologische prikkels op het gehele zenuwsysteem, welke dan eigenlijk worden uit geschakeled op lange duur ?

  4. Het was weer te verwachten, vanmorgen mijn korte en bondige reactie op dit artikel: http://www.telegraaf.nl/grieplijn/5206403/__Paniek_door_griepdoden__.html
    zeggende dat de WHO gisteren het advies had doen uitgaan om kinderen pas VANAF 10 jaar te vaccineren en dat 1 dosis voldoende wordt geacht, advies ook op de site door de huisartsenvereniging overgenomen, nou nee, niet dus….

    Heb nogmaals een gelijkluidende reactie achterlaten op de Telegraaf op dit nieuwe artikel (via mijn andere mailadres): http://www.telegraaf.nl/binnenland/5209161/__Klink__vaccin_tegen_Mexicaanse_griep_is_veilig__.html?p=1,1

    Voor de tweede keer vandaag heeft het moderator team in al zijn wijsheid besloten dit niét te plaatsen. Klink heeft nu weer schone handen, heeft alle credits teruggekregen en werd niét op de vingers getikt, niét op het matje geroepen en dus kan ie weer z’n gangetje gaan.

    Maar de mensen moeten toch weten dat dit niet te verwaarloze aanbevelingen zijn van de WHO????? Hoe krijg je dit nu verspreid onder het grote publiek, dat natuurlijk voor 99,5% NOOOIT op sites kijkt zoals WTK, Argusoog enzo en zich alleen baseert op deze godvergeten eenzijdige Telegraaf/RIVM voorlichting. Ben gewoon eventjes erg boos!

  5. @ Ellen,

    Snap je woede, maar als je kijkt naar alle andere reacties dan kun je stellen dat je niet de enige bent, sterker nog, het merendeel van NL wordt wel steeds wakkerder en peinzen er niet over om een prik te gaan halen.

  6. @ Ellen

    DE telegraaf is voor slapende mensen bedoeld, die zich liever nog een aantal malen omdraaien dan opstaan en d’r voorgaan.
    Er is geen open vrijheid van mening in dit land, geen democratie, geen welvaart van vooruit gang, maar pure sencuur omdat men alleen het feit wil zien aan de hand van keiharde bewijzen en feiten.
    Hier kan je nog een snik kwijt want je kreet hier wordt niet zo gauw verwijderd.

  7. @Paul, even in een hurry deze link van de Material Data Safety Sheet van Eli Lilly voor Thimerosal (kwik), bijwerkingen o.a.: verandering in het sperma, neurologische effecten (slapeloosheid, trillingen, hoofdpijn, anorexia..), leveraandoeningen enzo..

  8. @ Paul: even vooropgesteld, in 2002 heeft de toenamilige minister voor volksgezondheid het besluit genomen om kik uit het milieu en dus uit de voedelketen te halen. Zij maakte een uitzondering voor amalgaam en nu wordt deze uitzondering wederom weer gemaakt voor vaccinaties. We moeten dus maar aannemen dat gif overal zeer giftig is, maar niet in ons lichaam…

    Een ander punt: het probleem is dat we veel weten, maar vooral weten dat we veel niet weten (mbt de lange termijn gevolgen van kwik). Maar op basis van het voorzorg principe maakt dat de situatie alleen maar ernstiger lijkt mij…Want we zouden nu toch ook geen asbest in vaccinaties accepteren, toch?

    Ik noemde hierboven al de neurologische problemen, maar de schadelijke effecten van kwik zijn overal in het lichaam te vinden: psychische stoornissen, aandoeningen in de mondholte, effecten op de spijsverteringsorganen, effecten op diverse lichaamssystemen, zenuwstelsel, ademhaling, afweer, hormonale systeem, etc.

  9. Eerste symptomen kwikvergiftiging in centraal zenuwstelsel zijn: gevoellossheid en prikkeling van vingers, tenen, neus en lippen; het beven van de handen en vaak het verlies van controle over de fijne handbewegingen; ook kan men moeilijk lopen, wat samenhangt met ataxia (onregelmatige spierbewegingen en gebrekkige spiercoördinatie).

  10. @ Ellen

    Jij mag me vaccineren met al je links ter informatie, beter ervan op de hoogte te zijn gebracht dan te nimmer er ooit iets over gehoord te moeten hebben.
    Aan dit vaccin zit dus ook nog een goede kant.

    @ John

    Kwik kwik slow en vliegens vlug wordt je vol gestopt en gepropt met zaken als OMEGA vet zuren, vette vis en andere aanvullende quick zaken.

    Zou haast willen verontstellen dat we al haast niet meer zonder kunnen omdat we al jaren lang van alles wordt voort wordt gelogen omtrent we het zo hard nodig zullen hebben.

    Het vreemde is zeker in ons geval als mens dat we heel briefelijk vol komen te zitten met al deze rommel terwijl ons huisdier in hoogste kwaliteit het juiste gezondheids maaltijden wordt voorgeschoteld.

    Tijd oms eens om te switchen naar een BONZO honden menu of een sheba katten maaltijden, zonder lol en dol.

    Zou er best trek in hebben…. want er zit geen enkel E-nummer aan toegevoegd…

  11. Wat kan je aan kwik vergiftiging doen ?

    Chlorella, een soort alg, zou hiervoor geschikt zijn.
    Google maar eens.
    Op naturalnews staat hierover ook het een en ander meen ik me te herinneren.

  12. Ik gebruik al een paar jaar chlorella en bij http://www.fonteine.com
    bestel ik deze altijd in poedervorm.
    Ik voel mij vitaal en gezond.
    Er zit veel chlorofyl in chlorella
    Chlorella is een groene micro-zoetwateralg en een bijzonder complete voedingsbron voor de mens. Het bevat alle vitamines behalve vitamine D. Bevat in het bijzonder meer vitamine B12 dan orgaanvlees, en veel bètacaroteen. Ook bevat één soeplepel chlorella 3 maal zoveel ijzer als de Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid. Het bevat 60% eiwit, dat is het hoogste eiwitgehalte van elk voedsel. Het bevat ook de grootste hoeveelheid omega-3-vetzuren en chlorofyl van alle zoet- en zoutwateralgen; deze helpen de “slechte cholesterol” te verlagen.
    Gebleken is dat de stoffen die zich in de celwand van de Chlorella bevinden, zich door een natuurlijk fixerend vermogen kunnen binden met zware metalen als lood, kwik en cadmium en zodoende een sterk reinigende werking hebben. De combinatie van deze reinigende stoffen noemt men ook wel de Chlorella Groei Factor (CGF). Dankzij het hoge gehalte aan chlorofyl vergemakkelijkt Chlorella het verteren van voedingsstoffen als eiwitten en remt het de groei van ongewenste bacteriën. De behandeling van darm- en maagklachten kan met Chlorella effectief worden ondersteund. Chlorella maakt het bloed krachtiger; het helpt het calciumgehalte op peil te houden en het verbetert de opname van ijzer.

    Verdrijft vermoeidheid
    Versterkt het immuunsysteem
    Prestatieverbeterend
    Helpt bij bloedarmoede
    Vertraagt het verouderingsproces
    Verbetert spijsvertering en stoelgang, helpt tegen constipatie
    Helpt bij het vermageren
    Houdt huid fris en jong
    Helpt bij slechte adem en lichaamsgeurtjes
    Helpt tegen hoge bloeddruk
    Stimuleert de interferonproductie die zelf de productie van macrofagen
    Het bevalt me erg goed en het is betaalbaar op deze manier.

  13. Ja Riet die van Ron heb ik ook en is de goedkoopste die ik gevonden heb.
    Daarbij vertrouw ik Ron en waardeer ik zijn werk dus als je dat spul toch koopt doe het dan bij hem.

  14. Ja chlorella heb ik ook al een maandje of 8 gebruikt, gebruikt op dit moment na een nieuwe sessie MMS van 4 weken probiotica met zuivere vitaminen C ( poedervorm zonder toevoeging) en D3.

  15. chorella is inderdaad goed werkend, optimaliseert de spijsvertering en vermindert bovenstaande klachten inderdaad van riet. ik slikte daarnaast ook nog van Biotics reearch Lacozyme dat is ook voor een goede darmflora.

    @ Paul de probiotica helpt ook zeker goed voor de spijsvertering en voor diverse klachten. Zo gebruik ik dit nu ook een tijdje na een week of 3 een sessie van MMS. de Vitamine C (poedervorm zonder toevoeging) doet ook wonderen en is goed werkend en geldt ook voor de vitamine D3

  16. Joepie! Mijn reactie werd door de wijze heren van het moderatorteam van de Telegraaf geplaatst nav weer een nieuw artikel dat 73% zich (en hun kinderen) wil laten vaccineren:
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/5211081/__Nederland_wil_kinderen_inenten__.html

    “Hier in Frankrijk luiden de cijfers wel even anders; slechts eenvijfde (19,3%) wil zich laten inenten. En minister Bachelot is erg verheugd over het advies van de wereld gezondheids organisatie dat 1 dosis voldoende schijnt te zijn. Zijn ze hier dan beter geïnformeerd?”

  17. Guido Guido

    ik lees deze site al een tijdje en het valt me op dat je de lijn van de reacties probeert te sturen. in dit stuk heeft hij een reactie van Gait gewist.

    het betreft het stuk je wat begint met de tekst Gewonnen !!

    dit riekt naar censuur
    tevens word door het verwijderen van het bewuste reactie van gait de strekking en de lijn der reacties negatief voor gait, en lijkt gait uitzonderlijk hard tegen dhr consemulder te reageren terwijl de reactie van consemulder een reactie was op de reactie van gait en niet anders om.

    Censuur komt in een dictatuur als china aan het licht maar ook op een site als deze. guido wees daar bewust van. en zet eventueel de reactie van gait terug zodat het beeld completer word en eerlijker tenopzichte van gait.

  18. Misschien is het wel niet Guido geweest, maar ik of een ander die ook het remove knopje kent voor deze site, tevens kan ook een foutje in de data base zijn van deze site, dus van alles is mogelijk, misschien heeft Gait wel gemailed aan Guido om het te laten verwijderen als fouttief gepost.

  19. @ Paul

    goedenavond ! tjonge wat flauw inderdaat is mijn reactie gewist en dit plaatst mijn reacties in een heel ander daglicht
    CENSUUR guido CENSUUR ik ben niet beledigend geweest ik heb alleen een reactie geplaatst ieder is hier toch welkom ondanks dat je een andere visie hebt ? teminste dat zeg jij

    CENSUUR !! en dat op een site die graag wil weten of is het vergeten ?
    het valt me vies van je tegen guido.

  20. tja moos
    als volgens guido informatie uit vaccinaties weggelaten word , dan is de wereld te klein. als een reactie hem niet aan staat past hij de reactie gewoon aan of wist hij hem.
    dat heet meten met 2 maten.
    en CENSUUR !!

  21. Allemaal kwik en fit ‘rennen’ voor ons griepprikje dan maar? Maakt het nog uit hoe groot de kans op schade na vaccinatie of een dosis van een giftige stof is als deze kans ’toevallig’ je eigen dochter treft (voor de volle 100 procent)? Vaccinaties zijn bewezen niet effectief (en veroorzaken aantoonbaar de epidemie juist) en zijn bewezen potentieel levensgevaarlijk.

    Het leven en ouders en hun kinderen hebben geen juridisch bewijs nodig (en mogen deze zelfs niet eens eisen omdat de vaccin producenten beschermd worden met hun belastinggeld), de realiteit van schade na en door vaccinatie is erg genoeg en berust wel op ware feiten. Men kan dan natuurlijk wel blijven roepen dat de kans klein is en er geen causale relatie is met het vaccin, maar vragen we ook om dit juridische bewijs als het onszelf of onze kinderen gebeurt? En willen we wachten om deze ethische vraag in de toekomst anders te beantwoorden dan we nu doen? In tegenstelling tot asbest is er nu wel voortijdig kennis voor in ieder geval deze ronde van vaccinaties. En dat zal hopelijk het verschil maken. Overigens zijn de effecten van alleen al thimerosal of alleen al squaleen in vaccinaties soms erger dan dit voorbeeld. Alleen omdat we iets maar niet willen inzien of geloven, is geen immuniteit tegen de ware feiten helaas. ‘We zullen er aan moeten geloven’, maar hopelijk wel voortijdig…

  22. Ik blijf eigenwijs en doordrammen! (Het blijft de grootste krant van Ndl, dus door velen gelezen):

    http://www.telegraaf.nl/grieplijn/5212367/__Vaccins_jeugd_maand_later__.html?p=19,1

    “Hij (Klink) baseert zich daarbij op het oordeel van alle instanties die naar de samenstelling van het vaccin kijken”. Nou nee, niet dus, waarom wordt nergens de aanbeveling van de WHO opgepikt van afgelopen week, waarin ze adviseren voorlopig kinderen ONDER de 10 jaar NIET te vaccineren omdat de bijwerkingen voor jongere kinderen nog NIET bekend zijn???? Waarom dit hardnekkige volhouden dat “vaccins veilig zijn”?

  23. @ Ellen

    Heerlijk zo’n eigenwijze dame als jij,kan ik een voorbeeld aan nemen…

    Go go go go Ellen!

    @ Riet jou wil ik ook wel even helpen…
    De Vitaminen D3 heeft Moos van het merk New Care Supplements, bevat geen suiker, gluten, lactose, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

    Ingredienten: Vitaminen D3 cholecalciferol 15 ug – 300% ADH en bevat verder Kokosolie 50 mg.
    Kleurstof: titaandioxide en ijzeroxide.

    We hebben verschillende versies in onze handen gehad en volgens op aanraden van een aantal Canadeze onderzoekers en natuurlijke geneesheren is dit produkt als beste getest.

    Je kan het laten bestellen bij iedere vitaminen drogisterij op een speciale winkel voor voedings supplementen.

    100 stuks voor 12.95 Euro.

    @ Remco

    Dank je wel voor je bezorgdheid, gebruik hier al een paar maanden Chlorella van Vital Green, een van de weinige produkten die goed leverbaar hier zijn, meeste wat uit Amerika komt is meestal bestraalt als het hier in Nederland arriveert.
    Maar er zullen altijd wel betere produkten verkrijgbaar zijn en ook een stukje goedkoper, want per winkel en merk verschilt het enorm veel.

  24. kijk wel uit met een teveel aan vitamine D de ADH is er niet voor niets

    Toxiciteitverschijnselen
    Extreem hoge doses vitamine D kunnen tot verlies van calcium uit de botten leiden. Men heeft ook aanwijzingen voor een verhoogde kans op een hartinfarct of atherosclerose gevonden[bron?].
    [bewerken]Acute toxiciteit
    In extreem hoge doses kan vitamine D toxisch, zelfs dodelijk zijn. Zo stierven in de Verenigde Staten enkele mensen nadat ze melk hadden gedronken waaraan per ongeluk een veel te grote hoeveelheid vitamine D was toegevoegd.
    [bewerken]Chronische toxiciteit
    De maximaal veilige dosis (bij chronisch gebruik) voor vitamine D3 is momenteel 50 µg (2000 IE) per dag. Volgens een risico-analyse uit 2007 kan deze waarde zonder bezwaar worden vervijfvoudigd tot 250 µg (10.000 IE) per dag[69], 100 maal de huidige ADH voor personen tussen 4 en 50 jaar. Bij kortdurend gebruik kunnen veel hogere doseringen gegeven worden. Zo werd na het geven van injecties met 600.000 IE (15 mg) de calcidiolspiegel verhoogd van 2 ng/ml naar 22 ng/ml bij tien ouderen zonder enige aanwijzing voor toxiciteit[70]. Dergelijke doses zijn niet alleen veilig, maar worden ook aanbevolen voor ouderen om vitamine D deficiëntie in de winter te voorkomen[71].

  25. Dank je wel Gait voor de waarschuwing bij over gebruik!

    Het maximale wat ik zelf in neem hier is max 2 x 15 µg per dag, maar hoe zit het dan als je nu de hele dag buiten in de warme zon bent geweest bij een temparatuur van 30 graden ?
    Hoeveel µg maakt je lichaam dan aan ?

  26. Vitamine D maakt men ook aan in de zon, het zonlicht maakt ook vitamine D aan in ons lichaam…. de dagen van verminderde zonnestralen is het extra slikken niet verkeerd

  27. Bof

    Hoe herken je het? Koorts en pijnlijke ontsteking van de speekselklieren en oorspeekselklieren. Het kind lijkt net een hamster door de opgezette klieren in de hals.
    Wat kunnen de gevolgen zijn? Ontsteking van de alvleesklier, schildklier en hartspier, reuma, eenzijdige doofheid en onvruchtbaarheid
    Hoe krijg je het? Via hoesten en niezen
    Wanneer wordt je ziek? 16 tot 25 dagen.
    Hoe vaak komt het voor? Voor de invoering van deze vaccinatie werden er jaarlijks 300 tot 800 patiënten in het ziekenhuis opgenomen met hersenvliesontsteking ten gevolgen van de bof. Sinds 1987 toen de vaccinatie tegen de bof landelijk werd ingevoerd is het aantal gevallen gedaald tot minder dan 50 per jaar. Vaccinatie geeft bij meer dan 95% van de gevaccineerde individuele bescherming.
    Vaccinatie: Alle kinderen worden via het RVP standaard op de leeftijd van 14 maanden en 9 jaar ingeënt tegen bof met de BMR combinatieprik. Na de tweede vaccinatie geeft deze naar verwachting levenslange bescherming

  28. @ allemaal

    Ik heb op mijn website over vaccinatie een aantal remedies op een rijtje gezet.
    Voor wie geinteresseert is:
    C:\Users\Riet\Documents\webs\Bloesemvaccinatie22okt2009\remedies.htm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.