Advertentie

Ruimteweer, zonne-activiteiten en onze spirituele ontwikkeling..


Hoe recente zonnevlammen onze gedachten en gevoelens beïnvloeden..

Bron:  Spiritofmaat.com

vertaling Robin – Niburu (HIER)

x

Een zonnevlam is een magnetische storm op de Zon waarbij het op het eerste oog lijkt te gaan om een zeer heldere vlek en een eruptie. Volgens Mitch Battros van Earth Changes Media gaat één van de meest bekende Maya-profetieën over het veranderende paradigma in ons tijdperk.

Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheiden geladen energetische deeltjes en enorm hete gassen vrij. Ze bereiken hoogten tot duizenden kilometers boven het oppervlak van de Zon.

Een zonnevlam, zoals die uit het oppervlak van de zon ontsnapt, op weg het heelal in.

Volgens de Maya’s bevinden we ons nu in een tijd van ‘verandering en conflict’. Deze verandering komt van de ‘buitenkant’ door middel van het weer, natuurlijke fenomenen, zonnevlammen en door de mens ontwikkelde trauma’s. Het conflict komt van de ‘binnenkant’ door middel van persoonlijke uitdagingen, verdriet, verbijstering, depressie en angst. We staan op ‘een grote kruising’. Een tijd om een nieuw pad te kiezen, het onbekende te verkennen, het vinden van onze ware identiteit.

Anderen blijven op dezelfde weg, houden vast aan het vertrouwde en doen er alles aan om voorspelbaarheid te behouden.

Een recente studie in de New Scientist toont een directe verbinding tussen zonnestormen en ons biologische lichaam. De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de Zon resulteren in menselijke verstoringen is dezelfde die het weer op Aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld, ook door middel van het magnetische veld van mensen.

De recente geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de Aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen.

Geomagnetische activiteit op de Zon beïnvloedt onze gedachten.
Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel (maagwand), alle hersenactiviteit (waaronder het evenwicht), alsmede menselijke gedachten en alle psycho-fysiologische (mentaal-emotionele fysieke) reacties.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben, dat we ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd voelen of hoofdpijn hebben. Heb je hier de laatste tijd iets van gemerkt?

De zonnevlammen en de fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam. Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom. Deze perioden duren ongeveer 20 minuten waarna we ons afvragen waar de gevoelens ineens vandaan kwamen.

Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Het menselijke Electro-Magnetische veld is een kopie van dat van de Aarde.

Het interessante van deze energie is dat het ons in staat stelt met behulp van onze gedachten direct te manifesteren. Waar we aan denken creëren we gelijk. Dit is nog nooit eerder in ons leven gebeurd en daarom schrijven veel mensen boeken over de Kracht van Aantrekking.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen. Anders manifesteren we meer van wat we niet willen. Wanneer je je in het proces van verandering of transformatie bevindt zal deze energie erg behulpzaam zijn. Wanneer je echter vastzit in het verleden door angst en woede manifesteer je enkel meer redenen om daar in vast te blijven zitten totdat je klaar bent om het los te laten.

De oude teksten, waaronder ook de Bijbel, zeggen ons naar de lucht te kijken alsof deze de verandering op Aarde zou brengen.

De effecten van recente zonnevlammen
Veel mensen voelen zich de laatste tijd geïrriteerd of ongemakkelijk. De zonnevlammen kunnen oude patronen afbreken die niet langer nodig zijn zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. Het kan ook invloed hebben op de technologie, zoals bijvoorbeeld computers.

Tijd en Ruimte in een nieuw menselijk perspectief..
We zien vele nieuwe symptomen. Tijd en ruimte beginnen steeds onregelmatiger te schommelen. We kunnen de tijd niet meer bijhouden. We vergeten woorden wanneer we spreken. De dag verdwijnt simpelweg. Velen van ons slapen weer niet goed. Er wordt veel gedraaid in bed en velen hebben vreemde dromen. We voelen energiestoten in ons lichaam die gevolgd worden door een tekort aan energie.

Mensen voelen zich misselijk, hebben last van pijn en zijn duizelig. Veel mensen worden overweldigd door een gevoel van verdriet. Anderen voelen zich alsof ze over water lopen. Sommigen zeggen dat alles begint te draaien wanneer ze ’s avonds hun ogen dichtdoen. Er zijn mensen die problemen hebben met zicht, pieptonen in de oren, keelproblemen, koude voeten en zelfs het symptoom van een droge tong.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn. Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je rust en drink veel water. Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.

* * *

Aansluitend hier de informatie van Jan Smith over recente ontwikkelingen:

* * *

Vier M-klasse Zonnevlammen Zijn Onderweg

– en er komen er nog meer –
x

Maart 2011 © Jan Smith – Wanttoknow.nl

x

 

 

Verscheidene grote Zonnevlekken op de Zon zijn deze dagen gericht naar planeet Aarde. Natuurlijk hebben we hierover al vaker gesproken en uitgebreide artikelen gepubliceerd over dit onderwerp van de hand van belangrijke weten wetenschappers als Mitch Battros van Earth Changes Media en Susan Joy Rennison, maar nu is er genoeg reden om weer eens stil te staan bij zonnecyclus 24 die kennelijk nu toch in hevigheid aan het toenemen is.

 

In dit geval betreft het een aantal kort na elkaar voorgekomen zonne-uitbarstingen (CME’s ) met de nummering 1163 t/m 1167 en 1169.

Het is juist het gebied met nummer 1164 waaruit gisteren vier grote zonnevlammen uit de M-klasse. Ze zijn nu onder weg naar planeet Aarde.

HOGE ZONNEACTIVITEIT:
Zonnecyclus 24 neemt in activiteit toe

Zonneuitbarsting 1166, in beeld gebracht door SOHO, de satelliet die permanent tussen Aarde en Zon staat.

Het wordt warmer op de Zon. Niet minder dan drie grote gebieden met hyperactiviteit (zonnevlekken 1164, 1165 en 1166) barstten de afgelopen 24 uur open waardoor zonnevlammen kunnen ontsnappen in de M-klasse.

Bovendien hebben ze alle drie nog steeds een voldoende krachtig magnetisch veld, waardoor ze in staat worden geacht nog veel krachtiger zonnevlammen te ontwikkelen in de hoogste X-klasse.

 

Opname SOHO hiernaast:
Het magnetisch veld van zonnevlek 1166 barstte op 7 maart j.l. om ongeveer 14:00 uur open en gaf direct al een M2-klasse Zonne-uitbarsting (CME) te zien. Klik op de afbeelding om het filmpje te zien dat werd gemaakt door  SOHO die permanent tussen de Zon en de Aarde staat. De Zon wordt door het instrument afgedekt door het roodbruine schijfje om de uitbarsting beter in beeld te brengen.

Wetenschappers hebben de intensiteit van de röntgenstraling die bij Zonneuitbarstingen optreedt in golflengteklasses ingedeeld tussen 1 en 8 Ångström. Er zijn drie categorieën: X-klasse zonneuitbarstingen zijn groot; het zijn omvangrijke gebeurtenissen die wereldwijde verstoringen in radioverkeer en langdurige straling teweeg kunnen brengen. M-klasse zonneuitbarstingen zijn van een gemiddelde grootte; deze kunnen korte storingen veroorzaken in communicatiesystemen die voornamelijk in de poolgebieden van de Aarde optreden. Veelal worden uitbarstingen in deze klasse opgevolgd door kleinere uitbarstingen die qua hevigheid vallen in de C-klasse : kleine uitbarstingen met nauwelijks merkbare gevolgen voor de planeet.

De activiteit van de Zon, de afgelopen dagen.

 

 

 

 

 

 

 

Ookaande achterkant van de Zon zijn nog actieve gebieden in de maak die de komende tijd (tussen nu en 24 tot 48 uur) ook voor verhoogde activiteit zullen gaan zorgen.

 

Mitch Battros publiceerde in 1998 zijn navolgende fameuze formule:

Zonnevlekken => Zonneuitbarstingen (geladen deeltjes) => Verandering van het Magnetisch Veld => Verandering van de Oceaanstroming en de Jetstream => Extreme Weersomstandigheden en Ontregeling van Mens en Omgeving (Mitch Battros 1998)

Zowel Mitch Battros als Susan Joy Rennison leggen in hun werk directe verband tussen het extreme zonneactiviteit en het optreden van aardbevingen . De oorzaak zou liggen in de toename van de hoeveelheid geladen deeltjes die door de zonne-uitbarstingen, als die naar de planeet zijn gericht, en het daarop volgende bombardement ervan op het geomagnetische veld van de Aarde.

Mitch waarschuwt vandaag in zijn nieuwsbrief voor een toename van aardbevingen in de komende 72 uur als gevolg van de huidige serie uitbarstingen op de Zon. En Mitch presenteert ook fascinerend en soms ook schokkend onderzoek dat door de beste wetenschappers van deze tijd werd uitgevoerd.

De enorme invloed van CME (coronale massa ejecties) op het Electro-Magnetische veld van moeder Aarde.

Want na een jarenlange dialoog met deze specialisten werd Mitch opgenomen in de zwaarbewaakte burelen van NASA, NOAA, ESA, The Royal Observatory, het US Naval Observatory en andere hooggewaardeerde wetenschappelijke instituten, op zoek naar het allerlaatste nieuws op het gebied van de invloed van de Zonneactiviteit op ons, onze planeet en onze weeromstandigheden.

Mitch heeft er , net als Susan Joy Rennison een levenswerk van gemaakt om bewijsmateriaal te verzamelen over de manier waarop de Zon, maar ook vele andersoortige objecten in het Universum ‘geladen deeltjes’ produceren die van geweldige invloed zijn op onze wereld en alles dat zich daarin bevindt.

De invloed van de Zon op de Aarde
De Zonneactiviteit heeft een enorme invloed op het magnetisch veld van de planeet Aarde, maar ook, en dat wordt in het algemeen nog te weinig onderschat, op de ontwikkeling van het weer en allerlei geologische aspecten op Aarde, zoals op de toename van aardbevingen, grondverschuivingen, overstromingen, vulkaanuitbarstingen en superstormen.

Bovendien is een dergelijke stroom van verhoogde energie in de vorm van geladen deeltjes, maar ook de vele vormen van kosmische straling van grote invloed op het menselijk. Mitch onthult in zijn nieuwste boek, getiteld ‘Solar Rain’ (alleen nog in het Engels verkrijgbaar)  een nog niet zo heel bekende medische ontwikkeling genaamd Transcraniale Magnetische Stimulatie (TMS). Door TMS kan men bewijzen dat magnetische velden de menselijke emoties kunnen beïnvloeden.

Maart en de Zonnecyclus
Zonnecyclus is nu toch eindelijk op overtuigende wijze van start gegaan. Er is in de afgelopen tijden door vele autoriteiten in de metafysische wereld, maar ook door vooraanstaande wetenschappelijke instituties als NASA, NOAA en ESA voorspeld dat deze cyclus weleens tot 50% actiever zou kunnen worden dan de fameuze cyclus nummer 23 die de krachtigste zonne-uitbarsting ooit geregistreerd. De Zon zal het hoogtepunt in deze cyclus, naar verwachting bereiken tegen het eind van dit jaar, of anders ergens in 2012.

Mitch Battros: “Ik geloof dat de magnetische invloed die door de Zon wordt geproduceerd zal uitmonden in wat door de Oudsten uit voorbije tijden is omschreven als de ‘overgangtijd’ die ons een nieuwe zijnstoestand zal brengen”.

Wij publiceerden hier op Wanttoknow nog niet zo gek lang geleden het door Susan Joy Rennison geschreven baanbrekende essay: `De Belangrijkste Overgang in de Geschiedenis van de Mensheid – De Wederkomst van het Paradijs – Onthulling van het Grote Geheel´.

Susan Joy doelde daarmee, net als Mitch, op deze boeiende tijden waar we nu in verkeren.

Kijk HIER en HIER voor meer links naar artikelen hier op WantToKnow over Space Weather.

* * *

 

33 gedachten over “Ruimteweer, zonne-activiteiten en onze spirituele ontwikkeling..

 1. In dit verband wel heel opvallend. Toevallig had ik het vandaag met een vriend erover dat ik gister -een zon overgoten dag- in het park zat. Op zich niet zo bijzonder, zonovergoten dagen komen vaker voor. Maar wat er gebeurde was dat ik op een bankje zat recht tegenover de zon gepositioneerd. De zon bescheen een tussenliggend watertje wat door de kalme wind een lichte kalme golfslag had.
  Deze golfjes weerkaatsten het zonlicht in de vorm van twinkelende sterretjes op een manier die ik nooit eerder had gezien. Miljoenen sterretjes die als het ware aan en uit gingen. Het deed wel pijn aan mijn ogen, dat wel. Maar wat een mooi schouwspel en wat een energie spatte er vanaf! Het was werkelijk alsof de sterrenhemel, het universum, alsof deze zich in een soort van spiegel naar mij toe kenbaar maakte. Je ziet wel eens van die magische getrukeerde beelden op tv en deze doen je dan verlangen. Deze sensatie gewoon zelf, live, in het écht wérkelijk mee te maken maakt je alleen maar blij en doet je nog eens beseffen wat een wonder het leven is.

  @ Admin: ik mis bij dit artikel wederom de reactie-feed voor het artikel.
  Niet erg, kan er mee leven, alleen beetje lastig…

  1. @Admin
   Ik heb het idee dat de reactie-feed pas actief wordt ná de eerste reactie. Want net als vanmorgen is deze er nu wél. Zal voortaan even afwachten de feed willen toe te voegen…

  2. Hi Wattenstaafje! Je hebt een goed punt. Ik zal de link ook gaan tonen als er nog geen reacties zijn! Daarnaast een tip welke je straks ook in de help pagina kan terugvinden. Door achter de pagina url /feed/ te typen krijg je automatisch de reactie feed van dat betreffende artikel. Succes!

  3. @Admin

   De knop “Reageer” staat weliswaar helemaal bovenaan het artikel én onder het artikel, maar staat niet meer daar waar de reacties beginnen. Wil ik nu een reactie geven ánders dan een reactie óp een reactie, moet ik voordat deze knop zichtbaar wordt, dus eerst weer een stukje naar boven scrollen of helemaal weer helemaal naar boven, naar de bovenkant van het artikel.
   Als je dit niet weet, zoek je je rot! Overkwam mij dus! Zou het niet gebruiksvriendelijker zijn om pal boven het reactieveld, dus ONDER de banner Duurzaam nieuws, een reageerknop te plaatsen? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik de enige ben die moe(s)t zoeken…maar wie weet..ik word al wat ouder 🙂

  4. Maar even een opmerking van administratieve aard, sinds de nieuwe opmaak van de Wtk site, als iemand nu reageert op een oudere reactie, dan word je nu ineens niet meer doorverbonden naar die reactie vanaf de Front Page???!

   Dat lijkt me toch niet de bedoeling, ik bedoel elke reactie krijgt een nummer toe bedeeld en tot nu toe kon je met dat nummer altijd terug navigeren naar elke reactie

   Dit is geen verbetering, of heb ik dat alleen maar?

  5. @ Wattenstaafie

   De reageer icoon staat ook net boven de reacties , direct boven het staatje met : gerelateerde artiken .

  6. @wattenstaafie wat een mooi verhaal. Ik denk dat we ons bewust mogen verbinden met de zon. In de oudheid ging er ook veel meer bewuste aandacht naar de zon omdat deze werd aanbeden. Hetzelfde geldt voor moeder aarde. Het is belangrijk om je bewust te worden van jezelf, van de interactie met de wereld om je heen. En ook van de aarde en de overige hemellichamen. Dit helpt ons om de komende tijd door te komen. Eergisteren zat ik in een verloren uurtje heel eventjes in de zon, die scheen precies op mijn gezicht. En ik voelde ineens een diepe rust en vrede, alsof er voor me gezorgd wordt.

  7. Zonder de zon zijn we allen blind. Zonder refelctie op mensen aangestuurd door zonlicht is iedereen onzichtbaar. Zonder zon geen hardnekkige illusie van vorm, kleur, beweging. Zonder zon zijn we blind en is er geen perceptie. Geen perceptie, geen werkelijkheid (in iede rgeval visueel niet dan)?

   Zie nu ook het spaceweather, met de zon komt veel meer mee, maar uiteraard ook vanuit het Galactisch centrum 9waar we steeds meer mee te maken zullen krijgen).

  8. Tja Nachtuil, ik vind het voor de site ook zo bizar, m.b.t. de zon. Tot voor 2,5 maand geleden vond ik het maar een ‘normaal ding’, om het zo maar even kort door de bocht te zeggen. Daarna begon die hele ontwikkeling.. Via vooral Susan Joy Rennison, de UFO’s die door NASA van de SOHO-afbeeldingen worden gehaald, de ’tip’ die ik van een gerespecteerd ‘iemand’ kreeg, dat deze UFO’s wel degelijk mega-ruimteschepen zijn, de enorme zonnevlammen, die sinds die tijd te bewonderen zijn, de links met de oudheid, waarin duidelijk wordt vermeld dat deze tijd de zon actief zou worden, de graancirkels van afgelopen jaren, die hier duidelijk in meehelpen verwijzen, etc.
   Dan nog eens het boek van Ron van Dijen over ‘Sungazen’.. Het is werkelijk ongelofelijk als ik het zo achter elkaar opschrijf..
   Het is dus kennelijk in ’the flow’ dat deze info hier allemaal terecht komt!! It is the age of Aquarius: Let the sunshine in..!

  9. @ nachtuil
   “alsof er voor me gezorgd wordt.”
   Wat dacht je…toch geen ‘alsof’ meer? Geen óf er voor ons gezorgd wordt meer? Aan alle voorwaarden voor leven is hier op Aarde tegemoet gekomen…Natuurlijk wordt er voor ons gezorgd…De uiterst subtiele balans welke leven mogelijk maakt…je hiervan bewust zijn, met de zon precies op je gezicht dit beseffen…doet je diepe rust en vrede voelen. Doet je beseffen dat je onderdeel uitmaakt en getuige bent van een onbenoembaar mysterie.
   Wij nietige mensen in dit uithoekje van het heelal denken grootmoedig alles maar te kunnen benoemen. We denken de omvang van het heelal ooit in kaart te kunnen brengen. Wellicht lukt ons dit ooit nog wel eens. Maar de grootste prestatie, de grootsheid van het mysterie ooit volledig doorvoelen lijkt mij de grootste uitdaging. De zon op je gezicht voelen en diepe rust en vrede voelen…

   Groet,

  10. Wattenstaafie, is die rust en vrede niet de basis van alles wat zich ook maar aan je voltrekt? Beginne bij je eigen lichaam en geest, tot aan het einde van het universum?
   Het komt in jou op, wie ben jij, die het hele universum kan omvatten? Alles komt hieruit voort, it’s amazing.

 2. On topic, en voor de nieuwe lezers:

  27 maart komt Dr. Paul LaViolette (USA) naar Amsterdam, en hij zal ook ingaan op zijn ‘ Galactic Superwave Theory’. Inmiddels zijn zijn bevindingen geverifieerd (hij was een van de eerste wetenschappers die het huidige ‘ space weather’ voorspelde en verklaarde).

  In het unieke seminar zal hij met name ingaan op Vrije Energie, Antizwaartekracht en de kennis die oude beschavingen blijkbaar al hadden van ‘ flight above the atmosphere’. Bewijs, verklaringen en de gevolgen voor een betere wereld!

  Meer informatie: http://www.healingsoundmovement.com/news

 3. Persoonlijk heb ik al een tijdje geleden gebroken met mensen die altijd maar proberen te manipuleren. Het begon meer en meer tegen te staan. Letterlijk gevoelens van haat tegen manipulatieve mensen kwam naar boven (oud karma ?). Bij dit soort mensen moet je altijd op je hoede zijn. Zeer vermoeiend.

 4. Tot deze site veranderde heb ik vaak een artikel bewaard als pdf om later off-line nog eens op mijn gemak te lezen. Ik klikte op afdrukken en kreeg gelijk te zien hoe mijn afdruk/pdf er uit kwam te zien en bewaarde die dus als pdf. Als ik nu op print druk ga ik meteen naar mijn printer waar een kleine afbeelding van de pagina is te zien.
  Ik deed dat gisteren en wou dat gisteravond lezen. Maar veel te kleine letters en en al een schuifbalk. Na het vergroten ben ik maar gestopt. Met dat heen en weer geschuif is mijn leesplezier snel verdwenen. Verder ziet alles er hier prima uit. Maar dat is voor mij wel een tegenvaller.

  1. Nou Selene als jij wat schrijft lees ik je altijd wel hoor.
   Hopelijk dat je dat extra vrolijk maakt vandaag.
   Ik heb nog al eens last van snuffel gedrag.
   Beetje prikken en poeren en kijken of er dan reactie komt.
   Klap voor m’n kop of neegeereen (meervoud van neger).
   Neegeereen vind ik altijd zo flauw.

   Soms weet ik al van te voren dat ik geNeegeert zal worden.
   Dat maakt het nog flauwer.
   Had ik dit stukje niet eens hoeven schrijven.
   Waarom Zou Mijn vermeende super Ego ergens moeite in stoppen als IK van te voren al weet dat ik geNeegeert zal worden?
   Ik kan ook terug NeeGeereen, vind jij ook niet leuk toch?

   Eerlijk gezegd snap ik nog niet veel van jouw pdf slider print probleem.
   Zal wel weer aan mij liggen.
   Maar je beschrijft het wel kleurig.
   Een probleem dat geen probleem kan zijn, hou ik ook wel van, problemen maken die er niet zijn.
   Je kan een artikel toch online lezen?
   Of zie ik dat nou verkeerd?
   En als je persé wil printen dan kan je handmatig de rauwe tekst knippen en plakken, in een Word document plaatsen dusz, wel veel handwerk maar dat is ook meditatief, en daarna uitprinten?
   Je weet toch hoe je kan knippen en plakken Selene, control Copy en control V ?

   De Hollander als gemiddeld vreselijk onbeschoft lomp volk, bezien gezien door een Vlaamse schrijvers bril.

   Brandpunt – Die vreselijke Hollanders – item
   http://player.omroep.nl/?aflID=12322093

   Volgens mij kan Mirakel nooit een echte Hollander zijn?!
   Veel te subtiel, misschien is ze wel half Indisch?
   Wel eens een half Indische blondine ontmoet, echt blond, alleen haar gedrag was zeker niet blond en zeker niet lomp, Indisch van binnen, zo mooi was dat, jammer dat ze al ‘bezet’ wasz.

 5. Het is mooi om te zien dat de zon ons nu volop Licht (Bewustzijn) stuurt zodat wij allen bewuster worden en langzaam gaan zien, dat we een gigantisch mooi spel hebben gespeeld.
  Met daarin een hoofdrol voor iedereen.

 6. Door mijn vak observeer ik al 20 jaar het licht.
  Ik kan het niet bewijzen maar bemerk al jaren veranderingen in het licht.
  Het is net alsof alles veel helderder wordt het lijkt ook wel intenser het licht.

 7. @ cozmic

  Ja dat weet ik, had ik in mijn reactie ook aangegeven, maar dan moet je scrollen naar boven het reactieveld, naar bóven de banner, om deze knop op te merken. Vandaar mijn suggestie:
  “Zou het niet gebruiksvriendelijker zijn om pal boven het reactieveld, dus ONDER de banner Duurzaam nieuws, een reageerknop te plaatsen?”
  Nou ja , Guido had al aangegeven blindengeleidehonden in opleiding te hebben voor mensen zoals ik.

  1. Zelfs ik resoneer ook met deze Mevrouw Mirakel en dat is een wonder mag ik wel zeggen, Ze is honderd procent echt wat mij betreft!
   Vooral ook dat laatste gedeelte van wat ze zegt, voor diegenen die meer ballast met zich meedragen kan alles nog een tandje heftiger doorbreken.
   Ik kan mij inderdaad niet herinneren dat ik ooit zo diep in mezelf ben gegaan als de afgelopen dagen.
   Mijn hele lijf doet nu pijn van het binnenstebuiten ‘proces’ dat gaande is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.