Advertentie

UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.


Met de stijgende interesse in het UFO-fenomeen, komt ook de zaken van de ontvoeringen van mensen door aliens steeds meer in de belangstelling te staan. Dit onderwerp is al lang geen borreltafelpraat meer, zoals je hieronder zult lezen. Ook de getuigenissen van vele honderden, zo niet duizenden mensen steunen de opvatting, dat wij mensen onderwerp zijn van intense studie door buitenaardse levensvormen.

Fred Burks is de oprichter van WantToKnow.info en schreef het onderstaande artikel dat je hier in het Nederlands kunt lezen, dankzij de vertaling van Ellen du Burck. Met name de officiële standpunten en uitlatingen zijn natuurlijk bijzonder interessant, omdat zij licht werpen op de vraag hoeveel onze overheden achter de schermen al bekend zijn met dit fenomeen.

Alien_abduction on ABC tvDe nog steeds op geruchten gebaseerde verhalen, dat de krachten achter de overheid in de VS al lang ‘deals’ hebben gesloten met de buitenaardsen, blijken steeds meer een reëel fundament te krijgen. De Amerikaanse overheid zou deals hebben gemaakt die enerzijds buitenaardsen toegang gaf tot het bestuderen van het ‘verschijnsel’ mens, en anderzijds de machten achter de schermen in de VS toegang zou geven tot buitenaardse technologie.

Hoe het ook zij, heb jij interesse in dit fenomeen, of lees je hier voor het eerst over deze materie, dan raden we je aan het onderstaande, zeer gedegen stuk van Fred Burks te lezen. Nogmaals: geen gewauwel en napraterijen, maar harde feiten en gedegen onderzoek liggen aan de basis van het artikel. Plezier ermee.

Mocht jij als WantToKnow-bezoeker ervaringen willen delen met andere bezoekers op de site en geloof je dat je verhaal in dit opzicht leerzaam kan zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een anonieme plaatsing van je artikel, zoals dat al eerder is gebeurd met anderen. Samen kunnen we ook het artikel schrijven, ook daarvoor hoef je niet terughoudend te zijn.

Kijk voor 2 interessante lezingen over dit onderwerp op onze agenda. (25 Oktober en 15 November)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

UFO’s en ontvoeringen door buitenaardsen op tv in VS.

Fred Burks wanttoknow.info augustus 2009

vertaling Ellen du Burck

Onlangs werd op primetime, in een speciale editie van ABC News, een item over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen uitgezonden met als titel “Ontvoeringen door buitenaardsen: een onderzoek naar de menselijke geest.” Deel I van deze ABC documentaire, getiteld ” Abduction by Aliens: Meet the Believers,” is te vinden via deze link. (9 minuten)

Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.
Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met en ontvoeringen door buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.

Hoewel deze documentaire het waarheidsgehalte van zowel UFO’s en buitenaardse ontvoeringen aan de kaak stelt, is de hoeveelheid van dit soort gevallen gemeld door gewone, respectabale mensen heel overtuigend. Voor de eerste keer heeft een mediagigant zoals ABC dit onderwerp, ontvoeringen door UFO’s, uitgezonden en het dus blijkbaar interessant genoeg gevonden voor een openbare discussie.

De massamedia hebben jarenlang ieder mens of groep die in UFO’s geloofden genegeerd of belachelijk gemaakt. En degenen die beweerden dat ze ontvoerd zijn geweest door buitenaardsen, werden behandeld alsof ze debiel waren. De enkele, serieuze rapporten die wezenlijke vragen over UFO’s opriepen werden vaak ergens onderaan in een vaag katern gepubliceerd.

Een van de vele opvallende voorbeelden is die van voormalig CIA-chef Roscoe Hillenkoetter. Op 28 februari 1960 verklaarde hij publiekelijk: “Achter de schermen zijn hooggeplaatste officieren van de luchtmacht enorm bezorgd over UFO’s. Maar door ‘officiële geheimhoudingen’ en bespottelijkheden, worden burgers misleid en laat men hen geloven dat  die onbekende vliegende objecten onzin zijn”.

Dit verbazingwekkende nieuws van een van de machtigste mannen in de regering werd gepubliceerd in de New York Times. Het artikel werd echter ergens weggemoffeld op pagina 98 van de zondagkrant. Klik HIER om dit artikel uit de New York Times te lezen.

Op 9 mei 2001, verklaarden 22 zeer gerespecteerde getuigen van de regering en het leger, in de prestigieuze National Press Club in Washington DC in een grote zaal afgeladen met vooraanstaande verslaggevers, hun persoonlijke betrokkenheid bij een grote UFO cover-up. ZIE HIER Maar de media kon deze mijlpaal (gesponsord door de Disclosure Project), niet goed overbrengen en het werd zelfs weggehoond. Via deze link kun je de meeslepende verklaringen lezen van deze en andere getuigen van het Disclosure Project.

De laatste jaren verandert de teneur van de media geleidelijk. CNN’s Larry King begon eind 2007 met een serie afleveringen waarin pittige vragen werden gesteld over UFO’s. De gasten van King, die opmerkelijke ervaringen met UFO’s hebben gehad, bestonden uit een voormalig gouverneur en belangrijke militaire officieren die niets te winnen hadden bij deze getuigenissen.

Op 14 mei van dit jaar, publiceerde de New York Times het eerste ondersteunende artikel voor de UFO-beweging. Klik hier voor de link naar dat artikel. Afgelopen maand werd Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell (de zesde man die op de maan landde) geciteerd door ABC waarin hij verklaart dat ‘het UFO-fenomeen echt is’. En nu heeft ABC deze verbazingwekkende documentaire over buitenaardse ontvoeringen en UFO’s uitgezonden.

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van een groot aantal pioniers in de UFO-beweging, lijkt de vooraanstaande media zich eindelijk betrokken te voelen bij een serieuze discussie over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

teven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.
Steven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.

Er zijn heel veel moedige personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd om dit zover te krijgen. Dr. John Mack heeft zijn carrière als gerespecteerde Harvard professor en als schrijver en winnaar van de Pulitzerprijs, op het spel gezet toen hij serieuze studies en diverse boeken over buitenaardse ontvoeringen publiceerde. Zijn documentaire over dit onderwerp ‘Touch’ is een klassieker. is een van de wetenschappers die zich volledig toelegde op het UFO-fenomeen.

 Dr. Steven M. Greer gaf zijn lucratieve carrière als medisch directeur van spoedeisende hulp in een groot ziekenhuis op, om zich te focussen op het UFO-fenomeen en om dit publiekelijk naar buiten te brengen. Zijn succesvolle Disclosure Project hebben mij en duizenden andere sceptici omgeturnd naar overtuigden tijdens zijn National Press Club evenement. En vele andere toegewijde personen hebben hun carrière en reputatie geofferd om dit belangrijke onderwerp te rechtvaardigen.

De meerderheid van deze onderzoekers is er van overtuigd dat aliens over het algemeen  goedaardig en vriendelijk zijn. Verklaringen van diverse ooggetuigen van de regering hebben beschreven dat een UFO-voertuig nucleaire kernkoppen ontmantelde in een poging ons bewust te maken van het gevaar van deze wapens ten aanzien van de toekomst van onze planeet. Volgens een belangrijke richtlijn (niet veel anders dan die uit ‘Star Trek’), zouden de buitenaardsen wachten om hun bestaan bekend te maken totdat wij staken met onze oorlogzuchtige manier van handelen.

Nu is het jouw beurt om een belangrijke rol te spelen in het naar buiten brengen van dit fenomeen. In stijgende lijn worden mensen bewust van UFO’s en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen, en de mogelijkheden voor transformatie. De tijd dat we een nieuw tijdperk inluiden in menselijke relaties met ons omringende melkwegstelsel en het universum komt dichterbij. Wat een spannende tijd om in te leven!

Klik HIER voor een gedetailleerd essay met betrouwbare informatie over de diepere betekenis van UFO’s en hun betrokkenheid bij onze planeet. De tekst in het kader hieronder geeft een aantal suggesties om jezelf te onderwijzen en het nieuws te verspreiden. En als laatste nodigen we je uit om je opmerkingen onder het tekstkader te geven om ons over je ervaringen te vertellen. Heb je ooit een ontmoeting gehad met een UFO of ben je ontvoerd? We zijn blij met jouw verhalen.

Wat jij kunt doen:

 • Via bijv. deze link vind je andere overtuigende en geloofwaardige artikelen over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.
 • Informeer jouw media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie en ga discussies erover niet uit de weg.
 • Dring er op aan om het onderwerp UFO’s serieus te onderzoeken en te luisteren naar de vele getuigenissen van leden van de regering en het leger die er nu over durven praten.
 • Lees beknopte samenvattingen van onthullende rapporten over UFO’s van de media. HIER o.a.
 • Lees meer over UFO’s en de gevolgen voor onze toekomst in deze krachtige les van de Free Hidden Knowledge Course.
 • Bezoek ons UFO-informatiecentrum via DEZE link.
 • Verspreid dit nieuws onder je vrienden en collega’s, 
 • bookmark dit artikel op vooraanstaande nieuwspagina’s via het Share This-icoontje op deze pagina, zodat wij wel de rol vervullen die de meerderheid van de media teleurstellend nalaat.

Samen maken we een verschil.

360 gedachten over “UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.

 1. politiek bestuurlijk wie sluit er binnen staatsgrenzen akkoorden met extraterrestrials waar pers en publiek geen neus tussen te steken krijgen, de politiek en economische industrieel management is al langer geweten dan vandaag.
  Wie verschaft de toelating waarvoor verkregen technieken ten positieve en negatieve kunnen aangewend worden boven de hoofden van de bevolking,dierenproeven, levende wezens zonder verstand.
  Dit probleem van ontvoeringen is me minder bekend, wel leerzame medische stof. Contacten leggen met buitenaardse civilisaties is niet de eerste en beste kwarwei.
  De corpus humanus en zeker het cerebrale gedeelde is de motor voor de bewegingsvrijheid voor de mens in de ruimte binnen het ruimtetuig.De corpus humanus van ET(extrterrestrials) en de mensen, het wederzijdse genoom, hoeft aanbod te komen, het bestuderen overleven op planeten zonder ziekten.Is niet een onmiddellijk probleem voor spacefutur-exopolitici(leek), het staatsbestuurlijk vlak, maar volgen alles op ministerievlak op de voet.Het flora-, fauna en human genoom al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials voor kolonisatie van planeten worden onder de loep genomen, het overleven van de planeet als mens komt op de eerste plaats aanbod

 2. Het eerste wat in me opkomt: laat je niet verleiden door nieuws over ufos ineens, het gaat vooral om ’the secrecy RELATED to UFOs”!

  Vrije energie en menselijke antizwaartekracht dus!!! En als de ETs (die er ook zijn) daarvoor kunnen wordne ingezet als propaganda zal dit ook gedaan worden om eigen black projects te beschermen. En ’the truth hides itself’, zoals Greer zegt…

  Hij zegt ook dat ontvoeringen en vee mutilaties juist het werk zijn van specialistische groeperingen (mensen!) om een dreiging vanuit de ruimte (ETs!) te ensceneren en zoals Wehrner von Braun (ja die SSer die de NASA startte) op zijn sterfbed opbiechtte: men wil toe naar een fake ET dreiging op de ruimte te kunnen bewapenen (gelukkig schieten we nog niet op de maan, zeker niet op de kant die we nooit kunnen zien vanaf onze planeet!) Dus het is een beetje een catch 22 situatie: informatie en desinformatie wisselen elkaar af, afhankelijk van de benodigde ‘bijsturing’ die men wenst. Wordt interessant om te volgen de komende tijd.

 3. @john: ik zie Greer niet als een soort heilige, waarmee alles wat hij zegt de waarheid is. Vooral het mutilatieverhaal van beesten is waanzinnig. Ik denk niet dat er 1 wetenschapper op de wereld is die dit soort mutilaties kan uitvoeren. Bovenien is het natuurlijk bizar dat je vee gaat mutileren om een invasie vanuit de ruimte te faken..?! Toch?

 4. Er gebeuren bizarder manieren om ‘vee’ te mutileren met een ander doel, bijvoorbijld een ‘panedemietje’ scheppen en miljarden ‘schapen’ op een planeet inspuiten met aantoonbaar gif om te ‘faken’ dat we ‘willen beschermen’…(hoe zouden Andromedanen en andere ETs dit beschrijven vraag ik me nu af, maar dat terzijde.)

  Greer kan het absoluut bij het verkeerde eind hebben, hij beschrijft overigens de hele procedure van ontvoeringen en mutilaties in zijn boeken Disclosure en Forbidden knowledge, zouden we even naar kunnen kijken. Ik geloof dat Greer spreekt over een soort laser technieken die binnen eigen antizwaartekracht voertuigen worden toegepast om vervolgens het karkas op het weiland te laten vallen. En als iemand ze waarneemt, volgt er een ontvoering door op ET gelijkende ‘men in black’ (misschien ‘men in green’ in dit geval).Ik geloof dat Greer mensen als Linda Moulton Howe ook als ‘agent’ beschrijft. Tja, er is zoveel desinformatie…

  In ieder geval is het opvallend dat er ineens ‘openheid’ lijkt te zijn op CNN en Fox News (niet echt de meest betrouwbare nieuwszenders) aandacht geven aan de aanwezigheid van ETs. Het is goed mogelijk dat dit gebeurt om de aandacht af te leiden van eigen bestaande antizwaartekracht en vrije energie technieken, waarbij openbaarheid van deze feiten de totale wereldwijde geo-politieke machtsverhoudingen in 1 klap zouden doen veranderen…

 5. Waar maken we ons druk om?

  Probeer eerst eens te vergaren op welke plekken op aarde dit steeds voorvalt, gezien dat de hele show altijd alleen maar in Holly(wood)Amerika plaats vind en nergens anders op deze planeet, heb ik toch altijd een bij smaakje van dit grotere geheel.
  Steven Greer is net als onze Anton Teuben en Johan Oldenkamp, totale switch over omdat men overtuigt is van iets geheel nieuws wat ergens buiten ons realiteitsvermogen valt, we kunnen nu eenmaal bepaalde zaken niet thuis brengen en doen daar onderzoek naar, iets wat afwijkt van het normale patroon zal aanzet kunnen geven tot iets anders, alleen is niet alles zoals het lijkt omdat eigenlijk alles ook werkelijk 1 grote gore illusie is.
  Er is wel iets van aantonen alleen men wil het graag altijd zo weg predikken in een graag gezien 3D jas, wat op 4D zit en beyond is maar puur gezweef en fantasierijk gezever volgens de meeste mensen op deze planeet, misschien zit er toch wel een diepere waarheid verscholen achter de consideraties van wezens uit meerdere dimensies van een andere dichtheid dan de onze.
  Het droppen van je afval, wie doet dat niet? zelfs bij je eigen vuilbak wordt er massaal door andere van alles gedropt, niemand die het netjes buiten aanbied, dan zijn hogere denken wezens zoals ET’s niet veel verder dan ons als ze makkelijk hun rommel terug droppen vanuit hun vrije energie vliegende antizwaartekracht kist.
  Natuurlijk gebeuren er altijd bepaalde zaken waar het meestal niet altijd pluis mee is.

 6. Als je de tijd hebt,dan kun je erg veel vinden over dit onderwerp,niet alleen in amerika gebeurd dit,google een op DAVID ICKE & CREDO MUTWA daar is het volgens credo begonnen,en als ik dan lees over die pyramide die gevonden is onderwater bij japan dan staat het voor mij vast dat wij zelf van buitenaardse afkomst zijn,maar daar hoor je in de massa media niks over net zoals we niks lezen over degriepvaccins,dit mogen de werkmieren allemaal niet weten,ik begin een echte afkeer te krijgen van staatshoofden en koninghuizen.

 7. Eerst wil ik daadwerkelijk fysiek bewijs zien die eenduidig door de wetenschap wordt erkent alszijnde buitenaards. Deze definitieve bewijsvoering is nog steeds niet geleverd, vandaar dat de discussie hierover nog steeds openstaat.

  Er bestaat dus geen eenduidig bewijs dat de pyramides onder water bij Japan van buitenaardse oorsprong zouden zijn. Ik denk dat we intussen het beeld van onze menselijke geschiedenis moeten herzien, omdat veel oudere bouwwerken getuigen van een intelligentie, die we voorheen onze voorouders niet toeschreven. Het is ook niet voor niets dat de oorsprong van de homo-sapien steeds verder terug wordt geschoven in de geschiedenis en dat bepaalde opvattingen over hoe het was steeds worden bijgesteld. (zo heeft bv. gevonden keramiek uit China aangetoond dat deze ambacht veel verder terug ging dan aanvankelijk werd verondersteld)Nogmaals, ons beeld van de geschiedenis is niet iets vaststaand, maar veranderd voortdurend.

  Er is nooit fysiek buitenaards bewijs gevonden binnen onze genen. Dus het denkbeeld dat buitenaards DNA ooit vermengd zou zijn met menselijk DNA is hiermee voorgoed van tafel te geveegd.

  Begrijp me niet verkeerd, ik wil het onderwerp niet afkraken, maar ik vind wel dat we de feiten tegenover verzonnen suggesties moeten kunnen neerleggen. Het enige fysieke bewijs wat tot nu toe is ontdekt blijkt een aangetroffen streng in een mars-meteoriet. En zelf dát miniscuul stukje organisch fossiele weefsel kan van aardse oorsprong zijn.

  Dus we moeten ook eerlijk zijn met betrekking tot hard fysiek bewijs voor buitenaardse intelligentie. Dat ontbreekt simpelweg. (dus ook alle vage stipjes op foto’s en beelden die klaarblijkelijk buitenaardse ruimteschepen moeten voorstellen) Ik woon vrij hoog en zie vaak allerlei verschijnselen in de lucht, die overigens merendeel een aardse verklaring behoeven. Ik begrijp heel goed dat mensen dit verwarren met ufo’s. Desalniettemin geloof ik wel in het ufo-fenomeen, maar ik geloof tevens dat 99,9% een aardse verklaring heeft.

  Dat wij niet de enige organische levensvorm in de onmetelijkheid van de kosmos, geloof ik wel. De ons omringende ruimte is immens en dat is tevens het probleem van reizen door de fysieke ruimte. Binnen science- fictionverhalen lossen we dit gemakkelijk op en juist vanuit die beeldvorming komt het alienverhaal. De zgn. greys ontstonden pas na de beroemde film van Steven Spielberg, daarvoor werden ze door niemand gesignaleerd. Vroeger noemden we aliens anders, maar het concept blijft eigenlijk hetzelfde. De aliens in sciene-fictionseries zien er altijd menselijk uit en vaak zijn er uiterlijke (aardse) dierlijke eigenschappen aan toegevoegd. Bekijken we oude mythologische afbeeldingen dan zien we precies hetzelfde, afbeeldingen van halve mensen en halve dieren. Ook toen kende de mens klaarblijkelijk een sterke verbeeldingskracht en ging hier creatief mee om. (zoals we nu onze films hierover maken) De Greys lijken bv. sprekend op een kruising van een mens en een insect. Echter zo’n lichaamsverhouding waarmee dergelijke wezens worden afgebeeld zou in werkelijkheid helemaal niet kunnen. Onze aliens lijken dus eerder een resultaat te zijn van ons eigen onbewuste en veel abducties bevestigen dit ook. Zo vermelden abducties vaak dat ze worden meegenomen, terwijl ze fysiek aanwijsbaar door hun partner bleken achtergebleven. Dit behoeft mijnsinziens verdere aandacht en de wijze waarop we deze abducties moeten zien in de context van het menselijke onderbewuste. Het blijft echter wel een machtig interessant onderwerp.

 8. Het kan ook onderdeel zijn van een voorop gezet plan. Wanneer er op aarde geen echte vijanden meer zijn, Koude oorlog is voorbij, terrorisme is bestreden, is de tijd voor een nieuwe vijand aangebroken, de aliens. Dit zal een economische en technologische boost geven in ontwikkeling van ruimtevaart en bewapening in de ruimte. Dit is in het verleden al voorspelt door Werner von Braun. Dit is onderdeel van de volgende ontwikkelingsfase van ons aardbewoners. Begint dit in 2012, lijkt er wel op, laatst nog een bericht dat Al Qaida geen geld meer heeft. Einde van de schijnoorlog tegen het terrorisme is in zicht. We staan aan het begin van een schijnoorlog tegen aliens. Komt goed uit gezien de huidige economische crisis.

 9. Wat met de space masters in Vlaanderen tegenover Extraterrestrials? Een woordje uitleg .
  Bron: Metro 28 september 2009
  Twaalf studenten hebben zich ingeschreven voor de nieuwe richting ‘Master of Space Studies’, een samenwerking tussen de KULeuven en de UGent.
  De volgende jaren zullen ongeveer 40.000 mensen in de ruimtevaartindustrie vervangen moeten worden, waardoor de jobkansen voor de twaalf aanzienlijk zijn. De opleiding is een aanvullend diploma voor zij die reeds een master behaalden. De lessen worden in het Engels gegeven en gaan onder meer over beleid, recht en management. Daarnaast staan er natuurlijk ook enkele wetenschappelijke en technologische vakken op het programma. Te benadrukken dat Extraterrestrials daarvoor niet verantwoordelijk zijn of via hun ruimtvaartorganisatie niet het minste uitstaans hebben.
  Binnen de politieke partijen in Vlaanderen volgen personen op de voet het gebeuren in de ruimtevaart, daarbij het centrum voor de Navo en het Europarlement, met een gespleten tong?
  In Vlaanderen vliegen nooit ufo’s of aan ruimteschepen van buitenaardsen in het luchtruim? Raar maar waar …
  Volgende landen binnen en buiten de Navo, de ministeries van defensie plaatsen hun ufo-archieven op internet : Noorwegen, Zweden, Denemarken, Ierland, Frankrijk (cometa-rapport)
  Zwitserland, Italie, Spanje, Portugal, Engeland…. Rusland,Mexico, Brazillie… Eigenaardig geen VS, disclosureproject dr. Greer ?!!
  Elke spacefuturoloog-exopoliticus moet openstaan voor het gebeuren in de ruimte, kritisch en wetenschappelijk bewijs.
  De plafondgrens voor de wetenschappelijke en technologische innovatie is lang nog niet bereikt, zeker niet tegenover
  Extraterrestrials. Dagelijkse wetenschappelijke publicaties op www en de geschreven pers verontrust de bevolking.
  Het gevaar van kernenergie in kerncentrales blijft bestaan tengevolge van aardbevingen, grondverzakkingen, modderstromen….,ook voor defensie, stationeren van kernwapens op land en op schepen en in duikboten. Kernenergie levert ook gevaren voor de aandrijving van ruimtevaartmotoren. Waarom moeten wetenschappers zwijgen? Welke giftige brandstof is er aanwezig in satellieten ?
  Volgens Stephen Hawking de wereldberoemde Britse wetenschapper, zal de mens andere planeten moeten koloniseren omdat het slechts een kwestie van tijd is voor een inslag van een asteroïde of een nucleaire oorlog het menselijk leven op Aarde uitroeit. Alleen door het stichten van ruimtekolonies kan het voortbestaan van de mensheid worden gegarandeerd, zei hij.
  Volgens Hawking moet het in theorie mogelijk worden zulke kolonies te realiseren naarmate de snelheid van de ruimtevaart door technologische ontwikkelingen toeneemt. Ook is het volgens hem in theorie mogelijk te reizen met een snelheid die die van het licht benadert, waarom, niet via, met Extraterrestrials, hun ruimteveren en wetenschappelijke kennis en techniek?.
  Wat geven de toekomst via kolonisatie van de ruimte.
  De onbegrensde hoeveelheden beschikbare grondstoffen, energie en leefruimte zijn zeer aantrekkelijk. Ook de mogelijkheden van interstellaire ruimtereizen zijn dat, vanwege de grote hoeveelheid kennis die opgedaan kan worden, wanneer eventueel buitenaards leven in andere zonnestelsels nauwkeurig bestudeerd kan worden.. De ecologische druk op de Aarde tengevolge van milieuvervuiling, overbevolking……biedt de ruimte nu al een aantrekkelijk alternatief,. De enige belemmering voor de start van de ruimtekolonisatie lijkt de afwezigheid van een goedkope transportmogelijkheid naar de ruimte te zijn.

 10. Ruimtekolonisatie is een grote stap. Toch bestaan er wel werelden binnen ons zonnestelsel die mogelijk ooit als suggeraat kunnen dienen. (denk aan Titan, Europa, evt. Mars of de Maan) Maar de mens is technologisch nog lang niet zo ver. Ik denk dat we dan over honderden, misschien zelfs over duizenden jaren moeten spreken.

  Ons zonnestelsel is wel een bron vol nieuwe energievoorzieningen. We weten dat op Aarde deze voorzieningen ooit zullen opraken en we exploitatie elders moeten gaan zoeken. Daarom is een voortvarende ontwikkeling van de ruimtevaart ook zo belangrijk voor de mensheid.

  Sinds de eerste ufo-waarnemingen in de veertiger jaren vorige eeuw is er nog nooit eenduidig bewijs geleverd voor een buitenaardse beschaving. Het blijven steeds vage stipjes op foto’s of feestballonnetjes in de lucht die voor buitenaardse schepen worden aangezien. Na vijftig jaar ontbreekt dus elk hard bewijs voor het bestaan van een intelligente buitenaardse beschaving. Het idee hierover lijkt dus ontsproten aan de fantasie van de menselijke geest. En maakt buitenaardsen tevens zeer menselijk.

 11. Ruimtekolonisatie met of zonder Extraterrestrials.
  U zowel als ik leeft tussen landsgrenzen van de Eurozone en zijn vertrouwd met de gang van zaken van het kapitalisme en de vrije markt, de recessie tgv van rommelhypoteken naar de credietcrisis. Even nuchter rauw. Hier betaalt men belastingen voor wetgeving, voor sommige individuen bestaat geen verbod en gebod, het zijn steeds dezelfde mensen die moeten fungeren als scheitende geldezels zodat deze sommige individuen hun bankrekeningen gespekt geraken en blijven. Dit is de dagelijkse gang van zaken binnen de muren van elk ministerie..
  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet binnen de meerderheid en de oppositie ….
  Dat heeft jantje en jeanneke elke dag op school geleerd al jarenland. De Aardse ruimtevaart technologie is niet in staat met spacesciencetisten tussen de sterren te reizen niet eens naar de maan laat staan naar mars zonder technologische bijstand van Extraterrestrials.
  De bevolking wel al jarenlang belogen, bedrogen en bestolen door de politieke wereld, aan het adres van
  de juiste en niet aan de onschuldigen

 12. @franciscus001
  Ik denk dat je jezelf nog niet erg in deze materie verdiept hebt.
  Lees maar eerst eens wat meer en ga dan nog eens commentaar geven.
  Je wil hard bewijs, ik ook, maar we zullen het voorlopig moeten doen met geloofwaardige mensen die vertellen wat ze hebben gezien of hebben mee gemaakt
  En als er dat veel zijn die ook nog eens hun baan of geloofwaardigheid op het spel zetten plus alles wat er op Internet te vinden is als dat nog niet volstaat dan zul je nooit wat kunnen geloven.
  Hoe wil je dan een wetenschapper geloven die iets buitenaards in zijn bezit heeft, wie zegt dat hij de zaak niet aan het bedonderen is?

 13. Berma,

  dikke sukkelaar of sukkel, ik zie al jaren ufo-tuigen boven het dak van mijn privé-woonst, vliegtuigen die zich in gereed landingsmaneuver
  voor de nationale luchthaven van Zaventem of de regionale luchthaven Deurna,brengen. Deze pasagiers en burgerlijnpoloten hebben de ufo’s naast het vliegtuig zelf gespot. Zonder de privé-eigenaars op de helihavens van Roeselare, Wevelgem, Hoevenen, Hoelegem en Antwerpen-Centrum en de klanten niet te vergeten. Hier hebben heliprofs de bewijzen boven, naast en opzij te zien gekregen en gespot tijdens de zomerdagen.
  Dat zijn de eerste klanten in de toekomst voor ruimtevaarttoerisme Vlaanderen en misschien met Extraterrestrials. Dat bericht zal velen zuur opbreken.

 14. Als ik sommige mensen vertel dat ik een vliegend object heb gezien dat stil staat en sneller vliegt dan überhaupt een aards object zou kunnen vliegen, dan vinden ze me een idioot en geloven ze me niet. Maar ze geloven wel elke zondag in de kerk, god en Jezus en er is ook niemand die dat in werkelijkheid heeft gezien.
  Verschil is wel dat ik meer mensen hoor over UFO waarnemingen dan in GOD-waarnemingen (bedoel hier niet mee dat god niet zou bestaan, maar als een vb)

 15. Enkel het serieuze van bepaalde niet om te keren feiten. Bij de Antwerpse magistratuur en advocatuur zijn velen betrokken rechtstreeks en onrechtstreeks met het ruimtevaartgebeuren, zelfs met ufo’s boven het dak van de wagen onderweg via de autostrade.
  Om het even welke Extraterrestrials die met hun ruimteveren de Aarde aandoen om om het even welke redenen, zijn de privé-eigenaars van hun ruimtetuigen en de big boss van hun ruimtevaartprogramma’s waaraan geen enkele Aardse politicus iets kan aan veranderen of beslissen, de nuchtere constatatie, het gaat hier niet om Esa, Nasa, of een vlaamse de Winne in een ISS-station. Spacefuturologie-exopolitiek, een model sociale democratische wereldregering, ministerie voor ruimtevaartzaken enz een zienswijze naar het universum toe is de juiste politieke aanpak, wat ver verwijdert is van de dagdaagelijkse politiek in de kleine euro-regio Vlaanderen. De ufo-sites staan vol van domme spacescience apenkool. Laat Extraterrestrials zelf aan het woord en gidsen zijn in woord en daad omtrent hun eigen planetaire ruimtevaartorganisatie en samenleving, doorheen hun eigen geschiedenis, waarmee men hier zelfs nooit ten positieve of ten negatieve was betrokken of waart, zeker geen strafregisters ten nadele aan hun adres, ook niet vanuit de zienswijze via de vaticaanse bijbels. Het wordt en blijft gevolgt op de voet zonder onnodige commentaar.

 16. Pioniers in allerlei soorten hebben bestaan,wie als Aardse spacefutur-exopolitici worden veronderstelt een uitzonderlijke intellectuele progressiviteit aan boord te leggen om met Extraterrestrials door de ruimte te reizen. Vergeet daarbij onmiddelllijk de Aardse ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek, niets met beiden is vergelijkbaar, totaal gescheiden, niet in elkaars vaarwater om elk probleem onmiddellijk te vermijden.
  Van uit Vlaanderen, Extraterrestrials met hun ruimteveren worden gevraagd demonstraties te geven van hun ruimtevaartwetenschappelijk werk in de ruimte voor hun beschaving, zeker het onderwerp kolonisatie van planeten. Graag meningen voor
  het rechtstreeks op de TV-buis te krijgen bij uw thuis. Politieke toelating is officieel nodig …

 17. Beste Berma, juist om de discussie zuiver te houden (en mensen met beide benen op de grond te houden) roep ik juist óm dat harde fysieke eenduidige bewijs. Ik geloof overigens best in het ufo-verschijnsel, maar ik denk dat we nog niet precies weten waar we mee te maken hebben. Daarbij is elk geval uniek te noemen en staat dus op zichzelf.

  Abducties zie ik toch meer als een psychologisch fenomeen. (het verschijnsel is van alle tijden maar tevens tijdsbepalend) De aliens van vandaag waren de mythologische schepsels van vroeger en werden fysiek dus verschillend beschreven en ervaren, behorend binnen die culturele tijdsgeest. Mensen als een Erik von Danicken draaien dit juist om. Aspecten uit de oudheid bekijken ze met een hedendaagse bril. Dat is misleidend te noemen.

  Ik denk dat veel ufowaarnemingen toch van aardse afkomst zijn. (luchtbespiegelingen, testvliegtuigen,etc.) Maar er blijven natuurlijk interessante gevallen waarbij toestellen manoevres maken waartoe zelfs onze modernste vliegtuigen niet in staat zijn. Ik geloof evenmin dat alle getuigen potentiele leugenaars of fantasten zijn. Tevens zijn er gevallen van vreemde stralingsziekten na een ufoconfrontatie, geheugenverlies en zelfs vreemd metaal wat uit lichamen is gehaald. Maar desondanks is dit niet het harde eenduidige bewijs. Verschillende opties voor verschillende verklaringen blijven steeds openstaan. Ook foto’s blijven meestal vaag. De eenarmige zwitser Billy Meyer was de enige die haarscherpe foto’s van ufo’s had, maar dit bleek achteraf toch bedrog te zijn. En dat laatste maakt de discussie hierover ook zo moeilijk en doet het kaf moeilijk scheiden van het koren.

 18. Ja soms kan je nog wel eens het een en ander op heterdaad betrappen, en je dan gelijk iets moet veronderstellen hier is iets gaande wat gewoon niet klopt met de werkelijkheid…

  Kan we wel innemen als ik vanuit de toekomst zou komen en hier tijdelijk in een soort methabolische staat zou verkeren voor technische storings onderzoek midden in een graancirkel en een of andere idioot verkleed als politie agent om je vergunning komt zeveren, ik ook wel de benen zou nemen.

  Zou jij het zijn krispy, zou ik wel blijven staan denk ik en niet haard gaan weg hollen..

  Tis maar hoe je het bekijkt….

 19. @franciscus001 en Rasecht Berensiroop
  Voor de starters in den beginne van Bram Vermeulen om bij het adam en eva verhaal te blijven.
  http://video.google.nl/videoplay?docid=7839230871595849116#
  Dat geeft een beetje weer hoe de zaken in elkaar zitten.

  Dan Davit Wilcock met enigma, vrij pittig voor de ongelovige twijfelaars.
  http://www.youtube.com/watch?v=MxiGozSgM8M&feature=related
  En als je dit hebt gezien wil ik nog wel eens verder discuseren.
  Ik geloof dus zonder meer in Ufo’s
  het zullen in de meeste gevallen Ufo’s van buitenaardse bezoekers zijn maar er is in de wereld zoveel aan de hand dat ze best ook van ons mensen kunnen zijn.
  Als het een discussie moet worden of ze al dan niet bestaan dan sta je nog zover van de werkelijkheid af dat ik niet goed weet hoe je bij te praten.

 20. @franciscus001
  Behalve Eric van Dainiken waren er ook twee wetenschappers die omstreeks in de zelfde periode als dat het boek waren de goden kosmonauten uit kwam het boek” de eeuwige mens” hebben geschreven.
  Van af die periode ben ik al opzoek. Maar dat is oude koek, er is zoveel aan de hand in deze wereld, er is ons zoveel info onthouden dat het simpeler is een Islamiet te bekeren tot een ander geloof dan een intellectueel te overtuigen hoe de zaken er voor staan.
  Voor mij staan al heel veel dingen vast.
  Maar er is hoop, binnenkort voor kerstmis word verteld dat Amerika gaat toegeven contact te hebben met buitenaardsen.
  En of dit nu waar is weet ik ook niet maar ik kijk er naar uit.

 21. franciscus001 schreef op oktober 17, 2009, 16:50:
  “De zgn. greys ontstonden pas na de beroemde film van Steven Spielberg, daarvoor werden ze door niemand gesignaleerd.”

  Dit wat franciscus001 suggereert is niet waar want Steven Spielberg heeft die film gebaseerd op rapporten/verklaringen van mensen die op het gebied van UFO’s en aliens het een en ander hebben meegemaakt. Steven Spielberg bestrijdt zelfs datgene wat franciscus001 en heel veel sceptici suggereren.

 22. franciscus001 schreef oktober 21, 2009, 10:20 over Erik von Danicken en Billie Meier!

  Erik von Danicken leeft nog steeds en heeft onlangs verklaart dat aliens in Zuid-Amerika, in Peru daar waar die beroemde Nazca lijnen/ figuren zijn, grondstoffen uit de bodem haalden wat de bewoners daar zagen. De grond daar is op een vreemde manier radioactief. Zie Project Camelot.

  Billie Meier heeft niets gefaked! Meier heeft hoogstens een foto van een vrouw uit de USA als voorbeeld gebruikt om te laten zien hoe Sjemjase van de Pleiaden eruit ziet. Hij mocht Sjemjase niet fotograferen maar heeft het wel geprobeerd waarbij het fototoestel uit zijn handen viel. Die aliens van de Pleiaden beschikken over veel meer technische en psychische krachten dan mensen nu nog kunnen bevatten.

 23. @ AW Reijersen van Buuren,

  De (inmiddels ex-)echtgenote van Billie Meier heeft zelf toegegeven dat haar man de boel bedonderde. Natuurlijk blijft het haar woord tegen de zijne, maar Meier heeft de sceptici niet nooit weten te overtuigen. Ook wist hij nooit een foto te tonen van een buitenaardse waarmee hij in contact zou staan. Dat is toch onlogisch? Waarom wel haarscherpe foto’s mogen maken van hun zgn. ufo’s om de wereld van hun bestaan te bewijzen, maar blijven ze zelf uit beeld? En waarom contact zoeken met een man zoals Meier, maar niet met bv. een wetenschapper? Dan zou je de wereld toch veel makkelijker kunnen overtuigen?

  Toen ik voor het eerst twee docu’s zag over het werk van Erik von Danicken was ik idem enthousast. Ik liet toen opgewonden dit materiaal zien aan een vriend van mij, maar die was allerminst onder de indruk. Ze laten je zien wat je wilt zien, was zijn commentaar. En in feite had hij gelijk. Daarbij heeft von Danicken het meerdere malen het bij het verkeerde eind gehad. De Nazcalijnen zijn bij wijze van experiment nagemaakt en men heeft stoffelijke resten van mensen gevonden die de voormalige arbeiders van de egyptische pyramides waren. Von Danicken beweerde altijd bij hoog en laag dat mensen dit nooit konden namaken en daarom buitenaardsen hiervoor verantwoordelijk moesten zijn. Het bleek een inmiddels bewezen onjuiste hypothese.

  @Berma,

  De twee links overtuigen mij niet zo. Ik behoef geen spannende suggestieverhalen maar gewoon hard fysiek bewijs. En dat ontbreekt telkens, nog steeds na al die decennia sinds de mens ufo’s waarnemen. En dat blijft veelzeggend.

 24. Aangezien ik weet dat wij hollanders nogal nuchter over dit soort dingen zijn wat uitleg:

  Door de eeuwen heen zijn er in allerlei geschriften tekeningen schilderijen van objecten en rossen uit de hemel , ik meen dat in de Bijbel daar ook een verwijzing in staat , ik weet dat Mohammed ook met een brandend glinsterend voertuig naar de aarde afdaalde zoals staat geschreven

  ook vele Grote Wetenschappers Oa Werner von braum en nicolas Tesla riepen dat de aarde aandacht kreeg van buitenaf.

  Ik zag een comment over iemand die zegt dat het allemaal testvliegtuigen en swamp gass is .

  beantwoord dan deze vraag :

  Hoe is het mogelijk dat er alleen al vanaf 1950 meer dan 10.000 tot 100.000 witness reports zijn van Burgers tot vele Millitaire Medewerkers van elke mogelijke divisies in alle mogelijke landen .

  Testvluchten van bijvoorbeeld amerika worden niet uitgevoerd In ALLE landen van de wereld , het is totaal niet logisch en ten tweede
  ZE zijn dan verrekte Dom : AMERIKA gaat geen top secret Prototype vliegtuigen Testen In landen waar mee ze op slechte voet staan , mocht het voertuig toch neergeschoten worden dan is die technologie in handen van de vijand.

  tuurlijk zullen er Bullshit verhalen de wereld in gepompt worden.

  Maar niettemin is dit een fenomeen wat door vele en vele mensen word gezien , oogkleppen op en zeggen dat het grote Kak is is niet alleen Kortzichtig maar ook zielig , sommige mensen hebben hun carriere en leven op het spel gezet om informatie naar buiten te krijgen , dat doe je niet om wat mensen voor de gek te houden.

  en Mochten het allemaal toch testvliegtuigen zijn zoals mensen en media roepen Vraag jezelf dan af wat er voor technologie voor ons verborgen word gehouden , dat is naar mijn mening veel enger dan eventueele ET’s

  Ik ben geboren met het recht om De media en Overheid in twijfel te nemen , ik hoop dat meer mensen dat ook doen

  Er is nog altijd Het verschil tussen wat er beweerd word en De waarheid.

  voor deze laatste zomer was ik super skeptisch over dit onderwerp
  tot dat op een mooie zomer avond na een lekkere barbecue iets zag wat mijn kijk totaal veranderde het mooie was ik zag het neit alleen en we waren er allemaal over uit wat the hell is dit.

  Ik leef al jaren bij een luchtmacht basis volgeladen met chinooks en apaches die een tering herrie creeren als ze over gebouwen vliegen .

  iets wat Horizontaal en verticaal in luttele seconden honderden meters aflegt 200 meter boven een woonwijk en geen geluid is na mijn mening niet iets conventioneels.

  feel free to think this is all BS
  that will be your loss.

  prettig weekend iedereen

  one to beam up.

 25. Ik heb geen intellectuele bagage, sommige mensen weten hier zo erg veel dan ga ik me heel nederig voelen.
  Kan ook een nadeel zijn, het is net als in de kerk als je keer op keer het verhaal vanaf de kansel hoort ga je vanzelf geloven.

  Ik moet het van ander dingen hebben om overtuigd te worden b.v. de berichten uit Mexico van ufo’s dat waren er zo er veel dat het mij niet mogelijk lijkt dat er zoveel valse berichtgeving in omloop is.
  Verder zou je verwachten dat niet iedereen op de zelfde lijn zit bij de berichten over van schotels tot en met de berichten over 2012.

  Er zijn veel dingen die ik moet aannemen op internet omdat er geen weerwoord komt.
  Het is ondoenlijk om alles na te trekken wat er allemaal verteld word.
  Ook draaf ik soms te ver door in mijn enthousiasme.

  Maar zijn we allemaal niet op dezelfde manier als ik zoekende.
  We geloven allemaal onze geschiedenis leraar, en waar heeft hij de informatie dan wel vandaan?
  Als er bewust een systeem achter zit om ons valse informatie te verschaffen wat dan?
  Uiteindelijk beoordelen we allemaal op informatie die we in ons leven aangereikt krijgen.
  En of dit de waarheid is zullen we nooit weten.

 26. Nogmaals, het gaat in deze om het onomstotelijke fysieke bewijs. Dat is er niet. Het gaat de sceptici niet louter om menselijke belevingen alléén, het wil bewijs zien. Het heeft geen enkele boodschap aan suggestieve rapporten, ‘experts’ of andersoortige complotten. Dit klinkt misschien een beetje lullig, maar wil je de discussie hierover zo zuiver mogelijk voeren dan moet je juist met beide benen op de grond blijven staan en je niet teveel laten meeslepen met wat hierover anderen beweren. Want het gros komt niet veel verder, laat staan dat ze hard bewijs voor hun uitspraken kunnen geven.

  Ufo’s worden vaak aangezien als buitenaardse schepen, maar in feite duidt de term naar onverklaarbare vliegende voorwerpen. Dat dit verschijnsel bestaat ontken ik ook niet. Maar de mens heeft tevens niet overal een antwoord op. Dit fysieke waarneembare heelal maakt volgens theoretici slechts 4% uit van een 96% voor ons niet-zichtbaar heelal en waarvan haar (natuurkundige)wetten in nevelen zijn gehuld.

  Ik geloof wel dat het heelal bruist van leven en dat ontkent inmiddels ook bijna niemand meer. Maar de condities in het heelal, alsmede de immense afstanden tussen de sterren, wordt vaak door believers genegeerd. Alsof je een miniscule bacterieële levensvorm in een druppel water op een tafel vraagt ‘eventjes’ naar de andere kant van de tafel te gaan. Het is dus nog pure science-fiction en zo’n afstand overbruggen tart elk concept van onze natuurkundige wetten. Zelfs met de snelheid van het licht is één enkel mensenleven nog te kort om de eerst nabije ster te halen. (en dan heb ik het nog niet eens over de barrieres onderweg) Dus zo simpel is het niet en ik moet altijd glimlachen wanneer mensen beweren dat een geavanceerde beschaving hiervoor wel een oplossing voor heeft bedacht. Tot nu toe is er nog nooit fysiek contact geweest tussen mensen en buitenaardsen, slechts menselijke beweringen hierover. Dus ik ben benieuwd. Ik denk wel dat het in de nabije toekomst mogelijk wordt aardeachtige planeten beter in kaart te brengen en dat we misschien ooit een buitenaards signaal opvangen. (bv. via Seti) Dat zou een prachtig moment voor de mensheid betekenen. De bevestiging dat we niet alleen zijn…

 27. Kort samengevat, hou ik het voorlopig hier op:
  “After years of amassing information about Unconventional Flying Objects (UFOs) I have come to the conclusion that we are dealing with a very complex mystery on an international scale.” –John Schuessler

 28. Een hoop gebral in die desbetreffende linkjes, maar wederom zie ik weer nergens iets concreets. Zo moeilijk moet het toch niet zijn? (of toch) Geef me nu eens hard bewijs voor het bestaan hiervan. (svp. geen vage stipjes met een eigen ingekleurde fantasie)

 29. @Paul: (ha,ha!) een erg leuke link! Mijn complimenten hiervoor.

  @Guido: zeg nu eens eerlijk. Verschilt zo’n link nu werkelijk met andere links? Iedereen kan immers in dit digitale tijdperk foto’s bewerken en van alles op het Net beweren. Vindt je het dan op zijn minst niet raar dat in al die decennia van ufo-waarnemingen slechts burgers zijn benaderd met half zéér disputabel bewijs en dat er nog nooit een wetenschapper en/of regering door deze buitenaardsen zijn benaderd? Natuurlijk staat het Net boordevol beweringen van mensen die bij hoog en laag verkondigen dat bepaalde regeringen in contact staan met buitenaardsen, maar niemand heeft ooit hiervoor het onomstotelijke (fysieke) bewijs geleverd. Dat moet je toch op zijn minst als weldenkend mens aan het denken zetten. Is het dan zo raar dat ik hierover een kritische opmerking maak en dit definitieve sluitende bewijs allesbehalve zie aan de wir-war van aangereikte you-tube filmpjes?

 30. @franciscus001 Ik las iets van respect voor ieders mening in jouw berichten.
  Wat je nu aan het doen bent is een beetje uitlokken en doorzaniken.
  Ieder heeft hier zo zijn mening over, jij wil hard bewijs zien wat er niet is, anderen nemen genoegen met iets minder. Waarom dan doorgaan? de standpunten zijn toch helder?
  Hier komen we toch niet verder mee.
  Valt me tegen van je, ik had je veel hoger ingeschat.

 31. Ik had het ook al gehoord in een filmpje van Davit David Wilcock.
  Momenteel staat er op Niburru ook iets dergelijks.
  Alleen is er nog twijfel bij de redactie.
  Ik heb het er al eerder over gehad een paar berichten geleden.
  Als dit toch gaat gebeuren dat zal neem ik aan toch groot nieuws gaan worden

 32. @ franciscus001 schreef oktober 23, 2009, 10:06 dat Billie Meier zijn ex-vrouw toegaf dat Billie Meier de boel bedonderde.

  In het huis van Billie Meier zijn modellen van vliegende schotels aangetroffen die gemaakt zijn door wetenschappers die die modellen hebben gebruikt om te zien of foto’s gemaakt van die modellen dezelfde kwaliteit foto’s zouden opleveren als die foto’s van Billie Meier. Die foto’s gemaakt door die wetenschappers van die modellen waren van slechte kwaliteit. Die modellen zijn door die wetenschappers daar achtergelaten.

  Een Japanse filmploeg die onderzocht wat er bij Billie Meier aan de hand was heeft daar zelf ook vliegende schotels in de lucht gezien en gefilmd.

 33. @ bartek schreef oktober 23, 2009, 12:04: “Ik leef al jaren bij een luchtmacht basis volgeladen met chinooks en apaches die een tering herrie creeren als ze over gebouwen vliegen . Iets wat Horizontaal en verticaal in luttele seconden honderden meters aflegt 200 meter boven een woonwijk en geen geluid is na mijn mening niet iets conventioneels.”

  *******************************
  Heb iets vergelijkbaars meegemaakt:

  Ik woon in Utrecht en precies onder de aan- en afvliegroute van de nu gesloten vliegbasis Soesterberg. Tijdens het kijken naar de sterren, doe ik soms met kijker en of telescoop, rond 1985 zag ik een onbekend vliegend voorwerp laag over de huizen richting de vliegbasis zweven. Geen geluid en geen licht en het was driehoekig.

  Verder heb ik al een keer drie UFO’s op grotere hoogte gezien waarvan er een zich razend snel verplaatste en zeker in die tijd kon geen helikopter dat en nu nog niet ( enorme hoofdpijn voor de inzittenden en of een grote bloedvlek in de heli ). Voor elke kilometer hoogte 500 Km per uur. Drie Km hoogte 1500 Km per uur. enz

 34. @ franciscus001 schreef oktober 23, 2009, 13:56 dat hij hard bewijs wou zien, nou hier is het dan:

  http://www.hidden-knowledge.net/lessons/04a_ufos_questions

  I finally concluded, especially after reading a book called “The Day After Roswell” written by Colonel Philip Corso, that unidentified flying objects are, in fact real. I am hoping that we can persuade the Canadian Senate to hold hearings and listen to some of the 400 witnesses that … Dr. Steven Greer, has compiled.

  ~ Paul Hellyer, Former Canadian Minister of Defense on MSNBC, Dec. 12, 2005

  ********************************

  Paul Hellyer heeft hooggeplaatste USA militairen en adviseurs gevraagd wat er waar is van de beweringen van Lt Col P J Corso en een hooggeplaatste USA militair zei dat alles wat Corso in zijn boek schreef waar is. Corso beschrijft ook wat er in die autopsie rapporten van die aliens staat. Er zijn in 1947 nabij Roswell in een periode van weken in totaal drie vliegende schotels neergestort. Volgens deskundigen als gevolg van die nieuwe radar in New Mexico die de besturing stoort van die vliegende schotels. Corso heeft rond 1958 een gesprek gehad met een alien die geland was op zijn raketbasis en daarbij vroeg die alien of Corso de radar op de basis uit wou zetten omdat de radar zijn instrumenten stoorde. Corso gaf bevel om de radar uit te zetten en die alien vertrok.

  Op YouTube zijn filmpjes zat over Corso en daar zit ook deze verklaring bij over dat voorval.

  Het boek van Lt Col P J Corso is hier te downloaden
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/dayafterroswell/dayafter.htm#contents

 35. Het zou me absoluut niet verbazen
  dat Frankrijk het hef in handen neemt om met spacevisitors voor de TV camera’s te verschijnen. Wat is een nobelprijs voor de Vrede…
  ufodebunking in VS en niet bij de UK. Wie de daglijkse politiek wat volgt van Frankrijk op de internationale vlak weet wel beter.De politiek in Vlaanderen en België, amper 11 miljoen inwoners,
  kan nog geen staathervorming BHV naar de hand zetten….
  Binnen de Eurozone voelen kleine landen of regio’s zich minder in hun sas en benadeelt, deze etterbuil moet ook nog openbarsten…
  Balkeneinde zijn politieke bekwaamheid laten spannen voor het ufogareel zal zo goed al zeker nooit plaatsvinden…..Blair geen europresident indien geen euromunt
  in de UK evenmin Zwitserland.
  En Belgie heeft geen stemrecht de dictaten van stemplicht. Dezelfde rechten en de plichten voor de Euroburgers, ook binnen de ESA-zone tewerkgestelden, niet zoveel te horen bij de Eurovakbond.
  Politieke Eurobestuur, het onrecht van ongelijke maandelijkse euroverloning per beroeps- en per diplomakwalificatie voor de werknemers…. democratie ??
  Een sociaal democratische wereldregering is nog niet morgen en overmorgen waarom geen invoering van het Engels als verplichte landstaal voor de Eurozone is best ingeburgerd op planetair vlak als twee landstaal in veel continetale staten.
  Met een goedgestudeerde bevolking, het eerste door begrip via taal en schrift is belangrijk, zowel in werk- als vakantietijd en een onbetaalbaar comfort.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.