Advertentie

Geert Wilders is de Mol…!!


Wilders jeugdfoto

x

x

Geert Wilders is de Mol..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

In 2010 maakten de filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan een documentaire over Geert Wilders.. Want wie is deze vreemde, voor velen controversiële man toch, die man met dat radicaal geblondeerde haar..? De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

September 2010: de PPV gedoogpartij gaat het CDA en VVD mogeljik maken, zonder de PVV te regereen. De achterdocht op het gezicht van Wilders bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..
September 2010: de PPV gaat als ‘gedoogpartij’ het voor CDA en VVD mogelijk maken, te regeren. De achterdocht die hier op het gezicht van Wilders te lezen is, bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..

Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.

Er is opvallend weinig heldere aandacht in de media, voor de achtergronden van Geert Wilders. Terwijl zijn impact, ook economisch, toch zeer dominant is. Geert Wilders is een bewezen seculiere, vrije zionist en is afkomstig uit het (neo)liberale gedachtegoed. Een geloofsovertuiging is het zionisme niet, het zionisme beschrijft een seculiere extreem harde nationalistische liberale Joodse staatsinrichting, met géén enkele tolerantie voor andersdenkenden. Het is een keiharde politieke richting, waarbij het Jodendom geen enkele voorwaarde is. Hoe vreemd dit ook mag klinken..! De verklaring over Wilders’ uitlatingen in

Kwint de Roos brief WILDERS

De jeugd van Geert Wilders in Venlo, als ‘De neger van Venlo’..
Dat Geert Wilders het op school niet makkelijk had, bewijzen vele verhalen uit zijn Limburgse thuisbasis Venlo. Hij zou door mede-scholieren ‘de Neger van Venlo’ zijn genoemd, zo bevestigen deze bronnen uit het verleden van deze geblondeerde Limburger. Deze bijnaam zou voortkomen uit zijn Indische afkomst. Het was al  in de eerste klas van de lagere St. Mattheusschool in Venlo, dat Geertje regelmatig door een groep jongens in een hoek van het schoolplein werd gedreven. Want hij was ‘anders’ en met ‘andere kinderen’ weten jonge pestkoppen op school wel raad.. Oud-klasgenoot Kas Verhoeff weet het nog goed: “Sjefke, een populaire jongen bij ons in de klas, begon Wilders voor ‘neger’ uit te maken en al snel deed iedereen mee. Geert was gewoon het pispaaltje zoals iedere klas wel een pispaaltje heeft.”

geert-wilders potlood neusHoe deze Sjefke erbij kwam om Wilders ‘neger’ te noemen, weet Verhoeff niet meer. Maar Ludde Gubbels, een gepensioneerd leraar van deze school, heeft wel een vermoeden:  “Wij hadden op school, en überhaupt in de stad Venlo, vrijwel geen allochtonen. En daardoor vielen de Indische gelaatstrekken van Geert Wilders extra op. Natuurlijk is iemand van Indische komaf geen neger, maar probeer dat een kind maar eens uit te leggen.” Zonder succes probeerde de school dit pesten te stoppen. “Het was eigenlijk niet te doen”, legt Gubbels uit. “Je kon wel streng optreden op het schoolplein, maar dan kreeg hij het op weg naar huis extra hard voor zijn kiezen.”

Leerplichtambtenaar
Vervolgens volgde Geert Wilders MAVO-onderwijs op het Venlose Sint Thomas College, waar het pesten stevig doorging. Wilders kwam regelmatig bont en blauw thuis en op deze school werd alleen nog maar over hem gesproken als ‘de Neger van Venlo’. Dit leidde tot een zeer hevige pubertijd, waarin Wilders vaak spijbelde om deze pesterijen te ontlopen. Leerplichtambtenaar Trees Hupkens zorgde ervoor dat Wilders toch zijn MAVO-diploma haalde. Hupkens hierover: “Hij luisterde naar niemand meer, niet naar z’n ouders, zijn leraren, en vaak ook niet naar mij. Dag in dag uit praatte ik op hem in dat hij geen neger was, maar hij had zich helemaal afgesloten.”

Het lukte deze leerplichtambtenaar toch om Wilders zelfs zijn havo-diploma te laten halen, maar daarna hield hij het echter voor gezien. Hupkens: “Ik heb hem nog even gevolgd vanaf de zijlijn, maar hij heeft eigenlijk geen echte opleiding meer afgemaakt. Hij is niet verder gekomen dan een paar juridische vakken en een cursus over sociale verzekeringen. Hij werkte liever op een augurkenfabriek dan dat hij nog een keer de kans liep om gepest te worden. Mijn ogen vielen dan ook uit mijn kop toen ik hem jaren later ineens op tv zag als Tweede Kamerlid.”
 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. En volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus. “Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit. Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort..!”

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…?

Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

Het kerstdiner en de schriftelijke verklaring..
Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!

Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen? Maar laten we er ook even om lachen. (Met dank aan Peterd.H. voor de tip) Een prachtige imitatie van Ronald Goedemondt die ‘Onze Geert’ zo prachtig neer zet.

Is de heftige verklaring van Mw. De Kwint juist..?
Deze Mw. De Kwint is inmiddels overleden, waarmee de controverse over dit ‘kerstverhaal’ blijft hangen. Is het waar..? Je maakt toch niet ‘zomaar’ een schriftelijke verklaring.. Toch? Hier de argumenten die pleiten vóór de authenticiteit van het verhaal en de verklaring van de dronken Wilders. Op 15 mei 2007 schreef Emile Fallaux in Vrij Nederland dat ze een brief hadden ontvangen van een hoge ambtenaar die schreef: “… de internationale veiligheidsdirectie van Buitenlandse Zaken ‘ongeveer een formatieplaats nodig had voor het beantwoorden van (soms zeer gedetailleerde) vragen van Wilders over met name het Midden-oosten. Hoewel we dat niet echt konden bewijzen was het duidelijk dat hij veel vragen toegespeeld kreeg van de Israëlische ambassade.”

Op 10 april 2007 schreef de Volkskrant: ” … Feit is wel dat Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker had die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’
pvv wilders bordIn diezelfde weken verscheen in ‘De Telegraaf’ het bericht dat de AIVD Wilders zou hebben geschaduwd, omdat hij wel erg vaak naar de Israëlische Ambassade langs ging. En dat hij daar vaak langs ging, ontkent Wilders niet.

Vrij Nederland: ‘Wilders heeft intussen aangegeven dat hij de Israëlische ambassade minstens 1x per maan bezocht. En dat die relatie was ontstaan in de periode dat hij VVD-woordvoerder voor buitenlandse zaken was.’ Elliot Wagschal heeft bevestigd dat hij Tweede Kamer-medewerker was van Wilders, maar doet daar geen inhoudelijke mededelingen over..!

Het totaalbeeld is dus in overeenstemming met het verhaal van de Kwint’s, over Wilders dronkemansverhaal. De Kwints noemen ook de naam van een andere getuige van het gesprek: ene A. Ament. Er zijn slechts twee mensen in Den Haag die zo heten, dus welke journalist belt hier achteraan..? En stel nu eens dat de Kwints dit verhaal zelf bedacht hebben. Wat zou hun motief kunnen zijn? Of als ze voor anderen werken: voor wie zou dat dan zijn? Wie zou een dergelijk opzetje maken..?

De Israëlische agenda van Geert Wilders
Israël zal een belangrijk onderwerp zijn in Fitna II, een volgend knutselwerk van Geert Wilders, die dat verklaarde in een interview met de Israëlische krant Haáretz. In hetzelfde interview laat Wilders ook weten weinig heil te zien in een Palestijnse staat en spreekt hij lovend over de extreem-nationalistische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. Kortom, Geert Wilders toont zich keer op keer zeer loyaal aan Israël, en dan vooral aan de meest conservatieve stromingen in dat land.

Ook ontvangt Wilders financiële steun uit Israël en van pro-Israëlische groepen uit de VS. Wilders doet daarmee niets illegaals. Toch is het op zijn minst pikant dat een politicus die zo allergisch is voor de (vermeende) dubbele loyaliteit van islamitische Nederlanders, zelf zo kritiekloos achter het beleid van een ander land aanloopt. Ook mag het opmerkelijk genoemd worden dat de PVV, die een voorstander is van een verbod op buitenlandse financiering of bestuurlijke invloed van moskeeën, zelf niet transparant is over haar buitenlandse geldbronnen.

De koppeling tussen Zionisme en Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom nauwelijks meer. Het Zionisme is daarmee één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld.
De koppeling tussen Zionisme en de staat Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom niet of nauwelijks! Zoals we hier Joe Biden zien verklaren, bij een staatsbezoek van de Amerikaanse vice-president aan Israël. Het Zionisme is daarmee verworden tot één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld. (klik op foto voor artikel)

Wilders en Israel
Dat Wilders nauwe banden heeft met Israel is al langer bekend. Hij doet daar zelf overigens ook niet erg geheimzinnig over. Hij heeft er twee jaar gewoond en heeft het land naar eigen zeggen de afgelopen 25 jaar minimaal 40 keer bezocht. Hij heeft er een groot politiek netwerk en heeft bijvoorbeeld de voormalige premier Sharon vele malen ontmoet. VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ?

“Geert Wilders heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land”, aldus John Manheim (CIDI) in de Volkskrant. Toen Wilders nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat, had hij dus meneer Elliott Wagschal als werknemer in dienst, die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade en ging hij ooit voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten..!

Wilders verklaarde destijds:”De VVD doet het doorgaans goed onder Nederlanders in het buitenland. In Israël wonen tienduizend Nederlanders, die ik wil laten weten dat de VVD er is voor de joodse kiezer.”

Tijdens de presentatie van zijn film ‘Fitna’ in Jerusalem gaf Wilders blijk van zijn emotionele verbondenheid met Israel. Hij verklaarde: “We all carry Jerusalem in our blood, in our genes. We all live and breathe Jerusalem. We talk Jerusalem, we dream Jerusalem. Simply because, the values of ancient Israel have become the values of the West. We are all Israel, and Israel is in all of us.”

Wilders: “Wij dragen Jeruzalem in ons bloed; in onze genen. We leven en ademen Jeruzalem. We spreken Jeruzalem en we dromen Jeruzalem. Eenvoudig doordat de waarden van het oud-Israël, de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn allemaal Israël, en Israël leeft in ons allemaal.”

Geert Wilders en zijn afkeer van de Palestijnse zaak..
En zo heeft Wilders weinig geloof in een Palestijnse Staat.Wilders liet deze denigrerende opmerking door Haaretz opschrijven:”My personal belief is that there is a two state solution for the Palestinians. One of those states is called Jordan.” (‘Mijn persoonlijke mening is dat er twee-staten-oplossing is voor de Palestijnen. Een van die staten heet Jordanië’). Hiermee spreekt hij feitelijk zijn voorkeur uit voor de zogenaamde driestatenoplossing, waarin de Palestijnse nationaliteit en identiteit keihard wordt ontkent. Volgens deze visie wordt de Gazastrook geannexeerd door Egypte en (het resterende deel van) de Westelijke Jordaanoever door Jordanië.

Wilders verklaart in hetzelfde interview met Haaretz dat hij ‘geschokt’ is over uitspraken van Obama, die bij een bezoek aan Caïro sprak over een nieuw begin in de relatie met de islamitische wereld. Obama riep Israël op om de bouw van nederzettingen te stoppen en refereerde aan het lijden van het Palestijnse volk. Volgens Wilders gaat Israël, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen moeilijkere tijden tegemoet…

Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is...
Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is…

Daarnaast toont Wilders vooral affiniteit met de ultra-rechtse partijen in Israel die pleiten voor etnische zuivering. Zo is Wilders lyrisch over de ultra-conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Avgidor Lieberman. Wilders noemt hem in het interview met Haaretz een intelligent, sterk en slim politicus. Lieberman is voorstander van een groot Israël waarin voor Palestijnen geen plaats is. In 2004 kwam hij met een plan om Israël etnisch te zuiveren, in 2006 betitelde hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas als niet van belang. Door de kleine linkse partijen in Israel wordt hij betiteld als een racist en fascist.

Toen Wilders zijn film Fitna in Jerusalem presenteerde, sprak hij daar op uitnodiging van parlementslid Aryeh Eldad, die de laatste verkiezingen de vlag van de Nationale Unie vertegenwoordigde, een partij die vindt dat Israël etnisch gezuiverd moet worden door het vertrek van Arabische Israëli’s, eventueel onder dwang. Eldad is een revisionistische zionist die een groot voorstander is van de nederzettingenpolitiek en niet in vrede met de Arabieren gelooft. Zelf liet Wilders overigens tijdens een kamerdebat in januari 2008 weten dat de Palestijnen wat hem betreft de Sinaï in konden worden gedreven en in december herhaalde hij: “Knikker de hele bende maar de Sinaï in”.
wilders sinaiPopulisme..
In het PVV-verkiezingspamflet verklaart de PVV in het buitenlands beleid meer aandacht te willen besteden aan mensenrechten. Hartstikke mooi, maar het is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig en je reinste populisme, wanneer de PPV tegelijkertijd Israël zo kritiekloos volgt. En inzake het Midden-Oostenbeleid van Wilders mag de PVV-fractie weinig problemen hebben, want de feodale Wilders is immers heer en meester binnen de PVV, waarvan Wilders… het enige lid is..!

Maar of de achterban van de PVV de pro-Israëlische, ultra-rechtse standpunten van de partij steunt, is nog maar de vraag. En preciés daar zit voor Wilders het probleem. Uit een enquête die in december 2007 werd gehouden, bleek dat het merendeel van de PVV-aanhang weinig op heeft met Israël. 39% van de PVV-stemmers vond toen dat Nederland Israël niet zou moeten steunen wanneer het land zou worden aangevallen. Bij alle andere partijen waren er minder tegenstanders van steun aan Israël.

Financiële steun

Barack Obama mocht zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president..
Barack Obama mocht -zoals alle presidenten voor hem- zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president in 2008…

Wilders steunt Israël en krijgt op zijn beurt financiële steun vanuit Israël, zo meldde een correspondent van ‘De Groene Amsterdammer’ “In Israël wordt flink voor Geert Wilders gecollecteerd.” Ook vanuit de Verenigde Staten ontvangt Wilders steun van pro-Israëlische en/of anti-islamitische organisaties. In Amerika bestaat zijn aanhang volgen Ronny Naftaniel (CIDI) vooral uit republikeinse, conservatieve joodse kringen waar veel geld zit. Naftaniel: ”Zowel in Amerika als in Israel begeeft Wilders zich in geaccepteerde extreem-rechtse kringen.” Even googlen leert dat Wilders steun krijgt vanaf veel buitenlandse sites, waaronder Atlas Shrugs, Jihad-watch, Samizdata.net, Yidwithlid, GatesofVienna. En ja, om al die ‘buitenlandse belangstellenden’ te informeren levert de PVV tegenwoordig ook haar nieuwsbrief in het Engels..

De beweging in de VS, die volgers stimuleert om zich in Israël te vestigen of om het te bezoeken, heet AIPAC (American-Israëli Public Affairs Committee) is een zeer zware en uiterst controversiële Zionistische lobby, gezeteld in de VS. Deze organisatie doneert en financiert pro-zionistische bewegingen zoals die van Wilders. Ze helpt financieel, spioneert er wereldwijd lustig op los en is in de VS de grootste Joodse lobby-club, voornamelijk gefinancierd door Amerikaans-Joodse grootbankiers, in en rond zakencentrum Wallstreet.

Wilders wordt o.m. sterk gefinancierd door AIPAC’s David Horowitz De laatste is een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, conservatief, anti-islamist, anti-socialist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby die vecht voor waar-ie-in-gelooft; voor puur eigen gewin… En ook dat lobbykantoor van Horowitz ligt toevallig bij Wallstreet, New York City.

 

wilders jeugd en nu

x

Buitengewoon onfrisse vermenging van belangen door een volksvertegenwoordiger..!
Een deel van deze giften zijn bedoeld voor zijn juridische verdedigingen in rechtszaken; dit geld komt volgens de Volkskrant binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. “Dat vind ik buitengewoon onfris”, oordeelt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht in de Volkskrant. Nehmelman: “In veel landen, zoals Duitsland en Groot-Brittannië, zijn buitenlandse giften verboden. Je wilt uitsluiten dat buitenlandse krachten het binnenlandse beleid beïnvloeden.”
En de Groningse hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga verklaart in de Volkskrant.“Pas als een donateur een tegenprestatie verlangt, is er formeel een probleem, maar in Nederland kunnen we ongeoorloofde afhankelijkheid echter niet vaststellen, omdat we de geldstromen niet kennen.”

Hajo Meyer 713 pix

En zo is er straks zomaar ineens sprake van Zionistisch-buitenlandse inmenging..
Relevant is dan ook de vraag in welke mate conservatieve geldschieters uit de VS en Israël invloed hebben op de standpunten van de PVV. Stel je voor dat Wilders minister wordt in een volgend kabinet. Misschien zelfs premier; dan is het toch van essentieel belang te weten in welke mate zijn beleid vanuit het buitenland wordt beïnvloed. Dat hoeft niet alleen relevant te zijn voor het Midden-Oostenbeleid van de partij, maar ook wanneer het gaat om het beleid ten opzichte van Iran of zelfs wanneer het gaat om de vrijheid van meningsuiting.

herzl zionisme anti semietismeZo hield Wilders, die zich anders graag profileert als strijder voor de vrijheid van meningsuiting, zich opvallend stil toen Mark Rutte suggereerde de ontkenning van de holocaust niet meer strafbaar te stellen. Wanneer Wilders consequent was geweest, had hij Rutte gesteund, maar hij hield zich gedeisd, ongetwijfeld om zijn geldschieters niet voor het hoofd te stuiten…! Maar ook de opvattingen van de partij over de islam zouden verklaard kunnen worden uit de banden van Wilders met ultra-nationalistische partijen in Israel die een grote aanhang hebben onder de Joodse kolonisten, vaak religieuze zionisten of revisionistische zionisten.

Zo hebben deze partijen in Israël, net als de islamisten van Hamas overigens, er alle belang bij om van het Midden-Oostenconflict een religieus conflict om heilige grond te maken. Intern gebruiken deze partijen het in de strijd met seculiere krachten en in de onderlinge propaganda-oorlog tussen Israël en Palestijnen wordt dankbaar gebruik gemaakt van extremistische uitspraken die aan weerszijden worden gedaan.

Nahum Sokolow zionisme hitlerZionisme als schuilmantel voor Rothschild-overheersers..
Het verhaal van de Khazaren, die de Rothschilds voorbrachten, die op hun beurt voor het Rothschild-Zionisme verantwoordelijk zijn, speelt hier wel degelijk een rol. Kijk naar de heftige uitspraken die Auschwitz-overlevende, wijlen Hajo Meyer deed over Zionisten.. Het is een dekmantel voor overheersing en heeft NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS met Jodendom te maken, aldus niet alleen Meyer.

Wil je meer lezen over de achtergronden van het Zionisme, dat feitelijk het Jodendom misbruikt voor haar camouflage-activiteiten, evenals de wereldwijde valse-vlag-operaties, om hun agenda te verwezenlijken, dan raden we je aan om deze twee artikelen te lezen.. Het eerste (HIER) vertelt de historie over het ontstaan van het Zionisme in het Oekraïne van zo’n 100/125 jaar jaar geleden. Daar waren de Khazaren/Bolsjewieken verantwoordelijk voor… het overvallen van reizigers en.. het afnemen van hun reispapieren en.. identiteiten.. Zo waren zij in staat, onder het mom van een andere identiteit, berovingen en verwoestingen te plegen, en zelf buiten schot te blijven. Komt het je bekend voor..? Zie je het Zionistische DNA-patroon..?

zionisme stop = vredeToen Tsaar Peter tegen hen probeerde op te treden, was dát meteen het einde van diens macht, omdat de Bosljewieken zich tegen hem keerden en hem ten val brachten. De macht van deze Khazaren breidde zich sinds die tijd alleen maar verder uit en resulteerde in het Rothschild-imperium, dat achtereenvolgens de VS verorverde, via het stelen van de US-dollar en toen de staat Israël liet ontstaan als ‘veilige haven’ voor Zionisten. (het tweede artikel HIER)

Zionisten, die door de wereld veelal als échte Joden worden gezien, maar dit zelden zijn..!! Lees je in over dit enorme onderwerp en kijk eens naar de illustraties die we hier afbeelden..Hoe is het mogelijk dat Joden vragen om aandacht voor dit verhaal, dat voor de onwetende in de wereld zo vreemd over komt.. Zionisme IS toch het streven naar de staat Israël..? Jazeker, maar daarbij is Israël slechts een camouflage, een perfecte schuilplaats voor de wereldheersers-achter-de-schermen. Nogmaals: dit heeft NIETS met het Jodendom te maken!!

Ordo ab ChaoVooral het verhaal van Albert Pike is in dit verband in één woord fascinerend en bizar.. (lees hierover in dit artikel bij onze collega’s HIER) Deze Amerikaanse generaal is één van de oprichters van de Klu Klux Klan, was een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen?

Zitten we inmiddels niet in WO III? Pike werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars.. Orde uit Chaos, ‘Ordo ab Chao’..!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Albert Pike zionisme

Fitna2
Hoe staat Geert Wilders, met zijn grote bewondering voor het Zionisme in dit verhaal…? Waarom draagt hij het niet uit, maar spreekt er wel in het geheim over. In het buitenland bijvoorbeel..

Is het tegen deze achtergrond, dat in de ogen van Wilders, de staat Israël de ‘voorhoede’ van het Westen is en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel moet zijn van Europa tegen de oprukkende ‘islamiseringsgolf’…? Kijk naar deze uitspraak van Albert Pike.. Wil Wilders, vanuit deze beweging, in zijn volgende film ‘Fitna 2’ aandacht besteden aan Israel èn de islamisering van Europa. Hoe onschuldig is deze bizar-geblondeerde man eigenlijk..? Is Wilders de mol? In het interview met Haaretz zegt Wilders over zijn plannen voor de nieuwe Fitna:
”The film will demonstrate that the fight against Israel is not territorial, and hence Israel is only the first line of defense for the West. Now it’s Israel but we are next. That’s why beyond solidarity, it is in Europe’s interest to stand by Israel.”

Vert. “De film zal aantonen dat het gevecht tegen Israël niets te maken heeft met de territoriale grond. Israël is de slechts de eerste verdediginglinie van het Westen. Nu is het Israël, maar straks zijn wij aan de beurt. Daarom is het in het belang van Europa, om zich náást Israël op te stellen.”

We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders, geïnspireerd en bekostigd door conservatieve krachten in Israël en de VS. Of de Rothschild Zionisten, zoals David Icke ze consequent noemt.. Verdiep je in dit facet van Wilders’ achtergrond en je zult versteld staan van toch wel enge overeenkomsten, tussen zijn beloftes en loze retoriek en die van de Zionistische-Rothschild-wereldheersers..!

loesje pvv afrikaantjesHet politieke sprookje van Wilders..
En even terug op de grond in eigen land; ondertusssen blijf de PVV, Wilders’ partij, maar aan populariteit winnen. Hoe harder Wilders schreeuwt, des te groter zijn gevolg, zo lijkt het. Bij verkiezingen zou de PVV nu 33 zetels halen, waarbij natuurlijk de vluchtelingencrisis koren op de molen is voor de geblondeerde praatjesmaker van de PVV. Het is de op één na hoogste score ooit. En ja, veel mensen zien Geert Wilders als de redder van Nederland, de man die Nederland gaat behoeden voor uitlevering aan Islam en vluchtelingen.

Maar waar staat Wilders wérkelijk voor..? Op de Facebookpagina van Alternatieve Media Nederland staat een lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden. En wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man..! Het is vooral en keihard een verdraaiing van de feiten, die het programma van de PVV ‘inhoud’ lijkt te geven. Zo denkt de gemiddelde PVV-stemmer, dat er veel schort aan de ouderenzorg, DOORDAT we nu meer vluchtelingen opvangen! Of… DOORDAT Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten i.p.v. in Nederland…

We raden je aan deze lijst eens goed te bekijken; zeker wanneer je ná dit artikel nog de neiging blijft houden, op de éénmanspartij van Wilders te gaan stemmen.. Deze man is een dictator al binnen zijn partij, getuige de openbaarmakingen van Wilders gedrag en houding door oud-PVV-kamerleden als Brinkman, Bontes en Van Klaveren.

Kortom, kijkend naar het totale plaatje van de wijze waarop Wilders zijn partij, de PVV, leidt, dan komt daar een totalitaire leider tevoorschijn, die geen tegenspraak duldt.. Waarom dat is? Omdat Wilders’ plannen kennelijk zódanig zijn, dat hij ze niet aan veranderingen en inspraak onderhevig wil doen zijn.

Als we kijken naar Wilders’ achtergrond en zijn jeugd, dan begrijpen we waarom dat is. Dát hij dus een verborgen agenda uitvoert, die met zijn verblijf in Israël en het Zionisme te maken heeft, is dan ineens een heel reële optie geworden.. Trek zelf je conclusies en kijk door de fratsen van deze vreemd-geblondeerde man heen..

 

 

Advertentie

573 thoughts on “Geert Wilders is de Mol…!!

 1. Ja een mooi stukje maar zo lust ik er nog wel meer. Er is geen ene partij in Nederland die eerlijk en de waarheid verteld maar om dit kabinet weg te krijgen hebben we hem wel nodig en ik zal op hem de partij stemmen om dat ik al te veel ben gekort door de dieven bende die er nu zit Rutte Samson Pechtold en de rest. Ik zit met een als gat van 9 maanden dat kost mij 9000 euro dit jaar kassa ik kan nergens te recht je moet het maar uit zoeken zelf word er verteld wel miljarden voor de gelukzoekers die er geen ene moer voor doen ik heb 45 jaar gewerkt.
  Het is dat het maar weet ik word hier in mijn eigen land gediscrimineerd niet deze golf die er nog aankomt ook.

  1. Jah Jammer dat je denkt dat een man als wilders het verschil zal kunnen maken . Ik denk dat als we met z’n allen wegblijven bij de volgende verkiezingen er een vele malen sterker signaal wordt afgegeven, namelijk dat we de hele politieke santekraam als failliet beschouwen, dat we een nieuw systeem nodig hebben en het oude niet meer van een wettelijke basis voorzien . Want uiteindelijk is dat wat we doen bij de verkiezingen, hadden we namelijk werkelijk invloed op het te voeren beleid waren de verkiezingen allang verboden.

  2. Marcel, dit zullen de mensen zeker niet gaan doen, psychologisch gezien zegt het hun niks !

   Ze willen hun stem gebruiken om een protest uit te brengen, ze zijn het uiteindelijk zat, heeft lang geduurd, now why not, erger kan het niet worden

  3. WIJ hebben een nieuw systeem nodig, maar de beleidsbepalers hebben daar geen boodschap aan. Het gaat toch perfect zo. De rijken worden rijker en Europa op de rand van de afgrond. Alles volgens plan. En ook Trump zal dit niet gaan veranderen, ook hij is een vriendje van de Zionisten.

  4. @ jenne
   Ach beste jenne je krijgt wat je vraagt , dus ga je stemmen ben je mede verantwoordelijk voor de rotzooi die het nu is .Op wie je ook stemt, het enige dat je doet is een wettelijke basis verzorgen voor de politici die een eed aan de koning afleggen en NIET aan het volk wiens vertegenwoordigers ze zeggen te zijn , hoeveel duidelijker wil je het hebben?

  5. Marcel, ik heb ooit één maal gestemd, en wel op de CPN, de partij van mijn vader, op Marcus Bakker, heb toen Nederland en zijn politiek zo van uit mijn ooghoeken gevolgt, en nooit meer gestemd, om de reden die jij nu noemd, ik heb er wel veel van gekend de pseudo socialisten, aéllemaal een paar jaar universiteit, en zich daar titels door dachten te kunnen toe eigenen, werden vaak wethoudertjes door hun gladde babbel, en sommigen via vrienden in de gewestelijke polit bureau’s burgemeester, vreselijke oppurtinisten !
   mijn generatie hebben ten minste nog het provogebeuren laten leven, en laten zien hoe het ook kan, maar het klootjes volk, hebben het er over het krukje onder je vandaan te trappen, nu een goede verstaander heeft genoeg aan een melkkruk met één poot, groet Jenne

 2. Ik zou graag de werkelijke strekking van dit relaas willen weten, is het voor of tegen, X, dat eeuwig durende opspitsen van de Joden, in Joden, Zionisten, Khazaren, zonder Joden geen Zionisme.
  In mijn mooie Amsterdamse jaren, nooit het onderscheid hoeven, of moeten maken tussen de roots van mensen met wie wij leefden, het deed er niet toe, wij waren Amsterdammers. Mijn conclusie over de politieke partijen is, als volgt, de grieseligste grijse muizen club, is de PVDA, deze pseudo socialisten, zijn het gevaarlijkste, er bevinden zich ook de meeste mensen uit de minderheden onder hen.
  De rest ja dat heb ik de laatse zeg 60 jaar kunnen constateren, doen de politiek als een zakken vullers vak, zonder de minste ideologie ! Wat zij met ons doen, ons constant misbruiken, moeten wij dat is wel heel duidelijk, het zelfde met hen doen, stemmen op de tegenpool, ook van ons politieke gevoel, jammer dan, dus op mister X.
  Net op Nu Jij kunnen constateren wie daar de grote baas is, de Zionist eigenaar van USA kranten, en burgemeister van New York ! Ik vind dat Nederland, en ook Europa teveel Joodse, of Joodse Zionistische bewindslieden telt, voor hun ware percentage inwoners van en Nederland, en Europa. Ik ben geen anti semiet of iets anders anti, maar wel 1000% pro Nederland cq Europa, Nederlanders cq Europeanen, ik vind het genoeg zo, alles gebeurd half gebakken, zelfs die arme vluchtelingen worden door die vies peuken gebruikt voor hen politieke plaatje.
  In dat fijne Turkije, worden de Christenen opgesplitst, de mannen verdwijnen, de vrouwen en kinderen worden verkocht, ja nu 2016, het zelfde maar op een iets andere wijze als met de genocide op die arme Armeniers. Ik weet het wordt een beetje drammerig, daar voor mijn excuses, maar ik wil jullie maar waarschuwen, voor dat zieke zooitje, groet Jenne

  1. Zonder Joden geen zionisme.. Wat wil je daar mee zeggen.. Zonder wanttoknow geen Jenne..? 😉

  2. Bedankt voor je waarschuwing Jenne, maar volgens mij is Israel zo’n beetje koploper als het om genocide gaat. Ik ben er wel voorstander van om te stemmen op een partij die met haar standpunten het meest overheen komt met mezelf. Als je dus een langdurige uitkeringstrekker of een penionaris bent danwel een gezin met kinderen hebt en geen boven modaal inkomen hebt of met zijn tweeen werkt, dan moet je dus niet op de PVV stemmen. Zij hebben in hun beleidsplan staan om te korten op langdurige uitkeringen. Pensioenen aan te pakken en de kinderbijslag en gezinstoeslag te korten.

  3. Dat het Zionisme is geboren en voort gekomen uit het Jodendom, de voorlopers waren de Boljewiki, uit eindelijk bestaat het al veel langer, het begon bij de Kiboutz bouw, op het schiereiland de Krim, daar zou de eerste Joodse zionistische staat ontstaan.

   Niet boos op mij worden, maar ik ben meer als begaan met dit onderwerp, om dat dit de ommekeer in onze politiek kan betekenen, en het is jouw WTK, jij hebt uiteindelijk altijd het laatste wooerd, groet Jenne

  4. Steef 3.2

   Ik weet niet wat voor indruk ik bij je heb achter gelaten, maar ik weet dat je geen verwachtingen moet hebben van welke politieke partij ook, en volkomen op je zelf, en je kleine leefkring bent aangewezen.
   Kijk voor uit, neem wijze beslissingen, en geniet van de kleine dingen in je leven, en in de natuur.
   Ik heb ooit één maal gestemd, maar het is niet zinvol, daar kan Marcel je wel het één en ander van vertellen.
   Vriendelijke groeten Jenne

 3. Kortom stop met scholen waar kinderen onder dwang bij elkaar worden gezet en zo vanzelf hun eigen onmacht wat ze aanleren vanuit het systeem gaan botvieren op andere kinderen wat zich uit in pesten.

  Als mensen gewoon aardig en vriendelijk waren geweest tegen de jonge Wilders had het allemaal heel anders kunnen lopen.

 4. Hallo Guido,

  thanks voor je heldere artikel, geeft weer licht in de duisternis.
  Dat Wilders een engerd is was mij allang duidelijk.Ik vond/vindt hem eigenlijk vergelijkbaar met Hitler.
  Zijn achtergrond kende ik niet. Zeer verhelderend, lettelijk.

  groet Lia

  1. Dank Lia, het was vooral het geniepige gezichtje van de man; de verborgen agenda, die half-zichtbaar is. De populistische verhalen om stemmen te winnen.. Klik eens door op de link naar die FB-artikel, waarin je zijn kiezersbedrog zult zien.. Praten en anders doen..! (Alternatieve Media Nederland)

  2. Vreemd dat jij hier nog intrapt, die Media foto shopping, met Putin gebeurd dagelijks het zelfde, jij weet als geen ander de negatieve kracht van de media, denk daarbij aan gladio projecten, of yes we can van de puppit Obama,
   ik heb heel lang geleden met hem en anderen gesproken, ja het is een bevlogen man, als Fortuyn en van Gogh, en er zijn er meer gelukkig !

  3. @Parabola alias Monica,

   Daar gaan we weer!Je moet er eens mee stoppen.Jouw meneer Hitler heeft
   de 2e wereldoorlog op zijn geweten met 60 mil.slachtoffers.Jouw meneer Hitler heeft 6 mil.Joden,zigeuners,homo’s, etc.,vermoord,en jij komt hier steeds weer met het verhaal,dat het allemaal niet zo was ,en dat de schuld niet bij hem lag,maar bij dat geboefte uit USA en Engeland.Het is erg jammer ,dat je als Duitse deze vernedering onder ogen moiet zien,maar het wordt wel een keertje tijd,Monica.
   Ik in ieder geval hou NIET van Holocaust ontkenners en Hitler vereerders!!

  4. Tja, beste Cedar, ik dacht ook altijd als jij, grotendeels te onrecht, blijkt nu. Ik had tot mijn 40ste geen enkel idee, dan dat wat ik dacht nl dat wat jij denkt. 🙂
   Maar ik moet bekennen dat de medaille altijd 2 kanten heeft en in dit geval zijn feiten gewoon feiten die ons allen dichter bij de waarheid kunnen brengen, en dan kun je de parallellen zien met het huidige wereldgebeuren. Voor het geval dat je het nog niet door zou hebben…er zit systeem achter en dat al heel lang…maar goed volgens jou moet ik dan maar stil zijn, en het niemand laten weten?
   Waarom?

  5. Kijk naar feiten en niet naar meningen.

   In Auschwitz was gratis mondheelkunde, een bordeel, een bibliotheek, een postkantoor, een voetbalveld, een cultuurhuis….in een vernietigingskamp?

   De officiers mess was op nog geen 60 meter van de vermeende gaskamers?

   Er zouden, alleen al in Auschwitz, 1 miljoen!!! mensen zijn vergast en gecremeerd. Het duurt 2 uur om een lijk te cremeren x 1 miljoen = 2 miljoen uur/ 4 (Auschwitz had 4 kleine ovens voor crematie) = 500.000 uur / oven

   500.000/ 365/ 24 = 57 jaar…. en dat zonder onderhoud o.i.d.

   In Treblinka, waar 800.000 mensen zouden zijn vermoord en in massagraven zouden zijn gedumpt, heeft minitieus bodemonderzoek plaatsgevonden m.b.v. grondradar. Wat is er gevonden? HELEMAAL NIETS, niks, nakkes, nada, knots, niemandal, rien!

   Hitler werd door de zionisten in het zadel geholpen. Daarna verried hij ze door de bankiers het land uit te gooien, de geldcreatie weer in eigen hand te nemen, met als onderpand: De Duitse Arbeidskracht!
   Daardoor werd Duitsland binnen 3 jaar opnieuw een hele grote wereldspeler.
   En daarom moest Duitsland (opnieuw) als voorbeeld worden gesteld.
   Het moest Mentaal, Fysiek en Spiritueel met de grond gelijk worden gemaakt.
   Generaties lang moest er een schaamtegevoel over een eens zo trots volk worden gegenereerd over iets dat nog niet eens de halve waarheid is geweest.

   Ik durf te wedden dat Hitler er voor heeft gezorgd dat West-Europa gevrijwaard bleef van het communisme (ook door de zionistische Joden in het leven geroepen…)

   Ik pleit niemand vrij. Een oorlog is het ergste en het meest barbaarse dat kan gebeuren in een mensenleven.
   Maar de overwinnaar bepaalt de geschiedenis. En de DAADWERKELIJKE geschiedenis is vaak veel genuanceerder ofwel compleet anders dan die in onze, door de zionisten gecensureerde en op dogma’s gebaseerde, geschiedenisboekjes staat beschreven.

  6. wat an argie hier beschrijft hou ik zeer wel voor mogelijk waar, op basis van docu materiaal dat ik tot nu toe gezien heb.

  7. An Argie/Parabola en Hyper Alert.
   Ik zou me kapot schamen om dit hier zo openlijk als reactie neer te zetten.
   Als ik het tegenspreek (wat ik al eens gedaan heb) wordt ik afgemaakt omdat ik de geschiedenis niet zou kennen.
   Ik zelf heb meer dan driehonderd films en docu,s en de beelden zeggen meer dan genoeg en ook zijn er genoeg getuigen verklaringen.
   Natuurlijk was er een tandarts en een post kantoor ikzelf heb ook in dienst gezeten en daar waren ze ook voor de militairen en mensen die ten dienste van het regime stonden.
   Maar om dan dit zo te schrijven is in mijn optiek buiten alle perken en je trapt overlevenden en nabestaanden op hun ziel.

  8. Hoe zouden jullie reageren als ik ga zeggen dat de Russen geen Duitse vrouwen hebben verkracht toen ze Berlijn veroverden?
   Zou dat zijn omdat de Einzats gruppen in Rusland zulke lieverdjes waren of zou het vergelding geweest kunnen zijn voor wat zij daar hebben gedaan zoals baby,s doodslaan tegen de kleppen van vrachtauto,s of is dat ook niet gebeurd en waar zijn al die mensen ineens gebleven die in kuilen werden gegooid en doodgeschoten?

  9. het onnoemelijke leed dat absoluut heeft plaats gevonden in wo2, binnen en buiten de kampen, daar ben ik met 2 nog levende getraumatiseerde ptsd shell shock ouders nog steeds dagelijks getuige van, genoeg van mijn vader en en moeder gehoord over bijvoorbeeld joodse buurtjes die even afgehaald werden met toestemming van en door toedoen van onze Eigen overijverige volksregister ambtenaren, de Grote IBM Database waar we het inmiddels weer zo druk mee hebben, onder het mom van eindeloos digitaliseren, zonder veel weerstand van enige betekenis. je moet lezen wat er staat Arnold.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanslag_op_het_Amsterdams_bevolkingsregister_1943

  10. biohazard database tagging afstempelen afschrijven van human resource goedkope arbeids vitamine batterijen in flex uitzend werkkampen die na gebruik weg gegooid mogen worden, bezielde levende wezens hebben Een uitgebreid Groot ProBioLevensVerhaal te vertellen, name calling afstempelen Deleten en in een hokjeshoekje trappen na karakter moord is het kenmerk van elite bulderberg misbruikgebruikers geweld in opdracht van een valse god van het gouden kalf, vandaar dat ze ons willen veranderen in gechipte gelei achtige biomassa eenheden die je digitaal met 1 druk van de knop kan uitzetten, door social engineering zijn wij inmiddels getraind om elkaar dat aan te doen, met het grootste gemak rücksichtlos gewetenloos gespiegeld naar het voorbeeld van onze ‘grote’ leiders.

   http://www.thefreedictionary.com/biohazard

  11. En Oradour sur Clane in Frankrijk is dan ook niet gebeurd en de restanten die je nu nog kunt zien zijn dan zeker gezichts bedrog of zo?
   La Copole in Frankrijk waar door gevangenen in een berg ruimtes uitgehakt zijn bestaan ook niet natuurlijk en die mensen hadden het natuurlijk ook zo goed?
   Dit zijn tastbare bewijzen net zoals in Italie de grotten waar ook een massa slachting heeft plaats gevonden waar jaren later Priebke in Latijns Amerika voor is opgepakt en berecht omdat hij het ook toe gegeven had.
   Ik kan hier erg boos om worden want het is gewoon hersenloos gelul.

  12. Grappig om te zien hoe de cognitieve dissonantie zijn werk doet hier. Als het niet in het ( aangeleerde) p[laatje past dient het hard onderuit getrapt en met argumenten als : zo zielig voor de overlevenden,hoe durf je de geschiedenis te betwijfelen, etc etc ……
   En dat door “doorgewinterde truthseekers”??? dat is pas een schande en ongepast voor een ieder die werkelijk de waarheid zoekt. Stel jezelf eens de vraag waarom het ter discussie stellen van vrijwel alles legitiem is behalve als het over de zogenaamde holocaust gaat , dat is bij wet verboden om te onderzoeken . Dat alleen al zou voor elke rechtgeaarde vrijdenker een reden moeten zijn zich er juist in te verdiepen. Maar nee zij die daar een voortrekkers rol in spelen moeten worden neergesabeld, niet met daadwerkelijk onderzochte argumenten maar op de mens zelf! schande Cedar. Er rijzen wel degelijk vragen over de legitimiteit van de beschreven geschiedenis , en dan niet van één deeltje ervan ,maar van alles, immers de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar!! Dat garandeert ten alle tijde een vertekend beeld!
   Een onderzoek naar welke vreselijke gebeurtenis in het verleden dan ook kan nooit een belediging zijn voor waarheidslievende nabestaanden. Zij , en juist zij , zouden dat moeten toejuichen en ondersteunen, zo niet blijven ze voor altijd in hun slachtofferrolletje die hen is toegekend.

  13. Arnold,
   Zal ik dit stukje wat Arend heeft gepost onder een ander draadje, voor je vertalen?
   “Soms hebben mensen een vaste geloof die heel sterk is. Als ze geconfronteerd worden met bewijzen die tegen hun ‘vaste geloof’ zijn, kunnen de nieuwe bewijzen niet geaccepteerd worden. Het zou een extreem oncomfortabel gevoel kunnen scheppen, de zogeheten cognitieve dissonantie. En omdat het voor zulke mensen belangrijk is hun vaste geloof te beschermen, gaan ze rationaliseren, negeren en zelfs ontkennen, wat niet in hun ‘plaatje’ past.”

   Jammer Arnold, ik neem het voor even weer terug, dat je nooit je ‘deur’ helemaal sluit. Volgens mij heb je je nog nooit goed in kunnen verdiepen, omdat er heel veel alleen in het Engels is, en dat is, zo veel ik nog weet, niet makkelijk voor je. Is niet erg, maar hou er rekening mee.
   Ennuh…don’t shoot the messenger 🙂

  14. Marcel.
   Onderzoek akkoord maar dan wel gedegen en pas uitspraak na bewijs te kunnen overleggen of iets wel of niet is gebeurd.
   An Argie schreef:In Auschwitz was gratis mondheelkunde,een bordeel,een bibliotheek,een postkantoor,een voetbalveld,een cultuurhuis…In een vernietigingskamp?
   En vooral omdat An Argie vraagtekens zet waarom dat in een vernietigingskamp zou zijn zegt al veel.
   Op de meeste kazernes waren en zijn nu nog steeds dergelijke voorzieningen voor de militairen en anderen die op dergelijke kazernes werken.
   Misschien hebben gevangen bv ook wel van het zwembad gebruik gemaakt maar dat zegt niet zoveel omdat het misschien wel een vermaak voor de bewakers kon zijn en misschien hadden ze wel plezier als er een verdronk (ik weet het niet maar het zou kunnen).
   Militairen hebben ook training nodig vandaar misschien het voetbalveld en ontspanning natuurlijk.
   Als deze voorbeelden dan genoeg zijn om de holocaust te ontkennen terwijl je zelf vraagtekens zet bij waarom zo iets er zou zijn dan ben je volgens mij behoorlijk ver van het paadje af.
   Dus onderzoek ja uitspraak na onweerlegbaar bewijs meer vraag ik niet.

  15. Arnold,
   ooit van de ‘ghost army’ gehoord? Ik wist dat ook nog niet, kwam ik net tegen…hou je vast 😉
   “Ze opereerden net als bij een roadshow: Bouwden voor enkele dagen op het slagveld hun namaak (attrappes) op en trokken dan verder.”

   http://motherboard.vice.com/de/read/wie-aufblasbare-gummi-panzer-und-gefakte-gefechtsgerusche-die-nazis-narrten-204

   En hier nog een paar van een reeks gefakte foto’s van Duitse soldaten in Rusland.
   http://historyworldwar2-bodong.blogspot.nl/2011/01/fake-pictures-of-german-brutality-in.html

  16. Parabola.
   Ook nu hou ik die zogenaamde deur nog steeds open en blijf ik in de discussie mee doen.
   En wat zijn dan volgens jou die zogenaamde bewijzen?
   Ik weet dat dit onderwerp bij jou gevoelig ligt en ik heb al meer geschreven dat niet alles wat in de geschiedenis boekjes staat klopt integendeel zelfs.
   Niet elke Duitser kan aansprakelijk gesteld worden voor misdaden omdat er ook goede Duitsers waren en zijn.
   Ja er is een Boycot geweest van Duitse producten door joden,Hitler is voor het karretje gespannen van industielen/bankiers,ook heeft het Haavara project bestaan wat joden de mogelijkheid gaf Duitsland te verlaten dus je ziet dat ik heel ver met je mee kan gaan alleen wat hier gebeurd op zulk zogenaamd bewijs is gekkenwerk.

  17. Ja Parabola daar heb ik kennis van en het was zelfs een Nederlander die het opgericht heeft.
   Zij zouden ook taken verrichten zoals gevangenbewaarder in Quantanamo Bay en allerlei andere niet zo frisse operaties. het is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 100000 man.

  18. Parabola.
   5.15.
   Andersom is ook het geval velen zullen iets als bewijs zien als dat hun opvattingen sterkt.
   En wat betreft mijn engels doe nou niet of ik achterlijk ben en het niet zou begrijpen maar dat heb ik al eerder met jou meegemaakt wanneer ik je tegenspreek dan ga je mensen lopen afzeiken en kleineren wat meer over jou dan over mij zegt.
   En wat betreft mijn kennis och laat anderen daar maar een oordeel over geven.

  19. Ik weet (inmiddels) dat de leugen regeert.
   En net als wat dhr. Wiersum zegt: “als het bij wet is verboden iets in twijfel te trekken…
   Mensen die de afgelopen decennia naar waarheden hebben gezocht zijn stuk voor stuk (publiekelijk) afgemaakt.
   Dit mag niet in twijfel worden getrokken.

   Hollywood is, net als de rest van de westerse media, in handen van Zionisten die dit ongelofelijk aan het uitmelken zijn. (There’s no business like shoah business)

   Waar echter bijna niemand over spreekt is de Auschwitz Aktions Gesellschat, het grootste chemische complex (24 km2!!) ter wereld in die tijd.
   Dit moest inderdaad worden bemand door goedkope arbeidskrachten.

   Ik heb ook nooit beweerd dat er geen (onbeschrijfelijk) menselijk leed is geweest. Ik heb nooit beweerd dat er geen misdaden (tegen de menselijkheid zijn gepleegd).

   Maar iedereen heeft verhalen moeten aanhoren van lampenkappen van mensenhuid, zeep van vet van mensenresten en wat al niet voor een onzin meer.

   Bekijk het in het perspectief, denk zelf na en neem niet zomaar iets voor zoete koek aan.

   Waaraan is Anne Frank gestorven?
   Hoe was de infrastructuur in Duitsland in 1944-1945?
   WIE wilden er nu DAADWERKELIJK oorlog? Roosevelt, Churchill en Stalin waren alledrie zionisten.
   Ooit gehoord van operation keelhaul?
   Waarom moest een atoombom op Japan waren gegooid, terwijl dit land al voor 80% was vernietigd (op 5 plaatsen na! – Die waren speciaal voor de atoombom gespaard gebleven – Hiroshima, Kokura, Kyoto, Yokohama, en Niigata. Nagasaki was niet eens een doelwit.)

   En tot slot.. hoeveel “holocausts” zijn er geweest en WAAROM ALLEMAAL met het getal 6 miljoen?

   http://rediscover911.com/holohoax-a-15-year-olds-school-report-exposes-holocaust-lies/

   http://libertyfight.com/2013/response_to_holocaust_essay_coverage_and_haaretz.html

   En wanneer zelfs sites die feiten hierover verkondigen die niet in lijn zijn met de dogma’s, wat blijft er dan over van “Vrijheid van meningsuiting! – Zeker alleen als het in dezelfde lijn ligt.”

   http://web.archive.org/web/20131101000931/http://www.thebritishresistance.co.uk/guest-writers/2601-holocaust-or-holohoax-20-amazing-facts?eprivacy=1

   Er zijn steeds meer mensen die weten en spreken over de tyfus epidemie in Polen en Duitsland in de periode 1943 – 1945. Maar bekijk het onderstaande eens en val om van verbazing WIE deze epidemie veroorzaakt heeft.

   http://www.fpp.co.uk/History/General/PolishReport1943.html

   Je kunt zeggen van Hitler wat je wil: Hij heeft nooit aan chemische oorlogvoering gedaan, terwijl dit gemakkelijk had gekund. Er wordt beweerd dat hij zelf een atoombom ontwikkelde en dat Amerika net iets sneller is geweest. Ik betwijfel dit…

   http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=17575

   En dan zou AH mensen vergassen?

   Weet je wat veel simpeler zou zijn geweest? Net als wat generaal Eisenhower heeft gedaan met de Duitse soldaten NA W.O.II. (Door een naam te veranderen van P.O.W. naar D.E.F (Disarmed Enemy Forces) hoefden de geallieerden zich niet meer aan de conventie van Genève te houden.

   Je kunt de mate van civilisatie meten aan hoe er met krijgsgevangenen wordt omgesprongen….Dit zijn feiten. Geen meningen..

   Van alle krijgsgevangenen van de Duitsers keerde meer dan 90% na de oorlog huiswaarts.
   Van alle krijgsgevangenen van de geallieerden keerde minder dan 10% na de oorlog huiswaarts.

   Maar ja.. geschiedenis wordt inderdaad geschreven door overwinnaars, die hun eigen wreedheden alleen kunnen vergoeielijken door de “vijand” als nog veel barbaarser af te schilderen middels propaganda.

  20. Arnold,
   dat ligt niet alleen bij mij gevoelig, dat zou bij iedereen gevoelig moeten liggen. Snap je dat? Iedereen die voor de waarheid gaat en niet voor leugens. De grootste deceptie ooit.
   De meeste Duitsers die weten daar helemaal niets van. Die geloven dat Duitsland een schuld draagt, met alle gevolgen van dien in Europa. Het b.v. onvoorwaardelijke toelaten van vluchtelingstromen. En als iemand zegt dat dat zo niet kan, is die een nazi.
   Weet je het ging zelfs zo ver in D met de mindcontrol, dat er anti-Duitse campagnes in de 70er jaren van linkse bewegingen ontstonden. Met leuzen als ‘Duitsland verrecke’ en ‘Harries do it again’…dus nog eens bombarderen, op een genocidale manier. Zo gebrainwasht…en nog steeds, dat deden o.a. mensen die later politici zijn geworden. Fischer, Roth, Dittfurth, Schily, Schröder…
   Niemand komt op het idee het weg te halen blijkbaar.
   http://www.fotocommunity.de/pc/pc/display/29648176

   Maar goed ik hou op, maar ik wil graag dat iedereen ophoudt mij met Duitsland te verbinden. En steeds voel ik de ‘haat’, dat is ook discriminatie, waar nog niemand aan heeft gedacht. Ik ben maar half Duits en geen enkel iemand van mijn familie heeft ook maar iets met de oorlog te maken, en al zeker niet met het vernietigen van joden. Dus.

   Vergeet niet, Judea heeft in 1933 de oorlog aan Duitsland verklaart, wereldwijd. En Theodor Herzl schreef in 1896 het boek ‘der Judenstaat’…

  21. Mooie boel, men is dus achterlijk als men een vreemde taal niet helemaal goed kan begrijpen??
   Je moet niet voor mij denken Arnold.
   Ik lees ook liever in mijn eigen taal, inmiddels ook het Nederlands, dan in een vreemde. Komt beter binnen, is makkelijker en duidelijker.
   Ik weet dat immers van jou, dat Engels niet je stokpaardje is.

  22. @ arnold
   Gegeven de manier waarop je een ommezwaai te zien gaf in je denken over een platte aarde , wil ik je een voorstel doen. Probeer een zelfde houding eens uit op het onderwerp van de jodenvervolging, wellicht zul je merken dat ook daar vragen opborrelen die een antwoord behoeven , een antwoord dat nu niet gegeven kan worden door de geschiedenis. Dat wil niet zeggen dat er niet vreselijk geleden is door vele mensen, het zegt alleen iets over de wijze waarop en door wie. Ook zegt dat niet dat de concentratiekampen een soort van vakantiekolonies waren, wel dat de omstandigheden misschien wel anders waren dan ons word voorgehouden . En ja dan rijst de vraag waarom is dat!

  23. Getverdemme,wat een stelletje zeer onfrisse lieden hier.Holocaust ontkenners en Hitler vereerders.Ze zijn niks beter dan die vuile nazi’s.
   Guido,het zou je sieren,als je dit soort barbaren weert van je website.het draagt niets bij aan welke discussie dan ook!

  24. @ cedar
   Sinds wanneer is het ter discussie stellen van iets een pertinente ontkenning ervan? Dat is een voor mij geheel nieuwe voorstelling van zaken , maar oke voor jou genoeg om te vragen om sencuur? Nee dan ben je dus pas een lekkere jongen. Jij staat waarheids vinding in de weg met je bekrompen kijk op de zaak. Waar is je open mind gebleven?

  25. 5.21.
   minuutje 7.13 er zouden geen foto,s,video materiaal authopsie rapporten zijn en we moeten maar afgaan op wat de Russen zeggen.
   Hoeveel foto,s wil je hebben,en de beelden van stapels lijken is dat dan allemaal fake?
   Natuurlijk zijn er geen authopsie rapporten wanneer je de lijken direct in een oven verbrand.
   En al die oorlogsmisdadigers uit de kampen die zijn voor de lol naar Latijns Amerika gevlucht?
   Adolf Eichman heeft geen joden transporten enkele reis naar de ovens georganiseerd maar dat waren plezier reisjes toch?
   Josef Mengele was gewoon een kamp arts en heeft geen experimenten op voornamelijk tweelingen gedaan maar was gewoon een goede dokter toch?
   Vandaar dat ik een video heb waar een moeder verteld dat ze haar eigen baby uit zijn lijden heeft geholpen door het kind onder een kussen te verstikken omdat het kind met enorme pijnen had te maken nadat Mengele een of ander goedje had geinjecteerd en deze vrouw het niet langer kon aanzien is dat dan allemaal onzin?

  26. Cedar, wat doe jij dan op deze site?
   Je wilt toch helemaal niets weten..toch?
   Ikke wel, de waarheid.
   Of tenminste bewust worden van de leugens, die over de mensheid worden uitgestrooid en niet alleen bij de oorlogen.
   Dus ga eens mijn vragen beantwoorden onder 5.5, voordat ik Guido vraag jouw beledigende reacties onder 5.4 te verwijderen 🙄

  27. Zelf heb ik het kamp Dachau twee maal bezocht. Het meest schrijnende dat ik daar tijdens mijn eerste bezoek tegenkwam, was een Israëlisch vlaggetje in een herdenkingskapelletje.

   Waarom vraagt niemand zich af wat de reden is, dat alleen het ‘heilige’ getal van zes miljoen slachtoffers nooit in twijfel mag worden getrokken. Het aantal slachtoffers van andere origine mag men wel ter discussie stellen. Dit is toch wel heel vreemd. Ik heb voor Argusoog in 2010 een artikel geschreven, waarin ik ook met dezelfde soort informatie kwam als an argie. Prompt kreeg het team van Argusoog een mail van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI), waarin we werden gesommeerd de tekst betreffende de holocaust aan te passen. Het artikel heette overigens “Wie zijn de werkelijk uitverkorenen?”. Het heeft tot in België veel stof op doen waaien. Ook HPDeTijd besteedde er zelfs aandacht aan. Zie: http://www.hpdetijd.nl/2010-03-22/de-holocaust-is-overdreven/

   Op 19 mei 2011 heb ik voor Argusoog Radio een interview gehad met Gilad Atzmon, een in Israël geboren jazzmuzikant. Hij woont nu in Engeland en wil helemaal niets meer te maken hebben met Israël en het Jodendom. Het interview is via de volgende link na te beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=YNUun6Y-3Fo

   Er zijn historici die zelf onderzoek hebben gedaan naar hetgeen er tijdens WOII in Duitsland gebeurde en op grond daarvan met andere bevindingen komen, dan de medialeugenmachine en de geschiedenislessen ons hebben verteld. Men noemt hen revisionisten. Een aantal van hen heeft voor het naar buiten brengen van de resultaten van hun kritisch onderzoek in de gevangenis gezeten. Zie: http://www.revisionists.com/revisionism.html

  28. @Marcel,
   We hoeven helemaal niks ter discussie te stellen,wat betreft de 2e wereldoorlog en de Holocaust!!Ik heb in mijn leven ,net zoals Arnold ,alles gelezen en bekeken,aangaande deze onderwerpen.Je hoeft mij niets te vertellen hierover.Ik had van jou toch wel iets anders verwacht,Marcel.
   Maar ja,als je zelfs de platte theorie aarde aanhangt,ben je ,wat mij betreft wel een beetje van het padje af geraakt.Dit soort mensen,die dit verkondigen(ook een zekere oldenkamp!),zijn doodziek.Vind ik!!

  29. Marcel.
   Ik ben het met je eens dat naar alles gekeken mag/moet worden.
   Maar om nu te gaan schrijven dat de holocaust niet bestaan zou hebben op feiten waar je zelf vraagtekens bij zet vind ik schandalig.
   Daarom doe pas een uitspraak als je dat onweerlegbaar kunt bewijzen en niet eerder om mensen niet op hun ziel te trappen.
   Hier ging het over de holocaust en dan worden daar weer heel andere dingen als onderbouwing bij gehaald wat totaal niets met de moord op de joden te maken heeft zoals in punt 5.23.

  30. Arnold, natuurlijk zijn er miljoenen mensen overleden, polen, russen, duitsers, noem maar op. Een foto is een krachtig middel mbt manipulatie.
   Als jij ooit dood gaat, neem ik een foto van je, en zet eronder…dit is Hans. Hij wist alles over de Engelse taal. Helaas hebben Turkse buurtjongens hem vermoord, omdat zij vonden dat hij Turks moest leren….ik bedoel maar 🙂
   Het ga je goed…ik ben even om de hoek.

  31. @ arnold
   Omdat een aantal van de vreselijke zaken waar zouden zijn , zijn ze dat niet per definitie allemaal. En een stapel lijken zegt niets over de doodsoorzaak tot je dat hebt onderzocht. Er zijn zoveel leugens over ons uitgestort en juist op dit terrein zou alles waar wezen ?? Kom op open je ogen doe onderzoek, en zie waar de schoen wringt. Dat wil niet zeggen dat alles pais en vree was beste Arnold maar wellicht ben jij met de rest toch behoorlijk om de tuin geleid. Het is lastig zoniet vreselijk pijnlijk om te zien dat je hele wereldbeeld aan gruzelementen geslagen wordt, maar als je werkelijk wakker wilt worden , moet je ook met je voetjes op het koude zeil stappen en niet blijven sudderen in je warme bedje. Prescot Bush was een van de grote financiers van het nazi duitserijk, jaja de opa van george w ,hoe dacht je anders dat Hitler zo snel een zo moderne en grote legermacht kon bekostigen? Daaruit volgt dus ook dat hij medeplichtig gesteld mag worden aan de door jou vermeende misdaden door ome Adolf en consorten( waarvan ik op geen enkele wijze wil suggereren dat die niet gepleegd zijn, ik stel de grootte ervan wel ter discussie)Wist je dat het aantal slachtoffers van b.v. auswits 3 maal is bijgesteld naar beneden toe omdat het anders bewezen niet haalbaar was een dergelijk aantal lijken te verwerken? Wist jij dat de gaskamers , waarvan wordt gezegd dat ze werden gebruikt om de joden te vergassen geen gasdichte deur hadden? En dat de dakluiken waarvan nu wordt gezegd dat ze werden gebruikt om het gas door naar beneden te gooien ,op luchtfoto’s van de geallieerden niet terug te vinden zijn? En dat als er dus luchtfoto’s waren uit de tijd dat het kamp in werking was, was er dus ook bekent wat voor een kamp dat was en hoefde ze niet zo geschokt te reageren toen ze het bevrijden gingen. Dat ze er nu wel opzitten en dat dat na de oorlog is gedaan? Zo zijn er vele inconsequenties in het verhaal te vinden , wat het niet in zijn geheel onwaar hoeft te maken , maar wel aandacht behoeft.Het was natuurlijk wel een pracht van een propaganda mogelijkheid!

  32. Arend.
   Ik denk dat je me nu wel een beetje hebt leren kennen.
   Ook ben ik een voorstander van goed onderzoek(onafhankelijk).
   Je praat over het getal van 6 miljoen en dat dat niet in twijffel getrokken mag worden.
   Laat ik het dan anders zeggen ook al ZOUDEN het er maar 10 geweest zijn dan waren dat ook 10 mensenlevens en elk mens dat door vergassing om het leven is gebracht is er 1 teveel.
   Daarom nogmaals feiten zijn cruciaal maar doe geen vroegtijdige uitspraken op grond van half onderzoek/bewijs.

  33. Marcel.
   Ik ben al een hele poos bezig om je duidelijk te maken dat ik ook prijs stel op onafhankelijk onderzoek en dat ik dus open sta voor alles.
   Stel ik schrijf duidelijk stel dat het niet waar is dan neem ik dat van je aan ALLEEN ALS DAT ONOMSTOTELIJK BEWEZEN KAN WORDEN en dat is tot op heden niet het geval vandaar dat ik ontkennen voorbarig vind waardoor mensen gekwetst kunnen worden meer niet.

  34. @ cedar
   Bij deze “We hoeven helemaal niks ter discussie te stellen,wat betreft de 2e wereldoorlog en de Holocaust!!” Heb je je wat mij betreft helemaal uit de discussie verbannen.
   @ arnold
   Nergens zeg ik dat de holocaust NIET is gebeurd, ik vraag me slechts af of de geschiedschrijving daaromtrent wel betrouwbaar is en werkelijk de gebeurtenissen van toen weergeeft. Ook vraag ik me af waarom onderzoek bij wet verboden is en zelfs door mensen als jij onetisch wordt bevonden. Stel je eens de vraag , waarom zou je op grote schaal je dwangarbeiders vergassen?

  35. Gewoon zo maar een aantal vragen.
   * Waarom is Prescot Bush niet gehoord in de neurenberg trials?
   * Waarom is de show met de lampenkap de gedroogde hoofden en de jodenvetzeep opgevoerd , en terwijl bewezen is dat het propaganda betrof nog steeds onderdeel van de bewijslast van de misdaden begaan door de nazis?
   * Waarom werd er door de geallieerden als een haas alle hoge nazis een vrijgeleide gegeven naar de states om daar verder te gaan met het ontwikkelen van wapens en farmacie?
   * waarom zijn er in auswitch vebouwingen aangebracht na de bevrijding waarvan nu wordt beweerd dat het altijd zo is geweest?
   Zo kan ik nog wel even door gaan , maar ga zelf eens spitten met een open mind . Laat eens alle vooringenomenheid( op gelegde gedachten) los en doe eens onderzoek. Niets , maar dan ook helemaal niets is precies zo als ons voorgeschoteld wordt!

  36. Kijk naar de Neurenbergse processen.
   Dit was geen onderzoek naar waarheidsbevinding. Dit was niets anders dan een farce. (Het was trouwens de laatste keer dat er op het Europese continent “rechtszaken” zijn geweest onder het gewoonterecht en niet onder het civiele of continentaal recht – Dit heeft een reden: mensenrechten vallen onder het gewoonterecht!)

   http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Webera.html

   Aan waarheidsbevinding is nooit gedaan. Er was een agenda van de Rothschilds en de Rockefellers die moest worden gevolgd.

   Het was zeer welkom dat de “vernietigingskampen” achter het ijzeren gordijn kwamen te liggen en daar meer dan 40 jaar hebben gelegen tot de val van de muur.

   Om het ontstaan van W.O.II te begrijpen, moet men terug gaan naar W.O.I

   W.O.I is gewonnen door Duitsland in 1916.
   Door toedoen van de Rothschilds is Amerika bij W.O.I betrokken.
   Hun doel was tweeledig:

   http://www.redicecreations.com/winterwonderland/balfourversailles.html

   1: Het verkrijgen van Palestina (De Balfour declaratie)
   2: Het vernietigen van het Tsarenrijk en het vestigen van het communisme in Rusland. (De Rothschilds hadden nog een rekening te vereffenen met de Russische tsarenfamilie vanwege het tegenstemmen in de conferentie van Wenen in 1814 en het bijstaan van Abraham Lincoln in 1863 toen hij met de greenback dollar kwam.)

   Doordat de V.S. bij de oorlog werd betrokken hebben de geallieerden deze alsnog gewonnen. Het verdrag van Versailles is opgesteld door de Rothschilds, die vervolgens ook de geldcreatie in de Weimar republiek als bonus kregen.
   Verder moest Duitsland grote delen van zijn grondgebied afstaan aan andere landen als (het nieuw gevormde) Tjechoslowakije, Polen en Frankrijk.

   Dat dit kwaad bloed zet is zo logisch als maar zijn kan. Men heeft bewust aangestuurd op W.O.II

   Toen Hitler op 30 januari 1933 aan de macht kwam is nog geen twee maanden later door Judea de oorlog verklaard aan Duitsland. Joden boycotten massaal Duitse producten en riepen andere landen op hun voorbeeld te volgen!

   Hitler had de Zionistische Rothschild bankiers het land uitgeschopt en een eigen staatsbank gecreëerd die over de eigen geldcreatie ging, stapte uit de (Zionistische) Volkenbond

   Ik verheerlijk niemand. Ik observeer alleen, en probeer dat zo objectief mogelijk te doen. Ik kijk niet naar een uitkomst en pas daar de vragen bij aan, Ik stel vragen en ga op zoek (naar verbanden), ongeacht de uitkomst.

   Het simpelste is: Follow the money and you’ll get (closest to) the truth.
   De gewone man is altijd de dupe.

   Al meer dan 200 jaar wordt deze aardkloot geteisterd door een stel niets ontziende machtswellustelingen die als doel hebben: Totale wereldcontrole over alles en iedereen.

   ELKE OORLOG, ELKE MONETAIRE DEPRESSIE, ELKE HONGERSNOOD is gecreëerd door dezelfde psychopaten om hun einddoel te bereiken!

   In 2000 hadden zeven landen géén private Rothschild bank: Noord-Korea, Iran (olie), Irak (olie), Libië (olie en goud dinar), Syrië (pijpleidingen en olie), Somalië (uranium) en Soedan (olie).

   In 2015 waren dit er nog drie: Syrië houdt stand tegen alle verwachtingen in.

   Vanaf 1 januari 2016 is het contract met Rusland voor de geldcreatie beëindigd (99 jaar vanaf 1917). Dus wordt Poetin al jarenlang gedemoniseerd door de Zionistische media (Net als Assad en Khadaffi)

   Wij leven in een “democratie”en zij leven onder een “dictatoriaal regime”
   Het enige verschil is: In die landen is de dictatuur zichtbaar!

  37. Marcel.
   1.Als je eerder geschreven stukken van mij leest (ook van weken/maanden geleden dan heb ik al op veel van je vragen antwoord gegeven.
   2.Je schrijft dat op luchtfoto,s van de geallieerden geen luiken op de gaskamers te zien zijn.
   Overlevenden hebben getuigenissen afgelegd dat ze niet begrepen waarom de geallieerden Auschwitz niet hebben gebombardeerd en doorvlogen om elders te gaan bombarderen dan zou dat kunnen betekenen dat ze bewust deze luiken ontkennen omdat wanneer ze zouden erkennen dat ze het wel gezien hadden het wel erg moeilijk wordt om niet bombarderen goed te verdedigen omdat ze er dan van op de hoogte waren.
   De deuren waren niet gas dicht schrijf je oke Zyklon B werd ergens naar binnen gegooid waarna het zeg maar verdampte en verspreidde van binnen uit door heel de ruimte wat voldoende was om de mensen om te brengen (dat ging vrij snel)dat de deuren niet hermetisch afgesloten waren speelt geen rol omdat er misschien wel een beetje gas door kon ontsnappen maar bij lange na niet voldoende om het gas zijn effect te doen verliezen.
   Toen ikzelf in dienst zat moest ik ook een gaskamer in en daar zaten gewone deuren in en ook hier was het toch niet uit te houden zonder gasmasker waarmee ik aantoon dat deuren niet noodzakelijker wijs hermetisch afgesloten hoeven te zijn.
   Wat betreft de Rothschilds dat is een heel ander verhaal en ook daar heb ik al veel geschreven en vragen beantwoord.
   Maar nu heb ik een vraag aan jou:Weet jij wel zeker dat je geboren bent en zoja welk bewijs heb je daar dan voor?

  38. Ik vind dit soort verhalen via via, altijd een beetje ongeloofwaardig, en mensen kennende wordt altijd alles aandikt, of minder erg voorgesteld als de waarheid, van uit hun standpunt en symphatie bezien !

   ik had hier een kennis, een Antwerpenaar, aardige mens, via Waffen SS, Vreemdelingen legioen, Dien bien phoe, hoofdzakelijk Duitsers, met een paar 100 ontkomen, gestatiooneerd in Algeryre, moest daar napalm bommen onder jachtvliegtuigen hangen, surplus van de USA uit Viet Nam, na een aantal weken waren ze op, +/- 500, dus wil dus zeggen +/- 250 dorpen in de bergen van Algerye van de aardbodem verdwenen, met mensen, dieren, en hun atributten.

   Zo heb ik nog wel een tiental verhalen uit de eerste hand, vreselijke wandaden door mensen, gewetenloze créaturen bedreven, en wat veranderd dat, niets niks , jenne

  39. Wauw ik ben even gestopt op pag 47 het is een hele zit helemaal als je alle linkjes nagaat maar heel interressant en verhelderend.

  40. Marcel.
   Waarom op grote schaal je arbeiders vergassen vraag je.
   1.Dagelijks kwamen verse arbeiders aan met de trein die werden dan gesoorteert en de gene die konden werken werden daar voor gebruikt de rest Ouderen,zieken,kinderen,baby,s en vrouwen werden naar de gaskamers gebracht zoals ook het geval was met homo,s en jehovagetuigen en misschien nog wel meer.
   Was een arbeider niet meer in staat tot werken of overleden werd ook deze afgevoerd en vervangen.
   Marcel je zegt tegen mij dat ik een open mind moet hebben wat ikzelf denk te hebben.
   Gezien je vele vragen waar simpele realistische antwoorden voor zijn denk ik dat je eigenlijk maar bar weinig kennis van het hele gebeuren heb.
   Het ging hier over of de joden wel echt vergast zouden zijn en telkens wordt er van de hak op de tak gesprongen en andere dingen erbij gehaald.
   Ik ben ervan overtuigd dat het echt gebeurd is en moest dat niet zo zijn dan zie ik graag bewijs daarvan en niet alleen maar vragen.

  41. 5.41 Guido.j , hier blijkt toch duidelijk uit, dat het sublieme mensen zijn, en heel wat intelligenter en vooral slimmer als die ander +/- 95% .

   We kunnen alleen maar jalours zijn op deze mensen, en toekijken hoe hun eindspel er uit zal zien.

   Want ik zie 95% domkoppen hier niets aan veranderen, dus leg je er bij neer !
   Groet Jenne

  42. Het is niet “Eerst zien, dan geloven”
   Het is: Eerst geloven, dan zien!”

   Guido heeft een fantastisch document neergezet met feiten, wat door sommigen finaal aan de kant wordt gegooid en die proberen op detailniveau hun gelijk te krijgen.

   Revisionisme doet niet aan holocaust ontkenning. Het stelt alleen dat er geen stelselmatige vergassing van joden en zigeuners heeft plaatsgevonden.

   Ondanks alle bezoeken van het rode kruis, ook de onaangekondigde.
   Ondanks de Duitse “Grundlichkeit” is er nooit gesproken over dit alles. noch is er ook maar één woord in een document gevonden, totdat zionistische propaganda dit de wereld in heeft geholpen.

   Zyklon B was/ is een insecticide. De standaard behandeling tegen luizen (dragers van het tyfus virus) was in die tijd:
   – kaal scheren
   – kleren e.d. behandelen met insecticide (hiervoor zijn ook bewijzen gevonden in de kampen!- de donkerblauwe cyanide achtige kleur die in de muren trekt.)

   In 1991 zijn de boeken van Auschwuitz vrijgegeven door de toenmalige Russische regering:

   http://web.archive.org/web/20130202182913/http://www.air-photo.com/english/deathbooks.html

   Waarom is niet nooit en te nimmer bekend gemaakt door de MSM?

   Waarom sijn deze getallen niet aangepast in de geschiedenisboeken?

   WAAROM MOGEN DIT SOORT VRAGEN NIET WORDEN GESTELD???!!!

   Dit account staat tegenwoordig op “suspended”
   Wie doet hier nu aan waarheidsbevinding en wie probeert dit nu met alle macht en middelen tegen te werken om dogma’s in stand te houden…

   Andere foto’s van Auschwitz. En deze zul je in geen enkel holocaustmuseum aantreffen…
   http://www.rense.com/lets_stop_with_the_auschwitz_lies.htm.html

  43. @arnold
   Je blijft imo een beetje in het welles nietus spelletje hangen . Ik zeg nergens dat het niet is gebeurd het vergassen van joden , alleen dat de wijze en hoeveelheid wel eens vreselijk verschillen kunnen van wat ons wordt verteld . En dat dat van belang is lijkt me duidelijk. Dat er zaken bij worden gehaald is logisch daar dat zelfs door jou ook gebeurd om te beargumenteren dat jij gelijk hebt . Ik wil geen gelijk ,ik wil dat mensen zelf gaan nadenken en zien hoe ze belazerd worden. En makkelijke antwoorden ?? op vragen die ik stel zijn dat dezelfde antwoorden als in de geschiedenis boeken staan , enzo ja welke bewijsvoering wordt daarvan overlegd?
   Bovendien hoe kun jij stellen een open mind te hebben wanneer je ervan overtuigt bent dat het gebeurd is zoals jou is verteld? En voordat je verder gaat met domme vragen of ik geboren ben, wil ik even vaststellen dat die vraag geen enkele relevantie heeft voor de stelling die ik poneer. Ik zeg namelijk niet dat het wel zo is gegaan of dat het niet zo is gegaan als verteld wordt . Ik stel alleen vast dat wat verteld wordt niet zo kan zijn gebeurd! Verder was ik er niet bij en heb alleen met de ouders van een joodse vriendin hier over gesproken en verhalen en docus erover bekeken, waaruit blijkt dat er veel te verklaren over blijft.

  44. Marcel.
   5.49.
   Hoe kan dat nou Marcel dat wanneer ik vraag of jij wel zeker weet dat je geboren bent dat als een domme vraag omschrijft?
   Waarom geef je daar niet gewoon een antwoord op?
   Telkens als ik een antwoord op je vragen geef komen er weer nieuwe vragen en niets wat ook in de boekjes staat is waar en dus ook mijn antwoorden niet.
   Niet alles uit de boekjes is waar maar misschien een klein deel wel?
   En wat betreft dat geboren zijn,er bestaan ook reageerbuis baby,s en die zijn zoals ik het zie niet geboren maar gecreeerd dus niks geen domme vraag.
   Misschien ben jij wel niet geboren maar ook gecreeerd?
   Ikzelf weet ook niets meer van mijn geboorte dus moet ik ook maar afgaan op datgene wat mij verteld is maar wie kan bewijzen dat het ook zo is?
   Snap je wat ik bedoel Marcel niets willen geloven/aannemen en alleen maar vragen blijven stellen kun je tot in het oneindige volhouden.
   Maar wie heeft dan wanneer gelijk?

  45. 5.49
   Ik zeg namelijk niet dat het wel zo is gegaan of dat het niet zo is gegaan als verteld wordt.
   Ik stel alleen vast dat wat verteld wordt niet zo kan zijn gebeurd!
   In regel 1 schrijf je dat je het niet weet en direct daarop stel je vast dat het niet zo kan zijn gebeurd.
   Weet jezelf nog wel wat je schrijft want je kan niet iets niet weten en gelijktijdig vaststellen dat het niet kan.

  46. @Guido,
   Die site ,die je ons biedt,is natuurlijk wel een van een bedenkelijk soort.Geschreven door Mark R Elsis,een rasechte complotter van het eerste uur.Jij laat dus jouw vlees keuren bij de slager ,van wie je het hebt gekocht.
   Ziehier een artikel ook van zijn hand met wel liefst 108 ontkenningen!Wow!Dat is pas een onafhankelijke onderzoeker!
   http://www.lies.net/

  47. Knowtoomuch heeft hier ettelijke jaren duizenden links gedropt.
   Nooit ene reactie…
   Nu is kennelijk de discussie wel toegestaan, maar let wel velen hadden al meer dan genoeg voorwerk verricht sinds jaren.

  48. maar goed eerst wordt er een massa ‘brand-offer’ georkestreerd om zo de phoenicische elite demon god Baal gunstig te stemmen en vervolgens mogen de overlevenden en hun nazaten het er niet meer over hebben.

   http://one-evil.org/content/ritual_human_sacrifice_burning.html

   Quote: “The word Holocaust is oldest theologically correct term still used in relation to the official doctrine of satanists in the burning of people alive. The word “Holocaust” is at least as old as the 3rd Century BCE and comes from the ancient Greek word holokauston, meaning “a completely (holos) burnt (kaustos) sacrificial offering”, or “a burnt sacrifice offered to God”.

   The term has always meant the specific ritual of murdering innocent human beings as animals by burning as defined by the ancient Phoenician/Samaritan/Sadducee/Punic religion to Moloch and his name variances. Because these priest-king family bloodlines have traditionally considered all other human beings as “sheep and cattle”, the word Holocaust is frequently and deliberately misrepresented as “only applying to animals”.”

  49. Hyper Alert,

   om je even op te frissen, heb ooit veel zaken gedaan met een hele rijke Amsterdammer van Joodse kom af, hij had in de oorlog zitting met andere hele rijke Amsterdamers van Joodse kom af, in de Joodse raad, die maandelijks een lijst moesten inleveren van Joden uit Amsterdam, die zich dan moesten melden en werden afgevoerd, zo als dat heet, ik stond hier versteld van, maar goed ik vroeg hem hoe zij dit dan beslisten, volgens zijn zeggen eerst de armste van geest, etc., ze hebben het intellect zo lang mogelijk buiten schot gelaten, en ook laten ontkomen, door er voor te betalen in goud en diamanten, dit was zijn verhaal, bij latere navraag bij andere Amsterdamse
   relaties werd dit verhaal bevestigd.

 5. Op zich vind ik Wilders geen engerd, en zijn positie gebruikend om via zijn Israel standpunt, echt of niet echt ?, gebruikt om een bredere basis te scheppen voor zijn partij.

  Ik vindt de kleur haar ook niet echt doorslaggevend om een persoon te beoordelen, had vroeger prachtige vrienden, met de vreemdste kleuren haar.

  Verder leef ik persoonlijk, en ook gevoels matig liever onder Joden, dan -verwijderd-

  1. Verder leef…..masturberende moslims. (hoezo generaliseren?)
   Je laat jezelf kennen jenne, zal blij zijn als ze je krukje onder je poten vandaan schoppen.
   THER’S ONLY ONE RACE, AND IT’S THE HUMAN RACE.

  2. Markus, dat zijn van die gemeen plaatsen die te pas en te onpas worden gebruikt, ten eerste humans trappen geen krukjes onder ander mans voeten uit, dat is voor de zieke geesten weggelegt.
   I am still standing, ondanks al die zieke geesten waar er zich nu wel wat veel in onze landen ophouden en misdragen, vriendelijke groet Jenne

  3. Beste Jenne, allebei m’n opa’s hebben met gevaar voor hun gezin tegen de nazi’s gevochten. Ik hoop oprecht dat je geen fascist bent, maar als je het joodse gedachtengoed een warm hart toedraagd ben je al een heel eind op de fascistische weg. Zij zien en maken heel duidelijk verschil tussen joden en niet joden, trap niet in die val!!!
   Daarentegen zou ik totaal geen moeite hebben om een fascist als ie z’n eigen kop in de strop hangt de kruk eronder uit te trappen, al is het alleen al om onschuldige mensen te verdedigen tegen die lafaards.
   Evil prevails when good people do nothing!
   Het “westen” is op Christelijke waarden gebaseerd (dus geen nepchristenen zoals katholieken, zij proberen via de achterdeur de macht te verkrijgen) en het is niet voor niets dat dat kapot moet, die joden balen daarvan dat alle mensen gelijk zijn in de ogen van een Christen. Daardoor verliezen ze hun “goddelijke rechten” die ze zgn door overlevering hebben verkregen.
   http://www.indigorevolution.nl/Mens-sta-op-en-herinner-jezelf-vertelt-de-gnostiek-ons-de-waarheid.html One Love, One Heart, One Destiny.

  4. Markus, 6.3,

   Veteranstoday.com/author/frisk ; the Devil wears Prada, Katherine Frisk.

   Ik ben iets genuanceerder als jij, nou ja ook niet altijd, maar grote lijnen broeders, groet Jenne

  5. Beste Parabola, ons probleem de mensen die willen weten, worden door hun eigen intuïtie misleid, om dat onze vijand, onze intuïtie willens en wetens heeft gepenetreerd, je bent gezakken rold, ontdaan, van de echte werkelijkheid, want als die werkelijkheid die zich dagelijks om ons afspeeld, zou moeten onder gaan, hoe je was van toen zo’n 20 jaar terug, zou je wereld en jezelf niet kunnen herkennen.
   Voorbeeld hoe kon de Latynse taal zo groot worden, denk U in, in Italie, in het noorden de prachtige grote cultuur met zijn mooie taal de Etrusqen, in het zuiden de Griekse cultuur oud en mooi, rijk ook in zijn taal, tussen die twee cultuur machten ligt een streekje, waar men zijn eigen cultuur en taal heeft weten te behouden, 200 jaar later is het alleen nog Latyn in heel Italie, weer 200 jaar verder spreekt heel Europa Latyn.
   Wat zijn dit voor krachten, niet de geloven of franc maçon, ja ik denk dat Machivell het geweten heeft !, groet Jenne

  6. Dat ben ik met je eens Jenne.
   En dat Geert zich op offert om de mensen wakker te schudden zonder eigen belang en dan ook nog al die jaren geen vrijheid plus ook nog eens z’n eigen beveiliging betalen,
   dat zegt toch wel wat als men doordenkt.
   Eindelijk iemand die durft en zegt wat wij allen denken.
   Meestal ben je dan een schreeuwende in de woestijn en is het paarlen voor de zwijnen.
   Maar… langzaam gaan de geiten wollen sokken uit en wordt men wakker.
   Houd mij ten goede, ik ben het ook niet overal mee eens want politiek en spiritualiteit gaat over het algemeen niet samen.

  7. Hoi Guido,
   misschien ook de herhaling van de uitspraak van Markus weghalen?
   Anders staat het er als nog.

  8. Guido.j, Een masturberende Moslim, vind je niet kunnen, maar een uitschieter als door Markus, geschreven, een krukje onder iemands zijn poten van daan trappen, vind je kunnen, vreemd voor iemand van jouw caliber, ik oordeel, en veroordeel ook niet, vindt het alleen vreemd als zoveel in deze wat ontspoorde wereld, Vriendelijk groet Jenne

  1. Hendrik, natuurlijk je kunt geen mensen ras, of geloofsgroep, generaliseren in hun leef patroon of denken, we zijn allemaal eerst mensen, en daar na onze illusies en denkbeelden, goed of slecht !
   Maar geld en macht, vercorrumpeerd de geest !, van elk mens, vandaar de problemen, van de mensheid !

 6. Tja, het commentaar van de oud leraar vind ik nergens toe doen. Zo vreselijk gekleurd. Leuk hoor dat iemand zo’n subjectief praatje mag houden, maar aan de geloofwaardigheid draag het niets bij. En zo las ik nog wel meer “sturende” teksten, zoals: het dubbele paspoort wat gemakshalve maar even in vergelijking (bashen?) wordt getrokken met de Marokkanen. Deze buitenlandse groep kan zelfs al zou men willen geen afstand nemen van dit tweede paspoort. Zet de dubbele nationaliteit gelijk in een ander daglicht. (keuzevrijheid) Trouwens een tweede paspoort is een mooi iets, maar dat is mijn persoonlijke mening. Enfin, niet stemmen lijkt mij inderdaad een meer gepaste uitgangspositie dan met politiek getinte linkse propaganda te schermen. Of met rechts getinte propaganda, voor mij om het even.

 7. Over het algemeen wordt het ontstaan van het Zionisme aan het eind van de 19e eeuw geplaatst. Wat schetste mijn verbazing toen ik een Amerikaans krantenartikel uit 1829 onder ogen kreeg, waarin wordt benoemd dat de Rothschilds Jeruzalem zouden hebben opgekocht. Citaat uit het artikel:

  “This 1829 article exposes the fact that William E Blackstone (born in 1841) or Theodore Herzl (born in 1860) were not in any way, shape or form – the originators to “gather a large nation” and/or “re-building of the temple“, as the “narrative” goes.

  Just the 1829 wording of connecting “Rothschild“, “Jerusalem“,”gather a large nation“, and “re-building of the temple” throws any and all previous held ideas of some sort of “miraculous thing” out the window. Obviously this has been percolating for quite some time.

  Finally the author of the above 1829 article, Hezekiah Niles, describes the 1829 time period as “these strange times“. One can only wonder what was really happening back then that somehow was never conveyed in the history books.”

  Bron: http://www.evilworldnews.press/2015/06/12/1829-newspaper-rothschilds-have-purchased-jerusalem/

  Het bovenstaande laat zien, dat de geschiedenis toch nog weer anders is, dan velen denken. Het laat tevens zien dat de stichting van de staat Israël al 119 jaar vooraf gepland is geweest. De Rothschilds zijn wezens met een lange adem, die nog stinkt ook.

  1. Arend.
   Israel zou officieel ontstaan zijn om de joden een veilige plaats te bieden na de oorlog.
   Ik meen dat 33 landen toen voor gestemd hebben.
   Wat ik raar vind is dat steeds meer bekend wordt wie Adolf Hitler in het zadel hebben geholpen dat waren bankiers en grote bedrijven.
   Dat zou betekenen dat zij de joden vervolging mogelijk hebben gemaakt.(de oorlog)
   De zionisten (wat eigenlijk gewoon Khazaarse maffia is) zoals in het stuk hierboven ook geschreven is heeft daarom denk ik Israel niet voor de joden doen ontstaan maar om vandaar invloed op de Arabische wereld te kunnen uit oefenen ivm de rijkdommen aldaar waar nu een felle strijd voor gevoerd wordt.
   Je laat toch niet eerst mensen uitmoorden om de rest vervolgens een veilig heenkomen te geven?
   Nu is toch wel al bekend dat zij totaal niets om mensen geven maar alleen voor de rijkdom = macht gaan.

  2. Toen Peter de Grote de troon in Rusland betrad is de verwestelijking in gang gezet.
   De laatste Tsaar en zijn familie zijn uit de trein geplukt en ik meen in een huis in Katarinenburg in 1917 vermoord.
   Khazaria was wat nu het huidige Oekraine is waar nu een burgeroorlog aan de gang is.
   Monsanto heeft daar grote stukken grond aangekocht en in Oost Oekraine willen ze schaliegas gaan winnen vandaar.

  3. Arnold.

   Mijns inziens is Israël ontstaan om de Khazaarse maffia controle over Jeruzalem te laten verkrijgen. Jeruzalem zal in de komende tijd een belangrijk machtscentrum gaan worden. Het zal in mijn beleving de vierde stadstaat worden, naast The London City als financieel centrum in de Oude Wereldorde en Vaticaanstad (Jezuïeten) als religieus centrum van die Ouwe orde en tot slot Washington DC als militair centrum. Ik heb het gevoel dat Jeruzalem al die verschillende aspecten van de andere drie stadstaten in zich zal verenigen en als centrum zal functioneren voor de meest fascistoïde dictatuur die deze planeet ooit gekend heeft.

  4. Wat betreft de Rothschilds het lijkt erop dat zij de baas zijn en dat de Rockefellers de tweede zijn.
   De machtsovername van Engeland.
   In 1815 was de slag bij Waterloo en dat was tussen Engeland,Pruisen en Napoleon (de Fransen).
   Rothschild was toen handelaar in Londen (Londen exchange) en stond goed bekend als beurshandelaar.
   Ook had hij de beste koeriers en postduiven waardoor hij als eerste wist wie er zou winnen en toen hij wist dat de Engelsen zouden winnen deed hij net of Napoleon zou winnen door zijn aandelen te verkopen en hij wist dat anderen zijn voorbeeld zouden volgen.
   En dat gebeurde ook waardoor hij de mogelijkheid kreeg om al die aandelen voor een appel en een ei terug te kopen waardoor hij in een keer meer bezat dan de Bank of Engeland en daarmee dus de baas werd over Engeland.
   Hij had zijn vermogen in een keer 37 maal vergroot.
   De overname van de Bank of Amerika (FED).
   In 1913 kwam een groepje bankiers bijeen op Jackel Island wat privé bezit was van ik meen JP Morgan en daar werd besloten dat er een bank moest komen die het alleenrecht had op Dollars drukken en die in handen van bankiers moest komen.
   Dit plan was al eens eerder voorgelegd bij het congres maar afgewezen toen ze het later nog eens probeerden werd het weer geweigerd maar omdat het rond de kerst periode was waren veel congresleden naar huis gegaan ivm de feestdagen en toen door een kleine wijziging aan te brengen en net in die periode opnieuw dit voor te leggen werd het aangenomen en daarna hebben de bankiers het merendeel van de aandelen gekocht waardoor zij de baas van de FED zijn geworden.
   Heel veel mensen denken nog steeds dat de FED een staatsbank is terwijl dat dus niet zo is omdat het gewoon een prive bank van bankiers is geworden.
   Door afstand van de goudenstandaard te doen kregen ze de mogelijkheid om onbeperkt geld te drukken.
   De goudenstandaard was bepalend voor de hoeveelheid Dollars die gedrukt mochten worden.

  5. Arend.
   Ik weet het niet precies maar dat het meest erge fascistische regime er aan zit te komen lijkt mij wel duidelijk.
   Telkens als zij landen overnemen staan er drie dingen voorop:
   1.bodemschatten
   2.Goedkope arbeidskrachten en grotere afzetmarkt
   3.nieuwe militaire bases.
   Kijk eens rond Rusland de landen waar de VS oorlog hebben gevoerd en nu direct of indirect de baas zijn vormen een ring rond Rusland De balkan landen,de Baltische staten en ga zo maar door.

  6. De tweede wereld oorlog is op economisch gebied verder gegaan denk hier eens aan:
   Zuid Amerika (Argentinië waar perron de baas was een pro Nazi) heeft talloze Nazi oorlogsmisdadigers een plek geboden om te leven.
   Nasa heeft oorlogsmisdadigers in dienst gehad zoals Werner von Braun.
   CIA heeft talloze oorlogsmisdadigers in dienst gehad zogenaamd ivm de koude oorlog zoals “de slager van Lyon” of te wel Claus Barbie.
   Een van de belangrijkste oprichters van de EU was Hallstein ook een Nazi en bedenker van de grondwet wat een copy was van een door hem bedachte wet welke in 1933 in Duitsland aangenomen was.

  7. Weet je Arnold, ik kan me van mijn middelbare schooltijd in de begin jaren ’70 van de geschiedenislessen nog herinneren, dat er na WOII al sprake was van een ‘containment politiek’ (indammingspolitiek) van het westen t.o.v. zowel de Sovjet Unie als China. Ja, ik heb dat tijdens mijn geschiedenislessen al mogen leren. Het is nooit verandert. Al sinds het ontstaan van het kolonialisme in de 17e eeuw, is het door de Rothschilds gedomineerde westen een ‘Groot Spel’ aan het spelen op het ‘Grote Schaakbord’ van het Euraziatische continent. Dat het belangrijkste, grootste, meest bevolkingsrijke, meest grondstofrijke continent op deze planeet is. Daar hoort het Midden-Oosten ook bij. Als je vanuit dit perspectief van het ‘Grote Spel’ naar alle geopolitieke ontwikkelingen van de laatste eeuwen kijkt, dan kan heel veel duidelijk worden over onze huidige situatie.

   In een eerder door mij geschreven artikel dat in 2010 op deze site is gepubliceerd ga ik daar ook op in. Zie:

   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/pakistan-in-haarp-watersnood/

   “Who controls the food supply controls the people:
   who controls the energy can control continents;
   who controls the money can control the world”

   Henry Kissinger 1973

  8. Henry Kissinger, de favoriete “stiefzoon” van de elite. Als dank voor bewezen diensten mocht hij de bij de MSM zeer prestigieuze Nobel prijs voor de vrede in ontvangst nemen.

   Al die punten die Arnold hier opnoemt zullen bij de vaste bezoekers van alternatieve media wel bekend zijn maar ik sta soms verbaast over de geringe kennis van de gemiddelde Nederlander. Gisteren nog aan den lijve ondervonden op een verjaardag toen ik trachtte een beetje kennis over de centrale banken te delen. Tussen de bitterballen en cocktailworstjes door werd ik toch wel heel vreemd aangekeken. Mensen die ook denken dat alles economisch goed gaat omdat zij toevallig net promotie hebben gehad. Dan begrijp je wel dat het lastig is om ogen te openen.

  9. Eli Amsterdam.

   Het is een bekend feit dat het een ultiem psychologisch verdedigingsmechanisme in mensen is, om zaken die hun comfortzone zouden kunnen bedreigen ver buiten hun beeld te houden. In psychologische terminologie heet dit ‘cognitieve dissonantie’.

   Frantz Fanon zei daar het volgende over:

   “Sometimes people hold a core belief that is very strong. When they are
   presented with evidence that works against that belief, the new
   evidence cannot be accepted. It would create a feeling that is
   extremely uncomfortable, called cognitive dissonance. And because it
   is so important to protect the core belief, they will rationalize,
   ignore and even deny anything that doesn’t fit in with the core be-lief.”

   Daar zou nog aan toegevoegd kunnen worden, dat naarmate de behoefte aan zekerheid nog sterker is, men de conflicterende informatie zelfs actief zal gaan bestrijden.

  10. Het nadeel voor hen die conflicterende informatie als onzin afdoen of als complottheorie zien zal zijn dat de klap wanneer dit toch waarheid blijkt te zijn tig keer harder zal aankomen dan bij hen die wel in de gaten hebben wat er allemaal gebeurd.
   Als het dan zover is raken zij hoogst waarschijnlijk als eersten in paniek en weten ze niet wat te doen.
   Een gewaarschuwd mens telt voor twee omdat je je dan kunt voor bereiden en eventueel maatregelen kunt nemen en dan maar zien hoe het verder gaat.

  11. Dat vreselijke maniakale gedoe over Jeruselem, bij mijn bezoek de vreselijke sfeer die daar heerst geproefd, en altijd heeft geheerst, dan het ééne dogma de baas, dan de andere, de athmosfeer is bezwangerd door haat !
   En dit alles gebaseerd op oude volks verhalen, die al heel lang hun eigen leven leiden/lijden, heeft heel wat mensen levens gekost dit op naaste liefde gebasseerde verhaal.
   Wij Europeanen, hebben vele belangrijke metropolen, heb het niet over het vatikaan, maar lang daar voor, natuurlijk zijn er veel verdwenen, door dat het Katholieke gedrocht alles onder zijn grote voeten plattrapte, de Romeinen hebben alles wat zij vonden opgenomen in hun denken, en zodoende gerespecteerd, waarom creéeren niet een Europees spiritueel centrum, groet Jenne

  12. Wanneer een moslim, een jood, een neger, een chinees, een bengaal een indiaan, of wie dan ook iets zegt over een blanke Europeaan(se), dan is er niets aan de hand.

   Wanneer je als blanke Europeaan(se) iets zegt over een jood, een neger, een chinees, een bengaal een indiaan, of wie dan ook (in ieder geval anders dan blank) dan word je stante pede gebrandmerkt als neo-nazi, racist, anti-semiet, fascist, haatzaaier, idioot, mongool, (dorps)gek.

   Wanneer een Europese vlag wordt verbrand is er niets aan de hand, maar wanneer een Israëlische vlag wordt verbrand: zie boven.

   Dit vind ik gek.

   Wanneer ik zie/ lees over hoe imams over het blanke Europese ras prediken, dan is dit niets anders dan eveneens neo-nazistisch, racistisch, haatzaaiend, etc. gedrag.
   Wanneer ik zie/ lees over hoe Zionistisch joodse rabbi’s over het blanke Europese ras prediken, dan is dit niets anders dan eveneens neo-nazistisch, racistisch, haatzaaiend, etc. gedrag. En dit wordt wel getolereerd en met de mantel der politieke correctheid bedekt?
   Joden vinden zichzelf het “uitverkoren” volk en beschouwen elk ander ras als Goyim, Gojim, Gentiles, beesten.

   Wanneer dit echter wordt aangestipt, waar dan ook, manoeuvreren ze zich meteen in een slachtoffer rol, schreeuwen moord en brand, halen de holocaust er bij, spelen direct op de man, gooien met modder en eisen rectificatie van de uitspraken, ongeacht aangevoerd bewijsmateriaal en ongeacht of iemand nu wel of niet gelijk heeft. (Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen..)

   Tegelijkertijd zitten mensen (ook op deze site) af te geven op de Zionistische Rothschilds, Rockefellers, enz. Dit zijn dezelfde mensen die middels woeker, list, bedrog, roof, moord en elk misdaad die je maar kunt bedenken meer levens op hun geweten hebben dan welke dictator dan ook in de geschiedenis van de mensheid. Noem het beestje bij de naam en wees eens NIET politiek correct.

   Anti Zionisme is geen Antisemitisme.

   AH waarschuwde, net als vele anderen (Kennedy, Lincoln, Thomas Jefferson, Benjamin Franklin, Khadaffi, Assad, Benjamin Freedman en talloze anderen), al voor de Rothschilds en consorten.

   Het gaat allemaal heel langzaam omdat deze mensen weten dat er anders opstanden uitbreken.

   Vanaf vandaag mag de politie in Nederland zich bewapenen met mitrailleurs om “de orde te handhaven”.

   De burgerrechten worden stukje bij beetje afgenomen.
   Mensen mogen “inspraak hebben” bij de besprekingen omtrent de AZC’s, maar de media heeft het von Couwenhove-Kalergi plan zelfs nog nooit in de mond gehad.

   Het befaamde bonnetje van Teeuwen (vriendje van Demmink) is toch nog gevonden en de tweede kamer is in totale opschudding…
   Niemand heeft het over Demmink die al lang en breed berecht had moeten worden.

   En wát gaan wij over 5, 10, 20 jaar zeggen?
   Durft u uw (klein)kinderen recht in de ogen te kijken en te zeggen:
   Ich habe es nicht gewußt?

   https://www.youtube.com/watch?v=froTxqKSqc4&feature=player_embedded

   en onderstaande documentaire is nu eens een keer NIET politiek correct en niet gemaakt door iemand uit hollywood.

   http://www.hellstormdocumentary.com/

   Alles wat hier beschreven staat is gestaafd door Benjamin Freedman. (Google daar maar eens op….)
   https://www.youtube.com/watch?v=UH7ti2B8EPc

  13. An Argie 10.12

   Een boekje in 1976 uit gegeven in de VS, geschreven door Wilmot Robertson ; titel ; The dispossessed majority .

   In orde to posses ( bezitten )what you not possess ( bezit )
   you must go by the way of dispossession ( ontvreemden, toeeigenen, stelen )

   Het gaat over de minderheden o.a. de J’n, die zich op criminele, hele slinkse slimme wijze, zich toe eigennen wat niet van hen is.

   Voorbeeld, de J…se Maffia is groter, machtiger, en veel onmedogenlozer als de Italiaans Maffia, waar de J…se Maffia films over maakt in hun Hollywood, het liefst met j…se acteurs, met natuurlijk Christen namen.

   Net wat U schrijft je hoeft geen anti semiet te zijn, wat ik zeker niet ben, om een volks groep in dit geval een deel van de US J..en, die zich te buiten gaan, aan criminele excessen, te duiden§

   Als je Kirk Douglas, haha, dat toen hij melkboer was, hij zijn J…se zaad uitstrooide waar mogelijk, onder zijn klanten.

   Even nog dit ze zijn de werkelijke gelovigen echt 100% racist, U kunt niet met hun dochters om gaan of verder, uit gesloten, inteelt beetje ziek vind ik, en nooit discutable dit onderwerp, lees het boekje dan weet U wat er ons te wachten staad, groet Jenne

  14. AnArgie.
   Ik heb de stukken van je nog eens gelezen en denk dat ik te vroeg een verkeerde reactie heb gegeven waarvoor bij deze mijn excuses.
   Als je mijn schrijven leest zal je zien dat ook ik niet alles geloof van wat in de geschiedenisboekjes staat en dat heb ik ook vaak laten zien in mijn reacties.
   Ik geef eerlijk toe dat je schrijven over de voorzieningen in Auschwitz mij pissig hebben gemaakt omdat ik dat als normaal zag voor de bewakers en regime dienders.
   Ook geef ik toe dat je dingen goed uitzoekt en een grote kennis over het geheel hebt je roept niet zomaar dingen maar komt met goede onderbouwingen.
   Ik dacht altijd dat ik redelijk veel wist maar bij jou vergeleken is dat nog maar een deel van wat er werkelijk gebeurd en gebeurd is.
   Wel heb ik nooit de intentie om gedegen onderzoek in de weg te staan ook al kan dat wel zo zijn over gekomen want ik wil ook graag dat dingen bij naam genoemd worden ook al is dat niet zo fris.
   Omdat het allemaal zo ongelofelijk is is het ook moeilijk te aanvaarden waardoor ik te voorzichtig was.
   !00% zekerheid heb ik nog niet maar voor laat ik zeggen 90% ben ik het wel met je eens daarom nogmaals sorry.

  15. @ arnold
   Werkelijk een groot gebaar van je, dat siert je. De werkelijkheid is soms gruwelijker dan we ons kunnen voorstellen.
   @ an archie
   Een schokkende docu , delen ervan waren mij wel bekend maar om het in de volle omvang te aanschouwen, dat heeft mij diep geraakt. Goed dat ook die kant een maal wordt belicht.

  16. Ik probeer mensen aan het denken te zetten/ krijgen.

   Truth, like beauty, is in the eye of the beholder.

   Wat voor de één een verzetsheld is, is voor de ander een terrorist.

   Het checken van onderbouwingen door zelf je eigen waarheid te vinden, die helemaal niet in de lijn van mijn waarheid hoeft te liggen, vind ik belangrijker dan gelijk te krijgen.

   Het probleem is vaak dat emotie het wint van de rede. En dat weten machtshebbers maar al te goed. Daarop is hun hele verdeel en heers tactiek gebaseerd.

   Het respecteren van de standpunten van een ander, op basis van kennis en ervaring is bij sommige onderwerpen uitermate moeilijk, temeer wanneer er een taboe op rust en sommige “waarheden” sociologisch gezien niet in twijfel mogen worden getrokken.

   Door echter vragen te stellen en een ander in zijn waarde te laten, kunnen mensen, op basis van voortschrijdend inzicht, hun eigen lijst, en daarmee hun eigen waarheid veranderen.

   En dan is mijn doel al lang en breed bereikt 😉

  17. Anargie en de anderen natuurlijk.
   Als ik alles direct zou geloven was ikzelf nooit op zoek gegaan en behoorde ik ook nu nog bij die 95 % die alles wat in de MSM geschreven of gezegd wordt geloofd.
   Ik probeer altijd open te staan voor alles en zal niet snel afhaken als iets niet direct aanneembaar overkomt.
   Ook hier heeft het even geduurd eer het kwartje viel maar het is gevallen en ook weer een goede leerschool voor me geweest.
   Ik heb het al meer geschreven als blijkt dat ik een fout maak ben ik ook niet te beroerd om dat toe te geven en me daarvoor te excuseren.
   Wat Marcel betreft:
   Marcel jij bent wat betreft bewustwording op een heel andere hoogte dan ik (laat ik zeggen dat ik nog niet zolang het besef heb).
   Als dan wat nu gebeurd is gelijktijdig gebeurd (ik kreeg te maken met Anargie en ongelooflijke dingen en met wat bij mij als vage opvattingen/begrippen overkomt van Marcel) waarmee ik niet zeg dat het onzin is maar eerder moeilijk te bevatten.
   Parabola.
   Je schreef dat je niet vergeleken wilde worden met wat de Duitsers hebben gedaan(logisch).
   Ik had alleen geschreven dat ik weet dat het gevoelig ligt bij jou waar ik dus mee aan wil geven dat ik voorzichtig moet zijn niet meer en niet minder.
   Op veel dingen hebben wij wel overeenkomsten en hebben we een zelfde kijk op dingen.
   Alleen (en dat is mijn mening) ben je vatbaar voor kritiek waardoor je je snel in een hoek gedrukt voelt en gelijk een verdedigende houding gaat aannemen waardoor je het jezelf alleen maar moeilijker maakt maar voor mij blijft ook jouw schrijven net zo belangrijk als de rest.

  18. @ arnold
   Het getuigt van lef om je mening openlijk te herzien, en excuus te maken ( hoewel ik dat onnodig vind) . Wat ik al zei de waarheid is soms nog veel gruwelijker dan ons geleerd is of we ons kunnen voorstellen. Ik ben blij voor je dat je zo’n grote sprong gemaakt hebt.
   Je bent er imo zeker niet minder om geworden!

  19. An argie, 10.18

   Er bestaat maar één waarheid, als ieder mens zijn eigen pseudo waarheid er op na ging houden, zouden we belanden in de huidige situatie.

   En dat emotie het vaak wint van rede, was het maar waar, luisterden ze maar meer naar hun intuïtie, niet te verwarren met egoïsme.

   Waarheden kunnen niet in twijfel worden getrokken, indien het de bewezen waarheid is, 1 + 1 = 2. , en geen gegeven of denkbeeld wat er soms op lijkt.

   En hoe kun je in Gods naam je eigen waarheid veranderen, een waarheid noemd men een waarheid, om dat dit een vast staand gegeven is een feit, en geen cognitieve dissonance.

   De elite die de macht in handen heeft, werkt met het gemiddelde, van alles, ook van bewust denken, IQ 90, en de herhaling is de kracht van de reclame boodschap, de brain fuck, en de ziekelijke egoïstiese Narcisme, maar dit blijft niet lang meer zo, bloot slaat dood !

  20. Net wat ik zeg.

   Ik heb mijn waarheid op basis van mijn kennis en inzichten, jij de jouwe.
   Er is weliswaar maar één waarheid, maar die is vaak onzichtbaar.

   Feiten zijn wat anders dan waarheden en zelfs feiten kunnen worden bijgesteld. Ik heb moeten leren dat DNA vast staat, dat het niet kan worden veranderd. Dit was toen een feit.

   Waarheden zijn ook vaak meningen op basis van waarnemingen omtrent gebeurtenissen. Deze waarneming kan gekleurd zijn. Op dat moment vind zo iemand dat hij/ zij gelijk heeft, ongeacht het feit of de waarneming nu wel of niet juist is geweest.

   Wat voor de één een verzetsheld is, is voor de ander een terrorist

   Het is hoe iemand er tegenaan kijk op basis van opvoeding, geloof, openheid en bereidheid “waarheden” te herzien.
   Wat is mooi?
   Wat is waar?

   Truth, like beauty, is in de eye of the beholder.

   Daarom zeg ik ook: eerst geloven en dan pas zien, want anders zie je niet de olifant die in de kamer loopt, wat Marcel betitelt als cognitieve dissonantie.

   Het is niet allemaal zwart-wit, er zijn vele tinten grijs. En niemand heeft de waarheid in pacht.

  21. Jenne.
   bij het defile dat elk jaar werd en wordt gehouden zien alle veteranen hun opvattingen als de waarheid waardoor zij Bernhard als held zien (dat is dus hun waarheid).
   Jij en ik en vele anderen kijken verder en zien een heel andere waarheid.
   Stel dat de veteranen dit ook zo gaan zien als ons dan kan hun waarheid toch veranderen?
   Alleen het probleem lijkt mij dat onderscheid maken tussen de echte waarheid en de aanvaarde waarheid zeer moeilijk is vooral als iemand zich daarvoor dan ook nog afsluit.

  22. Marcel.
   Deze site was voor mij altijd al belangrijk maar nu nog meer waarvoor ik Guidoj en andere medewerkers/sters dankbaar ben.
   Deze site bied de mogelijkheid om de discussie aan te gaan en alles te benoemen.
   Als ik terug kijk naar de eerste reacties van mij bij WTK en kijk waar ik nu sta denk ik dat ik veel geleerd heb.
   Te vaak zie je nog mensen reageren met een uitgesproken mening die dan vaak ook opmerkingen uiten die kant nog wal raken wat veroorzaakt wordt door kortzichtigheid en iets anders niet willen aanvaarden.
   Zonder de artikelen hier en de discussies was ik nu nog bijna niets wetend terwijl ik wel in de veronderstelling zou zijn dat ik veel zou weten.

  23. An Agie, Er is maar één waarheid, er is ook maar één God, als hij bestaat.

   De waarheid in pacht hebben is iets uit de Enkhuizer almanak roep toeter.

   In het existensialisme creéerd een ieder zijn bestaan en waarheid, zijn waarheid, en dus een waarheid.

   Ik eindig met dit quasi elitaire woord gebruik cognitieve dissonansie, vrij vertaald ; de intelligence artificielle manque d’ harmony ; of ; leren – kennen van de wanklank die niet samen passen !

   Laten we het eenvoudig houden, het kan regenen of sneeuwen, maar ook de zon kan schijnen, alhoewel je hem misschien niet kan zien, O solo Mio, giornaliero appassionato, saluto !

  1. Ik wilde het net typen. Weer een mooi staaltje journalistiek waar volop over gediscussieerd zal worden.

 8. Natuurlijk is Wilders een satelliet staat van de VVD.
  Doel van Wilders => Pim Fortuyn stemmers and SP stemmers oogsten omdat de VVD nooit boven de 30 zetels uit kan komen (was maximum met Zalm).

  1. Zalm heeft de Euro doorgedrukt en de gulden veel te goedkoop ingeruild en ook dat past mooi in het plaatje want dan heb je de eerste slag om de bevolking te verarmen binnen en zoals nu wel blijkt is die verarming alleen maar door gegaan en daarom staat alles nu op instortten.
   Is het niet vreemd dat iemand die de gulden voor veel te weinig weggeeft toch een topman bij de ABN kan zijn want dat geeft geen blijk van kennis op financieel gebied lijkt mij.
   Is het ook niet vreemd dat multinationals miljarden aan belastingvoordeel krijgen terwijl steeds meer mensen moeite hebben om een boterham bij elkaar te krijgen?

  2. Belastingvoordeel, belastingontduiking, belastingontwijking. De zogenaamde vrije markt heeft het “vrije” volk in deplorabele staat gebracht. De corporate mafia wordt steeds compacter en machtiger. Zoals George Carlin zei “Its a big club and you aint in it!”

   https://www.youtube.com/watch?v=i5dBZDSSky0

 9. Of we nou gebeten worden door de hond of de kat maakt niets uit.
  Wilders is een persoon net als de rest van het kabinet dat telkens alleen maar in het voordeel van multinationals en banken werkt.
  Ruud Lubbers is in zijn periode begonnen met privatiseren van staatsbedrijven (VVD) Balkenende (CDA) heeft Nederland aan deze multinationals uitgeleverd door de ondertekening van het Lissabon verdrag Pechtold (D 66) geeft Nederland liever vandaag dan morgen in handen van de EU Samsom (PVDA) is gewoon een meeloper met Rutte en heeft daar zelfs kiezersbedrog(verraad) voor over.
  Allemaal staan ze onder curatele van Brussel het enige dat ze nog mogen is doen wat Brussel zegt dat ze moeten doen.
  Aantjes destijds was een persoon die wel voor Nederland was en moest daarom zwart gemaakt worden (er werd gezegd dat hij een SS verleden zou hebben wat later geen waar bleek te zijn)maar toen was het kwaad al geschiedt.
  Pim Fortuyn wilde ook schoon schip maken en is daarom vermoord ook was hij tegen de JSF terwijl er al een akkoord was gesloten en hij wilde de bezem eens door Nederland halen.
  Als ik dan kijk hoe de EU is ontstaan en zie dat Hallstein (een Nazi) mede oprichter was en zelfs in 1957 de eerste EC president was en grote zeggenschap had bij het tot stand komen van de Europese grondwet waar Nederland in een referendum nee tegen heeft gezegd waardoor ze de naam hebben veranderd in Lissabon verdrag en wat 86% van de vroegere grondwet bevat (want het Lissabon verdrag is op een paar kleine veranderingen na precies hetzelfde als de grondwet waar we tegen hebben gestemd)en als je naar artikel 225 (ook wel het vijgeblad genaamd)kijkt dan zie je dat de regeringen van de landen die dit verdrag hebben ondertekend Europa hebben uitgeleverd en totaal niets meer hebben te zeggen ze mogen alleen nog wetsvoorstellen indienen bij het Europees parlement en die mogen dat bij de EC voorleggen en die mogen het zomaar naast zich neer leggen wat betekend dat de EC de baas is en opdrachten van multinationals uitvoert.
  Wilders gaat zeker gekozen worden bij de volgende verkiezingen en is dat niet toevallig Nazi beleid vanuit Brussel en dan in Nederland ook nog een Extreem rechts politicus die er geen moeite mee zal hebben de bevolking net als de Nazi,s te gaan onderdrukken.
  We hebben niets van het verleden geleerd en daarom komt de tijd van toen nu terug.
  Overal zie je de noodtoestand uitgeroepen worden en steeds meer wets veranderingen door gevoerd worden en zo worden wij langzaam tot makke schaapjes gemaakt.

  1. Ja beste Jouke, maar Nederland bestaat uit alleen maar etterende bulten, het is er niet één, het is één grote constipatie van leugen en bedrog, en als het gaat borrelen, maak maar dat je weg komt !

 10. @Guido

  Het gaat allemaal op dit moment om een ding: Terug naar de half miljard van de Georgia Guidestones. In het oude testament werden vijanden van Israel vaak tot de laatste man uitgeroeid inclusief hun veestapel. Een kennis van mij die een fan van Netanyahoo is zegt dat het toen om “junk DNA” gegaan zou hebben wat volgens de toenmalige Joden volledig moest worden uitgeroeid. Kan het zijn dat de Zionisten deze bijbelse methoden kidnappen en op de rest van de wereld willen toepassen? Misschien iets om eens uit te zoeken?

  1. something is rotten in the state of denver airport, smakeloze graffiti graftakkerige mural muur schilderingetjes gaan over genocide uitmoorden van complete uitgetekende rassen, behalve dat ene ras, dat ras waar we op school juist van geleerd hadden dat ze slachtoffer waren, als je al van een ras kan spreken, kennelijk wel, volgens hunnie eigen inzichten, ik moet hum niet die wilde peroxide droeftoeter, vanaf het begin af aan al niet, onze nieuwe grote 1 issue leider die ons wel even komt ‘redden’, als we niet uitkijken, als we zo doorgaan met onze opjuinende blinde geleide harriewarie info via de nOs, met de O van ons kent Ons, het kerstkransje aan de deur en op de nieuwstaart, met die plastic transformer zwarteburkabroekemanvrouw met die bas stem die nu ineens verstand van muziek zou hebben, waar zit haar kruis vraag ik me steeds af, en wat zit daar dan eigenlijk, das het voordeel van een schaatspak;

   http://thechive.com/2012/03/08/something-is-rotten-in-the-denver-airport-25-photos/

   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/denver-het-nwo-vliegveld-creapy/

   http://annechiensteenhuizenfan.blogspot.nl/2014/01/nos-journaal-presentatrice-annechien.html

   meest zouteloze rot troep ever ooit;

   http://www.mediamagazine.nl/festival-eurosonic-noorderslag-live-op-radio-televisie-en-internet/

   http://www.betekenis.be/woord/opjuinen

 11. Niet alleen Wilders is een gevaar voor de maatschappij, ook de hele bilderbergkliek die er zit.
  Let eens op mensen van de politiek als ze een stevige vraag voor hun kiezen krijgen. Als ze hun ogen even wegdraaien naar links liegen ze de heleboel bij elkaar. En er zijn er heel wat die dat doen.

 12. Zou het misschien ook heel behulpzaam kunnen zijn, om het geloof in politieke en andere leiders buiten onszelf in zijn geheel door het toilet te spoelen? Zou het misschien behulpzaam kunnen zijn, als wij de leiders over ons eigen leven zouden worden en dat marionettentheater in het Haagse Staatscircus volkomen negeren? Het Haagse Staatscircus is een uitvoerende dependance van de Brusselse Kermis, die weer een uitvoerend orgaan is van een nog grotere en meer omvattender globale machtsshow.

  Laten we eens in ons eigen leven onderzoeken, hoe wij in onze sociale relaties, zowel in het echte leven als op het internet, (ego)macht over anderen trachten uit te oefenen. Daarbij de buitenwereld als een spiegel van ons eigen innerlijk leren zien. Daar spelen dezelfde fenomenen een rol!

  1. Beste Arend, leef je leven, en houd je verre van politiek, het is liegen en bedriegen, en halve waarheden, en dit alles door geweten-lozen bedreven,
   denk hier aan geweten-lozen, dus geen menselijke intuïtie, ze begaan hun daad, en daarna niets.

   Het beroerde van dit fenomeen, dat zonder het te zoeken, je er toch vaak mee wordt geconfronteerd, ik beweeg me nog steeds in het openbare leven, en daar kom je weinig echte integre mensen tegen, ze zijn er wel gelukkig.

   Groet Jenne

  2. Arend, ik bijvoorbeeld, denk er niet over mijn haar te blonderen.. Of bedoel je dat niet.. 😉

  3. Daar geef ik je volkomen gelijk in Guido. Je zou dan de kans lopen voor een dom blondje versleten te kunnen worden. 🙂

  4. Guidoj/Arend.
   Of een blondje dom is blijft natuurlijk nog maar de vraag.
   Wel is het zo dat de kop kaalscheren ook gevaarlijk kan zijn want we hebben allemaal gezien wat er dan kan gebeuren (denk aan P Fortuyn).

 13. Wilders is helemaal niet populair genoeg voor 33 zetels.
  Die 33 staat voor vrijmetselaarsbedrog , omdat het een heilig getal is.
  Er zijn wel meer symbolen die deze criminelen tot hun eigendom hebben geprobeerd te maken.
  Als bij een “aanslag” ambulances zichtbaar zijn met nummer 33 , en agenten met rugnummer 22 en 33 , weet je genoeg. Nee dat is niet steeds toeval.

 14. Ook al is Wilders ‘de mol’, En een zogenaamde ‘dictator’ , Hij komt wel op voor onze vlag !! Hij slaat in sommige punten wel aardig door.. Maar ik woon liever in een land zonder vluchtelingen, die in het belang van ‘de Nederlander’ kijkt. Dan dat ik elke dag problemen van buitenstaanders op m’n bordje krijg voorgeschoteld.
  Thanx You United staten of Amerika (Nummer 1 problem!)

  1. Wat is een vlag anders dan een stuk stof in verschillende kleuren. Wat er voor de rest aan gekoppeld wordt zijn in ons geprogrammeerde sentimenten, die een nogal vernauwende bewustzijnswerking hebben.

   De grondlegger van de antroposofie, Rudolf Steiner (1861-1925), zei het volgende over de werking van nationalisme en bloedbanden:

   “Door niets zal de mensheid méér haar ondergang tegemoet gaan dan wanneer de idealen van ras, volk en bloed zich voortplanten. Door niets wordt de werkelijke vooruitgang van de mensheid méér tegengehouden dan doordat uit vroeger eeuwen afkomstige, door luciferisch-ahri¬manische krachten geconserveerde leuzen de idealen der volkeren gaan overheersen, terwijl het werkelijke ideaal in de zuiver geestelijke wereld en niet in het bloed zou moeten worden gevonden.”

  2. Unilicious.
   Misschien mag je je wel eens wat dieper in de Europese politiek verdiepen.
   Vraag jezelf dan eens af welke belangen zij behartigen en je zult zien dat dat niet jouw en mijn belangen als burger zijn maar van banken en multinationals waar ook ons koningshuis weer profijt van heeft omdat ze nogal wat aandelen blijken te hebben in multinationals zoals Shell en Unilever.
   Steeds zie je Rechtse partijen opkomen zoals de PVV,Front National en nu ook in Portugal en ga zomaar door terwijl de bevolking steeds minder rechten maar wel plichten opgelegd krijgen en al ons geld naar die ene groep gesluisd wordt via de EU waar Nazi,s een grote invloed hebben gehad bij de oprichting van die club.
   Stemmen op dit moment op welke partij dan ook is jezelf willen laten onderdrukken zoals dat ook door andere dictators is gebeurd.
   Volgens mij is er maar 1 oplossing en dat is heel die EU club in Brussel plus aanhang afzetten en zorgen dat zij hun macht verliezen.

  3. Arend,
   het gaat niet om de vlag. Die staat volgens mij alleen ‘symbool’ voor de identiteit van een volk. Een volk dat merkt dat het zijn identiteit kwijtraakt, doet ‘rare’ sprongen. En dat is ook de bedoeling van het social engineering wat al jaren wordt toegepast, waar Wilders ook een deel van uitmaakt. Aufklärung is de sleutel.

  4. Arend, Rudolf Steiner was de aanvoerder van het denken in mijn jeugd, volgens mij is zijn filisofie volkomen overleefd door de tijd, en wat is antroposofie, antropo is mens in het Grieks, dus mensen kennis, maar er is niets veranderlijker dan de mens toch, of misschien het weer.

   En ik weet als geen ander als vrijwillige banneling uit mijn denken, land, nostalgie, hoe fijn gevoel het is ergens bij te horen, de momenten van mijmeren, bij Wim Sonneveld, de Amsterdamse grachten, die vreemde Mijnheer in het kamertje voor, mijn Grootmoeder woonde op de Oudezijds burgwal, klein leuk huisje, een feest om op bezoek te komen, en dit soort gedachten zouden dan niet meer mogen.

   Ik wil maar zeggen waar moeten we de grenzen dan gaan leggen in ons esprit, als we ons zelf willen beknotten in onze gevoelens, wat blijft er dan nog.

   Ben trots, ik weet dit groeit aan de zelfde boom als dom zijn, maar goed ik heb een goed gevoel over mijn Friese afkomst, moet vaak denken aan mijn familie die brave hardwerkende mensen, wat is er nu op eens verkeerd aan ze,
   om dat Steiner misschien onheus is behandeld door zijn familie, nee hoor ik heb mijn verouderde standpunt, en daar blij ik bij, groet Jenne

  5. LS…

   Die Arend ! Uitgerekend Rudolf Steiner aanhalen. De gestoorde crypto Faschist en Mitglied van de Thule Gesellschaft. Je moet wel durven ! Maar ja de Vrije School in Den Haag met phedofielen als Ome Daan van B. hebben natuurlijk je kinderzieltje voor eeuwig vernietigd.

  6. Ceasar, wat een liefdevolle reactie joh? Vol met steekhoudende argumenten.. ‘Dom schelden’ kun je het ook noemen toch?

  7. Caesar, je reactie is compleet belachelijk. En ik kan niet begrijpen dat iemand zo uithaalt en zich dan ook nog zeker bewust noemt. Er zijn mensen die komen pas iets melden als ze hun huiswerk hebben gedaan. Jij dus niet. Jij komt maar even mensen slecht maken. Ja het zal wel je mening zijn, maar ik geef Guido groot gelijk…

   Good morn or evening friends
   Here’s your friendly announcer
   I have serious news to pass on to everybody
   What I’m about to say
   Could mean the world’s disaster
   Could change your joy and laughter to tears and pain

   It’s that
   Love’s in need of love today
   Don’t delay
   Send yours in right away
   Hate’s goin’ round
   Breaking many hearts
   Stop it please
   Before it’s gone too far

   The force of evil plans
   To make you its possession
   And it will if we let it
   Destroy ev-er-y-body
   We all must take
   Precautionary measures
   If love and please you treasure
   Then you’ll hear me when I say

   People you know that
   Love’s in need of love today
   Love’s in need of love today
   Don’t delay
   Don’t de-lay
   Send yours in right away
   Right a-way
   You know that hate’s
   Hate’s
   Hate’s goin’ round
   Hate’s goin’ round
   Breaking many hearts
   Break-ing hearts
   Stop stop it please
   Before it’s gone too far
   Gone too far

   Just give the world love

   Stevie Wonder
   https://www.youtube.com/watch?v=ABqa760H2hY

  8. Beste Keizer Leeuw.

   Je mag drie maal raden wie de volgende uitspraken heeft gedaan.

   “Men ziet de menselijke samenleving zoals die is en meent dat men tegenwoordig een ideale situatie in de samenleving tot stand zou kunnen brengen. Een absurde gedachte; want de menselijke samenle¬ving is voorbestemd om te komen tot een voortdurend omvormen, een proces van zijn en worden. Wij maken de fout, dat wij vaste, stabiele verhoudingen instellen. Dan komt de ziel uit het voorgeboortelijke en brengt de wil met zich mee om de dingen in beweging te hebben. Maar zij treft alles als vaststaand aan. Daar ontstaat dan iets; de opgroeiende generatie moet een generatie van rebellen worden, omdat zij iets nieuws in de wereld wil brengen. De hemelkrachten revolteren, de krachten van wording en vorming. Omdat zij niet werkzaam kunnen worden, worden zij boosaardig. De mensen brengen de tendens mee om inspiratie tot ontwikkeling te brengen, maar het sociale veld waar zij zich willen ontwikkelen is star en materialistisch.

   Kan de mens zich niet manifesteren, dan veranderen de ikken. Er ontstaan wilde dierlijke neigingen. Geest die niet opgenomen is, verandert in vergoten bloed. Waar de mens het geestelijke niet kan opnemen, verandert het in wilde emoties die tot bloedvergieten voeren. De mens wordt uit zijn spoor geworpen, doordat zijn geestelijke- en wilsprocessen zich niet kunnen manifesteren. Dat leeft zich dan uit in één of andere vorm van negatie van het bestaande. Ruwheid van het gevoelsleven, gewelddadigheid, politieke terreur, misdadige terreur, militaire terreur is het gevolg………”

   En:

   “Door niets zal de mensheid méér haar ondergang tegemoet gaan dan wanneer de idealen van ras, volk en bloed zich voortplanten. Door niets wordt de werkelijke vooruitgang van de mensheid méér tegengehouden dan doordat uit vroeger eeuwen afkomstige, door luciferisch-ahri¬manische krachten geconserveerde leuzen de idealen der volkeren gaan overheersen, terwijl het werkelijke ideaal in de zuiver geestelijke wereld en niet in het bloed zou moeten worden gevonden.”

  9. Unilicious.
   Je schrijft ik woon liever in een land zonder vluchtelingen.
   1.Kan jij me dan aub uitleggen wat het verschil is tussen een Nederlander en een vluchteling?
   2.Als Nederland in oorlog zou zijn en jij loopt het risico om door geweld om te komen,dan mag ik aannemen dat jij gewoon wacht tot het ook gebeurd of zou je dan ook vluchten?
   3.Als die vluchteling dan voor geweld vlucht wie is daar dan verantwoordelijk voor?
   4.Er moest 1 EU komen en zijn zij niet verantwoordelijk voor al het beleid,moeten zij de instroom niet regelen en in goede banen leiden?
   Gisteren zag ik Timmermans en die zat volgens mij tegen zichzelf te praten want hij zei dat 60 % van de vluchtelingen niet voor geweld vluchten maar voor economische voordelen naar hier komen.
   Maar is het nou juist Timmermans niet die er niet over moet lopen praten maar juist maatregelen moet nemen?
   5.Welke overlast heb jij zelf dan ondervonden van vluchtelingen omdat je schrijft “Dan dat ik ELKE DAG problemen van buitenstaanders op mijn bordje krijg voorgeschoteld” dan mag ik toch aannemen dat je al het een en ander meegemaakt hebt?

  10. Caesar Lion Cachet.
   Die Caesar! Uitgerekend Arend aanhalen en verwijten maken in plaats van naar de inhoud te kijken.
   Ik zie het zo of Steiner nu gek of niet gek was maakt niet zoveel uit .
   Wat Steiner schreef vind ik wel rakend en leerzaam maar dan moet je het natuurlijk wel begrijpen.
   De boodschap van Steiner lijkt mij wel duidelijk als we constant wrijving tussen rassen,volkeren en bloed blijven nastreven omdat het al vanuit de vroeger eeuwen zo gaat zal werkelijke vooruitgang tegen gehouden blijven worden terwijl echte vooruitgang bereikt kan worden door de geest zuiver zijn/haar werk te laten doen.
   Daarom is je reactie ongepast.

  11. Ja, het is jammer van de toon, Caesar 20.5 – een beschadigde kinderziel is immers een trieste zaak. Bovendien, wanneer het slachtoffer zichzelf niet weet te helen blijft er uiteindelijk een doodongelukkige misvormde persoonlijkheid over die vaak niet anders kan dan een “dubbelleven” leiden en alle eigen schaduwen op anderen projecteren (desnoods middels een alterego of alias met een dokterstitel). Zo maakt onverwerkt leed vaak zo’n slachtoffer weer tot dader. En dat levert nieuwe slachtoffers. Die misschien boos zijn. Boos omdat ze niet gehoord worden en het “spel” niet doorzien wordt en de dader zijn gang kan blijven gaan en velen een rad voor ogen kan blijven draaien..
   Ik begrijp die boosheid wel. Boosheid mag er wat mij betreft ook wezen; het is immers ook een instrument van het universum. En… als je de boosheid om wat je is aangedaan niet accepteert als dat-wat-is-op-dat-moment en tracht te verbannen en ontkennen, dan creëer je een enorme schaduw die zich vroeg of laat weer op iemand anders stort..
   M.i. zijn het niet de pijnlijke en onaangename omstandigheden en gebeurtenissen in het leven, maar het wegstoppen, ontkennen en doodzwijgen ervan die de bron zijn van alle “kwaad”. Jan met de pet of elite, allen creëren ze/we schaduwen op dezelfde manier.
   Het is gezonder om gewoon boos te zijn als iemand je wat flikt, dan om het weg te drukken omdat negatieve gevoelens niet geaccepteerd zullen worden (en jij dan ook niet). Nog gezonder is het om door het erkennen van je boosheid deze los te kunnen laten en de verstokte daders (lees: ongeneeslijke slachtoffers) over te laten aan de consequenties van hun onbewuste keuzes. Zij straffen zichzelf eindeloos met hun verkapte zelfhaat. Wanneer zij tegen de lamp lopen en door de “wereld” ter verantwoording worden geroepen en gestraft, zijn ze m.i. vaak beter af. Het geeft ze een kans om te stoppen zichzelf te kwellen. Bij de zeer ernstig misvormde persoonlijkheden zal dat overigens meestal niet helpen; zij zullen niet tot inzicht kúnnen komen en het zal hun haat en behoefte aan wraak slechts vergroten. Zij zitten machteloos vast in de slachtofferrol en dichten zich ter compensatie mooie rollen toe als leider, voorganger, redder, weldoener, enz.. Maar zij zijn in goede handen bij Karma. Karma heeft geen haast.

   O, en of Steiner nou wel of niet een fascist was kan mij niet zo veel schelen. M.i. kunnen we beter wat dichter bij huis blijven, bij onszelf, i.p.v. “autoriteiten” naar voren te schuiven om ons gelijk te bekrachtigen en de aandacht af te leiden van waar het in mijn ogen om draait: onze eigen destructieve patronen en de angst om dat transparant te maken.

   Caesar, jouw reactie op 45 hoort eigenlijk hier onder dit draadje?
   Ja, je hebt misschien toch iets gevoeligs aangeraakt dus, denk ik.
   Maar toch denk ik dat ook jij iets uit moet leggen – alleen laten merken dat je boos bent zet niet veel zoden aan de dijk.

 15. Zo , alle commentaren gelezen. Hele interessante theorieën zitten daarbij bij . In mijn ogen moet iedereen opzouten . Daarna ECHTE volksvertegenwoordigers die ook pal staan voor wat ze zeggen en niet steeds als een blad aan de boom draaien. En voor belangrijke zaken een bindend referendum houden. Als ze dat gedaan hadden voor de Euro en de EU hadden we deze shit nu niet.Maar het kan nog en ja dat kost weer ..eenmalig geld.Daarna gaan er weer mooie dingen komen,ons land heeft altijd internationaal een grote rol gespeeld in de wereldhandel.

  Toen bestond er geen Euro en samen met Duitsland hadden we een stabiele Munt. We kunnen er op wachten …de Dollar en ook de Euro gaan eraan.De nieuwe munt ligt al klaar …dit keer wel gemeten aan de goudstandaard. Overigens is dit iets wat ik stellig geloof ..en nog niet de waarheid..Zoals altijd weten we dat pas achteraf. Tot die tijd laat ik me niet gek maken door de media die ons wil hersenspoelen en kijk ik om me heen in mijn kring en probeer daar het beste van te maken. Wat is IS Het IS.

  1. Goed gezegd …. hoe eerder die ideologische, zwaar overbetaalde, corrupte en zakkenvullende club in Brussel oprot hoe beter het is voor iedere autochtone eropese burger. Ik hoop dat Schengen vandaag opgeschort is (maar zoniet gaat dat vanzelf op tilt binnenkort want het gros van de de europese burgers begint er sch..tziek van te worden.

 16. Ik heb altijd geleerd dat je niet alles moet geloven wat er over iemand geschreven en gezegd wordt. Mensen be/veroordelen een ander terwijl ze diegene niet eens persoonlijk kennen. En de lezers geloven het of gaan minstens denken dat het zo zou KunnenZijn Ik denk dat het spreekwoord wie zonder zonden is werpe de eerste steen bij dit artikel past en degene die het geschreven heeft moet dat niet doen tenzij hij of zij voor 100% zeker is dat dit allemaal waarheid is

 17. De AIVD keek toe en zag dat het goed was….

  Alle data die verstuurd wordt, bv via het internet, staat opgeslagen en wordt gebruikt door de diverse veiligheidsdiensten om tegenstanders (lees; mensen met een andere mening) uit te schakelen.
  Voorstanders en medestanders van het systeem komen een stuk verder in hun carrière zullen een stuk verder komen dan de tegenstanders.

  1. Je bent toch niet bang voor die dwazen.
   Ik richt me al 3 jaar totaal niet meer op Nederland.
   Onbelangrijk land.

  2. @Genies,
   Behalve natuurlijk voor je uitkering,neem ik aan.Zo niet,dan flikker je toch lekker op!

  3. hier een verbaal begaafde en begenadigd stukjes componist die doorgeraaid overwerkt is geraakt, door de historisch  unieke panic of 008, financieel geograaf en op 3 jaar na leeftijdgenoot Ewout door de engelen gezonden om ons te verblijden met mes scherpe sociaal filo economische analyses, gisteravond 20:00 uur radio 1 ntr De Kennis van Nu interview, hoe kan een gezapig mens Hieper worden en filosoof en Europees burger en academicus met een gezworen gelofte gestalte gegeven richting het welzijn van z’n eigen volkje;

   http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-programma/2471/2016-01-24

  1. Markus,
   Gerhard de Boer heb ik ooit een mailtje gestuurd, omdat hij iets verkeerds (kan voorkomen) op zijn site plaatste. Namelijk dat Middelburg door de Duitsers is gebombardeerd, maar dat was niet zo. Het waren de Fransen..zo staat het tenminste op wikipedia, na verklaringen van de burgemeester en de brandweer van Middelburg.
   Ik kreeg niet eens een antwoord.
   Hij laat het gewoon staan…waarom?

  2. @parabola; Denk niet dat hij verkeerd zat, vertrouw wikipedia (kijk maar eens naar j demmink op wiki), en vooral ambtenaren niet, zij hebben eer en trouw gezworen aan iemand die zegt dat ie bij de gratie god koning is?????????
   Net zoals het feit dat de eerste 2 a 3 schepen met slaven eerst naar middelburg werden gebracht en daar werden verkocht als kroeskopvee.
   De handel werd daarna rechtstreeks naar het caribisch gebied verplaatst omdat de bevolking van middelburg en vlissingen in opstand kwamen tegen die praktijken, maar de elite en aandeelhouders vlug voor deze verplaatsing kozen om geen inkomsten mis te lopen.
   Heb dit verhaal van iemand die jaren in het archief heeft gewerkt, maar dit zul je niet horen van de burgmeester en z’n kornuiten, er is namelijk niets veranderd in middelburg, de elite heeft nog steeds schijt aan de bevolking en gaat voot geld en aandelen.
   De krantenknipsels en verklaringen op de site v/d Hr.de Boer liegen er niet om! Daarentegen politici………………………………….

  3. Inderdaad …. nooit gerealiseerd dat ze zo extreem links zijn. Wat een wazig artikel………..Misschien tijd om mijn abonnement op de nieuwsbrief op te zeggen. We zitten allesbehalve te wachten op een zootje slappelingen die gedwee alles over zich heen laat gaan wat betreft de ramp die zich op het ogenblik over Europa voltrekt. En dan de enige politicus door het slijk halen die zich inzet voor de veiligheid en verdediging van de autochtone nederlander is op zijn zachtst gezegd SICK !!!!

  4. Markus.
   Voor zover ik me kan herinneren is Gerard de Boer ook min of meer gedwongen met pensioen gemoeten omdat hij meer wist en dit wilde gaan uitdragen.
   Ook heeft hij minimaal een boek geschreven dacht ik.

  5. LS…

   Met het Links / Rechts denken ben je net zo achterlijk als religieuzen die denken het ware geloof aan te hangen.

 18. Al dat geschrijf over de misdaden van de mensheid, en in dit geval in de WWII door wat men onder Duitsers verstond, het Duitse leger was een vreemdelingen legioen in het groot, van alle Europese natie’s bestonden er legioenen, die zich eens even lekker te buiten gingen, om hun rancuneuse afwijkingen te bevredigen, alle religeuses beslechten hun twisten.

  Ooit van een psychiater gehoord, dat zeker 10% van de mensheid psychopaat is op het één of andere terrein, en 1% is zeker levensgevaal psychopaat, volkomen zinloos en gewetenloos, et voila zie hier, laats ze maar los op elkaar.

  Natuurlijk zijn er de verszchrikkelijkse wandaden begaan tegen de mensheid, en wel door alle natie’s, zonder uitzondering, het zijn de momenten van grote beroering en chaos dat dit soort beesten hun gang kunnen gaan, al vorens ze terug worden gevloten.

  Wat wij kennen is nog maar het tipje van de ijsberg, het ziekmakende onmenselijke behandelen, van weerloze mensen, ik heb er persoonlijk genoeg van gehoord, uit de mond van mensen die er bij waren, en ja jammer Monika, maar er bestaan ook psychopatische Duitsers, het is nu éénmaal zo, en we moeten er mee leven, groeten Jenne

  De boeken van de geschiedenis geschreven door een ProF A. M. J. De Jong kun je vervikken, geschreven in opdracht van, en goedgekeurd door het Koningshuis.

 19. Nu ik denk dat we allemaal wel tot de coclusie zijn gekomen, dat de politiek, de politieke partijen de mensen die daar toe behoren, niet het algemene wereld beeld kunnen c.q. willen veranderen, dat de politiek een kliek van opportunisten is, en het onder geen enkele omstandigheid te doen heeft met de inwoners van zijn land, of die zijn situatie wil laten preveleren boven die van hem zelf.
  Dank U, en groet Jenne

  1. Dit zou zo’n beetje de eindscene kunnen zijn van een protagonist die zijn of haar hele leven heeft gestreden voor een betere wereld en nu op het sterfbed, snakkend naar adem, tot deze conclusie komt.

   Vooral pijnlijk als de wereld op zijn grondvesten schudt maar dat de slapende bevolking zich vooral druk maakt om Ajax/Feyenoord, The Voice of een schijtlollig imitatieprogramma want “everything is awesome!”.

  2. Eli020, hoe vertaal ik dit ” protagonist “, griekse toneelspeler, voorvechter, Iraq, de westelijke ~ op het Arabische toneel ?.

   Nu ik heb altijd mijn best gedaan om een betere wereld te creéeren, en hij is door mijn bestaan en verblij op onze planeet, er zeker niet slechter op geworden.

   Van waar je naam, Eli de Mokummer zeker, kwam vroeger vaak in café de Moker ergens in de Jordaan, leuke kroeg, eetcafé, Fl.2.50 heerlijke hutspot met rookworst, voor de arme dagen, groet Jenne

 20. @ arnold
  Ik begin even een nieuw draadje daar ik een scrollvinger krijg.
  Kijk eens naar alle reacties in het vorig draadje , en zie dan de aannames die verdedigt worden door mensen die NIET de holocaust bespreekbaar willen maken ( waaronder jijzelf)
  Vind je het niet heel vreemd dat alles hier bespreekbaar is behalve de holocaust die is namelijk gegaan zoals ons wordt verteld , voor de rest worden we voorgelogen bedrogen en berooft.
  De holocaust is het meest gebruikte excuus voor wandaden die nu nog worden begaan . Alle kritiek op het beleid door israel jegens de palestijnen wordt afgedaan als antisemitisme, maar over de slachtofferrol die daaraan ten grondslag ligt mag niet worden gedebatteerd. Treft je dat niet als zeldzaam vreemd?
  Als je zegt dat zyklon b blauwgroene aanslag op muren van gaskamers achterlaat , daar waar het als ontluizingsmiddel werd gebruikt , maar in de vermeende gaskamer in auswitsch daarvan geen enkel spoor is aangetroffen, wordt je verketterd. Als je zegt dat geen enkele duitser ooit is gewassen met zeep gemaakt van het lichaamsvet van joden ( een duidelijk geval van propaganda) word je neergesabeld . Wat is het dan toch dat hierover geen waarheidsvinding mag geschieden? Waarom mag je de propaganda niet tegenspreken?
  Op geen enkele wijze vergoeilijk ik het bestaan van deze kampen of zeg ik dat het vakantieoorden waren , er is onnoemelijk geleden en ja er zijn mensen vermoord. Alleen er zijn vragen onbeantwoord gebleven , van antwoorden voorzien die zuiver propaganda waren , en soms zelf regelrechte leugens! Als dit niet gewoon mag worden onderzocht , waarom dan niet? Moeten die leugens de waarheid blijvend vertroebelen? Mag niet duidelijk worden dat ook door toedoen van geallieerden ( prescot bush, engelse bomcommand,etc)vele mensen zijn gesneuveld juist ook in die kampen?
  Ik kan geen enkele rechtvaardiging vinden voor een verbod op de waarheid over wat dan ook! Zodra je op die regel uitzonderingen gaat maken diskwalifiseer je je voor welke discussie dan ook.

  1. @ arnold
   O nou snap ik het , het gaat om wie er gelijk heeft . Streep mij dan maar weg , zoals ik al zei ,ik hoef geen gelijk. Ik vraag me gewoon veel dingen af die andere mensen schijnbaar als vanzelfsprekend(?) aannemen. Zodra ik dat doe beginnen ze hun gelijk te verdedigen, ik snap alleen niet waarom,zien ze niet dat de waarheid vele facetten herbergt ? Zodra je je vastlegt op één standpunt en daar niet meer aan durft te twijfelen, geen vragen meer durft te stellen is het met de groei gedaan. Geen voortschrijdend inzicht meer, maar dogmatiek. Laat staan dat je ooit nog de waarheid ( zo die al bestaat)tegenkomt.
   En omdat je het schijnbaar heel interressant vind .
   Ik ben natuurlijk verwekt( das wat anders dan geboren worden) En was in aanleg een ééneiïge tweeling waarvan 2 maanden na conceptie mijn broertje afgestoten werd.Aanvankelijk dacht men dat ik te vroeg geboren was , maar men merkte 2 placenta’s en 2 vruchtzakken waarvan een gescheurd op. En natuurlijk was ik er ook . Mijn opa zag mij en zei “geef het maar geen naam want die red het geen week”. Dat zal ik wel gehoord hebben en ik ben gebleven. Er werd een stuk over het byzondere fenomeen van de afgedreven vrucht van de tweeling en het behoud van één van de vruchten in de lancet geschreven( tegenwoordig weet men dat het niet heel ongewoon is).en doordat ik in mijn wiegje dicht bij de kachel werd gezet kregen ze mij de tweede dag toch nog op temperatuur. Al deze zaken doen mij vermoeden dat ik werkelijk geboren ben( uiteindelijk heb ik ook een navel en bij een tezamenstelling had men die wellicht overbodig gevonden). Bovendien heb ik mijn moeder nooit op een leugen kunnen betrappen ( zelf niet om bestwil)Hoewel ik er zelf bij schiujn te zijn geweest heb ik aan mijn geboorte niet veel herinneringen, dus helemaal zeker ben ik niet!

  2. Bij de weg , het geboorte verhaal gaat over de fysieke verschijningsvorm van deze incarnatie, niet over mijn wezenlijke zijn. Die is schijnbaar afgescheiden van de bron , doch in mijn ogen slechts schijnbaar ( niet werkelijk) en een manier van de bron om zichzelf te ervaren. Daar is dus van geboorte geen sprake.

  3. Vreemd dat je juist nu precies op dit moment een nieuw draadje begint.
   Het kan natuurlijk een scrollvinger daar zeg ik ook niets van maar bij het vorige draadje had ik net nog twee reacties/uitleg gegeven.
   Verder vraag ik me af of je wel goed leest en begrijpt want ik schrijf niet alleen wat in de geschiedenisboekjes staat omdat ik onderzoek heb gedaan door vele boeken te lezen die soms niet voor niets moeilijk te verkrijgen zijn en ook heb ik vele docu,s bekeken.
   Zo heb ik bv het boekje “drie gesprekken met Adolf Hitler” wat in de jaren dertig vorige eeuw uitgebracht is en vrijwel direct uit de handel is gehaald maar weer opnieuw in herdruk uitgekomen is.
   Dit boekje geeft duidelijk aan wie zijn financiers waren.
   De rol van de paus bv die had een overeenkomst met Hitler dat de katholieke kerk zich niet met het Jodenvraagstuk zou bemoeien zolang de katholieke kerk maar met rust gelaten werd.
   Dat zijn toch dingen waarvan je niet kunt beweren dat het in de geschiedenisboekjes staat.
   En Hayo meyer loopt die dan ook onzin te verkondigen?
   Het is wel erg makkelijk om te zeggen dat ik onderzoek zou blokkeren
   terwijl ik al de hele middag en avond schrijf dat ik ook voor onafhankelijk onderzoek ben.
   En zolang niet bewezen wordt dat het niet is gebeurd vind ik dat je het zeker niet mag ontkennen waarvan jij zegt dat je dat niet doet waar ik toch sterke twijffels bij heb.

  4. Marcel.
   Even goede vrienden en ook ik blijf respect voor je hebben en ik heb mijn best gedaan antwoorden op je vragen te geven maar als je zelfs niet eens weet of je wel geboren bent en dat niet meer dan aanneemt dan stopt het voor mij omdat alles dan aannames zullen blijven.
   Nu vermoedt ik dat je hier ook weer op zult antwoorden van zie je wel bewijs voor de holocaust is er niet en blijft dus een aanname oke Marcel dan is het maar zo.

  5. @ arnold
   zoals je kunt zien aan de tijd en de chronologie van de comments was ik het draadje al even geleden begonnen(22;07).
   Verder een typisch gevalletje van jammer je begrijpt niets van wat ik je uitleg , dat zal wel aan mij liggen ik ben niet duidelijk genoeg. En humor lijkt ook niet aan je besteed. Toch ben je wel oke hoor , jammer alleen dat je antwoord zonder dieper over een vraag na te denken .Lees het vorig draadje nog maar eens even er op na .

  6. Marcel.
   Dit is echt het laatste wat ik hier over kwijt wil.
   Zolang er geen bewijs wordt geleverd dat de holocaust niet zo is gebeurd als in de geschiedenisboekjes staat vind ik het mijn plicht om het voor de slachtoffers en nabestaanden op te nemen om ze niet op hun ziel te trappen.
   Guidoj heeft een verwijzing gegeven eerder in deze discussie (waar ik dus ook naar gekeken heb)waar uit blijkt dat je wel eens gelijk zou kunnen hebben maar mogen we dat ook als bewijs zien?
   Ik schreef het wel maar ik hoef geen gelijk te hebben ik wil alleen voorkomen dat mensen op hun ziel getrapt worden.
   Ook heb ik de stukken van An Argie gelezen en ik moet eerlijk zeggen dat er wel goede argumenten tussen zitten alleen ben ik nog erg voorzichtig met dergelijke uitspraken.
   Ik sta dus wel degelijk open voor alles alleen doe ik pas dergelijke uitspraken als 100% bewezen kan worden dat het niet gegaan is zoals men beweert en dat lijkt mij niet onterecht.

  7. Arnold, ben je nou zo blind of speel je het?
   Wat heb je het de hele tijd over bewijzen, begin nou eindelijk een keer met lezen van de aangedragen bewijzen. Was je gisteren ermee begonnen, zou je nu verdiept in de materie, de bewijzen, bestuderen. Het hele draadje is er vol van…maar nee, Arnold blijft doorzeuren.

   Waar zijn dan jouw bewijzen van je conclusies die je hier dagelijks na het bestuderen van het dagelijks nieuws, ventileert?
   Door zulke politieke correcten als jij, hebben we nu mitrailleurs in het straatbeeld. Snap je dat? Nee ws eerder niet.
   Het boekje over A.H., wat niet eens het originele boekje meer is wat je las (want het was verboden, toch? en is opnieuw uitgegeven..?, daar gaat nou niet toevallig bij jou een belletje rinkelen, Arnold?)

   Weet je, ik denk dat het angst is, ook dat je de bewijzen gewoon niet WILT zien. Allemaal angst…kijk en dat is wat we nu juist niet nodig hebben.
   Denk eens erover na, en ga niet meteen weer in de verdediging van jezelf, die meestal blind maakt voor alles andere.
   Een fijne dag toegewenst, en met vriendelijke groet.

  8. @arnold
   Je schrijft:”Zolang er geen bewijs wordt geleverd dat de holocaust niet zo is gebeurd als in de geschiedenisboekjes staat vind ik het mijn plicht om het voor de slachtoffers en nabestaanden op te nemen om ze niet op hun ziel te trappen.”
   Je neemt het echter pas werkelijk voor hen op als je bovenstaande los laat. Dat staat namelijk in je weg om tot de waarheid omtrent de gebeurtenissen te komen. Pas als je zowel de ene als de andere kant kunt betwijfelen heb je een open mind.
   De manier die je nu hanteert lijkt veel op de manier die de wetenschap nu gebruikt .Je hebt een theorie en zoekt daar de bewijzen bij. Terwijl werkelijke wetenschap wordt bedreven op de volgende wijze : Je hebt een aantal observaties en zoekt naar een theorie die ALLE observaties ondersteunt, een groot verschil.

  9. Parabola.
   Zie mijn reactie onder punt10 Marcel ook en nee ik speel niets maar dat kun je daar lezen.

 21. Grijns….ja….van de Wilders aanhangers moeten we het hebben. Ik zie daar vooral die types in terug die als lid van de NSB dit land wel even zouden hérstructureren……maar goed…ze zijn er, en tegen stupiditeit en stompzinnig fanatisme is intelligentie nooit opgewassen geweest. Intelligentie is kwetsbaar goedje waar je zuinig op moet zijn, maar leg dat maar eens uit aan een mentaal doorgedraaide kwast als Wilders en zijn aanhang. Die grijpen in reactie naar knuppels omdat dat de enige taal is die ze verstaan. Hé Jan….de wereld is méértalig en het “knuppels” in dier voege Goddank minder bekend. Je zou een goede ambtenaar kunnen zijn, maar ga nou niet voor jezelf denken. Ben je echt nog niet aan toe.

  1. inhetmeer.
   Gisteren heb je dit stukje geplaatst en wat blijkt nu vandaag dat ze bij winkelcentra en uitgaansgelegenheden politie met mitrailleurs willen gaan neerzetten en ook worden er 150 politie mensen opgeleid om met die dingen te leren omgaan volgens de NOS komt dit naar aanleiding van de aanslagen in Parijs.
   De waarheid is dat ze gewoon bewust hier naartoe gewerkt hebben (wat dus min of meer ook bevestigd dat de aanslagen georkestreerd gebeurd zijn)om langzaam een onderdrukkend bewind te gaan voeren.
   De meeste mensen weten natuurlijk nog wel dat de aanslagen zijn gebeurd maar hebben hun gewone dagelijkse leven gewoon opgepakt en de aanslagen zijn daardoor op de achtergrond terecht gekomen en alleen de politiek blijft maar doorgaan want we moeten hoe dan ook tot gedwee vee gemaakt worden zodat we als robots doen zonder tegenspraak wat ze willen.
   In de oorlog hadden Duitse militairen de taak openbare dingen te bewaken wat nu dus door onze eigen politie gaat gebeuren terwijl wat toen de Gestapo deed nu door onze eigen ambtenarij zal gaan gebeuren zoals wet en regelgeving veranderen waardoor tegenstanders gemakkelijker opgepakt zullen kunnen gaan worden en is politie niet voldoende zullen ook militairen ingezet gaan worden.
   Doe daar een rechtse politicus als Wilders bij en de weg naar onderdrukking zal compleet zijn.
   OH vandaag kwam ivm Teeven ook naar buiten dat er opdracht was gegeven aan ICT om te stoppen met zoeken naar het beruchte bonnetje wat dus een doofpot moest worden.
   Maar Teeven (verdachte van criminele activiteiten) zit wel in de kamer zodat hij mee kan beslissen over wetsveranderingen en dan mag je drie keer raden wie daar voordeel van zullen hebben.

 22. ER IS GEEN MOL .. SLECHTS EEN LUIS DIE ZICH GRAAG TE GOED DOET AAN BLOED VAN EEN ANDER
  EEN MOL IS EEN ZEER BEZIG BEESTJE EN DIE ZICH EEN GAT GRAAFT IN HET DUISTER EN DAT, TERWIJL HIJ OOK NOG EENS BLIND IS.. THINK TWICE!
  ER IS GEEN HANDVAT AAN VAST TE KNOPEN WAT DE POLITIEK DAADWERKELIJK TRACHT TE BEREIKEN MET DE ” SLAAFSE BURGER “, EEN DING STAAT WEL VAST :
  WE GAAN ER TOCH AAN MOETEN GELOVEN DAT ER EEN ROEDELLEIDER OP STAAT, EN DAT IS TOCH OP DIT MOMENT DIE BLONDE WOLF !

  GAAT ALLEN TEN SAMEN EN KOM TOT EXOTA ( PRIKKELEND DRANKJE UIT DE JAREN 60 ) EN LAAT DE KOOLSTOF JE ZINNEN PRIKKELEN DAT WE NU NOG ZELF DURVEN TE KIEZEN

  NIETS IS ZO ONZEKER ALS EEUWEN GELEDEN.. HET IS IN FEITE AL 2000 JAAR AAN DE HAND VAN DE ZELFDE CASTE DENK IK ZO
  ONLY IN DREAMS .. IS HET ANDERS.. LUISTER ROY ORBISON, DAT NUMMER TILT JE OP OM TE GELOVEN IN JE EIGEN DROMEN

  IN DROMEN ZIJN ZIONISME EEN UITGELEPTTE TULP, IS NAZI EEN STEKEL DIE EELT HEEFT MAAR STEEDS WEER DE KOP OP RUKT..
  KORTOM : HET TIJDPERK V I S S E N IS AANGEBROKEN

 23. Wat vindt jullie over de Canadian president dat zelf top tot teen zionist is en maakt openlijk propaganda over de zionistisch staat İsrail,zie je all een politieke leider gaat zelfde doen, voor İran öf voor Syria öf voor Turkije.?

 24. LS…

  Ooit was ik fan van Geert Wilders al was het maar omdat hij Femke Halsema en Job Cohen te kakken zette. Achteraf een typische Zionisten truc die we met de Jodenvervolging hebben gezien. Als het Nederlandse volk massaal op Wilders gaat stemmen na deze openbaring dan zijn de Nederlanders net zo achterlijk als de Jihadisten die hun leven denken te moeten geven voor de Islam maar in feite geslachtofferd worden voor de Criminele Ashkenazi Rothschild Maffia cq het Wereld Zionisme.

  Trouwens op het schoolplein word je inderdaad voor een deel gevormd ! Op het schoolplein één keer in de hoek gedreven door vervelende Joden jongetjes die wel even wilden afrekenen met die lang slome blonde slungel. Jammer dan. Ik zie de bebloede koppen nog voor me en de hysterische moeders die bij mijn moeder kwamen klagen dat haar zoon een beest was. Nooit meer last gehad ! Ha !

  1. Als Geertje dezelfde eigen kracht affirmerende ervaring in zijn jeugd als jij had gehad, was het misschien nu niet zo,n ontzettende
   haatdragende dictatoriale en recalcitrante neppoliticus geweest.

   Werden Hitler en Mussolini vroeger in hun jeugd ook niet vaak gepest en onderdrukt?
   Blijkbaar een vruchtbare voedingsbodem voor later dictatoriaal gedrag….

   https://www.youtube.com/watch?v=p2hWIAKAGj0

 25. kan allemaal waar zijn
  maar wat is Rutte dan,
  dus Putin is een vreemde. ( alleen maar geruchten) vraag je om bewijs, is niemand thuis, of een vaag verhaal, en de media praat er niet meer over, dus Wall Street goverment (Obama) wil de wereld besturen dus de Telegraaf SBS (NSB in 40/45) toch
  dus propaganda, alles in den haag licht.
  doe wat je wilt hiermee.
  dus laat je in de malling nemen

  1. LS…

   Rutte, Bea Bilderberg en Deepfrico ook. Lees Het Ronde Huis in Nunspeet !

 26. ”zou toen op een VVD-kerstborrel” Wilders zou dit, die en die beweert, enz. Bla bla bla. Het lijkt de Telegraaf wel, zelfde niveau.
  Ook ik weet dat Israel een zionistisch illuminatieland is, maar dat neemt niet weg dat ik vele mensen ken die achter de staat Israel staan ter bescherming van de joden in een eigen Joodse staat. Al dan niet kritisch.

  En ja, ik heb ook mijn twijfels over Wilders, maar ik heb hem nog nooit op iets verkeerds kunnen betrappen. Dat hij achter Israel staat is per definitie slecht en gevaarlijk???
  Wat een roddelartikel. Beneden alle peil! -rest reactie beledigend verwijderd-

  1. Gerrit, je hebt de klok horen luiden en gaat VOLLEDIG aan de essentie voorbij. tja, zo is elk artikel van het niveau ‘Privé’..
   De essentie, beste Gerrit, is dat Wilders een dubbelrol speel, LETTERLIJK zelfs met z’n paspoorten.. DAT hij hypocriet is in zijn presentaties, door populisme te bezigen en de werkelijke beweegredenen van zijn zwalkverhalen te camoufleren.. Maar wat dat betreft snap ik wel dat je je fijn voelt in zijn virtuele gezelschap. Over de balk en de splinter gesproken.
   En wat deze geblondeerde meneer beweerde in de blabla tijdens de ‘vermeende’ (zo een beter woord?) kerstborrel, PAST PRECIËS in zijn verdere camouflage-technieken.

  2. Guido, je antwoord geeft precies aan waarom je artikel een Libelle Bla bla bla gehalte heeft. Je komt niet verder dan wat het echtpaar Kwint gehoord meent te hebben (al dan niet gelogen om Wilders te belasteren. Het was toch druk daar, dan moeten anderen het ook gehoord hebben), en dat hij, (net al ik over een paar maanden) 2 paspoorten heeft. Nou, sterk hoor.

   En nee, ik vertrouw Wilders ook niet, maar ik kan hem nergens op ‘pakken’. En ik zou dat zeker niet doen met suggesties als ‘van horen zeggen’of wat de Volkskrant zonder enig bewijs schrijft. We weten dat hij het (in mijn ogen fascistische) standpunt van Israel inzake de Palestijnen aanhangt, je schrijft zelf dat hij daar geen geheim van maakt. Maar hij is helaas niet de enige en ik zie dat los van zijn Nederlands beleid. Als je dit artikel had geweid aan Wilders en Israel zou ik er helemaal achter staan. Maar je betrekt deze zaken op zijn algemeen, dus Nederlands beleid en daarom zeg ik het is Bla bla.. Je hebt sterkere artikelen gehad Guido, daarom krijg ik ze ook (op mijn verzoek) in mijn mailbox.

   Ps. wat die laatste zin betreft die je hebt weggelaten, daar zeg ik van, dat had ik niet zo moeten zeggen. Het was ironisch bedoeld maar het is volkomen verkeerd overgekomen. Sorry daarvoor.

  3. “En ja, ik heb ook mijn twijfels over Wilders, maar ik heb hem nog nooit op iets verkeerds kunnen betrappen.”

   Ik wel….onderstaande is een fantastisch stuk onderzoeksjournalistiek, wat een heleboel verduidelijkt.

   http://capoditutticapi007.blogspot.be/
   http://capoditutticapi008.blogspot.be/
   http://capoditutticapi009.blogspot.be/
   http://beforeitsnews.com/strange/2014/09/dutch-royalty-notables-accused-of-child-killing-2458058.html
   https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/extra-het-explosieve-artikel-over-elsevier-arendo-joustra-oltmans-en-friso-de-friso-brief-van-oltmans-het-demmink-commentaar-van-joustra

   Verder slaat Guido de spijker op de kop door het grote verband met het zionisme (in Nederland) nog maar eens aan te kaarten en dat sommige mensen boven de wet blijven staan, ook al wordt er in het buitenland schande van gesproken.

   http://www.sdnl.nl/klokkenluider.htm

   “Het staatshoofd beweert te regeren bij de gratie Gods, maar kan dit niet aantonen.
   Dit is met een verzoek op de Wet Openbaar Bestuur nagevraagd en officieel bevestigd dat er geen aantoonbare bewijzen voor deze bewering zijn.

   http://vereniging.vrije-mens.org/index.php/de-staat/6-de-staat-der-nederlanden#het-staatshoofd-beweert-te-regeren-bij-de-gratie-gods-maar-kan-dit-niet-aantonen

   http://hetuurvandewaarheid.info/2012/11/18/bastaarden-op-de-troon-1890-heden/

   Dit is slechts het topje van de beerput…

  4. an argie

   Link 1: Graag even aangeven waar in het ellenlange artikel Wilders wordt vermeld, dan kan ik daar op reageren:
   ‘Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd. Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten.’
   Ik heb het van boven tot onder gescrold, maar heb zijn naam zeker over het hoofd gezien.

   Overigens geloof ik ook dat er veel waarheid in zit, maar dit terzijde. Tevens terzijde: Ik heb het over zijn binnenlandse politiek, zijn voorstellen en wat hij zegt van plan te zijn.

   Link 2: Idem

   Link 3: Idem

   Link 4: Weer zo een anonieme bewering waar niemand iets mee kan. Ik zeg niet dat het waar zou zijn, maar dit bewijst helaas niks

   link 5: ‘Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink, Guus Pareau Dumont (psychiater Friso). ‘
   Opnieuw anonieme getuigen. Het is bekend dat beweerd word dat Wilder betrokken zou zijn bij een pedo-netwerk. Maar bewijzen gaag. Nu blijft het bij geroddel en libelleniveau.
   Link 6: Idem
   Link 7: ???? Wat moet ik hiermee?
   Link 8: En wat bedoel je met deze??
   LInk 9: Idem. Wat heeft dit allemaal met de binnenlandse politiek van Wilders te maken

   Overigens zijn het interessante links, die ik zeker nader ga bestuderen, ook al is er hiervan al veel bij bekend. Bedankt daarvoor.

  5. Guido, ik heb eigenlijk een beetje over deze zin heen gelezen

   ”Maar wat dat betreft snap ik wel dat je je fijn voelt in zijn virtuele gezelschap.”

   Dit is een schofterige belediging. Zou je dat willen verwijderen. Je hebt ook die niet goed overgekomen ironische vergelijking opgevat als een belediging en niet geplaatst.

  6. NOGMAALS

   Guido, ik heb eigenlijk een beetje over deze zin heen gelezen

   ”Maar wat dat betreft snap ik wel dat je je fijn voelt in zijn virtuele gezelschap.”

   Dit is een schofterige belediging. Zou je dat willen verwijderen. Je hebt ook die niet goed overgekomen ironische vergelijking opgevat als een belediging en niet geplaatst.

   Of je bied je excuses aan of je maakt je woorden waar. Je hamert er toch steeds op dat de MSN leugens verkoopt, of geloof je het nu wel als het jou zo uitkomt. IK ben niet bang voor de waarheid. Jouw belediging is onaanvaardbaar en tekent jouw onbetrouwbare mentaliteit als je dit niet herroept.

  1. En de SP stemmers.
   Dus de enige bedreiging in Nederland tegen de heersende politieke elite is de SP en de voormalig Pim Fortuyn stemmers. Mensen zijn allemaal zo verdeeld en de wereld is zo (onnodig) ingewikkeld geworden voor iedereen dat er geen echte oplossing meer is.

 27. Ik kan mij helemaal niet druk maken om Wilders.
  Politiek = sprookje.
  Rechtstaat = sprookje.
  Journalistiek = sprookje.
  Als het om halszaken gaat, echt belangrijke zaken, dan stellen ze allemaal niks voor in hun taak de burger te beschermen.
  De Amerikaans CIA vermoord 300 mensen in MH17 in opdracht van de Rothschild’s en ze falen allemaal in hun taak. Bangerikken.
  Wilders, Pietje of Klaasje. Die Rothschild’s vermoorden gewoon iedereen die niet te corrumperen is en plaatsen er dan een corrupt figuur. Het systeem werkt nu zo efficient dat er enkel corrumpeerbade figuren op sleutelposities komen.

 28. Kennelijk is veel demagogie en gebrek aan historische kennis nodig om verdachtmakingen aannemelijk te maken. Lees eerst eens het boek “Waarover men niet spreekt” van Wim van Rooy. Of hou een interview met hem dat je dan hier publiceert.
  Het komt vaak in de geschiedenis voor dat de boodschapper van het onheil voor boosdoener wordt gehouden en wordt opgeknoopt. Onlangs werd bijvoorbeeld bekend dat Gaddafi 2 x Tony Blair had gebeld om hem dringend te waarschuwen voor de opkomst van ISIS als Libië door het Westen zou worden aangevallen i.p.v. beschermd. Nog geen jaar later kon Gaddafi gelyncht worden met goedkeuring van Blair. Nu is Libië een terroristisch bolwerk en levert het ons illegale moslims.
  De boodschap dat de fundamentalistische gewelddadige islam Europa aan het veroveren is, dat er slechts één partij is die dit wil voorkomen, blijft in dit artikel onbesproken. Dat is veelzeggend. Wat is de verborgen agenda van GuidoJ?

  1. Onlangs werd ook bekend, dat er een oud interview is gevonden, waarin Nelis openbaart, dattie helemaal niet mank was..! Hij is dood nu, anders zou je het zelf nog kunnen vragen. En zo hebben we ook in een interview met Ghadaffi uitgevonden dat hij helemaal geen boeman was. Het zelfs heel goed met zijn volk voorhad, patriot was, die het oliegeld aan zijn volk liet toekomen. Een verborgen (door de VS/Rothschildclub) agenda dus.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/gadaffi-moest-weg-waarom-eigenlijk/

  2. Nelis, eens, een terechte kritiek aan het adres van Guido.j.
   Maar als sociaal denkend en als zodanig geinstrumenteerd mens, kun je niet veel anders als tegen Wilders zijn. Hij spreekt mij persoonlijk ook niet aan, maar ergens diep down, heeft hij wel gelijk. Daarom zeg ik misschien is hij de juiste persoon voor de vreselijke besodemieterde situatie waar we in zitten. Helaas soms moet je kiezen, ik bedoel voor mij zelf, ik ben een Democrate, maar helaas onze democratie is dood en begraven !
   Groet Jenne

  3. Mensen die de school voor de journalistiek hebben gedaan lijden altijd aan een minderwaardigheidscomplex zodra ze met universitair geschoolde mensen te maken krijgen. Ook hun obsessie met correcte spelling en gramica neemt te veel hersencapaciteit in beslag bij ze.
   Ik heb er ooit een persoonlijk gekend. Wat een waanideen en ego had dat figuur. Uiteindelijk te onder gegaan aan de drugs. Heerlijk.

   “It is frequently a misfortune to have very brilliant men in charge of affairs. They expect too much of ordinary men.” – Thucydides

   Als je aan propaganda doet zoals ik dat doe. Dan is ego onbelangrijk en wil je voornamelijk effectief zijn. Veel succes Nederlanders. Ik besteed maar 0.01% van mijn energie per jaar aan Nederland. Totaal onbelangrijke mensen en totaal onbelangrijk land.
   Nu ga ik een burger oorlog in Turkije organiseren.

 29. We weten het allemaal zo mooi te zeggen zo als goede moraal ridders betaamt.

  Honderden keren her en daar gelezen, iets waar je energie in pompt groeit, nou “zie hier bijna 200 reactisch, op en over Wilders, kijk daar ligt zijn intelligentie, hij groeit en groeit, tot in de hemel, en dan de kreten van hoe kan nou !, laten we het eens over iets anders hebben !

  1. Dan stel ik bij deze vast dat je niet alle comments hebt gevolgt en de resultaten heb aanschouwd, gemiste kans ouwe brombeer 😉

  2. Die vluchtelingen stroom heb IK veroorzaakt.
   Niemand anders. Wilders heeft er niks mee te maken.

   5 jaar geleden toen ik met propaganda begon had ik 50 strategieen.
   Een ervan was deze vluchtelingenstroom.
   Het doel was om deze vluchtelingen richting het verenigd koninkrijk te krijgen. Ze moeten ook nooit en te nimmer werken in hun hele leven en ook hun kinderen niet.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Kleidion
   The battle of Kleidion, een militaire strategie zit erachter.
   8000 gevangen, elke 100 bij 99 beiden ogen uitgestoken en nr 100 enkel 1 oog. Mannen die door hun families jarenlang verzorgd moesten worden en zelf niet konden werken en dus een gigantische economische schade aanrichten over vele decennia.

   De 1e 3 jaar weigerde de Syrische regering mijn plan over te nemen.

   Ik ben erg trots op mijn vluchtelingenstroom. Het is gegaan boven verwachting.

   Het enige doel is de elite in Engeland vernietigen. Verander de mensen, verander de elite. Lange termijn plan. Ik heb ook een korte en middellange termijn plan.

   http://www.liveleak.com/c/Andrew_Parker_Mi5
   Hier kan jet het lezen.
   5 jaar lang 10.000 berichten om de vluchtelingen op gang te krijgen.

   Jullie reageren op het nieuws, ik heb een hefboom van Archimedes om de aarde te bewegen.

   “Give me a place to stand and I will move the earth!”

   – Archimedes (hefboom)

   Geef mij een PC en internet aansluiting en ik doe hetzelfde.

  3. Politici reageren op gebeurtenissen. En het klootjesvolk reageert weer op politici.
   De elite organiseerd dingen. Dat doet ik dus ook. Momenteel loopt de elite een paar stappen achter op mij.
   Ik voel me soms net the Emperor van Star Wars.

  4. Beste Marcel, wij hier, en jullie in Nederland hebben op de dagelijkse gebeurtenissen, geen enkele invloed, wel of niet stemmen zal ook niets veranderen, het is allemaal voor geprogrameerd, straks geen baar geld meer, vluchtelingen voorrang geven op authentieke inwoners bij woning verstrekking, het wachten is op een Putin, ja helaas, onze samenlevingen staan op instorten, om dat wij de inwoners het allemaal gemaks halve hebben laten gebeuren !

 30. LS… Guido & Parabola Wat een zielige reacties. Ik heb blijkbaar iets aangeraakt ?! Maar leg eens uit zou ik zeggen. Niet zomaar wat roepen ! Over dom gesproken…HA !

  1. Punt 1: Steiner is geen crypto-fascist!
   Punt 2: Verdiep je in Thule en Vril, en kom erachter dat er ook nog mensen waren die een betere wereld wilden, dan wat we nu hebben.
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-vril-genootschap-en-nazi-ufos/
   Punt 3:
   De antroposofie doet uitstekend werk.
   Denk aan de biologisch-dynamische landbouw, denk aan de zorg voor geestelijk gehandicapte (die nergens zo goede zorg krijgen, ook en vooral op spiritueel niveau.) en het vrije schoolonderwijs, die kinderen kinderen laten zijn, die een meer humane kijk op de ontwikkeling van de mens hebben.
   Helaas bemoeit zich de overheid in NL met de Vrije school, naar mijn mening worden ze bewust belemmerd. Net als alles wat een goede intentie heeft. Ze doen het goed, voor de inspectie, dat wel, maar je ziet het bij alle vrij denkende onderwijzers, dat ze er last van hebben. Het is al jaren water bij de wijn. Zich steeds weer proberen te positioneren in de samenleving, die steeds veranderd.
   Punt 4:
   Vind ik het niet oke, dat je op een respectloze manier, naar Arend uithaalt. Daarvoor hoef ik niet in het detail te gaan, je weet volgens mij heel goed wat ik bedoel.

  2. C L C,

   Lees soms hele goede to the point réactisch van U op de VT to day, waarom zo laat dunkend over ons, ik kan dit niet echt apprécier’en, en in mijn jeugd 60 iger jaren veel gehad aan Steiner zijn Filosofien, en velen met mij, en ahum wij waren verre van facist.
   Vr. Groet Jenne

  3. Beste Leeuwen Keizer.

   Je mag drie maal raden wie de volgende uitspraken heeft gedaan.

   “Men ziet de menselijke samenleving zoals die is en meent dat men tegenwoordig een ideale situatie in de samenleving tot stand zou kunnen brengen. Een absurde gedachte; want de menselijke samenle¬ving is voorbestemd om te komen tot een voortdurend omvormen, een proces van zijn en worden. Wij maken de fout, dat wij vaste, stabiele verhoudingen instellen. Dan komt de ziel uit het voorgeboortelijke en brengt de wil met zich mee om de dingen in beweging te hebben. Maar zij treft alles als vaststaand aan. Daar ontstaat dan iets; de opgroeiende generatie moet een generatie van rebellen worden, omdat zij iets nieuws in de wereld wil brengen. De hemelkrachten revolteren, de krachten van wording en vorming. Omdat zij niet werkzaam kunnen worden, worden zij boosaardig. De mensen brengen de tendens mee om inspiratie tot ontwikkeling te brengen, maar het sociale veld waar zij zich willen ontwikkelen is star en materialistisch.

   Kan de mens zich niet manifesteren, dan veranderen de ikken. Er ontstaan wilde dierlijke neigingen. Geest die niet opgenomen is, verandert in vergoten bloed. Waar de mens het geestelijke niet kan opnemen, verandert het in wilde emoties die tot bloedvergieten voeren. De mens wordt uit zijn spoor geworpen, doordat zijn geestelijke- en wilsprocessen zich niet kunnen manifesteren. Dat leeft zich dan uit in één of andere vorm van negatie van het bestaande. Ruwheid van het gevoelsleven, gewelddadigheid, politieke terreur, misdadige terreur, militaire terreur is het gevolg………”

   En:

   “Door niets zal de mensheid méér haar ondergang tegemoet gaan dan wanneer de idealen van ras, volk en bloed zich voortplanten. Door niets wordt de werkelijke vooruitgang van de mensheid méér tegengehouden dan doordat uit vroeger eeuwen afkomstige, door luciferisch-ahri¬manische krachten geconserveerde leuzen de idealen der volkeren gaan overheersen, terwijl het werkelijke ideaal in de zuiver geestelijke wereld en niet in het bloed zou moeten worden gevonden.”

  4. prachtig herkenbaar, fuk Wildie en de hey you eu romeinse barbaren bolle soeplepel polletiek

  5. Tja, ‘hij heeft iets aangeraakt’.. Bijdehand doen is ook een vak. Inhoudelijk niet reageren en weer mensen minkukelen..? Wie is er nou de zielepiet.? Kennelijk een Steiner-kenner, die zich niet tot het gepeupel wil verlagen.. hahaha

  1. we halen niets uit, er staat niets in de wacht, dus helaas zijn we even jouw spoor bijster.. Niet bij een andere reactie gezet toevallig..??

  2. Nee Guido, Ik heb zelfs nog als reactie geplaatst onder deze post. Ik insinueer ook helemaal niet dat je iets uit zou halen. Ik ken je goed genoeg om te weten dat dit niet jouw stijl is! Maar het blijft vreemd. Ik doe nog een poging.

  3. De nieuwe poging is opnieuw mislukt Guido. Alle ander reacties van mij worden wel geplaatst. Misschien willen eventuele discutabele meelezers dat het niet gepubliceerd wordt. Terwijl de info die ik verschaf niets eens zo openbarend is. Als ik de tekst via het contactformulier naar je toezend, zou jij het dan kunnen plaatsen?

  4. Guidoj.
   Ik had ook 2 reacties geplaatst die wel geplaatst zijn maar alleen als ik via mijn logo daarnaartoe ga kom ik erbij.(rechts onder bij de logo,s)
   Als ik via het artikel zelf (links boven) ga zijn ze opeens weer weg ook de reactie van Parabola zie ik niet meer dan.

  5. Ik vermoed dat er iets fout gegaan is omdat de reacties gegeven waren oa bij de opmerking van Caesar wat bij 20 begon en op de derde site (hier dus weer verder lijkt te gaan). en de eerdere reacties staan nu op site 1.

  6. Arnold.

   Met betrekking tot mijn reactie, klopt jouw verklaring niet. Ik heb deze reactie zelfs twee maal via het contactformulier van deze website naar Guido gepoogd te verzenden. Zelfs dat contactformulier weigerde de reactie beide keren te verzenden. Nu heb ik het per mail naar Guido gestuurd, in de hoop dat hij het alsnog wilt plaatsen. Het bevat in mijn beleving toch wel enige fundamentele informatie.

  1. LS…

   Jullie maken graag uitstapjes naar de echte wereld maar als de echte wereld reageert dan is dat een belediging. Zo gaat dat ook bij enge sektes en clubjes waar je het altijd met de goeroe cq de baas eens moet zijn anders lig je er uit. Wat ben ik blij dat ik een vrij en zelfstandig mens ben die alleen maar verantwoording hoeft af te leggen aan zich zelf. I would say ??? Laat maar want daar kunnen de tere zieltjes niet tegen. HAHAHA

 31. Wat ik in mijn niet geplaatste reacties heb willen zeggen is het volgende:

  Wilders is slechts een symptoom en geen oorzaak. Het gedachtegoed waar Wilders voor staat is, sinds zijn voorganger Pim Fortuyn en hijzelf op het Haagse circustoneel zijn verschenen, in het kader van de stemmenwinst al lang overgenomen door de andere partijen. Het is een gedachtegoed dat ten grondslag ligt aan ons maatschappelijk systeem. Namelijk dat wij krachtige leiders nodig hebben, om ons in de ‘juiste’ beheersbare richting te leiden. Dit werd mij in 2011 opnieuw duidelijk getoond toen ik een speech van de voormalige CDA-minister van Buitenlandse- en daarna Economische Zaken, Maxime Verhagen, uit dat jaar las. Ik heb er een artikel over geschreven, dat via de volgende link te lezen is:

  http://hetuurvandewaarheid.info/2011/08/21/verhagen-is-een-wilderspion/

  Verhagen heeft het in die toespraak over de joods-christelijke wortels van ons land. Dit is natuurlijk je reinste bullshit. Want het jodendom en het christendom, zoals wij dat kennen, gaan niet samen. Het huidige Jodendom is immers gebaseerd op de ontkenning van de grondlegger van het christendom. Daarnaast moge uit de naamgeving van beiden blijken, dat beiden op een bepaalde manier dom zijn! Daarnaast was Nederland het land waar ten tijde van WOII relatief gezien binnen Europa, het meeste aantal Joden op transport gesteld zijn. Dit werd mede mogelijk gemaakt door zeer goed georganiseerde systeem van bevolkingsregistratie. Daarnaast met de hulp van de geüniformeerde staatsrobotten, die zich nu als waakzaam en dienstbaar presenteren. Zij droegen in WOII zwarte uniformen en hebben dat om p.r.-redenen na die tijd voor blauwe uniformen verruild.

  Alle politici zijn slechts acteurs c.q. pionnen op het geopolitieke schaakbord, dat er van deze wonderschone planeet is gemaakt. Ze zijn slechts tijdelijk functioneel, gemakkelijk inwisselbaar en als schaakstukken van het bord te verwijderen.

  1. De hierboven onder het pseudoniem Sanjari geplaatste reactie is van mijn hand. Ik wil daar nog het volgende aan toevoegen. Om redenen die ik in de vorige post benoemde, is het godsonmogelijk, dat er een gemeenschappelijke basis zou zijn voor het Jodendom en het Christendom. Zij kunnen elkaar alleen vinden in het geloofsoverstijgende en machtspolitiek georiënteerde Zionisme. Zowel de Islam, het Christendom, als het Jodendom worden op politiek niveau verenigd door dat Zionisme, dat een wereldregering, een wereldmunt en een wereldgeloof nastreeft. Wat betreft het Christendom spelen de Jezuïeten binnen de Rooms Katholieke Kerk (RKK) daar een belangrijke rol bij. Het Vaticaan is echter door de controle over al haar financiën, overgenomen door de Rothschilds. De onderzoeker Eustace Mullins schreef, dat de Rothschild bankiersdynastie in 1823 wereldwijd alle financiële transacties van de Rooms Katholieke Kerk (RKK) heeft overgenomen. Tegenwoordig zijn alle grote bank- en geldzaken van de RKK nauw verweven met de Rothschilds en het internationale banksysteem. Zie: http://rense.com/general77/POWERS.HTM

   De Rothschilds zijn tevens de financiers van de onrechtmatige staat Israël, die op het gestolen land van de verdreven en uitgemoorde oorspronkelijk Palestijnse bevolking, in Palestina is gevestigd. Wat betreft de Zionistisch gefundeerde Islam, hoef ik alleen maar te verwijzen naar het uitstekende artikel van Guido hierover op deze site. Zie: http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zionistisch-saudi-arabie/

   Om de totale lariekoek van de zogenaamde joods-christelijke wortels van Nederland nog maar eens te bewijzen, zoals ik ook al enigszins deed in de Sanjari-reactie, is het goed om de hulp van de Nederlandse dienders bij de opsporing, vervolging en op transport stellen van de joden tijdens WOII eens onder de loep te nemen. Ben Huizing en Koen Aartsma schreven er een boek over. Citaat:

   “In het woord vooraf van de ´Zwarte politie 1940-1945´ staat vermeld:

   ´Er is geen systeem te bedenken of er zijn mensen die het willen uitvoeren´ De Nederlandse politie van 1940, arm gehouden en gehoorzaam opgevoed, volgde plichtsgetrouw het boven haar gestelde gezag. Zo schrijven Bert Huizing en Koen Aartsma in hun voorwoord. Hun boek verscheen in 1986. De jacht op mensen is in volle gang. En de Nederlandse politie is erbij betrokken. Aan alle misverstand over het wel of niet optreden van de Nederlandse politie bij het arresteren van joden maakt mr Broersen, de gevolmachtigde voor de reorganisatie van de Nederlandse politie, een eind: ´Ten einde alle twijfel op te heffen bepaal ik dat aan opdrachten van bevoegde Duitse autoriteiten tot arrestatie, transporten, voorgeleiding van joden, gijzelaars en andere personen door de politie gevolgd dient te worden gegeven, waarbij zo nodig van ten dienste staande hulpmiddelen gebruik kan worden gemaakt´(p.141).”

   Dus wat lullen Wilders en zijn geesteszieke politieke vrienden nou over die joods-christelijke broederschap? Het lijkt er op dat de haat die in WOII op de Joden werd gericht, nu op de moslims wordt gericht. Maar daar zal het niet bij blijven. Want na de Moslims komen de andersdenkenden, die zich niet willen voegen en dus ausradiert moeten worden. Als je niet oppast hoor jij daar ook bij Caesar Lion Cachet. Hieronder een aangrijpende tekst van de predikant Martin Niemöller (1892–1984), die beide wereldoorlogen heeft meegemaakt.

   Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen communist.
   Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen sociaaldemocraat.
   Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen vakbondslid.
   Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen Jood.
   Toen ze mij kwamen halen
   was er niemand meer, die nog protesteren kon.

  2. Misschien kunt U aan deze mooie duiding en uitleg, nog Uw oplossing toevoegen, uit eindelijk is dat wat er hier speeld, het annaliseren gaat 24 uur per etmaal door, het wachten is op oplossingen, mensen die het voortouw in handen nemen, Vr. Groet Jenne

  3. Interessante reactie Jenne. Je vraagt om mensen die het voortouw nemen. In feite vraag je daarmee, net zoals in het huidige systeem, om een voortrekkende, doortrekkende, aantrekkende en onze vrijheid doorspoelende Grote Sterke Leider. Is Wilders misschien de daartoe de geschikte persoon?

  4. Ja zo is het Arend, ik zou alleen in je aanhef, het Christen dom willen vervangen voor de Rooms Katholieke kerk, de hele structuur hier van, geleid door de Opus Dei, uitvoerende macht de Jezuïten.

   Katharina Frisk, heeft over dit onderwerp een fantastisch stuk geplaatst op Veteran To Day. com

   Bovendien is de Rooms Katholieke kerk, de aards vijand van het autenthieke orhodoxe Christen geloof, wat door Byzantium zo lang is beschermd, tegen de Islam, en uit eindelijk is verkocht en verraden aan Mechmet, via het vernietigen van de infra-structuur, je kunt de prachtige paarden nog bewonderen eens gestolen uit Constantinopel, op het san Marco plein., door de Venetianen in opgracht van de Paus, en daar hebben we nu nog de wrange vruchten van te plukken.

   Wat je ook wel zult weten dat na de WWII het protestantisme behoorlijk was uit geroeid in bepaalde landen, de latere Katholieke landen, bijvoorbeeld Polen en Hongarije, in de Balkan hebben de Moslims en Katholieken ( Croaten ) samen gewerkt, met de Nazi’s en Soros zijn organisatie, je denkt toch niet dat al dat geld verdiend is, nee hoor gewoon gestolen van de mensen, het zijn net straat rovers, goed beschouwd en vreselijke bende !

  5. Beste Arend, dat voortouw kan heel goed door een groep mensen gebeuren, zo als bij de Provo’s, mensen met visie en een ideologie, en die ook naar die ideologie willen leven.

   Hoe je het ook bekijkt, heel veel mensen geloven in Wilders, en dit ondanks de enorme lawine van de media van demoniseren.

   Maar ik en met mij weten vele oud gedienden, dat de mannen en vrouwen van de latere generatisch niet meer over de echte slagkracht beschikken, de hele boel is aan het verwateren, letterlijk en figuurlijk, piepeltje piepeltje aan de wand wie heeft de grootste in het land, het is toch één grote pot vol flapdrollen, die Wilders speelt met ze, en ze hebben geen verweer !

  6. Mijn reactie was ook niet kwaad bedoeld Jenne. Daar waardeer ik je inbreng te veel voor. Ik wilde alleen het mechanisme van het heil van de buitenwereld verwachten belichten.

  7. @arend
   Je hebt gelijk door te stellen dat zolang we de macht over ons buiten onszelf leggen we niet moeten piepen over wat er over ons wordt neergeworpen. We hebben dan niets geleerd en verdienen wat we krijgen.
   Het simpele feit dat macht vercorrumpeerd lijkt niet binnen de belevingswereld van jan met de pet te passen.Immers zolang macht wordt gezien als overheersing en niet als verantwoordelijkheid leid het tot ongelijkheid en het ontstaan van een heersende elite. Ergo sterke leiders zijn we of zelf, of ze bestaan slechts ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

  8. Niet met je eens Marcel, er bestaan voorbeelden genoeg in de menselijke geschiedenis, bijvoorbeeld de oude Griekse steden staten, waar in tijd van nood een tiran gekozen werd, en deze na zijn leiding te hebben gegeven en de rust was terug gekeerd, ging ieder weer zijn weg, dat kan.

   Bij de oude Friezen, kozen de Walda’s, hun Buwalda’s, en deze hun Konig, om de boel te leiden, en dat werkte, het werd een sterke natie.

   En ja er zijn mensen die talent hebben, om snelle wijze beslissingen te maken en die een geweten hebben, en zich niet laten vercorrumperen door het gevoel van macht, zeker weten, maar in deze tijd, ik weet het niet, het is de tijd van weke kwallen, heb er niet echt een goed gevoel over, groet Jenne

  9. @jenne
   Ik ken een verhaal over een koning van een negervolk dat elk jaar 2 maanden het smerigste en minst in aanziende werk verrichte. Op de vraag waarom hij dat als koning deed , antwoorden hij “hoe kan ik leiding geven aan een volk als ik niet weet wat de minste en laagste in aanzien daarvan moeten doormaken op een dagelijkse basis . Wanneer ik me daar boven stel ben ik gauw koning af”. Dan heb je het over een leider een volksvertegenwoordiger , iemand die macht ziet als verantwoordelijkheid en niet als een manier tot overheersen. En daar kan alex nog een puntje aan zuigen!

  10. A HOI Marcel

   Er is met geen één scheepje te varen zonder dat er iemand aan het roer staat,
   die het scheepje bestuurd en opdrachten geeft aan de andere opvarenden, en zeker als het ruw weer wordt, en dat is geen schande voor niemand, want zo kom je weer behouden thuis, maar ik weet dat als geen ander ik kom uit een heel oud geslacht van zeevarenden, waar men wist dat de bemanning de kwaliteit van het schip bepaalde, en men goed leiderschap wist te waarderen, maar goed onze tijd van zeevarende natie is vergeten jammer !!!, hrt is meer krakelen op de kade, misschien de bierkade.

  11. Mooi Marcel, maar ook mooi Jenne.
   Een leider kan alleen maar een leider zijn als de leider zichzelf ziet als de rest in combinatie met zijn persoonlijke kwaliteiten.
   Een leider wordt dan alleen maar een leider omdat hij/zij in zichzelf zijn/haar kwaliteiten onderkent in dienstbaarheid naar de gemeenschap.
   En een leider is dan nooit meer of minder dan de leden van de gemeenschap, want de gemeenschapsleden oefenen ook hun dienstbaarheid conform hun kwaliteiten uit.
   Een ieder zijn/haar rol in het geheel.
   Probleem is dat de status van leider sinds eeuwen is overgewaardeerd door leiders die geen echte leiders waren, maar feitelijk profiteurs…

  12. Arend 48.12

   In het dorpje van mijn vader, waar mijn vader toestemming had om de binnenvisserij uit te oefenen, was er één veldwachter, hij woonde in het begin van het dorp, en ik moest hem regelmatig een emmertje paling brengen, en dan zij eens tegen mij, zeg maar tegen je vader dat ik nooit in het land kom, want mijn schoenen zijn lek !
   Mijn vader had in de rietlanden een platte rietschuit gemaakt tot verblijf van 18 onderduikers, velen op doortrek, de piloten hadden voorrang, dan de Duitse desserteurs, en dan de anderen, bij ons thuis woonden/ondergedoken Suze en haar dochter Clair, ik weet niet of deze nog jonge veldwachter op de hoogte was natuurlijk, maar ik vond het wel juist dit even te vermelden, want hij droeg altijd donker blauw, hoe hij hete ben ik vergeten !

 32. Waarschijnlijk had reactie 45 (13.45 uur) tussen 20.7 12.12 uur en 20 14.11 uur moeten staan zou ook beter kloppen omdat de reactie op Parabola en Guidoj betrekking heeft waardoor het weer te volgen is.

  1. Zeer goed stuk! Dat zeker.
   Dat stuk over Demmink is ook erg goed.
   MH17 is jullie beste item.
   Succes verder! Mijn donatie komt onder de naam Thucydides.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.