Advertentie

Meneer Coutinho, wat is er mis met zilver?


Hoe is het mogelijk dat vooraanstaande artsen, zoals de heren Coutinho en Osterhaus toch worden gezien, het presteren om de WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN werking van een geneeskrachtig produkt af te wijzen en nog sterker: het als kwakzalverij en nepmiddel te kwalificeren. Wat drijft hen?

Is dit pure onwetendheid of zit er meer achter deze opmerkingen. Gezien de kennis die al vele tientallen jaren bekend is over colloïdaal zilver, lijkt de kans bijzonder klein dat beide heren NIET weten wat dit middel kan en/of dat het überhaupt bestaat.

Coutinho is ons een verklaring schuldig. Hoe kun je een wetenschappelijk bewezen feit als onzin betitelen. Onkunde of bewuste manipulatie?
Coutinho is ons een verklaring schuldig. Hoe kun je een wetenschappelijk bewezen feit als onzin betitelen. Onkunde of bewuste manipulatie?

Zilver is al sinds mensenheugenis een metaal/materiaal dat bekend staat om zijn geneeskrachtige en preventieve werking op het menselijk lichaam. Lees hieronder een stuk uit het bijzondere boek ‘Cancer, step outside the box’, over dit natuurlijke ‘medicijn’.

De grote pharma-INDUSTRIE heeft liever niet dat je dat doet, maar hopelijk bepaal je zelf wat je wel en niet leest, en wat je wel en niet gebruikt voor jouw welzijn en de gezondheid van jouw lichaam. Jouw onvervreembaar eigendom!

Stuur dit stuk door en zet het rare gedrag van Coutinho en Osterhaus nu eens in een waar daglicht. Want dat het raar is, dát is toch niet zo’n vreemde conclusie?

Tot slot wil ik je erop attent maken, dat colloïdaal zilver op dit moment door de VWA, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, als een levensmiddel wordt aangeduidt. “Hoe kan een levensmiddel nu geneeskrachtige werking hebben?” Dát is zo’n beetje hun opstelling.

Nou als zij dit verhaal lezen, en zich verder verdiepen in de werking van colloïdaal zilver, kan dit produkt gewoon weer in de categorie ‘geneesmiddelen’ worden geplaatst..!! Meneer Coutinho gaat niet voor zilver, maar kennelijk voor het ‘goud’ van de pharmaceutische INDUSTRIE?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wist meneer Coutinho waarschijnlijk niet dat de oude-Egyptenaren al stukjes zilver achterlieten in wonden die waren veroorzaakt door de operaties die zij toen al uitvoerden, waaronder hersenoperaties! Nou hup, dan wellicht een reisje de ruimte in, om het ‘nepmiddel’ zilver te proberen?

Een stap naar het huidige ruimtevaarttijdperk is meneer Coutinho kennelijk ook teveel moeite. Ná een test van 23 manieren om water te zuiveren, heeft NASA gekozen voor zilver als ‘zuiveraar’ voor hun Space Shuttle programma. Het zilver wordt gebruikt voor het maken van zuiver water uit vervuild water (incl. urine), voor het zuiveren van lucht (airconditioning) en de hygiënische bereiding van voedsel. Door het toevoegen van 100 delen zilver in een miljard delen water is het water geschikt om te drinken.

Hierdoor vermijdt NASA het toevoegen van 1000 tot 1500 delen chloor aan het water, voor hetzelfde doel. Ruim 100 liter water staat de Shuttle-bemanning op deze wijze dagelijks ter beschikking. En door met zilver te werken, wordt de waterfilterinstallatie nu met 90%  in gewicht teruggebracht. Ook doordat nu de noodzaak niet meer aanwezig is om het water eerst uitgebreid te testen op allerlei componenten, voordat het veilig gedronken kan worden. Hoezo meneer Coutinho is zilver onbetrouwbaar en een nepmiddel?

Wat is Colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver is een oplossing van ultra-fijne (submicroscopische) deeltjes puur zilver opgelost in water door een positieve lading van elk partikel. Deze partikels blijven opgelost door deze oplossing, doordat de positief geladen deeltjes, elkaar met meer kracht afstoten, dan dat ze door de zwaartekracht naar elkaar worden gebracht, onder in de oplossing.
Colloïdaal zilver is één van de krachtigste anti-bacteriologische oplossingen die we kennen, vooral omdat zilver een uitzonderlijk metaal is, dat niet-giftig is voor het menselijk lichaam, maar wel vor meer dan 650 ziekte-veroorzakende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het dagelijks innemen van colloïdaal zilver is het hebben van een 2e immuunsysteem!

In de VS werd vroeger door veel mensen een zilveren dollar gedaan in de verse melk, om deze langer vers te houden, vóórdat men de beschikking had over koelkasten. En het is heel bekend dat de oude Grieken de medische waarde van zilver onderkenden. Zij merkten op dat families die van zilveren lepels en vorken aten, zelden ziek waren en bijna nooit infecties hadden.

Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten.
Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten.

Deze kennis werd laten overgedragen op koningen en edelen, keizers en sultans en de hoflieden die aan deze koninklijke families dienden. Zij aten dus van zilveren borden, dronken uit zilveren bekers en sloegen hun voedsel op in zilveren dozen. Hierdoor kwamen er natuurlijk veel zilverdeeltjes in hun eten  en drinken terecht. Het is zeer waarschijnlijk dat de term ‘van blauw bloed zijn’, afkomstig is van dit gebruik.

Omdat de accumulatie van zilverdeeltjes in een menselijk lichaam ertoe leidt, dat de huid een blauw-grijze uitstraling gaat krijgen. Ook de term: ‘geboren zijn met een zilveren lepel in de mond’, vindt zijn oorsprong uit deze tijden.

Robert O. Becker, auteur van het boek: ‘The Body Electric’, ontdekte in de jaren 1970, toen hij onderzoek deed naar het herstelvermogen van ledematen, ruggengraten en organen, dat zilverionen de groei van beenderen stimuleren en de omgeving van botten vrijmaken van bacteriën.

Het toonaangevende tijdschrift ‘Science Digest’ eindigt in een artikel uit maart 1978, getiteld ‘Onze belangrijkste bacteriënbestrijder’, met de zin:

Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?
Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

“Dankzij bijzonder verduidelijkend onderzoek, blijkt dat zilver een modern medisch wonder is. Een antibioticum doodt wellicht een half dozijn verschillende ziekte-kiemen, maar zilver doodt een slordige 650 bacteriologische organismen. Bovendien ontstaat er geen resistentie tegen anitbiotica. Boven alles uit is zilver ook nog eens niet giftig”.

Het artikel eindigde met de opmerking van Harry Margraf, een biochemist en pionier op het gebied van zilveronderzoek: “Zilver is de beste overal verkrijgbare bacteriënbestrijder die we hebben”.

HOE WERKT COLLOÏDAAL ZILVER IN HET LICHAAM?

De aanwezigheid van zilver in de buurt van virussen, schimmels, bacteriën of enig ander eencellige ziekteverwekker, zorgt ervoor dat het enzym dat de zuurstofregeling in deze eencellige regelt, wordt uitgeschakeld. Met andere woorden, de longen van deze cellen worden uitgeschakeld, zodat deze dus niet kan ‘ademen’. Binnen enkele minuten, zal deze eencellige ziekteverwekker stikken en sterven en wordt het opgeruimd door de witte bloedcellen in ons  lichaam via het lymphesysteem. In tegenstelling tot pharmaceutische anitbiotica, die ook nuttige bacteriën in ons lichaam vernietigen, is zilver in staat lichaamsvreemde ziekteverwekkers ‘op te sporen’. Bovendien laat colloïdaal zilver alleen gezond weefsel achter

Wanneer colloïdaal zilver via de mond wordt ingenomen, komt het via het spijsverteringskanaal in onze bloedbanen terecht en wordt zo naar elke cel in ons lichaam getransporteerd. Door het zilver onder onze tong te houden, éven voordat we het doorslikken, zorgt ervoor dat het sneller in ons lichaam terecht komt.

De bewuste cover van het tijdschrift 'Science Digest', waar het artikel over zilver in staat.
De bewuste cover van het tijdschrift 'Science Digest', waar het artikel over zilver in staat. 'Living silver', miracle material..!

Binnen 3 tot 4 dagen na inname, zal het zilver zijn heilzame werking beginnen. Het colloïdaal zilver is in voldoende hoeveelheid in het lichaamsweefsel opgeslagen om aan de slag te gaan. Het zilver wordt door onze nieren, het lymfesysteem en onze ingewanden weer uit ons lichaam verwijderd.

Voor 1938 werd colloïdaal zilver gebruikt door artsen als een antibiotisch middel dat algemeen aanvaard was. Het werd beschouwd als een essentiële behandeling van een grote verscheidenheid van ziekteprocessen.

En heel begrijpelijk, toe de grote pharmaceuten hiervan op de hoogte kwamen, werd colloidaal zilver opzij gezet en kwamen daarvoor, financieel veel lucratievere medicijnen voor in de plaats.

Op dit moment is colloídaal zilver te verkrijgen op veel plekken. Het is belangrijk dat je een goede kwaliteit kiest, vanzelfsprekend, en dat kun je nakijken op de diverse sites die onafhankelijke adviezen hierover geven.

In het algemeen gesproken kun je ervan uitgaan, dat hoe fijner de verdeling is van het zilver in het water, des te werkzamer is het. Kijk ook eens op deze website, die door de auteur van dit (vertaalde) stuk werd aangeraden (Survival Enterprises HIER)

Ik wil je tot slot aanraden deze informatie te delen. Zónder er wellicht erg in te hebben, heeft naar onze mening dhr. Coutinho zich bijzonder vergallopeerd met zijn opmerkingen over nepmiddelen tegen de Mexicaanse griep. Als hij had willen zeggen dat hij alleen achter de middelen staat die hij kent, de middelen waar hij zijn hand voor in het vuur wil steken, dan had hij het zó moeten formuleren, naar onze mening.

Op de wijze waarop Coutinho wetenschappelijk bewezen werkingen van relatief goedkope wijze van gezondheidsbevordering naar de prullenmand stuurt, degradeert hij zichzelf tot een no-know..! Een onwetende die niet op die positie hoort te zitten.

179 gedachten over “Meneer Coutinho, wat is er mis met zilver?

 1. Guido,
  Ik ben het helemaal met je eens dat je nooit een van de polen moet afwijzen. Ik wijs niets af, ik respecteer ieder mens met zijn mening. Ik ga met iederee in gfesprek en wil blijven praten tot ik het idee krijg dat dit niets meer oplevert, dan steek ik mijn energie liever in andere zaken.
  Dit is mijn persoonlijke mening als het gaat om alsmaar bewijzen te zoeken en die tegenover elkaar te leggen.
  Ik respecteer beide kanten en ik zie ook dat goed en kwaad of positief en negatief bij elkaar horen en dat er daardoor beweging ontstaat. Gait heeft zeker een rol en katalyserende en het ko(s)misch om te merken hoeveel reacties hij oproept. Helaas heeft Gait niet iets nieuws opgeroepen in mij. Deze Riet loopt al 30 jaar haar verhaal te verkondigen. Er zijn mensen die de deur op een kiertje hebben staan en dan heeft het zin om er energie in te stoppen.
  ’tisnietanders

 2. Gait
  Zoals je wel gelezen zult hebben ben ik over jou aan het roddelen.
  Gelukkig niet achter de rug om.
  Maar omdat ik het over jou heb wil ik je ook persoonlijk nog iets meedelen.
  Ik ben het helemaal met je eens dat er op het gebied van de alternatieve geneeswijze ook heel veel mis is. Net zoals in de reguliere geneeswijze. Ik heb jouw uitvoerig verhaal over de mistoestanden gelezen en dat is heel triest. Ik zou hiertegenover ook wel heel veel verhalen kunnen zetten over wat er allemaal aan de reguliere kant mis gaat en dat is ook heel triest. Maar dat doe ik niet.
  Ik merk dat je iemand bent die ook bezig is om mistoestanden aan te pakken en dat je betrokken bent bij je medemens. Daarin herken ik een stuk liefde voor je vak en de mens. Dat waardeer ik in jou en ook het feit dat telkens weer de moeite neemt om te reageren. Want in jouw ogen ben ik (niet wetenschappelijk onderlegd) iemand
  die niet van wanten weet en de anderen zien het verkeerd.
  We zijn dus niet veel anders, wat we gemeen hebben is de liefde voor de mens, de bezorgdheid om waar het naar toe gaat met de gezondheidszorg. De behoefte om er iets aan te doen en wakker te blijven.
  Daar waardeer ik je om.
  Ik moet zeggen dat jou uitspraak
  “’t is niet anders” bij mijn man en mij al helemaal ingeburgderd is. Wij moeten er dan ook smakelijk om lachen wanneer we in een discussie terecht komen en jouw uitspraak gebruiken. Dat werkt goed om het vuur te temperen
  en de gemoederen te sussen.
  Dus al met al ben je een waardevolle tegenspeler.
  ’tisnietanders
  hartegroet
  Riet

 3. @ john

  je kunt het niet laten, als het moeilijk word je bio energetische verhaal te verkopen ga je schelden, ik had echt gedacht dan een weekje niet reageren zou helpen, en dat het gescheld over zou zijn, jammer een gemiste kans. zeg iets over je zelf john , wat het zegt mag de rest uitmaken , succes er mee.

  nogmaals over het geheugen effect van water , het hele emoto verhaal is meermalen onderuit gehaalt er is geen enkel bewijs voor.

  homeopathie is geen enkel bewijs voor zie de link
  http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=2527

  en kun je het wel bewijzen claim dan het miljoen wat je kunt krijgen voor het bewijs !!

  homeopathie kan enkel verlichting brengen en helpen door de aandacht en het placebo effect, er geen enkel bewijs voor .

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dubbelblind

  dubbelblind testen zou een manier wezen om de werkzaamheid aan te tonen, en dat wil met de alternatieve zaak niet lukken.
  jammer jammer jammer ik ben totaal niet op homeopathie soundhealing enz tegen, maar het jammere is dat het dus niet bewezen is dat het werkt, en dat de beoefenaars meestal de reguliere zorg afwijzen met grote gevolgen.

  john hou nou eens op met schelden , gedraag je naar je academisch niveau. de mogelijke boodschap die je wil brengen gaat verloren door je gescheld onderliggende haat en moeite om met kritiek om te gaan.

  “De mens is pas mens als hij tot zelfbeheersing in staat is en eigenlijk dan pas wanneer hij haar in de praktijk brengt.” Mahatma Gandhi

  Vriendelijke Groet Gait

 4. Beauty is in the eye of the beholder. ‘Schelden’ ook Gait, jouw interpretatie dus. Maar ik ben je feitelijk heel dankbaar voor je rol, ook al kun je een beetje spot niet waarderen als je niet inhoudelijk reageert op juist die academische stukken (en ondertussen zelf persoonlijke tirades uit, maar dat was je alweer vergeten). Geeft niet, ik zeg: ‘Tis niet anders’! Ooit worden we vast weer vrienden zoals vroeger 😉

 5. Dr.John Consemulder
  bio-energetische informatie overdracht
  Heb ik het goed dat dit betekent dat het niet om de stof gaat maar om de bio energetische informatie die in de stof zit en dat de informatie van zowel alternatieve als allopatische middelen gebruikt kan worden voor genezing?
  Dat betekent dan dat de dualiteit wegvalt en dat er alleen nog maar
  1 geneeswijze overblijft.
  Dat betekent dat wij eigenlijk energie zijn in verschillende frequenties en op dat niveau behandeld worden?
  Ik ben niet wetenschappelijk onderlegd daarom is het niet makkelijk over deze materie te lezen en om te weten of ik het goed begrijp. Maar als ik de kern van de zaak begrijp dan kan ik het verder makkelijker volgen.
  een nieuwsgierige zelfstudie studente

 6. @ Iedereen: Ik trek me even even terug om de komende week naast andere activiteiten me bezig te houden met een nieuw artikel over hetgene hier via deze link al wat besproken is. Belangrijk onderwerp en het lijkt me goed om een verzameld stuk te hebben wat goed weergeeft wat er speelt voor een ieder. Dus: wordt vervolgd.

  @ Riet: Ja die kern van de zaak klopt in de basis, dat is ook mijn poging tot samenkomst. want het draait alleen maar om gezondheid, wat ware gezondheid en immuniteit inhoudt en hoe dat te bereiken voor alle mensen. Het verschil is echter de specifiekere werking, minder kans op bijverschijnselen en goedkopere zorg bij de ‘nieuwe’ bio-energetische wetenschap. Maar daarover kun je meer lezen als je hier de stukken nog even terug leest, daar wordt veel over gezegd! Iedereen nog een paar fijne zomerdagen gewenst en tot snel! John

 7. @Riet

  Ik had wat teveel gedronken Riet, dat heb je wel eens op dat tijdstip, dan lijkt het net alsof missen er woorden hier en daar in de regels.
  Elkaars overeenkomsten opzoeken, dat lijkt me een goed idee, maar daar waren we volgens mij ook mee bezig. Althans dan spreek ik voor mezelf. Best wel lastig soms ^^

  In ieder geval, Léve de padstelling!!

  Groetjes

 8. @John, dank voor je ijverige plaatsing van al die puzzelstukjes; heel goed om dat in één artikel te zetten.
  Wij van de WantToKnow-redactie zien ernaar uit.
  @Riet, mooi dat je zo leergierig bent en meteen de kernachtige vragen stelt waar het om gaat in John’s verhaal! Geneeskunst? Geheid Eenheid..! Geneeskunde? Een-zijdigheid!

 9. @Jerry

  Klopt die naam wel, is het geen sjerry? (hahaha). Ja, ja als de drank is in de man……..
  Nou het is je vergeven hoor. We hebben allemaal wel eens een zwak moment, behalve ikzelf natuurlijk.
  geintje.
  Het is een mooie boel hier, maar zeker interessant.
  Ik geloof dat ik ook maar eens een lekkere borrel neem,
  Proost en tot de volgende ronde

 10. @Guido
  Ook bedankt voor jouw reactie. Ik vind deze materie erg interessant vooral ook om te beseffen waar ik zelf mee bezig ben. Ik hou van het mysterie en dat moet voor mij ook heel blijven, maar tegelijkertijd wil ik de zaken begrijpen.
  Hoewel het een moeilijke materie is kan ik het aardig volgen zoals John het beschrijft.
  En als je de kern van de zaak begrijpt dan kun je er zelf ook verder in denken. Het blijft altijd om de kern van de zaak draaien.
  Mooie uitspraak trouwens.

 11. Interessante discussies, maar wat ik mij altijd afvraag bij de mensen die keihard roepen dat alternatieve geneeswijzen kwakzalverij is: als het zo gigantisch gevaarlijk is en slecht, waarom wordt deze geneeswijze in zoveel landen (denk aan Duitsland, Estland etc) als een belangrijke geneeswijze gezien? Zover ik weet, is er in die landen geen tegengeluid te horen.

 12. @Ilse, heel grappig. Zo simpel dat je erover heen kijkt.
  De essentie voor mij blijft dat er geen grenzen zijn tussen.. Die maken we zelf. Als we dát eens GOED doorzagen, was er ook geen ZIJ en WIJ.
  Het is net als bij het lied van Drs. P: als je aan de overkant bent en terug kijkt, waar je vandaan komt, is dát weer de overkant. Zo kom je dus noooooit aan de ‘overkant’..
  Het grappige is dat in Duitsland werknemers door hun werkgevers naar Kür kunnen worden gestuurd. Dat is geen kroeg, maar een alternatieve therapie voor het lichaam. Veel meer ‘embedded’ in de maatschappij aldaar.

 13. @Guido

  Klopt. Alleen vraag ik mij dan nog af waarom er hier in Nederland dan zo’n grens is ontstaan tussen de reguliere gezondheidszorg en de ‘alternatieve’? En bijvoorbeeld niet in een land als Duitsland dat (lijkt mij) ook meedraait in die ‘almachtige’ farmaceutische industrie.

  Begrijp me niet verkeerd: ik ben opgegroeid in een wereld van homeopathie en met een andere kijk op de geneeskunde en er ook een groot voorstander van, maar dat er in Nederland vrijwel geen plaats is voor andere zienswijzen verbaasd mij meer en meer. Ook al wordt er ondertussen wel vrolijk reclame gemaakt voor producten van ene meneer Vogel en VSM. Hoe krommer kan het dan eigenlijk worden?

 14. @ ilse

  de reclame van vsm producten worden door vsm betaald dus daarom is er reclame van vsm.

  de grens is ontstaan om dat de reguliere en de homeopathiese zorg verschillende principes hebben.

  zolang men verdunt tot dat er niks meer van oorspronkelijke stofje aanwezig is zal het dus ook niet helpen.

 15. @ ilse

  de grens is ontstaan om dat de reguliere en de homeopathiese zorg …feitelijk dezelfde principes hebben…

  Alleen de bio-energetische wetenschap zoals homeopathie werkt specifieker en dieper, zonder de stoffelijke bijwerkingen en risico’s op andere ziekten die de farmaceutische industrie wel meelevert met de stof.

  zolang men verdunt tot dat er niks meer van oorspronkelijke stofje aanwezig is zal het dus ook…

  beschermen tegen de ‘bijverschijnselen’ en risico’s op nog meer ziekten. En wel omdat de energetische blauwdruk gebruikt wordt van de stof, niet de fysieke stof zelf die de biochemische risico’s met zich mee draagt. Dit is dus ook gelijk de belangrijkste reden waarom de farmaceutische industrie en de reguliere aanpak zo bang is voor de bewezen werking van de ware medische wetenschappelijk bio-energetische methode: deze zou in de praktijk alle drugs en medicijnen kunnen vervangen…Niet meer perperdure farmaceutische drugs per patiënt per ziektebeeld, maar energetische blauwdruk kopieën van hetzelfde middel voor iedere ziekte en voor iedereen..zonder de bijwerkingen, verslavingen en bijkomende ziekten op lange termijn.

  Er blijft dus alleen maar een zij en wij bestaan als ‘zij’ niet toe willen naar een wereld waar genezing zonder bijwerkingen, extra kosten en machtsmisbruik een reële mogelijkheid is. Dat kunnen ‘wij’ wel willen, maar dan moeten ‘zij’ wel toegeven aan het overweldigende bewijs dat alle biochemische functies die te maken hebben met gezondheid en ziekte, een bio-energetische grondslag hebben.

 16. @gait, het leuke is dat je zoooooo voorspelbaar aan het worden bent, dat ik in ieder geval weinig nieuws meer van je hoor.
  @ilse, de (mate van)scheiding zit tussen de oren, waarmee ik niet wil zeggen dat ie er niet is. Maar ik heb het over de mate waarin er een grens is in de ogen van de waarnemer. Het klinkt misschien suf, maar puur cognitief is er geen grens. Er zijn zoveel variabelen.
  ‘De scheiding’ tussen deze 2 vermeende werelden is puur virtueel, door onze eigen verbeelding ingegeven.
  Het beste te vergelijken met het ‘smelttraject’ bij boter. Sorry..? Het smeltraject bij boter laat ons zien dat er niet precies 1 punt is, net zoals bijv. bij het koken van water, waar vast in vloeibaar overgaat. Boter wordt eerst zacht, zachter, smelt, vloeibaar-achtig, volledig vloeibaar. Zo zit het ook tussen ‘alternatief’ en ‘regulier’ in de geneeskunder/kunst volgens mij.
  Maar zolang je/wij/ik blijft geloven dat er 2 harde werelden zijn, zal niemand JOUW PERCEPTIE ontkennen. Het is jouw gevoel waar we het over hebben. En inderdaad, misschien zijn het DAARDOOR juist wel 2 werelden. Ik geloof heilig, jazeker heilig, dat het enige wat ons te doen staat, het smeltraject doorlopen, de ‘vorm’ kiezen waar je het meest happy bij voelt..
  Het enige wat ons te doen staat, is te leren van elkaars vormkracht. Ben je gesmolten vloeibare hete boter, of ben je een keiharde kille boterklont. Snappie?
  Enne John, ga jij nou een beetje de grenzen (links en rechts) zitten bevestigen..?????

 17. Hi Guido, nee juist niet, ik probeer de grensen die steeds maar worden geopperd te laten ‘versmelten’ als boter! Ik viel vandaag weer ‘met de neus in de illusie-boter’ en vond een leuke link die wederom aantoont (ja de overweldigende berg bewijs wordt maar groter als je tenminste ook dit bewijs onder ogen durft te zien…) dat water een ‘geheugen’ heeft…en dat drugs overbodig zijn omdat we de ímprint’ of ‘blauwdruk’ kunnen gebruiken (een diepere magie dan goochelaars kunnen faken)!

  Of misschien moeten we zeggen: water is beter in staat om met een diepere energetische laag op microniveau in contact te komen die de natuur en het nulpuntenergie wel kent, maar onze beperkte meetmethoden en beperkte zintuiglijke waarneming niet.

  In ieder geval is het wederom zeer interessant als ratten ‘voor de gek’ gehouden kunnen worden met geclusterd water (geïnformeerd water, water die een blauwdruk van een stof bevat, maar niet meer de stof zelf!!!), in dit geval zelfs morfine…Het effect van de ‘imprint’ (bio-energetische blauwdruk afdruk in water!) doet de ratten net zo gedragen als…morfine zelf. Het bijzondere is (en die stof ken ik maar al te goed uit de neuropsychologie) dat je zelfs naloxone kunt gebruiken om dit effect …terug te draaien (naloxone is een opioide receptor antagonist, deze stof ‘blokt’ dus bepaalde drugs, waardoor je in experimenten goed kunt meten of een bepaalde drug wel of niet aanwezig is). Even voor alle duidelijkheid: een echte ‘drug’ kan een ‘nagebootste’ uitstraling (bio-energetische blauwdruk van de stof, zonder de fysieke stof!) echt blokken, alsof de ‘echte’ (fysieke farmaceutische drug) wel degelijk aanwezig is…Daarnaast zijn de resonante frequenties van gestructureerd water anders dan gewoon gedestileerd water…

  Gestructureerd water (en homeopathische oplossingen dus!) is dus in staat om biologische, fysieke en chemische eigenschappen te ‘laden’ en ‘door te geven’. Precies dus als Benveniste’s experimenten met ‘niet meer fysiek aanwezige’ antilichamen al aantoonde (en al die studies die hier al genoemd waren bij mijn reacties op dit artikel).Om zelfs nog wat verder te gaan hebben onderzoekers zelfs nog een extra laag-frequent signaal toegevoegd aan geclusterd water (aan een deel wel, het andere deel niet), waarna een meerdere frequentie ‘pieken’ ontstonden in het nieuwe ‘ge-imprinte’ geclusterde water…

  Het lijkt mij duidelijk: het probleem is niet zozeer of we nog dienen aan te tonen dat bio-energetische informatie overdacht fundamenteel is en niet ‘de grote biochemische leugen’, of zelfs of water een geheugen heeft. Het lijkt er meer op, dat sommige wetenschappers moeite hebben met ‘informatieoverdracht’ en waarschijnlijk van Oost-Indische afkomst zijn, omdat zij eerder moeite hebben bepaalde informatie te ‘onthouden’…

  Meer referenties en bewijzen:
  http://www.clusteredwater.com/research_articles_ieee.htm

 18. Doe ik ook niet hoor. Zoals een Amerikaanse wetenschapper (meer een schetenwapper) ooit eens tegen mij zei (na een berg bewijs waar hij niet tegen opgewassen was): “John, i wouldn’t believe this even if it were true!”

  😉

  Maareuh: als dat kwartje vast zit in die defecte gleuf…hoe krijg ik dan die aanbetaling rond voor een nieuwe (gleuf of kwartje)? Snap je? Blijft lastig, zowel het leven zelf als wetenschap…

 19. Hierboven staat een klein, maar belangrijk “foutje”.

  ‘en antibioticum doodt wellicht een half dozijn verschillende ziekte-kiemen, maar zilver doodt een slordige 650 bacteriologische organismen. Bovendien ontstaat er geen resistentie tegen anitbiotica. Boven alles uit is zilver ook nog eens niet giftig”.

  Ik neem aan dat er eigenlijk zou staan, Bovendien ontstaat er geen resistentie tegen ZILVER.

 20. Voor de auteurs van deze pagina, kijk is op de pagina van crystal-colloidaal.nl.
  Hier staan verschillende rapporten met informatie over de kwaliteit van colloïdaal zilver dat op dit moment in Nederland verkocht wordt.
  De resultaten liegen er niet om.

  Misschien interessant om hier ook een stukje over te schrijven, waarin uitgelegd wordt waarop je zou ‘moeten’ letten bij het aanschaffen van colloïdaal zilver.
  Wat het verschil is tussen ionisch zilver en colloïdaal en waarom dit belangrijk is om te weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.