Advertentie

Een urgent bericht en URGENTE OPROEP!


Het lijkt of de strijd nu letterlijk aan het losbarsten is. Het onderstaande verhaal, door Richard van Freedom Central geschreven, heb ik zojuist vertaald uit het Engels, omdat ik jullie, niemand uitgezonderd, op de hoogte wil brengen van deze brute aanval op 2 goede mensen, afgelopen zondagnacht. Het verhaal zal zich hieronder voor je ontrollen, maar ik wil hier alvast oproepen deze mensen te steunen!

Toen het verhaal me afgelopen maandagmiddag bereikte, kon ik het haast niet geloven. Waar is onze democratie? Waar is de normale rechtsgang? Wanneer je er als overheid van overtuigd bent dat mensen een bedreiging, of iets dergelijks vormen voor  de democratie, dan is het voor de overheid, óf voor de krachten achter de schermen, toch ook zaak de ‘normale wegen’ te bewandelen..?

Een brute overval op mensen die een roeping hebben om andere mensen te helpen bewust-worden, is toch alleen maar in het voordeel van het democratische proces. Of praten we hier over hele andere krachten, of moeten we zeggen: machten-achter-de-schermen..?~

Als ik je mag adviseren: stuur het verhaal in ieder geval even rond!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Freedomcentral is een rijzend alternatief nieuwsmedia-team, medogenloos achter de waarheid aan van onze huidige realiteit. We zijn onze zoektocht begonnen om kennis aan te bieden over de huidige situatie op onze planeet aan mede-waarheidszoekers en ieder die op een evolutionaire reis is.

Ons eerste interview was het interview dat we deden met Désiré Röver, over de gevaren van het verplichte H1N1-varkensgriepvaccinatie-programma en de historie en de gevaren van de Big Pharma-industrie. Ons tweede interview maakten we met Drs. John Consemulder. En ons derde interview was een 1,5 uur durend gesprek met David Icke juist vóór zijn optreden in Amsterdam op de 19e September jl.. Dit interview kun je vinden op onze homepage. HIER

Sinds kort is het ons duidelijk dat we gevolgd worden door de krachten-aan-de-macht en ook dat mijn telefoon afgeluisterd wordt. Dit werd me maar al te duidelijk de dag ná de Vrijheidsparade in Den Haag, op 26 September jl., toen ik brutaal door politiemensen werd aangesproken met de mededeling dat ze getipt waren over mijn persoon en dat ze zouden proberen me te beschuldigen van overtredingen op het gebied van (auto-)verzekeringen, rijbewijscontrole, drank-blaasproeven etc.

Aankondiging van de Freedom Central bijeenkomst van afgelopen weekend.
Aankondiging van de Freedom Central bijeenkomst van afgelopen weekend.

We organiseerden een aantal interviews tijdens de afgelopen Groundcrew conferentie in België in het afgelopen weekend, 10 en 11 Oktober. (kijk HIER voor de lead) Wij waren aanwezig op de conferentie en waren in staat geweest al interviews af te nemen met o.a. Bill Ryan en Kerry Cassidy van Project Camelot, Andreas Kalker (van MMS-drops en de ontwikkelingen rondom de GEET-motor), Peter Vreecke (de burgemeester die de chemtrails aan de kaak stelt in België), Marcel Messing en Stephen Basset.
In totaal hadden we zo’n 6 uren interviews bij elkaar gesprokkeld, met waardevolle informatie van de leidende figuren, noem het autoriteiten op het gebied van waarheidsvinding en vechters voor vrijheid. In deze interviews zaten tevens een paar sappige onthullingen en informatie die voorheen nog niet was geopenbaard.

Op de avond van de 11e Oktober, zondagavond dus, reden we van de conferentie naar Nederland terug, met een soort onrustig gevoel over de aard van alle informatie die we verzameld hadden. We besloten rond 10:30 ’s avonds te vertrekken om thuis te gaan werken aan de interviews, meteen de ochtend daarop. Rond middernacht reden we van de E19 tussen Antwerpen en Breda. We legden al onze bezittingen in onze camper en verzekerden onszelf ervan dat al onze deuren gesloten waren. We roken, vlak voordat we gingen slapen een gaslucht, maar na controle bleek dat er geen lek was in het keukentje.

Toen we de volgende ochtend wakker werden, bleek onze camper nog steeds afgesloten aan de binnenzijde en alles stond keurig op de plek, waar we het hadden neergezet. Totdat we de gordijnen openden en zagen dat een van onze tassen op de voorste stoel stond, terwijl we die toch onder de stoel hadden gestopt.

Dát was het moment waarop we beiden tegelijk naar de tas keken, waar de informatie in zat, en de opnames die we gemaakt hadden. Daar zaten ook onze laptops in en het zilver met een waarde van € 5000,- dat we altijd bij ons hebben voor noodgevallen. Het bleek dat alleen de tas weg was..

Er was nog iets weg. Dat was de folder waarin de informatie stond/staat met de het procesverbaal dat we ingediend hadden tegen de Nederlandse overheid inzake genocide rondom het verplichte H1N1-vaccinatie-programma, dat de komende weken van start gaat. Onze sieraden, ons cashgeld, de mobiele telefoons waren achter gelaten, hoewel deze open en bloot op het tafeltje lagen. Inbrekers zouden deze zaken zeker hebben gezien en ze ook zeker niet hebben achtergelaten.

We kwamen erachter dat Melani’s lichaam uit de camper was gehaald; ze zat ernstig onder de blauwe plekken alsof ze meegesleurd was door iets of iemand. We zijn ons bewust van de heftigheid van odnerdelen van de informatie die we bij ons hadden en sluiten daarom niet uit (eigenlijk weten we het wel zeker) dat het een professionele, weldoordachte en gecoördineerde aanval was, uitgevoerd door mensen die wisten waarnaar ze moesten uitkijken, gestuurd door de krachten-achter-de-macht. De aanwijzingen hiervoor worden alleen maar sterker, als je natuurlijk kijkt naar de zaken die van ons werden ontvreemd. Deze zaken zouden van waardevolle, zo niet onschatbare waarde geweest zijn op de stroom van informatie naar de steeds groeiende massa mensen die bewust worden en ontwaken.

In feite zien we deze inbreuk ook als een waarschuwing naar ons, om te dimmen en dat door interventie van iets of iemand verdere schade was voorkomen.

We zijn alternatieve media, die niets voor hun diensten rekenen, omdat we van mening zijn dat deze informatie vrij toegankelijk zou moeten zijn. Dit kost ons weliswaar veel moeite maar we doen dit omdat we geloven dat groeiend bewustzijn het enige is waar het om gaat. Zelfs nu nog, ook al geloven we dat door het opschrijven van dit relaas onze levens gevaar lopen, hebben we besloten met ons werk door te gaan. Ook al kunnen we (zoals de krachten-achter-de-macht weten), om financiële redenen, nu even niet direct alles vervangen, wat van ons ontvreemd is.

In deze stevige economische tijden begrijpen we dat niet iedereen in staat is om deze zaken te vervangen, zoals we daartoe zelf ook niet in staat zijn. Maar we willen deze kans wel aangrijpen om de waarheidszoekende gemeenschap op te roepen te assisteren om ons weer op de rails te krijgen. Zodat we weer door kunnen gaan met ons streven de waarheid aan het licht te brengen, waardoor we op een dag allemaal weer vrij zullen zijn.

Zaken waaraan we enorme behoefte hebben om de nieuwe serie interviews te openbaren (hetgeen volgende week al zou moeten gebeuren), zijn een laptop met video-bewerkingssoftware (het liefst Apple-software) en een hoge kwaliteits, digitale videorecorder. Weet jij iemand die ons bij de vervanging zou kunnen assisteren, of ben jij degene die dat kan doen, dan zouden we daar enorm dankbaar voor zijn.

Dankjewel aan al degenen die ons werk hebben gesteund, de afgelopen jaren; we doen dit werk omdat we van je houden, van deze planeet houden en weten dat we allen Een –zijn.

 

Vrede, liefde, eenheid en respect!

Richard & Mel

Freedom Central

 

FreedomCentral

www.freedomcentral.info

www.youtube.com/freedomcentral

66 gedachten over “Een urgent bericht en URGENTE OPROEP!

 1. URGENT,zo urgent dus toch ook weer niet,aangezien antwoorden op zich laten wachten,tot het weer is overgewaait en wij het weer nooit zullen weten,juist door de belangrijke details weg te laten en vaag te blijven wordt het ongeloofwaardig.

 2. Waarover ik me steeds verbaas (en hier idem terug lees in dit verhaal) is dat er in Nederland sprake zou zijn van een verplichte H1N1-vaccinatie. Maar dat is helemaal niet het geval. Risicogroepen zoals ouderen en chronisch zieken krijgen een oproep om zich te kúnnen vaccineren, maar zijn dit helemaal niet verplicht. Ook mensen die werkzaam zijn in de zorg zijn allesbehalve verplicht om zich te laten vaccineren.

  Ik begrijp hierover de ophef niet zo. We hebben het hier over een nieuwe griepvariant (wat wel vaker voorkomt) en waarvoor men een vaccin ontwikkeld. Precies zoals bij eerdere vaccins. Deze zal echt niet de laatste zijn. En stel dat bepaalde virussen uiteindelijk resistent worden tegen bestaande antibiotica en/of vaccins. Ook dan lijkt me de keuze nieuwe vaccins te ontwikkelen eerder een noodzaak.

  Stel dat iemand blijft volhouden dat vaccins van alles en nog wat bevatten. Dan neem je toch gewoon geen vaccinatie? Het gepresenteerde materiaal lijkt me nu niet zo schokkend dat hiervoor mensen worden mishandeld. Het internet barst zowat uit zijn voegen met ‘verboden’ informatie.

  Vandaag stond in de krant dat Ab Osterhaus een prijs in ontvangst mocht nemen namens zes nederlandse ministeries. Belangenverstrengeling? Waar is het bewijs? Het aangevraagde spoeddebat van de PVV zal hoogswaarschijnlijk worden geschrapt bij gebrek hieraan. Overheidscomplot? Er bestaat immers ook altijd een ándere kant van het verhaal die vaak minder spectaculair is.

 3. Er is wel degelijk sprake geweest van verplichte vaccinatie. Inmiddels is dit inderdaad al een tijdje geleden ontkend door het ministerie bij monde van Ab Klink.
  Desalniettemin, en daar zou je m.i. veel meer naar moeten kijken, blijft het ministerie teksten gebruiken als “Zwangere vrouwen ZULLEN OOK WORDEN GEVACCINEERD”. Deze tekst stond letterlijk op teletekst onlangs. Hoe vind je dit woordgebruik als de vaccinaties niet verplicht zijn, waarde franciscus? Deze volledig onjuiste en zeer dwingende woordkeus past niet in communicatie van een ministerie en zeker niet in de woordkeus van een ministerie van Gezondheidszorg.

  Kun je me uitleggen hoe ik deze woordkeus anders moet uitleggen dan dwingend..? Hier een lead naar de site van het ministerie zelf. Kijk halverwege naar de tekst van het antwoord op de vraag: ‘Krijgt iedereen een vaccin?’
  http://www.grieppandemie.nl/Home/Veelgestelde_vragen?nodeId=849#851

  Ook bij de HPV-vaccinaties schoot het ministerie ernstig tekort door ONVOLLEDIGE informatie. Het achterhouden van essentiële informatie is zeer laakbaar naar mijn idee. Hopelijk begrijp je nu ‘de ophef’ iets beter.

 4. @ Guido
  1 er is nog nooit sprake geweest van verplichte vaccinatie er is altijd een mogelijkheid om te weigeren.

  2 als je de goede informatie wilt hebben kijk dan eens wat vaker op de site van de rivm daar staat een heel dossier met de huidige stand van zaken enz enz enz


  wat is er mis met de volgende tekst die je aanhaald ik begrijp het niet.

  Krijgt iedereen een vaccin?

  Antwoord
  Op dit moment is de afspraak dat gezonde mensen geen vaccin tegen Nieuwe Influenza A krijgen en mensen uit medische risicogroepen in elk geval wel. Dit besluit is genomen, omdat de Nieuwe Influenza A tot nu toe mild verloopt: de ziekteverschijnselen lijken veel op die van gewone griep. Het risico op complicaties bij gezonde mensen lijkt dus beperkt. Daarnaast weten we nog niet veel over de (eventuele) bijwerkingen van de vaccins, ook al verwachten deskundigen dat die niet ernstig zullen zijn. Het kabinet zal nog besluiten of ook andere mensen het vaccin kunnen krijgen.

  op de zelfde site staat de volgende vraag met het volgende antwoord. duidelijk toch guido ? of staat het woordgebruik je niet aan

  Is vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A verplicht?

  Antwoord
  De vaccinatie (inenting) tegen Nieuwe Influenza A is vrijwillig. De overheid biedt deze vaccinatie aan. Als u wordt opgeroepen, bepaalt u zelf of u van dit aanbod gebruik wilt maken.

 5. “Daar zaten ook onze laptops in en het zilver met een waarde van € 5000,- dat we altijd bij ons hebben voor noodgevallen.”

  Nu ja, als iemand ervan op de hoogte is dat je altijd voor € 5000 zilver bij je hebt…

  Het zou ook kunnen dat iemand die ervan op de hoogte is dan dat (waarschijnlijk) relatief weinige cashgeld laat liggen, en het procesverbaal meeneemt enkel om je op een verkeerd spoor te zetten …

  dat kan ook.

 6. 2Guido,

  Er wordt en is nog geen enkele zwangere vrouw in Nederland tegen het H1N1-virus verplícht ingeënt. Dit mag wettelijk ook helemaal niet.

  Ik ontken ook nergens dat dit vaccin mogelijke bijwerkingen (en dus risico) kent, maar ook dat moet de fabrikant wettelijk melden en staat vermeld. Indien er überhaubt toch complicaties aandienen (meestal op lange termijn) dan is de producent aansprakelijk.

  Kijk bv. juist naar die hele voedingssuplementenindustrie (en anti-oxidanten) waar recent wetenschappelijk onderzoek uitwees dat dagelijks en overmatig gebruik juist schadelijk is voor het lichaam. (daar werd wél een relatie met het ontwikkelen van kankercellen gelegd) De discussie hierover wordt mijnsinziens dus in de verkeerde hoek gevoerd.

  Beweringen dat vaccinatieprogramma’s zijn bedoeld om de wereldbevolking uit te dunnen, stuit helemaal tegen mijn logica. Al decennia lang wordt er dergelijke programma’s gevoerd en de wereldbevolking neemt juist toe. En waarom vaccineren in rijke landen ipv. arme landen en waar dergelijke programma’s vaak ontbreken en waar juist de wereldbevolking explosief stijgt? De overheid en het bedrijfsleven zijn juist als de dood voor een economische platlegging door deze Mexicaanse griep. (en dat in tijden van krisis) Dan ga je toch als overheid juist geen mensen vacineren met het duistere doel ze ziek te maken? Daarmee breek je als overheid en bedrijfsleven je eigen machtbasis af. Lijkt me allemaal toch vrij logisch beredeneert.

 7. =Ik ontken ook nergens dat dit vaccin mogelijke bijwerkingen (en dus risico) kent, maar ook dat moet de fabrikant wettelijk melden en staat vermeld=

  Dat moeten ze doen bij het Lareb. Ga jij daar maar eens kijken hoe goed er gemeld wordt…brullen van de lach.

 8. Ik raad jullie aan om naar de film “The constant Gardener”te kijken en je ziet hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat in deze wereld. Misschien dat Bigpharma ’s werelds grootste criminele organisatie genoemd kan worden.

 9. franciscus001: vaccinaties worden ook in arme landen gegeven door vnl. de WHO; dat is die dubieuze organisatie die met geld van de rijke landen (van ons dus)zogenaamde gezondheid in de wereld wil controleren m.m.v de Farmacie.
  In rijke landen wordt direkt geld verdient met vaccineren. Onze overheden (wij dus weer) kunnen het zelf betalen zonder de WHO. Gelukkig is de moderne gezondheiszorg (vaccineren) niet overal ter wereld doorgedrongen, zodat er nog steeds relatief gezonde mensen rondlopen. Maar de huidige generatie wordt al niet meer zo oud als de vooroorlogse als we doorgaan met te leven zoals we nu doen.

 10. Nogmaals, ik mis binnen de discussie het harde bewijs dat vaccineren per definitie mensen ongezond maakt. Er wordt hierover een hoop suggestieve onzin over verspreidt, maar hard juridisch bewijs, ho maar!

  Heel veel zaken worden hier door elkaar gehaald. Natuurlijk draait het óók bij de farmaceutische industrie om winst maken en de onderlinge concurrentie om de klanten te binden is soms moordend. (we kennen allemaal de voorbeelden van ‘werk-reisjes’ bekostigd door deze bedrijven aan artsen)

  Maar ik vind het echt een brug te ver gaan door te beweren dat er bewust geneesmiddelen worden verspreidt die de mens ziek moet maken. Want dit strookt niet met de werkelijkheid. Onze gezondheidszorg laat burgers juist langer leven door de vele nieuwe medicaties en behandelingen. Daarom is de gezondheidszorg ook zo duur geworden en leven mensen in rijke landen relatief langer dan in landen waarbij die zorg ontbreekt. Dat lijkt me toch een reeële aanname.

  Omdat ik zelf in de zorgsector werkzaam ben weet ik als geen ander wat medicatie kan doen. Tevens ben ik me drommels bewust van bijwerkingen en de gevaren wanneer een arts verkeerd voorschrijft. Zo sterven in de VS heel veel mensen aan de bijwerkingen van medicatie. Ik zie vaak dat men medicatie voorschrijft om de bijwerkingen van een andere medicatie te neutraliseren. Vaak is dat de reden dat chronisch zieken een batterij aan medicatie krijgen. Ik vind dit niet altijd goed. Maar de schuld ligt dan toch meer bij het voorschrijven van medicatie door een arts, dan aan het medicijn zélf. Het voorschrijven van antidepressiva dient bv. nauwkeurig te gebeuren en bij een juiste diagnose. Gebruikt een patient daarbij andere middelen dan dient hier rekening mee te worden gehouden. Aan het medicijn zélf is niets mis. Het vult slechts een stofje in de hersenen aan die aldaar te weinig wordt aangemaakt. Maar drinkt zo’n patient veel alcohol en/of gebruikt drugs dan is het niet raadzaam dit aan te vullen met antidepressiva-medicatie. Maar helaas gebeurt dit nogal vaak. En wanneer zo’n persoon dan uiteindelijk doordraait, krijgt de medicatie in de media overal de schuld van en ontstaan de typische broodjes-aap verhalen hieromtrent. Volkomen onterecht, want het plaatje is zoveel groter te noemen.

  Voor chronisch zieke mensen en/of ouderen is een jaarlijkse griepprik is zeer welkome aanvulling. Het redt letterlijk levens en bespaart veel narigheid. Evenwel weet ik uit beroepservaring dat antibiotica levens redt en veel ongemak van bacterieële aandoeningen verlicht. Ik erger me dan ook vaak aan mensen die zonder echte medische kennis uitspraken doen die werkelijk kant noch wal slaan, maar die een leek voor waar lijkt aan te nemen. Zo ook deze discussie over de griepprik.

  Ik ben overigens wel blij met de rechtzaak die zich gisteren hierover aandiende en ik geloof zonder meer dat openheid van zaken alle onzin hierover voor eens en voor altijd zal wegnemen.

 11. Laat jij je maar inenten, de vorige vaccins zijn al naar je hoofd gestegen, maar bepaal niet dat het wel geschikt is voor iedereen, want daar ga je onverhoopt helemaal verkeerd mee.

  @ Pjotr

  Heel erg bedankt, ga de film eens bekijken, want er valt altijd wel erg veel informatie te ontrekken wat er verder allemaal gebeurd op deze planeet.

  Al dit soort films zijn tenslotte niet voor niets gemaakt.

 12. @ Franciscus: mbt je laatste posting ben ik bang dat je het ernstig mis hebt. Medicijnen hebben wel degelijk ernstige bijwerkingen helaas.

  Daarnaast is wel degelijk aangetoond dat farmaceuten over (toekomstige) lijken gaan mbt hun marketing. Het probleem is verder dat het niet waar is wat je zegt. Medicijnen vervangen niet simpelweg stofjes die je mist. Allereerst is een lichaamseigen hormoon, neurotransmitter, enzym, etc…lichaamseigen. Dat wil zeggen, natuurlijk en in onderlinge wisselwerking met diverse processen op diverse niveau’s.

  Chemische middelen zijn daarom geen goede vervanger en het belangrijkste wat vaak opzij wordt geschoven is dit: de ware cellulaire communicatie en regulatie (van ALLE biochemische processen en fysiologische funkties van het lichaam) zijn van elektromagnetische aard en per definitie bio-energetisch. Simpelweg een stof (kunstmatig, zonder endogeen licht!) vervangen wijzigt dus niet op een holistische manier de biofotonen distributie op een manier zoals het lichaam dit zelf regelt. En het feit dat alle medicijnen te vervangen zijn met de bio-elektromagnetische en bio-akoestische blauwdruk van de werkzame stof-de trillingsvibratie die net zo werkt als de medicijnen zelf zoals is aangetoond-(het enige wat in combinatie met het zelfheldend vermogen feitelijk voor heling zorgt)betekent dat we natuurlijker en fundamenteler kunnen helen en behandelen. Zonder bijwerkingen en verslavingen.

  Aan het medicijn zelf is dus WEL wat mis. Ook is er behoorlijk wat mis aan de kennis van de meeste artsen-behalve die die hun eigen kinderen niet vaccineren-dat vaccinaties potentieel levensgevaarlijk zijn.Alleen al de chemische ‘hulpstoffen’ vormen een probleem (zeker op de lange termijn omdat het immuunsysteem wordt verstoord op de lange termijn).

  Even voor alle duidelijkheid: ik ben voorstander van genezing en gezondheid. Maar het feit dat medicijnen vervangen kunnen worden (ik heb het niet eens over andere methoden, maar over ‘dezelfde’ medicijnen zonder de fysieke ‘stof’ te gebruiken!) door hun energetische blauwdruk (aangetoond voor morfine en andere werkzame stoffen, dus op alles toe te passen, zou voldoende moeten zijn om de gezondheidszorg te transformeren. De concurrentiedruk van farmaceuten heeft allereerst dus wel ernstige consequenties voor beleid op gebied van gezondheidszorg, en ten tweede zouden we zonder de bijwerkingen kunnen die op zich zelf vaak toch andere ziekten kunnen leiden (of dit nu bewust wordt toegepast of niet).

  Ongeloof en eisen van juridisch bewijs is wat naïef, hoeveel ‘asbest’ en ‘DES’ schandalen hebben we jaren na invoering nog nodig om te leren dat iets later toch ongezond bleek te zijn en levensgevaarlijk?

 13. hèhè John, ben je er weer. Het was wel realtief stil hier op de site. Elkaar een beetje vliegen af zitten vangen (inclusief ikzelf..) WantToKnow heeft nu weer haar blozende wangetjes.. Blozend van inhoud.. hahaha
  Mooi gesproken weer gozert. Dank!

 14. tja john
  zo werkt dat in een rechtsstaat
  als je denkt dat je in je gelijk staat dan kun je je geld gebruiken om fabrikanten of leveranciers van vacinaties een proces aan te doen , bv het schaden van de menselijkheid.
  maar ik denk dat je je geld liever aan Grote auto’s uit geeft of sla ik de plank nu mis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.