Advertentie

Rode Kruis, wilt u luisteren svp..!


rode-kruis-522x391
Kennelijk plakt het Rode Kruis alleen pleisters op wonden die in het straatje van het Rode Kruis passem.. Met onderscheid van persoon, situaties en.. middelen. Wellicht dat de bewezen middelen, die niet in het ‘reguliere straatje’ vallen, wellicht tegen de schenen van ‘bestaande relaties’ (lees: farmaceutische industrie) kunnen schoppen.

Een oproep van Paul Harmans en Leo Koehof, om jou te vragen de petitie te ondertekenen, die het Rode Kruis oproept om eerlijk te zijn. Niet te ontkennen dat het een SUCCESVOLLE tests heeft gedaan met MMS om malaria bij een grote testgroep te elimineren.. Kijk voor het hele verhaal naar de dit artikel hierover op deze site, HIER

Later is op verzoek van de mensen in Oeganda, waar de eerste test succesvol was gedaan, nogmaals de MMS-test gehouden, op bijna dezelfde basis. HIER lees je het tweede artikel over de herhaling dus van het ‘experiment’ waarbij het Rode Kruis betrokken was. Ook deze tweede test toonde dezelfde resultaten..!

MMS? Wat is MMS eigenlijk..?
MMS staat voor ‘Miracle Mineral Supplement’, een krachtig middel tegen ziekteverwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het is een oplossing van natriumchloriet en gedestilleerd water, met een toevoeging van citroenzuur. MMS geneest niet, maar doodt ziekteverwekkers waarmee het in aanraking komt. Hierdoor kan het immuunsysteem zélf intensiever de genezing bewerkstelligen via het zelfhelend vermogen. MMS is een sterk middel om toxinen uit het lichaam te verwijderen.

Er zijn geen bijwerkingen en gezonde bacteriën worden met rust gelaten. Volgens Jim Humble, de ontdekker van MMS, kan het een doorbraak zijn in de strijd tegen veel, vooral hardnekkige ziektes, zoals diabetes, de ziekte van Lyme, aids, tbc, kanker, malaria en psoriasis.

MMS en het Rode Kruis..?
Het is werkelijk ongehoord, dat een organisatie als het Rode Kruis, die eerst achter de beide tests stond (zie de beide artikelen en onderstaande video), er alle medewerking aan verleende en de beide tests zelfs hielp organiseren, deze nu ontkent. Ondanks overtuigend foto- en filmmateriaal. En natuurlijk: ondanks de keiharde bewijzen in de vorm van de resultaten van de tests!! Hier de inleiding van Paul Harmans en daarna de inleiding tot de petitie van Leo Koehof, die de beide tests initieerde en uitvoerde. Zoals gezegd: SAMEN MET HET RODE KRUIS..!!

Feitelijk is het schandalig, dat het Rode Kruis ook afstand neemt van dit experiment en niet op normale wijze in gesprek wil en gaat met Leo Koehoff, die onlangs nog werd geprezen voor zijn pionierswerk met MMS, middels de Frontier Award. Alleen al het FEIT dat je er het zwijgen toe doet, na een minimaal  en uiterst politieke reactie, zegt in onze ogen al genoeg!

* * *

Wij burgers,

Wij burgers weten allemaal dat het Rode Kruis wereldwijd hulp biedt en dat ze dat kunnen doen door geld dat ze gratis en voor niets krijgen. Het grootste deel van dat geld is afkomstig van ons, van burgers wereldwijd, dmv collecte en inzameling, maar ook de miljoenen die een regering geeft, komen uit de zak van de burger.

Foto van 'Kerstin', de Duitse vrijwilligster in Oeganda, die óók met MMS heeft gewerkt in het 'Rode Kruis malaria-experiment
Foto van ‘Kerstin’, de Duitse vrijwilligster in Oeganda, die óók met MMS heeft gewerkt in het ‘Rode Kruis malaria-experiment

Wij burgers denken allemaal dat het Rode Kruis het onderste uit de kan haalt voor de doodzieken onder ons. We denken ook dat de top van het Rode Kruis een net zo’n groot hart heeft als al die duizenden Rode Kruis medewerkers en vrijwilligers en dus geen mens onnodig laat lijden en beslist niet laat dood gaan als er een manier is om al deze mensen te helpen, hen weer gezond te maken, zodat ze hun kinderen kunnen opvoeden, ze weer aan het werk kunnen, ze zodoende hun gezin kunnen onderhouden en hun land uit de armoede trekken.

Wij burgers denken allemaal dat als het elk jaar om meer dan 1 miljoen doden gaat, waarvan het grootste deel kinderen betreft, en daar een nieuw middel tegen wordt gevonden dat 100% werkt, het Rode Kruis staat te trappelen om daarmee aan het werk te gaan, toch, burgers?

Helaas, wij burgers zijn te goedgelovig, de top van het Internationale Rode Kruis WEET namelijk dat dat middel dat 100% werkt bestaat, ze WETEN dat het malaria binnen een dag volledig geneest, ze hebben het ZELF uitgetest, ze WETEN dat het een paar cent per patiënt kost om die zijn volle leven weer terug te geven en toch… doen ze er NIETS mee, ze ontkennen zelfs de test te hebben gedaan, ze negeren iedereen die ze op de feiten en bewijzen daarvan wijst.

Misschien dat deze petitie de top van het Rode Kruis op andere gedachten weet te brengen. Denk niet meteen dat het toch niets zal uithalen, laten we het in ieder geval proberen. Nee hebben we, ja kunnen we krijgen. Misschien dat ze oren blijken te hebben die naar ons, de burgers luisteren die hen van kapitaal voorzien om te doen wat ze nu vertikken te doen.

 

* * *

INTERNATIONALE RODE KRUIS:
X

Behandel slachtoffers van Malaria die wereldwijd doodgaan..!

x
Vertaling: Paul Harmans

x

PetitieRodeKruisDeze afbeelding toont een succesvol Internationale Rode Kruis project waarbij zij hebben bewezen dat een nieuw medicament voor malaria werkt in minder dan één dag. Je weet wellicht dat momenteel meer dan 1,2 miljoen mensen per jaar aan malaria dood gaan, het grootste aantal daarvan betreft kinderen. Niemand van deze mensen zou dood hoeven te gaan omdat er een snelle genezing van malaria bestaat welke minder dan een dag in beslag neemt en minder dan € 0,20 per behandeling kost..!

Meer dan 200 miljoen mensen per jaar lopen malaria op en dat zorgt in de landen waar malaria voorkomt voor armoede. Het Internationale Rode Kruis weet van het bestaan van deze snelle malariagenezing die zij zelf van 11 tot en met 16 december 2012 hebben getest en bewezen. De video die bewijst dat het  Internationale Rode Kruis dat daadwerkelijk heeft gedaan en het daarna ontkent en het middel weigert te gebruiken, is deze:

Er zijn duizenden anderen die van deze behandeling weten, maar die niet over de benodigde financiën beschikken om dit aan te pakken. Het Rode Kruis kan haar werk doen vanwege de donaties van miljoenen mensen rondom de wereld. Zij hebben het geld en ze weten van deze behandeling welke malaria binnen een dag geneest. Dit is een aanpak die het Rode Kruis zou moeten doen en ze zouden dat niet moeten weigeren omdat het hun geld zal kosten. Dat geld is afkomstig van de mensen in de wereld in de vorm van giften. Als anderen zien dat Het Rode Kruis duizenden mensen geneest, dan zullen zij aangemoedigd worden hetzelfde te doen.

Teken aub. deze petitie en geef het door aan zoveel mogelijk anderen. Help mee met het veranderen van de wereld. HET LEVEN VAN 1,2 MILJOEN MENSEN STAAT OP HET SPEL EN TEVENS HET LIJDEN VAN 200 MILJOEN ANDEREN ELK JAAR, ZIJ ZIJN AFHANKELIJK VAN JOU, DUS TEKEN DE PETITIE EN GEEF HET DOOR.

jim_humble_chart1Het verhaal achter de MMS:
“Tegen het eind van de vorige eeuw, in 1997, ontdekte ik in de jungle van Guyana, Zuid-Amerika, een middel tegen malaria. Een mineraal en een scheikundige stof waarvan al langer dan 100 jaar bekend is dat het voor dit doel gebruikt kan worden. Het mineraal wekt chloordioxide op en dat staat net zover van chloor af als keukenzout. In die tijd genas ik in de jungle gedurende 8 maanden malaria terwijl we naar goud zochten.

Dit mineraal is inmiddels door de FDA goedgekeurd als een desinfecteer- en conserveringsmiddel voor gebruik op en in voedsel en om (drink)water te zuiveren. Echter, de invloed van de FDA gaat niet verder dan de VS. Onwetende en ongevoelige critici rondom de wereld, die niet de tijd willen nemen om te leren, hebben een zeer daadkrachtige en boosaardige campagne tegen deze scheikundige stoffen gevoerd, omdat in de naam ervan het woord chloor voorkomt en daarom hebben grotere instanties geweigerd het uit te proberen.

We hebben die grotere instanties nodig om deze geneeswijze bekend te laten worden aan de wereld en het Rode Kruis beschikt over de gegevens en weet hoe ze het moeten toepassen. Ik heb persoonlijk in verschillende landen in Afrika meer dan 4000 gevallen van malaria genezen en dus weet ik dat het werkt. Denk aan de levens die hier vanaf hangen en teken svp. de petitie en geef het door (ik verkoop deze stoffen niet).”

Jim Humble

 Doe je mee? Teken de petitie op Avaaz. Klik op deze AVAAZ-banner hieronder en teken!

avaaz rode kruis petitie

62 gedachten over “Rode Kruis, wilt u luisteren svp..!

  1. We zouden met zijn allen de link van dit artikel naar de redactie van de Telegraaf kunnen sturen, het is een kleine moeite, wie weet schrikken ze daar net als het Rode Kruis echt ‘wakker’.

   Hier het contactformulier: http://www.telegraaf.nl/incoming/21072097/__Bericht_aan_Nieuwsdienst_Telegraaf__.html

   Ik heb het al ingevuld, alleen naam en e-mailadres is nodig en natuurlijk in het vak ‘bericht’ de link naar dit artikel. Ik heb daarbij alleen nog het volgende gezet: 1 miljoen onnodige doden per jaar!!

 1. Omdat ik al jaren collecteerde voor het Rode Kruis (vanwege dat mijn vader zich in de jaren 1940-1960 zeer verdienstelijk had gemaakt hiervoor) had ik weken geleden zowel het plaatselijk als het landelijk bestuur laten weten dat ik dat niet meer zou doen vanwege mijn boosheid over deze kwalijke ontkenning. Ik begrijp goed dat het Rode Kruis vastzit aan de regelgeving van de Wereldgez.Org.(wat uiteraard politiek geregeerd wordt). Evenzo goed wilde ik aan de bel trekken. Na een zeer nette briefwisseling werd mij gevraagd op het hoofdkantoor te komen om erover te praten. Daar heb ik op geantwoord dat ik de reacties liever zwart op wit zou willen via de mail. Maar dat was te “gecompliceerd”. Ik hoop dat er middels deze handtekeningactie meer druk op de ketel komt te staan.

  1. Geachte Ine, ik bewonder jouw inzet en het geeft aan dat het Rode Kruis snapt dat er iets goed mis zit als ze je daar op kantoor over willen spreken.

   Ik ga meteen de link van dit artikel op hun Facebook zetten, iedereen die dat ook wil doen: https://www.facebook.com/rodekruis

  2. Ja ik heb ook gepost op FB onder het kopje:

   Over welke onderwerpen lees/ zie/ hoor jij graag (meer) op onze facebookpagina? Laat het ons weten! Dan doen wij ons best om onze berichten daarop af te stemmen!

 2. Ik heb zojuist het Nederlandse Rode Kruis ook maar een mailtje gestuurd, doe dat svp allemaal! http://www.rodekruis.nl/dit-zijn-we/organisatie/paginas/contact.aspx

  Geacht Rode Kruis,

  Er wordt nog steeds (en dat zal blijven doorgaan!) veel moeite gedaan om het Rode Kruis te laten inzien dat ze fout bezig zijn door de behandeling die voor malaria bestaat volkomen te negeren en zich te verschuilen achter zogenaamde bureaucratische protocollen opgelegd door notabene de WHO, met als gevolg meer dan 1 miljoen doden per jaar!

  Bedenk u eens wat het voor gezichtsverlies voor het Rode Kruis zal zijn als dit in de toekomst groot in de reguliere media aan de kaak zal worden gesteld. Zou u willen dat ALLE burgers wereldwijd u als net zo onbetrouwbaar gaan zien als het bankwezen? Uw werk wordt namelijk door het geld van diezelfde burgers mogelijk gemaakt.

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/rode-kruis-wilt-u-luisteren-svp

  Vriendelijke groeten,

  Paul Harmans

  1. Ik heb net ook een mail naar het Rode Kruis gezonden.
   Is het ook verstandig om ook een mailtje naar de WHO te zenden ?
   Groet van Hillie

 3. Er was toch maar één test waarbij het Rode Kruis betrokken was, die in 2012? (wel twee video’s daarvan) Die laatste test in oktober vorig jaar moest toch juist een beetje stiekem gedaan worden, omdat de autoriteiten die wilden tegenhouden? Of heb ik nu wat gemist?

  Overigens staat er twee keer hetzelfde artikel gelinkt in de inleiding.

  1. Je hebt gelijk Dimitrey, het is al aan Guido doorgegeven en hij zal het beslist aanpassen. Ook de video geeft geen Nederlandse ondertiteling, de JWPlayer in het artikel neemt die blijkbaar niet mee. Die ondertiteling vind je wel op deze link:

   http://www.youtube.com/watch?v=EG-HO6yvvgc

 4. Voor gedreven sceptici van Skepsis en Skepp, geboren nee-knikkers en mensen die alles afkraken zonder naar de feiten te kijken, heb ik vanaf nu nog maar 1 standaard antwoord. (Iedereen met een ‘gezond sceptische’ houding die vragen heeft, die zal ik natuurlijk netjes van een passend antwoord en informatie voorzien.)

  Alle feiten en testen duiden erop dat dit middel MMS werkt. Natuurlijk moet er gedegen wetenschappelijk onderzoek komen wil bv het Rode Kruis hiermee aan de slag gaan, maar gezien de veelbelovende feiten moet dat onderzoek er METEEN komen. Elke dag weer sterven er onnodig 3000 (drieduizend!) malariapatiënten waarvan de meesten kinderen zijn!!

  Dus voor al die sceptici van Skepsis en Skepp en al die anderen die niet verder willen kijken dan hun neus lang is, stel je nu eens voor dat MMS absoluut werkt, zou je dan in plaats van mensen, organisaties, media en politiek met negatieve adviezen te bestoken, waardoor MMS voor altijd van de markt zal blijven, je niet eens gaan afvragen of je in dat geval meewerkt aan VOLKERENMOORD? Zouden jullie dat eens tot je geweten willen laten doordringen?

  1. Onderstaande reactie van het Rode Kruis ontvangen:

   Geachte mevrouw Van Akker,

   Het Rode Kruis volgt in haar (paramedische) hulpverlening de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die aangeven dat de enige wijze om malaria te bestrijden ligt in de preventie, tijdige diagnose en behandeling door geteste en goedgekeurde medicijnen in lijn met internationaal vastgestelde protocollen. Als Nederlandse Rode Kruis wijken we niet van dit uitgangspunt af.

   Datzelfde geldt voor het internationale Rode Kruis – zie bijgaande link naar de website van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen (IFRC).

   http://www.ifrc.org/en/news-and-media/opinions-and-positions/opinion-pieces/2013/ifrc-strongly-dissociates-from-the-claim-of-a-miracle-solution-to-defeat-malaria/

   Met vriendelijke groet,
   Caroline Groot
   Coördinator Contact&Admininstratie

   Aanwezig: ma, di, do, vrij

   cgroot@redcross.nl
   +31 70 44 55 756

  2. Dat is het standaard antwoord dat men de laatste maanden geeft, de service desk heeft dat ergens liggen en verstuurt het aan iedereen die over MMS begint. Een typische struisvogeltactiek en omdat men het in de broek doet voor de top van het Internationale Rode Kruis en voor de macht die de top verboden heeft met MMS te werken.

   Als dergelijke regels al jaren golden, dan had Klaas Proesmans, CEO van het Water Reference Center, nooit toestemming gekregen om het experiment in Oeganda op te zetten. Vanwege zijn bewijs van 100% genezing van malaria zijn er elite hotemetoten wakker geschrokken en hebben hun macht laten gelden, ter bescherming van hun miljardeninkomsten aan medicijnen (want MMS werkt niet alleen bij malaria) en wie weet om hun plan om de wereldbevolking af te remmen niet in het water te zien vallen.

 5. Heb Rode kruis gemaild en getracht ze te attenderen op hun denkachterstand, maar het zal bij hen wel berusten op angst voor “geldachterstand”. We blijven positief en doen wat we kunnen!

 6. Had het Rode Kruis NL vorige jaar zomer gemaild, maar kreeg als antwoord dat ze zich distantiëren van dit onderzoek omdat het International betrof. hoezo wegduikgedrag. Stel dat MMS echt werkt, hoe kun je dan bij een dergelijke organisatie, als het Rode Kruis, blijven werken en jezelf dagelijks in de spiegel aankijken en zeggen “zo, ik heb weer een fijne dag gewerkt voor het goede doel…”

  1. Wellicht tijd dat we met een hardere petitie ONSZELF VAN HET RODE KRUIS zouden moeten distantiëren..
   Dus ook onze contributies opheffen, totdat een keurige reactie komt, die mensen (donateurs en de MMS-test) in zijn waarde laat..

   Hoort ‘wegduik-gedrag’ bij een dergelijke club thuis.. Wellicht prinses Margriet als ‘beschermvrouwe’ van het Rode Kruis ook mailen..??

   Prinses Margriet is al vanaf haar studententijd actief bij het Rode Kruis. Cees Breederveld, algemeen directeur: “Ze is al jaren nauw betrokken bij het Rode Kruis. Met name als het om de inhoud gaat. Als het gaat om het bereiken van kwetsbare mensen, speelt ze een heel belangrijke rol.”

   Of de andere ‘ambassadeurs’ benaderen… Zie foto’s hieronder en zie de link.
   Bijvoorbeeld via Twitter, Facebook.. Even stevig herrie maken..? Ik geloof dat die mensen méér invloed hebben dan simpelweg een briefje schrijven..! Het RK dient wel naar hen te luisteren; of is het ‘ambassadeurschap’ een wassen neus en éénrichtingverkeer..??
   http://www.rodekruis.nl/hulp-wereldwijd/rampenvoorbereiding/prinses-margriet-fonds/prinses-margriet-rode-kruis/paginas/margriet-fonds.aspx
   RK ambassadeurs

  2. Voor links naar de Facebook pagina’s van bovengenoemde ambassadeurs, zie reactie nr 25

  3. Ik heb al deze ambassadeurs (Irene Moors, Humberto Tan, Floortje Dessing, Eric Corton en Yfke Sturm) aangeschreven of iets op hun persoonlijke facebookpagina gezet, maar heb na weken nog geen antwoord van deze VIP’s die mooi weer spelen met hun ambassadeurschap van het Rode Kruis: “Kijk eens, hoe goed mijn hart wel niet is om een goed doel te steunen en zodoende mensen over te halen geld te storten.” Vaak is het meer reclame maken voor het eigen persoontje en als dan blijkt dat datzelfde goede doel de boel bedondert, dan doe je er vooral het zwijgen toe, stel je voor dat uitgerekend jij als VIP bij het Rode Kruis aan de bel trekt en het zou publiekelijk bekend worden dat die organisatie bewust vele mensen met malaria in de kou laten staan, dan kon jouw ‘goede naam’ als VIP ook wel eens een knauw oplopen. Dus doorlopen en de andere kant opkijken is blijkbaar het credo van deze VIP’s. Bah!!!!

 7. zojuist dit mailtje gestuurd aan het rode kruis:

  “geacht rode kruis,

  zoals u waarschijnlijk weet, heeft een van jullie teams een tijdje geleden een groot experiment opgezet in afrika waarbij ontdekt werd dat het middel MMS alle proefpersonen binnen een dag van hun malaria geneest. zie een paar video’s hierover op youtube (o.a. http://www.youtube.com/watch?v=EG-HO6yvvgc) en vele artikelen op het web. maar blijkbaar is jullie organisatie hierna zo onder druk gezet door big farma dat jullie het bestaan van dit middel nog steeds onder de pet houden, terwijl duizenden mensen (waaronder veel kinderen) nog steeds dagelijks sterven aan malaria.

  ik hoop dat u zich ervan bewust bent deze kennis zich snel onder de mensen aan het verspreiden is, en dat jullie er hierdoor heel lelijk opstaan? hoe kunt u zichzelf in de spiegel kijken als u dit weet? dat geldt niet alleen voor het management, maar ook voor jou, de rode kruis-medewerker die dit leest. en kom alsjeblieft niet aan met verhalen als “dat experiment heeft nooit plaatsgevonden”, want dat is gewoon larie.

  ik hoop dat je geweten het uiteindelijk wint van je gewaardeerde loonstrookje, want dit is echt heel erg. vergeet niet dat door mee te doen aan deze verzwijgcampagne, jij medeverantwoordelijk bent voor iedere patiënt die onnodig lijdt of sterft aan malaria. ik doe hierbij een dringend beroep op je menselijkheid.

  groet,

  kees.”

  1. Dank je wel Kees voor je brief. Ik heb je tekst ook in mijn brief aan het Rode Kruis gebruikt. Nu naar ons hart met de zending LIEFDE die de wereld nodig heeft. Er mogen wonderen gebeuren.

 8. Met hoeveel geld wordt het Rode Kruis “gesponsord” door de BIG PHARMA?
  Oproep aan de wereld “WORD WAKKER!!!!!!!!!!”
  DANK AAN ALLE HULPVERLENERS, GA DOOR.Jullie doen schitterend werk en redden kostabre levens.Elk mens is het waard om te kunnen en mogen leven.

  1. Fijne oproep Marijke, misschien werkt dat beter dan beschuldigen. Uiteindelijk gaat het in dit geval erom dat de Malariapatiënten snel behandeld kunnen worden.

 9. Geacht Bestuur, Medewerkers, Sympathisanten, Donateurs etc.,

  Wat is er aan de hand? Wat is de reden dat Het Rode Kruis een onderzoek met MMS onder de tafel schuift?

  Weet dat de tijd van openbaarheid NU IS.

  Niets zal meer aan het daglicht onttrokken kunnen worden.

  WEES EERLIJK EN GEEF TOE DAT DE big pharma JULLIE ONDER DRUK ZET.

  Weet ook dat vele donateurs deze ontkenning gaan gebruiken door de donaties aan het Rode Kruis stop te zetten.

  Ja, de wereld wordt wakker.

  Onderstaande brief(verwijzing naar de brief van KEES) dient U te lezen als dat het ook van mij is.

  Neem het ter harte en DOE iets, maar dan positief en laat de mensen niet in hun pijn doodgaan.

  Germa Kitslaar, Zuidwolde.

 10. Ook mijn tekst toegestuurd aan DE TELEGRAAF
  Benieuwd of er iets in de openbaarheid gebracht wordt. Of zit De Telegraaf ook onder de plak van de BIG PHARMA?

 11. Bij onderstaand artikel heb ik naast mijn griepprik reactie, ook het volgende gepost (nog niet geplaatst):

  Wat ook een stuk goedkoper kan is de behandeling tegen Malaria. Het Rode Kruis heeft een heel interessante proef gedaan met een goedkoop medicijn, maar wil daar geen vervolg aangeven. Waarom niet?
  Lees mee: http://tinyurl.com/qepols2

  Bron: http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3580491/2014/01/20/Arts-blijft-dure-pil-voorschrijven.dhtml

  1. Je kunt nog steeds reageren onder dat artikel in Trouw! (Dit is een uitnodiging)

 12. LS,

  als het waar is wat ik hier lees dan is het een schande Dat u ontkent dat dit middel wel degelijk werkt. Het zal de farmaceutische industrie wel weer zijn die hier achter zit. Vind u niet dat het uw verantwoordelijkheid is om dit bekend te maken. Dat u zich schuldig maakt?? De tijd zal spoedig komen dat u zich de ogen uit uw hoofd schaamt. Het is nog tijd om u te bedenken.

  Vriendelijke groet van J Voragen.

  1. De kans is heel groot dat de WHO achter het verbod zit om MMS door het Rode Kruis te laten gebruiken.

   ALLE organisaties wereldwijd die al wat langer bestaan en opkomen voor de volksgezondheid zijn geïnfiltreerd door oa. mensen uit de farmaceutische- en voedselindustrie. Toen dergelijke organisaties werden opgezet was dat met de beste bedoelingen en zaten er ook mensen die daadwerkelijk naar het beste voor het volk keken en producten en medicijnen afkeurden die niet in orde waren.

   Daar waren de bovengenoemde industrieën natuurlijk niet blij mee eens en gedurende de jaren zorgden zij ervoor dat er geleidelijk aan mensen binnen dergelijke controlerende organisaties werden aangenomen die vanuit hun bedrijfstak afkomstig waren. De originele mensen van bijvoorbeeld een voedsel en warenautoriteit waren in eerste instantie blij met dergelijke nieuwe beleidsmakers, want die hadden tenminste verstand van hoe de industrie te werk gaat en dus konden zij beter opletten.

   Helaas bleken de meesten wolven in schaapskledij, ze infiltreerden de organisatie om ervoor te zorgen dat hun vroegere broodheer zijn schadelijke producten nu wel op de markt kon brengen. En toen eenmaal de eerste wolven aan het bewind stonden, namen die een vloed van mensen aan uit dezelfde industrie zodat uiteindelijk ELKE controlerende organisatie een verlengstuk van de industrie is geworden.

   Aan de top van de WHO is dat niet anders, aan de top van het Internationale Rode Kruis ook niet, aan de top van de FDA hetzelfde verhaal, aan de top van onze Nederlandse voedsel en warenautoriteit idem dito, enz, enz, enz.

   Wij als burger denken dat we worden beschermd tegen rotzooi, maar de rotzooi zit in de directie van de controlerende instanties!

  2. Misschien overbodig voor de goede verstaander, maar mijn bovenstaande uitleg over controlerende instanties heeft als moraal, dat dergelijke instanties ALLEEN de middelen van de gevestigde industrieën toegang tot de mark geven en er voor waken dat middelen die beter en vooral spotgoed zijn, geweerd worden.

 13. Het rode kruis werd gesticht door vri-jme-tselaars(delete de -)
  Zie wat deze “benden” reeds 33 jaar geleden planden:GEOGIA GUIDESTONES
  Hun 1ste gebod is :REDUCEER DE WERELDBEVOLKING TOT 500.000.000 en maak ze tot slaaf
  Wij zijn er zeer traag maar ZEKER op weg er naar
  Alle belangrijke plaatsen in onze maatschappij zitten in de klauwen van deze geheime organisatie ; zij plannen ALLE oorlogen en crississen
  ALLEN samen op een GEWELDLOZE manier moeten het tij keren voor het te laat is

  1. jah tot die synthese conclusie komt Mark Passio ook namelijk, we zijn er om op korte termijn opgebruikt te worden door onze meester dna engineers reageerbuis prutser kingpriest slavendrijvers, ze trekken te zijnertijd gewoon weer een nieuw humanoid sar-cozy-dienders-blikje open, de voedsel en mensen doordraai dienst, vooral Enl u l is een mega onderdrukker l u l van jewelste van origine, een beest van een Archont dictator die ons niet mot, houdt er van om ons serienummer gewijs vleugellam te maken met isis-lam relie gero kwezelaars en nog een serie andere flauwekul in elkaar gesleutelde bedrog afgodsdienstjes, en kunstmatig in elkaar gesleutelde nep landen, en vooral veel nep medicijnen (pharma) drugs en gevangenissen, fractioneel fiat nep geld,om de mensen dom genoeg te houden, EnKi houdt wel enigszins van de aarde en vooral z’n drakerige dna cross hybride creaties, Ki schijnt aarde te betekenen, educatie is een construct misbruikt gesponsord woord van de Rot-Rockefellers, miljarden investeringen in Openbare Staats Gevangenissen, OSG weg er mee, zo heette mijn school vroeger, en is bedoeld om 1 en 2 lettergrepige commando’s te leren en uit te voeren zonder nadenken, overall breedbeeld begrip en inzicht is niet toegestaan, Mark kan z’n eigen bloedzuigerlijnen terug traceren naar het land van Khem van de Farao slavendrijvers met het verlengde achterhoofd, je zou er een punthoofd van krijgen.., als je niet weet wat je afkomst is en geen idee hebt van welke van soort je bent, dan kunnen ze je zomaar wat wijs maken, als rookgordijn, dat wat het beste in hunnie sante kraam van pas komt, je bent er om naar hun go(u)d te lonken, door graven kreng, en mumbo jumbo spiri klets sjennenlen, born to be a mijnwerker.. en nog wat andere diensten, services, zo’n deftig woord ;

   Mark Passio – Cosmic Abandonment
   http://www.youtube.com/watch?v=oiCnrn6LkUo

  1. Mijn standaard antwoord dan maar voor het vraagtekentje die blijkbaar zelf ook een filter heeft ingebouwd waardoor de waarheid niet tot zijn hoofd kan doordringen, waardoor onderstaand antwoord dan ook wel niet tot zijn botte hersens zal doordringen:

   Alle feiten en testen duiden erop dat dit middel MMS werkt. Natuurlijk moet er gedegen wetenschappelijk onderzoek komen wil bv het Rode Kruis hiermee aan de slag gaan, maar gezien de veelbelovende feiten moet dat onderzoek er METEEN komen. Elke dag weer sterven er onnodig 3000 (drieduizend!) malariapatiënten waarvan de meesten kinderen zijn!!

   Dus voor al die sceptici van Skepsis en Skepp en al die anderen die niet verder willen kijken dan hun neus lang is, stel je nu eens voor dat MMS absoluut werkt, zou je dan in plaats van mensen, organisaties, media en politiek met negatieve adviezen te bestoken, waardoor MMS voor altijd van de markt zal blijven, je niet eens gaan afvragen of je in dat geval meewerkt aan VOLKERENMOORD? Zouden jullie dat eens tot je geweten willen laten doordringen?

   Maar ook het geweten van vraagtekentje zal wel van een filter voorzien zijn, waar ben je bang voor?

  1. We zijn zo zeer omgeven met leugens, dat we moeite hebben met het herkennen van waarheden.
   Als je goed naar onze samenlevingen kijkt, en rélativeerd het geheel, zie je pas hoe eng onecht alles is, en de mensen voorop!

  1. Schippers zou zelfs als haar kinderen zwaar ziek zouden zijn en de reguliere dokter met de handen in het haar staat, nog niet overgaan tot een alternatief middel. Hoewel, vaak (zeg maar altijd) blijken beleidsmakers over een dubbele moraal te beschikken, zodra ze zelf aan de beurt zijn, gooien ze de eerder bedreven politiek snel over boord, dan pas blijkt dat ze wel degelijk op de hoogte zijn van alternatieve behandelingen en de goede resultaten daarvan.

   De politiek danst naar de pijpen van het grootkapitaal en luistert niet naar het volk, Schippers kun je vergeten.

 14. Het is duidelijk, al langer. Het is een arm van bigpharma om door op ons gemoed te spelen nog meer geld binnen te slepen. Collectes voor hartpatiënten, kanker, nierziekten… vergeet het maar. Ze bulken hun gebouwen uit van het gestolen geld. Volksonderzoeken… KASSA! Niet voor ons, niet voor onze gezondheid. Ben je gek. Dat interesseert ze HELEMAAL niet. Geld mensen GELD en wel voor henzelf.

  1. Salarissen directeuren goede doelen

   Rode Kruis Cees Breederveld

   Bruto salaris € 198.000,00

   Totaal incl. werkgeverslasten, leaseauto, reis/verblijfskosten € 267.300,00

   Zie voor het salaris van bijna alle directeuren van goede doelen:
   http://1-financieel-advies.plazilla.com/salarissen-directeuren-van-goede-doelen-schandalig-ze-maken-vooral-zichzelf-rijk

   Grofgraaier Henk Franken van Unicef staat bovenaan, wat zal die man een feeling hebben met arme donders! € 371.459,00 – € 501.469,65 !!!!

   En wat we allemaal weten is dat een dergelijke directeur niet alleen op het luxueuze hoofdkantoor zit, zoals tegenwoordig bij elk bedrijf komt er bijna elke maand wel een manager bij.

   Ik wens al die goedbedoelende mensen die elke keer weer in weer en wind met de collectebus door Nederland gaan succes, het geld dat zij met z’n allen ophalen is nog niet voldoenden om het jaarsalaris van zo’n opvreter van een directeur te betalen!

   Natuurlijk is het vreselijk jammer voor de doelgroepen.

 15. Hier de Facebook pagina’s van de ambassadeurs van het Rode Kruis, ik heb hen een berichtje gestuurd, maar hoe meer mensen dat doen hoe beter natuurlijk, dus neem svp de moeite om ze even kort iets te laten weten.

  Irene Moors is niet rechtsreeks te benaderen, maar wellicht wel via deze facebook pagina:
  https://www.facebook.com/irenemoorsliefhebbers

  Bij Humberto Tan kun je alleen op ‘bericht’ klikken op zijn profielfoto om hem te bereiken, tenzij je hem als vriend hebt toegevoegd:
  https://www.facebook.com/humberto.tan

  Floortje Dessing (zelfde verhaal als bij Humberto):
  https://www.facebook.com/floortje.dessing

  Eric Corton:
  https://www.facebook.com/ericcorton

  Yfke Sturm:
  https://www.facebook.com/YfkeSturm

  1. Ook hier wist ik niet dat vanwege de ‘s’ achter http, de link niet werkt, sorry, dan svp even plakken en knippen

  1. er was eens een Belg, die ging naar een nog niet ontdekte Papoea die in Nieuw-Guinea bleek te wonen, saampjes werden zij onverwacht gemeen en hard gestoken door een recalcitrante ietwat opgefokte Mug, en toen gingen ze bijna dood van het lachen, de Mug had kort daarvoor gesnoept van een paar druppels wonder olie MMS, werd vermoedelijk daardoor wat overmoedig, ging plots als een dolle tekeer, en viel toen een nog niet ontdekte Papoea aan, op afstand bestuurd door impulsieve gekte van een opdringerige wifi drone student internationale betrekkingen, aan de andere kant van de wereld, ze besloten tegen de verwachtingen in toch nog in leven leven te blijven, om het te kunnen navertellen, tussen het schuddebuiken door, toen werd dit bericht over deze opmerkelijke gebeurtenis opgepikt door de regionale radio nieuwsdienst van het anp, via de dichts bijzijnde telegraaf paal, in de jungle, die nog niet ontdekt was, maar er al wel stond, voor de zekerheid daar opgericht, door een nog niet ontdekte Papoea, voor het geval dat…

 16. Ongemanierd is het dat het Rode Kruis die over heel de wereld bijspringt, dit ontkent dat MMS helpt o.a. Malaria uit te bannen. Er heeft een groot stuk gestaan over MMS in het blad Frontier en vond het geweldig dat Rode Kruis er achter stond door erkenning dat dit middel werkelijk helpt. Zelfs met dit heel goedkope middel de arme bevolking te steunen in de strijd tegen Malaria en deze ziekte te overwinnen.

  Wat betreft de invloed van de farmaceutische Industrie daar heb ik geen woorden voor om nalatig te zijn en dit project niet te steunen, omdat ze er niet aan kunnen verdienen.

  1. Beste Syl,

   Wikipedia is in handen van de gevestigde orde, je zal daar NOOIT iets positiefs lezen over de onderwerpen die je onder andere hier op WTK kunt vinden. Er zijn zat onderzoekers die het Wikipedia zeer kwalijk nemen dat hun onderzoek op Wikipedia totaal verkeerd wordt weergegeven en dat zijzelf niet eens de mogelijkheid hebben om het artikel aan te passen, iets dat Wikipedia zogenaamd wel nastreeft. Sommige onderzoekers kunnen hun eigen informatie wel bijwerken om vervolgens na een paar uur (soms zelfs na vijf minuten!) te merken dat hun aanpassingen zijn verdwenen en de oude, verkeerde tekst er weer staat. Net als de trollen op forums, die voor twijfel zaaien door ALTIJD negatief te schrijven over het onderwerp waar over wordt gediscussieerd, heeft Wikipedia redacteurs in dienst die (wellicht automatisch) gewaarschuwd worden zodra een bepaalde pagina gewijzigd wordt.

   Zie voor wat meer uitleg hierover:
   http://www.ufowijzer.nl/pdf/DE%20SCHANDE%20VAN%20WIKIPEDIA.pdf

 17. Ik zet onderstaand commentaar nog maar eens boven alle reacties, want blijkbaar zijn er sceptici die het laatste woord willen en na een aantal weken nog even een sceptische link bovenaan plaatsen:

  Alle feiten en testen duiden erop dat dit middel MMS werkt. Natuurlijk moet er gedegen wetenschappelijk onderzoek komen wil bv het Rode Kruis hiermee aan de slag gaan, maar gezien de veelbelovende feiten moet dat onderzoek er METEEN komen. Elke dag weer sterven er wellicht onnodig 3000 (drieduizend!) malariapatiënten waarvan de meesten kinderen zijn!!

  Dus voor al die sceptici van Skepsis en Skepp en al die anderen die niet verder willen kijken dan hun neus lang is, stel je nu eens voor dat MMS absoluut werkt, zou je dan in plaats van mensen, organisaties, media en politiek met negatieve adviezen te bestoken, waardoor MMS voor altijd van de markt zal blijven, je niet eens gaan afvragen of je in dat geval meewerkt aan VOLKERENMOORD? Zouden jullie dat eens tot je geweten willen laten doordringen?

  1. Niemand moet wat.. En denk je in óf/óf..? Of mag het een onsje meer van én/én zijn..?

 18. Ow en die pruisman had in het leger gezeten special forces bla bla bla. alsof dat iets betekend.

  en alles moest doeltreffend en snel, hahahaha wat een bs komt uit dat jochie zijn mond, vast ook in het legertje geleerd.

  En hij is ineens heeeeeeeeel langzaam en heeeeel stil, dat laatste leer je overigens ook in het special poppetjes team.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.