Advertentie

Oproep aan leraren/onderwijzers!


Henk Mutsaers is een gepassioneerd man, die zijn focus volledig heeft gericht op gezondheid. Hij heeft een internetradionet, dat Gezondheid Radio.net heet en mailt regelmatig informatie ook naar ons. We plaatsten al eens eerder een artikel van zijn hand. Of het niet verstandig zou zijn dat de ARBO zich eens zou richten op de schade die de reguliere gezondheidszorg aanricht onder de bevolking. Dit artikel vind je overigens HIER.

De laatste informatie die we van hem ontvingen, staat hieronder. Het sluit eigenlijk naadloos aan op zijn vorige artikel, maar vanuit een volledig andere invalshoek, namelijk een ingezonden brief. Het gaat over een oproep aan onderwijzers en leraren (m/v) om eens met andere ogen naar leerlingen te kijken. Vanuit mogelijke vaccinatieschade..!

Hier is het hele verhaal van Henk en de ingezonden brief die bij hem binnenkwam. (Voor een link naar Gezondheid Radio, klik je overigens eenvoudig op de illustratie hierboven..)

 

~~~~~~~~~~~~

XX

Oproep leraren onderwijs om hun opmerkzaamheid te delen.

Deze week kregen we een opmerkelijk reactie binnen op de wekelijkse nieuwsbrief, deze gaat als volgt:

Waarom komt het idee om kinderen te monitoren op scholen, ná vaccinaties, eigenlijk niet gewoon van het RIVM...?

“Mijn echtgenote is al geruime tijd directeur van een basisschool in Oost-Nederland.

We hadden het n.a.v. je nieuwsbrief over de (gelukkig voor ons allen!) grotendeels geflopte vaccinatiecampagne voor de Mexicaanse griep en kwamen zodoende op het terloops naar voren gebrachte thema dat er de laatste jaren één groep (‘klas’) in de basisschool is waarvan met name de jongens gedrag- en leerproblemen vertonen.

Dat was het geval op een school in, laten we zeggen, Noord-Twente en wordt nu, de meegroei naar de hogere groep meegerekend, exact weer door haar geconstateerd in Oost-Twente.

Mijn echtgenote wisselde namelijk van baan, vandaar de extra opmerkelijke constatering. Zou er in een bepaald jaar, begin deze eeuw, een vaccinatieprogramma met een bepaalde stof zijn doorgevoerd? Dat vraag ik mij in gemoede af. Of dat artsen in een bepaald jaar een ‘bepaald medicijn’ voorschreven, het zou me niets verwonderen. Zo zie je maar, wat je nieuwsbrief (en die van Crèvecoeur dit keer) al niet aan gesprekken en gedachten kan ‘losmaken’.

Additionele vraag:
hoeveel van deze ’terloopse constateringen’ blijven voor altijd ongemeld? En hoeveel slachtoffers maakt de farmaceutische wereldmacht in de (nabije) toekomst nog meer? Het is beangstigend.

Ik ben geen wetenschapper, maar weet wel dat voorkómen beter is/wordt/maakt dan ‘genezen’.

– Peter R. te O.”

Deze mail heb ik, Henk Mutsaers, vervolgens doorgestuurd naar Désirée Röver en zij antwoordde als volgt:

Hai Henk,

Wat hier wordt gesuggereerd, is zeker niet ondenkbaar, en in de context van mijn research zelfs waarschijnlijk…
Terwijl het RIVM altijd hardnekkig iedere connectie tussen vaccinatie en daarop volgende negatieve verschijnselen ontkent, noteert men exact welk vaccin, van welk partijnummer er bij welk kind is ingespoten…

Désirée Röver, medisch onderzoeksjournalist

Ik zie verder een potentieel verband met het doordrammen van een EPD, het elektronisch patiëntendossier, dat de n=1 modaliteit (steekproef van één) mogelijk maakt. Met andere woorden: men kan in grote groepen mensen individueel volgen wat de resultaten zijn van bepaalde vaccins, medicaties, etc.

Ook niet onwaarschijnlijk is een verband met de test op psychische problematiek die nu in een proef wordt uitgevoerd bij schoolkinderen? Gezien wat ik in mijn onderzoekingen boven tafel heb gekregen, verbaas ik mij nergens meer over.
De mensen op de werkvloer, artsen, GGD, de RIVM-loonslaven hebben geen idee van waar zij mogelijk aan meewerken. Deze ondernemingen hebben een piramidale machtsstructuur, alleen de topbazen kennen de grotere waarheid en werkelijke bedoelingen.

En, zijn er mensen die willens en wetens hun medemensen in gevaar brengen voor eigen gewin? Ja! Absoluut.

Lees bijvoorbeeld het boek van John Virapen, of luister naar mijn uitzending van Gezond & Wel op Argusoogradio van afgelopen zondag (24 januari), waarin hij eerlijk vertelde hoe hij van een Big Farma monster veranderde in een klokkenluider, daartoe aangezet door de geboorte van zijn zoon (tweede leg!).

Wil je dit relaas doorgeven aan die oplettende Twentse onderwijzeres? Geweldig, dat ze dit ontdekte. Ik zal haar verhaal ook voorleggen aan de wereldexpert in de gevolgen van vaccinaties, mijn vriendin dr. Viera Scheibner in Australië, ik spreek haar regelmatig.

Ik denk overigens dat het een goed idee is om te proberen te inventariseren of andere onderwijzers in de lande hetzelfde hebben gezien, of dat zij dit, op basis van deze informatie, nu ook kunnen constateren…

Een oproep op diverse websites of zo? Alles bij elkaar, uitermate interessant!

Love, Light & Laughter,
Désirée

Oproep hier ook op WantToKnow:

Stuur je eventuele reactie naar het volgende e-mailadres en ik zorg dat alle informatie bij Désirée terecht komt.
Henk Mutsaers,

e-mail:   de@uitdaging.net

10 gedachten over “Oproep aan leraren/onderwijzers!

 1. @Desiree en Henk

  Ik juich jullie initiatief van harte toe!
  Ben wel van mening dat toch ook de voeding hier een rol in speelt.
  En dan voornamelijk het gebrek aan essentiele mineralen,en de E-nummers niet te vergeten. De vaccinaties doen er nog een schepje
  bovenop.

 2. Ik ben werkzaam in het beroepsonderwijs en de studenten die ik begeleidt zijn gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar. Ik vind het opvallend hoeveel studenten er zijn met dyslectie, ADHD en sociale en gedragsproblematiek. Sinds 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs. Het aantal leerlingen met problemen is de afgelopen jaren zeker verdrievoudigd. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan begeleiding omtrent de problemen. Daarnaast zie ik veel problemen met de Nederlandse taal en rekenen. De regering heeft daarop besloten dat in het beroepsonderwijs ook examen gedaan dient te worden in Nederlands en rekenen. Ik verwacht dat daardoor minder studenten de opleiding gaan behalen. Bij dat laatste kan ik overigens niet zeggen of dit te maken heeft met het onderwijs op de basisschool en het voortgezette onderwijs. In ieder geval vind ik wel dat daar meer aandacht moet zijn voor de Nederlandse taal en het rekenen.

 3. Ik denk dat het in het basisonderwijs al fout gaat.
  Ik heb 3 kinderen die nu op het vwo zitten , maar waarvan er 2 op de basis school nogal tegen het systeem aanliepen.
  Het zijn alledrie nieuwetijdskinderen die wat meer zien en weten dan hun juf zullen we maar zeggen.
  Als hun Juf iets vertelde wat niet klopte vertelde ze dat….als ze loog vertelden ze dat etc etc.
  Er zaten er meer in de klas en die kregen netjes hun pilletje Ritalin en dat voorkwam problemen.
  Volgens mij zijn de nieuwe tijds kinderen er om ons een bepaalde kant in te laten gaan en dat strookt niet altijd met de huidige opvattingen.
  Mooi voorbeeld is dat mijn zoon pas thuis kwam en vertelde dat ze geschiedenisles hadden gehad en verteld was dat de piramides met grote massa’s mensen gemaakt waren…… en hij vertelde dat was niet zo dat hebben ze zo gedaan.
  Ik bedoel maar dat veel leerkrachten (behalve kritisch) niet in de gaten hebben wie er voor hun zitten en het liefst hun systeem toepassen zonder rekening te houden met de kinderen.

 4. Mooi commentaar vind ik! Dank!
  Het grote probleem is het karakter van een sluipmoordenaar; hij is er wel, maar je weet niet waar hij zit. Als je naar de aanslag kijkt op het lichaam door bijv. vaccinaties, wat door natuurgeneeskundigen gewoon keihard wordt getest, keer op keer, wat ook door reguliere artsen is bevestigd, zoals Tinus Smits, dan zijn deze medicaties, waarvan velen geloven dat ze absoluut veilig zijn, die sluipmoordenaar.
  Voor allen die de DVD’s niet kennen, koop met een aantal mensen, of zélf, de DVD’s van Tinus Smits. Kijk hieronder voor links.
  Je zult je ogen niet geloven. Het enige wat je hier nog tegenin kunt brengen is dat het fraude is..! En dat zou ook betekenen dat de ouders van de herstelde kinderen in deze DVD’s meefrauderen..
  Het wordt tijd voor een OPEN MIND, een OPEN BLIK, zoals wetenschap HOORT TE ZIJN. En niet de wetenschap die zich ingraaft, haar eerder betrokken (40 jaar+) stellingen verdedigt alsof het om haar leven gaat.
  Een OPEN MIND, neutraal onderzoek, is dát zo moeilijk. Of zoals Tinus het zegt:
  “Er is heel veel lijden in de wereld, doordat we genezing hebben verdeeld in regulier en alternatief..”
  Kijken die DVD’s.
  HIER een introfilmpje op Google.

  En dit zijn de fantastische mensen, die met hun eigen centjes de DVD hebben gefinancierd! DIT IS HUN SITE WAAR JE DE DVD’s KUNT BESTELLEN. Verplichte kost onderwijzers en leraren voor op school, om zélf te kijken en ouders te laten zien. Of is het té gevaarlijk voor het regulier medisch establishment..?

 5. Kijk ook weer eens naar die andere sluipmoordenaar. Hoeveel schoolkinderen zijn er steeds maar moe hebben hoofdpijn (kinderen met hoofdpijn?) en vergelijkbare klachten?
  Weleens gedacht aan een stralingsoverdosis?

  Ach wifi is toch veel minder gevaarlijk dan een UMTS-mast in je achtertuin?

  Dat valt te betwisten.

  Bovendien, op school hebben ze soms Wifi, maar vrijwel altijd DECT, soms een Wii, altijd mobiele telefoontjes en allerlei blu tooth aparatuur. En die zendmast is ook nooit ver uit de buurt. Bovendien zijn er plannen om hele binnensteden (Groningen) te wifi-en.

  Lopen er onderzoeken bij de Gezondheidsraad om te kijken wat deze stralingssoep doet met kinderen? Nee.

  http://www.wifiinschools.org.uk/index.html

  http://stralingsarm-nederland.org/SAN-Library/SAN-factsheet-1.pdf

 6. Er is heel veel dat gezondheid, hogere frequenties, blokkeert of zeer ernstig stoort. UMTS ook zeker!

  Wel eens een presentatie gehad van Jan van Dijk, die ook metingen doet in huis. Komt in huizen, waar de kinderen letterlijk rondstuiteren.
  Draadloze laptop, 4 mobiele telefoons in de kamer, WiFi-spelletjescomputer, DECT-telefoon. Hij laat via meetapparatuur zien wat er aan de hand is.
  Na 1 maand duidelijk effecten; rustiger kinderen, minder hoofdpijn, rustiger gemoed, beter slapen.. etc.
  Kijk maar eens hier ook! http://www.ohm-electrocare.nl/

  Dr. Moolenburgh heeft laatst gezegd, dat wanneer hij nog jong genoeg zou zijn om weer de barricades op te stormen, zoals destijds met de strijd tegen de fluorisering van het drinkwater, dat hij nu de strijd op zou pakken tegen alle EMP-storingen. (electromagnetische pulsen)
  Waarom worden gewoon dit soort onderzoeken geblokkeerd? Gaat het om geld, veel geld (UMTS-vergunningen), gaat het om weerbarstigheid (niet toe willen geven), waar gaat het om? Er is ‘gewoon’ een groep-achter-de-schermen, die het Aardse veld in een lage frequentie wil houden. Maar liefde, dankbaarheid en compassie laten zich niet ringeloren..! YES!

 7. Als onze kinderen een weekend bij mijn ouders zijn geweest, waar wifi is (en dect, en mobieltjes, en magnetron…) komen ze letterlijk en figuurlijk als twee heethoofden thuis. Ik vroeg hoe ik kon helpen. De oudste zei dat ze met haar hoofd in een bak koud water wou.
  Ik wil graag goede informatie verspreiden aan scholen over straling, wifi, dect, zendmasten en mobieltjes via een degelijke campagne, zodat de scholen een weloverwogen keuze kunnen maken, voordat ze voor een voldongen feit staan. Wie doet en denkt mee? Als het via de scholen gaat, komt de discussie ook wel weer in de huiskamers terecht, hopen we maar.
  Hoe zit het eigenlijk met die digiborden? Komt daar ook straling vanaf? Geen idee, maar ik vertrouw het eerlijk gezegd niet.

 8. Liesbeth, ik kan je alleen adviseren met Jan van Dijk te gaan praten, kennismakingsgesprek en gewoon eens een meting ergens. Bij je thuis, wellicht ook bij je ouders, zodat je duidelijk verschillende metingen kunt zien.

  Je weet niet half hoe belangrijk jouw ‘metingen’ zijn. Er zijn mensen die hier niets vanaf weten en gewoon als zombies achter dit gevoel aanlopen. “Nee, daar kan het niet aan liggen. Dat is toch goedgekeurd..?!”

  Gewoon even bij mijn vorige link op die OHM-link klikken. Mailtje sturen naar Jan. Laten we samen met WantToKnow maar eens een informatieve neutrale folder maken.

  Er is nog NERGENS onderzoek gedaan naar de invloeden van al deze storingsbronnen BIJ ELKAAR!! En dat is gewoon schandalig vind ik!
  De kankers spatten aan alle kanten je tegemoet, van familie tot collega’s en allemaal maar in de gut-och-gut-wat-zal-het-toch-zijn houding..!
  Hoor wel Liesbeth als ik kan helpen. Ik wil evt. ook met Jan erbij eens gaan zitten.

 9. Mijn zoontje gaat vanaf vorig jaar naar de basisschool en ‘klaagt’ vanaf de tijd ook veel over hoofdpijn!
  Zelf dacht ik aan drukte aan zijn hoofd, maar het kunnen natuurlijk ook dingen zijn van buitenaf.
  Hij is een heel gevoelig jongetje maar zelf altijd wel heel erg druk geweest,thuis.
  Zéér onrustig eigenlijk zelfs,altijd in de weer!

  Als ouder vraag ik me altijd af waar dat nou toch van zou kunnen komen,dit ook omdat ik en mijn man helemaal niet druk zijn.

  Liefs vlinder

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.