Advertentie

Barack Obama alias Barry Soetoro..


x
x

Barack Obama alias Barry Soetoro

2022 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Al vanaf de Golfoorlog worden we belogen met zogenaamde oorlogsbeelden, die veelal door acteurs in scene zijn gezet. De mensheid is van nature tegen oorlogen. Dus om deze zover te krijgen, dat ze zouden gaan instemmen met oorlog, moesten ze gehypnotiseerd worden met gruwelijke beelden, die niets met de realiteit te maken hadden. Dit gebeurde o.a. in Irak, Libië, Syrië, Afghanistan en nu in de Oekraïne. Het wordt met de dag duidelijker wie aan welke kant staat in het hele Oekraïne conflict. Er zijn steeds meer experts, die ervan overtuigd zijn, dat de Russische militaire rapporten over de door de Verenigde staten geëxploiteerde bio-labs in de Oekraïne, kloppen.

De Russische inval heeft alles te maken met de denazificatie, demilitarisering, en om het Oekraïense volk na 8 jaar genocide en etnische zuivering te kunnen bevrijden. Verder wil Poetin de controle krijgen over de Amerikaanse bio-labs met als doel ze te kunnen vernietigen. De NAVO-bondgenoten, werken samen met de DeepState. Oekraïne is door hen misbruikt, door ’t gebruik voor de productie en export van biologische wapens voor de Covid-19 democide (Democide is het opzettelijk doden van een ongewapende of ontwapende persoon door overheidsagenten, die handelen in hun gezaghebbende hoedanigheid en in overeenstemming met het overheidsbeleid of het opperbevel).

De Amerikaanse regering, onder leiding van Barack Obama, heeft samen met het Amerikaanse departement van defensie en hun NAVO-partners, 30 bio-labs gefinancierd en geëxploiteerd in de Oekraïne. Hier werden de bio-wapens geproduceerd, die zijn gebruikt in de ‘vaccin-holocaust’ van het afgelopen jaar. Rusland heeft ondertussen al 145 verschillende soorten bio-wapens onthuld, variërend van parasieten tot insectenvectoren, die ernstige infectieziekten op mensen kunnen overbrengen.

De biologische monsters, werden van een bio-lab in Kharkiv naar het buitenland gesmokkeld waarvan:

  • een deel van deze monsters zijn teruggevonden in o.a. Wuhan en Taiwan.
  • routes naar Europa al in kaart werden gebracht met de uitleg, hoe ze het beste onder de verschillende bevolkingsgroepen verspreidt zouden kunnen worden.
  • een papieren spoor een link tussen Oekraïense bio-labs en het Doherty Instituut voor infecties en immuniteit in Australië onthult.
  • Het ‘Victoria Diseases Laboratory’ in Melbourne, betrapt werd op het importeren van bloedserum uit Oekraïense bio-labs. Er zijn 350 containers met bloedserum exemplaren gevonden, die werden gebruikt onder het mom van antilichaam onderzoek.

In 2005 al, heeft Obama toen hij nog senator was van de staat Illinois, zelf toestemming gegeven voor de bouw van de bio-labs, waar deze zeer gevaarlijke ziekteverwekkers gecreëerd werden.

Verder hebben we nog het ‘Uranium One’ schandaal, waarin Obama en Hillary Clinton hoogwaardige uranium, klaar voor gebruik, verkocht hebben aan de Russen. De eerste monsters van dit uranium, zijn persoonlijk overhandigd door Robert Mueller, de toenmalige directeur van de FBI. Het is dus duidelijk, dat willen we weer een veilige leefbare wereld hebben, de onderste steen naar boven moet komen, en we ons de vraag dienen te stellen:

Wie is Barack Obama eigenlijk echt?
Om uit te vinden wie Barack Obama werkelijk is, duiken we even het verleden in. Het heeft namelijk allemaal opnieuw te maken met de Khazaarse maffia, die rechtstreeks verbonden is met wat er zich in de Oekraïne afspeelt.  (HIER) Zij hebben naast de Zionistische tak, een Islamitische, die bekend staat onder de naam SUBUD. Beiden bestaan uit een communistische kern. SUBUD is een islamitische sekte, die bestaat uit zo’n 10.000 leden over de hele wereld, die allemaal de Ramadan in acht nemen.

Deze cultus werd in Indonesië opgericht en onderhoudt sinds de jaren vijftig, sterke en blijvende banden met de Verenigde Naties, die op hun beurt weer aangestuurd wordt door de machten achter de schermen. (HIER) In de SUBUD-literatuur wordt vaak gesproken over de volledige vernietiging van het kapitalisme en de transformatie van de westerse samenleving. SUBUD verspreidde zich uiteindelijk van Indonesië naar Hawaï en Chicago.

In 2013 stortte er een vliegtuigje neer bij Hawaii.
Eén van de passagiers was een vrouw, genaamd ‘Loretta Deliana Fuddy’. Bijzonder was dat zij als enige om het leven kwam, en bleek, dat zij verbonden was met SUBUD.  Wat het interessant maakt is, dat zij ook de enige persoon was, die de oorsprong kon bevestigen van Obama’s originele geboortecertificaat. Barack Obama’s moeder, ‘Stanley Ann Dunham’, was ook lid van de SUBUD islamitische sekte. De levensgeschiedenissen van Loretta Fuddy en Stanley Ann Dunham, delen parallelle trajecten.

Zowel Dunham als Fuddy komen uit Hawaï, ze hebben allebei tijd doorgebracht in Seattle en in Indonesië, en beiden waren nauw betrokken bij de SUBUD-cultus. Een van de weinige officiële documenten uit 1968, die Amerikanen daadwerkelijk hebben gezien met betrekking tot het vroege leven van president Obama, is de aanvraag, voor paspoortvernieuwing van Stanley Ann Dunham Soetoro. Dunham, destijds getrouwd met ‘Lolo Soetoro’, nam de naam van haar zoon ‘Barack Hussein Obama Soebarkah‘ op in haar paspoort. Deze werd later doorgestreept.

Interessant is dat de naam ‘Soebarkah’ nooit is verschenen in andere openbaar bekende documenten, met betrekking tot president Obama. Een ander opmerkelijk feit is, dat het paspoort van Stanley Ann Dunham Soetoro werd vernietigd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal van de SUBUD leden waren werkzaam in bibliotheken, waar ze op zoek waren naar 5 en 6-jarige jongetjes, die waren overleden vanaf 1945.

Vervolgens stalen ze deze identiteiten, lieten er paspoorten van maken, om ze te overhandigen aan communistische agenten, die als spion werkzaam waren in de VS. Op deze wijze wist de Khazaarse maffia, Amerika en de rest van de wereld te infiltreren en werd Barry Soetoro omgedoopt tot: Barack Obama. Obama is opgeleid en gesponsord door de voormalige Saoedische kroonprins Alwaleed bin Talal Alsoud, die in 2019 tijdens Trump zijn bezoek aan Saoedi-Arabië werd gearresteerd.

Obama met zijn moeder

Hij was, net als Obama, nauw betrokken bij de adrenochroom- en kinderhandel. Want onder Tsjernobyl, in de door Obama gefinancierde bunker, die uit minstens 4 verdiepingen bestaat, zijn in de afgelopen weken duizenden kinderen gered, die daar gevangen zaten, voor dit doel.

Toen Obama president werd, was iedereen blij. Hij was de eerste Afro-Amerikaanse president van de Amerika. Hij werd door Oprah Winfrey en alle Globalisten gepromoot, en was de lieveling van de media. Binnen in zijn regering, zaten allemaal leden afkomstig van zowel de Islamitische SUBUD als de Zionisten. En allemaal zijn ze gelinkt aan de Verenigde Naties, dat onderdeel uitmaakt van Agenda 21 en de Nieuwe Wereld Orde (NWO)

Obama was een illegale president, omdat hij niet in de VS is geboren. Zijn infiltratie vond plaats in Chicago, het wespennest van deze groeperingen. Van hieruit is alles voorbereid voor de NWO. Zijn presidentschap was het begin van een 16-jarig plan, om de VS in een communistisch land van de DeepState om te toveren.  Met behulp van de media en de sociale platforms moest de wereldbevolking worden gehersenspoeld.

Om dit te kunnen bewerkstelligen, dien je 3 generaties te demoraliseren. De eerste generaties, bespeel je gedurende 15 jaren met nepnieuws en ‘Valse Vlag’ aanvallen. Vervolgens ontwricht je de samenleving met een ‘Plandemie’, zoals we in de afgelopen paar jaar hebben meegemaakt, en laat je deze periode eindigen in een crisis. Die crisis wordt vervolgens het ‘Nieuwe Normaal’, waarna we als mensheid volledig zouden zijn overgenomen.

Trump gooide in 2016 echter roet in het eten, door zijn overwinning op Hillary Clinton. Hij was toen al volledig op de hoogte van de ware identiteit van Obama. Vanaf dat moment, is er een enorme actie van de Alliantie van vrijheidsstrijders in gang gezet. Alles wordt systematisch ontmanteld, en de waarheid komt steeds meer naar buiten. Er worden nog steeds dagelijks kinderen door de Alliantie uit de ondergrondse tunnels gered.

Deze Alliantie bestaat uit militairen afkomstig uit allerlei landen en speciale buitenaardse legers. De taak van de militairen is, om de kinder- en vrouwenhandel tot een definitief einde te brengen. De buitenaards legers, assisteren in de tunnels met speciale technologie. Er worden daar zowel kinderen als volwassenen aangetroffen. Het grootste deel bestaat uit hybriden. Deze variëren allemaal, afkomstig van de verschillende niveaus en kruising, gerelateerd aan de Greys (buitenaards ras).

De meesten, worden onmiddellijk na hun bevrijding, wanneer het donker is, getransporteerd en overgebracht naar de ruimteschepen. Zij kunnen geen daglicht verdragen, omdat ze altijd in het donker vastgeketend hebben geleefd. In de ruimteschepen beschikken ze over specifieke technologieën, waarmee bijvoorbeeld allerlei implantaten verwijderd kunnen worden, die ingebracht waren om bepaalde organen voor de handel te kunnen monitoren.

Met behulp van regeneratietanks worden beschadigde cellen vervangen door gezonde. Het gebruikt hierbij de genetische code van de persoon zelf. Het lichaam wordt gescand op gezonde cellen uit een eerder moment in zijn/haar leven. Daarnaast worden er ook ‘Medbeds’ ingezet. Deze gebruiken holografische technologie, aangedreven door kristallijne plasmavelden, Phryll (de Godskracht) en geluidsfrequenties. Ze worden in een verdoofde staat gehouden tot ze volledig hersteld zijn, om te voorkomen dat ze in paniek raken.

De Greys als falende amateurs…?
Zij kennen enkel de Greys en hebben nog nooit van hun leven mensen gezien.  Zodra ze ontwaken, worden ze overgebracht naar speciale medische ruimtes, voorzien van kalmerende frequentiegolven. Via deze golven wordt data ingebracht, waarmee ze leren spreken. Ze horen, zien en ruiken een hele nieuwe omgeving, wat een zeer traumatische ervaring voor ze is. Zodra ze kunnen spreken, leren ze lopen, en hoe ze hun reflexen kunnen activeren. Dit is een lang proces.

Wanneer ze klaar zijn om met andere mensen te socialiseren en dus niet langer bang zijn, worden ze klaargemaakt voor vertrek, naar een planeet die volledig voor hun zal zijn, en waar ze beschermd zullen worden door de Galactische Federatie. Hybriden zijn fascinerende wezens, omdat het kruisingen zijn van verschillende rassen mensen met Greys. Sommigen van hen beschikken over hele unieke gaven.

Hun menselijke ziel, werd via kunstmatige inseminatie in het laboratorium geforceerd in een Grey-lichaam gevangengezet, waarmee de machthebbers de volledige controle kregen over deze zielen. Met deze hybriden hadden ze het menselijk ras willen vervangen, en is de reden dat het CO2 gehalte naar beneden gebracht moet worden, om hen bovengronds te kunnen laten leven. De PCR-testen, zijn puur en alleen gebruikt om het menselijk DNA in kaart te brengen.

Hiermee zou de DeepState precies geweten hebben, waar ze specifieke DNA- strengen konden vinden voor, bijvoorbeeld het oogsten van bloed en organen. Ook hadden ze gehoopt de bloedlijn van Maria Magdalena te ontdekken, waar ze al duizend jaar naar aan het zoeken zijn. (zie HIER in dat verband het artikel over Laura Eisenhower, waarin dit bevestigd wordt!) Wat daar de reden van is, zullen we binnenkort gaan ontdekken. Deze bloedlijn wordt echter zeer goed beschermd, en is niet langer aanwezig hier op aarde. 95% Van de mensheid had omgebracht moeten worden. De 5% van de mensheid die nog zou mogen leven, zou uit Chinezen bestaan, omdat deze het meest volgzaam zijn.

De vrouw als toegangspoort tot de mensheid..!
De aanval op de mensheid lijkt ook steeds duidelijker een regelrechte aanval op de vrouw. Transgenders, dus omgebouwde mannen, nemen geleidelijk steeds vaker de plek in van echte vrouwen. (Transgenders hebben geen zwangerschapsverlof nodig, en hebben geen last van soms zeer vervelende en pijnlijke menstruaties). Zo werd Rachel Levine, het eerste openlijk transgender hoofd van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Human Services, half maart uitgeroepen tot één van ‘USA Today’s’ vrouwen van het jaar.

We zien het eveneens in de sport, waar we steeds vaker een transgender de kampioen zien worden bij de vrouwen. Hoe lang accepteren we dit nog. Transgenders, hoe graag ze het ook willen, zullen nooit en te nimmer een echte vrouw worden. Ze hebben de spiermassa van een man, en zullen daarom altijd sterker zijn, en moeten dus uitgesloten worden van vrouwelijke kampioenschappen.

Binnenkort zal duidelijk worden hoe de mensheid is misbruikt. De bestaande media zal vervangen worden door nieuwe platforms als ‘Truth Social’. Er zijn ook al signalen dat CNN volledig is overgenomen door de vrijheidsstrijders en binnenkort ingezet zal worden, om de waarheid naar buiten te brengen. De DeepState heeft ons gedrogeerd met chemicaliën, ons DNA veranderd met vaccinaties en ons gevoerd met dood gemanipuleerd voedsel. Voor deze monsters, is de mens niets anders dan een slaaf, die dient als genetisch materiaal of levend voedsel. 1 op de 5 meisjes, en 1 op de 6 jongens is slachtoffer van seksueel misbruik en groeit daardoor getraumatiseerd op.

Terra Gaia, onze blauwe planeet overkwam hetzelfde lot.
Ze is misbruikt en verkracht, op de meest gruwelijke wijze. Slechts 4% van haar oorspronkelijke schoonheid heeft het overleefd. Het is de hoogste tijd dat we haar terugvorderen. Dit is onze wereld. Het enige dat hiervoor nodig is, is wakker worden en gaan beseffen dat we de kracht bezitten om dit tot stand te brengen. Om te voorkomen, dat de criminele monsters van de DeepState straks letterlijk gelyncht gaan worden, wanneer de echte waarheid bekend zal worden, hadden ze een uitweg gekregen van de Alliantie, om via een portaal deze planeet levend te mogen verlaten.

Ze zouden naar een gevangenisplaneet aan de andere kant van het universum getransporteerd worden. In ruil daarvoor, hadden ze de informatie moeten overhandigen, die de mensheid massaal uit de matrix zou kunnen bevrijden. Dit is helaas niet gebeurd, omdat zij zich niet aan hun afspraak hebben gehouden. Hierdoor zullen helaas veel minder mensen deze bijzondere transitie mee kunnen maken. Dit houdt in, dat ze zullen moeten gaan boeten, en betalen voor wat ze de mensheid hebben aangedaan. Hun macht is voorbij.

Dit zal zichtbaar worden zodra het banksysteem instort, en we niet opgezadeld zullen worden met de ‘Grote Reset’ van de heer Schwab, maar met de ‘Kwantum financiële reset’. In plaats van dat we al onze eigendommen kwijt zullen raken en blij moeten zijn, zullen alle hypotheken en schulden kwijtgescholden gaan worden. Er zal tot dat moment, nog enorm veel misinformatie over ons uitgestort gaan worden. Ben je daar dus goed bewust van, en laat je niet ontvoeren. Er zal bijvoorbeeld geen fake alien invasie plaats vinden. Er zijn ook geruchten, dat de aarde zich zal splitsen in een 3de en een 5de dimensionele dichtheid. Ook dat zal niet gebeuren.

Terra heeft er genoeg van om nog langer misbruikt te worden, en haar plan is, om eerst naar de 4de, en vervolgens naar de 5de dimensie te transformeren. Iedereen die daar niet klaar voor is, zal terugkeren naar de Bron, om van daaruit opnieuw te beginnen. De 200 miljoen sterrenwezens, die momenteel op aarde leven, zullen haar hierbij helpen. De mensen die hier altijd geleefd hebben, en er klaar voor zijn, groeien met haar mee.

Het enige trauma waar we als mensheid mee te maken krijgen, is de abrupte verandering, die van de ene op de andere dag lijkt plaats te gaan vinden. Dit, zal tot gevolg hebben, dat we letterlijk gedwongen zullen worden, om op lokaal niveau communes op te richten. We zullen gezamenlijk moeten uitvinden hoe we een nieuwe start kunnen maken. We worden stuk voor stuk zelfverantwoordelijk voor onze acties. Overheden zullen niet langer bestaan, omdat ze allemaal corrupt zijn. Ze zijn allemaal omgekocht in ruil voor veel geld en macht, om de instructies van de DeepState uit te voeren. Ook zal de slapende massa niet langer deel uit maken van deze nieuwe maatschappij.

De ‘Galactic Federation of Worlds, is al een hele tijd bezig het bewustzijn op aarde te verhogen, zodat we als mensheid in staat zullen zijn het heft in eigen handen te nemen. Zij zouden natuurlijk in staat om al het kwaad in 1 dag te wissen, maar dan zouden we als mensheid niet de les geleerd hebben om de groei door maken, die nodig is. Alleen daarmee kan voorkomen worden, dat eenzelfde situatie zich in de toekomst zal kunnen herhalen.

We beschikken over een vrije wil, en alleen vanuit die basis, kunnen we als één ras, volledig gelijkwaardig, om assistentie vragen aan de ‘Galactic Federation of Worlds’. Vraag je dit uit wanhoop of angst, dan maak jij je ondergeschikt, en zul je er alleen voor staan. Dus verhoog je bewustzijn, door volledig en permanent aanwezig te zijn in je lichaam. Hiermee maak jij jezelf zichtbaar in de Federatie, en zul je in staat zijn met ze te communiceren.

De wereld om ons heen is een illusie, de echte zit binnen in ons. We zullen weer moeten leren om op onze intuïtie te vertrouwen. Dit zal eenvoudiger voor vrouwen dan voor mannen zijn. Een deel binnenin ons, is volledig wakker en probeert de rest van ons wezen te activeren. Dit kan gepaard gaan met een intense moeheid, stramme, en soms pijnlijke gewrichten, hoofdpijn etc. om de steeds hoger wordende frequenties te integreren. Maar realiseer je goed, dit is het moment waarvoor we hier zijn gekomen, waarin we kunnen evolueren naar een hoger bewustzijn.

Wanneer we ons bewustzijn vrijmaken en weer een wereld creëren gebaseerd op vrede, eenheid en onvoorwaardelijke liefde, hebben machthebbers geen grip meer op ons. Zij voeden zich met lage energieën zoals angst, stress, verslaving, seks, oorlogen, woede, pijn en depressie.

Wij hebben de kracht om hardop te zeggen,Nee…. daar geef ik geen toestemming voor. Ik geef geen toestemming om nog langer door angst gecontroleerd te worden. Ik geef geen toestemming om als experiment, slaaf of voedsel gebruikt te worden. Ik geef geen toestemming om nog langer tegen mijn eigen mensen te vechten, omdat de echte vijand niet van deze wereld is”. Dat is het grote ontwaken van de mensheid.

Liefde is onze kracht, en de nieuwsgierigheid naar wie we werkelijk zijn, zal ons bevrijden. Zonder deze eigenschappen, val je terug in slaap en word je weer onderdeel van de matrix…..

 

Harriet Algra

totalhealthfoundation.nl

* * *

Tip van de redactie:
Als je wilt zien, hoe we worden bespeeld, op een manier waarvan maar weinigen de diepgang/illusie écht beseffen, kijk je in het kader van dit artikel naar deze video, waarin Barack Obama tegen het licht wordt gehouden van zijn relatie met ene ‘Michelle’, zijn ‘officiële echtgenote’ en de moeder van zijn ‘officiële kinderen’.. Het is bijna niet te geloven, maar de kans dat deze Michelle een transseksueel is, is levensgroot, als je naar deze feiten kijkt..!!

 


Bronvermelding:

narrative-failureunsealing-of-the-first-several-indictments-will-bring-about-unity/

phryll-the-universal-life-force/

clues-unlock-obama-id/

alex-collier-webinar-153/1

fbi-soviet-spy-files-subud-islamic-cult-and-a-dead-body-connections-to-obama/

horrifying-russian-report-ukrainian-biolabs-creating-special-bioweapons-for-ethnic-cleansing/

alan-fountain-discusses-ukraine-connection-to-obamas-birth-certificate-with.html

Resilience’ Scientific novel Elena Danaan

 

1 gedachte over “Barack Obama alias Barry Soetoro..

 1. Meerdere dominante tijdlijnen zijn in rap tempo samen aan het komen en bloeden regelmatig in elkaar over. Minder krachtige tijdlijnen van mini-magussen zijn al onklaar gemaakt.
  Door zoveel mogelijk lijden en verwarring te creëren trachten de grote magussen ( wat men ook wel goden noemt) hun tijdlijnen te versterken, een blinde poging om het onafwendbare af te wenden.
  De aarde is een 5D planeet in een 5D realiteit/belevenis en zal daar weer in volle glorie naar terugkeren zodra de bespeling opgelost is. Daarna begint het theater weer opnieuw….
  I’ve given up
  On society
  Up on my family
  Up on your social disease

  I’ve given up
  On the industry
  Up on democracy
  Done with all your hypocrisy

  All of the chaos
  And all of the lies
  I hate it

  I’m wasting here
  Can anyone wash it all away?
  I’m waiting here
  For anyone to wash it all away
  Wash it all away

  I’ve given up
  On the media
  Feeds my hysteria
  Sick of living down on my knees
  I’ve given up
  On morality
  Feeds my brutality
  F*ck what you think about me

  All of the chaos
  And all of the lies
  I hate it

  I’m wasting here
  Can anyone wash it all away
  I’m waiting here
  For anyone to wash it all away
  Wash it all away

  I won’t change for you
  And I can’t take the pain
  There’s nothing you can do
  And there’s nothing you can say

  I’ve given up
  On everything
  Up on everything
  Up on everything

  I’m wasting here
  Can anyone wash it all away?
  I’m waiting here
  For anyone to wash it all away
  Wash it all away

  I’m wasting here
  With everyone just wash it all away
  I’m waiting here
  For anyone to wash it all away
  Wash it all away
  Wash it all away

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.