Advertentie

Nieuwe ontdekkingen over ons DNA..x
X

Nieuwe ontdekkingen over ons DNA..

 2022 WantToKnow.nl (met dank aan Oana Martins/Martin Ackermans)
© bron: Vedische Russische groep, Rusland.
 x

Een verbazingwekkende ontdekking van Russische wetenschappers verklaart veel ‘paranormale’ fenomenen. Deze wetenschappers herprogrammeerden menselijk DNA met woorden en frequenties. Genetica heeft nu eindelijk mysterieuze verschijnselen verklaard zoals helderziendheid, intuïtie, genezing, het ‘bovennatuurlijke’ licht…enz. Deze Russische wetenschappers konden binnengaan in het DNA, dat westerse onderzoekers tot op heden niet konden verkennen. Zij hebben hun onderzoek beperkt tot 10% van ons DNA, het deel dat verantwoordelijk is voor de productie van eiwitten en ze beschouwden de resterende 90% van het DNA als ‘genetisch onbetekenend’..

De wetenschappers onder leiding van biofysicus en moleculaire bioloog Pyotr Garyaev heeft daarentegen besloten, dat zo’n groot deel van het DNA er natuurlijk niet voor niks is en alleen daarom, ook heel waardevolle informatie zou kunnen bevatten. Om de mysteries van dit onbekende DNA-continent te verkennen, werkten zij samen met linguïsten en genetici, om een ongewone studie uit te voeren, die de effecten van trillingen en woorden op het menselijk DNA test.

Weet je dat de moderne wetenschap er achter komt dat frequenties ons DNA zelfs beïnvloedt..?!?

Een totaal onverwachte ontdekking
Het blijkt dat de gegevens (hier de trillingen/frequenties) worden opgeslagen in ons DNA, op eenzelfde manier als in een computergeheugen. Bovendien blijkt dat onze genetische code, de grammatica- en syntaxisregels hanteert, op een manier die heel dicht bij de menselijke taal staat! Ze ontdekten ook, dat zelfs de basisparenstructuren van DNA, regels van grammatica en syntaxis volgen.

Het lijkt erop dat al onze menselijke talen slechts verbalisaties zijn van ons DNA. Ons DNA spreekt en omgekeerd, je verandert DNA met woorden en zinnen! De meest verbazingwekkende ontdekking die deze groep wetenschappers deed, is dat levend menselijk DNA kan worden gewijzigd en gereorganiseerd, door woorden en zinnen. De sleutel tot het veranderen van DNA met woorden en zinnen is het gebruik daarbij van de juiste frequentie.

Door gebruik te maken van gemoduleerde radiofrequenties en lichtfrequenties konden de Russen het celmetabolisme beïnvloeden en zelfs genetische fouten corrigeren…! Door gebruik te maken van frequenties en taal, heeft de groep opzienbarende resultaten behaald. Zij zijn er bijvoorbeeld in geslaagd om informatieschema’s over te dragen van de ene reeks DNA naar de andere. Uiteindelijk konden ze zelfs cellen herprogrammeren voor een ander genoom, zonder scalpel, zonder één snijbeurt; ze veranderden kikkerembryo’s in salamander embryo’s.

Een van de meest mysterieuze sleutels van de kosmos, dragen we allemaal al bij ons-Zelf.. Het menselijke DNA is die sleutel.

Het werk van Russische wetenschappers geeft een wetenschappelijke verklaring waarom suggestie en hypnose zo’n krachtig effect hebben op mensen. Ons DNA is van nature geprogrammeerd om woorden te beantwoorden. Esoteristen en spirituele leiders hebben dit altijd geweten. Alle vormen van suggestie en ‘gefocuste denkenergie’ zijn grotendeels gebaseerd op dit fenomeen.

De studie van Russische wetenschappers helpt ook om uit te leggen waarom deze mysterieuze methoden niet op dezelfde manier slagen voor iedereen die ze gebruikt. Dit komt door het simpele feit, dat een goede ‘communicatie’ met DNA de juiste frequentie vereist, en niet alle mensen deze vaardigheid bezitten. Mensen met ontwikkelde interne processen zijn beter in staat om bewust een ‘communicatie’-kanaal met hun DNA te creëren.

Mensen met een goed ontwikkeld bewustzijn zullen minder apparaten nodig hebben (voor het gebruik van radiofrequenties of lichtfrequenties). Wetenschappers geloven dat mensen met krachtige bewustzijnsontwikkeling, resultaten kunnen boeken met alleen hun eigen woorden en gedachten.

DNA en intuïtie: hoe werkt intuïtie en waarom mensen het nu kunnen gebruiken.
Russische wetenschappers hebben ook de genetische basis van intuïtie ontdekt – of, zoals ook wel genoemd, ‘hypercommunicatie’. Hypercommunicatie is een term die wordt gebruikt, om een situatie te beschrijven waarin iemand plots informatie ontvangt van een externe bron, niet van zijn persoonlijke kennisbasis. Tegenwoordig is dit fenomeen steeds zeldzamer geworden. Dit komt waarschijnlijk doordat de drie belangrijkste factoren die hypercommunicatie remmen (spanning, angst en hyperactiviteit van de hersenen) zeer vaak aanwezig zijn en dit proces verstarren/verstoren.

Voor sommige levende wezens, zoals mieren, is hypercommunicatie in hun dagelijks bestaan nauw ‘geweven’. Wist je bijvoorbeeld, dat wanneer de ‘koningin’ van de mieren fysiek uit de kolonie wordt verwijderd, haar ‘onderdanen’ blijven werken en bouwen volgens plan? Echter, als ze gedood wordt, stopt alle werkzaamheden onmiddellijk. Uiteraard, zolang de ‘koningin’ van de mieren leeft, heeft ze toegang tot het bewustzijn van de leden van haar kolonie via hypercommunicatie.

Is het ‘junk-DNA’, waarmee wetenschappers de ‘ongebruikte’ delen van ons DNA bedoelen, wellicht DE SLEUTEL naar hogere dimensies. Is het dus veel minder statisch dan werd gedacht.

Nu de Russische wetenschappers de biologische basis van hypercommunicatie hebben ontdekt, zullen mensen waarschijnlijk de verloren vaardigheid kunnen terugkrijgen en deze weer gericht leren ontwikkelen en gebruiken. Wetenschappers hebben ontdekt dat ons DNA in staat is ‘magnetiseerde wormgaten’ te maken. Dit zijn miniatuurversies van de bruggen die bijna uitgestorven sterren vormen (de bruggen van Einstein-Rosen).

Deze bruggen van Einstein-Rosen verbinden verschillende delen van het heelal en maken het mogelijk om informatie uit te zenden buiten ruimte en tijd…!! Als we deze verbindingen bewust kunnen activeren en beheren, dan kunnen we ons DNA gebruiken om informatie te versturen en te ontvangen van het datanetwerk van het universum. En.. kunnen we ook contact opnemen met andere leden van het netwerk.

De resultaten van Russische wetenschappers en onderzoekers zijn zo revolutionair, dat het écht fundamenteel grensverleggend is. Op dit moment hebben we al geïsoleerde voorbeelden van mensen die bepaalde methoden gebruiken, vooralsnog op een bepaald niveau. Bijvoorbeeld degenen die uitblinken in genezing of telepathie.

Volgens veel wetenschappers die actief geïnteresseerd zijn in Russisch DNA-onderzoek, weerspiegelen de resultaten van deze studies de belangrijke veranderingen die zich voordoen met onze aarde, onze zon en ons melkwegstelsel. Deze veranderingen beïnvloeden het menselijk DNA en de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn op een manier die we pas in de verre toekomst volledig zullen begrijpen.

2 gedachten over “Nieuwe ontdekkingen over ons DNA..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.