Advertentie

National Geographic in een dubieuze rol..?


x

National Geographic in een dubieuze rol..?

2012 WantToKnow.nl

x

De kletsverhalen rondom een mogelijke invasie door buitenaardsen, lijkt maar aan te houden; het lijkt erop alsof burgers van de wereld ‘niet vreemd zouden moeten opkijken’ als een dergelijk invasie zich zou gaan presenteren… En National Geographic, een tijdschrift en TV-zender die toch een gedegen reputatie hoog dient te houden, lijkt in deze invasie-mogelijkheden een bizarre rol te spelen.. Wat dacht je bijvoorbeeld van de uiterst sluwe vraag aan het TV-kijkend publiek, welke aanstaande president een invasie door buitenaardsen beter zou afwikkelen, Barack Obama of Mitt Romney..? Door je te laten focussen op de essentie van de vraag, welke president dus, hoor je bijna niet meer wat er even in je mind wordt ‘gedeponeerd’..

Dit is de vertaling van de tekst zoals National Geographic die presenteerde.. “President Obama en zijn staf, lijken een hoge mate van waakzaamheid aan de dag te moeten leggen, wanneer de voorspellingen van veel Amerikaanse burgers uitkomen.

Dat wat een neutrale kijk belooft op 9/11, blijkt bij nader inzien een stukje pro-Bush-propaganda van de bovenste plank..

Want bijna 1 op de 5 burgers (15%) gelooft dat Washington D.C. de meest voor de hand liggende landingsplaats is voor een UFO. En meer dan 1 op de 4 Amerikanen (28%) geloven dat een UFO in Roswell, New Mexico, zou landen; dit plaatsje is bekend om haar ongeïdentificeerd vliegende objecten (UFO’s).

Daarenboven geloven veel mensen, dat overheidsfunctionarissen veel meer weten over UFO’s en buitenaardsen dan dat ze feitelijk laten weten. Van alle Amerikaanse burgers gelooft 4 van de 5 (79%) dat de overheid informatie over UFO’s geheim houdt voor het grote publiek. En of het Witte Huis nu is dicht geritst omtrent het vrijgeven van informatie over buitenaardsen, onze ‘Commander in Chief’, de president, zal onthullingen moeten doen, als ons land bedreigd wordt.

Van de Amerikaanse burgers gelooft bijna twee-derde (65%) dat Barack Obama beter in staat is in dat geval het land te leiden, in het geval van een Amerikaanse invasie, dan zijn mede-strijder voor het presidentschap, Mitt Romney dat zou zijn. Met name vrouwen hebben een veel hoger vertrouwen in Obama om een buitenaardse invasie te begeleiden, dan Romney dat volgens hen zou kunnen; maar liefst 68% van de vrouwen denkt er zo over. Bij de mannen is dat 61%. Daarnaast geloven meer jongere Amerikaanse burgers (tussen 18 en 64 jaar) dan de ouderen (65+) dat Romney minder geschikt is dan Obama om een buitenaardse invasie af te handelen.”

Hieronder de video waarin National Geographic tevoorschijn komt met deze verbazingwekkende onderzoeksresultaten.. En wees eerlijk, welke journalist gaat nou serieus deze vragen stellen aan het ‘Amerikaanse publiek’..

x

x
* * *

30 gedachten over “National Geographic in een dubieuze rol..?

  1. Dank Joris. Maar van wie uit geen invasie..? De ‘Powers that Be’?

  2. Nadat Odysseus de Cycloop zijn oog had uitgestoken en de Cycloop hem vroeg hoe hij heette. Zei Odysseus ik heet Niemand. De Cycloop ging naar zijn broers om steun en hulp. Hij jammerde en klaagde. Zijn broers ook reuzen met één oog waren bereid om hem te helpen en vroegen hem wie heeft het gedaan. Ze verklaarden hem voor gek! Als je constant roept Niemand heeft het gedaan! 😉

 1. Aha, hoewel ik bij tijd en wijle graag naar national geografic mocht kijken irriteerde ik me al geruime tijd aan de overload aan flauwekul. Waarbij bepaalde aannames met de meest onnozele one liners ontkracht werden.
  Het begon inderdaad wel heel erg op te vallen dat de boel in een andere richting gestuurd moest worden.

  1. Met name de opzet van (sommige van) hun TV-programma’s, om je eerst lekker te maken, met een soort ‘belofte’, om je dan net zo makkelijk te vertellen dat het allemaal ‘niet’ waar is..
   UFO’s bestaan, en uiteindelijk toch niet.. Buitenzintuiglijke waarneming, etc. etc. Telkens hetzelfde trucje. Beloven, meenemen en dan je ‘mind-benden’..!
   Ik heb er ook geen trek meer in.

  2. @imke & Guido
   Dat is wat ik NG-tv ook verwijt. Bij elk zinvol item krijgen de pro-stemmen alle aandacht, je wordt meegenomen met zinvolle argumenten en dan… kantelt het verhaal. Telkens weer krijgen de contra’s het laatste woord en wordt de positieve boodschap uit de eerste deel neergesabeld en haalt hun behoudsgezindheid de bovenhand.

  3. Als je buiten je zintuigen wil waarnemen, laat die tv dan lekker uit! Daar krijg je alleen maar ‘unidentified flying objects’ voorgeschoteld! Dus onzin! Zelfs het weer kunnen ze niet voorspellen! 😉

 2. @Guido
  Indien het waar is dat de belangrijkste leden van de kliek in energetisch gevangenschap zitten en dus vleugellam zijn gemaakt, hoeven wij geen nep invasie te vrezen. Want, mocht het waar zijn dat kernoorlogen en totale vernietiging meermaals werden verijdeld, kan men evengoed een ‘invasie’ verijdelen.
  Lees ook de nieuwste van Steve Beckow met AA Michael, Matthew heb je al.
  http://www.unitynet.nl/index.htm

  Ik heb lange tijd National Geographic gekocht en hun tv-uitzendeingen gevolgd, maar de laatste jaren kunnen geen van beide mij nog bekoren.

  1. Mooi ontwikkelingen dan, ‘achter de schermen’…? Krijgen Wilcock en onze Japanner toch gelijk..?

  2. NG. Wiens brood men eet, diens taal men spreekt.
   National Geographic is niets anders zoals geschiedenis. Met welke geschiedenis ik met de paplepel ben ingegoteen, verwordt mijn waarheid. Het heet ook National Geographic. Dus zoals menigeen zegt geen objectieve maar subjectieve kijk van uit de VS op onze wereld. En dat blijven halve waarheden dus leugens. Ga toch lekker de echte wereld in dan voor die buis blijven hangen. Ook in een documentaire hoe levensecht die ook lijkt kun je ‘knippen en plakken’.
   Het is gelijk een (vakantie)ansichtkaart, het plaatje is altijd mooier, kleurrijker dan de werkelijkheid!
   De maakbare wereld (the world of make believe)moet geld in het in laatje opbrengen. De rest is helaas bijzaak. Dat noemen ze toch kijkcijferkanonnen! Het draait dus in geen geval over inhoud.

   Onlangs heeft de publieke zender een documentaire gehad over het bestaan van de zeemeermin. Heel veel briefjes zijn daar ons ‘watervolk’ aan Discovery gestuurd omtrent het bestaan van dat fenomeen. Discovery kon alleen maar zeggen dat er geen bewijs was voor de ‘zeemeermin’ maar zij ontkende niet haar bestaan! Ook daar moet je het geloof van je broodheren preken!

  3. Ik krijg inderdaad ook het idee dat die hele aanslag op de Olypische spelen in Londen gewoon niet doorgaat.

   Mass arrests zijn ook onderwerp van discussie. Drake zegt van Wel, Matthew Ward zegt van niet. Beckow/AAM praten over ‘containment’ ipv arrest’. (vleugellam vind ik wel een mooie vertaling trouwens, dank)

   Matthew stelt ook velen teleur door disclosure nog even niet zo heftig op de agenda te zetten. Alles in kleine stapjes, zegt hij. Misschien beter ook.

   Hier een mogelijke verklaring voor de frustratie van verwachtingen:
   http://the2012scenario.com/2012/07/events-are-always-shifting-and-changing/

 3. Wordt er niet te veel verwacht van NG?
  Het is een blijft Amerikaans….
  Op dit moment proberen 160 Duitse professoren het ESM aan te vechten bij het Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe.
  Men zegt dat Merkel was gedwongen om toe te stemmen tijdens de top…
  Europa is/was te sterk voor de Angelsaksische machthebbers. Ze raken hun macht kwijt. En als zij gaan dan willen ze het liefst dat de rest van de ‘vrienden’ mee gaat. Wie oorlog zaait in de wereld zal in ieder geval geen vrede of liefde ervoor terug krijgen.

  Mooi liedje van Ideal uit Berlijn, uit de tijd van Doemaar maar dan Neue deutsche Welle….

  Keine Heimat…wer schützt mich vor Amerika? 1982

  http://www.youtube.com/watch?v=aUGBylSSxdw

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – ins deutsche Disneyland.

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – wer ist unser Präsident?

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – du bist die Mickey Maus.

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – oder kommen die Russen?

  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – Beschützer aus der USA.

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – die waren schon mal da.

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – wir sind ein Reservoir.

  Der Mann aus Übersee
  (Die Amis kommen) – oder kommen die Chinesen?

  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?
  Keine Heimat, wer schützt mich vor Amerika?

  1. Monika, een tijdje terug stond er hier een artikel dat Ne(e)derland zo’n belangrijke rol heeft op dit moment in tijd. Zelf heb ik het idee dat de Duitse bevolking een veel grotere rol speelt. Er lijkt veel meer alertheid te bestaan op grote schaal en er wordt veel meer actie ondernomen.( dikke pluim voor de duitsers!)

  2. wees gerust Monika ik en wij blijven je für immer trouw, ik moest even snel door wat auw, mannetjes zijn snel nogal klein en zerig, dat weet je toch… we houden van lucht eSm ballonnen met beloftes, 1 brutale spijker of naald en het is huilen, maar de volgende dag komt de zon spieken hoe het met de kleine Johannes is en is het ergste leed wieder weer geleden.

   als je even tijd hebt zingt die Nena mit die zwarte Lederhosen een älter neue welle liedje für Dich

   Nena- 99luft Balons

   http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc

  3. Hoi Imkie, was een dag in Keulen gisteren.
   Ach ja, het is iets met Europa en de lidstaten. Ik denk dat Europa op zich een belangrijke rol heeft. Als je bedenkt hoe lang ze al bezig zijn met het idee van een Verenigd Europa a la VS, dan moeten we nog stevig onze poten omhoog houden. Rutte zit in hetzelfde schuitje dan Merkel. Geen enkel Griek, Spanjaard of Italiaan zal er maar een rode stuiver erbij krijgen…alles is voor de banken. dat maakt het ook zo link. Je hebt er op gegeven moment geen grip meer op. Als een economie op het niveau van een ‘ontwikkelingsland’ draait, dan kunnen de uitgaven niet op het niveau van een goed draaiende economie gemaakt worden. Maar as you knöw, worden alle volkeren op dit moment nog geleefd….we zullen zien. Groetjes van mij 🙂

  4. Dank je wel Hyper voor de 99 luftballons 🙂
   …wat een schatje was ze toch. Ze ziet er eigenlijk nog steeds hetzelfde uit en leeft een terug getrokken leven volgens mij.
   Gaat het weer een beetje d.senj.g.r? 😉

  5. Ja Monika, dat noemen ze in Holland we gaan het klokje rond!
   Eerst verhuizen de Saksen naar Engeland en vemengden zich met de volkeren aldaar en noemen zich Angelsaksen! Daarna verhuisden de Angelsaksen naar Noordamerika en noemen zich de Usa. Daar hebben ze het land uitgewoond en keren weer terug waar ze oorspronkelijk van dan komen uit Europa. En daar stichten ze EU. Maw we komen weer thuis. Home is where the heart is! Zie de VS als een mislukt experiment. Als EU echt gaat lukken dan ligt de wereld aan hun voeten! Het gras is elders altijd groener maar uiteindelijk besef ik dat alleen het land waarop je (geboren bent) woont je ware liefde is. Het monopolie spel van macht, geld en hebzucht is een verzonnen spel. En verzonnen spelen gaan uiteindelijk vervelen! En als macht, geld en hebzucht uit onze wereld is! Welk spel ga ik dan spelen? Ik weet het u ook? Succes!

 4. Maar er is nu ook bijval voor Vermeeren, want de wetenschapper, filosoof Taede Smeets van de Radboud Universiteit in Nijmegen, vindt dat zijn collega Coen Vermeeren, docent lucht- en ruimtevaarttechniek uit Delft, nooit onder toezicht had mogen worden gesteld, alleen omdat hij gelooft in ufo’s .

  1. Ik weet niet of je de lezingen van Coen Vermeeren nog kunt zien ergens maar de universiteit heeft ze zelf een hele tijd op de site gehad. En iedereen kon deze gewoon bekijken. Ik, nooit collegezaal van binnen gezien, ook. En ik vond ze prachtig. Hij zegt nergens specifiek dat ze bewezen bestaan. Hij legt gewoon uit waarom het bestaan ervan hoogstwaarschijnlijk en aanneembaar is. Net zoals er al heel lang werd beweerd dat er veel meer in het universum te vinden moest zijn dan 50 jaar bv bekend en zichtbaar was.
   En zie daar. Wat zien wij? De tijd zal alles leren maar iemand moet toch een richting aanwijzen om te zien of iets aanwezig is.

   Als ze je daar voor onder toezicht stellen wordt het toch hoog tijd dat iedereen met de titel van professor, doctorandus, ingenieur en nog al wat van die mooie benamingen allemaal eens flink onder de loep worden genomen. Want velen van hen beweren bewijzen te hebben voor dingen waarvan het tegendeel al vaak genoeg is bewezen.

   Is er meteen een hoop nuttig werk te doen voor al die studenten die na afstuderen geen werk zullen hebben.

 5. Euhhh…. Misschien ligt het aan mij, maar kan iemand mij überhaupt vertellen waarom gerenommeerde nieuwszenders als Bloomberg en NewsWire zich bezig houden met de NGC onzin?
  Is dit toch omdat ze een bepaalde deken van camouflage over de burgers willen uitspreiden zodat deze niet zien wat er werkelijk om hen heen gebeurt? (Het zogenaamde decoy-principe).

 6. Héy een wereld met maar één regering? Betekent dat ook dat ik maar één keer belasting hoef te betalen als ik geld verdien? Klinkt me veel beter dan nu; ik betaal belasting over mijn inkomen, met wat er overblijft betaal ik belasting bij alles wat ik doe: Ik betaal belasting bij de aanschaf van mijn motor, de benzine die erin gaat, tot de weg waar ik overheen wil rijden is zelfs belast!!! Ik wordt scheitziek van al die belastingen. Dus als die ene nieuwe wereld regering nou gewoon zegt iedereen draagt een kwart van zijn verdiende geld af aan het systeem, ben ik al blij. Wat mij betreft is dat een systeem van aliens, misschien zijn aliens niet zo achterlijk om veiligheidsjasjes voor motorrijders voor te schrijven. Stelletje achterlijke zotten die overheden van tegenwoordig. Wanner gaan we nou eens overheden kiezen per sub-systeem? Dus gewoon een partij-van-verkeer, een partij-van-belasting, een-partij-voor-ifo’s enzovoort. Ja het is geen typefout. Als mijn droom uitkomt, bestaan er alleen nog maar Identified Flying Objects, want de partij-van-verkeer schrijft aliens ook voor om een verlichte kentekenplaat te voeren; ook OVERDAG! HAH, nee aliens leggen we ook meteen vast aan een flinke partij regels zodat ze meteen rechtomkeer maken.
  Maak mij koning en morgen is de wereld wel normaal

 7. We moeten wel beseffen dat we ons aan dit soort zenders en uitzendingen storen omdat we “wakker” zijn geworden. Ik vraag me alleen af en toe af wáár we wakker zijn geworden. Deze wereld lijkt heel anders dan de wereld van een tijdje terug.
  We kunnen nu wel heel dapper beweren dat we niet geloven in een echte invasie maar er zijn toch ook verhalen over wel een overname door wezens komend uit de ruimte waarvan er al velen in en op deze wereld rond zouden lopen. Nu laat ik me door niks of niemand gek maken maar ik sta er niet voor in dat ik niet flip of doordraai als het luchtruim opeens vol zou zitten met zichtbare ruimtevaartuigen waarvan beweerd wordt dat ze de wereld over willen nemen.
  Het lijkt allemaal mooi maar ook te mooi om waar te zijn. Tot nu toe is ieder land, klein of groot, dat door anderen is ingenomen er alleen maar slechter van geworden. Het was nooit de redding voor de bevolking. Alleen wisselen van de wacht met weer andere wetten en verboden.
  Ik hoop net als velen dat we in de richting van een soort paradijselijk leven gaan en heb daar met mijn hart wel vertrouwen in.
  Maar mijn hoofd fluistert soms zachtjes iets anders en in mijn dromen kom ik op plaatsen waar duidelijk veel strijd is geweest en nog veel moet worden hersteld. Vooral bij de mensen die duidelijk hebben geleden. Ik vrees dat het een lange adem wordt en nog veel pijn en ellende eer de zon voor iedereen hartverwarmend zal zijn.

 8. Eigenaardig wegens geschiedkundige feiten, welke Extraterrestrial rassen hebben de laatste 5 eeuwen de Aarde bezet of defenisief vernietigd.
  Wie als Aardelingen hebben Extraterrestrials ruimtetuigen defensief schade toegebracht of vernietigd, bewijzen…..
  Op een door de geschiedenis heen, een dagelijkse Aardse oorlogsvoerende planeet aankomen als Exo-civilisatie,welk kamp kiezende, eerst spreken met kennis van zaken, welke leugens en waarheden, worden vertelt en verborgen gehouden.. Irakgate….
  Men hoeft geen enkel Extraterrestrial ras met feiten te bekladden zonder hun civilisatiegeschiedenis door grondige studies te beheersen.
  Het Aardse wetenschapschapsjargon was niet bekwaam tot op de dag van vandaag de eigen planetaire geschiedenis in kaart te brengen.
  De geschiedenis van 21st, 20ste, 19de eeuw beter kennende, het waren altijd dezelfde die zich de onbegrensbare winsten mochten veroorlove en de verliezen laten incasseren op het dak van jan met de pet, een variant eveneens binnen de sociale democraten, iedereen zijn juist gepast vet,voor de smerige boter op het hoofd.

 9. Aha de mens en zijn UFO’s. Als er een UFO waarlijk te zien zal zijn dan ben ik er voor 100% van overtuigd dat het van menselijke makelij zal zijn. Ik zie het zo dat de aarde het hoogste bewustzijn heeft van dit universem waarna wanneer de aardse lessen geleerd te hebben, ons Karma oplost en zo de mens in de geest verder evolueert. Dit is voor mij persoonlijk het logische dan al dat gezwam van buitenaardse die een eigen agenda lijken te hebben. Begrijp me niet verkeerd want ik hou van goede sciencefiction maar waarbij ik ook weet dan het fictie is en zal blijven.

  Soms heb ik het gevoel dat de mens zo kikt op angst en dit voor werkelijkheid krampachtig vasthoudt waarbij men zo hun handelen uit angst, macht,…goed kan praten maar waar angst is kan geen Liefde zijn…

  1. Ik kan niet met zekerheid zeggen wat waar is van onderstaand bericht maar als daar werkelijk iets in zit van waarheid dan kan het nog wel eens spannend leuk worden binnenkort 🙂

   —–

   Keshe Foundation – The world peace invitation and release of technology

   Posted on July 8, 2012 by Laura Tyco

   Thanks to Wladimir

   The text below is the copy of the official invitation to the leaders of your governments through their embassies in Belgium.

   These emails will start leaving the Foundation and will be forwarded to every ambassador in Belgium in the next two weeks.

   We will publish the name of the country and the email address used so that you can follow the progress of your government’s response.

   From now on it is up to you to see that the implications of this technology are understood in your country of origin.

   The world peace invitation and release of technology

   Following the meeting of the Keshe Foundation with the world ambassadors invited to Brussels on 21 April 2012, now our invitation goes to the nations of the world through their ambassadors and their leaders to attend a gathering on 6 September 2012 at the Keshe Foundation Center in Ninove, Belgium (or in any other place the nations may choose).
   As your Excellencies have been aware, we invited representatives of every country to the first presentation of our technology on 21 April 2012. The ambassadors of some nations attended this meeting and others chose to ignore the call, due to pressure from other nations, and decided not to attend or withdrew at the last moment.

   With this second invitation we directly and unequivocally invite the leaders of your nation to appoint qualified individuals who can take part in the upcoming meeting at the Foundation on 6 September on behalf of their governments.

   The reasons for this invitation and the meeting are as follows:

   1.On 21 September 2012 the Keshe Foundation will release the first phase of its space technology and the gravitational and magnetic (Magravs) systems it has developed, to all scientists around the world simultaneously, for production and duplication.From that point on, international borders will cease to have any real significance. This is because, once the first flight system has been built and put into operation for the public, the time of travel for example from Tehran to New York will be about 10 minutes maximum.The new airborne systems will enable every individual to make the same length of journey in the same time and at hardly any cost from any point on this planet. The craft will not be detectable with present radar technology.
   2.The energy crisis will be resolved at a stroke, and once the technology is put into practice the powers that control energy supplies and through them the present financial structures will find their hands empty.
   3.The world water shortage will be addressed and resolved by presenting this technology to the public soon after the release of our energy and space technology.
   How we have done this?
   For the past six years we have used the international patent system to make sure that every nation and major scientists around the world have a copy of our patents in their possession. (Please check the European patent and international servers downloads for number of downloads.)

   Thus we have prevented any possible blocking of this technology by any individual or group and now most nations are in possession of our patents for energy generation, medical systems and space travel.

   In this way the methods used in the past to prevent international development have been circumvented and now all nations have the same opportunity to work together to see that this technology is developed safely.

   The principal point is that our technology is intended to be freely available to every government for the benefit of all its citizens. Through the systems we have developed every nation can have access to as much energy, water and food as they need, as well as to new methods of health care and of transport, all at very little cost.

   According to its charter the Keshe Foundation and all its technologies are owned by the peoples of the world. The patents are the assets of every individual on this planet and cannot be claimed by any one person or organization or nation. This means that all income generated by the technology belongs to the nation that makes use of it.

   We will release the list of countries invited to the meeting on 6 September 2012 and the full e-mail addresses of those who receive invitations, so it will be up to you as a government to make it known who from your nation will be attending this meeting.

   By the time this email arrives at your embassies a copy will be posted on the Foundation forum and website so your citizens will be aware of the offer that has been made to you. Then it will be for you to make your response known to them, as well as to the Foundation, and we will gather the names of the delegates appointed and let your officials know where and how to meet.

   Following this meeting, the presentation on 21 September 2012 will be the first step in the Keshe Foundation’s teaching program to share its knowledge and put it into the hands of the people worldwide. Once these new technologies and their benefits are known to the general public, the leaders of every nation will need to decide how they are going to implement them for the betterment of everyone.

   At that point there will be two choices: either we all work together to change the life of everybody on earth for the better through the correct patterns of conduct, or the advanced nations of the world will see in the near future a flood of immigrants in tens of thousands flocking to the major cities.

   We are prepared to present the technology to your representatives in any setting so that they can understand its implications and the changes it will bring about.

   From now on, we can make sure that no child or adult will die of thirst or hunger and that no nation will be attacked by another, because the potential military applications of the new technology are so horrendously destructive that we will have no choice but to accept that fighting over the resources of the planet is a thing of the past.

   There has been nothing wrong with protecting national assets, but now as the leaders of small regions of the Earth it is your responsibility to see that its resources are available to be shared, and that with the help of our technology everyone’s basic needs for energy, water, food and health care are met.

   The Keshe Foundation takes no account of color, nationality, religion or political affiliation, thus our call is going out to every government to appoint a team of scientists to come and see our technologies at first hand. Then they can decide whether or not to make use of them. If you ignore this invitation your nation will soon have no choice but to follow the lead of the nations who have decided to develop them.

   We call on your nation to start the process of world cooperation as soon as possible because once these systems are in operation, the frontiers that separate one country from another will have no meaning.

   We have set the scene for a change of course for humanity and in the coming months we will see it through. In the near future people will come to realize that we are here to serve each other and not to be served, as all resources will be available to everyone at the same time and in the same measure.

   M T Keshe
   The founder and caretaker director of Stichting the Keshe Foundation

   http://2012indyinfo.com/2012/07/08/keshe-foundation-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-news/

  2. @ Keza, heb je al eens overwogen dat als ons lichaam overbodig is geworden en we in een hoger spirituele dimensie komen waar tijd en ruimte geen rol meer spelen, dat we dan zonder vliegtuig overal en nergens kunnen zijn!

 10. National Geographic behoort tot het imperium van Rubert Murdoch dus dat verklaart bovenstaande propaganda. Daarintegen is History Channel voorlasnog onafhankelijk. Zo kun is een aflevering van Ancient Aliens gewijdt aan de UFO’s van Hitler en zijn obsessie voor het occulte en bovennatuurlijke.

 11. mijn ‘national geographic’ anthem(volkslied). Voor alle eenvoudige meisjes en jongens getrokken uit onze hollandse klei(maar ook uitheemsen zijn welkom).
  Lads and gents welcome to the show, hopefully I won’t disappoint you. It’s not real live but it’s only aprojection my projection of true and simple experience what nature brings to me .

  Ik sta met mijn voeten in de branding en kijk in de verte en zie de horizon. De golven kabbelen langs eerst mijn voeten dan deels mijn enkels en komen onder water te staan. En trekken weer in zee terug. De golven komen voorzichtig naar mij toe en groeten me. Het water wil het land op maar die kleine brekers worden in toom gehouden door hun ouders de zee. Gaan die brekers gelijk kinderen te ver het land op dan worden ze teruggefloten. Tot daar en niet verder waarschuwen hun ouders hun. Het geluid va de branding klinkt voor een landrot als ik vrij monotoon. Het is gelijk aan ademhalen! Luister goed naar de ritme van elke teug adem die ik inneem en weer uitblaas. Verander ik van stemming dan zingt mijn ademhaling een ander lied! Zo is dat ook met de zee als je op het strand staat. Het geluid van de zee is dus helemaal niet monotoon wat ik in eerste instantie dacht zij zingt voor mij een lied. Een lied dat wordt uitgevoerd
  door het fanfareorkest dat eb en vloed heet. Wil je echt eens andere muziek horen ga in die branding staan en ervaar dit scheppingsmuziek als een geschenk. Alle registers worden opengetrokken, de lage en hoge tonen komen voorbij, zelfs de accoorden reeks en rustpunten zijn hoor -en voelbaar. Een verademing en verruiming van geest als ik een concert van begin tot einde mag meemaken. Ik hoor me zelf roepen ‘we want more’. De reprise wordt me in de schoot geworpen. Nog een laatste toegift. Een groot applaus van mijn kant. En met voldoening stap ik op, ik knipoog nog snel naar Horus(horizon). I heard him, ik hoorde hem. De zoon van (0)Sirius en Isis de dirigent van mijn muziek! Daar kan de maakbare wereld niet aan tippen, geen gehannes met akoestiek of humeur en gekkigheid van de artiest. Altijd een perfect optreden. De maakbare wereld die alles waardeert in klinkende pegels!Wat artiesten ten toon spreiden blijven toch een slap aftreksel wat natuur mij laat horen. Die muziek is pas echt tijdsloos. Hoor zelf en geniet er van. Groetjes.

  Niet mooi even goede vrienden want smaken kunnen verschillen!

  Ook bij concerten worden de ‘vrienden van’ wel eens uitgenodigd om mee te jammen.
  Voor de echte liefhebber dat geldt ook voor natuur. Ik noem maar de vogels, de mens, andere dieren en niet te vergeten onze grote vriend de wind. En mist u een ‘lichtshow’ dan hoef ik u niet te leur te stellen want die jongens (on backstage) zijn er ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.