Advertentie

Een verontruste vader legt het simpel uit: “Vertrouw het vaccin gewoon blindelings!”


Anneke, Ellen en ook Desire zijn onderdeel van de kerngroep van de Verontruste Moeders. De gedrevenheid waarmee je deze meiden aan de gang ziet, kan bij mij niets anders teweegbrengen dan bewondering. Lezingen door heel het land, lezingen ook in België. Alles op eigen kosten, veel tijd en energie wordt in de voorlichting van geïntresseerden gestoken, die eigenlijk door de overheid gegeven zou moeten worden.

Hoe kun je deze dappere moeders bedanken. Dat doen we hier gewoon even met een knipoog van een ‘verontruste vader’…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beste brave medeburgers,

Met alle respect voor een ieder zijn beslissing betreffende de vaccinaties; maar de keuze om niet voor het vaccin te gaan is wel met alle risico’s van dien!

Binnenkort lopen er allemaal mensen rond die niet gevaccineerd zijn en domweg andere mensen kunnen gaan besmetten en dat kan natuurlijk niet! Rijksambtenaren hebben het beste met ons voor, zo ook doktoren. Doktoren hebben jaren gestudeerd, de eed afgelegd en weten wat voor de cliënt het beste is.

Het R.I.V.M. heeft zeer gekwalificeerde artsen in huis en zijn al jaren op de hoogte welke ingrediënten het vaccin moet bevatten. Burgers zijn geen artsen, twijfel dan ook niet aan de integriteit en kundigheid van de artsen.

injectiespuit

Kijk ik zal u uitleggen waarom u het vaccin en hun voorstanders blindelings kunt vertrouwen:

1. Kwik en een verboden bestrijdingsmiddel zijn zo slecht niet voor ons lichaam. Ze doden immers al het mogelijke leven zoals mogelijke ziekteverwekkers. We kunnen er dus blind op varen dat het vaccin dus zeer beslist goed geconserveerd is.

2. Het feit dat minister Klink de houdbaarheidsdatum op de verpakkingenvan de reeds ‘verlopen’ Tamiflu-producten heeft laten verwijderen, was enkel en alleen bedoeld om geen verwarring te veroorzaken. De schat!

3. Ook is het goed dat ministers in Duitsland een ander vaccin dan de bevolking krijgen. Zij zijn belangrijker dan de gewone bevolking en dienen dus zeker in leven te blijven. Toch?

4. Dat de farmacie haar excuses heeft aangeboden, nadat er 75 kilo levend griepvirus in een trein in Zwitserland was ontploft, is ook wel aardig.

5. Het per ongeluk verzenden van het levende Mexicaanse griepvirus aan 19 landen was gelukkig snel ontdekt. Jammer dat dit prachtige biologische wapen moest worden weggegooid. Maar ach, bedrijven maken ook wel eens een foutje.

6. Mensen in de USA, die zich straks niet willen laten inenten zullen voor de eigen veiligheid worden opgesloten in één van de circa 850 door de staat georganiseerde FEMA concentratiekampen. Sommige mensen, zoals die oproerkraaiers zijn daar immers beter af dan in de maatschappij.

7. Gelukkig staat er nu ook zo’n kamp in Rotterdam, best gezellig, gratis kamperen.

8. Ook was het fijn en openhartig van de oude nieuwsmedia, dat ze melding maken van het feit, dat er 2 fregatten op zee dobberden met een complete bemanning die na het vaccineren doodziek was geworden. Maar gelukkig viel het allemaal mee, want slechts de kapitein en een paar matrozen, die mogelijk kerngezond waren, zijn nu overleden.

9. De WHO heeft niet voor niets deze lichte griep uitgeroepen tot een pandemie, niveau 6. Dat is niet zomaar de hoogste staat van alarm!

10. Dat er hier en daar wat belangen spelen waar wat miljarden mee worden verdiend is eigenlijk zo slecht nog niet. Want het is toch te hopen dat deze miljarden de vrijwel failliete USA ten goede zal komen.

Ach en die moeders van de website: verontrustemoeders.nl spreken immers als niet gediplomeerde oproerkraaiers… Wat weten zij er nou allemaal van..

Een verontruste vader.

Advertentie

211 gedachten over “Een verontruste vader legt het simpel uit: “Vertrouw het vaccin gewoon blindelings!”

 1. http://www.theglobeandmail.com/news/technology/science/study-prompts-provinces-to-rethink-flu-plan/article1303330/

  Moet gelezen worden!!!

  Globe and Mail 27 september 2009
  Griepvaccinatie vergroot de kans op besmetting met de Mexikaanse griep. Nagenoeg alle provincies in Canada stelt griepvaccinatie uit!!!!!
  En wij in Nederland lekker in de rij staan voor de griep vaccinatie! Kunnen we lekker met z’n alle de mexikaanse griep oplopen. Help!! Dit is goed fout.

 2. Aleen om te kijken of dat ene onderzoek wel goed gedaan is toch?

  Ik wacht op:”Nagenoeg alle provincies in Canada stoppen met vaccineren.” (En de rest van de wereld…)

 3. Wat de media communiceren:

  -De N1H1 griep is goedaardiger dan een seizoensgriep.

  Waarom dan zoveel heisa over de bijna gedwongen griepprik ?

  -Als het griepvirus muteert gaan er veel doden vallen.

  Als dit echt gebeurt komen alle, dan nog te produceren, vaccinaties rijkelijk te laat !

  -Wie zich laat inenten is niet alleen veilig maar kan zijn medemens ook niet meer besmetten.

  Onwaar ! Een ingeënte persoon kan drager zijn van het virus en anderen besmetten !

  -Wie zich niet laat inenten is een gevaar voor de anderen.

  Onwaar ! Want de anderen die bang zijn om van die persoon de griep te krijgen, zijn dan al ingeënt en zullen wsl. de griep niet krijgen !

 4. @paulus
  (en rest)

  “Als het griepvirus muteert…”

  Hoe zit het dan met de compatibility van het vaccin?
  Ik bedoel, hoe kan men dan nog garanderen dat je dan na vaccinatie beschermd bent?

  Of sla ik hier als leek een technische plank mis?

  Groet,

  N.

  PS: Maar zoals al eerder gezegd in dit forum, de discussie moet niet meer gaan over wel/niet vaccineren, maar over de machtsverschuiving die deze zg. ‘pandemie’ op dit moment betekent.
  Daar duikt men te weinig in…
  We worden afgeleid.

 5. Afgeleid, dat worden we al een hele lang tijd, en we houden dat zelf in stand. Steeds meer mensen weten dat gelukkig. Maar vele hoor je daar nog niets over zeggen, mischien dat ze nog even moeten zoeken of nog vast willen houden aan dat vertrouwde wat er al zo vroeg ingegoten is.. mischien willen ze eerst nog wel eens zien. Maar dan zullen ze het zien, het staat om de hoek en het komt eraan.

  Ik hoop dat het dan nog niet te laat is!

  mischien is de griep inmiddels wel zover gemuteerd dat het ons geestelijk gestel op de proef neemt, dan hoop ik toch echt dat dat nog veel en veel sneller mag muteren, zodat we straks in een eerlijke gezonde staat van welzijn
  samen verder kunnen in een eerlijke wereld zonder grote coorperaties, banken, farmaceuten , ziekenhuizen,
  WTO’s, GMO’s, WHO’S, VN en een FED.

  Mag ik de Pandemie.nl en ook de WHO bedanken voor het aanrichten van zoveel miscommunicatie en reeds geplaatste misstappen de afgelopen maanden, want daarmee hebben ze toch maar mooi bereikt dat de bewustwording van ons mens soort
  een klein beetje opschuift.

  Soms voel ik me wel eens een klein pionnetje in een heel groot universeel risk-spel, weet wie er met de dobbelsten gooit!

  Namaste,

 6. De discussie hierover bloedt een beetje dood. Hoeveel van dit zgn. bewijs wordt steeds onkracht of ken geen enkele juridische waarde? Men negeert hier telkens het wettelijke gegeven dat er strikte voorwaarden bestaan voordat een geneesmiddel op de reguliere markt mag verschijnen, in ziekenhuizen, in instellingen, apotheken en huisartsenposten. Bestrijdt juridisch dan eens die bestaande wetgeving hieromtrent. Dan blijft het stil.

  Buiten de steeds doller wordende beweringen vanuit dito dollere ‘experts’ lees ik inhoudelijk steeds hetzelfde. Men discusseert over bestandsdelen, doen er halve uitspraken over en rekken de doseringsverhoudingen in overdreven mate op. Nogmaals, indien een verhouding van een bestandsdeel in een vaccin bewezen lichamelijke schade zou veroorzaken, zou het vaccin wettelijk niet op de markt mogen verschijnen. Tot op heden zijn deze vaccins wettelijk goedgekeurd. Ook ontbreekt elk bewijs dat op grote schaal mensen bij bosjes complicaties krijgen door deze vaccins. Het somatische plaatje is vaak veel groter en al bestaand. (risicogroepen) Dan kun je rondom specifieke gevallen allerlei halve waarheden verzinnen, maar die zijn slechts voor een leek geloofwaardig.

 7. @Narciscus
  Wat een beetje dood aan het bloeden is, is jullie argumentatie “Ow wat zijn we het samen toch eens” F & G. Dat is alles.

  Wat ik ook zo knap vind is dat Gait de toekomst nu gaat voorsprellen met de wereld ziet er net zo uit na de vaccinaties… Dus jullie zijn nu ook al als profeten aan het projecteren geslagen? Hoe doe je dat vanuit die cel?

  En wat ik helemaal eng vind van jou F is dat jij stelt dat je alles anders gaat zien als je in de gezondheidszorg werkt. Ja joh? joh? Dan wordt je dus klablijkelijk stekeblind voor de valide zorgen van je medemens? Zo degelijk westers gebrainwashed dat je TILT en ERROR op je schermpie krijgt als mensen niet gelijk klakkeloos doen wat de spuiten- en slikkendokter zegt?

  Jullie lijken wel NSB-ers zo.

 8. JOSEPH MOSHE (microbioloog) VERDWENEN
  Wetenschapper die zei dat het Oekraïnse (baxter) vaccin een biowapen is waaraan miljoenen zullen sterven, werd de dag na zijn intervieu in een radio-uitzending omsingeld door de politie in Los angles en 4x zijn auto bestookt met traangas en een EM-puls omdat hij documenten had die hij vrij wou gaan geven.
  Voor meer details kijk even de video …
  http://weeswaakzaam.wazzup.nl/2009/11/08/joseph-moshe-mossad-microbioloogvarkens-griep-vaccin-is-biowapen-video/

 9. @ nikolai

  De anti vaccinatie lobby
  doet uitspraken die juridisch niet te onderbouwen zijn.
  de schadelijkheid van vaccins die zij claimen is niet bewezen, en de anti qaccinatie lobby kan dat ook niet bewijzen om dat de vaccins VEILIG zijn. toch kan er altijd wat med medicatie vaccinaties enz mis gaan door bv een allergie.

  dat even ter zijde.

  de haat die spreekt uit reacties van nu bv nikolai (nsb-er) john die claimt dat we uit zijn op de vermindering van de wereld bevolking. mw rover de de joden de schuld geeft enz, geeft toch een heel triest beeld van jullie club.

  naar als jullie het zo goed weten waarom kijken jullie dan niet meer naar de statistiek. en de gevolgen van vaccinaties die al jaren bekent zijn.

  polio komt in de gevaccineerde gebieden van de wereld bijna niet meer voor
  pokken ook niet, kijk eens naar Afrika hoeveel mensen daar onnodig polio krijgen. en dat wil je hier weer terug , door de vaccinaties te stoppen ? daar heb ik maar 1 conclusie voor ! knettergek
  hoeveel kenderen sterven er door mazelen ? nooit in verdiept zeker want de grote consekolder zegt dat vaccinaties schadelijk zijn dus zijn ze schadelijk !!

  mijn conclusie , door onzinnige stellingen van de anti vaccinatie lobby kunnen mensen onnodig sterven !! ouders worden bang gemaakt voor zaken die er niet zijn met als gevolg dat kinderen niet gevaccineerd worden en die kinderen kunnen dus ziek worden en zelfs sterven als de landelijke vaccinatie graad daalt en er dus geen sprake is van groepsimmuniteit

  wie is er nu moorddadig de mensen die kinderen proberen te redden door goede medische zorg en vaccinaties aan te bieden ? en dus bewezen resultaat boeken !!!

  of de mensen die door onzin praatjes schade toebrengen aan jou kinderen en als de schade er is grof geld proberen te verdienen aan onzinnige druppeltjes en licht of geluidstherapieën.

  kies maar het is uit eindelijk je eigen keuze.

  maar voor echte gedegen adviezen zou ik toch naar de huisarts gaan voor behandeling en advies.
  en niet naar een energetische healer die een keer tegen een zigeuner is op gebotst , of een soundhealer die je met licht wil redden, maar de
  farmaceutische bedrijven niet aan wil klagen om zijn gelijkt te krijgen.

  dus kies maar de gevolgen zijn voor jou en pakt het slecht uit, kun je altijd nog naar de huisarts voor advies als het niet te laat is.

 10. @001 slaap maar lekker door ,stop met werken in de gezondheidszorg .en weiger vooral zelf argumenten te voorzien van bewijs ( het is wel lekker makkelijk om wel bewijs van de ander te vragen maar er nooit zelf mee te komen )Blijf erop vertrouwen dat de bigpharma er op gebrand zijn de mensheid gezond te maken en zodoende overbodig te worden .Ik denk alleen dat de groot aandelenbezitters met zo’n strategie niet echt blij zullen zijn .Ga vooral niet beginnen met zelf nadenken ,praat lekker in een kringetje met gait .Oja en kijk vooral niet te veel naar de managers in de zorgsektor ,die zijn zich echt niet aan het verrijken over de rug van de patient .Het gaat geweldig in de wereld en er is helemaal nix aan het handje .sweet dreams .liefdevolle groet marcel

 11. @ gait tuurlijk geloven wij de pharma industrie ze zijn goed bezig ( economisch gezien ) en ze hebben alleen het welzijn van de mensheid voor ogen ( ze ontwikkelen toch zeker geen biowapens )ook het filantropische karakter van deze industrie is een weldaad voor de mensheid te noemen .Het is een fijne wereld waar wij in leven .slaap zacht en mooie droemen toegewenst .liefdevolle groet marcel

 12. Het pneumokokkenvaccin waaraan 3 babys zijn overleden heeft natuurlijk ook geen schuld.
  De kindertjes waren waarschijnlijk alle drie toevallig niet goed goed in orde. Hadden al wat onder de leden.
  Heeft hier iemand het idee dat na onderzoek ontdekt zal worden dat het aan het vaccin ligt?
  En wanneer dit zo zou zijn, zou er dan iemand aansprakelijk gesteld worden? Nee hoor gewoon doorgaan met vaccineren.
  Wie onderzoekt deze gevallen en door wie worden deze onderzoeken gefinanciert?
  Wat mij betreft mag het hele vaccinatieprogramma op zijn kop.
  Niet dat ik tegen vaccineren ben hoor. Maar wel tegen de inhoud en de hoeveelheid. Als je je voorstelt dat de meisje eerst een inenting hebben gekregen tegen hpv, daarna misschien al wel een griepprik moeten halen, daarna 2x mexicaanse griepspuit en in januari weer een hpv spuit, dan lopen mij de rillingen over de rug. Daar wordt ik nou dieptriest van.

 13. het lijkt me heel erg moeilijk om jezelf er van te laten overtuigen dat je het helemaal mis hebt als het gaat om zoiets als griepinjecties die een mens ziek kunnen maken in plaats van beschermen tegen ziekte.
  zeker als je daarbij de toediener van deze stoffen bent terwijl je het onzin vind dat het gevaarlijk zou kunnen zijn.

  daarom begrijp ik ook wel de felle tegenwerpingen in sommige reacties
  ik wens jullie veel kracht toe mocht blijken dat de waarheid wel degelijk levensbedreigend is.

  @gait, waarom wil je zo graag weten welke auto guido rijdt?
  ik vind het gewoon eng dat je daar naar blijft vragen. ben je van plan hem te gaan stalken of zo?

 14. Mensen, op elke site die kritisch is ten opzichte van de vaccinatie ziet men steeds dezelfde berichten als van Franciscus en Gail. Het lijkt er wel op dat ze alles in het werk stellen om mensen toch maar over de streep te trekken tot vaccinatie. Ze vallen steeds terug op dezelfde argumentatie dat het wetenschappelijk niet toetsbaar is. Worden er wel bronvermeldingen gegeven zijn deze plots niet meer geloofwaardig. Daarnaast claimen ze dat ze in de gezondheidszorg werken, mooi geef dan je titel op!
  Op kritiek is niets aan te merken, maar deze vorm van discussie door beide heren hier ( en misschien op andere sites ) geeft te denken wat het doel is ????? en of dit van jullie zelf komt???

 15. als je een misdrijf wilt onderzoeken begin je met de vraag wie heeft er voordeel aan/bij.als we dit gegeven toepassen op deze hele discussie ,en we verdelen de kampen in de bigpharma en de tegenstemmers wat komt daar dan voor een antwoord uit?ik voor mij heb daar wel een idee van .

 16. Wederom lees ik opnieuw verontwaardigde reacties (met als diep triestepunt zelfs een NSB-kwalificatie) Je kunt jezelf de vraag stellen, waarom? Indien mensen tégen hun wil in Nederland griepvaccinaties zouden moeten nemen, zou de inhoud van deze discussie heel anders zijn.

  Gait geeft hetzelfde argument wat ik hier al vaker heb opschreven, maar inhoudelijk wordt genegeerd of ontkent. In landen waar gevaccineerd wordt is de sterfte aantoonbaar veel lager. Hier zijn voorheen dodelijke ziektes als pokken, mazelen en tuberculose vrijwel uitgestorven, juist dankzij een vaccinatieprogramma. Ook worden vele levens gered (en/of nare bij-complicaties voorkomen) juist door die risicogroep te vaccineren tegen de jaarlijkse seizoensgriep. En elke prik is een vrijwillige prik, want anders zou ik de nederlandse wet simpelweg overtreden. Dat is dus mijn eigen ervaring vanuit de gezondheidszorg.

  Dus ik begrijp die commotie niet zo. Want tegenstanders gooien elkaar inmiddels op het internet dood met tegenovergestelde rapporten, (en luisteren niet meer naar elkaars argumenten) terwijl vaccineren hier in Nederland gewoon vrijblijvend is. Daarom schreef ik al eerder op dat de discussie eigenlijk weinig nieuws meer te bieden heeft dan steeds herhaalde argumenten, waar je wel of niet in gelooft.

 17. @ Marcel
  Goede vraag Marcel.
  Wie heeft er voordeel bij, niet zo moeilijk. De Pharmaceutische industrie.
  Het gaat om GELD!!!. Maar niet alleen dat, ook MACHT!!!! De Pharmaceutische industrie is machtig en wil dat blijven.
  Ze heeft overal haar tentakels inzitten en wij betalen voor onze ziekte. Want aan mensen die in balans zijn heeft deze industrie niets. Op dit moment komt het heel goed uit dat er vaccins nodig zijn in deze regressie. De pharmaceutische industrie verdient er goed aan.
  Maar wie heeft de tentakels in de pharmaceutische industrie?
  Daar wil ik het verder niet over hebben. Ik weet niet wat ik moet geloven van wat in de kranten staat, zowel niet vanuit de pharmaceutische industrie, de regering en alles wat hier mee te maken heeft.
  Maar ook niet van de tegenbeweging.
  Ik weet niet wat waar vandaan komt.
  Ik voel me heel erg teruggeworpen op mezelf. Deze hele discussie houdt je weg van jezelf. Ik probeer te luisteren naar mijn innerlijke stem en te voelen wat waar is. Ik neem de verantwoording voor mijn keus. Ik vertrouw op mijn immuunsysteem. Ik wil niet dat dit overgenomen wordt door onverantwoordelijke wetenschappers die experimenteren met dier en mens.
  Ik ben niet verantwoordelijk voor de keuzes die anderen maken. Ik zal ook nooit iemand veroordelen die wel of niet een vaccin wil omdat ik ervan uit ga dat iedere vader en moeder het beste voor heeft met hun kind. Het is zo’n zieke maatschappij waarin we leven dat het erg moeilijk is voor ouders om een juiste keus te maken. Met name omdat er maar een eenzijdige uitleg is. Hoe kun je een goede keus maken als je niet beide kanten kent.
  Mijn keus voor mij is duidelijk en
  de pharmaceutische industrie heeft mij overtuigd dat ze niet te vertrouwen is.
  Het is maar wie of wat je vertrouwd. Ik vertrouw op mezelf en mijn gevoel en verstand in deze.
  Ik wens jullie allemaal veel gezond verstand.

  Gait
  Laat je hart eens spreken en veroordeel niet zo. Ook degenen die hun kinderen niet laten vaccineren denken het beste met hun kinderen voor te hebben.
  Denk je echt dat er iemand de beslissing neemt om het kind iets te onthouden dat hen beschermd wanneer ze daar geen goede reden voor hebben?
  Het is maar waar je op vertrouwd. op statistieken die gemaakt zijn door diegenen die de vaccins produceren, of op de verhalen van de tegenpartij.
  Heel veel mensen in de zorg hebben het goed voor met de patienten en ik neem hen niets kwalijk.
  Behalve het niet willen zien dat er ook een andere kant aan het verhaal zit.
  Pas wanneer je aan alles durft te twijfelen zul je de waarheid ontdekken.

 18. @ riet pas als je aan alles durft te twijfelen zul je de waarheid ontdekken .Wat is dat een kern waarheid en een stimulans om critisch en zo objectief mogelijk tot een keuze te komen .bedankt ook voor de lans die je breekt voor de ouders . Ik bemn zelf een alleen staande vader met een dochter thuis, en heb het de laatste tijd erg moeilijk om tussen alle info de juiste keuze te maken .Het grootste steunpunt hierin blijf je altijd zelf ,en dus ook de verantwoordelijkheid voor gemaakte keuzen.Echter voor mijzelf vind ik dat niet zo’n ramp maar om ook de keuze voor een minderjarige dochter te maken is wel eens moeilijk.En als jij zegd dat het de pharmasie ook om macht gaat heb je denk ik wel gelijk,alleen zijn ze wel even vergeten dat macht eigenlijk het dragen van de verantwoordelijkheid voor diegene waarover je macht uitoefend is .daar kom je als ouder wel achter liefdevolle groet marcel

 19. @ Marcel
  Kijk eens op mijn website http://www.bloesem4free.nl
  Van daaruit kun je naar mijn andere website die helemaal is gewijd aan de vaccinatie en alles eromheen. Er staan ook andere remedies tegen de griep. Misschien heb je er wat aan.
  Ik kan me zo goed voorstellen hoe moeilijk het voor je moet zijn om een beslissing te nemen. Ik kan me zelfs voorstellen dat de wrede oordelen die de mensen om je heen vellen wat dat betreft nog meer wegen als de vaccinatie zelf.
  Besef dat jouw intentie is om je dochter te beschermen en welke beslissing je ook neemt daaruit voortkomt. Op basis van de kennis over de vaccinatie kun jij nooit een juiste keuze maken omdat deze te eenzijdig is. Zelfs met de andere kant van de medaille erbij is het nog vreselijk moeilijk.
  Welke keus je ook maakt deze komt vootr uit de intentie om je dochter te beschermen en die intentie zal meewerken en kan zelfs zaken zo leiden dat je dochter beschermd wordt. Vertrouw daarop. Het is het enige houvast dat we hebben ook al denken we nog zo na.
  Welke keus je ook maakt, niemand heeft het recht om jou te veroordelen.
  sterkte Marcel, ik leef met je mee.

 20. @ riet thnx mooie woorden ik ga zeker even kijken overigens heb ik al wel een keuze gemaakt wat betreft vaccinaties .dochterlief krijgt ze niet meer.Zeker ook na dat ze 18 mei j.l. 2 injekties heeft gehad volgens het landelijk vaccinatieschema voor 9 jarige .zelfs nu nog kan ze precies voelen waar ze is gevaccineerd bij een lichte druk op die plaats doet het nog zeer.ook is ze er enigzins ziek van geweest.Verder heeft ze ook (in afnemende mate) sinds die tijd woede aanvallen gehad die ik eerder niet bij haar had gezien .ik weet niet of dat in relatie tot deze vaccinaties staat maar kan het ook niet uitsluiten .Verder heb ik achteraf mezelf nog afgevraagd waarom ik geen bijsluiter kreeg .Je kan geen hoofdpijnpoeder halen of er moet een bijsluiter worden gegeven is dat bij landelijke vaccinaties dan ineens niet meer nodig?En eventuele veroordelingen over mijn handelen kunnen mij niet zo heel veel schelen ,uiteindelijk moet ik met mijn akties verder leven en niemand anders.degene die mij voor mijn handelen veroordelen moeten maar eens bij zichzelf nagaan of waardeoordelen bijdragen aan het creeren van een betere wereld .liefdevolle groet marcel

 21. Er zijn mensen die blindelings vertrouwen op wat de Nederlandse staat in de media brengt. Uiteraard mogen we nooit zeggen dat het een hype is, en dat je je niet bang moet laten maken want mensen geloven nog steeds de partijen waarop ze hebben gestemd. Het zou van de zotte zijn als je hebt gestemd op een partij waaraan je nu gaat twijfelen, of erger nog; niet meer te vertrouwen is. Dat kun je tegenover jezelf niet maken !

  Wat je ook niet kunt maken is dat anderen over JOUW lijf gaan beslissen. De mexicaanse griep is lang niet zo erg als ‘men’ doet vermoeden. We slapen met z’n allen lekker door en laten de staat z’n gang gaan.

  Ik laat me niet inenten, geef mij de griep maar. Van ziek zijn wordt je beter, dus een beetje natuurlijke weerstand kan geen kwaad. We krijgen al genoeg rotzooi binnen uit vaten waar een doodshoofd op staat. Wát je ook eet in de westerse wereld, er zit altijd een hoeveelheid gif in. En op een gegeven moment kan je lichaam het niet meer verdragen en krijg je kanker. Nooit gerookt, altijd macro-biotisch gegegetn en tóch kanker. Zou het aan de straling liggen? Misschien wel aan de uitlaatgassen of eh…. die buurman die altijd buiten staat te roken…..?

  Laat je niet gek maken ! Want dáár zijn we met z’n allen heel goed in. Bange schaapjes zijn we geworden in een betuttelende dictatuur.

  Zoals W.A. al wilde zeggen;
  “Alleen dode vissen gaan met de stroom mee”. Wees wijs.

 22. @ marcel
  Fijn dat je er zo over denkt.
  De reacties van jouw dochter op de vaccinatie kan heel goed een reactie op de vaccins zijn.
  Er zijn websites waar je deze kunt
  melden. Ik zou graag zien dat veel mensen dit gaan doen.
  Van de onderzoeken die gedaan worden door instituten die gefinanciert worden door de pharmaceutische industrie hoeven we niets te verwachten.
  Maar door te melden zou er een overzicht kunnen komen van de klachten die er zijn, ook op de lange duur.

  @Nederland slaapt door
  ik ben het helemaal met je eens.

 23. Dankje Nikolai
  voor je mooie woorden , nsb en pleur op spuit die troep in je eigen reet. klinkt allemaal erg liefde vol

  ik plaats nu wat linkjes van de onschuldige kinderziekten zo als bv consekolder zegt.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Mazelen
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Difterie

  onschuldig he niks aan de hand joh gewoon stoppen met vaccineren nergens voor nodig !! luister maar naar de consekolder of het gewauwel van mw rover.

  maar nu even serieus, wil je goede medische informatie en hulp, ga dan naar de huis arts die kan je medisch goed onderbouwd adviseren of behandelen.

  wil je je zelf of je kinderen niet vaccineren zorg dat je wel weet wat je je kinderen onthoud en wat je ze mogelijk aandoet

  difterie is dodelijk
  polio levert grote schade op
  mazelen is dodelijk
  Tetanus is dodelijk
  Kinkhoest is dodelijk

  maar als je dat allemaal onzin vind en liever op de grote goeroe salami vertrouwd moet je dat doen.
  maar ga dan niet janken als je kinderen of je zelf de gevolgen ondervinden ok ? niet zeiken dan.

  voor echt advies ga je naar de huisarts !!

 24. @ GAIT
  Jij komt altijd met de verhalen van wikepedia, maar elke halve gek kan daar van alles en nog wat veranderen. Echt betrouwbaar hoor.
  Hetzelfde verhaal als hierboven kun je melden aan degenen die hun kinderen wel in laten enten. Alleen dan andersom.
  Van 0-tot 4 jaar krijgen kleine kinderen al in de twintig antistoffen ingespoten. Verantwoordelijk?
  Laat me niet lachen.
  En wat voor een vaccins zijn er nog op komst.
  Straks moeten we nog een spuit tegen deurkrukken, omdat die besmet kunnen zijn door allerlei mensen met allerlei ziekten.
  Een coctail tegen alle ziektes die er bestaan, kassa en ieder jaar raak.
  In mijn tijd kreeg je nog gewoon mazelen, bof, roodvonk. Ik heb wel dtkp gehad. Maar dat was het dan ook. En een keer een griepprik waar ik doodziek van ben geweest
  en tijden over heb gedaan om overheen te komen. Nooit meer dus.
  Ik ben nu 59, heb me nooit in laten enten tegen de griep, heb ook never de griep gehad of in lichte mate. Heb allerlei pillen en chemische rotzooi geweigerd en heb gezorgd dat ik gezond at, homeophatische middelen gebruikt,
  veel bewogen, nog en mijn psychische problemen aangepakt.
  Ik heb wel eens antibiotica gehad.
  Wat een naam toch(tegen leven)
  maar daarna mijn darmen meteen gereinigd. Er zijn velen met mij die op dezelfde leeftijd nog gezond zijn. Als ik alles wat mij werd aangeraden door artsen had geslikt weet ik niet of ik er net zo fit bijgelopen zou hebben als nu.
  Maar ik verwijt het degenen niet die de reguliere kant willen.
  Laat ieder zijn eigen weg kiezen. Het is al moeilijk genoeg.
  Om mij heen vallen steeds meer slachtoffers aan kanker, hart en vaatziekten, diabetici en allerlei rare imuunziektes. Vertel me niet dat de mensheid gezond is.
  Het is je goed recht te vertrouwen op de artsen die blind vertrouwen op de medicijnen die zij aangeboden krijgen en op de integriteit van de pharmaceutische industrie.
  Zij kunnen niet vervolgd worden voor eventuele dood of schade door toedoen van medicijnen en vaccinatie. Ze houden elkaar de hand boven het hoofd.
  Wir haben es nicht gewusst.
  Dat is wat ik de artsen kwalijk neem. Niet zelf nadenken, niet waakzaam zijn.

 25. @ Gait.
  Van de 7 hadden er 5 een onderliggende ziekte. Zie je dan niet dat de mens gewoon ziek is en geen weerstand meer heeft?
  Kleine kinderen hebben al van allerlei kwalen.
  Hoe zou dat komen denk je?
  Door de geweldige gezondheidszorg?
  Er gaan 200 tot 1000 mensen per jaar aan de griep dood.
  Ik heb daar nooit iets van gehoord. Nu wordt alles breeduit op t.v. en in de kranten vermeld.
  Word wakker meid.

 26. dus Riet..
  voor een goed advies ga je naar een goede huisarts..

  Maar ook een huisarts is een stakker die in het duister tast. Vaccineren omdat het ‘moet’. Inderdaad onvoldoende geinformeerd vaak, ook al doen ze hun stinkende best. Waarom denk je dat ze die onvolledigheid hebben? Simpel: je kunt gewoon niet alles volgen. Dan ga je ook nog niet eens zitten lezen wat jouw vak kan schaden… Althans, de visie op het vak dat je uitoefent kan schaden? Zodanig dat je aan jezelf gaat twijfelen.. Ik zou niet graag in hun schoenen staan; heb dus erg bewondering voor ze!

 27. Mensen waar je aan aandacht aan schenkt onderhoud je en wakker je aan. In vele gevallen zinvol, maar soms ook niet. Hiermee bedoel ik het steeds reageren op reacties van Gail en Franciscus001. Negeer ze

 28. Ik heb hen ooit gevraagd hun reactie te geven als er WEL bewijs is. Dát is toch veel eenvoudiger dan de zaak afbreken en om bewijs schreeuwen.
  In mijn optiek gaat het in dat geval meer, om het schreeuwen dan om het bewijs..

 29. informatie uit de telegraaf ……hmmm erg betrouwbaar,en het valt me wel op dat gait ons allemaal naar de huisarts wil hebben ,daar legt hij erg de nadruk op gait ben jij zelf huisarts en wat voor een auto rij jij dan?

 30. @ guido,ik denk dat je gelijk hebt hoewel vooral gait een onwankelbaar vertrouwen in onze huisartsen schijnt te hebben .En misschien zelfs wel in aanmerking kan komen voor een vergoeding uit die hoek voor de reclamecampagne die hij is begonnen .Dat zullen ze (de huisartsen) toch wel op prijs stellen . Hoeveel streken die ook al weer op per consult?

 31. @ Guido,

  Ik ben het met je eens, maar ik heb ook veel bewondering voor die artsen die dit wel durven omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun medemens. En die zijn er wel.
  Het is en blijft een oeilijke materie.

  Frank
  Wat betreft het reageren op Gait.
  Dit doe ik niet voor Gait, of omdat ik boos wordt, maar meer om mijn nagels te scherpen voor als ik straks te maken krijg met de reacties vanuit de samenleving. Gait vertegenwoordigt een hele grote groep en die staan snel met hun oordeel klaar en erop zitten te wachten om mensen om de oren te kunnen slaan.
  Het sterkt mij alleen maar, niet in mijn visie zozeer, maar meer in
  de enorme onbewustheid en naiviteit van de meeste mensen.
  Mijn standpunt is reeds genomen, al voor ik ooit van Gait gehoord had.

 32. Zo langzamerhand begint het op massahysterie te lijken. Zelfs op de telegraafsite komen antivaccinreacties op een natuurlijk wel heel apart bericht over een zeer afgelegen eiland in Alaska waar al 4 maanden geen vliegtuig is geland maar wel beweert wordt dat de MG is uitgebroken. Wel vreemd toch?

  Enkele dagen kreeg ik van iemand van de “tegen-vaccin” kant ook een bericht terug dat er goede natuurlijke middelen waren tegen de griep. Het bericht werd toch wel enigszins gretig besloten met de mededeling dat die middelen ook wel verkocht werden door hem.

  Big business die griep, van zowel de voor- als de tegenvaccin kant.

 33. Korte reactie:
  Er wordt te klakkeloos geent, kinderen moeten eerst goed onderzocht worden op evt. onderliggende problemen zoals immuun stoornissen e.d. omdat bij deze kinderen de vaccins en adjuvans anders uitpakken dan bedoelt is, met alle gevolgen van dien…

 34. Lees al deze berichten en zie het Ego zich aan alle kanten naar voren wringen.Zijn wij vergeten wie wij zijn of zijn we al zo vergiftigd neem onze voeding vol met E-troep. Zijn wij vergeten van het softenon drama zwangere vrouwen die het slaapmiddel namen of tegen ochtend misselijkheid . Hun kindje werd mismaakt geboren. En dan de DES babies? Waar is het vertrouwen gebleven? Ieder moet voor zich zelf weten wat hij doet. Je kunt waarschuwen maar wij zijn hier op deze aarde gekomen met een vrije wil. Oke ik ben geen arts en ook geen wetenschapper maar heb ook een geweten en gelukkig wakker en bewust om wat er om mij heen gebeurd. Ik doe het in iedergeval niet de spuit blijft bij mij er uit.

 35. En dan vergeten we nog bijna de DDT, dat veilige spul waarmee we oh-zo-handig ons onkruid mee konden verwijderen. En die enge beestjes op onze groenten mee doodden..

  Maar ook het verarmd uranium dat we op dit moment in wapenTUIG gebruiken, is veilig hoor. Geen reden voor ongerustheid. Zie dit artikel hier op de site. Klik even HIER Wat is het toch heerlijk, al die wijze mensen aan de leiding te hebben. Wacht maar eens op al die meiden en jongens die straks stralend uit de oorlog terugkomen.

 36. Iedereen moet een weloverwogen beslissing kunnen maken wel of niet vaccineren op basis van informatie. Als ik een nieuwe koelkast wil, ga ik naar meerdere winkels, vraag bij andere mensen naar hun ervaringen, zoek op internet naar de kenmerken van het merk, kortom onderzoek alles wat voor mijn situatie van belang kan zijn en neem op basis daarvan een beslissing. Ik laat me niet alleen maar door de verkoper in de winkel vertellen wat een geweldige kasten hij heeft.

  Zo ook dus bij vaccinaties. Ik luister niet alleen naar de huisarts (of de krant, of de tv, of de overheid), maar ik ga op onderzoek uit. Informatie, artikelen en onderzoeken zoals die door John C en WTK worden gegeven, zijn daarbij heel nuttig om je een beeld te kunnen vormen en op basis daarvan te beslissen ja of nee spuit.

  Bij de aanschaf van gebruiksartikelen is het bewonderingswaardig als je producten vergelijkt en je laat informeren, en als je kritisch gedrag doorvoert naar bijvoorbeeld vaccinaties ben je ineens een complotdenker en een onverantwoorde ouder.

  En dat gezever over bewijs… wat zegt dat nou helemaal?

  Vroeger was asbest ook het wondermateriaal in de bouw; dacht men ook goed te doen met DES; waren pesticiden dé oplossing om wurmen uit appels te houden en was amalgaam de enige manier om je kiezen te vullen. Waarheid is dus flexibel en aan verandering onderhevig en afwezigheid van bewijs is nog geen bewijs van afwezigheid.

 37. @Rieneke, je slaat de spijker op de kop! Inderdaad, we besteden meer aandacht aan de aankoop van bv een nw auto of espressoapparaat en eisen dan een waterdichte garantie, liefst voor meerdere jaren, terwijl velen zich zonder nadere informatie laten inspuiten (je lijf kun je niet inruilen na 2 jr!). Bj vaccinaties krijg je geen enkele garantie, bijwerkingen op lange termijn nog niet bekend, prima experiment voor de bigpharma om ze gratis en voor niks te voorzien van een monitoring op termijn…

 38. Ik vind het prima om vanuit verschillende perspectieven naar deze hele situatie te kijken. Wij hebben zelf een peuter van 15 maanden en ook bij ons leeft de vraag wel of niet inenten? Persoonlijk denk ik dat de griepprik weinig kwaad doet, maar ik denk ook dat niet inenten enige kwaad doet! De kans dat er echt iets ernstigs gebeurt is zeer klein bij beide opties. Voor mij is het dan voornamelijk een moreel vraagstuk: geloof en vertrouw ik op onze technologie en zet ik het immuunsysteem van ons kleintje onder druk of geloof ik in zijn zelfhelend vermogen…………best lastig!!

 39. @Frans: waar ik nog steeds van schrik, is het nalaten van de waarschuwing dat je immuunsysteem wel degelijk even een optater krijgt.
  @Rieneke: heel juist commentaar in mijn gevoel.
  De grote vraag is of de medische wetenschap door durft te geven wat het uitvindt, of gevoel rondom doodsoorzaken de ruimte durft te geven. Gevoelens die strijdig zijn met de ‘heersende opvattingen in het medisch vakgebied’.
  Een voorbeeld:
  Het enten van de 2e/3e (?) ronde HPV-vaccin, vond hier in Kennemerland begin en half September plaats. Het meisje dat overleden is in Haarlem, was HPV-gevaccineerd.. Het dal in het immuunsysteem komt (o.a.) daarbij ná zo’n 20 dagen. Op 10 oktober is het meisje overleden aan de griep. Incubatietijd van de griep is een dag of 4-6. Ik zie een verband, heb er verder niets over gehoord van officiele kant. De vraag is of deze afwegingen zijn gemaakt bij het onderzoek naar haar dood! Ik kan alleen maar tellen in dit geval, maar ben geen medicus.
  Hoe kan een medicus zien dat op het moment van griepincubatie haar immuunsysteem (mogelijk) in een dip zat?? Andersom gevraagd: is er een (werkelijke) oorzaak voor de dood van dit gezonde meisje al bekend?
  Als een gezond meisje aan de griep overlijdt, waarom doen dat niet meer meisjes. Wat is er specifiek met haar aan de hand geweest..? Is het HPV-verhaal uitgesloten? ZO NEE, dan als de sodemieter iedereen waarschuwen, of gaan we door met HPV-vaccinaties?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.