Advertentie

Chinese maansonde ontdekt ‘gebouwen en structuren’..


Chinese maansonde ontdekt ‘gebouwen en structuren’..

Maart 2012 © WantToKnow.nl – Guido Jonkers

x

Er is geen twijfel dat de Maan een bijzonder object is, waarover ook wetenschappers nog vele vragen hebben, ook als staat dit hemellichaam het dichtst bij van alle andere kosmische buren. Wij hebben hier op de site ook al vaker artikelen gewijd aan de anomalieën die zijn waargenomen op de Maan. Ook het feit dat NASA-medewerkers  bij bosjes hebben verklaard dat de NASA feiten achterhoudt, dat foto’s worden bewerkt en dát er feitelijk activiteiten op de Maan worden uitgevoerd door ET’s in mogelijke samenwerking met ‘Aardsen’, is een indringende zaak.

Mocht je het nog niet weten, hier op de site staan 2 boeken in het Nederlands vertaald, die gaan over deze waanzinnige gedachte, dat de Maan ‘gewoon’ bewoont zou zijn..! Kijk eens HIER bij het boek van Ingo Swann, remote viewer en kijk HIER bij het boek ‘Moongate’, van William Blake II, dat als tegenhanger van ‘Watergate’ aantoont, dat er veel, heel veel informatie wordt achtergehouden door overheden in het algemeen, maar NASA als Maanpionier in het bijzonder.

De boekcover van het boek: ‘Er is iemand anders op de Maan’. Auteur is George H. Leonard.

En nu zijn het weer de beelden die de Chinese maansonde Chang’e-2 naar Aarde heeft gestuurd, die de wereld van Maan-fanaten met verbijstering achter laat. Bij dit filmpje werd deze melding gedaan: “Ik kreeg enige foto’s van een bron, die claimt dat China binnenkort HiRes-foto’s zal vrijgeven, die genomen zijn door de ‘Chang’e-2 moon orbiter’, die duidelijk gebouwen toont en structuren op het maanoppervlak”.  Deze bron claimt ook dat NASA zelfs bombardementen zou hebben uitgevoerd op bepaalde maangebieden, in een poging de oude artefacten en faciliteiten te vernietigen.

Nog vrij te geven foto’s tonen duidelijk kraters van atoomexplosies en puinhopen van gebouwen die door explosies zijn vernietigd, in een poging van NASA om de waarheid te ‘vernietigen’.. “China lijkt te streven naar een volledig openbaarmaking, een ‘full disclosure’ van de ET-realiteit. Als blijkt dat deze beelden en de nog vrij te geven beelden echt zijn, dient NASA zich te verantwoorden voor fraude en verraad aan het Amerikaanse volk en de wereldburgers.

Er wordt gezegd dat China de komende weken en maanden meer data en vooral beelden zijn vrijgeven; laten we hopen dat dit het begin van een nieuw tijdperk inluidt!”

Met betrekking tot de stem die je onder de beelden hoort: deze heeft feitelijk niet specifiek iets te maken met deze beelden. Het is de stem echter van Karl Wolf, die duidelijk maakt dat ook hij één van degenen is die weet heeft van buitenaardse structuren op de Maan, en de doofpot hieromtrent die al tientallen jaren gaande is..!

x

70 gedachten over “Chinese maansonde ontdekt ‘gebouwen en structuren’..

 1. Met zijn allen naar de maan op excursie. Kunnen we met eigen ogen zien wat daar aan de hand is. We hebben daar blijkbaar helemaal geen speciale kleding nodig. Hooguit een stofbril. 🙂
  En met die speciale space-liften zijn we er zo.
  Lekker weekendje er tussenuit voor iedereen die het hier af en toe wel gezien heeft. Kunnen we de wereld eens echt van een afstandje bekijken en komen we helemaal “verlicht” weer terug.
  Wat maan-steentjes als souvenir mee, voor in de tuin en op de vensterbank.
  Nog geen lichtvervuiling op de maan (van de lucht weet ik het niet) dus heel veel sterren te zien. Ook dat nog.
  Schijnt ook minder vermoeiend te zijn om daar rond te lopen omdat de zwaartekracht iets lager is dan hier. Niet heel veel maar het scheelt toch. Ik zou meteen ook wel even een kijkje op de achterkant van de maan willen nemen. Kijken of daar nu echt de draken wonen.

  Komen we lekker uitgerust en ontspannen terug. Leuk toch? 🙂

  1. Selene, dat klinkt helemaal te gek 🙂
   Ik heb ooit gehoord dat er helium 3 ‘geoogst’ wordt.

  2. Ben ik net aan het lusiteren nog voordat ik jouw comment las, Martijn. Ligt ook in de ruimte 🙂
   Voor mij mag het woord alien wel in aanhaling….’alien’

  3. heb ik al vaker gehad de laatste tijd Monika, ook Martijn is bewezen behoorlijk para want vaak begint ie out of the blue over iets dat ik even daarvoor net op YT gezien heb…

  4. Begin me hier gewoon thuis te voelen, dan krijg je dat.
   Heerlijk die muziek overigens. Laat het lekker aanstaan.
   Ik heb het ook op cd en lp, sommige muziek kun je dubbel en dwars niet loslaten. Je bent ermee samen gegroeid, het past me, ergens. Ik ben gek op muziek, ff een leuk nummer waar ik wat mee heb, people are strange: http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw

  1. ik was op mijn vierde jaar al helemaal door het dolle heen, de eerste maanlanding, klein Japans Panasonic zwartwit transistor teeveetje, ooh neeh eerst hadden we zo’n groot beeld buizen bak gekregen van Oma, heb ik om laten vallen door er verkeerd aan te draaien, krijg je met de motoriek van een nerdie kleuter, bats voorover op de beeldbuis, deed het nog wel een tijdje daarna, kleine beschadiging op de glazen beeldbuis, zal wel lek zijn geslagen, sterk spul van toen, ik denk nu krijgen we de beelden te zien, van hoe het er daar uit ziet, mooi niet dusz, ik weet nog dat ik die maanlander er wel heel houtje touwtje uit vond zien.. als kleuter peuter was ik al niet helemaal van de domme..

   The Truth – Why Nasa Has Never Returned To The Moon Part 1
   http://www.youtube.com/watch?v=uagbZmWcl7I

 2. Wie kent Vladimir Terziski. De nazi’s waren al in 1942 op de maan geland met hun grote exo-atmosferische raketschotels naar ontwerp van Miethe en Schreiver. Volgens hem gebruikte de nazi’s de vrije energie stuwing van Haunebu 1 en 2. Aan het einde van de oorlog zetten de Duitsers hun inspanningen in de ruimte voort vanaf hun Zuidpoolbasis Neu-Swabenland.Terziski zegt dat antigravitatie gemakkelijk is te produceren. Eenvoudige rotatie vermindert het gewicht van een draaiend lichaam en als het maar snel genoeg draait, stijgt het op en vliegt het weg.Info. kreeg hij ook van de geheime occulte genootschap das Thule-Gesellschaft. Zij beschikte over geavanceeerde vrije-energieschotels aangedreven volgens technieken van Viktor Schauberger en Hans Kohler. Geen drupje brandstof werd gebruikt maar de gravitatie energie tussen hemellichamen bijv. aarde maan wordt omgezet in electromagnetische energie (wet van behoud van energie)die nodig is om het vaartuig in de ruimte voor te stuwen.

  1. dat is het ware werk Lezer, laat die Duitse wissenschaftler maar schuiven..

   maar ik snap die conservatieve school natuurkunde leraren niet, een gyroscoop op een weegschaal leggen en je weet dat er meer aan de hand isz, roterende raketten vliegen op dezelfde hoeveelheid brandstof veel verder (moet je eens op school tegen je natuurkunde docent zeggen, dan flipt ie, maar het is de Waarheid)..

  2. @ Hyper…het zijn niet de leraren maar het systeem erachter. Al zal de leraar meer weten, hij moet ook voorzichtig zijn…net als met de vaccinaties….het kan echter subtiel..

  3. Zo he, Monika, lijkt wel of de tekst steeds sneller gaat. Tis nog net te lezen in de gauwigheid.

  4. Jah dat is waar Monika, je moet voorzichtig zijn met wat je zegt in het huidige systeem..

  5. @ Martijn, dit was een reactie van een kijker op yt…”i’ve got fucking blind reading this” 🙂

 3. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  The Moongate via ufo-coverups de gehele Aardeplaneet rond. Laat dit gezelschap haar plezier en vertier,most shocking events of truth,the best medicine against lies and slander
  Met Extraterrestrials hun ruimtetuigen het eigen zonnestelsel verkennen via live-tv.
  done with stupid scientific stories

  1. precies Rasecht, dat idee had ik al, dat het zo gegaan isz…

 4. Hyper,
  als een planeet zoals Aarde steeds maar weer haar rondje maakt, zonder dat wij aardlingen naar shell hoeven te gaan en zeggen even voltanken die Aarde, want hij gaat binnenkort stil staan. Simpel toch?

  En onze zon staat voor ons stil. Maar dat is dus niet zo. Want onze zon incluis haar planeten draait om het middelpunt (het zwarte gat) genaamd Haneb Ku.
  Want niets is in rust alles is beweging.

  Monika, mooi verhaal. Misschien dat de voorstanders van kernsplijting eindelijk begrijpen waarom kernfusie(gelijk onze zon) beter is voor ons allemaal.
  Alles wat explodeert is satanisch en heeft met vernietiging te maken en kan dus nooit scheppend zijn.

  1. @ paul
   Ja bekent stukje maar veel mensen tuinen er altijd weer in evenals Adamski.

  2. Wat we ook willen, de echte waarheid blijft toch gissen…
   Zie hoever wij zijn als consumenten, hoe snel dat gaat van buizenradio tot smartphone en wat al niet meer. Hoe is dat in het millitaire complex en ruimtevaart gelopen? Net zo snel maar dan een paar raderen hoger.

  3. Net zoals dat je ineens aan het groeien bent Martijn, “INEENS SNAP JE HET…!”, zo snel dat je er maar bitter weinig aan hebt in 1 leven… ‘Cheers’

 5. The Moon Matrix , volgens vele overleveringen is de maan die we nu kennen niet de orginele maan , 6000 jaar terug werd deze in orbit gebracht , connect de zondvloed en de abraham religie . De excacte locatie van de maan is verdacht , het dekt precies de zon af tijdens een zgn verduistering . Nog sterker , kijk naar het aantal kraters op de maan , die heeft opneukers van hier tot Tokyo gehad , en toch staart dat kreng met dezelfde grijns naar Aarde . De kraters zijn ook breed maar ondiep , wat duidt op een impactabsorberend vermogen .
  In ons oergeheugen zit nog het beeld van de echte maan , waar we nu naar kijken is een sateliet , een EM transmittor .
  Neem even een kijkje in Pine Gap , een onbekend gebied in Australie , zie hoe de mindmatrix werkt . Zelfs als je denkt dat je buiten de matrix denkt , blijk je slechts een scheurtje waargenomen te hebben . Zolang je denkt voel je niet , zodra je iets voelt ga je denken over wat je voelde en ben je weer terug bij af , grrrrrr.
  Ik weet dat er velen zijn die door deze barriere heen aan het breken zijn , feit is onze hersenen zijn zowel ontvangers al uitzenders , noem het het collectief onderbewustzijn . Zodra er enkelen uit de matrix komen worden zij tevens zenders die een signaal uitzenden waar halfverdoofden op reageren . Hier ligt onze kracht !!! Denk by the way niet dat je zomaar wakker wordt , je zou totaal gek worden als je in één keer zou zien dat de werkelijkheid 180 graden gedraaid is . Je brein kan dat niet aan , simpel .
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_pinegap.htm
  pine gap australie , moon matrix , elite , zoek het zelf maar uit ..

  1. Aan de ene kant wil ik het allemaal gaan lezen en bekijken, aan de andere kant vrees ik dat ik er een nogal unheimisch gevoel van ga krijgen. Al geruime tijd mijd ik zoveel mogelijk de msm, desondanks krijg je nog zoveel rotzooi binnen. Ik weet dat we belazerd worden,tot in hoeverre dat gaat lijkt echter inderdaad niet meer te bevatten.
   Ik heb nu besloten om weer in de lalala stand terug te gaan, met het verschil dat ik me bewust ben van het spel. ’t wordt me ook steeds duidelijker waarom ik bepaalde beelden heb gemaakt, ik kan het allemaal niet zo goed verwoorden, maar het komt er bij mij dus beeldend uit.
   http://www.imkemeester.nl/?p=165

  2. @cozmic
   Helemaal met je eens. 🙂
   De (kunst)maan als satelliet van de aarde mag letterlijk opgevat worden. Remote viewers vertelden dat de maan een holle metalen sfeer is met kunstmatig aangebrachte rotsen en kraters op haar oppervlak en in haar binneste allerlei bewoonde accomodaties.
   Ook zou de achterkant van de maan volgebouwd zijn, althans volgens Indische en Chinese bronnen, wat op bewoning en leven zou wijzen.
   We worden zo te zien zachtjes klaargestoomd voor onthullingen. Disclosure? Afwachten dus 🙂
   Meer dan alert blijven kunnen we niet doen.

  3. @ Dank je. Anelle, voor het plaatsen van deze reactie. Ik wordt daardoor ineens getriggerd op een reactie van Imke erboven. Dat beeld “mankind”van Imke doet heel veel met me. Ik voel dat we allemaal in deze bijzondere tijd alles mogen “uitzuiveren” dat we gedurende de laatste duizenden jaren via vele incarnaties van onze ziel in ene nieuw lichaam hebebn moeten MEETORSEN. Ik voel soms ook nog OUDE PIJN in mijn hoofd (omdat ik dan in mijn geconditoneerde denken kom) en ik heb het laatste jaar intuitief geleerd om dan met mijn BEIDE HANDEN op mijn voorhoofd te gaan, waardoor die PIJN, at voelt als een enorme GEBLOKKEERDE ENERGIESTROOM in mijjn hoofd te verzachten En dan is in de regel na een paar minuten de PIJN verdwenen en STROPOMT het weer! Ik werd me hiervan BEWUST toen ik tijdens een massagesessie ineens OUDE PIJN voelde toen ik als KATHAAR op de brandstapel lag. Ik ging toen OPEENS, zonder ik het kan verklaren, met mijn HANDEN op mijn HOOFD en de PIJN verdween als SNEEUW voor de ZON!

  4. Ik zou graag nog iets willen opemerken in het vervolg van hetgeen ik eerder onder 10.3 heb gescheven.

   Ik ben er me bewust van geworden, ook na “Mijn verhaal”van Cozmic en wat daar allermaal geschreven is over hoe onze Poorten van sexualiteit openstaan voor energieen van anderen, dat als we niet Alert zijn we “gevangen” kunnen blijven in krachten en machten die ons ervan proberen af te houden om in one Eigen Kracht te gaan staan.

   Ik ben er van overtuigd geraakt dat dit ook geld voor vele vormen van Heling, waarbij we gaan leunen op een ander. Zeker geldt dat waar ook spreke is van lichamelijke aanraking. Cozmic heeft geloof ik hier al eens het onderwerp “reiki” aangehaald en ook hier gewaarschuwd voor oevrdracht van energieen van anderen, waarbij er wordtv geprobeerd om ons af te houdne van onze Eigen Kracht. Ik mocht me altijd in de periode van mijn burn out heel grag laten masseren. Dat heeft me heel erg geholpen om dichter bij mijzelf en mijn gevoel te komen. Maar ongeveer 1-2 jaar geleden toen ik veel bewuster werd van mijn eigen lichaam, voelde ik soms na een massage me onrustig te voelen, terwijl ik daarvoor nog heel ontspannen was en dicht mij mezlf stond. Ik begon me toen meer en meer af te vragen wat er met me gebeurde. Het laatste jaar laat ik me daarom nog uitsluitend masseren door mijn yogalerares, die ook shiatsu masseuse is. Zij is een hele Wijze vrouw van 67 die heel sterk in haar Eigen Kracht zit. En ik voel dat ik me zonder meer aan haar Handen kan toevertrouwen!

   Echter, voor mij is het allerbelangrijkste dat ik nu het gevoel heb dat ik mijzelf kan Helen, onder meer door gebruik te maken van mijn Handen. Op het moment dat ik voel dat er een blokkade zit en ik voel een energie ophoping in mijn Hoofd ontstaan, leg ik mijn beide Handen rondom mijn Hoofd, zonder te Denken (dus helemaal gedachteloos) en Voel dan langzaam (vaak al na een aantal seconden) de Energie weer Stromen, waardoor ik me weer 100% kan Verbinden met de Aarde!

  5. Ik heb het gevoel dat ik het nog niet precies heb verwoord zoals ik het bedoel.Woorden schieten ook tekort om iets te duiden, maar ik straks proberen het te verduidelijke aan de hand van een voorbeeld

   Mijn gevoel zegt dat ik mij EIGEN OUDE PIJN praktisch volledig heb doen oplossen. Natuurlijk zal ik ook wel weer tegen dingen aan lopen waar ik nog BEWUST van mag worden, maar over het algemeen voel ik me in mijn Eigen Kracht staan.

   Nu even het voorbeeldje. Ik heb vorige week donderdagnacht hier beschreven hoe ik die avond daarvoor ben weggelopen uit een overleg met een wethouder over een beukenlaan, waarvan zij voornemens is om 200 beuken te kappen en waar ik mordicus op tegen ben. Dez wethouder is nu op alle mogelijke manieren de boel aan het manipuleren en probeerde mij vorige week donderdagavond op alle mogelijke wijzen in het politieke belsuitvormingsproces te trekken met als doel om mij onschadelijk, monddood te maken. Zij met haar ambtenaren probeerden met alle (verbale) geweld aan karaktermoord te doen! Voordat ik naar die vergadering ging stond ik volledig in mijn Eigen Kracht. Na de vergadering was ik DOODMOE. Ik voelde dat er zoveel KRACHTEN op me uit waren geoefend, dat ik daardoor heel veel negatieve energie in mijn hoofd voelde. Door met mijn Handen op mijn Hoofd te gaan, kreeg ikm het toch weer rustig en voelde ik me langzaam weer ontdaan van die KRACHTIGE ENERGIE van de ander!

   Vroeger had ik die ENERGIE die ik voelde naar mezelf vertaald en mezelf de SCHULD gegeven, waardoor ik weer in het LIJDEN ging. Nu heb ik er verder geen AANDACHT aangeschonken en middels mijn Handen mij kunnen Ontladen van die negatieve energie van anderen! En de volgende morgen voelde ik me weer geweldig goed en was ik Trots op mezelf hoe die vergadering van de avond daarvoor was verlopen en hoe ik in mijn Eigen Kracht ben gebleven! Voelen jullie de crux?

  6. @ Cozmic
   Hij was dan wel voor Dick bedoeld, maar bedankt voor die healing link.
   Staat er allemaal mooi down to earth beschreven.
   Ben op het moment heel serieus mijzelf aan het opschonen enz enz (vet lastig voor een Bourgondiër) en ben er inmiddels achter dat suiker een enorme aanjagende werking op pijn heeft. Hoewel ik er inderdaad van overtuigd ben dat je in staat moet zijn jezelf te genezen slaag ik er nog voor geen milimeter in. Zal wel weer met het “willen” te maken hebben.

  7. Jah ik heb een soort spartaanse vasten ramadan kuur met veel bewegen in de buitenlucht achter de rug, een complete gedaanteverwisseling, ik voel m’n lichaam weer, en daardoor heel veel angstige beklemmende gedachte werelden vanuit m’n hoofd van mij af geschud, ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan isz, ik noem het mijn paardenkuur kleur blauw, ik heb ook nog een paardenkuur kleur rood achter de hand, voel me als herboren

   Ooooh iedereen mag het weten, ik heb eindelijk mijn Meel blokkade doorbroken, en net een geweldige “Valkje” brief van Monika gelezen en net beantwoord, okay vertraging van 6 weken, ik ben er doorheen, vrij gevoel!

   Omdat ik mij zo anders voel is het wennen, ik moet nu vanuit een andere laag schrijven, ik ben zo gewend om ‘half ziek’ te schrijven, met veel emo spiri pijn en erg vanuit mijn hoofd, dat ben ik zo gewend, ik vind het nu moeilijk om langdradig te zijn bijvoorbeeld..

   Dick ik heb je bevrijdende beschrijving van het in je eigen kracht kunnen staan intensief op mij in laten werken vandaag, en ik herken het zeker wel..

   Och sjemig, het is natuurlijk vrijwel volle maan, geen wonder dat Monika in de lucht isz!

  8. Tata…lieve mensen ik heb idd een meeltje van Hyper mogen ontvangen…dus voor iedereen…wees gereed…
   een ‘kleine’ stap voor een man en een grote voor de mensheid 🙂

  9. Monika 100% zoals je nu zegt. Toen ik 4 was zat ik in de zomer van 1969 aan de zwart wit buis tv gekluisterd, de eerste mens op de maan volgens de never a straight answer wazige nasa, opmerkelijke belangstelling voor een kleuter van 4, zo raar dat Neil Armstrong nu onlangs de geest gegeven heeft.

   Jaaah het was een mega blokkade, ontstaan in de Dawn Wtk posting tijd, ik lees nu net een klinkend artikel op argus, en heb voor de sfeer een album uit mijn jeugd tevoorschijn getoverd, het emo spiri slagveld op school, ik sprak ‘hun’ taal niet en zij de mijne niet, en ik wilde mij ontdoen van de gedwongen socio ellende en eigenlijk heel dubbel tegelijkertijd er toch graag bij horen, maakt een beetje gek, tot op de dag van vandaag gaat dat door, maar met mijn nieuwe helderheid, dankzij de Wtk Wasmachine, en gouden zieltjes zoals Monika en Cozmic, daardoor kan ik soms bijna ‘normaal’ wezen de laatste tijd

   Oooooh Zoooooooo’n opluchting Monika, dat zoiets kleins zo veel kan uitmaken, het is gewoon zo, voor mij maakt dat werelden van verschil, ik heb het gevoel dat ik er nu bij hoorrrrrr, for immer altijd, zo gaafffff, ben ik bijna genezen in de lijn van de Evangelische Halleluja Dick Wonder OPenbaringen? het zou zo maar waar kunnen wezen, ik vind dit fijn fijn fijn jippie, en dan te bedenken dat mijn Duitse Lerares in de brugklas, dat ik daar zoooo ontzettend bang voor wasz, maar zij was heel anders dan jij hoorrrr Moon, nu achteraf zie ik in mijn geestesoog pas de zachte kant achter het vrij harde masker van mijn brugklas Duitse Lerares waar ik als de dood voor wasz, in die zin is dit zo mooi omgekeerd karma nu!

   Op mijn dertiende had ik privé les moeten hebben van iemand als Monika, niet alleen Duits, eigenlijk in alle denkbare vakken, dat had het verschil kunnen uitmaken.. Zijn het de vaccinaties geweest? Zijn het de angsten van mijn ouders geweest, Zijn het de fluor behandelingen geweest? Zijn het de antibiotica kuren geweest, als antwoord op de oorontstekingen die weer veroorzaakt waren door vaccinaties? Was het die andere planeet die zo anders is dan deze planeet, een combinatie van al die factoren, heeft het met occulte voorvaderlijke familie drama vloeken te maken? Een combinatie ben ik van overtuigd. Er was net iets niet in de haak met mijn lichaam en brein, maar wat het precies was dat was mij een raadsel, en de ongeïnformeerde nitwitterige niet wetendheid van mijn omgeving daar kon ik mij kapot aan ergeren, maar deden ze alsof er zogenaamd niks aan de hand was met mij? Ik bedoel mijn motoriek was net niet, mijn denkvermogen was net niet, mijn sociale vaardigheid was net niet, mijn energie was enorm net niet, forceren en simuleren moest ik alles, en angstig waardoor ik gekunsteld stoer moest doen, gelukkig zijn er mensen zoals Sarah Morton tegenwoordig,

   Door Monika en Cozmic en Wtk Platform voel ik mij nu berensterk… Toch heb ik altijd geweten dat er een sterke overweldigende getalenteerde kant ook in mij isz, en dat kan in vlagen naar buiten komen, heel tegenstrijdig.. ze konden en kunnen me niet peilen, dat is het probleem meestal, die hoeven ze niet te helpen want die wijsneus die red het wel denken ze zeker.. of ze vinden mij een sukkel zoals ik doe of ze vinden mij bedreigend, afhankelijk van welke kant ik toon, in mijn slechte dagen ben ik ontevreden en is het ‘systeem’ happy, dan ben ik niet te bedreigend, als ik goed in mijn vel ga zitten ben ik kennelijk bedreigend geweest en nog… dan laten ze je barsten, je moet standaard sp sukkels wezen constant, dan had je zo een levenslange uitkering te pakken, dan wel, nu mag ik het verder uitzoeken… standaard sp sukkels die hebben het makkelijk zeg, lekker simpel baantje in de buitenlucht bij de gemeente, of uitkeringtje scoren, of beetje motorzagen en rond krossen in die kaa flut tuin karretjes, overigens peperduur materiaal, nog maar 7 jaar terug was dat veel minder…

   http://www.argusoog.org/trias-satanica-geld-seks-en-macht/

   U2 – Boy (1980) Debut Album Full
   https://www.youtube.com/watch?v=wOSCmJZplD8

 6. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Op astronomische en astrobiologisch vlak in het verleden, hoe werd het zonnestelsel met de Aarde, Maan, Zon…. juist gevormd of kwam het tot stand. Waarom staat de Maan juist in deze positie tegenover de Aarde. Vele wetenschappelijke veronderstellingen maar er bestaat maar alleen de juiste.

  In de wetenschapswereld worden godsdiensten en religies met veel argwaan of scheve ogen bekeken…… Auteur, Erich von Däniken:” Waren de goden cosmonauten en de onopgeloste raadsels uit het verleden (1968)” en de Aardse godsdienststichters met alle wansmakelijke feiten uit de Aardse historie aan verbonden tot op de dag vandaag.
  Extraterrrestrials als ruimtevaartcivilisatie, hun ervaringen zijn een onbetaalbare bron voor het wetenschappelijk toekomstperspectief. Met de wijsheid uit religie-Bijbels en bidden, bidden tot god,goden of godinnen uit ruimte al dan niet uit de space, bekomt men geen universitair diploma’s van ruimtevaartwetenschappers bvb ingenieur, bioloog, arts, exo-politicoloog…. Deze studenten krijgen andere academische leerstof voorgeschoteld om te blokken voor de examens.
  De geschiedenisbestudering van de Extraterrestrial civilisaties worden ten zeerste op prijsgesteld, hun wetenschappelijke ruimtevaartontwikkeling en werkmethoden, wat gaat hier door het verkeerde keelgat schieten……. Met Aards intellectueel wetenschappelijke conservatisme, fundamentalisme,en tradionalisme ipv
  progressiviteit is totaal ongepast in samenwerking met Extraterrestrials.
  De introductie van nieuwe monetaire systemen en betalingsmogelijkheden vormen geen
  onoverkomelijke hindernissen. De werkwijzen spelen de voornaamste rol.
  Dagelijks wordt geschiedenis geschreven door de Aardelingen op Aarde zelf,de blijvende studiebron voor de academische specialiteiten ook debatstof voor Extraterrestrials in vergelijking met hun civilisatiegeschiedenis.
  Niet uit het oog verliezen, welke generaties droegen de verantwoordelijkheid voor de blunders uit het verleden en op de dag van vandaag….

  Waren de goden kosmonauten? Onopgeloste raadsels uit het verleden (1968)
  Terug naar de sterren (1969)
  Goud der goden (1972)
  Mijn visie in woord en beeld (1973)
  Verschijningen (1974)
  Bewijzen (1977)
  Profeet van het verleden (1979)
  De dag dat de goden kwamen (1984)
  De fantastische werkelijkheid (1985)
  Zijn wij godenkinderen? (1987)
  De ogen van de sfinx (1989)
  Signalen uit het Stenen Tijdperk (1991)
  De terugkeer van de goden (1992)
  Erfenis van de Maya’s (1993)
  In de schaduw van de piramiden (1995)
  Tekens voor de eeuwigheid. De boodschap van Nazca (1997)
  In naam van Zeus. Goden-Raadsels-Argonauten (1999)
  De goden wáren astronauten (2001

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Wie de hedendaagse VSA-verkiezingen volgt, getuigen van een extra onderontwikkeld
  intellectueel politiek beschavingspeil.Hoe dit heerschap zich presenteert binnen politieke partijen, elkaar uitschelden als domste vismarktwijven of visventers,
  de shows van het op hol geslagen Hollywood of Broadwaycomedie? Chaplin was beter….
  Dat moet space exopolitiek voeren met Extraterrestrials, zonder mij in elk geval

 8. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Inderdaad, worden de laatste 4 maanden meer ufo activiteiten waargenomen binnen het eigen zonnestelsel door profs en amateurastronomen, zelfs binnen de luchtruimen van diverse Eurostaten, juist gesteld de planetaire Aardse atmosfeer en het internationale luchtruim. Alles wordt niet verspreid via de reguliere of alternatieve media, getuigen houden bijvoorkeur de feiten privé, rekenhoudend al dan niet onder bedreiging op wiens verzoek, of leugenverspreidende persmedia, kranten zowel als tv-nieuwsredacties . Alle volgende gegevens staat al jaren op het web en werden de VRT-programma’s hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte van najaar 2008 en voorjaar 2009 gevolgd door miljoenen Vlamingen en zijn Extraterrestrials welkom in Vlaanderen. Alle de Cd-gegevens werden via radiosignalen de ruimte ingezonden via de ESA satelliet Probo 1 met medeweten van de Vlaamse politici en onder waakzaam oog van ESA-ruimtevaartspecialisten. Iedereen zijn of haar gepaste verantwoordelijkheid opnemen en mensen die er niets mee te maken hadden gerust laten. Dit was, is en blijft een interne politieke Vlaamse aangelegenheid en politieke te nemen verantwoordelijkheid, toelating te verlenen aan personen uit de ruimte, te verblijven op het nationaal Vlaams grondgebied of zich te verwijderen met openbaarheid van politiek bestuur

 9. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Zijn de op de maan gestationeerde ufo’s de Aarde vijandig gezind?
  in en buiten de VSA Hollywoodklucht?

  Om te beginnen hoe leeft de Aardse planetaire civilisatie zelf
  onder elkaar, de redenen pro en contra, die bij Extraterrestrials
  juist of verkeerd door het keelgat kunnen schieten.
  Waarom legt men de uitzonderlijke nadruk op het bestuderen van de civilisatiegeschiedenis van Extraterrestrials en het omgekeerde wat kennen
  en begrijpen Extraterrestrials van de Aarde civilisatiegeschiedenis.
  Door ufo-cover-ups een ingevoerde VSA modetrend sinds 1947, grondig uitgekuiste (defensie)ufo-archieven, politiek documenten om de 25 à 30 jaar perioden moeten vrijgeven worden via de act of free information.
  Het hedendaagse gebeuren, is geschiedenis voor morgen….
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum
  bekeken van uit Vlaamse zijde de Aarde als ruimtevaartcivilsiatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers ook in samenwerking met Extraterretrials
  voor het koloniseren van planeten (te zorgen dat alles er voor iedereen is)…. eerst de kat grondig uit de boom kijken met kennis van zaken door grondige voorstudies en openbaarheid van politiek bestuur…..
  Waar haalt men de denkbeelden vandaan, sinds wanneer zijn Extraterrestrials verplicht te zorgen dat iedere Aardse burger een gouden of platina urinepot onder de poep moet krijgen ……..
  Contact met Extraterrestrials hoort thuis via debatten in het Vlaamse parlement, de huidige politieke cultuur, gepaste beleefdheid, welvoegelijkheid en fatsoen, ver te zoeken zeker tijdens de verkiezingscampagnes…

 10. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Velen kijken met argwaan naar de komst van buitenaardse civilisaties naar de Aarde? Waren de goden kosmonauten en de eerste stichters van de wereldgodsdiensten, met het gevolg van eeuwen godsdienstenoorlogen tot op de dag van vandaag en de miljoenen burgerdoden. Waarom zijn zij die buitenaardsen niet hier gebleven om de bevolking te onderwijzen met hun wetenschappers. Via de wijsheid uit religie-Bijbels en boeken van uit kerkportalen en wijwatervaten vindt men geen enkele ernstige space wetenschappelijke letter voor space exploratie en kolonisatie van de maan mars enz. Goed te begrijpen dat sommigen moet verboden worden hun neus te steken in ruimtevaartzaken, bedrijven en space universiteiten Bij de astronomie blijft de onbeantwoorde science vraag, Hoe is het universum er zelf gekomen de plaats waar de vorming van zonne-, melkwegstelsels en galacties zich voordoen, de astrobiologie van sterren, manen, zonnen, planeten, kometen …..Dat noemt men de X-factor, de bron van de oorsprong van alles in de ruimte, de plaats van het niets tot het iets, voor alle leven op planeten volgens de theorie van Darwin de verspreiding van de kosmosmicrobiologie op astrobrokstukken en inslagen ervan op andere kosmoslichamen.
  Ruimtevaartwetenschappen is totale studie van het universum en begint met de studie van de eigen planeet, verder naar kolonisatie van planeten, via wetenschappelijke innovatie van spacescience kennis en techniek, spacefuture en exopolitiek, ruimtevaartpolitiek van de eigen planeet met buitenaardse ruimtecivilisaties of Extraterrestrials. Het blijft een erg opstakel te praten met analfabeten, slechtgeschoolden en verkeerd geschoolden over de overbruggingsproblemen binnen de ruimtevaart. Dus schoenmakers blijft bij jullie leest. Het bestuderen van buitenaards leven volgens
  het ufofilmdoek made in de VS Hollywood en Broadway behoort tot de recreatietijd ver buiten de poorten van ESA en de ruimtevaartuniversiteiten.
  Op vlak van de politieke sociale psychologie exopolitiek is het vooral belangrijk Extraterrestrials en hun ruimtetuigen te kunnen laten landen op afgelegen plaatsen zonder een gevaar te vormen voor de volksgezondheid en defensie agressie wordt niet geduld, geen zinloze first strike. Het is belangrijk de nodige tijd te nemen de Extraterrestrials te leren kennen en te bestuderen vanuit het geschiedenis ontstaan van hun civilisatie op hun planeten tot hun science intellectuele kwaliteiten, het bereiken van de top leren door vallen en opstaan tengevolge van tegenslagen naar de grootste successen. De weg naar een wereldregering en eigen ministerie voor ruimtevaartzaken gelijke unif kwalificaties voor de space-terranauten en gelijke maandelijkse honorisatie op de bankrekening in de bancorvaluta lijkt nog mijlenver in de toekomst.

  Een wereldregering, wereldcentrale bank, één wereldtaal, één letter- en cijferschrift, zelfde rechten en plichten… nieuw economische-industrieelsysteem productie per product wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot geen zinloze overproductie…
  is maatschappij- of samenlevingscomfort voor pers, publiek en politiek zowel in werktijd als vakantietijd op reis op de planeet of in de ruimte. Logica for the future! Politieke corruptie en criminaliteit zijn al jaar en dag publieke geheimen binnen en buiten de perswereld, meerderheid en minderheid binnen de politieke besturen van het ogenblik van hoog naar laag en omgekeerd, de winsten privatiseren en de verliezen socialiseren.
  Vele onbeantwoorde vragen van burgers die verantwoordelijk zijn voor de carrière Velen kijken met argwaan naar de komst van buitenaardse civilisaties naar de Aarde? Waren de goden kosmonauten en de eerste stichters van de wereldgodsdiensten, met het gevolg van eeuwen godsdienstenoorlogen tot op de dag van vandaag en de miljoenen burgerdoden. Waarom zijn zij die buitenaardsen niet hier gebleven om de bevolking te onderwijzen met hun wetenschappers. Via de wijsheid uit religie-Bijbels en boeken van uit kerkportalen en wijwatervaten vindt men geen enkele ernstige spacewetenschappelijke letter voor space exploratie en kolonisatie van de maan mars enz. Goed te begrijpen dat sommigen moet verboden worden hun neus te steken in ruimtevaartzaken, bedrijven en space universiteiten Bij de astronomie blijft de onbeantwoorde science vraag, Hoe is het universum er zelf gekomen de plaats waar de vorming van zonne-, melkwegstelsels en galacties zich voordoen, de astrobiologie van sterren, manen, zonnen, planeten, kometen …..Dat noemt men
  de X-factor, de bron van de oorsprong van alles in de ruimte, de plaats van het niets tot het iets, voor alle leven op planeten volgens de theorie van Darwin de verspreiding van de kosmosmicrobiologie op astrobrokstukken en inslagen ervan op andere kosmoslichamen.
  Ruimtevaartwetenschappen is totale studie van het universum en begint met de studie van de eigen planeet, verder naar kolonisatie van planeten, via wetenschappelijke innovatie van spacescience kennis en techniek, spacefuture en exopolitiek, ruimtevaartpolitiek van de eigen planeet met buitenaardse ruimtecivilisaties of Extraterrestrials.
  Het blijft een erg opstakel te praten met analfabeten, slechtgeschoolden en verkeerd geschoolden over de overbruggingsproblemen binnen de ruimtevaart. Dus schoenmakers blijft bij jullie leest. Het bestuderen van buitenaards leven volgens het ufofilmdoek made in de VS Hollywood en Broadway behoort tot de recratietijd ver buiten de poorten van ESA en de ruimtevaartuniversiteiten.
  Op vlak van de politieke sociale psychologie exopolitiek is het vooral belangrijk Extraterrestrials en hun ruimtetuigen te kunnen laten landen op afgelegen plaatsen zonder een gevaar te vormen voor de volksgezondheid en defensie agressie wordt niet geduld, geen zinloze first strike. Het is belangrijk de nodige tijd te nemen de Extraterrestrials te leren kennen en te bestuderen vanuit het geschiedensontstaan van hun civilisatie op hun planeten tot hun science intellectuele kwaliteiten, het bereiken van de top leren door vallen en opstaan tengevolge van tegenslagen naar de grootste successen. De weg naar een wereldregering en eigen ministerie voor ruimtevaartzaken gelijke unif kwalificaties voor de space-terranauten en gelijke maandelijkse honorisatie op de bankrekening in de bancorvaluta lijkt nog mijlenver in de toekomst. Een wereldregering, wereldcentrale bank, één wereldtaal, één letter- en cijferschrift, zelfde rechten en plichten… nieuw economische-industrieelsysteem productie per product wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot geen zinloze overproductie…
  is maatschappij- of samenlevingscomfort voor pers, publiek en politiek zowel in werktijd als vakantietijd op reis op de planeet of in de ruimte. Logica for the future! Politieke corruptie en criminaliteit zijn al jaar en dag publieke geheimen binnen en buiten de perswereld, meerderheid en minderheid binnen de politieke besturen van het ogenblik van hoog naar laag en omgekeerd, de winsten privatiseren en de verliezen socialiseren.
  Vele onbeantwoorde vragen van burgers die verantwoordelijk zijn voor de carrière van de jongere generaties al dan niet aan de space-unifs, sinds 60 jaar ufo-debunking welk verkeerd politiek bestuur heeft mooie kansen verkwanseld?
  Wat zijn Extraterrestrials met hun ruimtevloot jegens de Aarde verplicht? Dat is het verschil tegenover hun eigen planetaire bevolking en maatschappij! De juiste politieke deftigheid en fatsoen, Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars van hun ruimtevloten, bezitten, beslissen en beschikken over hun ruimtevaartprogramma’s in samenwerking met andere planetaire volkeren.
  Even een beeld naar het verleden, WOI en WOII een slagveld van miljoenen onschuldige burgerslachtoffers waren de resultaten van welk soort politiek bestuur en de steeds herhaalde praktijken tot op de dag van vandaag.
  Wat denkt men zelf over de gang van zaken de permanente oorlogsruïnes steeds van nul herbeginnen op een planeet zoals de Aarde er één is die ronddraait in de ruimte. Wat zouden Extraterrestrials zo’n planeet hulp willen bieden, rede van het gezond verstand?! De juiste spacedefensie is zich beschermen tegen het sadisme van uit de ruimte zelf, inslagen van asteroïden en kometen op een planeet met leven en haar vernietigd, maken alles op de planeten van Extraterrestrials ook zo plat als een vijg.
  Hartelijke groeten aan iedereen. Met de hulp van Extraterrestrials naar een gouden tijdperk beter dan de jaren zestig, een internationale of planetaire ruimtevloot met kennis van zaken voor het kolonisatie
  van planeten uit de stampen dat is juist politiek spacewerk.
  Spacescience is de volledige studie van het universum. Exopolitiek is ruimtevaart politiek met Extraterrestrial civilisaties. De sociale democratische interpretatie of spiritualiteit,van het Universum is het ontstaan van leven in de ruimte van het niets tot iets uit de zelfde bron van oorsprong voor alles. De grens tussen het planten-, dieren- en mensenrijk wordt de wetenschappelijke lat duidelijk bepaalt door de aanwezigheid van de verstandelijke vermogens, ook naar het universum toe, naar de andere levende intelligente wezens, hoe zij of hij er ook uit zien. Bezoeken Extraterrestrials de Aarde wordt automatisch de lat gelijk gelegd de acceptatie gekwalificeerde space scientisten die voor hun maatschappij werken studeren en reizen in de ruimte.
  Extraterrestrials zijn welkom op de Aarde op voorwaarde geen gevaar voor de volksgezondheid en geen defensie-agressie. De ruimtevaartmotoren van de ruimteveren van Extraterrestrials hebben een ongekende bron van energie, die medische klachten kunnen veroorzaken bij wereldburgers. Is er kwaad opzet in het spel is tot op heden onduidelijk.
  De shuttles van Naza op de ruimtebasissen vertrekken op kilometers afstand van de bewoonde wereld, om welke redenen. Momenteel volgens het disclosureproject VS dr. Greer bezoeken ongeveer een zestigtal Extraterrestrial rassen de Aarde. Om welke redenen is niet duidelijk, enkel serieus wetenschappelijk onderzoek zal de juiste antwoorden kunnen verstrekken, onderzoek gedaan door de juiste gekwalificeerde wetenschapsmensen en geen straatbravoer. Omtrent een (sociale democratische) wereldregering inclusief en ministerie voor ruimtevaartzaken zijn verschillen versies al jaren in omloop, al dan niet circulerend binnen de spacefuturologie en exopolitiek. Om duidelijk te zijn verschillende mensen op rust, zoals astronauten, wetenschappers, politici…. houden zich bezig met ruimtevaartonderwerpen, 65+ enn brugpensioneerden doen 365 dagen 24 uur op 24 uur in het privéleven wat zij of hij wensen zolang alles in orde met de voorziene wetgeving.
  De CIA heeft meer dan een halve eeuw de publieke opinie bespeelt wat betreft ufo’s. en dat deze politiek voor ‘ grote problemen’ heeft gezorgd in de omgang met het volk.
  In een intern rapport met de titel; De rol van de CIA in de studie van ufo’s, 1947-1990, beschrijft historicus Gerald K. Haines de CIA als consequent en doelbewust werkend aan het onderdrukken van berichten over ufo’s, en het Navo-centra in Evere.
  Dit rapport werd in 1997 geschreven op verzoek van de CIA-directeur R.James
  Woolsey is een treffende weerspiegeling hoe een regeringsagentschap zich bezighield met ufo-debunking.. bron : wordpress.com 3 jan 2010

  1. Gelukkig is er kritiek. Dan is het dus ook werkelijk gelezen. Zelf zet hij ook wel eens vraagtekens maar kan dan geen andere verklaring geven voor wat hij tegen komt. We hoeven ook niet alles te geloven. Maar als je allerlei leest over dit onderwerp moet je wel enig geloof gaan hechten aan het feit dat we uiteindelijk te weinig in sprookjes en oude legendes “geloven”. Als we die er op naslaan ontdekken we ook dingen die je niet zo maar kunt verzinnen in een tijd waar ze nog niet wisten wat je met een wiel allemaal kunt doen.

  2. Je bedoeld het boek met de titel “Waren de goden kosmonauten”. (Onopgeloste raadsels uit het verleden) 1974.

  3. @Hydra,Hij heeft 26 boeken geschreven, waarvan ongeveer 60 miljoen exemplaren zijn verkocht.
   Zijn eerste boek was: Waren de Goden astronauten?.
   Zijn een na laatste boek De goden wáren astronauten.
   @Selene,je hebt helemaal gelijk zo denk ik er ook over.
   Ik was enthousiast over het boek mij kennis is beperkt dus ik wilde graag wat reacties van jullie horen.
   In grote lijnen heeft hij in mijn ogen gelijk vaak beperken zich de kritieken bij hem op details zoals het glas in een woestijn dat niet van superwapens afkomt maar van kometen die bij de inslag alles zo heet maakte dat dit glas zich vormde uit het zand.
   Hij stelt dat er oorlogen hebben gewoed die de mensen terug hebben geworpen tot het stenen tijdperk

 11. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.

  Indien Extraterrestrials zich wensen te vestigen in Vlaanderen zal de maangeschiedenis volledig wetenschappelijk worden uitgespit en de totale geschiedenis van het Aardse zonnestelsel….zie vroegere VRT Griet Titular

  een volledig openbaarmaking, een ‘full disclosure’ van de ET-realiteit,
  geeft de open doofpot hieromtrent die al tientallen jaren gaande is..!

  Toeristische trips in ET-ruimtetuigen zijn veel gevraagde activiteiten voor de Vlaamse Space-ET-actie

 12. Erg interessant filmpje. De kwaliteit is ook nog redelijk. Er is inderdaad iets opvallends zichtbaar. Wellicht een militair project? Een ruine van iets van een volk van lang geleden? Of wellicht buitenaards leven? Wie zal het zeggen. Voorlopig krijgen we niet veel te horen.

 13. Bij een komende WWIII, gevoerd met atoom wapens, nuclairewapens, gaat onze blauwe planeet er net zo uit zien als de maan, zelfs de dampkring zal verbranden, dit is misschien de op zet van de Aliens, die lang geleden al ge-penetreerd zijn in onze systemen, het kan toch niet zo zijn dat normale mensen, de autenthieke aardbewoners, hun mooie blauwe planeet zouden willen vernietigen, deze Alians houden zich op in en tussen de Israeliten, die de drijvende kracht zijn achter dit denken, in gegeven door een psychiatrische mind fuck, van het uitverkoren volk.

  1. De indoctrinatie/propaganda/psychiatrische mind fuck van T. heeft gewerkt bij je Jenne, ik had je sterker ingeschat. Zie het voor je, een mannetje achter zijn pc
   http://auditorfans.3dn.ru/img/admin.jpg geen idee wat het werkelijke leven nog is. Loopt elk land (als dat zo is) en deze website af te zeulen met zijn ‘gewel(da)dige’ ideeën. Gaat geld lenen van zijn vriendin (arme meid, ze moest eens weten) om bij de Saoudi binnen te komen alsof ze geen geld genoeg hebben om hem te bekostigen voor die propagandistische oorlogsmennerij…
   Van land tot land game spelletjes en praatjes. Het bordspel Stratego is er niets bij. Alles doet hij uit haat en wraak en totale liefdeloosheid want dan heb je écht een andere boodschap. En al is dat niet zo zoals hij zegt, dan noemen wij dat in de volksmond zijn eigen kostje veilig stellen door één of ander ziekelijk ego ideaal. Hij geeft om niemand behalve zijn hondjes (arme vriendin). Laat je niet gek maken met die idioterie van een doorgedraaide narcist Jenne!
   Groet, Odette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.