Advertentie

Geert Wilders is de Mol…!!


x

September 2010: de PPV gedoogpartij gaat het CDA en VVD mogeljik maken, zonder de PVV te regereen. De achterdocht op het gezicht van Wilders bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..
September 2010: de PPV gaat als ‘gedoogpartij’ het voor CDA en VVD mogelijk maken, te regeren. De achterdocht die hier op het gezicht van Wilders te lezen is, bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie.. Tot op de dag van vandaag is Mark Rutte volledig in afkeer van PVV en/of Wilders.

x

Geert Wilders is de Mol..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

De website Follow-the-Money publiceert op dit moment een achtergrondverhaal over de financiering van politieke partijen, waarbij de actuele publicatie, kamerlid Geert Wilders en ‘zijn’ PVV onder de loep neemt. In 2016 publiceerden we het onderstaande verhaal, waarvan we nu graag een update aanreiken. Over de vermeende verklaring van de relatie die Wilders heeft met Israël en zijn opleiding aldaar. Over zijn achtergrond als joods-loyaal aanhanger van het gedachtengoed van Herzberger.. (zie onderaan in het artikel).  Maar eerst ander achtergrondverhaal over Geert Wilders.

Geert Wilders met zijn tweede echtgenote Krisztina

In 2010 maakten de filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan een documentaire over Geert Wilders.. Want wie is deze vreemde, voor velen controversiële man toch, die man met dat radicaal geblondeerde haar..? De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

“Als je ooit melding maakt
van dit gesprek,
is dat erg gevaarlijk
voor jou en je man”

Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.

Er is opvallend weinig heldere aandacht in de media, voor de achtergronden van Geert Wilders. Terwijl zijn impact, ook economisch, toch zeer dominant is. Geert Wilders is een bewezen seculiere, vrije zionist en is afkomstig uit het (neo)liberale gedachtegoed. Een geloofsovertuiging is het zionisme niet, het zionisme beschrijft een seculiere extreem harde nationalistische liberale Joodse staatsinrichting, met géén enkele tolerantie voor andersdenkenden. Het is een keiharde politieke richting, waarbij het Jodendom geen enkele voorwaarde is. Hoe vreemd dit ook mag klinken..! De verklaring over Wilders’ uitlatingen in

De jeugd van Geert Wilders in Venlo, als ‘De neger van Venlo’..
Dat Geert Wilders het op school niet makkelijk had, bewijzen vele verhalen uit zijn Limburgse thuisbasis Venlo. Hij zou door mede-scholieren ‘de Neger van Venlo’ zijn genoemd, zo bevestigen deze bronnen uit het verleden van deze geblondeerde Limburger. Deze bijnaam zou voortkomen uit zijn Indische afkomst. Het was al  in de eerste klas van de lagere St. Mattheusschool in Venlo, dat Geertje regelmatig door een groep jongens in een hoek van het schoolplein werd gedreven. Want hij was ‘anders’ en met ‘andere kinderen’ weten jonge pestkoppen op school wel raad.. Oud-klasgenoot Kas Verhoeff weet het nog goed: “Sjefke, een populaire jongen bij ons in de klas, begon Wilders voor ‘neger’ uit te maken en al snel deed iedereen mee. Geert was gewoon het pispaaltje zoals iedere klas wel een pispaaltje heeft.”

Kwint de Roos brief WILDERS

Hoe deze Sjefke erbij kwam om Wilders ‘neger’ te noemen, weet Verhoeff niet meer. Maar Ludde Gubbels, een gepensioneerd leraar van deze school, heeft wel een vermoeden:  “Wij hadden op school, en überhaupt in de stad Venlo, vrijwel geen allochtonen. En daardoor vielen de Indische gelaatstrekken van Geert Wilders extra op. Natuurlijk is iemand van Indische komaf geen neger, maar probeer dat een kind maar eens uit te leggen.” Zonder succes probeerde de school dit pesten te stoppen. “Het was eigenlijk niet te doen”, legt Gubbels uit. “Je kon wel streng optreden op het schoolplein, maar dan kreeg hij het op weg naar huis extra hard voor zijn kiezen.”

Leerplichtambtenaar
Vervolgens volgde Geert Wilders MAVO-onderwijs op het Venlose Sint Thomas College, waar het pesten stevig doorging. Wilders kwam regelmatig bont en blauw thuis en op deze school werd alleen nog maar over hem gesproken als ‘de Neger van Venlo’. Dit leidde tot een zeer hevige pubertijd, waarin Wilders vaak spijbelde om deze pesterijen te ontlopen. Leerplichtambtenaar Trees Hupkens zorgde ervoor dat Wilders toch zijn MAVO-diploma haalde. Hupkens hierover: “Hij luisterde naar niemand meer, niet naar z’n ouders, zijn leraren, en vaak ook niet naar mij. Dag in dag uit praatte ik op hem in dat hij geen neger was, maar hij had zich helemaal afgesloten.”

Het lukte deze leerplichtambtenaar toch om Wilders zelfs zijn havo-diploma te laten halen, maar daarna hield hij het echter voor gezien. Hupkens:

“Ik heb hem nog even gevolgd vanaf de zijlijn, maar hij heeft eigenlijk geen echte opleiding meer afgemaakt. Hij is niet verder gekomen dan een paar juridische vakken en een cursus over sociale verzekeringen. Hij werkte liever op een augurkenfabriek dan dat hij nog een keer de kans liep om gepest te worden. Mijn ogen vielen dan ook uit mijn kop toen ik hem jaren later ineens op tv zag als Tweede Kamerlid.”
 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. En volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus.

“Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit. Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort..!”

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…?

Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

geert-wilders potlood neusHet kerstdiner en de schriftelijke verklaring..
Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!

Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen? Maar laten we er ook even om lachen. (Met dank aan Peterd.H. voor de tip) Een prachtige imitatie van Ronald Goedemondt die ‘Onze Geert’ zo prachtig neer zet.

Is de heftige verklaring van Mw. De Kwint juist..?
Deze Mw. De Kwint is inmiddels overleden, waarmee de controverse over dit ‘kerstverhaal’ blijft hangen. Is het waar..? Je maakt toch niet ‘zomaar’ een schriftelijke verklaring.. Toch? Hier de argumenten die pleiten vóór de authenticiteit van het verhaal en de verklaring van de dronken Wilders. Op 15 mei 2007 schreef Emile Fallaux in Vrij Nederland dat ze een brief hadden ontvangen van een hoge ambtenaar die schreef:

“… de internationale veiligheidsdirectie van Buitenlandse Zaken ‘ongeveer een formatieplaats nodig had voor het beantwoorden van (soms zeer gedetailleerde) vragen van Wilders over met name het Midden-oosten. Hoewel we dat niet echt konden bewijzen was het duidelijk dat hij veel vragen toegespeeld kreeg van de Israëlische ambassade.”

Op 10 april 2007 schreef de Volkskrant:

” … Feit is wel dat Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker had die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’

In diezelfde weken verscheen in ‘De Telegraaf’ het bericht dat de AIVD Wilders zou hebben geschaduwd, omdat hij wel erg vaak naar de Israëlische Ambassade langs ging. En dat hij daar vaak langs ging, ontkent Wilders niet. Deze quote uit Vrij Nederland:

pvv wilders bord‘Wilders heeft intussen aangegeven dat hij de Israëlische ambassade minstens 1x per maan bezocht. En dat die relatie was ontstaan in de periode dat hij VVD-woordvoerder voor buitenlandse zaken was.’

Elliot Wagschal heeft bevestigd dat hij Tweede Kamer-medewerker was van Wilders, maar doet daar geen inhoudelijke mededelingen over..!

Het totaalbeeld is dus in overeenstemming met het verhaal van de Kwint’s, over Wilders dronkemansverhaal. De Kwints noemen ook de naam van een andere getuige van het gesprek: ene A. Ament. Er zijn slechts twee mensen in Den Haag die zo heten, dus welke journalist belt hier achteraan..? En stel nu eens dat de Kwints dit verhaal zelf bedacht hebben. Wat zou hun motief kunnen zijn? Of als ze voor anderen werken: voor wie zou dat dan zijn? Wie zou een dergelijk opzetje maken..?

De Israëlische agenda van Geert Wilders
Israël zal een belangrijk onderwerp zijn in Fitna II, een volgend knutselwerk van Geert Wilders, die dat verklaarde in een interview met de Israëlische krant Haáretz. In hetzelfde interview laat Wilders ook weten weinig heil te zien in een Palestijnse staat en spreekt hij lovend over de extreem-nationalistische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. Kortom, Geert Wilders toont zich keer op keer zeer loyaal aan Israël, en dan vooral aan de meest conservatieve stromingen in dat land.

Ook ontvangt Wilders financiële steun uit Israël en van pro-Israëlische groepen uit de VS. Wilders doet daarmee niets illegaals. Toch is het op zijn minst pikant dat een politicus die zo allergisch is voor de (vermeende) dubbele loyaliteit van islamitische Nederlanders, zelf zo kritiekloos achter het beleid van een ander land aanloopt. Ook mag het opmerkelijk genoemd worden dat de PVV, die een voorstander is van een verbod op buitenlandse financiering of bestuurlijke invloed van moskeeën, zelf niet transparant is over haar buitenlandse geldbronnen.

De koppeling tussen Zionisme en Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom nauwelijks meer. Het Zionisme is daarmee één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld.
De koppeling tussen Zionisme en de staat Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom niet of nauwelijks! Zoals we hier Joe Biden zien verklaren, bij een staatsbezoek van de Amerikaanse vice-president aan Israël. Het Zionisme is daarmee verworden tot één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld. (klik op foto voor artikel)

Wilders en Israel
Dat Wilders nauwe banden heeft met Israel is al langer bekend. Hij doet daar zelf overigens ook niet erg geheimzinnig over. Hij heeft er twee jaar gewoond en heeft het land naar eigen zeggen de afgelopen 25 jaar minimaal 40 keer bezocht. Hij heeft er een groot politiek netwerk en heeft bijvoorbeeld de voormalige premier Sharon vele malen ontmoet. VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ?

“Geert Wilders heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land”, aldus John Manheim (CIDI) in de Volkskrant. Toen Wilders nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat, had hij dus meneer Elliott Wagschal als werknemer in dienst, die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade en ging hij ooit voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten..!

Wilders verklaarde destijds:”De VVD doet het doorgaans goed onder Nederlanders in het buitenland. In Israël wonen tienduizend Nederlanders, die ik wil laten weten dat de VVD er is voor de joodse kiezer.”

Tijdens de presentatie van zijn film ‘Fitna’ in Jerusalem gaf Wilders blijk van zijn emotionele verbondenheid met Israel. Hij verklaarde: “We all carry Jerusalem in our blood, in our genes. We all live and breathe Jerusalem. We talk Jerusalem, we dream Jerusalem. Simply because, the values of ancient Israel have become the values of the West. We are all Israel, and Israel is in all of us.”

Wilders: “Wij dragen Jeruzalem in ons bloed; in onze genen. We leven en ademen Jeruzalem. We spreken Jeruzalem en we dromen Jeruzalem. Eenvoudig doordat de waarden van het oud-Israël, de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn allemaal Israël, en Israël leeft in ons allemaal.”

Geert Wilders en zijn afkeer van de Palestijnse zaak..
En zo heeft Wilders weinig geloof in een Palestijnse Staat.Wilders liet deze denigrerende opmerking door Haaretz opschrijven:”My personal belief is that there is a two state solution for the Palestinians. One of those states is called Jordan.” (‘Mijn persoonlijke mening is dat er twee-staten-oplossing is voor de Palestijnen. Een van die staten heet Jordanië’). Hiermee spreekt hij feitelijk zijn voorkeur uit voor de zogenaamde driestatenoplossing, waarin de Palestijnse nationaliteit en identiteit keihard wordt ontkent. Volgens deze visie wordt de Gazastrook geannexeerd door Egypte en (het resterende deel van) de Westelijke Jordaanoever door Jordanië.

Wilders verklaart in hetzelfde interview met Haaretz dat hij ‘geschokt’ is over uitspraken van Obama, die bij een bezoek aan Caïro sprak over een nieuw begin in de relatie met de islamitische wereld. Obama riep Israël op om de bouw van nederzettingen te stoppen en refereerde aan het lijden van het Palestijnse volk. Volgens Wilders gaat Israël, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen moeilijkere tijden tegemoet…

Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is...
Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is…

Daarnaast toont Wilders vooral affiniteit met de ultra-rechtse partijen in Israel die pleiten voor etnische zuivering. Zo is Wilders lyrisch over de ultra-conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Avgidor Lieberman. Wilders noemt hem in het interview met Haaretz een intelligent, sterk en slim politicus. Lieberman is voorstander van een groot Israël waarin voor Palestijnen geen plaats is. In 2004 kwam hij met een plan om Israël etnisch te zuiveren, in 2006 betitelde hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas als niet van belang. Door de kleine linkse partijen in Israel wordt hij betiteld als een racist en fascist.

Toen Wilders zijn film Fitna in Jerusalem presenteerde, sprak hij daar op uitnodiging van parlementslid Aryeh Eldad, die de laatste verkiezingen de vlag van de Nationale Unie vertegenwoordigde, een partij die vindt dat Israël etnisch gezuiverd moet worden door het vertrek van Arabische Israëli’s, eventueel onder dwang.

Eldad is een revisionistische zionist die een groot voorstander is van de nederzettingenpolitiek en niet in vrede met de Arabieren gelooft. Zelf liet Wilders overigens tijdens een kamerdebat in januari 2008 weten dat de Palestijnen wat hem betreft de Sinaï in konden worden gedreven en in december herhaalde hij: “Knikker de hele bende maar de Sinaï in”.
wilders sinaiPopulisme..
In het PVV-verkiezingspamflet verklaart de PVV in het buitenlands beleid meer aandacht te willen besteden aan mensenrechten. Hartstikke mooi, maar het is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig en je reinste populisme, wanneer de PPV tegelijkertijd Israël zo kritiekloos volgt. En inzake het Midden-Oostenbeleid van Wilders mag de PVV-fractie weinig problemen hebben, want de feodale Wilders is immers heer en meester binnen de PVV, waarvan Wilders… het enige lid is..!

Maar of de achterban van de PVV de pro-Israëlische, ultra-rechtse standpunten van de partij steunt, is nog maar de vraag. En preciés daar zit voor Wilders het probleem. Uit een enquête die in december 2007 werd gehouden, bleek dat het merendeel van de PVV-aanhang weinig op heeft met Israël. 39% van de PVV-stemmers vond toen dat Nederland Israël niet zou moeten steunen wanneer het land zou worden aangevallen. Bij alle andere partijen waren er minder tegenstanders van steun aan Israël.

Barack Obama mocht zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president..
Barack Obama mocht -zoals alle presidenten voor hem- zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president in 2008…

Financiële steun, de Amerika-connectie..
Wilders steunt Israël en krijgt op zijn beurt financiële steun vanuit Israël, zo meldde een correspondent van ‘De Groene Amsterdammer’ “In Israël wordt flink voor Geert Wilders gecollecteerd.” Ook vanuit de Verenigde Staten ontvangt Wilders steun van pro-Israëlische en/of anti-islamitische organisaties. In Amerika bestaat zijn aanhang volgen Ronny Naftaniel (CIDI) vooral uit republikeinse, conservatieve joodse kringen waar veel geld zit. Naftaniel:

”Zowel in Amerika als in Israel begeeft Wilders zich in geaccepteerde extreem-rechtse kringen.”

Even googlen leert dat Wilders steun krijgt vanaf veel buitenlandse sites, waaronder Atlas Shrugs, Jihad-watch, Samizdata.net, Yidwithlid, GatesofVienna. En ja, om al die ‘buitenlandse belangstellenden’ te informeren levert de PVV tegenwoordig ook haar nieuwsbrief in het Engels.. De beweging in de VS, die volgers stimuleert om zich in Israël te vestigen of om het te bezoeken, heet AIPAC (American-Israëli Public Affairs Committee) is een zeer zware en uiterst controversiële Zionistische lobby, gezeteld in de VS.

Deze organisatie doneert en financiert pro-zionistische bewegingen zoals die van Wilders. Ze helpt financieel, spioneert er wereldwijd lustig op los en is in de VS de grootste Joodse lobby-club, voornamelijk gefinancierd door Amerikaans-Joodse grootbankiers, in en rond zakencentrum Wallstreet. Wilders wordt o.m. sterk gefinancierd door AIPAC’s David Horowitz De laatste is een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, conservatief, anti-islamist, anti-socialist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby die vecht voor waar-ie-in-gelooft; voor puur eigen gewin… En ook dat lobbykantoor van Horowitz ligt toevallig bij Wallstreet, New York City.

wilders jeugd en nu

x

Buitengewoon onfrisse vermenging van belangen door een volksvertegenwoordiger..!
Een deel van deze giften zijn bedoeld voor zijn juridische verdedigingen in rechtszaken; dit geld komt volgens de Volkskrant binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. “Dat vind ik buitengewoon onfris”, oordeelt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht in de Volkskrant. Nehmelman: “In veel landen, zoals Duitsland en Groot-Brittannië, zijn buitenlandse giften verboden. Je wilt uitsluiten dat buitenlandse krachten het binnenlandse beleid beïnvloeden.”
En de Groningse hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga verklaart in de Volkskrant.“Pas als een donateur een tegenprestatie verlangt, is er formeel een probleem, maar in Nederland kunnen we ongeoorloofde afhankelijkheid echter niet vaststellen, omdat we de geldstromen niet kennen.”

Hajo Meyer 713 pix

En zo is er straks zomaar ineens sprake van Zionistisch-buitenlandse inmenging..
Relevant is dan ook de vraag in welke mate conservatieve geldschieters uit de VS en Israël invloed hebben op de standpunten van de PVV. Stel je voor dat Wilders minister wordt in een volgend kabinet. Misschien zelfs premier; dan is het toch van essentieel belang te weten in welke mate zijn beleid vanuit het buitenland wordt beïnvloed. Dat hoeft niet alleen relevant te zijn voor het Midden-Oostenbeleid van de partij, maar ook wanneer het gaat om het beleid ten opzichte van Iran of zelfs wanneer het gaat om de vrijheid van meningsuiting.

herzl zionisme anti semietismeZo hield Wilders, die zich anders graag profileert als strijder voor de vrijheid van meningsuiting, zich opvallend stil toen Mark Rutte suggereerde de ontkenning van de holocaust niet meer strafbaar te stellen. Wanneer Wilders consequent was geweest, had hij Rutte gesteund, maar hij hield zich gedeisd, ongetwijfeld om zijn geldschieters niet voor het hoofd te stuiten…!

Maar ook de opvattingen van de partij over de islam zouden verklaard kunnen worden uit de banden van Wilders met ultra-nationalistische partijen in Israel die een grote aanhang hebben onder de Joodse kolonisten, vaak religieuze zionisten of revisionistische zionisten.

Zo hebben deze partijen in Israël, net als de islamisten van Hamas overigens, er alle belang bij om van het Midden-Oostenconflict een religieus conflict om heilige grond te maken. Intern gebruiken deze partijen het in de strijd met seculiere krachten en in de onderlinge propaganda-oorlog tussen Israël en Palestijnen wordt dankbaar gebruik gemaakt van extremistische uitspraken die aan weerszijden worden gedaan.

Nahum Sokolow zionisme hitlerZionisme als schuilmantel voor Rothschild-overheersers..
Het verhaal van de Khazaren, die de Rothschilds voorbrachten, die op hun beurt voor het Rothschild-Zionisme verantwoordelijk zijn, speelt hier wel degelijk een rol. Kijk naar de heftige uitspraken die Auschwitz-overlevende, wijlen Hajo Meyer deed over Zionisten.. Het is een dekmantel voor overheersing en heeft NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS met Jodendom te maken, aldus niet alleen Meyer.

Wil je meer lezen over de achtergronden van het Zionisme, dat feitelijk het Jodendom misbruikt voor haar camouflage-activiteiten, evenals de wereldwijde valse-vlag-operaties, om hun agenda te verwezenlijken, dan raden we je aan om deze twee artikelen te lezen.. Het eerste (HIER) vertelt de historie over het ontstaan van het Zionisme in het Oekraïne van zo’n 100/125 jaar jaar geleden. Daar waren de Khazaren/Bolsjewieken verantwoordelijk voor… het overvallen van reizigers en.. het afnemen van hun reispapieren en.. identiteiten.. Zo waren zij in staat, onder het mom van een andere identiteit, berovingen en verwoestingen te plegen, en zelf buiten schot te blijven. Komt het je bekend voor..? Zie je het Zionistische DNA-patroon..?

zionisme stop = vredeToen Tsaar Peter tegen hen probeerde op te treden, was dát meteen het einde van diens macht, omdat de Bosljewieken zich tegen hem keerden en hem ten val brachten. De macht van deze Khazaren breidde zich sinds die tijd alleen maar verder uit en resulteerde in het Rothschild-imperium, dat achtereenvolgens de VS verorverde, via het stelen van de US-dollar en toen de staat Israël liet ontstaan als ‘veilige haven’ voor Zionisten. (het tweede artikel HIER)

Zionisten, die door de wereld veelal als échte Joden worden gezien, maar dit zelden zijn..!! Lees je in over dit enorme onderwerp en kijk eens naar de illustraties die we hier afbeelden..Hoe is het mogelijk dat Joden vragen om aandacht voor dit verhaal, dat voor de onwetende in de wereld zo vreemd over komt.. Zionisme IS toch het streven naar de staat Israël..? Jazeker, maar daarbij is Israël slechts een camouflage, een perfecte schuilplaats voor de wereldheersers-achter-de-schermen. Nogmaals: dit heeft NIETS met het Jodendom te maken!!

Vooral het verhaal van Albert Pike is in dit verband in één woord fascinerend en bizar.. (lees hierover in dit artikel bij onze collega’s HIER) Deze Amerikaanse generaal is één van de oprichters van de Klu Klux Klan, was een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen?

Zitten we inmiddels niet in WO III? Pike werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars.. Orde uit Chaos, ‘Ordo ab Chao’..!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Albert Pike zionisme

Fitna2
Hoe staat Geert Wilders, met zijn grote bewondering voor het Zionisme in dit verhaal…? Waarom draagt hij het niet uit, maar spreekt er wel in het geheim over. In het buitenland bijvoorbeel..

Is het tegen deze achtergrond, dat in de ogen van Wilders, de staat Israël de ‘voorhoede’ van het Westen is en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel moet zijn van Europa tegen de oprukkende ‘islamiseringsgolf’…? Kijk naar deze uitspraak van Albert Pike.. Wil Wilders, vanuit deze beweging, in zijn volgende film ‘Fitna 2’ aandacht besteden aan Israel èn de islamisering van Europa. Hoe onschuldig is deze bizar-geblondeerde man eigenlijk..? Is Wilders de mol? In het interview met Haaretz zegt Wilders over zijn plannen voor de nieuwe Fitna:
”The film will demonstrate that the fight against Israel is not territorial, and hence Israel is only the first line of defense for the West. Now it’s Israel but we are next. That’s why beyond solidarity, it is in Europe’s interest to stand by Israel.”

Vert. “De film zal aantonen dat het gevecht tegen Israël niets te maken heeft met de territoriale grond. Israël is de slechts de eerste verdediginglinie van het Westen. Nu is het Israël, maar straks zijn wij aan de beurt. Daarom is het in het belang van Europa, om zich náást Israël op te stellen.”

We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders, geïnspireerd en bekostigd door conservatieve krachten in Israël en de VS. Of de Rothschild Zionisten, zoals David Icke ze consequent noemt.. Verdiep je in dit facet van Wilders’ achtergrond en je zult versteld staan van toch wel enge overeenkomsten, tussen zijn beloftes en loze retoriek en die van de Zionistische-Rothschild-wereldheersers..!

loesje pvv afrikaantjesHet politieke sprookje van Wilders..
En even terug op de grond in eigen land; ondertusssen blijf de PVV, Wilders’ partij, maar aan populariteit winnen. Hoe harder Wilders schreeuwt, des te groter zijn gevolg, zo lijkt het. Bij verkiezingen zou de PVV nu 33 zetels halen, waarbij natuurlijk de vluchtelingencrisis koren op de molen is voor de geblondeerde praatjesmaker van de PVV. Het is de op één na hoogste score ooit. En ja, veel mensen zien Geert Wilders als de redder van Nederland, de man die Nederland gaat behoeden voor uitlevering aan Islam en vluchtelingen.

Maar waar staat Wilders wérkelijk voor..? Op de Facebookpagina van Alternatieve Media Nederland staat een lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden. En wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man..! Het is vooral en keihard een verdraaiing van de feiten, die het programma van de PVV ‘inhoud’ lijkt te geven. Zo denkt de gemiddelde PVV-stemmer, dat er veel schort aan de ouderenzorg, DOORDAT we nu meer vluchtelingen opvangen! Of… DOORDAT Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten i.p.v. in Nederland…

We raden je aan deze lijst eens goed te bekijken; zeker wanneer je ná dit artikel nog de neiging blijft houden, op de éénmanspartij van Wilders te gaan stemmen.. Deze man is een dictator al binnen zijn partij, getuige de openbaarmakingen van Wilders gedrag en houding door oud-PVV-kamerleden als Brinkman, Bontes en Van Klaveren.

Kortom, kijkend naar het totale plaatje van de wijze waarop Wilders zijn partij, de PVV, leidt, dan komt daar een totalitaire leider tevoorschijn, die geen tegenspraak duldt.. Waarom dat is? Omdat Wilders’ plannen kennelijk zódanig zijn, dat hij ze niet aan veranderingen en inspraak onderhevig wil doen zijn.

Als we kijken naar Wilders’ achtergrond en zijn jeugd, dan begrijpen we waarom dat is. Dát hij dus een verborgen agenda uitvoert, die met zijn verblijf in Israël en het Zionisme te maken heeft, is dan ineens een heel reële optie geworden.. Trek zelf je conclusies en kijk door de fratsen van deze vreemd-geblondeerde man heen..

* * *

 

Advertentie

571 gedachten over “Geert Wilders is de Mol…!!

 1. Zoals in het artikel hierboven staat blijkt Wilders dus de Mol te zijn.
  Als de “onderzoekscommissie” dan zegt dat ze hem/haar niet hebben kunnen ontmaskeren vraag ik me af of zij zijn tegengewerkt of misschien zelfs wel bedreigt zijn.
  Ik moet dan automatisch denken aan Van Traa en recent de opdracht van hogerhand om te stoppen met zoeken naar het beruchte bonnetje van Teeven.
  Stelt u zich eens voor dat het uit zou komen terwijl ze Wilders juist naar voren geschoven hebben als grote kanshebber bij de volgende verkiezingen dan zou hun plan dus in duigen vallen.
  Rutte en Samsom hebben het verpest en Rutte is wat extremer wat welin het straatje past.

  1. “””Zoals in het artikel hierboven staat blijkt Wilders dus de Mol te zijn.”””

   Bijna goed!
   Het zijn allemaal mollen!
   Politici = acteurs die reageren op gebeurtenissen, nooit iets produceren, baantjesjagers die de hele dag met hun imago en onkostenvergoeding bezig zijn.
   Zodra politici op sleutel posities zitten dan zijn ze gerompeerd door de Rothschild’s (CIA marionetten).

   Hoe was de democratie in Griekenland?

   – geen slaris (dus maximaal bijstand)
   – maximaal 2 jaar dan NOOIT meer een publieke funtie voor het leven

   Het kan toch niet zo zijn dat iemand 20 jaar in de “kamer” zit. De mens is te makkelijk te corrumperen. Dus maximaal 2 jaar en dan nooit meer een publieke functie. Nooit meer!

  2. Genies of Death.
   Zoals ook Marcel meermaals heeft gezegd/geschreven dat niet gaan stemmen ook een optie is zodat ze met een groot probleem komen te zitten.
   Tot nog niet zolang geleden dacht ik altijd er is geen partij die echt de belangen van het volk dient waardoor ik ging stemmen op “de beste van het slechte” maar dat leidt ook tot geen verbetering.
   Alle regeringen die het verdrag van Lissabon hebben ondertekend (27 of 28 landen) mogen nog maar alleen uitvoeren wat de Europese Commissie hen zegt door te voeren en verder wordt geen tegenspraak geduld.
   Daarom is STEMMEN ZINLOOS want Wilders wordt gewoon winnaar bij de volgende verkiezingen.
   De EU is ontstaan uit voornamelijk Nazi gedachtengoed en Wilders zit daar ook dicht tegenaan wat het cirkeltje sluitend maakt.
   Veel mensen zullen uit woede en onwetendheid Wilders stemmen waardoor ze zichzelf onder fascistisch bewind plaatsen (onderdrukking dus).
   Zie:eu_book_nl_chap 00.De naziachtergronden van de eu te Brussel.

 2. Nu begin ik toch wel erg nieuwsgierig te worden naar de verboden reacties van Caesar Lion Cachet en Arend. Blijkbaar mag jij zelf wel beledigen, maar als iemand anders in jouw ogen een onvertogen woord zegt, volgt de censuur.
  Ik begin die Guido X met andere ogen te zien. Ik dacht eerst dat het een gewone Geitenwollensok was, wat uit veel van zijn artikelen blijkt. Overigens kan me dat weinig schelen, maar het is ook goed mogelijk dat ook Guido een dubbele agenda heeft en in opdracht werkt. Het is daardoor niet echt opvallend dat Guido (Wij? als eenmansredactie) om geld loopt te bedelen en daarnaast ook nog eens geld uit advertenties genereert. Zo duur is een weblogje toch niet. Als hij geld wil verdienen aan deze website, moet hij daar gewoon rond voor uitkomen.
  Beledigend Guido? Wat jij schrijft is niet minder beledigend voor mensen die ook maar een pietsie kritiek op jouw schrijfsels hebben.

  1. Even voor alle duidelijkheid Gerrit. Mijn reactie is niet verboden, deze is in eerste instantie door een technische fout niet geplaatst, maar door de correctie ervan daarna wel. Ik zou zeggen lees de spelregels voor het plaatsen van reacties hierboven nog eens door en het zal je duidelijk worden. Tenminste als jij het duidelijk wilt laten worden.

  2. Ha ha, Arend is dus een grappenmaker. Slim hoor. Dan vervalt toch gewoon mijn nieuwsgierigheid naar jouw ‘door een technische fout’ niet geplaarste opmerking.
   Leuk trouwens dat deze site een spelletje met ‘spel’regels is. En ik maar denken dat er serieus op reacties ingegaan zou worden.

 3. Tja op zich een leuk verhaal,maar lost het wat op.En ook al wanneer Geert betaald word vanuit Israel.Politiek gezien voegt hij geen oplossingen toe zorgt alleen maar voor verdere polarisatie binnen de samenleving.
  Al zou hij morgen premier worden zou er niets veranderen.Iedereen zou nog steeds hebben wat ze hebben,vluchtelingen zouden nog steeds komen en de grenzen zouden nog steeds open zijn.
  Nederland zoekt wanhopig naar Leiderschap,maar die tijden zijn reeds voorbij,de tijden waarin we leven zijn te complex om door een Leider opgelost te worden.
  Als Europees land kan je dat als natie alleen ook niet meer.
  Dat is in de jaren 80 afgegeven.
  Wilders kan alleen olie op het vuur gooien,maar structureel oplossingen bieden niet.
  Wij willen allemaal terug naar……
  Maar dat kan niet meer,helaas dat schip is al lang afgevaren.
  En Samson en Rutte is ook een olijk duo,die doen net alsof ze de zaken onder controle hebben,wat ze ook niet hebben.
  Dus eigenlijk maakt het op het eindeffect niet zo veel uit,de gebeurtenissen zullen de politiek voorbij lopen en ik denk dat dan Geert Wilders uiteindelijk bij het grote publiek ook verlies gaat inboeken.

  1. Beste Leon,
   Jij bent de oplossing! Stel je voor jij wilt graag ooit op de planeet Venus wonen. Wat ga je dan doen? Dan ja propaganda doen om andere te overtuigen om de planeet Venus af te koelen door grote zonneschermen in de ruimte te plaatsen. Als dat gebeurd is stuur je 1 miljoen drones naar de Kuiper gordel om kometen (die veel water bevatten) op te pikken en te laten neerstorten op Venus.
   Zo had ik 5 jaar geleden 50 propaganda strategieen. Tot nu toe zijn 49 succesvol verlopen. Enkel de werelwijde thermonucleaire oorlog is nog niet gelukt. Maar wie weet? Je hebt heel veel macht. Heel erg veel.

  2. Zolang corruptie hoogtij viert zal alles voor de gewone man verslechteren en de rijken bevoordelen.
   Zij die net onder de “top” staan zullen doen wat de top wil omdat het promotie(is meer geld) in het laatje brengt.
   Zij die daar weer net onder staan doen wat hen gezegd wordt omdat ze anders vervangen worden.
   En de gewone man is het slachtoffer.
   Wat ook raar is is dat telkens wet en regelgeving in Nederland worden aangepast al naar gelang het bepaalde lieden uitkomt wat tevens in het straatje van de EU past.(krijgen ze waarschijnlijk ook weer een mooi baantje in Brussel ofzo).
   Nu wordt beweerd dat overeenkomsten in Brussel die getekend zijn niet meer veranderd zouden kunnen worden wat vreemd is als dat in elk land wel kan(landelijk).
   Balkenende heeft het Lissabon verdrag getekend wat dus inhoud dat stemmen geen zin heeft omdat we daar aan vast zouden zitten.
   Veranderen is dus onmogelijk maar hoe kan een premier iets tekenen waar de volgende premiers aan vast zitten en dus geen kant meer op kunnen?
   Mogen zij wel zulke overeenkomsten tekenen die hun regeerperiode voorbij gaan?
   En ook opvallend is dat mensen die te veel betaald krijgen aan de top wegens eerder gemaakte afspraken niet gekort zouden kunnen worden terwijl in het verleden voor de gewone werkman/vrouw CAO,s werden opengebroken wat ook eerder gemaakte afspraken waren toen kon het dus wel voor de gewone man.

  3. Leon, je ziet het goed denk ik! Het is al te laat vrees ik, we zitten met elkaar in de klit, door dat we worden opgeofferd door een stel mafkezen in Brussel o.a. en de hele vieze kliek achter de grote schermen waar we als ” klootjesvolk ” alleen maar IN OPSTAND kunnen komen, of dat helpt ligt aan de kracht van het eenstemmige volk.. Het maakt inderdaad niet veel uit WIE dit land ” bestuurd ” maar een ding is wel duidelijk : RUTTE IS DE VERKEERDE man op de verkeerde plek
   Meer nodig is een keiharde leider die durft te gaan voor GRENZEN STELLEN EN ZICH NIET LAAT NEUKEN DOOR ZICH HET SCHOOTHONDJE TE LATEN ZIJN We staan voor de keuze, over een halfjaar komen er minimaal 100.000 mensen zomaar UIT DE LUCHT VALLEN die zich laten wijsmaken dat het hier een WALHALLA IS.. ( uitgesloten zijn de kinderen en de echte vluchtelingen die echt geen kant meer op konden )
   WAAROM PAKT DE POLITIEK NIET DE RUGGENGRAAT VAST WAAR HET PROBLEEM VANDAAN KOMT !!??? Dit gaat helemaal fout als er geen LEEUW OP STAAT die BRULT….

   KOM OP NEDERLAND, LAAT ONS NIET ALLES AFJATTEN DOOR EEN ELITE ZOOI DIE MENSEN G E B R U I K T ALS WAPEN EN OPSTAND TUSSEN DE BURGERBEVOLKING WANT DAT GAAT ER ECHT VAN KOMEN ALS ER GEEN ECHTE STERKE PREMIER STAAT ZOALS NU, EN ALLEEN MAAR DE ONDERSTE STEEN EEN STEEN MAAKT DIE OP ZIJ WORDT GESCHOVEN.. WIE GELOOFT HEM NU NOG??? Overal staat ie om te lachen..het is om bijna te huilen .. van het lachen hoe ongeloofwaardig ons land er in wordt geluisd. Echte leiders vindt je onder wolven maar dan zonder wol..

  4. Relax, piekerje maar net, it komt toch oars. Das een leuk gezegde uit het Fries. Pieker maar niet, het gaat toch anders.
   Hoop gemekker, nee dat zet zoden aan de dijk. Jullie laten je te veel meeslepen met de buitenwereld. Los eerst je eigen problemen eens op. Ruim je bovenkamer op, daarna je kelder (hersenen en onderbewustzijn). Dan kunnen we samen een nieuwe aarde creëren. Voor die tijd blijft het conflict en polarisatie. Lage frequentie meuk. Alstublieft, keer terug in jezelf, luister naar je diepste zelf. Dan zul je weten wat werkelijk belangrijk is. Van daaruit komt alles goed. Eerder niet.

  5. Martijn.
   Leuke opmerking dat mensen eerst op moeten ruimen en bewust moeten worden,maar hoe kun je opruimen als de overheid je de middelen afpakt waar je dat mee zou kunnen doen?
   Je kunt telkens wel blijven praten over frequenties en bewustwoording,maar mensen hebben te maken met werkeloosheid,ziekte,geld afname door overheden kortom ook al ben je je bewust en zit je op de juiste frequentie dan nog blijven velen met problemen zitten die niet altijd door henzelf veroorzaakt zijn/worden maar door overheden.
   Als er een deurwaarder voor je deur staat kun je zeggen wat u doet is onterecht en u bent niet bewust of zit niet op de juiste frequentie maar ik vermoed zomaar dat dat niet zal helpen.
   Daarom ben ik van mening dat eerst de problemen opgelost moeten worden door effectieve maatregelen en pas als dat is gebeurd kunnen we nieuwe omgangsvormen met elkaar gaan verzinnen die vanuit het hart komen en niet gebaseerd zijn op materialistisch gewin waardoor je een betere wereld krijt.

 4. Misschien interessant om je standpunt te bepalen ; het artikel in VT to day over Zvi Zameret, hoe hij het er duidelijk over heeft mensen op te ruimen, die Israels politiek in de weg staan, in wezen maak je zo van je land, een terorristen staat, bestuurd door moordenaars, net als de USA waar echte tegenstanders worden vermoord, JFK, zou Wilders daar achter staan ? who knows

  1. Ik sta vast en zeker bovenaan de lijst dan.
   Ik heb laatst nog een stuk geschreven: 1000 manieren om de staat Israel te vernietigen zonder een schot te lossen door middle van een psyops propaganda campagne.
   Ik leef nog steeds hoor.
   Mij vermoorden is zinloos want ik doe alles anoniem.
   Als ik dood ben, dan ben ik weg, maar de anderen gaan door.
   Niemand is zich bewust van mijn dood. Dus het kan ook nooit anderen bang maken.
   Je moet dus propaganda ALTIJD anoniem doen.
   Bekende figuren hun dood kan het volk afschrikken.

 5. Hebben jullie weleens iets meegekregen van het Latijnse Koninkrijk van Jeruzalem?

  Dat is denk ik de reden dat de Islamisering op dient te rukken. Daarom zijn de vluchtelingen gehaald. Bijna allemaal Moslims. Bijna allemaal mannen. Eerst wordt ons nationalistische gevoel aangewakkerd omdat we vrijheden in moeten leveren. dat gebeurd natuurlijk legitiem want de angst regeert.

  Deze strijd met de Islam gaan wij winnen. Ik denk dat we gered gaan worden door Israel. De Joden. Niet de echte maar de Zionisten.

  De tempel in Jeruzalem staat inmiddels al op Vaticaanse grond. En dit komt omdat de Jezuieten erachter zitten.

  Kortom…Wilders kan nog goede zaken verichten.

 6. Er zijn twee families die de (ceremoniele) titel van Koning van het Latijnse Koninkrijk van Jeruzalem claimen.
  Een Spaanse en een die in Zwitserland resideert. Die van Spanje is de K-familie. Deze heeft nog Farnees bloed. Farnese was een van de financiers van Loyola Ignacio.
  De Koning krijgt macht over het noordelijkdeel van Afrika…Ziet U hem al? Libie,Tunesie,Egypte…. en nagenoeg heel het midden oosten en Israel!
  De link met de Jezuieten is overduidelijk. Voor de goed ingewijde complottheoristen.

 7. Correctie; ons nationalistische gevoel wordt aangewakkerd doordat we vrijheden in moeten leveren. Niet omdat.

  Nog een apart dingetje; we hoeven en laten ons niet de les lezen door Turkije. Wel moeten we begrip hebben voor een religie die naar onze mening de vrouw onderdrukt. En de het liefst de Sharia in wil voeren.

  De Jezuieten of de Societeit van Jezus was de eerste MILITAIRE inlichtingendienst ter wereld. elke volgende inlichtingendienst(zeker in Europa en de VS) staat dus onder die van de Jezuieten.
  De FBI bijvoorbeeld is opgericht door een achterneef van Napoleon. Hij was ook Jezuiet.

  Dan is er nog een land dat niet veroverd maar binnendringt. Net zoals de Jezuieten een soort vijfde kolom. Van binnenuit de vijand proberen omver te werpen.

  De enemy within.

 8. ik kan het waarheidsgehalte van de rest van het geponeerde helaas niet beoordelen, maar dat GW de neger van Venlo werd genoemd is door een mij bevriende blogger van a tot z verzonnen. Het staat in bovengenoemd artikel wel als feit gepresenteerd. Dat ‘neger van Venlo’ verhaal is door die blogger de wereld in gestuurd juist om te bewijzen hoe makkelijk foutieve berichtgeving wordt overgenomen. Zelfs landelijke bladen gingen er met het verhaal van door. https://deverwardeman.wordpress.com/2010/03/25/geert-wilders-was-de-neger-van-venlo/

  1. De angst voor de PVV zit er zo diep in dat ze niets schuwen om ze zo zwart mogelijk te maken, vergeet het maar hij gaat gewoon winnen, kijk wat ze met Trump gedaan hebben. De ogen van de Nederlandse bevolking zijn eindelijk open gegaan. En net als Trump in Amerika, gaat Geert WILDERS het hier winnen.

  2. Een reactie zoals Geert Wilders zélf.. Oppervlakkig, populistisch en zonder ook maar enige inhoud. Fijn in de rij Riet..

  3. Guido.J. wat is jouw werkelijke standpunt in deze. Hij vervult een rol, in deze menselijke gevoelens, dat wordt dan populistisch genoemd, om dat hij de wensen vervult van veel Nederlanders. Zij neemd wel degelijk een standpunt in, als mens en kiezer, en denk je dat haar standpunt niet de juiste zou kunnen zijn, om dat jij deze afkeurd. ‘T is altijd moeilijk de zon in het water te zien schijnen, hij is niet helemaal jouw man, ook niet de mijne maar ja, het volk spreekt, en er zijn geen andere mogelijkheden helaas, dus even op de tanden bijten.
   Groet Jenne

  4. Jenne, Geert Wilders is voor mij een nagemaakte. Hij vervult wensen..?? Hij is een lege-belofte-rattenvanger-van-Hamelen! Een raspopulist, die NERGENS ook maar over INHOUD spreekt, maar over ergernis en meesurft op de golf van de trend in de maatschappij. Zijn stemgedrag in de Tweede Kamer is OMGEKEERD met zijn beloften. Daarover is ELKE analist het eens. Kortom, aldaar bevestigt hij telkens zijn populistische geblèr. Kijk naar wat hij voor schofterige (een ander woord heb ik er niet voor) teksten uitkraamt als volksvertegenwoordiger, naar de rechterlijke macht, die zich feitelijk niet kan verdedigen. Schofterig dus en een lafaard. Laf-aard.
   De polarisatie die deze man teweeg brengt, is idd een rol, die velen op het puntje van hun stoel zal brengen, om een discussie op het scherpst van de snede te voeren. Alleen al je haar blonderen, vind ik veelzeggend genoeg om deze man mentaal niet helemaal ‘jofel’ te verklaren..
   Zijn laffe wegloopactie, toen hij ging regeren met CDA/VVD… Enz. enz.

  5. Je geeft zelf het antwoord op jouw vraag Jenne.
   Jij stelt: Hij is niet helemaal jouw man, ook niet de mijne maar ja, en er zijn geen andere mogelijkheden .
   EN DAAR WRINGT NOU JUIST DE SCHOEN.
   Bij verkiezingen worden de kiezers ALTIJD geïmpregneerd, geprogrammeerd ( voorgekauwd ) wie hun favorieten zijn.
   Rutte is een chantabele Robot, Wilders is een chantabele Robot, kijk naar de voorbeelden Merkel, Obama, Porochenko, Iedereen die buigt krijgt de beste plaatsen. Wie niet buigt krijgt een verwoest land, zie Assad in Syrië.
   En ik raadt je echt aan hier ook even naar te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=Dw0mtMxLozc

   Met vriendelijke groeten
   Quasimodo

  6. Als deze politici zo chantabel zijn, door wie worden ze dan gechanteerd? Dan zou je misschien kunnen zeggen door geld of andere zaken. Dan rijst bij mij de vraag wie zijn dat dan? Dat zijn i.m.o. dan de volksmenners. Iemand?

  7. Beste Guido.j.

   Je weet waar ik sta, leef met mijn familie en binnen mijn gekozen vrienden kring.

   Natuurlijk is Wilders een vervulling van een wens, de wens van het grote publiek, door hem te demoniseren veranderd daar niets aan.

   Jij weet net zo goed als ik, dat alles plaats vindt via en volgens een programma, dit programma is redelijkerwijze niet te stoppen.

   Natuurlijk spreekt mij deze man niet aan, wat mij wel aanspreekt is het keer op keer terug keren van de zelfde omstandigheden binnen onze
   samenleving, als een histories feit kenbaar.

   Wat de rechterlijke macht betreft, daar zit te veel kaf tussen het koren.

   Ik vindt het niet de rol van ons weldenkende mensen, om dit fenomeen te demoniseren, dat is volkomen zinloos, laten wij het op afstand bekijken en zien geschieden, wat komen moet komt toch.

   Misschien is hij een Tuyl Uilenspiegel van deze tijd, de nieuwe kleren van de Keizer misschien, Voltaire wist wel raad met deze tijds creaturen.

   Wens je een prettige Zondag middag, mijn beste Guido.j. – Jenne

  1. Het kan erger, Alexander Pechtold, een arrogante kwal met een bilderberg-dildo in zijn kont, oeps sorry neem me niet kwalijk 🙂

  2. Vanmiddag een stuk gekeken van de beschouwingen en waar ik al voor waarschuwde dat het volgende kabinet naar mijn mening gaat bestaan uit PVV,VVD eventueel ivm een tekort aan zetels aangevuld met D66 lijkt steeds meer waarheid te worden.
   Halbe Zijlstra wilde niet zeggen dat hij niet met de PVV wil regeren en noemde zelfs D66 en ik dacht Christen Unie als eventuele partners.
   Wie logisch nadenkt kan het nu al zien want dat de PVV veel kiezers trekt lijkt mij duidelijk en ook de VVD is volgens peilingen in opmars en dat weten ze in Den Haag ook.
   Stemmen op PVV en VVD is wat zij voorzien en wat in hun straatje past want het VVD beleid kan dan gewoon worden door gedrukt en Wilders heeft vanmiddag al laten zien drastische maatregelen niet te schuwen (als voorbeeld nam hij iemand van buitenlandse afkomst die op een politie auto stond te dansen) waarvan hij vond dat deze persoon zijn Nederlandse ID moest inleveren en zelfs indien hij dat had ook zijn andere nationaliteit.
   Wilders zal iedere Nederlander (hieronder versta ik iedereen met een Nederlands paspoort dus ook mensen van buitenlandse komaf die hierover beschikken)strenge en onderdrukkende maatregelen door de strot duwen en was/is dat juist niet de bedoeling?
   Het lijkt dan wel of hij de problemen aanpakt maar de echte reden is dat iedereen rechten zal inleveren en moet doen wat de staat wil zie alle wetswijzigingen in veel EU landen.

  3. Arnold, waar GEENSTIJL mee bezig is, moet je absoluut niet over het hoofd zien.

   Jenne

 9. De PVV is één alternatief, voor waar we nu mee zitten, natuurlijk geugt hij van geen kanten, wat verwacht je dan, van onze media roeptoeter van onze criminele politiekers. Er zijn bitter weinig mensen in de politiek te vinden, die nog een ideologie uitdragen, en over een geweten beschikken. Ben voorstander van vakbekwame leiders op de Departementen, niks politiek, gewoon goed en evenredig besturen, voor belangrijke beslissingen een referendum !
  Maar ben bang, gezien het verleden, dat er nooit een revolutionaire verandering komt, helaas, dus ga verder met mijn dagelijkse beslommeringen. Vriendelijke groet Jenne

 10. Wat maakt het uit dat wilders voor Israël is. Eindelijk weer iemand die de joden steunt. Wat is het toch met mensen dat ze altijd zo raar en discriminerend op Israël reageren. Als Palestijnen rottigheid uitvreten word geen aandacht aan geschonken, maar o wee als israeliers wat doen. Hebben die mensen nog niet genoeg geleden? En hou eens op over wilders en de islam. De islam bewijst elke keer opnieuw dat ze een ander geloof en mening niet accepteren.

  1. Het spijt me te zeggen, maar de domheid spat werkelijk van je reactie af ‘Ajs’. Zolang je het onderscheid niet WEET, noch KUNT MAKEN, tussen:
   1. Israël het land,
   2. de Joden als prachtige/krachtige menslievende mensen vanuit het Judaïsme en
   3. het nazi-Zionisme, een smerige kliek die het Jodendom heeft gekaapt voor haar nazi-fascistische agenda,
   dan heb je jezelf volledig in een twist gedraaid. Om wat verder te komen zou je eens een half uurtje naar deze video van David Icke kunnen kijken..
   https://www.youtube.com/watch?v=68rMTRhqKok

   Hoe verklaar je deze uitspraak van een Joodse Auschwitz-overlevende, als je het allemaal zo goed weet..?

  2. Nou de Joden accepteren ook geen ongelovigen, want alles wat niet Joods is, is ongelovign wat natuurlijk niet altijd het geval is, behalve de Proselieten, die begrijpen dit Joodse denken volkomen.

   Het moeilijkste in een samenleving met diverse religien, is het nepotisme, kliekjes, getho vorming, en dat is op geen enkele manier te voorkomen.

   Dus wat Hitler zij, ein land ein volk, is dan toch de aangewezen weg !

   Guido.J.
   Mijn dillema is waar ligt de scheidslijn, tussen goed en slecht, hoe bepaald men dit.
   Met een orthodoxe Jood is het net zo moeilijk discusseren als met een Moslim, niet dus !

   Jenne

  3. De islam accepteert geen ander geloof? Ben je de kruistochten, inquisitie en alle kolonies vergeten van het christelijke westen. Toen de joden weer eens werden vervolgd door de christenen stuurde de Turkse sultan boten naar Europa om de joden op te halen en naar veilige plekken te brengen. In Marokko is in de WOII geen 1 jood gedeporteerd, omdat de koning daar geen joden aan wilde geven. Het is altijd het christelijke westen geweest die kolonies heeft gehad. Indianen in Noord-Amerika uitgemoord, alle indianen in heel Zuid-Amerika uitgemoord. Aboriginals in Australië, Maori`s in Nieuw-Zeeland. Kruistochten , 500 jaar slavernij, alle 3e wereldlanden zijn een kolonie geweest van het christelijke westen, ook alle Arabische landen. Beetje vreemd he , dat sinds Israhel is gesticht , dat je toen ineens terroristen kreeg. Als dat iets met de islam te maken had gehad, had je al 1500 jaar terroristen moeten hebben. Wat hebben trouwens mensen die geleden te hebben ,te maken met Israhel ? Iemand die echt geleden heeft zou nooit een ander onderdrukken , bezetten en zijn land inpikken. De eerste terroristische daad in het Midden-Oosten is ook afkomstig van de zionisten die een bomaanslag hebben gepleegd op het King David Hotel. Die worden in Israhel gezien als helden. En je kan Palestijnen niet vergelijken met Israëliërs. Israël heeft het 2e sterkste leger ter wereld, Palestijnen hebben geen formeel leger met tanks, vliegtuigen enz. Israël bezet de Palestijnen en niet andersom. Israël pikt land in, niet andersom. Israël heeft een muur gebouwd, niet andersom. Toen NL werd bezet door de Duitsers had je hier ook het verzet. Je gaat toch niet kijken wat het verzet allemaal verkeerd geeft gedaan? Zonder bezetter heb je ook geen verzet. Ga je ook eens een beetje verdiepen in de WOII , vraag je eens af waarom 1 van de beste vrienden van Hitler een jood was. (Emil Maurice ). Zoek maar op. Zoek eens op wat de connectie is tussen Hitler en de joodse familie Rothschild en Rockefeller. Vergeet ook niet dat de meeste joden tegen de staat Israël zijn. Kijk maar op YouTube, tik maar in joden tegen zionisme. Ga kennis opdoen en kijk niet teveel naar het nos-journaal.

 11. Ook in deze bloedstollende getuigen verklaring van Anne Marie Van Blijenburgh komt de naam Wilders voorbij, en nog vele andere `Nederlanders`

  https://www.youtube.com/watch?v=Dw0mtMxLozc

  Het vuil spel op hoog niveau wordt niet alleen in Amerika gespeeld.
  Ook hier in Nederland hebben we te maken met geprogrammeerde robots onder mindcontrol die allen chantabel zijn zoals uit bovenstaande YouTube video zal blijken.
  In dit verband kan ik ook iedereen het boek Thanks for the memories aan bevelen dat u ook op de site van wanttoknow kunt vinden.

  met vriendelijke groeten QUASIMODO

 12. Had uit eerdere verhalen al uit kunnen maken, dat dit al alleen te doen is om heel Nederland op zijn kop te zetten, samen met het parlement lachen zij zich het apegapen?
  NIKS ALS BROT UND SPIELE!

 13. Om het probleem Geert Wilders te begrijpen moeten we terug naar de NWO.. Om dit te verwezenlijken dienen de blanken in Europa en Noord Amerika te verdwijnen. Dit dient te gebeuren via het Coudenhove Kalergi plan :
  http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
  Deze invasie komt echter spontaan. Hiervoor dient dan Israël via de uitvoering van het Oded Yinon plan :
  http://www.gilad.co.uk/writings/the-jewish-plan-for-the-middle-east-and-beyond.html
  http://www.voltairenet.org/article186019.html
  Deze invasies veroorzaken dan problemen, maar hier eist Israël dan wel een voorkeursbescherming in de EUSSR voor “het uitverkoren volk” of wat er moet voor door gaan.
  Hier dient men dan te weten dat achter Israël de RKM schuil gaat uit The City in Londen.
  Afgezien van het voorgaande vormen de rechtse partijen (sic) een hinderpaal voor deze NWO en deze daarvoor georganiseerde invasies.
  Men heeft dit probleem dan opgelost via de Verklaring van Jeruzalem van 07.12.2010 waar de zo gezegde extreem rechtse partijen naar toe gelokt werden en dan ook in de val. Ze dachten in Israël een objectieve bondgenoot te vinden in de strijd tegen de islam!! In feite verkochten ze er hun ziel aan de duivel, die actief betrokken is bij deze invasies. De voormelde partijen moeten nu zwijgen over de verborgen agenda’s die in volle uitvoering zijn en zich beperken tot steeds hetzelfde “gelul” over de islam en de invasies.
  Kort na deze verklaring schoot Breyvik (in feite de Mossad) in actie in Oslo, en via zijn zogezegd manifest kregen diezelfde partijen al het mes in de rug, en ze moesten zwijgen en zich laten belasteren.
  Over deze verklaring van Jeruzalem een korte analyse :
  http://www.solidarisme.be/blog/nieuws/item/379-vrije-bijdrage-met-de-boze-in-een-bond
  Ik ben niet met alles akkoord, maar het geeft toch een inzicht, en dan nog in het Nederlands.
  Geert Wilders is, gezien het voorgaande, dan ook een vazal van Israël en uiteindelijk van de NWO… die steeds hetzelfde gelul moet herhalen over de islam, maar moet zwijgen als vermoord over de verborgen agenda’s achter invasies, van welke aard.
  Zijn proces is dan ook een komedie dat moet voorkomen dat hij uiteindelijk ontmaskerd wordt, als een verrader in dienst van de NWO, die samenzweert tegen onze westerse beschaving.
  Hij is echter niet de enige, het loopt hier vol met verraders!!
  (al of niet van willen of moeten ingevolge chantage met corruptie- en zedenzaken)
  Nog een weinig gekend aspect : het is de Mossad (als instrument van de RKM) die mede verantwoordelijk is voor de terreur in de EUSSR, maar ook hier moeten de zo gezegd extreem rechtse partijen zwijgen als vermoord.
  We zien hier dus het verraad en het bedrog van de eeuw!!!

  1. zie reactie 65 Madeloes.
   We zitten weer op een lijn en nog bedankt voor de knuffel

   Quasimodo

  2. Goed Madeloes, als je het gelezen had had je ook dit kunnen lezen;
   “Ik herkende Dik Berlijn, voormalig hoofd van het Ministerie van Defensie.”
   Hè? Dat is de man nooit geweest
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Berlijn
   Het is een opsomming van denkbeeldige situaties á la Steven Hawking.
   Een goed boek meer niet i.m.o.
   En haar man was betrokken bij een grote criminele organisatie dan kan je aardig achtervolgings waanzin van krijgen op den duur en dan ga je opgeklopte dingen schrijven om je net zo belangrijk te voelen als je vent omdat je maar z’n vrouwtje bent.
   Als ik mij hiermee uit de markt prijs bij WTK, als dat al zo is, Dan is dat heel jammer, maar dit is grote nonsens.
   http://volkstribunaal.net/getuigenis-kindermoorden-nederland/#comments

  1. Odette, zeker waar, de Joodse mafia en ook de Italiaanse, laten zo hun slachtoffers spoorloos verdwijnen !
   Lees ” de Dispossessed minorety ” door Wilmot Robertson ! Heb dit boek al ik weet niet hoe vaak onder de aandacht gebracht, moet je gewoon hebben gelezen, om te begrijpen wat er nu plaats vindt.
   Jenne

 14. Als dit alles klopt dan is Wilders chantabel.

  Dat hij pro-Israël is dat viel al erg op en dat hij gefinancierd wordt uit pro-Israëlische hoek dat is ook al langer bekent. Wat mij trouwens constant opvalt in de discussies rond deze man is niet wat hij zegt maar hoe hij het brengt. Je kunt toch een mening hebben en je fatsoen houden. je kunt toch een meningsverschil hebben zonder vijanden van elkaar te zijn.

  Iemand die stemt op de PVV stemt voor een kabinet PVV-VVD en dat is héél slecht nieuws voor mensen die op minimum niveau leven en voor mensen die hard moeten werken voor een schamel loon.

  Voor de rest zijn het allemaal griezels, ook die anderen.

 15. Mensen laat niet niet gek maken door de Nederlandse geheime diensten. Maar ga in ieder geval wel stemmen.Al is het de partij van de dieren. Misschien dat die ook wat meer gevoel voor de medemens heeft. Dat is ver te zoeken bij de partijen in het kabinet plus niet te vergeten GL en D66 die zijn ook niet te vertrouwen en meelopoers. Net als Mevr SAP GL in het verleden zei, de stekker er uit van het regeren van de heersende elitaire arrogante leugenachtige politici.

  1. Mensen laat je niet voor de gek houden. Men wil de ontevreden kiezer richting figuren als Monachs jagen. Dat is een volksverlakker waar je jaren bij de regerende PVDA niets van heb vernomen en die nu ineens zogenaamd het licht heeft gezien. Hij is gewoon een nieuwe volksmisleider, dus stem daar in ieder geval niet op.

 16. Mensen laat je niet voor de gek houden. Men wil de ontevreden kiezer richting figuren als Monachs jagen. Dat is een volksverlakker waar je jaren bij de regerende PVDA niets van heb vernomen en die nu ineens zogenaamd het licht heeft gezien. Hij is gewoon een nieuwe volksmisleider, dus stem daar in ieder geval niet op.

 17. Ik denk dat Wilders afleiding is. We houden onze ogen gericht op de voordeur maar wie komt er binnen via de achterdeur?

  Amerika wil zijn macht uitbreiden en voortaan reizigers controleren op Schiphol.
  Volgens mij hebben die controleurs gewoon een militaire status.
  Amerika doet deze controles al in diverse andere landen en nu willen ze hun controle/macht dus uitbreiden naar Nederland.
  Natuurlijk wordt het plan gepresenteerd als ‘beter voor de passagier’ zodat niemand bezwaar maakt. Zodra we gewend zijn aan Amerikaanse macht in eigen land gaat het masker af. Ondertussen houdt iedereen zich bezig met Wilders en de uitbreiding van de islam.

  1. Merkel, wil de EU grenzen laten bewaken door Duitse politie eenheden, worden we toch weer bezet gebied.

   Jenne

 18. Het zou zomaar een mol kunnen zijn, en ‘controlled’ opposition. Want laten we wel wezen, hij kreeg wat mij betreft wel erg gemakkelijk beveiliging, terwijl dat, ondanks vele bedreigingen, bij Pim niet werd gegeven.

  Maar laten we wel wezen, wéten doen we het niet, en alle andere partijen vormen onderdeel van het probleem, misschien dierenpoes en SGP niet, maar dat zijn marginale partijen. Ik zou zeggen, we hebben daarom niets te verliezen, zet hem een keer in het centrum van de macht en kijk wat ie doet. Slechter dan wat er nu zit kan het niet worden. Die laatsten zijn namelijk Nederland met de massa-immigratie regelrecht naar een ramp aan het sturen.

  1. De mensen voor wie gekke geert werkt zijn degene die achter de massa immigratie zitten. Je weet wel, dat these-anithese>synthese gedoe.

  2. Michel van Dijk,

   Heeft U enig bewijs van deze duiding, of gewoon de natte vinger als zodanig.

   Jenne

 19. Wilders is niet het hele verhaald. Citaat: “We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders”

  Ok dan en wie zorgt er dan voor dat Europa wordt overspoelt door arabische culturen? Degenen die de stabiele factoren (o.a. Kadaffi) hebben gedood dus….

 20. off topic:
  Met de laatste aanslag nabij het stadium in Turkije, heb ik geprobeerd wat info rondom een filmpje te achterhalen.
  Helaas ken nul woorden Turks (nee, ook geen broodjes) en vind ik alleen (her)plaatsingen van anderen.

  Abdurrahman Bektas?
  Bu video bazi arkadaslar Bkamrh gorgu tanigi Abdurrahman Bektas dan celkidi

  Anyway, jongens in een park, maken shot van hun muziek en op de achtergrond de eerder genoemde explosie. En, ik kan de scene dus moeilijk plaatsen ivm gebrek aan kennis Turks/turkse muziek, verder heel natuurlijke reactie kerels en achtergrondscene met stad ook nog logisch. Toeval? Kan. Ik zou graag meer context vinden door andere filmpjes van deze jongens etc.
  Iemand een suggestie?

  En ja. Ik betreur alle doden.
  En nee, ik ben gewoon wat spichtig rondom video’s van aanslagen. Ik ben van mening dat er genoeg ellendige aanslagen plaatsvinden maar, hoe sinister precies is me onduidelijk. Bijv. filmen van aanslagen met voorkenis of scene’s daar omheen aandikken voor propaganda effect e.d.

  1. Inderdaad.
   Als ZZP’er. En ook voor AIVD, CIA, Mossad, GroenLinks en de buurtwacht van Lutjebroek.
   De vraag was omdat ik de memo gemist heb, ..uit welke koker kwam het plan, gewoon geplanned door fanatieke idioten of (semi)prof. organistaies met een agenda?
   Want er is nog nooit iets vreemd opgemerkt rond filmpjes van aanslagen, toch? Niet bij 9/11, SandyHook, Boston, Parijs, Brussel etc.

   https://youtu.be/CRZyHUr9YWM

   Succes Jenne

 21. Deze tijd van massacommunicatie geeft jan en alleman de gelegenheid zijn mening al of niet degelijk gefundeerd te lozen. Wat waar is of niet is moeilijk te onderscheiden.
  Nu Wilders ster steeds hoger stijgt . Let wel door de kiezers zelf , gaat de tegenstander over op guerilla. In een dergelijke situatie heeft laatstgenoemde het voordeel de macht en daarbij behorende instituten te kunnen gebruiken.
  Daarom moet je de schrijvers van deze berichten wantrouwen.
  Kijk naar de informatie van de tegenstanders van Trump om hem te stoppen.
  Des te heftiger men tegen Wilders ageert hoe meer hij zal stijgen in de polls.
  Toch is Wilders en andere opponerende partijen noodzakelijk om een verdwaasde en dolende elite te laten oplossen . Immers politici kunnen vanwege hun belangen en vroegere inzet geen veranderingen accepteren en doelen wijzigen. Kortom bevolkingen zijn hun vertrouwen kwijt en dat betekent opruiming en herstel van zaken door anderen.
  De onzekerheid komende jaren is de prijs die daarvoor moet worden betaald.
  Maar het zijn de politici en hun entourage die de veroorzakers waren. Laten we dat niet vergeten.

  1. Waarom, als Geert Wilders het Nederlandse parlement als stront behandelt; waarom als hij rechters voor vooringenomen figuren kwalificeert; waarom als hij het heeft over een ‘NEP-proces’; waarom tenslotte, als hij -last but not least- zich als een dictator gedraagt in EIGEN FRACTIE/Volledig ondemocratisch, heeft deze man zo weinig INHOUDELIJKE WEERSTAND..??! Geblondeerde = Fake-figuur..!?

 22. Diep diep geraakt door hetgeen ik gelezen heb. Is dit allemaal waar, dan staat toch de hele wereld op zijn kop? Hoe kunnen we toestaan dat iemand met zo’n geheime agenda onze belangen gaat vertegenwoordigen in Den Haag. Ik ben vanaf het begin anti-Wilders, maar schrik zo van – in mijn ogen verstandige mensen – die pro-Wilders zijn. Wat is er mis met ons onderscheidingsvermogen? Waarom laten we dit allemaal gebeuren en denken veel laag opgeleiden en sociaal zwakkeren dat hij de profeet is? Ik word er erg verdrietig van en weet me geen raad. Hij is in ieder geval een ‘valse profeet’ en daar dienen we voor op onze hoede te zijn.
  Loek Knippels, sociaal pedagoog en oprichter van het Internationaal Holistisch Centrum.

  1. Waarom, als Geert Wilders het Nederlandse parlement als stront behandelt; waarom als hij rechters voor vooringenomen figuren kwalificeert; waarom als hij het heeft over een ‘NEP-proces’; waarom tenslotte, als hij -last but not least- zich als een dictator gedraagt in EIGEN FRACTIE/Volledig ondemocratisch, heeft deze man zo weinig INHOUDELIJKE WEERSTAND..??! Geblondeerde = Fake-figuur..!?

  2. De tijd zal het leren.
   maar wat mij zo opvalt is de term ‘laag opgeleiden”.
   Ik gebruik deze uitspraak niet want ik weet maar al te goed dat onze grootouders meestal niet meer hadden dan Lagere school en toch waren zij wijs en verstandig.
   Terwijl de z.g. huidige hoog opgeleiden soms nogal dom overkomen doordat velen niet nadenken maar geprogrammeerd overkomen.Dus wat heet?
   Het gaat om levenservaring en aan zichzelf werken en dat leer je niet door hoger onderwijs.

  3. Als nu het Nederlandse parlement de Nederlanders als strot behandeld, Referendum verdrag Oekraïne, Neergeschoten passagiers toestel in de Oekraïne, en dagelijks natte scheten op de Nederlanders los laat.

   De Rechterlijke macht, alle gewenste juridise onderzoeken naast zich neer legt, en niemand boven een bepaalde lijn vervolgt, dus de Nederlandse burgers als stront gebruikt.

   Is het dan niet heerlijk als er dan is iemand, doet er niet toe wie, opstaat, en hun gegooide stront onder hun Eigen de neus wrijft.

   Kom op Guido.J; dat moet je hem toch na geven, zijn er dan anderen die zich eens verzetten, al die hypokriete potloodventers staan er bij en kijken er na.

   @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

   En ik weet ook waarom er niets gaat gebeuren, of kan gebeuren, of mag gebeuren, dat is uit den treure besproken op de laatste Bilderberg bijeenkomst !

   Denk na Nederland is de derde op deze wereld waar geld kan worden gestald, waar honderden bedrijven, daar onder hele grote internationals, staan ingeschreven van wege de lage te betalen
   belasting, dus een tax Heaven.

   Daarom, gaat en kan er niets veranderen, en daarom word hij zo bewerkt, en opgenomen in hun midden, het uiterlijk veranderd in dit geval hoog blond, maar de rest blijft zo als het is, of een nieuwe moord, dat schijnt in Nederland een fluit van een centje te zijn.

   Groet Jenne

 23. Geert Wilders is Zionist.
  Zionisme ontkent een autochtone bevolking haar land om deze namens God (…) te claimen als beloofd land.
  Wanneer je GW steunt ga je dus ook akkoord met landje-pik terwijl men zegt dit juist te doen ter voorkoming van het kwijt raken van het eigen land (aan Marokkanen, negers, Turken etc).
  Op dat moment ben je een contradictie met een hartslag.
  Succes ermee.

  1. Wat U zegt is waar ! maar of Wilders persoonlijk een Zionist is betwijfel ik ten zeerste, dat hij misschien hun belangen zal verdedigen, valt ook nog te bezien, who knows !

   Jenne

 24. Uit de bovenvermelde tekst blijkt ook dat Geert Wilders “gefolterd” is tijdens zijn opleiding in Israël. Dit doet denken aan de opleiding van een katsa zoals beschreven in het boek “The Other side of deception” van Victor Ostrovsky, een gewezen Mossad katsa die in Brussel gestationeerd geweest is.
  Dit wil dan ook zeggen, dat Geert Wilders in de eerste plaats een agent is, in dienst van een buitenlandse geheime dienst. (en zelfs meer dan een gewone “sayan”.) Of dat hij al dan niet zionist is, doet er niet toe. Dit laatste is immers een overtuiging, daar waar fungeren als een agent voor een buitenlandse geheime dienst, een actieve daad is van verraad.

 25. Oh. Geen idee waarom reactie niet geplaatst werd.

  Aan het korte antw. zal het niet gelegen hebben. Was de link geen optie Guido of was het mijn grijzewolvenrodeblomenetc grapje?

  Ik sloot iig af met:
  Jenne succes

  1. We zijn een beetje huiverig met die gekunstelde namen en e-mailadressen; de back-end van de site zette je reactie in ieder geval sowieso al in stand-by.. Ik zal hem daar ook uit halen..

  2. Sorry, had al zo’n vermoeden en bedankt Guido.

   Charles de Mooij, directeur van Het Noordbrabants Museum:‘Maar ik ga straks zeker elke dag even kijken ook om te beluisteren wat het commentaar van de toeschouwer is. Het is belangrijk de positieve en zeker ook de negatieve reacties te vernemen,’ aldus De Mooij, ‘ zodat we alsnog iets kunnen bijsturen.’

   Mmmhh. Leven in de schemerzone. Ietwat sneu maar toch vooral grappig.

 26. Ik kan in die foto van Wilders in zijn jonge waarschijnlijk wilde jaren zo te zien, absoluut geen Indo herkennen, die werden zo genoemd, heb er verscheidene gekend, heb ze in alle graderingen meegemaakt, Molukkers, Javanen, Dajakkers, en zelfs een halve Nederlandse/nieuw Guineaan, inwoner van het grootste eiland van de wereld, allemaal ten diepste verbonden met ons Nederlanders, en onze geschiedenis.
  Wordt Multatulie/Max Havelaar nog wel gelezen, over ons Nederlands Oost Indië, 350 jaar Nederlands/Oost Indische geschiedenis.
  Beetje achtergrond voor onze blonde rakker.

  Jenne

  1. Zei Hitler ook!
   Een van zijn slogans was: ”Gib Mir funf Jahren und Ihr erkent Deutschland nicht mehr”.
   Is ook gebeurt alleen anders als dat men had verwacht!
   Toe maar H,…loop maar achter de rattenvanger aan, komt het dik in orde voor jou!

 27. Wat is er loos met deze site. Hij ligt al dagen stil. Is hij gekaapt door de msn cowboys.
  Dit is ook al zo’n raar artikel met hoe ze Wilders vroeger noemden op school, de neger van Venlo. Dat zou net zoiets zijn als ze onze koning WA de aardappel eter van de Drentse turfstekers genoemd zouden hebben of Rutte de Pinokkio van de Urkse vissers of pechthold het hijgende EU paard. Allemaal onzin dus.

 28. Sterk stuk, hulde!
  De Hegeliaanse dialectiek bij uitstek, in de praktijk.
  Het zionistische framewerk laat zich wel heel duidelijk zien.
  De VS doen aan regimechange op voorspraak van de zionistische kliek aldaar en trappen heibel in het midden-oosten.
  Israel heeft de ambitie om het midden-oosten te controleren, zeker het gebied tussen de Nijl en de Eufraat en dat knapt de VS voor hen op.
  Vervolgens komt er een vluchtelingenstroom op gang die dan door G. Soros naar west europa worden gedirigeerd.
  Dat veroorzaakt de verlangde en verwachte chaos.
  En dan zit daar ’toevallig’ een mannetje die eveneens lid is van dezelfde club die de chaos verder vergroot door de onverdraagzaamheidskaart te spelen maar met een dubbele agenda natuurlijk.
  Maar dat weten al die ‘hoog opgeleide wilders stemmers’natuurlijk weer niet.
  Zo komt op een slinkse manier de NWO tot stand door inderdaad, ordo ab chao!

  1. Mijnheer Rob,

   Heel Europa zit toevallig vol met halve gare Facisten/Zionisten en ander gespuis.
   Maar helaas het is helemaal niet toevallig, lang van te voren in scéne gezet, heel precies uitgedacht, ook met eventuele tegevallers is er gerekend.
   Hun denkraam is zo groot als de wereld, ach we kunnen er alleen maar naar kijken, meer zit er niet in voor ons.
   Ons Referendum lachen ze zich een pukkel om, ben in een balsturige bui lid geworden van Geen Stijl, je mot toch wat als mens !
   groet Jenne

 29. De Geert heeft nog eens van zich laten horen :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-20/geert-wilders-shocking-tweet-merkel-your-hands-are-covered-blood
  Bij Zero Hedge weet men echter niet dat G.Wilders(=katsa van de Mossad) op dezelfde golflengte zit als Angela(IM Erika van de Stasi) als het er op aan komt het Coudenhove Kalergi plan uit te voeren in dienst van de krachten achter de NWO. Het bloed van de slachtoffers kleeft dan ook aan zijn handen. En over de achtergronden van de aanslag :
  http://www.veteranstoday.com/2016/12/20/berlin-terror-attack-the-only-option-for-israel/

 30. geloof=politiek=oorlog.
  En dat wilders aan populariteit wint komt niet door dat hij zo schreeuwt,
  hij is de enige die het probleem met moslims erkent en er over durft te spreken .
  En dat er problemen zijn is nog zacht uitgedrukt .
  Daar komt nog bovenop dat er steeds meer hier naartoe komen en in de watten worden gelegd .
  Het gaat zelfs zo ver dat men de terugkerende jihadisten met open armen ontvangt en aan alle kanten steunt ,in plaats van een mededeling te geven dat 1 maal vertrokken er geen weg terug is.
  Kijk naar de misdaadcijfers wie staan er bovenaan?
  mensen worden wijken uit getreiterd .
  Nederland kent meer dan 500 moskeen,en er worden er ondertussen nog meer neer gezet ,waarom.
  Dat zijn een paar voorbeelden waar de mensen geen reactie op krijgen behalve van wilders .
  Dus als de mensen gehoord willen worden stemmen ze pvv.

  1. John,

   heel juist gezien, de timing is goed, het spel is gespeeld, het kan niet anders of Wilders wordt de verlosser !
   Je kunt het hele wereld gebeuren er bij halen, maar in dit geval gaat het om ons kleine landje, met zijn deels nog autenthieke inwoners, met hun verleden verbonden, en nog steeds geloven in hun waarden.
   We hebben onze kerken en sociale waarden verlaten, het te samen zijn zonder dogma, om de warmte van de anderen te voelen is voorbij.

   We zouden Wilders en anderen niet nodig hebben, als we weer tot een éénheid konden komen, schouder aan schouder geloven dat de toekomst aan ons is, en alleen aan ons is om dit te laten gebeuren, we moeten echt de straat op, laten zien dat we geen levende doden zijn aan dat tuig in den Haag!

   Hier boven staat Tante Rie, plant nog wat Afrikaantjes in haar achter tuin tegen Wilders, het verhaal afmakend, en wordt dan verkracht door een licht getinte man, en later gevonden met een doorgesneden keel.

   Groet Jenne, vrede op aarde, in de mensen sommige een welbehagen.

  2. John, kort door de bocht, voor mij dan, om te stellen dat geloof uiteindelijk oorlog is.
   Zat mensen die in vrede en harmonie en in de goedheid van de meeste mensen geloven. Je kan in de kracht van de natuur geloven, je kan in jezelf geloven, je kan in alles geloven wat je wilt.
   En meestal zijn die mensen die oorlog willen en agressie het meest verwijderd van ‘god’. En ‘god’ is energie, die kan je niet afbeelden of verantwoordelijk maken. Je krijgt een soort ‘neutrale energie’ en jouw wil vormt deze energie in iets constructiefs of in iets destructiefs, want god is alles in een.
   Daarom wordt ook op de wil(skracht) van de mensen, vanuit de ‘manipulatoren’, het meest geprobeerd invloed uit te oefenen.

 31. U schrijft:Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël.

  Beste redaktie, terwijl ik uw artikel lees over GW, kwam ik bovenstaande zin tegen. Was dit kerstdiner niet in 1991 in het oude gebouw van de Tweede Kamer zoals eerder werd vernoemd in de Verklaring? Misschien heb ik het even mis!

  Overigens dank voor dit onthullende artikel en ook voor vele andere artikelen op uw website. Er was altijd iets waardoor ik niet kon warm lopen voor deze politicus, ofschoon hij vaak in mijn visie wel juiste dingen zei. Zo zien we, langzaam maar zeker komt waarheid boven. Wat vaak toch een desillusie, wat een circus! Maar bovenal, wat worden we bedonderd!

 32. Hitler was een verschoppeling voordat hij aan de macht kwam.
  Hitler is zelfs tijdelijk blind geweest door mosterdgas in WO I.
  Zogenaamd joodse financiers hebben Hitler over de drempel naar de macht geholpen.

  Beweerd wordt dat Wilders een miljoen kreeg uit New York. Die gulle gever is vast in zijn nopjes met Wilders zijn uitlatingen tegen Marokkanen. Hoe verhoudt zich dat met de artikelen 362 en 363 wetboek van strafrecht (tot twaalf jaren gevangenis) ? Waarom zijn er zelfs geen vijf leden van de tweede kamer die een procedure op gang brengen om Wilders daarover door de Hooge Raad te laten beoordelen ? (artikel 119 grondwet). Zijn ze te benouwd ? Alle kabinetsleden heben zogenaamd joodse roots en een grote meerderheid van de parlementsleden, maar toch niet alle parlementsleden ? Maar ja, op eentje of twee na wel alle fraktievoorzitters en meerderheden in de frakties.

  Als allen met joodse roots zwart waren dan zou ons kabinet geheel zwart zijn en ons parlement er tamelijk zwart uit zien. Dan zou er een felle storm tegen de “Afrikaanse” overheersing zijn. Dus alle parlementsleden zullen wel benouwd zijn dat ze nooit meer een baan zouden krijgen en de participatiewet in gebanned zouden worden. Daarom zelfs geen drie procent van de parlementsleden echt tegen Wilders. Wij zijn aan deze vreemde overheersing en plundering uitgeleverd.
  .

 33. Volgens mij hebben alle politici belangen die niets met de Nederlandse burgers te maken hebben. Of dat nou een zetel in het Europees parlement is, een topbaan in het bedrijfsleven of overheid, iedereen heeft een eigenbelang die prevaleert boven landsbelang. Tegenover Wilders/Israel vinden we DENK/Turkije of SP/Marokko. Ik ken heel wat mensen die moslim zijn en wanneer je in discussie gaat krijg ik regelmatig radicale standpunten te horen. Als ik vervolgens zie hoe politiek correct Nederland andersdenkende burgers behandelt als oud vuil dan is het voor mij geen moeilijke keuze waar ik op ga stemmen. Daar verandert dit artikel helemaal niets aan.

 34. Dat noem je controlled opposition. Mensen, Wilders doet niets voor de Nederlanders, ik hoop dat men dat door heeft voordat men toch gaat stemmen op een wolf in schaapskleren.
  “Wij dragen Jeruzalem allemaal in ons bloed en onze genen. Wij leven en ademen Jeruzalem, omdat de waarden van het oude Israël de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn Israël en Israël zit in ons.”
  Geert Wilders
  http://www.hpdetijd.nl/2010-09-08/wat-wilders-gaat-zeggen-op-ground-zero/
  https://brabosh.com/2010/12/02/geert-wilders-israel-vecht-onze-oorlog-tegen-de-islam/

 35. Wie zich zo vreselijk druk over Trump maakt, zou zich beter over Wilders moeten ‘ontfermen’. Kijk en ‘huiver’ werkelijk bezopen… Wilders is niet loyaal aan Nederland, maar aan Israël (ook de FN, VB, AfD, FPÖ..) o.a. 1:02, 3:22 en 15.00 min. https://www.youtube.com/watch?v=iYiGsAoYzDg
  Hij is een deel van de deceptie en het erge is dat hij nu dat Trump aan de macht is, op de Trump-trein springt…haha. Dat de VS Israel ‘steunt’ is omdat er net zoveel joden in de VS leven als in Israel. Trump zal niet blind zijn en het verschil tussen orthodoxen en zionisten herkennen en dat IS een uitvinding (van Israel en zijn hulpjes en voor het chaos in het midden-oosten hebben gezorgd) is om Israel aan een Groot-Israel te helpen, dus een zionistische uitvinding is. Alleen of die het kan tegenhouden…?
  Verder lijkt Wilders op de foto hier boven meer op Katja Schuurman dan op Trump! 🙂

  1. MISSCHIEN IS HET IN DIT VERBAND EVEN GOED OM EVEN TE KIJKEN, NAAR DIE GROTE KUDDE WOLVEN IN SCHAAPSVACHTEN, DIE iSLAM HEET, OF DE PROGNOSE DAT BINNEN AFZIENBARE TIJD 1/3 VAN Nederland ISLAM AANHANGERS ZIJN, ‘T IS MAAR WAT JE WILT.
   JENNE

  2. Jenne, die ‘campagne’ tegen het Islam is alleen VOOR Israel. We moeten allemaal moslims haten, dat Israel vrije gang heeft.
   WILDERS is in dienst van Israel (AGENT) en hij zegt het zelf…hij doet alles voor Israel en heeft er zelfs jaren geleefd. FOUTE BOEL, zeker weten! groetjes.

  3. Misschien gaat het niet zozeer om de moslims die een respectabel plekje hebben gevonden in de nederlandse samenleving.
   Misschien is de ongeorganiseerde egoïstische roversbende, die denkt overal recht op te hebben, die maar al te vaak een strafblad hebben, die ook nooit meer terug kunnen naar hun thuisland, het werkelijke probleem. Kijk wat er op dit moment gebeurt in Zweden, hoe muttie Merckel het verpest door fatsoenlijke moslims. Wir schaffen was????

  4. mc, Hoe het is is het, maar alles is te prefereren boven de Islam, kijk in landen waar ze al duizende jaren heersen, een dagelijkse terreur, op alles wat anders is, in de pres oorlogs tijd ben ik in veel van hun landen geweest, nou nee daar zou jij niet kunnen leven, en ik ook niet, kijk hoe ze ons Europa verruïneren, nee dat is niet te tollereren, groet Jenne

  5. @ MC

   inderdaad FOUTE BOEL 🙂

   @ Jenne moslim landen kun je zeker wel leven heb dit zelf ondervonden. Het gaat om de imam die zijn zegje doet en een ieder goedgelovige denkt dit waarheid is. Hetzelfde geldt hier voor een dominee die verdoemenis uitspreekt over ‘zijn’ gemeente

  6. Achter deze “immigraties” (van waar dan ook) gaat veel meer schuil. Een insider aan het woord :
   “Insider Foretold Mass Migration in 2006 March 1, 2017
   Brief_history_of_the_future-Attali.jpgIn a book Henry Kissinger called “brilliant and provocative..difficult to dismiss,” Jacques Attali confirms that the Illuminati bankers are imposing a hideous “Brave New World” on mankind, one divorced from goodness, truth or reality.
   In his futuristic tome, A Brief History of the Future (2006) Illuminati insider Jacques Attali, a Jew, spoke of third-world hordes engulfing the West.’Ever more numerous masses will hurl themselves at the gates of the West. They already number hundreds of thousands every month; that figure will increase to millions, then tens of millions.’
   The United States will be the most popular destination and ‘In twenty years, the Hispanic and African-American populations will almost constitute a majority in the United States.’
   Atali also foresaw a surveillance state where “our i-phones send data to the NSA,” and Christianity is pitted against Islam. Clearly Atali was no clairvoyant. He had access to the blueprint.
   – See more at: https://www.henrymakow.com/attali.html#sthash.BzMgn7vG.dpuf
   Het komt er dan ook op aan een onderscheid te maken tussen de handlangers zoals de Geert en de samenzweerders aan de top van piramide.

  7. @Jenne

   imam’s worden ook ‘aangestuurd’ is genoeg op internet over te vinden en eens te kijken waar deze ‘haat’ imam’s vandaan komen.

  8. Madeloes, zoek geen excuses, mijn Kiné een Aramèen, hun volk woonde 5 duizend jaar in Syrië, Iran, Jordanië e.a. landen zij spreken de taal van Jesus, Elôi, elôi, lema Sabachthani, God, God, waarom heb jij mij verlaten, hun schrift is één van oudste, gebruikt door het grote Perziesche rijk, deze man Mahi genaamd heeft mij verteld dat dit kwaad niet meer te stoppen is, deze op bloedbeluste mensen, zijn losgebroken uit hun isolement, waarin God hen had geplaatst, en alleen God kan hun stoppen, hij zegt jullie hebben niet echt meegemaakt waar mensen toe in staat zijn, nou ja één van de vele verhalen.
   Madeloes wil je mij zeggen waar je als Europese vrouw, op jouw wijze gekleed, en jouw religie volgent kunt leven, in een door Moslims bewoond land, heb zelf gezien hoe smerig minderheden met een andere religie worden gekleineerd en weggezet, je mag niet generaliseren, maar het is niet aan mij om te onderscheiden.
   Jenne

  9. @ Jenne

   voor mij zijn het geen excuses, het is hoe ik het ervaren heb en heb vele malen interessante discussies gevoerd uiteraard heb ik me zover ik het van belang vond aangepast uit respect voor het land en de mensen waar ik was. Het meest onrespectvolle dat ik heb meegemaakt is in Israël waar mensen elkaar op straat bespuwen om hun geloof.
   Zoals Sub Rosa heeft aanhaald dat de invasie uit ‘moslim landen’ een doel dient is een ander verhaal en wederom ‘aangestuurd’.

  10. @ Jenne

   wat ik namelijk net zo kwalijk vind is dat ik wordt aangeklampt door een wildvreemde meneer in een tuincentrum en deze in huilen uitbarst verteld dat hij terminale kanker heeft en de dominee de hel voorspiegeld wat een angst had deze meneer.

  11. Madeloes,

   Vele mensen begrijpen niet, of willen dit niet begrijpen, dat onze geschiedenis wordt afgehakt als een hoofd, van zijn basis denken, er vind een verwoesting van onze civilisatie plaats, van ons terug grijpen, op een gebeurtenis, die de basis vormde van onze samenleving.
   denk hier maar aan, ten minste als je het wilt begrijpen.
   Jenne

  12. Madeloes,

   heb je ook gevraagt waarom de Dominée hem dit voorspelde, en wat hij zo al op zijn kerfstok had, dit zijn natuurlijk suggesties.
   Jenne

  13. Sub Rosa,

   heb je je wel eens afgevraagd waarom ze allemaal zo graag bij die Blanke broeders en sisters willen wonen, om dat wij delen, om dat wij naïf zijn, en verwachten dat zij dit ook zouden doen, no way, iets opbouwen kunnen ze niet, ze maken van alles een zooitje, de gemakkelijkste weg, dat is hun weg, de volkeren die prachtige civilisatisch hebben gebouwd, worden stelselmatig, uitgeroeid, de Klein Aziatische cultuur volkeren zijn het ergste verkracht en misbruik door de Turcomanen, waar toe ook de Khazaren behoren, de residuen van die eens bekwame volkeren staan op uitsterven, dat schijnt er niet toe te doen, we blijven aannames en halve waarheden verkopen, Jenne

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.