Advertentie

Hautaine wetenschap wil homeopathie verbieden…!


x

x

Hautaine wetenschap: ‘Verbiedt homeopathie’..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De schandalige wijze waarop zg. ‘wetenschappers’ op dit moment, homeopathie als ‘ketterij’ kwalificeren, is ongekend en zet eerder deze mensen in een kwaad daglicht dan de -door hen volledig onbegrepen- homeopathie. Mensen die in alle rust hun wetenschappelijke bagage zouden moeten gebruiken om de essentie van homeopathie te doorgronden, verdommen dit. Puur en alleen op wetenschappelijk vooroordeel, probeert men nu, via een achterbakse, goed voorbereide truc, homeopathische middelen, opnieuw verboden te krijgen. Werkelijk schandalig, want je zou zeggen: “Maak eerste je eigen stoepje met al die doden door ‘moderne medicijnen’ eens goed en vooral DEGELIJK SCHOON..

Nog nooit heeft homeopathie ook maar één dodelijk slachtoffer gemaakt, in tegenstelling tot de medische ‘wetenschap’. Dus waar halen ze überhaupt het lef vandaan om een geneeskunst waarvan ze NIETS begrijpen, in de ban te doen. Vooral met de woorden: “Het is gewoon water en de verdunning is zó groot, dat het niet meer KAN werken”…

“Er is alleen gefocust op de negatieve studies. Bij het tot stand komen van het advies is geen gebruikgemaakt van wetenschap uit de homeopathische wereld.” Homeopathisch arts Frank Kusse noemt het advies van de EASAC eenzijdig.“Er is ook veel onderzoek dat aantoont dat het mensen helpt. En dat het juist kosten bespaart. We proberen de wereld van de reguliere geneeskunde te verbinden met de wereld van homeopathie, acupunctuur en voedingsadviezen. Daar is veel vraag naar.”

Het zou allemaal ‘NIET BEWEZEN’ zijn..?!
Een groots opgezet  Zwitsers onderzoek heeft aangetoond dat homeopathie en homeopathische middelen effectief en kostenbesparend zijn. Dr. Luc Montagnier, de franse viroloog die in 2008 de Nobel Prijs won voor zijn ontdekking van het AIDS virus, verraste de medisch-wetenschappelijke wereld verrast met zijn ondersteuning voor homeopathie en homeopathische middelen, lees meer over homeopathie en homeopathische middelen werking wetenschappelijk bewezen (HIER).

De homeopathische geneesmiddelenmarkt
in Europa groeit,
ieder jaar met ca. 6%..!
In 2015 was de sectoromzet
ruim € 1 miljard in de EU.
De vijf grootste bedrijven
bedienen ca. 70% van de markt.

Het geraffineerde verhaal van deze aanklacht tegen homeopathie is feitelijk gebaseerd op pure jaloezie…Want daar waar Big Pharma haar best doet om allerlei nieuwe middelen (medicijnen en vaccins) uit te vinden, is homeopathie gebaseerd op de natuur en DUS op niet-patenteerbare middelen.. Iedereen kan -bij wijze van spreken- homeopathische middelen maken en voor gebruik verspreiden.Veel homeopathische producenten KUNNEN dan ook geen patent aanvragen en zijn niet in staat om zelfstandig de vele tienduizenden Euro’s aan onderzoek te besteden om medische goedkeuring te krijgen. Maar dat wil nog niet zeggen dat het alleen maar water is..!! Dat het daardoor niet werkt...

Jos van der Meer

Geraffineerde stemmingmakerij door ‘hoogleraren’..
Volgens hoogleraar interne geneeskunde Jos Van der Meer (Radboud/Nijmegen) is het duidelijk: “Het is gewoon water!”, zo oordeelt hij. De man schreef mee aan het advies (HIER) van de Europese adviesraad van wetenschapsacademies EASAC om homeopathische middelen niet meer toe te staan, tenzij werking en veiligheid zijn aangetoond. “De 19e-eeuwse ideeën erover zijn langzamerhand echt wel achterhaald.” 

Mocht een patiënt baat hebben bij zo’n middel, dan zit dat volgens Van der Meer puur tussen de oren. “Positieve studies zijn er niet of nauwelijks, of van dubieuze kwaliteit.” Dat dit FEITELIJK EEN LEUGEN IS, doet Van der Meer kennelijk geen fluit. Hij houdt van het ‘evidence beest’, zoals zich dat in de medisch-wetenschappeljike wereld heeft genesteld. Luister naar zijn luchtfietserij, waarbij hij miljoenen mensen in de wereld, die met homeopathie werken, te kakken zet…

“Resultaat is mooi, maar je moet je wel realiseren dat het een placebo-effect is. Daar is een heleboel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, het is een interessant effect, maar meer dan dat kun je niet toeschrijven aan homeopathie.” Van der Meer wijst erop dat wat hem betreft het rapport van de EASAC over traditionele homeopathie gaat, maar ook opgaat voor andere alternatieve geneesmiddelen.

In Nederland gebruikt tussen de 2 en 4%
van de bevolking homeopathie.
In bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk
ligt dat percentage rond de 13%

Lees jezelf in hier op de site
Kies in onze zoekmasjien eens het woord ‘homeopathie’ en zie op wat voor een enorme rijkdom aan BEWEZEN WERKING homeopathie kan bogen. Wij raden je aan, als je even dieper in het fenomeen homeopathie wilt duiken, je dit artikel (HIER) leest.
Je kunt ook even kijken naar dit simpele filmpje waar het allemaal simpel is uitgelegd. Kennelijk TE SIMPEL voor de heren professoren, die er niets van snappen en daarmee zichzelf als het middelpunt van de wereld verklaren. Het kán gewoon niet, dat het werkt. Dat is hun conclusie, gebaseerd op het uitgangspunt dat ze hebben geleerd op universiteiten en medische cursussen.

Dat er wellicht een VOLLEDIG ANDERE wereld achter homeopathie schuil gaat, dan zij gewend zijn, hebben ze niet door.. Dat gevraagd wordt homeopathie even vanuit een volledig ander perspectief te bezien, evenmin..! Kortom we spreken hier letterlijk over ‘kort-zichtigheid’.. Om het even simpel te verklaren: water is bewezen een informatiedrager te zijn.. De materiële stof die bij homeopathie wordt gebruikt om het water een boodschap te geven, informatie te laten dragen, is op een gegeven moment uit het water, door verdunning. Op dat moment is de informatie VOLLEDIG aanwezig en kan alleen met andere middelen dan reguliere worden waargenomen..

Al veel vaker is er -op kleine schaal- overeenstemming over de daadwerkelijke essentie van de werking van homeopathie. Een wereldwijde doorbraak lijkt nabij. De uiterst geraffineerde oppositie van de Big Pharma-cowboys is echter continue aan het werk..!

 

De bewijzen: reden om dóór te zoeken i.p.v. af te wijzen..!
Wat kortzichtige en eigenlijk heel ‘domme’ wetenschappers doen, wanneer ze homeopathie afkeuren, is niet naar de informatie kijken, maar naar de boodschapper en ‘verklaren’ dat het water geen stoffen meer bevat.. KLOPT LIEVE MENSEN, maar dát is nou PRECIES de bedoeling.. Tja, hoe leg je mensen die het ‘beter weten’ uit, dat ze iets VOLLEDIG ESSENTIËELS over het hoofd zien.. En ja, dan is nog maar de vraag, in hoeverre de Big Pharma-cowboys weer achter dit verhaal zitten.. Wetenschappers uitzoeken die homeopathie absoluut niet begrijpen en derhalve verwerpen, zodat ze deze mensen kunnen gebruiken voor hun anti-homeopathie-oorlog en hun pro-pillen,-zalf-envaccinatie-lobbywerk…!

En ja, homeopathie is moeilijk te bewijzen, maar kijk eens naar dit plaatje hierboven van.. 100 JAAR GELEDEN.. Homeopathie bewezen door TOEPASSING van het ‘niet-werkende water’..!! Het is inderdaad moeilijk te bewijzen, als je de maatstaven van de huidige ‘medisch-wetenschappelijke’ experimenten hanteert. Maar dat is het hem nou juist..

Homeopathie werkt allereerst vanuit het principe dat ELK MENS ANDERS IS, terwijl je door de regulier medische wetenschap als één persoon in een GELIJK VELD van patiënten wordt gezien.. Zeg eens eerlijk, waar voel jij je het meest thuis..? Wist je dat de medische wetenschap er nog niet zo lang geleden achter is gekomen, dat vrouwen anders zijn dan mannen en DUS ook anders reageren op medicijnen etc.. Is het geen grove schande als je dan gaat roepen dat je weet hoe homeopathie in elkaar steekt..? Dat je KEIHARD gaat liegen dat er geen bewijzen zijn voor de werking van homeopathie..??

Kankerbestrijding met homeopathie krachtiger dan met ‘regulier’…??
Jazeker, ga dit artikel maar eens lezen.. (HIER)

 

Ons advies aan emeritus-hoogleraar Jos van der Meer en zijn Europese adviesraad van wetenschapsacademies EASAC..?

Als u nog niet het verschil weet toe te passen in uw medisch-wetenschappelijk wereld, tussen mannen en vrouwen, maar álle mensen niet als unieke wezens ziet, maar als ‘één hoop mens’, dan is er naar onze mening nog veel werk te doen voor u. Niet alleen past het u NIET, vanuit deze bekrompen en ego-centrische wereld, adviezen te doen om ándere, holopatisch-medische zienswijzen op de mens, de maat te nemen. Nee, het past u om éérst uw eigen stoepje schoon te vegen en eens te zorgen dan de enkele tienduizenden doden door medisch falen, tot het verleden behoren..

Zie hieronder hoe de medische wetenschap zich volledig te kakken heeft gezet, door enkele jaren geleden naar buiten te komen met de ONTDEKKING dat, jaja, mannen en vrouwen een ander lijf hebben en daardoor ánders op chemische-middelen-die-ze-medicijnen-noemen reageren.. Sterker nog: dat veel vrouwen ernstig gedupeerd zijn door deze oogkleppenvisie.. Het is aan jou lezer om je oordeel te vellen en niet aan ons. Het enige dat wij kunnen doen is je deze informatie aandragen.. Tot je dienst. Enne.. zegt het voort.. (Klik op de illustratie hieronder om naar het M/V-artikel te gaan..!)

Zelf wat doen? Ondersteun de KONINKLIJKE vereniging Homeopathie Nederland..!!
De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland gaat deze kwestie, met andere partijen, op Europees niveau aankaarten om de belangen van de homeopathiegebruikers te verdedigen. Het advies van de wetenschapsraad is volstrekt éénzijdig en doet geen recht aan de wetenschappelijke onderzoeken met een positief resultaat en aan het feit dat vele miljoenen Nederlanders homeopathie naar volle tevredenheid gebruiken.. Het advies van de heren ‘wetenschappers’ is dan ook heel duidelijk opzettelijk verwrongen weergegeven..

Wist je dat een bezoek aan een alternatief genezer door Nederlanders -volgens het CBS- beter gewaardeerd wordt dan een bezoek aan een regulier arts..? Werk aan eigen, reguliere winkel genoeg zouden we zeggen. Of anders gewoon laten verbieden wellicht? Patiënten hebben het recht om eigen keuzes te maken. Het is niet aan de EASAC om ze deze keuzevrijheid te ontnemen. Misschien wil je wat doen? Dan is dit wellicht hét moment om lid te worden van de Vereniging Homeopathie. Want dan help je mee homeopathie toegankelijk te houden? dat gaat niet vanzelf. Word lid en steun hen! Want het is simpel: Hoe meer leden, hoe krachtiger de stem van deze vereniging!’ (klik op het logo hieronder)

 

 

 

 

5 gedachten over “Hautaine wetenschap wil homeopathie verbieden…!

 1. Het zit allemaal in het zelfde spelletje opgesloten, voor al niet meer zelf denken, met plastic betalen, inenten om ziek te worden, genees middelen die niet genezen, maar een beangstigende afhankelijkheid creéeren, net als onze ?, dagelijkse kost, alles is ligtelijk vergiftigt, al het water en onze in te ademenende atmophere, zijn vervuild, maar dat doet niet terzake, nu nog even de natuur zelf buiten sluiten uit ons leven, ze overschatten zich zelf, steeds opnieuw, de dag van de afrekening komt snel naderbij, ik spreek hier voor mij persoonlijk, ik ben oud, maar nog niet dood, en mijn mind is springlevendig, en als het niet anders kan, maar weer op de barricade, liever dood dan slaaf, groet Jenne

  1. Het gaat hoop ik, voor steeds méér mensen duidelijk afgetekend waar te nemen. De onvoorstelbare, wereldwijde machtsmanipulatie, waarbij de krachtig opkomende menselijke scheppingskracht dient te worden ondermijnd…!!
   Van voedsel tot water, van medicijnen tot schone lucht, van elektro-magnetische belasting tot verkracht onderwijs.. Ga zo maar door. Het pakt als één grote puzzel in elkaar, vanuit de hoop van de onderdrukkers op ‘niet-zichbaarheid’.. Dank voor je persoonlijke duiding Jenne..

  2. Inderdaad, over schone lucht gesproken.
   Het valt mij al enige jaren op dat de zogenoemde “Rosaea’ ( vlekjes in het gezicht)
   bij mij snel weg zijn en weg blijven als ik in een andere omgeving ben zoals het Heuvelland van Zuid Limburg, de Ardennen of Vogezen.
   logische conclusie: ‘Schone lucht’.
   Maar volgens de artsen die ik heb geconsulteerd zit dat tussen mij oren.
   Echina force helpt er wel goed tegen maar ook dat is volgens hen pure suggestie.
   Op mijn vraag aan hen om ook eens wat van een ervaringsdeskundige aan te nemen omdat men van elkaar kan leren, krijg je als antwoord: “Het is niet wetenschappelijk bewezen”. Mijn antwoord: “als het altijd helpt heeft het middel zichzelf al bewezen en zou je gek zijn om het te mijden en niet voor te schrijven”.
   Zij zeggen net niet dat je gek bent maar halen wel de schouder op.
   Zij hebben geleerd maar blijven domme jongens en zijn helaas geprogrammeerd.

 2. wimwarbout,

  nou het zijn geen domme jongens, het is een kaste, van medice collega’s, het is allemaal heel ammicale, en ze eten allemaal uit die ééne grote ruif, de meeste besteden veel meer tijd aan hun hobby’s als aan hun prachtige nobele vak, ik heb er genoeg meegemaakt, dat je je afvroeg, hoe zijn ze in Godes naam door hun Artsen examens heen gekomen, maar gelukkig zijn dit uitzonderingen, wat wel opvallend is dat ze zich zo angsvallig vast houden aan hun broodheer, de pharma mafia, nou is het wel zo, dat met de chemische moleculen, er a la minuut, resultaat is, met Homeopathie gaat het op een veel mildere manier, zachtaardiger zou ik zeggen, en daar is de tijd niet na, nu direct willen zij zich beter voelen, nou dat werkt, maar op langere duur verwoest het je centrale zenuwstel, maar so what, de mensen moeten gewoon niet zo oud worden, en ze hebben prachtige instellingen waar weer opnieuw veel geld verdiend wordt, met het houden van mensen zonder geest, we moeten tegen deze mentaliteit blijven vechten, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.