Advertentie

Parijs, ook daar de ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??


Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

x

x

Parijs, ook daar weer ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De aanslagen in Parijs denderen de wereld over. Opnieuw werden we officieel opgeschrikt door zogenaamde ‘Terroristische aanslagen’, die later werden geclaimd door ISIS. En ja, dan krijgen wij alweer de kriebels, vanuit al de informatie die wij al over deze ‘valse-vlag-beweging’ hebben.. De simpele vraag die dan opkomt is, of er überhaupt sprake is van een ‘eigen initiatief, een eigen kern van ISIS’.. Of dat deze organisatie simpelweg geleid wordt door de Westerse mogendheden, als marionet-organisatie om de wereld een rad voor ogen te draaien. Om de wereld zodanig fundamenteel te déstabiliseren, dat mensen opnieuw in angst en beven terecht komen.

passpoort ParijsHet kán voor ons eigenlijk niet anders, dan dat deze hele operatie opnieuw één grote valse-vlag-operatie is. En dat de mogelijke kern van ISIS niet in staat is, dit soort aanslagen uit te voeren, zónder dat (bepaalde krachten binnen) geheime diensten hiervan af dienen te hebben geweten.. Dat dus, met andere woorden, deze aanslagen volledig passen in de vele, vele andere aanslagen die de ‘handtekeningen’ dragen van de ‘krachten-achter-de-schermen’...

Er zijn voor ons een tweetal zaken die VOLLEDIG deze handtekening tonen. Dat zijn namelijk de volgende 2 essetentiële zaken, die we bij alle grote valse-vlag-operaties terug zien:

  1. De paspoorten van de terroristen, die gevonden dienden te worden.
  2. De oefeningen die GELIJKTIJDIG met de aanslagen aan de gang waren..

Beide zaken zijn naar onze mening van een dusdanig fundamenteel niveau, dat er niet aan getwijfeld hoeft te worden, wie achter deze ISIS-aanslagen zit.

got your pasportPaspoorten..
Neem je een kijkje op Facebook, dan zie je de afkeer van mensen, rondom deze kletsverhalen rondom de daders-en-hun-paspoorten.. Welke idioot die een aanslag gaat plegen neemt nou zijn paspoort mee.. We doen gewoon een greep uit de vele, vele cartoons en illustraties die op Facebook verschijnen en het verhaal vertellen.. Kijk hiernaast naar de idiotie-in-beeld.. Hoeveel duidelijk wil je het hebben..?

En natuurlijk hebben we het over het herhalen van dezelfde smerige truukjes.. Trap er toch niet in mensen.. Kijk eens naar Charlie Hepdo, waar hetzelfde verhaal speelde. . En wat te denken van het paspoort van één van de vermeende kapers die op de 11e september 2001 de Twin Towers ingevlogen ZOU zijn.. Het komt VOLLEDIG ongeschonden onder honderduizenden tonnen puin en rotzooi vandaan.

Tja, kennelijk wordt er gedacht, dat wanneer je het verhaal maar ongelooflijk genoeg maakt, het vanzelf weer geloofwaardig wordt.. Onder het motto: ‘Zoiets verzin je toch niet?.. wordt het als zoete koek geslikt, omdat het gevonden paspoort ook in het ‘hele plaatje’ past.. Maar laten we jou gewoon hier een ander plaatje zien..! OK?

paspoort 911

Hetzelfde verhaal op de muziek van een ander liedje.. Ook bij de 'aanslag' van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort..
Hetzelfde verhaal maar dan ‘de vergeten paspoorten’… Ook bij de ‘aanslag’ van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort uit de auto te halen..

En dan naar de oefeningen..
Waarom worden er altijd ‘oefeningen’ gehouden, PRECIES op HETZELFDE TIJDSTIP en PLAATS waar de feitelijke aanslagen gaan plaatsvinden. Zullen we eerst de sprong maken, dat het geen toeval kan zijn..? Want als je naar het volgend filmpje kijkt, vallen de schellen je van de ogen..! Hoe is het mogelijk dat op 7 juli 2005 (idd 7-7-7), deze man dit verhaal vertelt..!? ALLE getroffen metrostations, waren PRECIES op dat tijdstip het doel van oefeningen; dus geen andere stations dan de getroffene.. (Lees voor een uitgebreid artikel over deze ’toevalstreffer’ HIER op Global Research)

Het is telkens weer HET KENMERK van een valse-vlag-operatie.. Het houden van oefeningen, precies op het moment van, of rondom het feitelijke momentum van de aanval.. En niet alleen de oefeningen zijn bizar op het juiste moment (zie hierboven), maar ook de inhoudelijke oefening blijkt bijna altijd EXACT een kopie van de werkelijke (bijna altijd terroristische) aanval..! Een van de meest creepy voorbeelden zijn de oefeningen op 11 september 2001, waarbij de luchtmacht oefeningen aan het uitvoeren was, waarbij het scenario was, dat passagiersvliegtuigen waren gekaapt, en gebruikt zouden gaan worden als.. aanvalswapens om o.a. het Pentagon aan te vallen..!

webster tarpley 911 drillsZoals auteur Webster Tarpley het nauwkeurig documenteert in zijn boek ‘9/11 Synthetic Terror: Made In USA’, waren er maar liefst 46 oefeningen onderweg in de maanden vóór 11 september 20001 EN DE OCHTEND VAN DE AANVAL.. En op de een of andere manier hadden ze ALLEMAAL te maken met hetzelfde scenario, zoals zich dat ook op de 11e september afspeelde..! Ook bij de valse-vlag-operatie rondom de Boston-marathon, verklaren bijna ALLE athleten, dat er ’s ochtends, vóór de start omgeroepen is, dat er een oefening plaatsvond, waardoor het grote aantal politie- en bewakingsmensen verklaart werd.. (HIER)

Waarom deze oefeningen dan..? Ik begrijp het niet..
Er zijn 2 belangrijke redenen voor het doen van deze oefeningen voor de verraders die deze valse-vlag-aanvallen verzorgen:

1. Het eerste doel van een dergelijke oefening is het zaaien van verwarring, wanneer blijkt dat de oefening wordt ‘overtroefd’ door de feiten van het moment.
Het blijk dat bijvoorbeeld de piloten en het luchtmachtcommando in de VS op 11 september, VOLLEDIG de weg kwijt was, zeker een kwartier lang, om tot de conclusie te komen, dat wat ze aan het oefenen waren, zich gewoon in de werkelijkheid’ aan het afspelen was..

2. Het tweede doel van het houden van dit soort oefeningen is het gebruiken ervan, als een camouflagedeken voor de ‘life-events’ en bij de voorbereidingen..!
Natuurlijk een uiterst effectief middel, wanneer de werkelijke valse-vlag-operatie wordt ontdekt..!Het geeft de betrokken daders feitelijk een soort onzichtbare camouflage, die kan worden gebruikt bij ontmaskering.. “Ja, maar wij zijn/waren bezig met een officiële oefening!”.. In het bijzonder natuurlijk de militaire/inlichtingendiensten, die niet dagelijks ‘op straat’ te zien/vinden zijn..!

En ja, wanneer een vaderlandslievende militair of veiligheidsagent vooraf op deze oefening stuit, zal hij -bij een officiële oefening- niet in een verradersrol stappen, waardoor de hele operatie verraden wordt en afgeblazen dient te worden..! Hij krijgt, wanneer hij het ter sprake brengt, gewoon netjes te horen dat er een oefening gepland staat. En deze ‘ontkenningskracht’ blijft vanzelfsprekend gelden, tijdens de werkelijke en volledige terroristische moordpartij/aanval.. En ja, zoals je hierboven ziet, is de ontwaarschijnlijke brutaliteit van deze ‘semi-official’, dat hij volledig verbaasd is, dat het TOEVAL wil, dat precies op het moment van de drill, de werkelijkheid veel morbide bleek.. Tja, wat een bizar fenomeen nietwaar, het TOEVAL..?

terror drills

Parijs, vrijdag 13.11.2015

In de ochtend van deze vrijdag de 13e, blijkt een nood-oefenscenario uitgerold te worden in Parijs, rondom een oefening, waarbij er MEERDERE TERRORISTISCHE AANVALLEN PLAATSVINDEN IN DE STAD…! Bij de mensen die de oefening’ spelen, zijn mensen die als eerste meldingen doen, medisch personeel, politie en brandweermensen..

Het was Patrick Pelloux, arts en voorzitter van de Franse vakbond voor EMT-medisch personeel,
die in een interview met Radio France, op zaterdagochtend verklaarde:

uitspraak Patrick Pelloux parijs aanslag

En zoals gelukkig bleek, was er een enorme aanvalsoefening gepland, dus was het EMT-personeel in Parijs voorbereid.
Wat bekend moet zijn, is dat er al een mobilisatie van politiemacht was,
van brandweerlieden, EMT’s en geassocieerden, die ook kwamen.
En we probeerden zoveel mogelijk mensen te redden als we konden.”

Luister naar zijn belangrijke verklaring op deze YouTube:

En natuurlijk zijn er nóg heel veel zaken, die je minstens de wenkbrauwen zullen doen fronsen.. We noemen een paar zaken als voorbeeld, die vooraf aan deze aanslagen al aan de gang/gebeurd waren:

  1. De Franse media hadden al méér dan een maand voor deze terreuraanslag over een dergelijke gebeurtenis.
  2. Het hoofd van de Franse buitenlandse inlichtingendienst, was twee weken voor deze aanslag in Washington voor gesprekken met zijn CIA-Chef John Brennan.
  3. Op 5 november (1 week vóór de terreuraanslag) werd de beslissing van de Franse ministerraad bekend gemaakt, dat het vliegdekschip Charles de Gaulle naar het Midden Oosten zou varen, met een mandaat om ‘ISIS te bestrijden’.. Deze beslissing is natuurlijk uiterst curieus.. Er was voor Frankrijk GEEN ENKELE AANLEIDING op deze wijze OP DAT MOMENT haar spierballen te gaan tonen..! Dit vliegdekschip ging op weg met een bevoorradingsschip, waarbij het natuurlijk een ongelooflijke bekrachtiging vormde voor de VS en haar ‘coalitiepartners’..
    charles de gaulle vliegdekschip
    Militaire escalatie dus tegen Syrië en haar bondgenoten, niet bedoeld om achter ISIS aan te gaan, die beschermd wordt door de VS-coalitie, die van de aanpak van ISIS een schertsvertoning had gemaakt.. (Niet zo gek als je bedenkt dat ze ISIS ZELF IN LEVEN GEROEPEN HEBBEN!).
  4. En dus de eerder genoemde uitvoering van een OEFENING (?) van ’terroristische aanvallen op meerdere doelen in de stad’..

Wat deze punten in ieder geval laten zien, is dat Frankrijk zijn oorlogsvoorbereidingen aan het treffen was, VOORDAT de aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdagavond, 13 december, plaatsvonden.!! 

hermann goering valse vlag

x

En dan dat bizarre theaterverhaal… ‘Eagles of Death Metal’…
De Californische band ‘Eagles of Death Metal’ was vrijdagavond in Parijs in haar optreden, al 6 nummers onderweg, bij de uitverkochte show in het ‘Bataclan’-theater.. En toen.. Bij het liedje ‘Kiss the Devil’ stormden de terroristen de zaal binnen en openden het vuur op de fans van de band. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht..’ schrijft de Volkskrant, nogal naïef nietwaar..?

Volgens de Volkskrant zijn deze ‘Eagles of Death Metal’,  ‘anders dan de naam doet vermoeden, geen metalband. De band, in 1998 opgericht door de zanger Joshe Homme en voormalig politiek journalist Jesse Hughes, maakt rauwe roots- en bluesrock, vaak met een parodistische ondertoon. De draak wordt gestoken met punk en hardrock uit de jaren zeventig en alle muziek die zichzelf te serieus lijkt te nemen. In Kiss the Devil zegt Hughes: ‘Who’ll love the devil.? Who’ll kiss his tongue? I will kiss the devil on his tongue!”

Eagles of Death Metal

Volgens de Volkskrant, zijn de ‘Eagles of Death Metal’-optredens ‘feestelijk en juist daarom is de band geliefd’…?? Zijn wij nou gek, of is de Volkskrant volledig zijn blik op de realiteit kwijt.. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht’, volgens ons kun je dat ‘alsof’ gewoon weglaten. De plegers van deze aanslagen zijn simpelweg satanisten en IS is vanuit haar oorsprong, vanuit ‘dood en verderf’ ook een satanistenclub. De Volkskrant schrijft zwart op wit, in volle naïviteit, over een band die ‘vrolijke’ en ‘parodistische’ muziek maakt maar wel tongzoent met de duivel. Natuuuurlijk, de normaalste zaak van de wereld toch.. Wanneer je je eigen kracht niet kent en klakkeloos achter dit soort negatieve shit aanloopt..!

eagles-death-metal-paris-attacks-kiss-devil-song november-2015

Kijk naar deze foto hierboven, vlak voor de aanslag gemaakt in de zaal. Met de handen omhoog als een dommie achter de mannen van ‘Eagles Of Death Metal’ aan, toen ze hun sataanse ‘duivelshoorntjes’-saluut maakten.. Het publiek volgt hen klakkeloos.. (foto) En toen, toen de Franse ‘death metal’-fans meezongen met het genoemde lied, hun liefde aan satan verklarend, toen kregen ze ook antwoord van de duivel.. Met dood en vernietiging in zijn kielzog. Het is vrijdagavond de 13e november 2015, 21:40 in Parijs. Maak ervan wat je ervan wilt maken.

Tot slot, last but not least..
Kijk gewoon eens rustig naar dit verslag van journalist  Gearoid O’Colmain voor RT, vanuit Parijs afgelopen vrijdag..  ‘Dames en heren, het is gewoon een valse-vlag-operatie.’

* * *

muslims against ISIS

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.