Advertentie

Ufo’s rond de zon..? (+ update)


We schrijven 25 Januari 2010 en de beelden van de objecten rondom de zon, kwamen zoëven op het netvlies. Voor het eerst, maar naar mijn gevoel niet voor het laatst.. What the heck is this…!!?? De objecten worden vanaf 18 Januari gemonitored en er zijn ook bizarre zaken aan de hand in relatie tot het ‘verdonkeremanen’ van fotomateriaal.. Lees verder:

~~~~~~~~~~~~

UPDATE: OM NIET TELKENS EEN NIEUW ARTIKEL TE MAKEN, ADVISEREN WE JE DE REACTIES ONDER DIT ARTIKEL TE VOLGEN! VEEL MENSEN ZIJN INTENS BEZIG HET INTERNET BIJ TE HOUDEN OP ZOEK NAAR DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN DIT VELD.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoe is het mogelijk dat rondom onze zon dit soort objecten zweven..? Is onze zon niet gewoon veel te heet, een paar duizenden graden Celcius..? En we spreken niet over 1 ‘iets’ dat daar rondzweeft, er zijn meerdere objecten zichtbaar.

Jazeker, ze zijn zichtbaar..! Op de onderstaande YouTubes hebben we een verzameling van deze opnames onder elkaar gezet. Is het niet krankzinnig..? Nu wachten waarschijnlijk op de officiële verklaring, of gaan we wachten op de officiële verklaring dat men het ook niet weet?

In de overgang van groen naar donker zijn rechts de objecten zichtbaar.

Maar laten we beginnen met deze foto hier links, die duidelijk de ‘bollen’ laat zien, die zich in de ‘corona’, de directe lichtkring om de zon, bevinden.

Bollen en andere “structuren” en space-station-achtige objecten TER GROTE VAN DE AARDE cirkelen al dagen om de zon heen. Deze objecten schijnen bovendien totaal onafhankelijk te kunnen bewegen ten opzichte van de enorme aantrekkingskracht van de zon!

De objecten bewegen, ze reflecteren zelfs het licht, en ze worden bij uitvergroting niet tot digi-blokjes maar blijven opmerkelijk rond. Of de structuren worden duidelijker zichtbaar. De vraag is dus nogmaals:

WAT IS ER AAN DE HAND ?

De suggesties die tot nu toe van over de hele wereld worden gedaan:

– ruis, stofjes en foutjes in de foto-software
– dode pixels of hot-pixels
– obekende reflecties in ruimtestof
– gasbollen, die losgekomen zijn van het zonne-oppervlak
– nieuwe en onbekende, geëjecteerde materie uit de zon
– nieuwe planeten, zie  vorige 2 punten
– ufo’s/ruimteschepen
– geheime ‘black-project’ satellieten, afkomstig van de Aarde.
– hoax

Het is in ieder geval uitermate opmerkelijk te noemen, dat deze objecten -als het werkelijk om solide objecten gaat- niet als kometen en astroïdes in de zon getrokken worden … En waarom deze objecten niet verbranden zo dicht bij de zon…
Waaron zijn deze objecten NU ineens zichtbaar en nooit eerder waargenomen of opgemerkt …

OPSCHONING
Sinds het onderwerp besproken wordt op het net, en de foto’s onder de loep genomen worden, is het weer kermis bij NASA. Opnieuw worden weer foto’s met zwarte blokken weergegeven en worden eerdere beschikbaar gestelde foto’s ‘opgeschoond’, doordat bepaalde delen zijn weggepoetst….

Heel duidelijk is te zien dat vanaf een bepaalde tijd en datum de ‘ruis, vlekjes en dode pixels’ die eerder gewoon te zien waren in de achtergrond van de zon, alleen nog maagdelijk zwart te zien zijn achter de zon !!
Maar vanaf 18 Januari wordt de fotokwaliteit erg slecht. Het lijkt aannemelijk dat de resolutie van de foto’s bewust wordt verlaagd, zodat uitvergrotingen geen scherp beeld meer opleveren. NASA weet dus kennelijk meer, voelt zich absoluut niet op zijn gemak en is gewoon VERRAST!!

De vraag is dus nu ook weer heel simpel of NASA deze bewuste ‘fout’ gaat corrigeren, of dat ze deze ‘bewuste’ fout laten bestaan, zodat de conclusie gerechtvaardigd is dát ze wat achterhouden, of in ieder geval willen dat ‘anderen’ iets NIET TE ZIEN krijgen..

Maar we zijn natuurlijk niet alleen aan NASA overgeleverd voor beeldmateriaal van de zon. Meerdere camera-opnames uit andere bronnen laten bewijs zien van deze vreemde anomaliteiten. Opnieuw kunnen we dus concluderen dat er dus geen sprake is van een STORING of iets dergelijks van opname-apparatuur of foto-software of iets dergelijks!! En het bizarre is dat een Russische satelliet (de ‘Coronas Foton’) die JUIST OPNAMES VAN ONZE ZON ZOU MAKEN, DIT WEEKEND IS ‘UITGEVALLEN’….! (zie dit bericht HIER)

Indien dat het geval zou zijn, dat was het natuurlijk onnodig ook geweest voor NASA, om de foto’s op lagere resolutie beschikbaar te stellen..! Er lijkt onomwonder sprake van een ‘cover-up’ door NASA. Mensen die dagelijks naar de foto’s van NASA keken, hebben ook geconstateerd, dat maar liefst 60% van de zonnefoto’s zijn verwijderd van het materiaal dat tussen 22 en 23 Januari is gemaakt..!! 

Het ’toeval’ wil ook dat de opnames van een Russische satelliet de Aarde niet bereikt hebben.. Aldus een officiële mededeling..!!

Nu naar de opnames die er wél zijn!

Duidelijk zijn 2 onafhankelijke bollen waar te nemen.

 

De eerste YouTube hier is gemaakt door een paar slimme personen, die de tegenwoordigheid van geest hadden, om direct van de site van de NASA een filmopname te maken van hun laptop.. Jawel, het is primitief, maar kijk zelf wat het resultaat is..!

XX

XX

Als je het weet, mag je het zeggen.. Wat zweeft daar rond?

En voor alle duidelijkheid.. We hebben het dus niet over kattepis..! De objecten die namelijk zichtbaar zijn, hebben de doorsnede van onze Aarde..! Zó groot zijn deze ‘dingen’..!

De 2e YouTube waarop het e.e.a. duidelijk in beeld komt..!

XX

Het verhaal is net begonnen, je bent geïnformeerd. Maar over wat…??!!

UPDATE:

(met dank aan Lianne) Fysicus Nassim Haramein heeft in zijn presentaties vaak gesproken over zonnevlekken als Vortex-kanalen.

In de YouTube bij deze lead HIER zie je hem hierover vertellen. Het is toch bijzonder dat een uitermate getalenteerd wetenschapper dit vertelt..! Volgens hem (en inmiddels vele anderen!) zijn zonnevlekken niets anders dan grote draaikolken DOOR DE ZON HEEN!!

Naar zijn idee zou het dan ook wel degelijk mogelijk moeten zijn DOOR deze vortex te reizen… (Ben je er nog?)

Kijk en oordeel zelf! Zoals altijd.

In de YouTube helemaal onderaan vertelt hij vanaf de 7e minuut over eerder waargenomen objecten, die zich NAAR DE ZON toe bewogen!

Kijk naar het filmpje dat hij afdraait en het verhaal dat hij vertelt over het opnieuw ingrijpen van NASA in dit filmpje. Manipulatie is dátgene wat NASA aangrijpt om mensen op Aarde een andere werkelijkheid voor te spiegelen dan zich afspeelt…!!

Let op het object links op de foto.. Is dit een ‘natuurlijk’ object..??

 

189 gedachten over “Ufo’s rond de zon..? (+ update)

 1. @ Paul
  Gefeliciteerd, voor een deel heb je gelijk ! 😀

  UPDATE
  We zijn er gisteren ook achter gekomen toen de high-res foto’s geplaatst zijn dat een aantal opmerkelijkheden niet meer te zien waren, en in 1e instantie er kleine ministreepjes en pixels te zien waren …
  DUS > een deel van de anomalies had idd zijn oorzaak en oorsprong in de compressie en dat die het schieten van die particules niet helemaal aan data kon verwerken.
  Op het forum waren de debunkers dus helemaal in opperste stemming …lol…
  Maar de anderen gaven zich niet zomaar gewonnen (had ook met een beetje “guts” en intuitie te maken), en hoera voor ons : we hebben ook bij de high-res foto’s aangetroffen die maar deels gefotosjopt waren hahaha of/en waarbij er nog steeds abnormaliteiten te zien waren.

  Dat sommige objecten wel degenlijk een vaste vorm en kern hebben, bleek uit bepaalde fotobewerkingen waarbij we een plaatje genomen hebben met Mercurius erop passerend VOOR de zon als een zwarte stip en foto’s met anomalies en ook zwarte stippen die geen planeten waren die hun baan daar hadden. Het bleek dat een planeet hetzelfde naar voren kwam op de bewerkingen als onze BLACK DOTS … dus is het geen dust (stof), vlekje op de lens en geen technisch of optisch softwarefoutje.

  Gisteren vond ik foto’s van SOHO (groen/geel/blauw/oranje/rood) waarbij een stip in het bestek van meer dan 4u stationary was blijven “hangen” op een opmerkelijke plaats > de rand van de zon en de corona … Dus EROP (1 mm erboven)!

  Dus het is geen totaal high-res(olution) of low-res verhaal en ook niet compleet softwarematig.

  We zijn er ook achter gekomen dat veeeeel data’s (tijden) ontbreken -dus dat er geen opnames genomen of doorgekomen zijn of geblokkerd zijn) EN dat er heel veel foto’s die eerst wel beschikbaar en zichtbaar waren niet meer te vinden zijn. De oude linken ernaartoe zijn DOOD en werken niet meer …

  *

  Hoe het ook zei/zij … ik geloof dat iets wat zo groot word op het internet, dat dat niet voor nix gebeurd.
  Op 1 of andere manier of reden is het nodig dat de aandacht op de zon gericht word en dat we eens uit onze veilige vertrouwensslaap wakker worden en niet alles meer voor simpel en normaal aan gaan zien.
  Velen van ons geloven dat er grote veranderingen aan zitten te komen, en de zon mag nooit als een vanzelfsprekendheid aangezien worden terwijl we haar nog maar zo weinig kennen.
  Het was blijkbaar weer belangrijk dat “velen samen de kennis en handen in elkaar sloegen” en elkaar “aan konden vullen” ipv elkaar af te bashen … waardevermeerdering en inzichtverbreding …
  Ongeacht of het nou (ook) wel ufo’s zijn of galactische schepen of technische storingen door kosmische particules en hun stralingen of gefuck en geplak (fotosjop) door nasa … we still have the ability to make something work if we join hands and minds !

  ER IS BLIJKBAAR WAT AAN DE HAND en de zon vraagt onze aandacht en onze wil om ons in te zetten.
  De tijd zal uitwijzen of en hoe en wat er loos was.
  Soms is de bewandelde weg belangrijker dan het einddoel ! 😉

  Even wat quotes van het forum:
  “So if that’s the case, maybe several of the spheres can be shown to be in the exact same location on subsequent days putting the CCD strike theory to death. Someone try to find if any of the images from different days show the same exact sphere in the same locations. Or does the cosmic rsay strike cause the very same artifact in the very smae location over and over?
  The cosmic ray strike should not cause the same artifact in the same space unless a frame was lost and the data was carried forward from the previous. Many here have tried to find that but I am pretty sure they have been unable to.

  Frame carried forward on subsequent days…don’t think so.”

  *

  http://www.youtube.com/watch?v=RUIHsVkdPzg&feature=player_embedded

  “Okay, so I got the picture from 2010-01-18 05:36:02.

  Both the compressed, and the “not compressed” image.

  I put them in photoshop, and compared the same area. The following YouTube is what I found. Notice the additional ‘artifacts’ in the picture, and which ones seem to be disrupting the solar ‘cloud’ around them, and which don’t.

  Remember that the final close in shot can NOT be compression artifacting, as this is from the HIGH RESOLUTION image.”

  strax weer meer …

 2. @ krispy

  Heel opmerkelijk je verhaal, alleen het woord Stereo pictures blijkt niet over te komen, zal ik het nog eens herhalen voor je;

  “STEREO consists of two space-based observatories – one ahead of Earth in its orbit, the other trailing behind. With this new pair of viewpoints, scientists will be able to see the structure and evolution of solar storms as they blast from the Sun and move out through space.”

  http://stereo.gsfc.nasa.gov/img/3DfreneticAR051607.jpg

  Dit moet je zowiezo hebben als basis uitgaans punt en maakt niet uit in welk kleurfilter dat genomen is, beide beelden kan je dan over elkaar heen leggen als 1 beeld totaal, waar door de anomalies te voorschijn gaan komen in 3D, maar nasa is slimmer en laat maar 1 plaatje en niet 2 publiceren.

  Dus hier door gaat heel veel informatie verloren, ze maken er namelijk een mono opname van en doen ons geloven dat het werkelijke 1 zijdige opnames zijn.

  Nog niet iedereen kent de nieuwe technologie die ik probeer aan te halen, daar zit het hele geheim in, want dan pas komt de waarheid naar boven, door terug te gaan naar mono Hires plaatjes kan je een hele zwik ontlopen van informatie en iedereen dus op een dwaalspoor zetten.

  Voor foto’s moet naar andere bron gezocht woorden, die nog niet bewerkt zijn, tis niet anders…

 3. Graag refereer ik aan diverse publicaties mbt bevindingen van wetenschappers dat er een kracht zou moeten bestaan die tegen de ons bekende zwaartekracht inwerkt.
  Interessant in verband met dit gegeven is dit verhaal van Wubbo Ockels:

  http://www.grenswetenschap.nl/blogs/Ockels-Tijd-moet-anders/

  Dit verhaal geeft mi. toch te denken.

  Het zou wel eens kunnen zijn dat de bestaande theorien, uitgedacht door niet echt domme jongens, niet helemaal juist blijken te zijn.
  Het is maar net hoe je de wereld om je heen waarneemt.

 4. @ Frank

  Tis net als in een supermarkt dat er zoveel produkten in de schappen liggen waar je uit kiezen kan, meestal pak je het produkt wat je van huis uit allang kent en zal dat ook in je wagentje neer leggen om mee te nemen.
  In principe neem je niks anders mee omdat het niet vertrouwt is of overkomt, maar soms het ook een uitdaging is om eens te proberen, zeker wanneer het produkt wat je altijd nam uit het arsortiment is mee genomen.
  Ik noem het altijd maar horizon verbreeding en het hebebn van inzicht dat er meer dingen in de winkel die zelfs op een andere manier klaar gemaakt kunnen worden, of het dan het zelfde smaakt is echter nog de vraag.

 5. Here is your third source, GOES-14 satellite also shows these objects around the sun in addition to the the STEREO AHEAD and the STEREO BEHIND satellites.

  That’s three different satellites imaging these objects. The GOES-14 images are x-ray images, not ultra-violet, and they are still picking up these objects.

  See current image below:
  [link to sxidata.ngdc.noaa.gov]

  They just updated the image…
  [link to http://www.swpc.noaa.gov]
  Quoting: DanfromtheHills

  Stukje van de laatste pagina van het GLP forum.
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg123#15298126

 6. Weer nieuwe waarnemingen gedaan. Nu lijken de stippen in lijn opgesteld uit een zonnevlam te komen.
  Heeft Nassim dan gewoon gelijk? Is er daroom verhoogde waakzaamheid in Jemen? Is het wellicht mogelijk dat Jemen er iets mee te maken heeft? Een sterrepoort? Maar als er een sterrepoort is waarom dan via de Zon reizen?
  Kan het dan toch zo zijn dat het niet mogelijk is via conventionele methoden de Aarde te verlaten en moet er met poorten gewerkt worden om op een planeet te belanden?

  Het is nog zeer wazig allemaal maar een ding staat vast. Die zaken rond de Zon die al in 2003 door Nassim aangewezen werden hebben intelligentie.

  Zou het mogelijk zijn dat Nibiru echt bestaat en dat de Anunnaki zich voorbereiden om de Aarde rond 2012 weer eens te bezoeken en zo ja, wat is daarvan de reden?
  Wordt het oogsten of wordt het een vriendelijke first encounter?

  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/02/03/ahead/cor2/2048/20100203_060935_n7c2A.jpg

 7. @ Paul
  Die kende ik al 😉

  @ Theo
  Geweldige vondst !
  I loved that 19.5 theory !!!

  Hier ff wat gecopieerde postings van mij, (sorry ben te moe om ze te vertalen)Ze zijn zeeeeer de moeite waard ff allemaal aan te klikken.

  *******

  IS NASA messing with images?

  Are these the same ? execpt from the timestamps …
  (or am I loosing it? ..lol..)

  compare:
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20091222_2118_lastdiffc3.jpg
  and
  http://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2009/c3/20091222/20091222_2118_c3_512.jpg

  compare:
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20091222_2130_lastdiffc2.jpg
  and
  http://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2009/c2/20091222/20091222_2130_c2_512.jpg

  Source (pag 15) http://www.disclose.tv/forum/sun-watch-t5775-140.html

  [b]PROOF OF NASA RETOUCH !!!![/b]
  origionals:
  http://i.imgur.com/aSDbD.gif
  http://i.imgur.com/yBL7Q.gif

  Nasa’s fake :
  http://i.imgur.com/PiKm9.jpg

  KEEP ALL THIS IN MIND JUDGING THE NEXT IMAGES TO COME …

  *****

  Something also realy went wrong on the 14th of jan !
  [i](source: also see images here:
  http://www.disclose.tv/forum/sun-watch-t5775-160.html)[/i]

  http://i45.tinypic.com/2rm15xt.jpg
  http://i50.tinypic.com/2hwe1li.jpg
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20100114_1851_lastdiffc2.jpg
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20100114_2235_c2animbig.gif
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20100114_1851_c2animbig.gif

  on the 15th :
  http://i46.tinypic.com/qqadfd.jpg
  http://i46.tinypic.com/2s9qafq.jpg

  on the 12th
  http://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2010/c2/20100112/20100112_1019_c2_512.jpg

  See that almost hidden red faint dot at 2300hrs?
  http://www.disclose.tv/files/photos/5e056558ced8fa4L.jpg

  Other equipment or data malfunctioning moments:
  In 2002 : http://i.imgur.com/WATIyl.jpg

  What is this????
  1999 : http://i.imgur.com/YDYSFl.jpg

  *****

  Something defenatly went PAST the sun on feb 17 !!!
  http://i47.tinypic.com/294kjmr.jpg
  http://i46.tinypic.com/2qsb98j.jpg

  Look at the “things” at 2100 hrs !
  It is no dust
  no compression artifacts
  no hot pixels
  http://i.imgur.com/0hWgr.jpg
  this is why
  http://i.imgur.com/EWRrz.jpg

  2 day before, at jan 15
  http://www.disclose.tv/files/photos/1ada62a8c0df8c2L.jpg

  AND WHAT IS THIS ????
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20100112_0249_sun72203mark.jpg

  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/20100110_0519_sun72347.jpg

  NASA DONT F*CK WITH US!
  DONT SELL BULLSH!T

  *****

  1~ (this was taken afther the 6-row-dots event happened)
  Looks like there were a [b]lot of astroids around the sun[/b] in this image:
  http://umbra.nascom.nasa.gov/eit/images/latest_eit_284_full.gif

  2~ [b]nice movie[/b] also:
  quote: [i]”The gif movie above starts 12/23/09; notice something schooshes by (lower left) on 1/16); then NASA messes with the pics on the 17th of January.”[/i]http://soho.esac.esa.int/data/LATEST/current_eit_284small.gif

  3~ By the way,
  WHAT is up with the vibration type rings around the Sun?
  What is this emission of the sun ????
  Is this normal?
  [b]Did anyone noticed the PULSES that seem to come off the sun[/b], like when you throw a stone in the water… And the half-circled shape under the sunflare at almost 0230hrs ???
  A cropped and enlarged version:
  http://tinypic.com/view.php?pic=2dul9xt&s=6
  There is a youtube movie of it.. it goes back to 2007 or 2008.
  http://www.youtube.com/watch?v=QCZWlMV22vQ&feature=player_embedded#

  OKAY !!!
  4~ This is realy interresting !!!
  quote : [i]”Interesting find. What could this [b]very large mysterious object[/b] be? It appears in one image but not the next, immediately discounting Mercury as a possibility. Found it while watching a series of 100 frames from lasco c3. Both the frame before and after, the object isn’t there. I know Mercury has the fastest orbit of any other planet, but not 15 minutes, lol.”[/i]
  http://i10.photobucket.com/albums/a135/tacticald/nowyoudont.jpg
  after 15 min …
  http://i10.photobucket.com/albums/a135/tacticald/nowuseeit.jpg

  *******

  BUZZZZZZING SUN (zon onder stroom !!!)

  http://solar.nro.nao.ac.jp/norh/html/10min/2010/02/02/movie.html

  WOW this looks FREAKY to me !!!!
  1st feb – around 2300hrs she looks like in total chaos (shaken up … bzzzzzz …. like under electrical charge from south-southwest to north-northeast, [i]sorry hard to find words to describe it[/i])
  and then she looks as she is getting at ease again and calming down. (at 0300 til 0500 hrs – 2nd feb)

  Look for yourself than you see what I mean.
  Maybe this is normal I dont know
  but to me it looks strange

  ALERT !

  “[quote=”aladin”]… [b]NASA is busy busy busy[/b] 😉
  … also now be missing original recordings of “pulsating sun” or “pulsating instrument”:
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_043924_d7c2A.jpg
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_050935_n7c2A.jpg
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_053924_d7c2A.jpg

  But in my saved original-mpg this variation is clearly visible :
  http://gaga160.ga.funpic.de/_weatherballoon/behind_20100131_cor2_512.mpg http://www.disclose.tv/forum/post168217.html#p168217

  In that movie > it looks like there is a huge blastcloud at the edge of the camera at 2300hrs
  It is like it is glowing and swirling up there,
  kinda like with the double flare (wich was on the other side) but now out of vision.

  Can you see that too ?

  What is NASA hiding ????? AGAIN !

  *

  Veel plezier met kijken en napluizen !
  Groetjes krispy

 8. @ Krispy

  Een Heerlijk antwoord, doet me een aar genoegen, wow wat een uitgebreide verzameling van nieuws updates! be to proud of it!
  Ja zoek me rot naar het een en ander wordt wel steeds duidelijker, sta tenminste op me tenen en lees steeds mee over je schouder.

  Enkel deze links werken niet helemaal lekker:

  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_043924_d7c2A.jpg
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_050935_n7c2A.jpg
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/31/ahead/cor2/512/20100131_053924_d7c2A.jpg

  Greetz en top notch your work here ! splendid!

 9. @ Paul

  Ik weet dat die linken niet werken, dat was ook de bedoeling van diegene die ze poste om te illustreren dat linken die eerst wel werkten nu door NASA gedelete waren …

  Als je wilt heb ik nog wel een paar linken van sites die veel info geven over de zon :
  (mogenlijk ken je ze al)
  http://www.n3kl.org/sun/noaa.html
  http://www.solarcycle24.com/
  http://www.swpc.noaa.gov/today.html

  Nog steeds geen 3D ik weet het …

  Ja we proberen zo volledig mogenlijk alles te onderzoeken wat gelinkt kan zijn en verband kan houden met deze anomalies. Het is nodig om een panoramische visie te hebben en te houden.
  Gelukkig zijn we met velen en werken onze gebundelde krachten heel goed 😀
  Het is fantastisch om met zoveel mensen eensgezin aan iets te werken op een (meestal, op enkele uitzonderingetjes na) hele respectvolle manier !!!

  Ik vind het leuk om ook de conclusies over wat het kan zijn nog zo open mogenlijk te houden. Het kan nog alle kanten op.
  En ja als leken maken we soms wat foutjes en slippertjes, haha, maar ach daar leren we ook weer van …lol..

  Maar 1 ding staat zeker voorop : er is vanalles aan de hand waar we niet volledig van op de hoogte gebracht worden.

  Dankjewel voor je complimentjes …hihi… hoor ik graag 😛

  liefs krisp xx

 10. IK HEB NIET ALLE BERICHTEN HIERBOVEN GELEZEN EN MOGELIJK HERHAAL IK IETS……ECHTER……

  IK BEGRIJP DIE NASA NIET EN ONSZELF OOK NIET: DENKEN ZIJ DAT ZE ONS IN 2010 NOG VOOR DE GEK KUNNEN HOUDEN EN WIJ DAT WE HET ONS LATEN GEBEUREN…WE WETEN TOCH ALLEMAAL WIE DAAR ZITTEN …..ALLES WAT IK WEET IS WAARHEID, HOE WEET IK, WAT IK WEET, WAAR IS…LATEN WE DAN ONS DAN NOG STEEDS DOOR HEN INFORMEREN, ALS WE WETEN DAT DAT NIET WAAR IS? LAAT ONS ONS EIGEN PLAN TREKKEN EN ONS NIET BEGIFTIGEN MET DE NEGATIVITEIT VAN DE ILLUMINATIE….VOLG JE HART….

 11. NIEUWE BEELDEN WAAROP BOLLEN/OBJECTEN TE ZIEN ZIJN !

  Yipppie-yeehhh !!!!!
  Wie zoekt die vind, ook hier op deze scc euvi beacon film (gif.) zijn zwarte bollen om de zon heen te zien. Tot nu toe waren ze eigenlijk duidelijk alleen op de gekleurde beelden te zien geweest.

  http://www.lmsal.com/solarsoft/stereo/secchi/latest_movies/scc_euvi_beacon_movie_pair_last50_diff_j.html

  En opniew zijn er beelden (NoRH 17 GHz 10min-Movie ) van een BUZZING SUN.
  Dit is het 2e filmpje van het incident, in mn vorige posting staat een nog vele duidelijkere.
  http://solar.nro.nao.ac.jp/norh/html/10min/2010/02/05/movie.html
  Hoe kan dit? hoe komt dit?
  Het lijkt wel of onze zon koortsrillingen heeft, of dat ze net als een mobile telefoon op “trilmodus” staat

 12. @Krispy71
  Ik geniet van alle foto]s en filmpjes die je laat zien wat een universum leven we in.
  De schaal van het ego eitje is aan het breken welkom in het kosmische ei mens.

 13. @ Janee
  Dankjewel, something big is on the edge of happening 😉
  We voelen het allemaal.
  Zelfs CNN heeft nu een artikel geplaatst hierover …

  Als enkele dagen speculeren we of de zon “materiaal” aan het baren is/aan het uitspugen is … en of dat ms de bollen kunnen zijn die we steeds zien komen en verdwijnen (ipv distortions en compressie artifacts etc)
  En guess what : Vandaag staat er op space weather dat er gisteren “materiaal geerupteerd is en onze kant op komt” !!!!
  Wordt het NASA te heet onder het zitvlak en is dit hun weg en manier om onder de mogenlijke leugens en cover-up dekens uit te komen ????
  Zijn mogenlijk die 6-bollen op een rij van gister of eergister deze “materie” die nu deze kant op komt, of is het toch nog iets anders?
  Het is zo frapant dat hetgeen wij met velen al meer dan een week roepen nu ook door NASA naar buiten gebracht word !!!!
  (Het gaat niet om ONS -de forumers die dat ontdekten- om ons ego … maar het gaat hier om DE WAARHEID)

  Afbeeldingen “6 bollen op een rij”-eruptie:
  http://freenet-homepage.de/rudiratlos160/_weatherballoon/ZOOM2010_02_03_ahead_cor2_2048_20100203_060935_n7c2A.jpg
  http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/02/03/ahead/cor2/512/20100203_060935_n7c2A.jpg

  “EARTH-DIRECTED ERUPTION? NASA’s STEREO-B spacecraft is tracking four active regions strung across the eastern hemisphere of the sun. Click on the image below to set the scene in motion–and keep an eye on number 4.

  Credit: STEREO-B extreme ultraviolet telescope, 195 Angstroms
  http://www.spaceweather.com/

  The movie shows an eruption of unstable magnetic loops. The blast occured around 0130 UT on February 5th and it appears to have hurled some material in the general direction of Earth. Images from the Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) are not yet available to evaluate that possibility. Stay tuned for updates in a few hours.”

  Tot updates,
  groetjes krisp xx

 14. Het Universum is 1 bewustzijn laat los je beperkende gedachtes om te schitteren te verwelkomen in vreugde te dansen wat jouw liefde bijdraagt op aarde.
  Zodat alle negatieve gedachtes op aarde weggewassen worden in dit stralende licht.
  Mens wij wij zijn medescheppers in dit proces volg je hart ga staan in je kracht het is Nu.

 15. Dit komt op mij nogal raar over, ik geloof het weliswaar, mede door het fotografische bewijs maar toch moet ik zeggen dat het allemaal nog al raar overkomt.
  Nu is het wel zo dat ik ook een voorstander van Nassim Harameins theorieën ben en ook erin mee ga als dit door meerdere mensen al is geplaatst.

  Alles daarboven heeft zoveel geheimen voor ons dat we dit soort ‘ondekkingen’ nog wel vaker tegen zullen komen.

  Ook had ik verder nog een vraag over Nassim Haramein zelf, eigenlijk had ik bij zijn presentatie afgelopen jaar willen zijn maar ik wist het te laat, nu is er pas door iemand een brief geschreven naar een hoogleraar in natuurkunde en die vertelde dat Haramein veel dingen vertelde die ongegrond en onrealistisch waren.

  Voor zover ik Harameins verhaal snapte, leek het mij een op feiten berust verhaal, maar vele twijfelen aan hem.
  Wat ik hier nou verder nog van moet denken weet ik ook niet, ik geloofde hem zelf toen ik voor de eerste keer keek maar nu is mijn vertrouwen in zijn verhalen toch wel wat geschaad.

  Heeft iemand verdere informatie waarmee ik een soort van bevestiging zou kunnen krijgen of het inderdaad alleen maar onzin is die hij verkoopt?
  bvd.

 16. Hoi Paul

  Wat mij opviel is dat in de afgelopen 2 weken de zon wel heel erg snel meer actief aant worden is … het gaat een beetje erg snel heb ik het gevoel, en dat na zo lang rustig en slapend geweest te zijn.

  De gedachtes van juist activering of juist stabilisering van dit ineens onstabilere proces heeft meerdere mensen al uitgesproken.
  Snap je?

  Het frapante is dat ik op youtube een filmpje tegen kwam van iemand die de zonnevlekgebieden kon linken aan de seismisch ineens activerende gebieden hier op aarde … de plek op de zon geeft meteen de plek hier op aarde aan !
  http://www.youtube.com/user/astrotometry#p/a/u/1/v-cXLe6Qzkk
  Zie ook de 3 andere filmpjes van hem aan de rechterkant over hetzelfde fenomeen … Heel interressant !

  En nou dat bericht ook weer van pluto’s veranderde kleuren …
  We weten dat ons zonnestelsel door een veranderingsproces gaat en dat dat ook invloed heeft op zaken hier op aarde, maar ook aardse technologische stappen versterken of beïnvloeden (pos en neg) deze kosmische processen … weersbeïnvloeding via HAARP en chemtrails, aardbevingsactiviteit door HAARP etc …

  Ik snap je plaatje niet zo goed … kun je dat nader verklaren.

 17. het is heel intrigerend wat er met de zon gebeurd. Ik kan het niet helpen maar heb constant een zin uit de film a space odessie in mijn hoofd. Something wonderfull is going to happen. We zullen zien.

 18. @ Krispy

  Het plaatje wat ik je aangeef is de temparatuur vorming en stroming op dit moment van het jaar, je ziet een hele warme slurf richting noorden gaan, vreemde optiek gezien voor dit moment van het jaar, ook op plaatsen in de wereld waar verandering zomaar plaats vinden als of het niets niks is.

  Als ik alles op 1 lijn leg dan zijn aan de hand van je filmpje dus borbardementen op groot niveau bezig op de zon, een beetje zonnevlam heeft een flinke power om de aardplaten van deze planeet in te drukken waardoor je inprincipe aardbeveningen gaat krijgen.
  Als er inderdaad enorme ufo ativiteit aanwezig om ons heen op grote schaal en ook aan de hand van de graancirkels en de afloop van de maya kalender dan is het heel logisch dat er iets aan de hand is die verder gaat dan ons hele begrijpen, de zon moet opnieuw geactiveerd worden anders is het leven hierop aarde ook voorbij.

  Het gebeurt niet allemaal zomaar even er komt veel meer bijkijken, de gevolgen omtrent zijn dan goed terug te zien hier op aarde in de vorm van natuur evenementen op hoog niveau, daarom ook dat het megetisch veld van de aarde aan het verschuiven is, het moet wel ergens zo’n oorzaak hebben.

  We gaan gewoon door met speuren naar…

 19. @ Paul

  Ja okee dat had ik inderdaad gezien .. die oranje tongen midde4n in de winter.

  Ja er is meer aan de hand bij/in de zon dan dat men laat zien; bvb gisteren was heel duidelijk dat bij de COR2 (red)images er net buiten en op de rand van het cameraveld “iets” bezig was … een twirling en movement van lichter oranje kleur, net zoals je ziet na een uitbarsting van een zonnevlam. Mijn gevoel zei dat de vlammen dus groter (en sterker) zijn als wat NASA wil laten zien.
  Heel mooi was ook de symbolische uitbraak van een dubbele CME die voor ons op de plaatjes zichtbaar was als een OOR !!!
  (Symboliek is duidelijk…lol..)

  Ook al lijkt het of de Aardse-Machten hun eigen spelletje aant spelen zijn met hun tech-toys, mijns inziens werken ze het universum niet enkel tegen … want ik las laatst iets dat het sprayen met chemtrails ook bedoelt is als scherm dadelijk wanneer het aardsmagnetischveld om de aarde heen zwakker zal worden en juist meer bescherming zal kunnen bieden. Zo kunnen ook de proeven met HAARP juist bepaalde energetische en frequentiële veranderingen -die nodig zijn in het grote geheel, for thr big picture- juist versnellen en in gang zetten … want ik geloof zelf niet dat dat allemaal zonder gevolgen gedaan kan worden.

  De “druk” in ons zonnestelsel veranderd, en daarmee ook logisch de druk van de platen en het magma van de aarde …
  ik geloof en sluit niet uit dat de dynamo van de aarde zelfs (wederom = niet de 1e keer) tot stilstand kan komen en daarna de andere kant op kan gaan draaien zodat we net als geïllustreerd in egyptische tombes weer diezelfde constelaties te zien gaan krijgen en zodat de zon wederom vanuit het westen opkomt en onder zal gaan in het oosten.
  (zie ook de verhalen van Herodutus)
  Het tot stilstand komen van de rotatie van de aarde en de beweging van de dynamo is gelinkt aan de krachten die vanuit de uitlijning van de planeten en de zon en het galactische centrum uitgaan en de hoekse stand van jupiter (geloof ik) Deze standen zijn geen “kattepies” …lol… en natuurlijk werkt dat in op aardbevingen en magnetische polen en andere magnetische en energetische belangrijke velden op aarde.
  ( Laat staan dat er nog de mogenlijkheid bestaat van “the ignition of jupiter” als een nieuwe zon )

  Het speuren gaat zeker door 😀 .. letterlijk en figuurlijk : “We keep on connecting the dots” … de DOTS om de zon ….
  Hoe mooier en duidelijker kan het gegeven worden ?

 20. @ Paul

  Wow heftig filmpie over die wolken … chem-clouds !
  En maar beweren dat wij “conspiracy”mensen zijn met teveel fantasie !!!
  Dank je wel voor de link!

 21. @ krispy

  Zit zo te denken, dat het allemaal met de zon te maken, heeft, de maya’s aanbeden niet voor niets de zon in zijn cyclus, 21-12-2012 staat puur voor een reset punt aan de hand van de zon.
  Tevens ook het resetpunt van de aarde, als de mayakalender afloopt, weet men vanuit de maya berekningen niet de nieuwe stand van de aarde tenopzicte van de sterren hemel, inderdaad stonden de sterren in het oude Egypte anders.

  Kijken we naar de piramides van gizeh en naar de sterren hemel dan zie we dat Orion en Sirius nog wel in de hemel staat, alleen kompleet anders om, zouden we de aarde zo manouvreren dan kloppen ineens alle liggingen van de Piramides met Orion, Sirius en Pleiaden.

  Gezien Noah in zijn ark zat zal dat een flinke poleshift zijn geweest, kan niet anders.

  Het middel punt van het ‘Al’ is dus de zon waar het hele probleem dus omdraait, ook de dynamo van de aarde die functioneert op het magnetische veld van ons zonnestelsel en de zon verminderd continue.

  Chemtrails maken ze puur om de zon te ontrekken aan ons gezichtsveld, omdat we aarschijnlijk de aktiviteit om de zon heem niet mogen waarnemen in alle schoonheid, zeker in dicht bevolkte gebieden, ze doen het niet even zomaar er mopet wel een rede achter zitten om het leven hier op aarde langer op te rekken.

  Waar ik zo bang voor ben gaat toch gebeuren, voel het gewoon al 25 jaar.

 22. @krispy 71 dat was een tijdje geleden ook zo op het nos journaal. Hadden ze het over een byzondere wolkenformatie heel hoog 80km, deze kwamen maar heel zelden voor en werden aangelicht door de ondergaande zon , vanachter de horizon. Twee dagen later liet nasa weten dat ze een expieriment hadden uitgevoerd met een wolkenformatie op 80km hoogte geindiceerd door een raket.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.