Advertentie

De nano-chip in de vaccinatie-naald!?


Het onderstaande verhaal gaat nu snel over het internet. In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip. Dat is wat de NWO van plan is te doen. Iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identification). Geen electronisch medisch pasje meer nodig, noch een persoonlijk ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen. Dat is althans allemaal de strekking van het onderstaande stuk.

Zoals elk huisdier gechipped kan worden en eenvoudig kan worden ‘gelezen’ en geidentificeerd, zo zal het ook met mensen dienen te kunnen. Vinden kennelijk krachten achter de schermen. Iedereen die een huisdier heeft, honden vooral, weet dat het kleine chippie, ook met een injectienaald wordt ingebracht bij deze dieren. Daar blijft het dan de rest van zijn/haar leven lekker zitten en kan het dier altijd worden geïdentificeerd. Er zijn nu wel overeenkomsten, puzzelstukjes die op hun plaats vallen.

Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip.
Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip. Op de blauwe ondergrond de vergelijking met rijstkorrels.

Wij vinden het opvallend, dat er een keiharde overeenkomst is met de channeling van Tom Kenyon, waarin de Hathors ook al verklaarden dat  deze nano-chip ingebracht zou gaan worden. Lees het HIER nog eens of voor het eerst. 2 Totaal verschillende bronnen met hetzelfde verhaal!

Waartoe deze chip nog meer in staat zou zijn, is een puur technische vraag. De essentie is natuurlijk dát een groep beslist dat dit dient te gebeuren. Op weg naar de New World Order van de leidende elite?

Het  lijkt me nieuws voor vooruitstrevende programmamakers. BNN, Veronica, ODE?  Of dient het weer een ‘verhaal’ te blijven, dat zo lekker weg te stoppen valt, onder de categorie ‘Conspiracy’, samenzweringstheoriëen & complotten..? Zeg het maar, gevestigde media, wanneer worden jullie wakker..?

Wil je de hele discussie lezen, dan is DIT de Engelse vertaling van het Duitse verhaal met daaronder deze discussie. (wellicht volgt de vertaling hiervan later)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In de naald van de vaccininjectienaald zit de chip!

“Gisteren, op 27 Augustus 2009 hield ik in Baden, vlakbij Wenen mijn introductiespeech voor het GNM, het Germanische Neue Medizin. Tussen de aanwezigen was mijn vrouw en ook zo’n 40 andere toehoorders. Tijdens de afsluitende vragenronde en discussie, kwamen we op het thema van de varkensgriep, toen een vrouw opstond en het volgende verklaarde:

“Een vriendin van me werkt bij een farmaceutische bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip bevindt in de naald van de vaccinatiespuit. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij bijv. een 12-voudige vergroting is het waar te nemen; een kindermicroscoop zou daarvoor al voldoende zijn.

De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nano-deeltje in het lichaam functioneert zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen. Deze maatregel is ook bedacht om een precieze volkstelling mogelijk te maken en om baby’s te beschermen. Men vermoed namelijk dat veel moeders hun pasgeborenen, onopgemerkt door de overheden, heel eenvoudig ‘weggooien’..”

De vrouw die dit vertelde, meldde verder dat zij zelf ook in de Gezondheidszorg werkzaam is. Ze vertelde dat ze aan een advocaat, die als patient bij haar komt, de vraag had gesteld hoe je je aan dit chippen kunt onttrekken. Hierop vertelde deze advocaat, dat hij van het chip-programma op de hoogte was, zoals überhaupt alle hogere klassen in de maatschappij hiervan op de hoogte waren..

Voor dit jaar staat een vrijwillige vaccinatie op het programma, welke door de pers ondersteunt moet worden om zoveel mogelijk mensen tot vaccinatie te bewegen. Wanneer te weinig mensen zich laten vaccineren, zal volgend jaar de verplichte vaccinatie worden ingevoerd.

Hiervan uitgesloten zijn bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, enz. Hij als advocaat zag voor zichzelf eigenlijk ook wel een manier om aan dit chippen te ontkomen, maar voor het grootste deel van de bevolking zou er geen ontkomen aan zijn.”

~~~~~~~~~~~~~~~~

Op de meer dan voortreffelijk site Wij Worden Wakker, die je HIER vindt, staat een achtergrondartikel over het chippen van de bevolking. Is dit de eerste keer dat je dit verhaal tegenkomt, dan zou ik het zeker even tot je nemen.

266 gedachten over “De nano-chip in de vaccinatie-naald!?

 1. Dank je Lianne.
  En Geit.. ik kan het niet helpen maar ik heb het idee dat je wel goed bent(alhoewel je natuurlijk niet spoort,haha)
  Wie wel!?
  Dam? Biertje?Praten?
  Wieieieie?
  Lianne?
  Nu maar een wijntje drinken met de man van leven; mijn man(hihi).
  Vind jullie allemaal leuk!
  Groets

 2. gait je houdt zeker van het woord dwangbehandeling?
  volgens mij verdiep jij je op een ongezonde manier in zulk soort onderwerpen, lees eens een lekkere roman of zo.of ga eens lekker stappen ipv achter je computer te hangen. mijn mening enkel maar hoor.
  het ga je goed.
  Mira ,als je gaat vloeken of schelden ga ik zeker niet met je op een terrasje zitten kwestie van moraal vind ik

 3. hitsige dames die voordat de bom valt luid vloekend en boerend overschakelen op standje voortplanting; ja daar droom ik vaak genoeg van maar als het dan zo ver is ben ik toch bang om m’n dingetje te verzwikken, als het geweld van Gene Zijde als een vliegende alles opzuigende vernietigende tornado in één keer vanuit het kille niets ‘omdat het weekend is’ totalitair los barst zonder enige voorsignaal of aankondiging; vooral met wijn op gaan ze zo hard bokken dat ik een beetje bang ben voor blessures en wel of niet getrouwd schijnt ook geen ene reet excusez le mot derrière uit te maken; net nog naar de terecht wanhopige henk-jan sing a song jury gekeken en echt alle jongetjes spelen vrouwtjes met van die hand gebaartjes en ‘ahrrunbieee’piep stemmetjes en zo doorzichtig als een ongekookte amoebe en de vrouwtjes kennelijk zwaar onder invloed van overvloedige plassen testosteron bewegen als houthakkers en blèren hoekig manoeuvrerend met de baard in de keel alsof de misthoorn aan staat en hebben schouders die 2 keer zo breed zijn als die nep oestrogene doorzichtige doorgereguleerde gecoupeerde ‘jongetjes’; wat zit er toch in ons drinkwater dat alles steeds meer binnenstebuiten omkeert?! En guess who for godsake 8 krioelende blonde bakvissen als ‘fans’ om zich heen verzamelt heeft bij de auditie?! Ik zal het je verklappen het was niet Tarzan maar z’n veraahr&biede doormidden gefibrileerde kwallionen alter ego in spiegelbeeld; alles is omgedraaid en ik zeg dolgedraaid; volledig fukked up kan je ook zeggen nu jullie weer

 4. @Guido, ja ik denk laat ik eens zo’n Tamielfloetje proberen; al die nanobotjes doen meteen rare dingen in het hoofd hoor Guido! Is zeker geen aanrader dat nanospul…

 5. hallo

  om even terug te komen op de comment van Gait :
  citaat van bart

  “we leven in een tijd waar de mensen toch wat meer respect liefde en banden creeert , deze zwijnen verdienen het gewoon 1000% neit om te leven”

  vredig en liefdevolle uitspraak bart

  Klopt het is tegenstijdig ,dan gaat het er over dat ik een niet zo stabiele persoonlijkheid zou hebben .

  Integendeel , de laatste 7 jaar heeft mijn leven een prachtige wending gekregen , ik ging van gefrustereedrd druk jong mannetje naar iemand die altijd positief en neutraal in het leven staat , ik heb mn horizon verbreed.

  Hedendaags bestaat mijn leven uit hard werken en genieten , vooral van de mensen om mijn heen , mijn ouders , vrienden van allerlij afkomsten en verschillende ideen en meningen.

  Het mooie aan dit alles is dat ik altijd objectief zou blijven , tuurlijk is wat ik zeg gedeeltelijk tegenstrijdig maar kom op als mensen je doelbewust ZOUDEN willen chippen dan is het doel van deze mensen toch wereld dominatie.
  dat is zeker niet iets wat ik voor mijn medemens zou willen

  oke die mensen dood wensen is hard , ik weet ook wel beter mensen dood wensen is gruwelijk

  ik hoop dat jullie nu een beter beeld over mij (willen ) hebben.

  nogmaals ik ben een aardig persoon , ik heb geen haat tegen niemand maar het chippen van mensen gaat te ver

  Mensen fijne avond.

 6. @ea
  Je schrijft: “Er is al een heel groep mensen die enorm veel leed ondergaat door die chips, een beetje info kan de bergen verzetten. ……. Mensen die met de chips worden geteisterd zijn echt enorm veel leed aan het ondergaan.”
  Kan je hier meer info of concrete vbn van geven aub?

 7. @ Bart
  Ach Bartje, maak je niet zo drukkies…het was – we zijn dol op hem hoor, daar niet van- toch Gait die ons er op wees…die moet altijd tegen de stroom in, MAAR persoonlijk vond ik hem wel héél scherp en heb er gigantisch om moeten lachen heheheh.

 8. http://data.argusoog.org/radio/Argusoogradio_20-09-2009-GezondenWel-DesireeRover-ArendZeevat-JohnConsemulder.mp3

  Boeiend verslag van de David Icke dag afgelopen zaterdag, over vaccinaties, zelfhelend vermogen, biochemische leugen, machthebbers achter de schermen en , eindeloos bewustzijn zelfbeschikking en vrijheid!

  (Argusoog radio Gezond en Wel uitzending van gisteren met Desiree Rover, Arend Zeevat en ondergetekende.)

 9. OK, dat men bezig is met de vaccinaties en met het verplicht stellen ervan, is wel duidelijk. We moeten dus kijken wat we eraan gaan doen. Lawaai maken en protesteren heeft zo te zien wel enige invloed, maar zet ook veel mensen juist op tegen ons.

  Ik heb wel een ideetje … voor als het inderdaad zover komt en we voor de spuit moeten. In elk geval een intentie uitspreken en daar even flink op ‘hameren´ – door te visualiseren dat we alle stoffen uit het vaccin die slecht voor ons zijn, weer snel uitplassen.

  Als we onze energie omhoogbrengen (ach wie was dat toch, die zo treffend zei: nee, het is ‘in balans brengen’?), kan zo’n prik ons ook geen kwaad meer doen, heb ik begrepen. Het lastige is echter dat we déze situatie nog niet eerder bij de kop hebben gehad en dat we alleen maar kunnen hopen dat het ook daadwerkelijk helpt.

  Om eerlijk te wezen vraag ik me nog af of zo’n eng ding zoals die nanochip er wel uitgaat als je een meditatie daarvoor doet of de geascendeerde meesters vraagt je daarbij te helpen. Kan iemand daar zijn/haar licht eens op laten schijnen?

 10. @Sam heb je daar 2 dagen over na lopen denken.. Vooringenomenheid..? Het is mij ook niet onbekend hoor! En dat terwijl een Gait sowieso geen mannetje is. Weer een bok geschoten.. 😉

 11. @sophia reactie op je vraag,
  Er zijn wel wat invocaties voor de onvrijwillige implantantjes, inc. nano en rifdchips.
  Tot op heden in praktijk blijkt dat het voor geen meter werkt. Dit is technologie, dus…

  Over het algemeen is het idee, de energie te verhogen en de manipulatie te onstijgen. Het is opzich wel logisch. Energie te verhogen onder andere via de merkabah activaties. In praktijk blijkt ook dat er dan op regelmatige basis helicopters verschijnen, die de energie verstoren. Drunvallo Melchizedek heeft dat weleens beschreven. Zij visie is, dat de geactiveerde merkabah is zichtbaar op de radars, vandaar dat er ook helicopters verschijnen. Het is een beetje dwijlen met de kraan open. Als je de merkabah activeert en energie verhoogt, dan kom je gelijk in de matrix van de onderdrukking, die de energie verlaagd. Ik ben er nog niet helemaal over uit, hoe men dat dagelijks kan onstijgen. Het ontstijgen van de verstorende energien is echt een uitdaging. Het verhogen van energie zorgt wel in iedere geval voor reductie van de negativiteit, dat er gecreeerd wordt door middel van de mindcontrol technologien. Mind control technologien is een soort verzamel naam voor verscheidenheid aan middelen die door de regering
  ( Illuminaty) uit de kast gehaald worden met het doel de mensheid gevangen te houden in de wereld van illussies.

 12. @ kaatje
  je hebt helemaal gelijk! Het is echt een criminele actie van de staat. Het kan alleen plaats vinden zolang er geen informatie over bestaat. Daarom is zo een artikel echt een zegen! Iedereen kan opzijn minst bewust van worden, wat er werkelijk plaats vindt in de naam van de gezondheid zorg, nota bene.

 13. Er moet samengebundeld worden, omdat wij, met z’n allen, ons sterk moeten maken tegen het feit dat er een pandemie heerst. Want dat er een pandemie heerst, is een LEUGEN. Er heerst namelijk geen griep-pandemie. Dus als er geen griep-pandemie is, gaat die bepaalde wet, die ons ons zelfbeslissingsrecht ontneemt, ook niet in werking. En dan is het verplichte vaccinatie-probleem opgelost.

 14. Ik ben nog maar halverwege de reacties met lezen, en ga dat vandaag niet meer redden tot beneden ..lol… 😀

  Toch wil ik even mijn gedachte en gevoel kwijt bij dit alles.
  Ik geloof in de plannen die The Powers aan het doorzetten zijn, ik geloof dat het geen fictie is … meer nog, ik VOEL dat het waar is wat ++++++ zegt en sommige anderen.

  Ik weet zelf weinig van deze technologie af, dus ik was blij te lezen dat EM-pulsen schadelijk kunnen zijn.

  Mensen, een aantal dingen poppen op in mn hoofd en gevoel : “Ze hebben haast!” en waarom zou dat zo kunnen zijn? > de aankomende magnetische veranderingen van onze Aarde haarzelf : de poolwisselingen en mogenlijk zelfs opnieuw een rotatieverandering van de aarde zelf als gevolg van de EM-pulsen van de zon op aarde de komende jaren. De Krachten van het Universum zijn groter dan de Machten van de Heren die de kontrole willen hebben. Zouden we in de komende jaren niet “gezuiverd” en “onschadelijk” gemaakt kunnen worden door het Universum zelf? ZE willen niet voor niets apparaten/satelietten om de aarde heen die voor het oog van de wereld dienen als energie-verzamelaars die kostbare energie naar de aarde kunnen sturen, zogenamd in ons voordeel en voor onze welvaard … maarrrrrr die in werkelijkheid gaan dienen als een energetisch schild dat EM-pulsen tegen gaat houden omdat het aardmagnetisch veld zwakker aan het worden is … dus niet ter onzer veiligheid maar voor HUN veiligheid zodat natuurlijke EM-pulsen HUN “werk” niet vernietigen.
  Ik weet dat het klinkt als een Doem-scenario, maar zie aub de andere kant van de medaille! En dat is dat de NATUUR de ware Kracht en Macht bezit vanuit de oerdrang tot creatie en schepping (Ik bedoel hier niet God mee maar zoals Nassim Harramein en anderen ook aanhalen : “De fractale feedback van het organisme dat wij als Leven kennen”) Uiteindelijk zijn genetische afwijkingen niet garanderend voor een sterk ras > het verhaal van de ET’s die naar aarde “terug komen” omdat hun door genetische manipulaties eigenschappen verloren zijn, en nu aan het uitsterven zijn … > zo werkt de Natuur, wat niet volgens de blauwdrukken van creatie en [functionele]productie is zal uiteindelijk verdwijnen, zal zijn macht/kracht verliezen.

  Het grote agendapunt van de NWO-Heren is idd zoveel mmogenlijk mensen angst laten krijgen, laten verlammen (to paralise like an animal in desstress- of in de psychologie ook wel “freezing” genoemd) .. en dat zal ze ook lukken voor een gedeelte. Maar er staan altijd mensen op uit de massa zoals ++++++ en zoals Jane Burgermeister etc die de klokkenluiders zijn en de inspirators om niet machteloos toe te kijken, maar bepaalde effecten te creeren….
  Er zullen mensen (incognito) opstaan die kennis en wetenschap hebben om bepaalde technologieen te neutraliseren omdat zij beseffen waar men hun voor gebruikt heeft en die dat niet langer kunnen toestaan.

  Pas de strategie toe van de kleine schrale magere chinees die de summo-worstelaar tegen de grond kreeg door enkel diens kracht tegen hemzelf te gebruiken (karate techniek)…

  Als er zaken geproduceerd kunnen worden zoals bio-nano-bots en polymeren etc om ons te controleren en bezitten, dan kunnen er ook producten uitgevonden worden die deze technologieen onschadelijk maken…. de medaille heeft nooooooit maar 1 kant 😉

  Ik heb werkelijk hoop voor de toekomst ook al weet ik dat velen die toekomst niet persoonlijk zullen halen.

  En Guido ik ken persoonlijk ook mensen die met de dood bedreigt zijn en worden (die zelfs gemarteld zijn) om de kennis die ze bezitten … ++++++ is niet de enige.

 15. Nogmaals, en het is van het grootste belang, we moeten ons samenbundelen, omdat wij, met z’n allen, ons sterk moeten maken tegen het feit dat er een pandemie heerst. Want er is geen pandemie; het is een LEUGEN. Er heerst namelijk geen griep-pandemie. Dus als er geen griep-pandemie is, gaat die bepaalde wet, die ons ons zelfbeslissingsrecht ontneemt, ook niet in werking. En dan is het verplichte vaccinatie-probleem opgelost.

 16. Ik vind dat we moeite moeten doen om de griepcijfers per land te pakken te krijgen. Dáár dan een petitie van maken, die ook naar alle kranten, radiozenders en tv-programma’s gaat. Wieteke e.a. hebben gelijk: ER IS GEEN PANDEMIE. Dat is de achilleshiel. Zeker als we de cijfers kunnen vergelijken met die van vorige jaren. Ik zal ook Désire Röver vragen.

  Waarom denk je dat ze gestopt zijn met tellen..!!!? Dát was voor mij het meest absurde wat ik hoorde 2 maanden geleden, ik heb er zo weinig anderen over gehoord..! Het is toch de meest normale zaak dat je cijfers bijhoudt..!? Waarom moest er gestopt worden? Omdat natuurlijk anders de krankzinnigheid van de vaccinaties blijkt, als uit cijfers blijkt dat er geen enkele reden tot bezorgheid is.

  Waar kunnen we cijfers achterhalen? WIJ PLAATSEN ZE, gegarandeerd.

 17. Guido, een spelt in een hooiberg. Zou je het van die mexicaanse griep net zo warm van binnen krijgen als van Mexicaans eten? Dan kunnen ze beter een post opzetten met ijsblokjes om je kont mee af te vegen.

 18. Ik ben ervan overtuigd, hoewel dat misschien eng klinkt, dat ook buitenaardse krachten meehelpen het (energetische) griepveld sterk af te laten nemen. Het collectieve, energetische griepveld, kan natuurlijk, net zoals elke andere gerichte meditatie dat kan, worden beïnvloed. En natuurlijk is Liefde daarbij het meest krachtig.
  Yes, Ellen, het veld neemt in sterkt ernstig af.. Ernstig nietwaar? 😉
  Maar nogmaals, door het gewoon wetenschappelijk, nummeriek aantonen van het ‘gevaar-is-geweken’, zou voor velen, gewoon bewijs genoeg zijn, zonder veel achtergronden te hoeven weten.

 19. “Ik ben ervan overtuigd, hoewel dat misschien eng klinkt, dat ook buitenaardse krachten meehelpen het (energetische) griepveld sterk af te laten nemen”
  Dat klinkt voor velen(voor mij niet meer)waarschijnlijk heel bizar.
  Maar het is mij wel duidelijk dat toen ze een paar maanden geleden een level6 uitriepen ze dachten een redelijk tot zeer erg griepvirus de wereld in hadden geholpen en dus zou het klootjesvolk na een paar maanden wel duidedlijk worden dat het inderdaad zeer ernstig is allemaal.
  Maar n1h1 is nu nog maar een tiende zo sterk als het de normale griep hahah.
  Trouwens Guido ik was afgelopen zaterdag ook bij David Icke. Ik vond hem echt steengoed.
  Nu heb ik daar het boek van Dr. Eric Pearl “heel anderen heel jezelf” gekocht. Echt een aanrader.
  Heel veel onderwerpen die David, en anderen o.a Dr. John consumulder, aanhaalde komen daarin op een net weer andere manier maar uit onafhankelijke bron terug.
  Heel leuk om te lezen en het versterkt mijn idee dat het toch nog goed gaat komen als we er ons voor inzetten . En dat we niet inderdaad niet alleen zijn…

 20. @Remco: mijn conclusie is steeds meer, net als die van Tessa trouwens, dat als we ons niet bekennen in ons gevoel dat er nog meer grote, intellectuele krachten zijn in de kosmos, we onszelf (als andere intellectuele kracht) tekort doen. Zó simpel is het voor mij! Ik deel hierin graag wat ik voel en vind.
  Oneindigheid van de kosmos, betekent gewoon PER DEFINITIE dat er intellectuele volken zijn, die far-beyond onze kennis en kunde zijn. Simple as that.
  Overigens sprak David Icke hier ook heel mooi over, vond ik..!! Heel passend in het verhaal.
  Op zijn site staat een interview met project Camelot, waarin hij op het laatst precies zegt, wat ik hier ook aanhaal!

 21. Goeiemorgen hier 🙂

  Heb vannacht hele bizarre dingen meegemaakt !
  Ik ging slapen met in mn hoofd dat ik jullie er op wou wijzen dat “cloacking”-technieken gebruikt kunnen worden door ons om redelijk buiten HUN aandacht te blijven en wou daar mijn verhaal/ervaring over vertellen, en dat ik op andere vragen en zaken waar ik gister hier over gelezen had graag een antwoord wou krijgen in mn dromen. Dus met een enthousiast en gerust hart ging ik slapen. Ik droom ontzettend veel snachts en weet vaak ook nog grote delen van 6 tot 7 dromen (de highlights ervan). Maar vannacht gebeurde er wel hele vreemde dingen !
  Ik ervaarde 2 korte golven in mijn kamer die zelfs zichtbaar waren voor mn droomogen, en te vergelijken met saturnusringen -van 50cm lengte dan een stuk nix en dan weer zo een band van 50-60cm- … en die ZOET (!) smaakten :O
  Het voelde aan als wave-lenghts, om ons “zoet” te houden ???!!!???? Ik ging weer liggen en zakte weer in mn droomwereld weg, tot ik opeens achter mn hoofd (mijn bed staat met 1 zijde tegen de muur en het hoofdeinde staat vrij in de kamer) op een wederom 50 tal cm’s een STRAAL/flits bemerkte …Ik schoot wakker en draaide me om naar waar ik het “gezien” had en weet nog dat er door mn hoofd ging : “Gek want daar zit geen stopcontact” Het was net of een blikseminslag door de bedrading van het energienetwerk in huis een ontlading had gekregen, maar het kwam van boven naar beneden en niet uit de muur zelf. Ik liet mezelf toch maar weer in slaap vallen omdat er “nix was” dat mijn gewone ogen konden zien. Even later werd ik WEER wakkergeschokt door zo een energetische ontlading !!!! Oranje-geel met een neiging naar rozig stroperige soort vloeibare energie… en met de woorden in mn hoofd “honingzoet” ! Dat deed me weer terugdenken aan die “ringen van wavelenghts” die ik eerder ervaren had ! Weet je waar ik met mijn wakkerelogica aan moest denken > HAARP of zoiet wat men kan richten op personen.
  Ik was niet bang, maar wel waakzaam.
  Ik weet nog dat ik dacht dat ik dit niet mocht vergeten en wou herinneren om het aan jullie te vertellen. En te vragen of er meer mensen zijn die dit ooit meegemaakt hebben, gevoelt en GEPROEFT hebben?

  Daarna ben ik weer gaan slapen en droomde ik over zaken waarover +++++ vertelde , en zag ik dat men doorzichtige folie (plakplastik) op ramen van kantoren en openbare ruimtes aanbrachten … een film of coating dus … en waar een techniek in zat (nanotechniek) om bepaalde golven op te pikken maar ook uit te zenden. En nog veeeeel meer dingen maar die zijn helaas te vluchtig geworden om te kunnen/mogen vertellen….

  @ Guido en Remco
  Ja ik geloof ook dat BA’s zich zoveel als mogenlijk voor hun is proberen om bepaalde zaken niet door te laten gaan.

  CLOACKING:
  Ik las gister EA schrijven over de helicopters en Drunvalo en weet dat daar waarheid in zit.
  MEN/HUN kunnen witte hoger energie oppikken. Vele vormen van helende energie laten ze toe maar als je ZE in hun vaarwater zit zullen ze ingrijpen en zuigen ze juist jou energie leeg als vampiers.
  In een trance-visioen begaf ik mij in een soort café, donker en beladen sfeer waar de vrouwen met hun ontblote borsten rondliepen (ik was gewoon gekleed). Rechts van mij liep een ruimte de diepte in met een soort van kerkbanken en er was een soort “dienst” aan de gang. Links van mij was een bar en achter mij naast de deur stond een jacuzzi met een meisje erin dat steeds tot mijn schrik bijna werd verdronken (!!!!) Zij stond doodsangsten uit. Ik als iemand die graag opkomt voor slachtoffers (in die tijd dat ik nog “spiritueel” bezig was en healings deed)kon dat natuurlijk niet aanzien en richte mijn helingsenergie op dat meisje om ervoor te zorgen dat ze niet zou verdrinken. Alsof iemand een bouwlamp in een rokerig café aandeed was mijn energie zichtbaar, veel sterker dan ik bedoeld had. OEPS !!!! Dat was dus foute boel !!! Ik voelde vanuit de diepe met kerkbanken gevulde ruimte dat ER naar me gekeken werd met woedende energie omdat ik “iets” verstoorde … MEN ZAG MIJ ! Als een magneet werd ik energetisch tussen de banken naar achter getrokken. Ik was bang! Wat had ik in hemelsnaam gedaan!!!!! Ik voelde dat MEN mij nu leegzoog, dat via mij de helende energie afgetapt werd en besefte dat ik deze deur in mij MOEST sluiten !!! En ik vocht terug om aan hun Macht te ontsnappen, wat mij op een geven moment ook lukte. THIS WAS EVIL !
  Ik weet met alle cellen in mijn lichaam dat dit geen fantasie is of was. Vanaf toen ben ik mij gaan “vermommen” als ik weer voelde dat ik (als ik in bad zat) naar andere dimensies (of tijden) geleid werd. Ik deed me dan aan de buitenkant voor als 1 van Hun, me heel erg goed bewust dat mijn energie aan de oppervlekte dezelfde resonantie had als HUN > ik viel niet op. En ik gebruikte ook nooit meer het zuivere witgouden regenbooglicht voor heling in dat soort situaties, en deed me slechts voor als toeschouwer.

  Je kunt een onzichtbaar veld om alles heen zetten : je zelf , je auto (om bij de douane niet eruit gepikt te worden of dat men geen problemen maakt > zelf meegemaakt), je huis etc …
  Vanbuiten val je niet meer op, maar vanbinnen blijf je trouw aan je eigen waarden en pure intenties. Je speelt als het ware Hun spel mee op een bewuste manier, je gebruikt de andere kant van de medaille …

  Waarom ik dit vertel is omdat ik inzie dat dit een manier is om strax -mocht de chipellende allemaal echt doorzetten- dat je toch niet wanhopig word en weet dat je het Spel op verschillende manier kunt spelen en geen “slachtoffer” hoeft te worden.
  Als de angst greep op je krijgt zullen ook je “innerlijke werelden”, je microcosmosjes doordringen van dat stroperige plakkerige gevoel … vanbinnen zal het dan ook donker zijn. Maar met cloacking-technieken zul je “vanbinnen” puur en licht blijven met een bewust gedempte buitenkant ter bescherming zolang als het nodig is … OP deze manier straal je vanbinnenuit naar binnen en DAAR hebben HUN geen vat op !

  Ik hoop dat er nanobots uitgevonden zullen worden die FAKE-info zullen versturen … de nano-cloack …lol… In HUN beleving zijn we geshipt en vallen we niet meer op.

  De aarde is zo bevolkt omdat heel veel “zielen” deze tijd mee willen maken, er DEEL van uit willen maken op vele nivo’s zowel bij degenen die zullen sterven als bij degenen die onder de duim gehouden worden als bij het “verzet” (lol.. een verre zet 😉 … die zie ik nu pas 😛 )
  Er zullen zelfs zielen zijn die deze wereld willen ontstijgen door hun vibraties zo te verhogen dat ze buiten het werkgebied van de aarde zullen vallen. Alle keuzes zijn okee … Maar er zullen ook verre-zet zielen zijn die juist gaan werken in het heetst van de strijd om de mensen en zielen hier de mogenlijkheid te geven los te komen uit de slaap/nachtmerrie omdat het eigenlijk het doel of de goal was om de Aarde als Geheel te laten evolueren, en niet slechts een deel van de mensheid …

  *
  *

  Met alles hierboven wil ik aangeven dat we meer kracht bezitten dan we vaak denken ! Wij kunnen net zo goed zaken in ons voordeel gebruiken want zaken hebben als een medaille altijd 2 kanten, 2 mogenlijkheden, …
  Zie de potenties die voor ons liggen! Zie de utdaging van dit alles !!!

  Ms is het de bedoeling dat we massaal NEE zeggen tegen de vaccinaties en hun Chips, en zal het tij dan al keren … maar ms is het de bedoeling dat we vanuit dieppe ellende juist als een fenix uit de flames weten te herreizen in onze kracht …
  We weten niet wat er gaat gebeuren,
  maar voor elk spel zijn er potenties en uitdagingen voor ons.

  Wees WAAKZAAM maar wees niet bang ….
  (sorry dat het weer zo een lang verhaal geworden is … zucht-bloos … maar ik hoop dat het iets bij heeft kunnen dragen)

 22. Krispy wat een prachtig verhaal, dank voor het delen. Het past, heel bijzonder in het verhaal, wat ik net afheb van David Icke. Die lagere energiëen zijn er dus gewoon. Zie de kunstwerken van Dali, Bruegel e.d. Ook het werk van Dante voel ik terug.

  Mijn intuitive mind roept al 1 week dat HAARP de chips gaat voeden..!! Bijzonder nietwaar?

  Misschien heb je het zoet van de overwinning mogen proeven..! hahaha. Mooi verhaal Krispy, dankjewel voor het delen. Leven zonder fysiek lichaam is bijzonder!

 23. @ Guido, om 08:43 schreef je: “Ik vind dat we moeite moeten doen om de griepcijfers per land te pakken te krijgen. Dáár dan een petitie van maken, die ook naar alle kranten, radiozenders en tv-programma’s gaat.
  Maar wat schetst mijn verbazing? De telegraaf weigert al 2 maal mijn reaktie op het feit dat de ouderen in verzorgingshuizen geen kerstdiner krijgen i.v.m. de griep(?)
  Mijn reaktie luidde:

  “Ik probeer het nog maar een keertje, want mijn eerste en tweede reaktie is niet gehonoreerd…
  Ik vind het BESPOTTELIJK dat de LEUGEN van de pandemie wordt aangegrepen om diverse zaken door te drukken. Ik ervaar de ‘pandemie’ als angstzaaierij en bangmakerij. Eet gezond, mensen, dan bescherm je jezelf op een natuurlijke manier.”
  Ik hoop dus echt Guido, dat je jouw petitie bij de media er door krijgt. Succes!

 24. wieteke: ik geloof dat je een druppel in de oceaan probeert te gooien. die druppel is al allang geland bij de Telegraaf, alleen zie je hem niet meer terug op het strand..! Let it be! Probeer je verhaal op dié sites te plaatsen, die in de periferie (mooi woord hè?) zitten van de reguliere media, die het dus wel op de site toelaten. Gebruik vreedzame woorden. Natuurlijk iets meer werk om deze sites te vinden wellicht, maar wel dankbaar ook, als je je eigen druppel weer op het strand herkent..!

 25. @ Guido

  Dan ben ik heel benieuwd naar je nieuwe artikel 😀

  Het ZOET is voor mijn gevoel juist het vergif waarmee ZE je verdoven (sneeuwitje en de heks met de vergiftigde appel) …
  De wave-lenghts/frequentie golven die ik zag en proefde(!) waren er om me te misleiden om me “zoet te houden” !!! In de manipulatieve zin dus …

  Dat HAARP een rol gaat spelen op veeeeeele fronten is mij ook heel duidelijk 😉
  Maar ook MET HAARP in werking staan we niet machteloos … Voor elke “toon” is er een andere toon die de resonantie kan neutraliseren.
  Ik denk dat “vechten” (angst voor, vechten tegen) juist een verankerende “toon” zet waardoor haarp zich nog sterker kan vastzetten in deze realiteit, …
  Als we Haarp kunnen stoppen voordat ie geheel in werking gestelt is (wanneer iedereen de chips heeft) dan is dat mooi,
  maar stel dat ons dat niet lukt (met behulp van BA’s e.d.)dan is het hetbeste om HAARP met Liefde te ontvangen.
  Hoe je dat kunt doen zal ik uitleggen via het volgende verhaal:
  Er is een manier waardoor je geen last meer hoeft te hebben van muggenbeten.
  Een aantal jaren geleden hoorde ik op een spiritueel weekend ergens in belgië iemand zeggen dat hij geen last meer had van muggen nadat hij een soort ritueel/initiatie gedaan had > helemaal bezweet door het rennen was hij naakt in een bos gaan staan en zijn tigtallen muggen op hem af gekomen. Door de muggen heel bewust te laten landen en in liefde en zonder angst zijn bloed aan te bieden (…lol… neemt hiervan gij allen, want dit is mijn bloed …hahaha) en door te geloven en uit te spreken dat de stof die muggen in je spuiten, om je bloed tot zich te kunnen nemen, niet als schadelijk herkent zal worden door je lichaam en zo geen jeuk of bulten tot gevolg zou hebben. De man vertelde dat hij rood onder de bulten in de spiegel gekeken had thuis, maar dat hij geen last had van allergische reacties … nooit meer van muggen.
  Nieuwsgierig als ik ben heb ik hetzelfde gedaan 😀 en met succes !! Het was doodeng om zo een mug aan te horen komen en zien komen en voelen dat de boor in je vlees gaat, maar als je op dat moment je bloed GEEFT (vol overgave) en uitspreekt tegen de mug : “In ruil voor mijn bloed wil ik geen bult en geen jeuk, ik geef je mijn bloed in liefde.” …dan gebeurd dat ook zo.
  Jaren later werd ik in australie gestoken onder tafel door wespen ter grote van 2 kootjes van een pink (3x zo groot als wespen hier) en heb ik dezelfde techniek toegepast en meteen gevisualiseerd dat hun vloeistof (NIET GIF !) in liefde ontvangen werd door mijn lichaam als zijnde een stof die ik nodig had en mij goed zou doen, en ipv een dikke knie was er enkel een verdikt vlekje te zien ter grote van een pinknagel ….
  Ook als je dit toepast als je je gebrand hebt aan een brandnetel en het vocht ervaart als een “iets wat je op dat moment blijkbaar nodig hebt in je lichaam” (al weet je niet waarom)dan zal de jeuk en pijn zo voorbij zijn 🙂

  Hiermee wil ik illustreren dat het “in liefde ontvangen/zonder angst in ontvangst nemen” van welke energieen of trillingen een neutraliserend effect kunnen hebben. Als HAARP werkt op verstoring en angst, dan is het ontvangen en deel van jezelf laten worden van deze energie het contra-effect … dan bestaat angst niet en verstoort het ons niet omdat wij ons “IN BALANS brengen” met deze energie …. dan hebben HUN geen MACHT meer, en worden we van alles dat ons niet dood alleen maar sterker….

 26. @krispy dank voor het delen van jou verhaal! Licht werkt en intenties werken ook! Dat is echt wonderbaarlijk mooi! Zelf heb ik nooit bij stil gestaan dat lichtwerk is gewoon werk! Nu dat ik het zo opschrijf moet een beetje om lachen…nou ja, licht is werk! Het was altijd gewoon een manier van zijn, licht stralen, lichttechnieken etc,. natuurlijk zijn!

  Persoonlijk denk ik dat ondanks al die technocrap met chips, haarp, chemtrails, ik denk echt dat licht is altijd meer dan duisternis en daarom worden al dat soort technologien in het leven geroepen. In het groter geheel laat het alleen maar zien hoe krachtig en prachtig menselijk wezen daadwerkelijk kan zijn.

  Dus beste mensen met of zonder chips gewoon licht doorstromen in de aarde en kijken met de ogen van liefde naar alles dat er is!

  Naast lichtwerk is het wel noodzaakelijk de chips happening bespreekbaar te maken. Er zijn nog steeds wetten en de grondwet. Allemaal hulpmiddelen om vrede en gezondheid op aarde te herstellen!

  Vrede leve licht!

 27. @ ea

  Teveel “licht” (naar buiten toe)werkt dus niet zo goed en wekt juist heel veel aandacht op ….
  Probeer het zachtere universele zwarte regenbooglicht maar eens 😉
  (nee zwart betekent niet “slecht”, denk maar aan een regenboog-obsidiaan, zo ziet het er een beetje uit)en gebruik je cloack als de magische elfenmantel uit Lord Of The Rings gebruikt word… of/en vraag hulp aan de Arcturians -als ik het me goed herinner- er zijn iig rassen die Meesters zijn in het beschermen van energievelden en energievortexen.

  Ik ben het niet met je eens dat Licht meer is dan Duisternis … en dat die technologieën zoals jij het verwoord eigenlijk meer met duisternis verbonden zijn.
  Technologie is een MIDDEL, het is juist de “intentie” waarmee dat middel gebruikt word dat het maakt tot een Machtsvoorwerp of een Krachtsvoorwerp.

  Ik ben het wel met je eens dat het goed is je te blijven harmoniseren en balanceren met de energie van Moeder Aarde zelf en daarna met de gebeurtenissen in de kosmos, Zo blijf je “tuned-in” ..lol..

  De Aarde is vooral een Leerschool, waar we dmv Vrije Wil mogen ontdekken hoe krachten werken, en hoe het is en voelt om ze te verliezen (jezelf te verliezen) en je/ze te herwinnen. Om te leren hoe dualiteit werkt. Vergeet dat niet ! Ons doel (zo ervaar ik het) is niet om hier eeuwig in vrede te leven, maar wel om te leren om te gaan met verantwoordelijkheid, potenties en keuzes. Nergens anders is de uitdaging en diversiteit zo uniek als hier op deze planeet. Je bent hier voor een bijdrage, ieder persoonlijk op zijn/haar eigen wijze.
  Dus niet De Eindbestemming is belangrijk maar de Weg ernaartoe die op elk moment weer een doel op zich is. Focussen op vrede heeft geen zin als je niet weet hoe je balans moet creeëren, stap voor stap dichter bij onze mogenlijkheden en potenties, waarbij het niet uitmaakt hoeveel stappen je zet … maar DAT je stappen zet.

 28. @krispy

  In de vrije wil zone van het universum is de defenitie van licht en duisternis, is volgens mij heel simpel.
  Als je iemand bewust schade aanricht, dan is dat duister, soms gebeurt dat onbewust. Licht/liefde is dat je bewust het pad dat hoogste goed van al dat is volgt.

  Er is bewuste keuze gemaakt door de politici van dit land, mensen ziek te maken en te manipuleren, door middel van vaccinaties, chips en een heel spectrum aan middelen.

  Gebruik van vaccinaties, chips en high freaguantie wapens is niet in overeenstemming met de vrije wil wet dat geldt binnen dit spectrum van de werkelijkheid. Daarnaast zijn dat soort middelen niet in overeenstemming met de wet(grondwet), dat geldt in Nederland. Ik heb eerder in sommige van mijn mails aangegeven, dat er nu al een hele groep van de bevolking te maken heeft met de chip fenomeen. De meeste van de mensen die mee te maken hebben, geven heel duidelijk aan, dat zij onvrijwillig gechipt zijn. Er vindt een shending van alle wetten plaats, zowel universele wetten als die van de maatschappelijke wetten.

  De schade dat mensen op lopen mag beperkt worden door de wet geving te hanteren, die in dit land geldt.

  Wij bevinden onszelf in de vrije wil universum, dat betekent dat een ieder kan en mag doen wat die wil. Dat betekent niet dat men zomaar schade aan de ander mag opdringen met de leugen van de panepidimie. Vrijheid is de eerste instantie veraantwoordelijkheid!

  Mensen die bewust anderen schade aanrichten mogen gerust aangesproken worden over hun vrijheid en dus veraantwoordelijkheid ten opzichte van al dat is!

  Ik moet je eerlijk zeggen, ik heb echt heel lang over na gedacht over dit stuk, ying/yang en de vrije wil. Ik heb ook heel goed naar mijn iegen veraantwoordelijkheid gekeken en het eind resultaat is, dat het tijd is stappen te ondernemen en de personen die voor enorm leed hebben gezorgt aan te spreken en dat ook nog in het licht van de universele onvoorwaardelijke liefde!

 29. @ krispy

  Er is trouwens het pad, dat de dualiteit overstijgt. Ik droom heel vaak van de Ying/yang symbool en die gaat als het ware open.
  Zwart gaat zwart en wit gaat naar wit, tussen dat is er een pad, dat helemaal verlicht is de crystal liguid light of the rainbow!

  Op dat pad bevind ik mijzelf. Als ik berichten van anderen lees op deze site op andere sites, dan heb ik het gevoel dat ik niet de enige ben. Ik heb geen roze bril opgezet of zo, maar er is gewoon meer licht beschikbaar, meer energie en dat is zo mooi! ik heb niet eens genoeg woorden om de schoonheid van licht te beschrijven. De schoonheid, de vrede, geluk.

  Dan komen de chips op mijn pad en dan sta ik van te kijken, wat mensen toch allemaal uit halen om dat licht, vrede en liefde werkelijk te bestrijden. Te bizaar voor woorden! Ik denk dus echt dat we op aarde zijn om de aarde te behoeden door in harmonie met de aarde te leven. Niet om allerlei gekke ideeen van sommigen die zich ook op aarde bevinden uit te werken of eronder te lijden.
  Chips, vaccinaties dat is lijden.
  Lijden dat nooit hoefde. Lijden dat nergens goed voor is, lijden dat nergens heen leidt.
  De wetten zijn gemaakt om het leven te leiden en niet om te lijden.

 30. Dank je wel krispy voor je prachtige verhalen. Opeens viel bij mij het kwartje weer. Ik merkte dat ik me zorgen ging maken over de verplichte vaccinaties; de nano-ellende en de toekomst in zijn algemeenheid. Nu ben ik nogal een piekeraartje dus ik werd er somber van. Toen las ik jouw verhalen over het in liefde ontvangen en nota bene het voorbeeld van de muggen erbij en ik werd weer helemaal blij. (Je moet weten dat ik erg klunzig ben in het tussen regels doorlezen en zo begrijpen wat iemand bedoelt; je moet bij mij altijd ‘blunt’ duidelijk zijn anders begrijp ik het gewoon niet) en die muggen: dat is exact wat ik al jaren doe. Ik heb er geen ritueel voor, maar ik heb gewoon afgesproken met muggen dat ze rustig van me mogen eten, als ze maar wachten tot ik slaap (want dat gezoem houdt me wakker) en ik heb inderdaad nooit meer bulten of jeuk. Het werkt hetzelfde -voor mij dan- met de zon: sinds ik besloten/begrepen heb dat de zon mijn broeder is en er zonder zon geen leven is, verbrand ik nooit meer. (zelfs niet in Egypte en geloof me: het was warm!) Ik had dus precies jouw muggen-voorbeeld nodig om het weer op mezelf te kunnen betrekken en nu ben ik weer vol vertrouwen dat het wél kan lukken ons licht vast te houden, ook als het vaccineren toch door mocht gaan. Ik heb door jouw verhalen ook weer een woord geleerd: ‘cloaking’ wat ik wel deed, maar niet wist dat er een woord voor was. Ik liep een keer ’s avonds laat over straat (vrouw alleen) en er komt een groepje knullen met een hoog narigheid-gehalte, mij tegemoet en ik dacht hmmm. Opeens viel mij op dat ik mijn eigen voetstappen niet meer hoorde -en dat terwijl ik laarzen aanhad en mij doorgaans behoorlijk stampend voortbeweeg-. Op het moment dat ik me dat realiseer en mij erover verwonder (hak verloren? vergis ik me dan zo in het lawaai dat ik normaal maak met lopen?) heeft het groepje mij bereikt; wijkt uiteen als de Rode Zee zodat ik er middendoor loop en er is er geen één van de 6 die zijn gesprek onderbreekt of zelfs maar in mijn richting kijkt. Ik dacht verbluft dat het wel leek of ze me niet zagen, en terwijl ik een hoek omzeil, hoor ik opeens mijn hakken op de straat daveren zoals het hoort te zijn. Iedereen verklaart me voor gek hoor (haha die rieneke toch; nu wordt ze ook al onzichtbaar o o wat is dat wijf toch maf) maar ik weet hoe het gegaan is; ‘onmogelijk’ of niet.
  Hoe dan ook: dank Krispy, dat je me weer even op de rails hebt gezet!

 31. @ Rieneke

  😀 Geen dank, graag gedaan.
  Ik denk dat ik een stukje ga schrijven over hoe je allemaal kunt cloaken … is ms wel handig om te weten voor degenen die het nog niet kennen of doen.
  Maar je bent niet gek hoor haha en het is zekers niet onmogenlijk.

  Ik heb dat ook met muggen dat als ik ze hoor als ik in bed lig dat ik zeg dat ze best mn bloed mogen hebben maar dat ze wel stil moeten zijn ..lol.. Stil zijn of wegwezen. Alleen zielig dat mn dochter ze dan krijgt want zij durft niet wat ik deed en doe. Laast zat ik aan de pc en zie ik een mug echt zo van “HONGERRRRR!!!!” hahhaaha maar twijfelend of hij het zou doen of afwachten of ik mn dood zou meppen zoals vele mensen doen. Ik zei “kom maar, maar geen bult of jeuk.” Dus mug gaat zitten en ik voelde echt zijn boor in me gaan … op dat moment was er een melt en waren we een symbiose, waren we samen 1 heel bewust. Ik kon bewegen met mn muisarm zonder dat ie wegging … Voelde gewoon heel bijzonder en mooi 😀 Ik voelde me haast dankbaar toen ie wel wegvloog hahaha.

  *

  In tegenstelling tot EA denk ik wel dat lijden ergens toe leid … Net als een vlinder die helemaal moet ver-oer-soeppen (herstructurering van DNA)voordat hij uiteindelijk de moeilijke weg uit de cocon kan maken. Deze strijd is essentieel voor de vlinder ! Er is een onderzoek gedaan door vlinders te helpen uit de cocon te komen zodat ze geen strijd hoefden te ondergaan … wat bleek : de vlinders zonder strijd stierven heel snel al !

  Ook bij mensen heeft pijn en lijden de potentie tot groei en krachtontwikkeling … emotioneel en fysiek.
  (Ik zal hier later nog op terugkomen)
  Natuurlijk is het erg en tegen de persoonlijke vrijheid van een mens in om hem/haar als proefkonijn te gebruiken, en dat is zeker niet zoals het in onze grondwet bepaald en bedoelt was…. Maar op zielsniveau is dat weer een heel ander spel en gegeven. Als ziel kun je kiezen in vrijheid voor een bepaald leven dat je wilt vervullen in een lichaam hier op aarde. Dat kan de rol van Hitler zijn, van een beroemde tv-ster, van een 3e-wereldkind, van een verkrachter of zelfs een slachtoffer … Sommige zaken hebben we vantervoren zelf vrijwillig bepaald, hoe cru en bizar dat ook moge klinken. Zowel de agressor als de getroffene spelen een specifieke rol, alleen weten de meesten dat niet meer.
  Dus een “ziels-perspectief” is anders dan een “mens-perspectief”.

  Lijden van jezelf of van een ander kan er toe leiden dat JIJ in actie komt, dat JIJ een transformatie ondergaat.
  Deze hele vaccinatiekwestie is ook zo een proces, en heeft de potentie de mogenlijkheden in zich voor jou maar ook voor de mensheid om echt en puur en bewust TE GAAN KIEZEN voor wat we wel en niet willen. Zolang mensen laf en slap blijven zullen er leermomenten komen waarop hun de mogenlijkheid hebben andere keuzes te maken of bij te dragen dat anderen andere keuzes gaan maken. NIETS IS ZINLOOS !!!!
  Het is belangrijk om bepaalde zaken vanuit meerdere perspectieven te kunnen bekijken, dus op meerdere nivo’s.
  Ja er word ons onrecht aangedaan (verplichte vaccinaties, genetisch gemanipuleerd giftig voedsel, nanobio-bots, chips, etc … ) maar zolang wij het TOELATEN doen we net zo goed onszelf onrecht aan, want het gros van de mensheid is nog het meest verslaafd (slaaf gemaakt/geworden) van zijn eigen gebrek aan krachtig willen/durven/kunnen zijn. Suffe slaapkoppen zijn het, verwende gemaks slaven, zombiale kuddedieren …
  Als genoeg mensen wel hun kracht durven te gaan inzien en gebruiken, en de handleiding/handlijding van het Spel beter leren begrijpen .. dan zal er een punt aanbreken dat we kennen als “het 100ste aap-moment” en zal de balans anders komen te liggen, en zullen de NWO’ers hun machtsgreep tot bijna nihil zien wegzakken.

  *

  Heb vertrouwen in je eigen kunnen maar word niet overmoedig.
  vaccinaties en chips etc zijn BAD, maar bekijk het maar zo :
  We zijn op zich als mensheid en elk mens voor zich goed bezig want anders zouden de NWO’ers geen haast achter zetten en de druk niet zo opvoeren … In feite zijn ZIJ het die zeven kleuren stront schijten ! Er word nu zwaarder materieel ingezet dat eigenlijk een hoger nivo van het spel betekent (ook in gewone games > hoe beter je word hoe moeilijker het volgende level)
  We slikken de leugens (broeikas, HPV, AIDS, griep, etc) niet meer als zoette broodjes, we worden slimmer en krachtiger … Dus : “APPLAUS VOOR JEZELF !”

  Leven op aarde is 1 van de grootste uitdagingen en de beste hindernissen-baan groeifase-leerschool van heel het Universum 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.