Advertentie

“Bravo les moutons..!”


x

x

Emmanuel Macron: wie is hij ?

x

“Bravo les moutons!”

x
– ‘Geweldig gedaan schaapjes!’ –

x
2017 © Peter Vereecke | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De schrijver van dit artikel, Peter Vereecke, is oud-burgemeester van het plaatsje Evergem (1995-2000), maar vooral collega complot-ontrafelaar..!

Graag neem ik de kans waar, hier even door te bomen over de man die er bijna zijn eerste werkweek als nieuwe president van Frankrijk heeft opzitten. Ik heb de laatste rechte lijn van de electorale veldslag en de verpletterende victorie gevolgd met een bijzondere aandacht. Dit heeft ook te maken met een zeker gevoel van ‘sympathie’: op mijn eigen heel bescheiden niveau was ik net als hij 39 jaar toen ik op de burgemeestersstoel mocht plaatsnemen.

Nu, ruim twintig jaar ouder en wijzer, doorschouw ik het hele gedoe helemaal anders dan vroeger. Mijn fascinatie ging vooral uit naar de geslepen wijze waarop de Franse kiezer erin getuind is; niet alleen door de nieuwe keizer, nog meer door de pretoriaanse wacht rond hem en vooral de onzichtbare machten op de achtergrond.

Kritische observatoren ontdekken vlug dat Emanuel Macron, een constructie is zonder eigen persoonlijkheid. Een mozaïek, een mistig hologram, een collectie copy-pastes, een beetje net genoeg van alles voor ongeveer iedereen. Net als Blair en Obama voor hem heeft men hem handig geprofileerd als het nieuwe, jonge, telegenieke en welbespraakte alternatief, de talentvolle outsider, de frisse anti-establishment self made man, die eigenhandig in no time een nieuwe partij ‘En Marche’ uit de grond stampte en het miraculeus haalde van oude, muffe, versleten ouwe krokodillen.

Mirakels bestaan echter niet in de politiek en de werkelijkheid is dat hij op en top een product is van de Franse ‘deep state’ en de mondiale schaduwregering. Zij hebben hem al lang geleden geselecteerd, geboetseerd, geprepareerd en nu gelanceerd als hun perfecte marionet. Laten we het even doorlopen?

 • Hij komt uit een uitgesproken atheïstische achtergrond, maar werd via doopsel lid van de heilige rooms-katholieke geloofsgemeenschap … op eigen verzoek als 12-jarige..?! We mogen dus een spoedig bezoek verwachten aan het Vaticaan in het spoor van zijn Amerikaanse collega Trump…
 • Zijn middelbare studies volgt hij in een prestigieus Jezuïetencollege met de veel betekende naam: La Providence, de voorzienigheid. (HIER alles over deze Jezuieten!)
 • Deze briljante jongeman studeert vervolgens filosofie en politiek aan enkele top-universiteiten, leert perfect Engels en Duits en bekroont dit met het ENA (école nationale d’ administration) waar het kruim der jeugd wordt klaargestoomd voor top-jobs in de hoogste regionen van de samenleving.
 • Zijn beroepscarrière begint met een topfunctie als ambtenaar aan het ministerie van Financiën
 • Dan plotseling, maakt Emanuel Macron een blitzcarrière bij Rothschild & C° Bank, waar deze ‘Mozart des finances’ ondanks quasi nul bancaire kennis en ervaring, dankzij een superdeal, miljonair en zelfs mede-aandeelhouder wordt.. (Hij toucheert volgens financiële tijdschriften een bedrag van € 2,9 miljoen in één klap).
 • Na enkele jaren lonkt Jacques Attali, een joodse khazaar, hem in de socialistische partij weer naar het politieke spoor; Macron wordt topmedewerker van premier Valis, vervolgens van president Hollande, om daarna enkele jaren zelf minister te worden.
 • Ondertusen is Emanuel Macron ook vrijmetselaar geworden, is hij uitgenodigd op de Bilderberg-bijeenkomst in Kopenhagen en wordt hij ook duidelijk net als Trump vanuit zionistische hoek gesteund. (Vorige week kwamen de eerste felicitaties vanuit Israël van het Joods Wereld Congres en van B’nai B’rith, een joods maconnieke vereniging die o.a. het anti-semitisme bestrijdt…)
 • Onmogelijk dat iemand zo’n parcours kan lopen, wanneer voor hem niet de rode loper is uitgerold vanuit het Vaticaan, vanuit de maçonieke broeders , door de zionistische maffia en zelfs — geloof het of niet — door bovenaardse machten..!

Zijn campagne is grondig voorbereid..
Men heeft een diepte-interview gedaan bij een representatieve steekproef van 25.000 Fransen zodat men weet wat de massa wil horen en dáárop wordt dan het programma, de publiciteit en zijn profilering afgestemd. De media verwelkomen hem als een witter-dan-witte, reddende Jeanne d’ Arc voor Frankrijk en heel het oude continent. Ze behandelen hem in tegenstelling tot andere kandidaten heel braaf. Geen schandalen, nauwelijks aandacht voor zijn homoseksualiteit en zelfs pas op het einde komt zijn wel heel bijzondere relatie in beeld met mevrouw Brigitte Trogneux.

Toen Emmanuel 15 jaar oud was werd hij verliefd op deze 25 jaar oudere getrouwde moeder van drie kinderen. De vlam sloeg ook over bij deze lerares Frans en Latijn, toen ze hem regisseerde in een schooltoneel in zijn rol van … vogelverschrikker. Je weet wel: iets wat midden het veld gezet wordt en vogels verhindert hun graantje mee te pikken, doordat de vogels in de veronderstelling zijn, dat daar ‘iemand echt’ staat… Insiders karakteriseren deze vrouw en oma van inmiddels 7 kleinkinderen, als iemand die verdomd goed weet wat ze wil. Het doet mij denken aan Yoko Ono, de oudere geliefde van John Lennon, van wie duidelijk was dat ze (ook) zijn ‘handler’ was en waarover zijn zoon Julian zei dat ze vanaf day one heel goed wist waarmee ze bezig was.

De rol van ‘Bibi’ is wellicht ook om ervoor te zorgen dat ‘Manu’ op het juiste spoor blijft … Het beleid van Macron zal ongetwijfeld vooral zijn gericht op de bevordering van die heerlijke nieuwe wereldorde : meer privatisering, meer EU en globalisering, meer climate change-waanzin, meer veiligheidsmaatregelen tegen het terrorisme dat volgens hem nog heel lang onze realiteit zal zijn. Zijn eerste telefoontje zondag was naar Mutti Merkel en ook vandaag kon hij niet vlug genoeg bij haar op de koffie …

Heel opvallend s dat hij zeer uitdrukkelijk pleit voor meer open grenzen en het stimuleren van immigratie. Hij noemt de vluchtelingeninstroom ‘une formidable opportunité’ (vert.: ‘een grote kans’) en verklaart de Fransen ‘Il n’ existe pas quelque chose comme la culture Française’ (vert.: ‘Er is niet zoiets als de Franse cultuur’) zonder hiervoor gelyncht te worden : il faut le faire en France!

Lichaamstaal: de perfecte kandidaat..
Wie zijn lichaamstaal bestudeert, kan niet anders dan zich vragen stellen. Hij is zo perfect, zo afgestreken, zo geprogrammeerd om nog als normaal menselijk beschouwd te kunnen worden. Als hij in publieke optredens zijn aanhang opzweept lijkt hij overgenomen te worden door een demon met eenzelfde hysterische, quasi diabolische agressiviteit als Adolf Hitler. Ik acht het niet uitgesloten dat ook hij een manchurian candidate is, een projectiel dat perfect geleid op manieren die wij ons niet kunnen voorstellen…

Sinds ik de occulte onderlagen van 9/11 heb bestudeerd, heb ik ook oog gekregen voor de esoterische aspecten van het grote illuminati-spel. En jawel : ook bij Macron is het smikkelen en smullen. Dat bleek overduidelijk de avond van zijn victoire waar een schitterend geënsceneerd ritueel werd opgevoerd met alles erop en eraan. Ik zet een paar ’toevalligheden’ op een rijtje..

 1. Emmanu-el ( betekent letterlijk ‘god is met ons’ en is ook de naam in het OT van de messias ) schreed heroïsch alleen naar zijn lot, als de nieuwe Napoleon (pas 30 j toen hij consul & alleenheerser werd om de oude orde te vervangen door een nieuwe), als de nieuwe Mitterand, als le grand monarque.
 2. Zijn podium was een perfecte kubus, het satanisch symbool van de matrix waarin we met z’n allen gevangen gehouden worden. In esoterische kringen heeft deze figuur de waarde van 888. Dit getal wordt ook de Jezus-code genoemd en dit cijfer is ook de gematrische waarde van zijn naam Emmanuel Macron.
 3. Die dag had toevallig (?) de grootste Franse zender een documentaire getoond over Jezus en Zijn terugkeer …
 4. Tijdens zijn ‘marche’ weerklonk de ‘Ode an der Freude’ van de vrijmetselaar Beethoven en de hymne van de EU.
 5. Zoals de mysterieuze sfinx voor de piramide van Gizeh stond hij voor de fameuze piramide van ingewijde Francois Mitterand met zijn 666 glasramen. Toevallig had hij gewonnen met een score van 66,01% en zag men hem tijdens debatten regelmatig met zijn hand het fameuze 666-teken maken.
 6. In zijn speech zei hij dat Europa en de wereld verwachten dat we overal de verdediging opnemen van ‘L’esprit des lumières’, duidelijk te begrijpen als het grote ideaal van de H. Illuminatie.
 7. Op het einde stak hij zijn armen schuin omhoog zodat samen met de piramide achter hem het bekende vrijmetselaarsteken van de winkelhaak en de passer werd gevormd. Boven zijn hoofd was het alziend oog te zien van de gehoornde god die daar een hoofdverblijfplaats heeft.
 8. Het was een perfecte weerspiegeling van de symboliek op het Amerikaanse one dollar-biljet.
 9. Bij de afsluitende Marseillaise nam hij een typische maçonnieke houding aan van ‘le salut à l’ordre’
Een schaatswedstrijd, waar honderden van seconden ertoe doen..? Kan iemand vertellen, waartoe de honderste-procenten ertoe doen.. Zeker wanneer beide partijen ZO uit elkaar liggen, qua uitslag..! Of gaat het hier toch écht om het sturen van een krachtig 666-signaal? Later werd dit bijgesteld naar 66,1%… Recht onder je neus, straight in the face..

Ik weet het : velen hechten weinig belang aan dit soort ‘details’. Maar ze zijn er en ze maken zonder discussie een belangrijk deel uit van het signaal dat die avond urbi et orbi gegeven werd : deze jongeman, tot voor kort onbekend, is van ons en zal optreden in ons belang, niet dat van Frankrijk of de Fransen.

‘Bravo les moutons’, geweldig gedaan schaapjes..
De Fransen zijn net als ieder ander volk in deze handig opgezette val gelopen ( waarin ook Marine Le Pen en haar Front National een rol spelen). Macron zal minder brutaal maar dezelfde rol spelen als Erdogan (klik maar even de plezierige bijlage aan !) , Trump en andere verholen dictators : zijn land naar de ondergang voeren. Zoals men het daar zegt : La France va dans le mur!
Bravo les moutons: positief is dat 25 % — een record aantal — van de Fransen NIET is gaan stemmen. Dit percentage dient nog drastischer te stijgen..

 • Stel dat er morgen verkiezingen zijn en niemand gaat stemmen.
 • Stel dat er morgen een oorlog losbarst en niemand neemt de wapens op.
 • Stel dat niemand morgen nog een mainstream nieuws bekijkt of leest
 • Stel dat iedereen morgen bij zijn bankdirecteur gaat om hem een paar frisse vragen voor te leggen en zijn geld op te vragen
 • Stel dat iedereen morgen de vaccinatiespuit in de arm van de toediener spiest
 • Stel dat iedereen morgen dat zwarte schermpje dumpt
 • Stel dat iedereen het bestaande systeem de rug toekeert en het zelf anders probeert te doen.

We zijn zeker nog niet aan de nieuwe patatjes toe, maar dit soort bewustzijn groeit en hopelijk sneller naarmate de toestand chaotischer en bedreigender wordt . Maar we zullen nog een periode van turbulenties moeten doorstaan. En marche les moutons: le jour de paix et de joie va arriver! (‘Schapen, aan de slag; de dag van de Vrede en Vreugde is in aantocht!’)

* * *

48 gedachten over ““Bravo les moutons..!”

 1. Als een marionet zoals Macron zo makkelijk op die positie komt dan kan dat enkel betekenen dat die positie geen werkelijk macht vertegenwoordigd.

  Wie gaat er over de France atoomwapens? Wat spreken ze af met de Russen? Dit zijn mijn vragen.

  Wie kan Franse soldaten werkelijk naar het Midden-Oosten sturen?

  1. Genies of Death 1.
   Macron is het afgerichte schoothondje van de Rothschilds en hij zal alles doen wat zij hem zeggen te doen.
   Wanneer het fout gaat dan denken deze lieden nog steeds dat ze buiten schot blijven en dat de president en zijn aanhang de klappen zullen krijgen.(staat ook zo beschreven in de protocollen van Sion).
   Ook heeft Macron op 15 mei 2017 een Bilderbergbezoeker (2016) aangewezen als de premier van Frankrijk namelijk Edouard Philippe
   https://nl.wikipedia.org/wiki/%C3%89douard_philippe en het is natuurlijk niet ondenkbaar dat hij meer van dergelijke lieden op belangrijke posten gaat neerzetten.

  2. Het gewone volk is wakker aan het worden en door DNA testen kan de mensheid heel makkelijk gezuiverd worden van deze elementen.

  3. Arnold 1.1 :
   Alles was al lang gepland :
   https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/05/14/macron-leaks-enthuellen-machtwechsel-paris-von-langer-hand-geplant/
   “Eine Analyse der Libération zeigt: Der Machtwechsel in Frankreich war von langer Hand geplant und perfekt organisiert. Schon als Wirtschaftsminister hatte Macron die Weichen gestellt. (Dieser Artikel ist nur für Abonnenten zugänglich. ”
   Over de nieuwe minister van binnenlandse zaken :
   http://aanirfan.blogspot.be/2017/05/france-terrorism-collomb.html
   Bekijk vooral de foto’s!!! De Fransen (met dan ook Jenne) mogen nu op beide oren slapen.

  4. Het Franse leger zit niet in Syrie. Wel de Engelsen en Amerikanen. Hoe ver rijkt Rothschild zijn macht in Frankrijk?

  1. If elections really made a difference,
   they wouldn’t let us do it..!

  2. Guido.J.

   Er hebben tijden, en samenlevingen bestaan, waar stemmen, het oordeel inhield van het volk, en van waar uit ook geregeert werd.
   Nu nog in de volks vertegenwoordiging van Ijsland, bijvoorbeeld.
   Groet Jenne

  3. Juist Jenne; er is tegenwoordig ook geen policus meer die verantwoordelijkheid neemt voor zijn departement bijvoorbeeld. Het is allemaal persoonlijk geworden, ipv het ‘bekleden en UITVOEREN van het ambt’.. Politiek gezichtsverlies dient te allen tijd vermeden te worden; daarboven nog partijpolitieke belangen. Bah..!

   Die eikels op Justitie (bijna allemaal VVD-ers) hadden stuk voor stuk dienen op te stappen, toen bleek dat de vuile was nog steeds in de huiskamer (Tweede Kamer) lag. Niks persoonlijk, maar ballen tonen en de consequentie nemen van de constatering dat er geen reet veranderd was; ondanks belofte bij het aantreden van de nieuwe Min. van Justitie.

 2. Peter Vereecke

  Een mooi en ludiek stukje over Frankrijk, veel Fransen hebben door hun geweten gedwongen op Macron moeten stemmen, om dat Marie le Pen, niet mogelijk was, van wege het toch nog altijd linkse socialistische denken.
  Maar hun hele samenleving is diep gepenetreert, door de Joden, de zionisten, en de gene die zich uitgeven als Franse Socialist, zo als Attali, die blijkt gewoon een Joodse Khazaar puppit van Israel te zijn, net als zoveel andere Franse Joden rijk of arm.
  De niet legale Franc Maçon loges zijn ook gepentreerd en veelal gecorrumpeerd door de Joden met hulp van de Mossad.
  Binnen de Legale en andere broederschappen heerst een enorm tumult, ze worden niet meer toegelaten en geweerd en geroyeerd.
  Dat met behulp van Macron enige prachtige hoog staande techniese bedrijven zijn verkocht aan de USA zionisten, wordt nog steeds geen echte rugbaarheid aan gegeven, en het uitverkopen zal door gaan, daar voor is Macron ingehuurd, er worden enorme rook gordijnen uitgelegt, om de werkelijkheid te verdoezelen, het is al heel lang gaande, de Franse middenstand is bijna overleden, en de boerenstand is ook heel erg ziek, wat floreerd zijn de geindoctrineerde ENA figuranten, ’t is tijd voor een revolutie, wil men de Franse Volks Republiek behouden, voor de Franse citoyenneté.
  Groet Jenne

  1. Het zou ook zo kunnen zijn dat de Fransen toch vooral lekker in de zon zitten en buiten spelen en de “oude media” gebruiken voor hun informatie. Dat er nog 10-20 jaar overheen moet gaan voordat ze het internet gebruiken om geinformeerd te zijn. Het zou ook zo kunnen zijn dat heel veel Fransen nog geen internet hebben.

   https://www.presse-dz.com/resources/img_caricatures/2017/02/colonisation-emmaneul-macron.jpg
   Macron zit op een vulkaan. Als het fout gaat kan hij niet vluchten naar Londen en hij zal als 1e geofferd worden om het volk rustig te houden.

  2. Jenne 3 :
   Frankrijk is inderdaad een zeer verdeeld land… met tal van tegenstellingen…conflicten… die het land verscheuren. Een dergelijke toestand biedt aan volksvreemde en vijandige belangen via een verdeel en heers strategie de mogelijkheid om te regeren van achter de schermen (of vanuit het duister cfr het boek van Jim Marss). De tekst van Peter Vereecke is dan ook een goede inleiding in de Franse problematiek. Wat de verkiezingen betreft is er de enorme kiesfraude… waarover intussen wordt gezwegen.Het probleem en ook gevaar voor Frankrijk en vervolgens voor de rest van de EUSSR is het geïmporteerde islam leger.. Het zal dit leger zijn dat naar de macht zal grijpen en niet de “Franse citoyen = burger..”. Het zal in Frankrijk zijn dat de burgeroorlog zal ontbranden, wat de afloop betreft verwijs ik naar het boek “Le Camp des Saints” van Jean Raspail….!! Europa zal overspoeld worden en afglijden naar een derde wereld gebied. In Rome zit nu blijkbaar de laatste paus , en in Parijs de laatste president!!

  3. Als ik die moslims zie dan zie ik een leger!

   http://www.warwickrotaryclub.org/

   Door propaganda kunnen wij dit leger zijn richting om buigen van het gewone volk plat rijden naar het plat rijden van de leden van de ………..

 3. “Macron zal minder brutaal maar dezelfde rol spelen als Erdogan (klik maar even de plezierige bijlage aan !)”…..welke is die plezierige bijlage? Kan het niet vinden.

  1. Bijlage zat in een oorspronkelijke mail van Peter, Indien je Peter mailt krijg je hem wellicht alsnog … ?

 4. Een geluk dat er ook positieve commentaren(!!) zijn over Macron en dan nog van een “kenner” :
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/silvio-berlusconi-emmanuel-macron-french-president-nice-lad-good-looking-mum-brigitte-trogneux-a7738406.html
  met citaat :
  “Silvio Berlusconi has said Emmanuel Macron is a “nice lad with a good-looking mum”, seemingly mocking the newly elected President of France”.
  Het gaat hier dan ook om een zelden geziene “echtelijke” komedie die wordt opgevoerd.. op top niveau. Dit wil dan ook zeggen dat Macron de gevangene is van dit bedrog. Zoals in de tekst van Peter Vereecke ook al wordt aangehaald mag de rol van Brigitte dan ook niet onderschat worden. Een dergelijk duo wordt niet zomaar opgevoerd… zeker als dit ook een onderwerp van spot is.
  Een beeld van Bibi Macron :
  http://gw.geneanet.org/wikifrat?lang=fr&p=brigitte&n=trogneux
  met enkele citaten (in het frans) :
  ” Il ne fait rien sans lui demander son avis. Du recrutement d’un collaborateur au choix d’un costume ou d’une coupe de cheveux », dit un intime.
  Femme de l’ombre passée dans la lumière, toujours souriante sur les photos, présente aussi bien lors des réunions de cabinet à Bercy, qu’au comité de pilotage d’En Marche !, le mouvement politique d’Emmanuel, où elle n’hésite pas à donner son avis sur des sujets d’actualité.
  •« Elle gère son agenda personnel. Elle a estimé qu’être à ses côtés était la meilleure façon de préserver leur vie à deux », dit le député Richard Ferrand.
  Mme Macron déjeune avec Jacques Attali pour parler de ses propositions économiques. Mme Macron fait passer les messages d’Henry Hermand, autre mentor – et mécène – de son époux. Mme Macron lit les livres qu’il n’a plus le temps de parcourir.”
  Bibi is dus niet zo maar een “dame”…zeker als men dineert met Jacques Attali….!!!” Jenne zal dit wel zeker begrijpen !!!

 5. Een Macaron is een van de duurst betaalde gebakjes ter wereld en je eet het er niet aan af. Ook daar staat de prijs in geen enkele verhouding tot wat je krijgt… Kortgezegd: Je wordt beetgenomen en dat gevoel is weer o zo sterk aanwezig bij deze Macron, deze circusclown die zo onecht is dat het bedrog er vanaf druipt.

  Zet hem maar in het wassenbeeldenmuseum naast: Obama, beide Clintons , Moeke Merkel, Porochenko, Markje Rutte ( niet te vergeten ) en Jantje Petertje Balkenende paste ook in dat rijtje en dit gaat beslist al een heel tijdje terug hoor! Tony Blair en Margaret Thatcher verdienen ook een plekje op de eretribune van het wassenbeeldenmuseum naast Trix En Willempie en ook Joop Den Uil was geen haar beter heeft een ingewijd slachtoffer van Mindcontrol mij persoonlijk toevertrouwd. Er komt geen einde aan dit bedrog, deze vuile volksverlakkerij.

  Thuisblijven en massaal NIET meer naar de stembus gaan zou al snel aan het licht brengen dat de stemmen helemaal niet van de stemmers afkomstig zijn.
  Over het ongelooflijk doorzichtige bedrog tijdens de Franse verkiezingen lees je niet écht veel en dáár was het beslist net zo echt als in Amerika, en daar viel de uitslag blijkbaar ook tegen. Er vált hewlemaal niets te stemmen, stemmen is een illusie,volksverlakkerij, of zoals men ook wel zegt,: “Als stemmen werkelijk HET verschil zou maken, dan had men dat systeem al lang afgeschaft.”

  De schaduwregering heeft de touwtjes echt niet losjes in handen, ze hebben de stramme teugels heel erg strak en kennen geen mededogen. Ergens in duistere ondergrondse laboratoria worden de volgende leidinggevende “menselijke” robotten al weer volop geprogrammeerd en klaargestoomd voor de toekomst, en dat gebeurt in elke taal van hun keuze voor elk land van hun keuze ter wereld.
  Net zoals de groeperingen reltrappers klaargestoomd worden in de taal van het land waar ze rellen moeten gaan schoppen, want als je de Russen de schuld wilt geven van de problemen in de Oekraïne, dan moet je er wel terdege voor zorgen dat diegenen die de rellen aan het draaien brengen, dat die mensen vloeiend Russisch spreken, de juiste uniformen dragen, Russische sigaretten roken, Russische wodka drinken etc. Alles moet tot in de details kloppen, dan kijkt niemand er meer doorheen.

  O ja joh? Dacht je dat nou werkelijk? Maak dat je grootje maar wijs, maar mij niet meer.
  Ook hier bij mij is een groot stuk besef geboren na de ontwikkelingen van 9-11.
  Complimenten voor je artikel Peter.
  Groeten van Quasimodo.

  1. Quasimodo 6 :
   Niet meer gaan stemmen , dat is de natte droom van deze “elites”.. verkiezingen zonder kiezers.. Anderzijds stemmen is ook geen oplossing , gezien de zo gezegde “oppositie” ook mee in de slag zit. Dit geldt ook voor het Front National nadat Marine haar ziel heeft verkocht aan de “duivel…”. Via zuiver wettelijke middelen is er dan ook geen oplossing. Ondanks de massale kiesfraude had de franse “deepstate” een plan B klaar
   https://deutsch.rt.com/europa/50849-frankreichs-geheime-plaene-gegen-buergerkrieg/
   met citaat :
   “Ein Offizieller ohne Namensnennung erklärt gegenüber dem französischen l’Obs Magazin zu dem Plan gegen das zu befürchtende Chaos:
   Die Philosophie und der absolute Imperativ war es, den Frieden zu bewahren, also alle verfassungsmäßigen Regeln einzuhalten.
   Ernstzunehmende Unruhen in der Bevölkerung waren zu erwarten. Der Plan sollte die Republik retten, indem der scheidende Premierminister im Amt gehalten und das Parlament einberufen würde.”
   Dus via al of niet uitgelokte massale onlusten en gezien de uitzonderingstoestand.. ging de zittende regering in functie blijven!!!

  2. “Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.” – John F. Kennedy

   (vermoord door de CIA in opdracht van de Londense bankiers, ook bekend als Rothschild-Zionists)

   Ik heb 10 verschillende strategieen gedaan die allen tot hetzelfde einde leiden. Jullie kennen er maar 2 of 3. Stemmen zal binnenkort geen zorg meer zijn. Schoon drink water en eten!

   https://youtu.be/7W33HRc1A6c
   George Carlin had het verkeerd! De aarde wilde niet PLASTIC maar PLUTONIUM.

   https://youtu.be/Ze_dBldmBDw
   Chickens are decent people!

 6. schitterend artikel van Peter
  ik volgde dagelijks de franse tv-nieuwszender, BFM-tv, die zichzelf omdoopte tot “la chaine présidentielle” (la chaine Macron) Dag aan dag, 24/24 uur, werd en wordt deze “heiland” door deze zender geprezen en verheerlijkt.
  Gravis est culpa tacenda loqui (Ovidius)

 7. Onlangs een FB berichtje gezien “Ik hoop dat Macron het beter zal doen” Ik repliceer: “Hoe kan dat nou: hij is een bankier.” waarop het antwoord: “hij geeft hoop, misschien is het goeie bankier”… tja, wat breng je daar tegenin hé. Peter: een goed artikel man!

  1. Bieke, dank. Stuur deze man wellicht deze link, of deze link verwijzend naar keihard bewijs van binnen uit, namelijk het boek van oud-minister (!!!) Roland Dumas, dat duidelijk maakt, dat de MOSSAD sinds decennia de geheime dienst in Frankrijk bestuurt..!!

   Samen met Israel-oprichters, de bankiersclub Rothschild (HIER) is het plaatje dan toch niet zo moeilijk in elkaar te sleutelen, ook al doet deze Zionistische boevenbende, die gelijk staat aan de SS volgens Joodse Hajo Meyer, de grootste moeite niet GEZIEN te worden..!!

  2. GuidoJ 8.1 :
   Het is in feite al veel vroeger begonnen :
   https://www.henrymakow.com/2014/07/Were-Illuminati-Jews-Behind-the-French-Revolution.html
   met citaat :
   “”Behind the Convention, behind the clubs, behind the Revolutionary Tribunal, there existed, says Lombard de Langres Vincent – (author of Histoire des Jacobins depuis 1789 jusqu’à ce jour (1820) and l’Histoire des sociétés secrètes,) that ‘most secret convention [convention sécrétissime] which directed everything after May 31, an occult and terrible power of which the other Convention became the slave and which was composed of the prime initiates of Illuminism.”
   Toen de revolutionairen de synagogen binnenrukte om te plunderen en te vernielen rolden de koppen van de Directoire :
   “”In the local communes,” writes L.A. Tikhomirov, “individual groups of especially wild Jacobins, who had not been initiated into higher politics, sometimes broke into synagogues, destroying the Torah and books, but it was only by 1794 that the revolutionary-atheist logic finally forced even the bosses to pose the question of the annihilation not only of Catholicism, but also of Jewry. At this point, however, the Jews were delivered by 9 Thermidor, 1794. Robespierre fell and was executed. The moderate elements triumphed. The question of the ban of Jewry disappeared of itself, while the Constitution of Year III of the Republic granted equal rights to the Jews.”[37] – See more at: https://www.henrymakow.com/2014/07/Were-Illuminati-Jews-Behind-the-French-Revolution.html#sthash.mSa2QBl3.dpuf
   De revolutie (sic) zelf werd georganiseerd vanuit Londen :
   https://www.henrymakow.com/2017/05/conservatism-coopted.html
   “Furthermore the French Revolution itself began as a British Whig conspiracy to subvert French Catholic power. Anglo-Whigs only turned against the Revolution when the conspiracy started slipping beyond their control, and trained its guns on its “moderate” Masonic sponsors. –
   Er is dus met Macron niets nieuws onder de zon!!

  3. Wat breng je daar tegen in?

   5 jaar terug heb ik een plan ontworpen om de oorlog in Syrie te winnen. Ik wist dat er een AXIS van Parijs/Londen/VS was. Dus de 1e 2 jaar heb ik 10x op LiveLeak geroepen met mijn 200 propaganda accounts dat de Arabieren Parijs zouden vernietigen met thermonucleaire wapens. Ik zie de Fransen niet in Syrie momenteel. Dus ik denk dat het gewerkt heeft. Als Rothschild geen macht heeft om Franse legers naar Syrie te sturen dan vind ik het niet erg dat Macron of Pietje Puk president van Frankrijk is.

   Missie geslaagd. Ik ga nu even de Koerden pletten of laten over lopen naar Assad.

  4. Correctie!

   10x per dag gedurende 2 jaar met 200+ LiveLeak propaganda accounts. Als eerste heb ik de zwakste schakel aangepakt in de Paris/Londen/Washington axis. Blijkbaar heeft het Franse leger er geen zin in. Rothschild of geen Rothschild.

   https://www.liveleak.com/c/Ziad_Fadel_Syria
   Kijk dit ben ik ook! Even soldaten werven voor het Syrische leger.

   Als Rothschild niet het Franse leger in beweging kan zetten dan is Rothschild onbelangrijk voor mij en dus Frankrijk effectief uitgeschakeld.

   https://youtu.be/LAf0QnLFS7Q

 8. Er deed zich nog een klein / groots detail voor.
  Toen Macron alvorens zijn speech te geven de trap afdaalde sprong hij met beide voeten tegelijk op de eerste trede naar beneden, wat ik vertaald heb met de boodschap *Wij zijn een*.
  Vervolgens ging hij voet na voet verder, als in dualiteit, verder naar benden wat vertaald kan worden aan de hand van hun rituelen in de macht hebben over aan de hand van *verdeel en heers.*
  Ze moeten nou eenmaal wel laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan.

 9. In Munay

  Er staan nog artikels op de vrije media over Frankrijk
  Bij JD report staan ook artikels over de Frase verkiezingen

  Allen nog allen petities teken en opzetten via deze sites
  Tegen de slimme meter die een spionage middel is: Zie STOP UMTS 8
  Kijk daar ook eens hoe ze ons de gewone gloeilamp hebben verdrongen door de spaarlapm die zeer giftig was door kwik, nu zogezegd de gebruiksvriendelijke lamp die veel bespaard maar onze melatoninen afremt !door Philips opgezet !Deze gewone gloeilamp had alle goeie kleuren voor ons biologisch lichaam: de lampen die ze ons nu verplichten om te gebruiken zijn zeer in strijd met ons bio lichaam !

  Tegen inentingen! Niet meer verplicht als je in de zorg werkt, vrije wilsbeschikking !

  voor zelfbeschikkinsrecht : inzake donor of niet? en als ouder of wij onze kinderen laten ineneten of niet ? Niet dat de overheid ons kinderen afpakt als we niet ineenten: nog niet lang geleden gebeurd in belgie !

  Hoeveel worden deze politiekers betaald om dit alles door onze strot te duwen !

  Maar iedereen moet samen werken in grote getallen, ook Dr moeten beginnen hun nek uit te steken zoald Dr Moolenbergh en anderen !

  Zowel Belgen als Nederlanders moeten gezamelijk in opstand komen en een burgerrechtbank opzetten….al onze politiekers voor deze rechtbank brengen…

  Ga ook eens naar de site tegenstroom: Pater Daniel uit Belgie is een Syrie lang aanwezig om de leugens naar buiten te brengen van de media over Syrie !
  Schrijfactie: Geen vroeg-seksualiseringsprogramma’s binnen het Vlaamse kleuteronderwijs die onnodig onze kinderen belastenhttp://www.citizengo.org/nl/ed/42236-schrijfactie-geen-vroeg-seksualiserings-programmas-binnen-het-kleuteronderwijs: teken daar aub de twee petities !!
  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=8240&date=2016-05-06

  Super PETER DOE ZO VERDER

  1. Als je deze Mijnheer Duterte, zijn verhaal hoort, weet je precies hoe het in elkaar steekt, prima zou je zeggen, maar het maakt je ook zo moedemloos en triest om te moeten aanhoren, wat er van onze wereld geworden is, het koloniaalisme heeft een ander pakje aan getrokken, en zijn naam veranderd, voor de rest is er “”NOG”” niets veranderd, helaas.
   Jenne

  1. Ik heb niet echt begrepen waarom Putin, deze invitatie heeft aanvaard,
   alleen om de nieuwe Russische orthodoxe Christelijke Kathadraal te openen.
   Om te beginnen is het levensgevaarlijk dat hij uit zijn leef en invloedssfeer stapt, ze wachten hem op.
   Die Franse President is een niets zeggende, geen invloed hebbende puppit.
   De Duitsers spelen weer eens een heel duister spel, Merkel kruipt twee dagen van de voren die Obama in zijn reet, en daarna begint ze Trump af te katten.
   Ze verkopen graag, maar kopen ho maar, wat betreft de verdediging laten ze het de USA opknappen, zonder te betalen.
   Nu England uit stapt, begint zij de lakens naar zich toe te trekken, dus dan toch het nieuwe III Reich, God beware ons voor deze mensen,
   autocratische psychopaten, de Hitler – Napoleon indoctrinatie,
   met een flinke Moslim saus.
   Jenne

  2. Jenne.
   Ik weet natuurlijk ook niet waar Merkel mee bezig is of Trump natuurlijk.Maar misschien mogen we ervanuit gaan dat het onderdeel van een groter iets is want de nadruk ligt nu wel ineens op Europa zelf en dat we minder afhankelijk van de VS en anderen moeten worden.
   Dat zou misschien een aanloop kunnen zijn naar een Europees groot leger zoals ze allang van plan zijn/waren en waar niet landen afzonderlijk maar de EU uit Brussel zeggenschap over krijgt.
   Trump heeft verteld dat er nog veel NATO landen niet voldoen aan zijn eis om 2% van hun nationale inkomen aan de VS te betalen en wanneer ze dat niet doen omdat ze zelf een leger willen opbouwen dan staat Europa straks alleen wanneer het hier fout gaat.
   Wanneer we dan overspoeld worden door mensen uit andere landen met niet zulke beste bedoelingen terwijl we nog geen eigen leger en niet betaald hebben aan de VS dan wordt het chaos en uiteindelijk bied dat de VS een reden om ons te komen redden als er genoeg slachtoffers gevallen zijn en zijn zij hier de baas.Het is maar een gedachte en niet meer dan dat.
   Wat betreft Poetin en Macron als Poetin bij de beruchte club hoort dan vrees ik voor Syrie en daarna Iran maar het zou wel bij hun bedoelingen passen.Of misschien is het een manier om te weten te komen wat Frankrijk van plan is.

  3. Arnold,

   waarom denk je dat Putin bij een club hoort, uiteindelijk zijn er natuurlijk allerlei asociaties die er spelen, volk geschiedenis etc.
   Ik ben iedere dag, die God geeft blij, dat die Putin over zoveel gezondverstand en terughoudendheid beschikt, maar aan alles komt een eind, ook aan geduld.
   Jenne

  4. Jenne 14.3.
   In de VS hebben we dat gedonder over Trump en de banden met Rusland.
   Op dit moment horen we weinig van Poetin terwijl er berichten circuleren dat de VS al aan de grens van Syrie 50-tot 100.000 soldaten heeft klaar staan die over de grond Syrie zouden moeten binnengaan en nu ineens dat gedoe met Macron en Poetin.
   Ook de moord op de laatste tsarenfamilie vergeet ik niet waarna door Peter de Grote op de troon in Rusland te zetten Rusland verwestelijkt zou zijn.
   Niets zou mij verwonderen en we weten dat ze meesters zijn in het verbergen van hun ware intenties.

  5. https://youtu.be/g9FiUF7N-PA

   Onze terroristen in Syrie doen goed werk: Franse minister Laurant Fabius (Rothschild-Zionist). Ze zijn dus een LEGITIEM MILITAIR DOEL in Parijs. Zo werkt oorlog. Als rechters ze steunen. Als justitie ze steunt. Als de geheime diensten ze faciliteren. Als burgemeesters zoals Jozias van Aartsen ze ruimte geven om te recruiteren. Als journalisten propaganda voor ze doen. Dan wordt een hele democratie een LEGITIEM MILITAIR DOEL. Frankrijk of Nederland. Beiden democratieen vertonen precies hetzelfde gedrag.

   “Mankind must put an end to war before war puts an end to mankind.” – John F. Kennedy

  6. In 14.4 schreef ik dat de EC/EU een eigen leger wil voor Europa waar zij over gaan.
   Zo,n leger kost natuurlijk veel geld en landen kunnen daar moeilijk over doen en dat weten ze in Brussel natuurlijk ook.
   https://wnl.tv/gemist/goedemorgen-nederland-201705310540/ In deze uitzending circa minuut 02.00 op de klok in beeld 07.40 uur maakt men bekend dat Brussel een superminister voor financien wil.
   Wanneer financien alleen nog door een superminister vanuit Brussel geregeld worden staan nationale ministers buitenspel en is de EC de baas over al ons geld wat ze dan onbeperkt kunnen uitgeven aan al wat zij willen zonder verantwoording af te leggen.
   Dat zou betekenen dat Brussel over al het geld van elk EU land kan beslissen en wanneer dat Europese leger er komt zijn zij ook daar de baas over en kunnen ze dat inzetten tegen wie zij maar willen eveneens zonder verantwoording te hoeven afleggen al zetten ze dat leger tegen de Europese bevolking zelf in.
   Hoe Brussel met geld omgaat kunt u in deze verwijzing lezen http://nos.nl/artikel/2175866-europarlementariers-schimmig-over-miljoenen-aan-onkostenvergoedingen.html.Mensen laat dit niet gebeuren wordt wakker.

  7. Wat ik in 14.8 schreef is alles bepalend en daar zou de NOS of eender welke mainstreammedia hun aandacht op moeten vestigen zodat de bevolking juist ingelicht wordt maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren want dan maken ze slapende honden wakker en dat geeft aan welke kant de publieke media kiest en dat is niet in het voordeel van de burgers.
   Wat is de beste manier om een vijand uit te schakelen (of weerstand tegen te houden)?
   Ontneem de tegenstander hun financiele middelen-vandaar die Europese superminister want of u nu € 10,- of € 1.000.000 op uw rekening heeft staan maakt niet uit want u bent het kwijt wanneer zij willen en ze hoeven toch geen verantwoording af te leggen.
   De Nederlandse krijgsmacht staat nu op papier nog onder leiding van de minister van Defensie maar als dat Europese leger er komt zal dat dus niet meer het geval zijn omdat Brussel dan beslist.
   Gevolg is burgers worden niet meer beschermd door het leger en onze middelen om ons te beschermen zijn ontnomen omdat het geld er niet is.

  8. https://twitter.com/city_affairs/status/869628284493058057

   Precies! Zo krijgt Rothschild zijn mannetjes op de juiste plek. Media manipulatie. Dus die Jesse Klaver en Mark Rutte zijn ook Rothschild-Zionisten. Kan Macron het Franse leger in beweging zetten. Ik kan jullie hier niet alles vertellen wat ik weet. Ik zal een tipje van de sluier oplichten. Nadat ik propaganda ben gaan doen dat de Arabieren Parijs zouden vernietigen met thermonucleaire wapens heeft de Syrische regering een delegatie naar Parijs en Londen gestuurd. De boodschap was => wij zullen jullie hoofdsteden met thermonucleaire wapens vernietigen al duurt het 200 jaar! Hoe weet ik dit? Sith Lord! Ik weet zoveel ik zeg zo weinig. Sun Tzu!

   Macron (lees Rothschild, Macron is de marionet) KAN NIET het Franse leger in beweging zetten. Let maar op! Ik weet dat al heel lang. We de Engelsen want dat zijn idioten. Stupid is as stupid does.

  9. Er is veel te doen geweest over de coup in Turkije en daar heeft de NOS wel aandacht aan besteedt.
   Nu is er eigenlijk een coup gaande vanuit Brussel die van elk EU land de macht uit handen neemt en geen kip kraait er naar en tot nu toe wordt in een oud wijven programma tussen neus en lippen door er wel iets over gezegd maar op een manier zodat het lijkt of het niets voorstelt (maar goed ze kunnen zeggen dat ze er aandacht aan besteedt hebben).Bij WNL deed die man net of hij niet blij was hiermee maar zei dat dan een Noordelijke minister aangesteld moet worden als super minister van financien in Brussel ivm met de zuidelijke landen.
   Gewoon misleiding want dat het doorgaat kun je eigenlijk wel raden wanneer je ziet dat Duitsland en Frankrijk er al voor zijn en hier in Nederland hebben we Rutte en Pechtold en die geven liever vandaag dan morgen de leiding in handen van Brussel.
   Kijk naar de afgelopen verkiezingen waar velen hun stem hebben uitgebracht op een partij en wat gebeurd er?
   Niks democratie want u had net zo goed niet kunnen stemmen omdat ze de uitslag totaal negeren en zelfs een partij met meer dan een miljoen stemmen wordt uitgesloten.
   Het feit dat ze nu zolang aan het onderhandelen zijn geeft aan dat stemmen geen zin heeft want nu kijken ze niet naar wat de bevolking wil maar proberen ze de VVD en D 66 in het zadel te houden (want die zijn pro Eu) dus maakt het niet uit met welke partijen dat aangevuld wordt zolang ze maar de meerderheid aan zetels hebben.
   Ook weten ze dat in de kamer D 66 en de VVD samen het zullen winnen van die versplinterde kleinere partijtjes en dat betekend dat het beleid van Rutte gewoon op de oude voet verder gaat.
   Mijn mening is of je het er nu mee eens bent of niet de bevolking heeft gekozen en de uitslag was VVD,PVV enz en wil Mark Rutte niet met de PVV dan moet HIJ maar opstappen maar je gaat niet de wil van het volk negeren want dat is geen democratie.(tel daar ook het Oekraine referendum bij op waarbij Mark Rutte schijt heeft aan de uitslag en toch tekent tegen de wil van de bevolking in).
   Eerder hadden we Balkenende die schijt had aan de uitslag van de stemming ivm de grondwet waar een NEE uitkwam en precies zoals dat ook met het Oekraine verdrag is gebeurd een paar niets voorstellende wijzigingen en toen tekende hij ineens onder het Lissabonakkoord en zo worden we genaaid.

 10. 19-06-2017

  In frankrijk het land der politieke wonderen, weet men zelfs als de meerderheid 65% van de kiezers het gewoon verdomd om nog langer mee te doen aan die poppenkast, toch van een overwinnig en meerderheid te spreken.
  In het najaar gaan de tumulten, beginnen want ze gaan heus niet al zijn zoete zijde zachte verneukerij voor zoete koek aannemen, let op
  we gaan het zien.
  Groet Jenne

 11. Zo’n corrupte elite kan enkel PROFITEREN als er genoeg nette producerende burgers zijn die met hun “winstgevenheid” het system overreind houden. Zodra je dus een multiculturele samenleving krijg, krijg je ook een andere mentaliteit in een land. Dat systeem is niet “winstgevend” genoeg om zo’n grote groep corrupte elites te onderhouden. Vandaar dat het barts en kraakt in zijn voegen. De Grieken moeten niet netjes belasting gaan betalen zoals de mensen in Duitsland en Nederland. Nee, wij moeten net zo worden als de Grieken. Met de massaimmigratie gaat dat versneld. Steeds minder “winstgevende” arbeiders waarop de “zelfbenoemde elites” kunnen parisiteren.

  Iemand schreef het al een tijdje terug ergens op YouTube: “the problem is there have become to much of the elites”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.