Advertentie

Genezen met licht: genezing in een ander daglicht..


De Nederlander Johan Boswinkel zet lichttherapie weer op de kaart, en hoe..!! (© foto Pieter de Swart)

x

Genezen met licht

© Jurriaan Kamp – ODE magazine

Wist jij…

 • dat licht kan genezen?
 • dat een grensverleggende, non-invasieve therapie zelfs de een fenomenaal genezingspercentage?
 • en dat u een opleidingsprogramma kunt volgen om mensen te leren genezen met licht?

In de jaren zeventig van de vorige eeuw ontdekte de Duitse fysicus Fritz-Albert Popp dat energie (licht) de gezondheidstoestand van het lichaam bepaalt. Bij zijn experimenten toonde Popp – tegenwoordig directeur van het Internationaal Instituut voor Biofysica in het Duitse Neuss – aan dat levende cellen elektromagnetische signalen uitzenden. Hij noemde die lichtimpulsen ‘biofotonen’. Deze biofotonen zorgen ervoor, aldus Popp, dat er op het juiste moment de juiste reacties plaatsvinden in het lichaam. En vice versa: wanneer het lichaam ziek is, worden die lichtimpulsen dus onderbroken.

Het menselijke energielichaam, zoals kunstenaar Alex Grey het uitbeeldt.

Biophotonen zijn photonen, lichtimpulsen, die worden uitgezonden en ontvangen door levende cellen met een snelheid van ongeveer 100.000 impulsen per cel per seconde..! En deze impulsen zorgen ervoor dat alle biochemische processen in ons lichaam dus functioneren. Alles dus met de snelheid van het licht, om ervoor te zorgen dat alle taken parallel lopen aan de processen om ons heen; hier is daadwerkelijk de snelheid van het licht bij nodig..!

Hoewel deze kennis al uit de jaren 1970 stamt, wordt deze nog steeds niet onderwezen op medische scholen en universiteiten, omdat men al het andere zou kunnen stopzetten, wanneer deze kennis wordt onderwezen.. Veel wetenschappers en universiteiten onderzoeken weliswaar biophotonen, maar dit is bijna volledig alleen fundamenteel research. Terwijl de kracht van de ontdekkingen van Dr. Fritz- Albert Popp, natuurlijk in de praktische toepassingen liggen. En ook deze toepassingen worden NIET onderzocht door de ‘regulieren’.. Het zou de richting van de menselijke ontwikkeling dramatisch wijzigen..!

Op het meest fundamentele niveau betekent genezing de coherentie van het licht in het lichaam herstellen, zodat de biochemische processen hun werk kunnen doen zoals het moet. De moderne geneeskunde is er voornamelijk op gericht om de biochemische processen door middel van therapieën en medicijnen te manipuleren. Het zal een revolutie in de geneeskunde betekenen als genezing kan plaatsvinden op het hogere – fundamentelere – niveau van de biofotonen.
Daar ligt, naar Popps overtuiging, de toekomst van de geneeskunde. Die revolutie is al gaande. Geïnspireerd door het werk van Popp heeft Johan Boswinkel dertig jaar geleden een instrument ontwikkeld dat kan worden gebruikt om eenvoudig en gemakkelijk de ‘lichttoestand’ – en dus de gezondheidstoestand – van het lichaam te meten.

Boswinkel slaagde er ook in met zijn apparaat de coherentie van verstoorde frequenties te herstellen. De laatste vijfentwintig jaar heeft de methode van Boswinkel tienduizenden mensen over de hele wereld kunnen genezen van alle mogelijke ziekten en chronische aandoeningen. Het succespercentage van de methode, die voortdurend wordt verbeterd, ligt boven de tachtig procent.

Onlangs zijn de eerste wetenschappelijke studies van de opmerkelijke resultaten die zijn bereikt met Boswinkels methode gepubliceerd. Boswinkel is oprichter van het Institute of Applied Biophoton Sciences, gevestigd aan het Willemsplein in Rotterdam. Dit instituut biedt voor geïnteresseerden een opleiding tot biofotonentherapeut.

Het programma leidt therapeuten op om te werken met de apparatuur die Boswinkel heeft ontwikkeld, waardoor ze in staat zijn zelfs de ernstigste aandoeningen te genezen. Gediplomeerde therapeuten kunnen een mastergraad in complementaire geneeskunde behalen aan de Universiteit van Graz in Zwitserland. De nieuwe studierichting biophotonics is een hoofdonderdeel van deze masteropleiding. Er bestaat grote behoefte aan biofotonentherapie en de wereld heeft meer therapeuten nodig om meer mensen te kunnen helpen. Dit is een unieke kans voor geïnteresseerden in een nieuwe uitdaging, die willen bijdragen aan het verspreiden van deze nieuwe genezingsmethode zonder schadelijke bijwerkingen. Voor meer informatie: biontology.com

* * *
x
Whiplash, een voorbeeld

x
door Johan Boswinkel
x

De whiplash is een belangrijk fenomeen binnen de biofotonen therapie. In de traditionele geneeskunde wordt een whiplash gezien als een gevolg van een ernstig fysiek ongeval, zoals een auto ongeluk. Vanuit het perspectief van biofotonen betreft een whiplash elke energiebreuk in het lichaam. Zo’n breuk kan worden veroorzaakt door subtiele incidenten bij yoga, rekoefeningen, of een simpele val.
Als gevolg van de whiplash ontstaat een scheur in het energielichaam. Vaak gebeurt dit in de nek, maar het kan overal in het lichaam voorkomen. In het geval van whiplash is er energie boven en beneden de breuk maar die energie is niet meer verbonden. Evenmin is er energie op het niveau van de breuk. Dit betekent dat organen of klieren niet meer goed functioneren.
Als een whiplash in de nek zit, is het gevolg dat de (bij)schildklieren geen energie ontvangen. Deze belangrijke klieren kunnen allerlei ongezonde verstoringen veroorzaken. Schildklierproblemen worden bijvoorbeeld in verband gebracht met kanker.

Een whiplash in de nek doorsnijdt de maagmeridiaan, een van de twaalf hoofd meridianen in de Chinese acupunctuur. Daarom ziet de biofotonentherapeut de meeste whiplashproblemen gerelateerd aan het functioneren van de maag. De maagmeridiaan loopt ook rond de ogen en de neus. Dat verklaart hoe een whiplash de oorzaak kan zijn van asthma, hooikoorts, misselijkheid, amandelproblemen en oogproblemen, symptomen die de traditionele geneeskunde nooit in verband brengt met een whiplash.

De biofotonen behandeling van een whiplash is simpel en vergt slechts enkele minuten. De therapeut moet eerst de precieze plek van de whiplash ontdekken. Dit kan met het biofotoneninstrument gebeuren. Vervolgens zal de therapeut twee elektronen aan de weerszijden van de whiplash plaatsen en wordt de therapie uitgevoerd. De biofotonen brengen de twee delen van het energetisch lichaam weer met elkaar in ¬verbinding en de energie begint vervolgens weer normaal door het lichaam te stromen. |

15 gedachten over “Genezen met licht: genezing in een ander daglicht..

  1. Voor Loes,

   Verstandelijk mannetje met z’n bril aan ’t hannissen en interessant aan ’t doen.
   Het moet állemaal verstandelijk bewézen worden.pfftt…
   Belachelijk zoals dié man doet.
   Intuïtief moet ik hem niet.

   En intuïtief staat Johan Boswinkel mij wél erg aan…

  2. Loes draai het gewoon om. Als deze man, Johan Boswinkel, bedrog zou plegen, gaat hij geen opleiding doen, maar pakt gewoon ‘de poen’. Dan zijn er ook geen bosjes ex-patienten die deze cursus willen doen, o.b.v. de RESULTATEN die zij hebben ondervonden. Het is geen Tupperware-party lijkt me; misschien ben je daar mee in de war..?
   Maar wat vind je er zélf van Loes..? Gewoon ‘oeps’, of heb je zélf ook een mening..?

  3. Ah, je hebt een negatieve reactie van stichting skepsis gevonden. Joh, dat doen ze bij alle behandelmethoden die niets met de farma business te maken hebben.
   Natuurlijk doen ze dit, immers als mensen er achter komen dat alternatieve therapiën veel beter kunnen werken dan reguliere, moeten zij straks bij het UWV aankloppen voor een uitkering.

   Nooit een slechte ervaring gehad of gehoord in het reguliere circuit?
   Bij mij is het andersom, ik heb, en hoor meer negatieve ervaringen over ziekenhuizen en dokters dan positieve. Daarom timmert skepsis zo hard aan de weg om iedereen hardnekkig te blijven hersenspoelen en bang maken.

   Het is altijd nog het beste om je eigen innerlijke gevoel te volgen ipv luisteren naar arrogante mensen met overtollig EGO en een betweterige insteek.

 1. ik ben bij Arki van http://www.genezendoorlicht.nl onder behandeling geweest.
  en het viel me op dat ik na de behandeling veel meer energie had.
  na 6 behandelingen was ik klaar en heb nog steeds (we zijn al maanden verder)
  nog heel veel energie. Wat ik begrepen had is dat alles trilling is en dus ook
  je vaccinaties van vroeger, Arki geeft een tegenpuls en dat heft de troep in je lichaam
  op, zodat je organen weer beter gaan werken.(ff kort door de bocht gezegd)
  Ik verkoop geen praatjes, ik heb geen belangen in de pharmaindustrie maar dit was
  puur mijn ervaring. en arki, een buitengewoon kundige man, hij verstaat zijn vak.

  gr willem-jan

 2. Haha, ik heb vreselijk gelachen om dat mannetje achter zijn appletje. Alle literatuur erbij gehaald en bekeken. Nergens is er onderzoek gedaan naar biofotonen. Ja hij is erg selectief geweest. Er is een Duitse professor, Popp, die wel degelijk wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar biofotonen bij de mens en dit is allemaal wetenschappelijk bewezen dat het aanwezig is inhet menselijk lichaam. Sterker nog, iedere cel in het menselijk lichaam communiceert op basis deze biofotonen. Een andere communicatie onderling is er niet.
  En wie is deze zogenaamde man? Is hij een wetenschapper? Wat is zijn ondergrond? Ach, laat hem maar … Zij hele act is niet daadkrachtig te noemen.

 3. Is er iemand die positieve ervaring heeft met een biofotonentherapeut die de zgn. whiplash heeft behandeld? Eén die niet stopt met mailen zodra hij hoort dat ik het financieel niet breed heb!

 4. Mwah, ik heb ook niet zo’n positieve ervaring met biofotonen therapie.
  Weliswaar kreeg ik het financiële gedeelte aangepast, er was meeleven en daarvoor konden we iets regelen. Uiteindelijk kost het een hoop geld en het vertrouwen dat het werkt moet je vooraf hebben.
  Ik vraag me af of de mensen die er mee werken een idee hebben hoe er gedoseerd moet worden. Geeft de Starlight dat aan? In mijn geval verergerden bepaalde klachten en kreeg ik klachten waar ik nog nooit tevoren last van had gehad.
  Ook het wegschrijven van de klachten naar verschillende traumatische ervaringen vind ik gevaarlijk. Sommige kwalen zijn gewoon fysiek en dan kan iets uit een vorig leven komen….de een wordt geboren met bijvoorbeeld meer receptoren dan de ander en zo geldt dat ook met andere fysieke klachten.
  Ik geloof niet dat zo’n apparaat bepaalde problematiek, die al jaren woekert dit in een paar keer kan oplossen. Ik vind het ook eng dat mensen met totaal geen medische achtergrond uitspraken doen en dingen enkel beoordelen op basis van ervaringen met dit apparaat.
  Daarentegen zijn er mensen die bijzonder goede ervaringen hebben, dat er kwalen zijn die via deze methode te herkennen en te genezen zijn.
  Ik ben van mening dat er nog veel onderzoek nodig is de juiste werking hiervan te bevestigen.
  Daarbij weet ik niet welke therapeuten met het kaf van het koren te scheiden zijn. Het komt voor mij niet (meer) betrouwbaar over. Het klinkt veelbelovend, maar dat is het m.i. niet in alle gevallen. Jammer, ik denk namelijk dat het een methode waar wel degelijk progressie in zit. Het zou een keurmerk moeten hebben en/of gekoppeld moeten worden aan medisch en therapeutisch geschoolde /opgeleiden.
  Uiteindelijk neemt niet weg dat er genoeg alternatieve artsen en therapeuten zijn die andere methoden toepassen die wel degelijk werkzaam zijn voor diverse gecombineerde ziektebeelden.

 5. Biophotenen Therapie zal heus niet zaligmakend zijn maar concreet kan ik zeggen dat mijn neuspoliepen na een behandeling (na een week 0f 3) wel verdwenen zijn. Na een paar jaar komen ze wel weer maar dat doen ze ook na een operatie. Dus dan maar liever zo. Ook laat ik de stoffen ontstoren waarvan ikzelf zeker weet dat ik ze heb binnengekregen ( zoals chloor na een zenuwbehandeling, medicijnen die ik in het verleden heb gehad, aluminium die in de superdeo zat die ik vroeger gebruikte) Ik vind het wel heel erg spijtig dat ik dit niet allemaal wist vóór ik aan kinderen begon. Die werden zo dubbel belast. En aan kinderen merk je het echt als ze ontstoord zijn. Dus ja, ik zou het wel aanraden. Ja heb je, nee kun je krijgen. En de gewone pharma onderdrukt alleen maar. Ik heb gezien bij mijn oppasbaby, die erge eczeem had en daarvoor hormoonzalf van “de dokter” kreeg, de zalf niets opleverde maar een paar weken na een bezoek aan de biophotonentherapeut de baby totaal schoon werd. Eczeem wordt volgens BT veroorzaakt door de inentingen ( waarvan we er steeds meer krijgen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.