WantToKnow.nl

De Khazariaanse maffia in de tang..!

Heb je geen notie wat de ‘Khazariaanse maffia’ behelst, dan zou je tóch dit stuk kunnen lezen. In de eerste plaats omdat het op zichzelf staat, en daarnaast omdat het naadloos aansluit op onze eerdere stukken over het Rothschild Zionisme. Het ontstaan van dit Zionistische camouflagenetwerk, dat ZONDER ZICH OOIT TE TONEN, in staat bleek de wereld te veroveren. Jazeker, natuurlijk met geld, namelijk de US-dollar, die na de verovering van de dollar, al snel de petro-dollar moest worden. Het Khazaren-zionisme lijkt een diep besmettelijke ziekte, die TOTAAL NIETS met het Jodendom te maken heeft.

Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het 'gekaapte Jodendom', oftewel het Zionisme...

Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme…

Integendeel, het Jodendom, het wáre Jodendom, verafschuwt het Khazariaanse Zionisme als geen ander kwaad. Dit Zionisme is er zelfs in geslaagd, zich volledig parasitair op het Jodendom te ‘plakken’, waardoor velen in de wereld in de war zijn. Door de verschrikkingen in de Tweede Wereldoorlog ook wég willen blijven van alles, wat ook maar in de buurt komt van het pijn doen van het Joods leed uit die tijd. Maar snap je dat PRECIES DÁT de perfecte camouflage is voor deze Khazariaanse maffia..?

Wil je compleet en goed beslagen aan dit artikel beginnen, is het eigenlijk wel noodzakelijk, dat je de informatie zoals we die in 2 voorgaande artikelen over dit verwoestende fenomeen’ hebben gevat, tot je neemt. Het eerste gaat over de geschiedenis van het ontstaan van dit Rothschild-Zionistische-Khazariaanse gedrocht (HIER), terwijl je in dit artikel (HIER) kunt lezen over de verovering van de VS en het daarna verschuilen van het Rothschild-Zionisme IN de STAAT Israël.. We plaatsen hier nog maar eens de foto en quote van Auschwitz-overlevende Hajo Meyer, die preciés laat zien wat we je hier in een paar alinea’s trachten duidelijk te maken..

Enfin, deze Khazariaanse maffia is té lang aan het bewind geweest; velen in de wereld van vandaag, wéten wat hier speelt, onderkennen de macht van deze octupus-parasiet, die manipuleert, organiseert, verwoest en GEEN ENKEL erbarmen kent, geen medeleven noch medemenselijkheid.. Lees jezelf in en laat je niet meer beetnemen door dit camouflage-verhaal.. Kijk erdoor héén en ontmasker de angsthazen die menen zich te moeten camoufleren om hun vuil-vernietigende spel te spelen..! Het is óver.. Lees hieronder waar we nu staan in deze ‘strijd’..

x

Khazariaanse maffia in de tang

2016 © Preston James, Ph.D/
deze vertaalde versie © WantToKnow.nl/.be

x

De Khazariaanse maffia (KM) verliest elke dag meer macht. Als burger kun je meer surveillance en intimidatie van de lokale politie verwachten, die hun bevelen en ‘binnenlandse terroristische lijsten’ van Homeland Security (DHS) ontvangen. Hoeveel macht heeft de KM nog? Is de KM krachtig genoeg om een grote oorlog in het Midden-Oosten te beginnen, of een nucleaire Derde Wereldoorlog, om de aandacht van het dreigende verlies van wereldhegemonie af te leiden? Er komen berichten binnen over China, dat de internationale handel van de KM in de Stille en Atlantische oceaan aan banden heeft gelegd.

Een beeld' van en uit de London City, het bolwerk van het financieel Rothschild-Zionistische bolwerk

Een beeld’ van en uit de London City, het bolwerk van het financieel Rothschild-Zionistische bolwerk De ‘Grote Draak’, de vermeende geheime god van de Rothschild Khazariaanse Maffia en de grootste parasiet in de geschiedenis van de mensheid..! Worden deze superintelligente Draco’s wereldwijd ‘overpowered’ door een andere, krachtiger groep, een meer mensvriendelijke groep..?

China heeft een ultimatum gesteld. Minder handelsschepen tot dat de USG de geheime overeenkomst (Secret Reset Agreement) nakomt die ze tijdens recente G20-bijeenkomsten met het IMF en de Wereldbank hebben gemaaakt. De ‘Baltic Dry Shipping Index’ staat op minder dan de helft van hun hoogtepunt. De prijs van een vat ruwe olie is gedaald tot $30 per vat of minder; en in Canada brengt via fracking geproduceerde olie, nog slechts US$10 per vat op. Mensen kochten teleurstellend weinig, tijdens kerst in de VS en veel winkelketens sluiten overal winkels, waaronder 269 (!) van het puisant-rijke Wal-Mart concern. (HIER).

Door de olieprijzen staan oliederivaten van de grote banken in Wall Street onder extreme druk. Zo ook de Amerikaanse Petrodollar. Niets lijkt te helpen. Niet de massale afgifte van dollarbiljetten bij reddingsoperaties (we tellen er 7 en dat kunnen er nog meer worden), het geheime ‘Treasury Exchange Stabilility’ fonds (ESF), de buitenlandse bank reddingsoperaties, of het ‘Plunge Protection Team’: een werkgroep specifiek gericht op het voorkomen van nieuwe beurscrashes, dat een massa aandelen kan aankopen.

Het particuliere Rothschild Khazariaanse Centrale Bank Fiatgeldsysteem is onhoudbaar en de Petrodollar is een middel dat het Westen versterkt om oneerlijk voordeel te behalen t.o.v. de rest van de wereld. Verschillende buitenlandse naties hebben hun goud teruggevraagd, dat is opgeslagen bij de Federal Reserve, maar slechts een gedeelte is teruggekregen omdat de gewelven nu blijkbaar leeg zijn. China en Rusland hebben grote hoeveelheden goud en zilver gekocht, waardoor ze een enorm voordeel hebben als het Ponzi schema van het Federal Reserve Systeem ineenstort.

COMEX-goudpapier wordt verondersteld 100% door echt goud gedekt te zijn. Nog zo’n deel van het Federal Reserve System dat een ijsberg heeft geraakt en aan het zinken is. De top van de Khazariaanse Maffia lijkt in het nauw gedreven. Ze beweren direct voor Lucifer te werken, hun nieuwe opkomende god (ze noemen dit “Lucifer Rising”). Sommigen in deze kleine cirkel beschrijven Lucifer als een afvallige kracht die mensen direct zal laten vallen zodra ze geen nuttig doel meer dienen. En dat is wat nu lijkt te gebeuren. Het lijkt erop dat hun god hen gaat teleurstellen. Wat valt er anders te verwachten van het pure kwaad?

Het leegplunderen van de US-dollar door de KM, heeft kunnen gebeuren, doordat de HELE WERELD olie MOEST verhandelen in US-dollars.. Vind je het gek dat Khadaffi, die hier een einde aan wilde maken, een kopje kleiner gemaakt moest worden van de KM?

Het leegplunderen van de US-dollar door de KM, heeft kunnen gebeuren, doordat de HELE WERELD olie MOEST verhandelen in US-dollars.. Vind je het gek dat Khadaffi, die hier een einde aan wilde maken, een kopje kleiner gemaakt moest worden van de KM?

Als je met de duivel danst, zal je brandplekken krijgen…!
De mensen aan de top met macht, status en rijkdom dienen als wegwerpartikelen wanneer ze niet langer nodig zijn. Ze zien het nooit aankomen. Het lijkt erop dat een nieuw monetair systeem wordt opgezet voor de wereld en het is onwaarschijnlijk dat de Khazariaanse maffia mag meespelen.

Voordat de Chinese handel daalde eiste China dat hun Renminbi werd toegevoegd als betaalmiddel in de mand van wereldvaluta’s. We weten dat de Renminbi door goud gedekt is en in het mandje van valuta’s de Petrodollar zal gaan vervangen die nu nog als wereld reservevaluta fungeert. De Japanse regering heeft toegestemd onderdeel te worden van de door de Chinezen opgerichte Aziatische Infrastructuur Investeringsbank (AIIB). Als deze berichten kloppen, dan betekent dit dat Khazariaanse Maffia in een hoek zijn gedreven. Volgens melding van Intelbronnen is de Aziatische Infrastructuur Investeringsbank het bancaire apparaat waardoor de reset zal worden geactiveerd en deze bank is begin januari 2016 operationeel geworden.

Worden de Secret Reset Agreement afspraken die zijn gemaakt in 2013 werkelijk nagekomen, dan is dat voor de G20 landen, met name de VS, het teken dat de Khazariaanse Maffia (KM) verwijderd wordt van hun positie in de Wereld Centrale Bank. Blijkbaar is de aanvaarding van de Chinese Renminbi als onderdeel van het mandje van internationale valuta’s nodig. De Petrodollar als de wereld reserve valuta moet verdwijnen.

De KM lijkt vanuit vele richtingen aangevallen en het verlies aan controle maakt hen wanhopig. Als ’s werelds grootste misdaadsyndicaat zich in het nauw gedreven voelt zou men verwachten dat het nog drastischere maatregelen neemt om te proberen de controle te herpakken. Of is de tegenkracht te groot? Voor de eerste keer zijn meerdere vijanden opgestaan tegen de KM. En twee van hen zijn erg krachtig.

De eerste krachtige vijand is de Russische Federatie.
Poetin en de Russische Federatie hebben KM nu volledig schaakmat gezet, zowel in de Oekraïne, als in Syrië en ze zijn nu bezig ISIS te vernietigen door de superieure kracht en aanvallen vanuit de lucht. De andere krachtige tegenstander lijkt het Amerikaanse volk te zijn, een goed gewapende, maar slapende reus, die nu snel wakker wordt. De macht van de Amerikaanse massa is te wijten aan de alternatieve media op het internet. Het internet brengt ongelooflijke snelheid. Amerikanen ontdekken eindelijk dat alles uit de mond van de gekozen politici propaganda, grote leugens en valse-verhalen zijn.

En de recente slechte economie en de massale werkloosheid sinds 2008 hebben verraderlijke vrijhandelsovereenkomsten en twee illegale, ongrondwettelijk ‘Wall Street Bailouts’ mogelijk gemaakt. Het spontaan opkomend populisme is een gevolg hiervan. Dit populisme is niet alleen nooit eerder voorgekomen, het wordt nu begeleid door een stijgende woede tegenover de domme carrière politici uit Washington.

hermann goering valse vlagDe KM heeft valse-vlag-aanvallen over de hele wereld ingezet. Schietpartijen in wapenvrije zones die zijn gehypet door de ’Controlled Major Massamedia’ (CMMM) en bomaanslagen, zoals bij het Murrah Building in Oklahoma City op 19 april 1995 of in het World Trade Center in New York op 11 september 2001. Het doel is altijd om meer macht aan de centrale overheid te rechtvaardigen zodat zij de KM zelf en hun agenda kunnen beschermen. De Patriot-Act lag klaar in de kast , toen 11 september in aantocht was..

Maar raakt de KM in de knel..?
Er zijn meer onderzoeksjournalisten die hun werk doen. Er zijn klokkenluiders, dissidenten die tegen de propaganda van de KM in gaan, die de leugens van de CCCM doorkruisen. Zullen we te maken krijgen met mysterieuze verdwijningen, zoals de Zuid-Amerikaanse doodeskaders? Deze waren immers getraind door Amerika en de CIA binnenin de CIA, en deze scholen voor moord en martelingen zijn nog steeds paraat.

Chicago werd laatst betrapt op het runnen van een geheime plaats voor DHS (HIER) voor aangewezen individuen die tijdelijk moesten verdwijnen. Andere steden hebben dit soort gebouwen ook. En het Pentagon en de CIA hebben nog steeds geheime gevangenissen (HIER) in Oost Europa en gevangenis schepen. Kijk hier voor meer informatie op een wereldkaart.

We kunnen karaktermoord-rapporten verwachten van de DHS aan de lokale politie door hun toegenomen angst voor bekende klokkenluiders, dissidenten, patriotten en eigenaren van wapens. Deze zijn illegaal op binnenlandse terreurlijsten geplaatst met instructies om verscherpt toezicht en pesterijen. We weten nu zeker dat de KM in het verleden in Amerika de Murrah Building heeft gebombardeerd, de eerste poging tot bomaanslag op de New York Twin Towers door de FBI. Een test voor de aanslag op 9-11-01. Dus ‘s werelds grootste georganiseerde misdaadsyndicaat, KM, is in staat tot onnoemelijke kwaad tegen het Amerikaanse volk en tegen de hele wereld, zolang het is toegestaan ​​om te bestaan ​​en Amerika voor eigen doeleinden gebruikt.

Rothschild-zionist Michael Chertoff, was de man die het hoofd werd van DHS. Een van de goede vrienden ook van Rita Katz, die we al eerder hier op de site in het vizier hadden. (klik voor artikel)

Rothschild-zionist Michael Chertoff, was de man die het hoofd werd van DHS. Het Amerikaanse Ministerie van Veiligheid.. De man leverde via-via de scanners die op de luchthavens in de VS stonden..! Daarnaast is hij een van de goede vrienden ook van Rita Katz, die we al eerder hier op de site in het vizier hadden. (klik voor artikel)

DHS, de sleutel tot controle..
Binnen in America heeft de KM controle over de alfabet-agentschappen waaronder de FBI, het belangrijkste dekmantel en setup agentschap en de BATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives), evenals de CIA; ze hebben altijd veel van het illegale werk gedaan voor de KM. Natuurlijk, na de aanval op 9/11, het nieuwe Pearl Harbor event, was de KM in staat om Homeland Security (DHS) op te richten, de lang geplande Amerikaanse politie staat was een feit.

Het plan om DHS op te richten was allang geschreven. Het lag te wachten op een gebeurtenis, om dan alsnog door het Congres geduwd te worden. Het Department of Homeland Security (Departement Binnenlandse Veiligheid) is een Amerikaans ministerie dat in 2003 werd ingesteld door de Amerikaanse President George W. Bush. De doelstelling van dit ministerie is het ontwikkelen van een integrale visie op de nationale veiligheid. De oprichting van dit speciale departement was een rechtstreeks gevolg van de aanslagen op New York en Washington van 11 september 2001, en van de Homeland Security Act uit 2002.

bullets DHS

Het is 2012 en DHS bestel… 1,2 MILJARD kogels voor.. trainingsdoeleinden.. Hoezo ‘recht onder je neus?’… (klik voor artikel)

De aanval op Amerika op 9/11 is geconstrueerd om de Amerikaanse rechtshandhaving onder één centraal commando te brengen, gecontroleerd door de KM, een land dat ‘gerechtvaardigd’ preventieve oorlogen kan beginnen. Een politiestaat, een totaal gecontroleerde samenleving met surveillance, zie hier de geheime agenda van DHS. Dat is de reden waarom Marcus Wolfe (voormalig hoofd van de Stasi in Oost-Duitsland) werd ingehuurd als adviseur voor het opzetten van DHS. Hij stierf twee jaar later op mysterieuze wijze.

De KM is bezig met een eindspel, Homeland Security inzetten om Amerika een tweede GAZA te maken, ’s werelds grootste openlucht gevangenis, de nieuwe Palestijnen zijn de Amerikanen. Dit maakt allemaal deel uit van het “Grotere-Israël Plan’, geen theorie meer, maar vaststaand feit. Het “Grotere-Israël Plan” is de coverstory van de KM top (de “Select Few”) die Amerikaans-Israëlische “Israëlisch-eerst” duale burgers en de Likudisten in Israël gebruiken om hun vuile werk te doen.

De Amerikaanse Controlled Major Massa Media (CMMM) is al jaren zijn geloofwaardigheid aan het verliezen, de populariteit is nog nooit zo laag geweest. Omdat de CMMM voor de KM de belangrijkste spreekbuis is en het middel voor mind-control vormt, is haar ondergang een groot verlies van propaganda. We weten dat de ondergang van de massa media wordt veroorzaakt door de toenemende populariteit van de alternatieve nieuwssites op het internet.

De KM is nu in het nauw gedreven en je kunt wedden dat Homeland Security druk aan het werk is om leugenachtige smaadrapporten te creëren in hun ‘fusie centra’. Deze zullen aan de plaatselijke politie worden gestuurd met de instructies om vermoedelijke binnenlandse terroristen meer te intimideren. Verwacht meer surveillance, oren en ogen op alle Amerikanen. Ook op de top van KM zelf.  Spionage en het verzamelen van informatie is technisch op een zeer hoog plan gekomen en zal in de toekomst alleen maar toenemen in mate, reikwijdte en diepte.

De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare 'Patriot Act' werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?

De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd.. Een motief op zich om de 911-valse-vlag-operatie te verklaren..! Burgers tot slaven maken, door dezelfde gewetenloze club die achter de aanslagen zat..!

Veel wordt als banaal entertainment gebruikt door verveelde NSA en NRO-werknemers die graag kijken naar slaapkamerscenes. De NSA en NRO verzamelen veel meer data dan ze zelf kunnen verwerken. Sommige zwarte topsecrettechnologie gebruikt bijvoorbeeld de smarttelevisies in de huizen van mensen, laptops, smarttelefoons, op afstand bedienbare thermometers en weermeters, Tv-afstandsbedieningen die op de stem reageren. Hele enge nieuwe methodes zijn: voorbijrijden in een auto en een spijker met speciale micro-ontvanger schieten op de muur, aangepast aan de kleur en de textuur van de achtergrond.

Er worden radarsystemen gebruikt die door de muur heen snelheid kunnen monitoren (in Amerika in witte bestelbussen langs de snelweg). Hersengolven kunnen worden gemeten door apparaten, ook hoe je er emotioneel aan toe bent of welke gedachten je hebt. In alle telefoons zitten chips, gps en bluetooth, die op afstand kunnen worden geactiveerd, gevonden en worden gebruikt als afluistermicrofoons. Super HD (nacht) camera’s kunnen een mier op de aarde vinden of nummerborden op auto’s lezen.

Antennes in vrachtwagens, torens en satellieten pikken hersengolftransmissies op die zijn veranderd door ingenomen Nano deeltjes uit het atmosferisch gespoten aerosol van de chemtrails. Nanodeeltjes van aluminium, barium en andere magnetische en elektrische verbindingen kunnen worden geflitst, geïdentificeerd en gebruikt om hersengolven te veranderen en controleren (“prime freak”). Er zijn andere, nog meer psi verhogende technieken, het gaat te ver om deze te bespreken in dit artikel. Maar ze bestaan ​​en ze zijn in  veel situaties effectief.

DHS gebruikt speciale teams van gepensioneerd personeel van militaire geheime diensten, FBI en de CIA, deze teams werken in het geheim. Ze achtervolgen, doen aan persoonlijke surveillance en trekken in een huis zo dicht mogelijk bij individuen die een gevaar lijken te vormen voor hun systeem van leugens. Deze teams hebben specialisten die namens de KM-kopstukken geavanceerde psychotronische oorlogsmiddelen kunnen inzetten tegen USG, Intel, militaire en corporate klokkenluiders; ontworpen om chronische gezondheidsproblemen, dodelijke medische aandoeningen en onderdrukking van denken en handelen te veroorzaken.

Mark Novitsky
Sommige van deze apparaten worden door zendmasten geactiveerd, anderen door doppler weerradar. Wie beweert dat dit allemaal pure fantasie is zeg ik dit: je zit ernaast. Ik weet dit omdat ik zelf de woning van Mark Novitsky heb gecontroleerd met sensoren die worden gebruikt door het Duitse Ministerie van Volksgezondheid en vond veel meer als de toegestane Europees geaccepteerde grenzen. Sommige bronnen in het huis werden geblokkeerd of verwijderd en we vonden een sterke externe bronnen.

Mark Novitsky

Mark Novitsky

Toen wij via triangulatie de transmissie signalen opspoorden werden zij plotseling uitgeschakeld om te voorkomen dat wij de locatie zouden vinden. Novitsky is net zo belangrijk als Snowden in wat hij weet en heeft onthuld. Sixty minutes zou een ​​groot verhaal brengen over hem, maar de zender heeft zich op het laatste moment teruggetrokken, omdat het ‘te ingewikkeld’ was geworden. Mensen uit de top van de Federale en Intel hebben Novitsky verteld wat hij weet boven hun ‘paygrade’ is.

De meeste mijden hem als de pest. Alle lokale senatoren en Congresleden werden ingelicht door Novitsky (het schriftelijke bewijs heb ik zelf gezien) iedereen ontkende en deed niets, behalve Gouverneur Mark Dayton. Deze heeft een goede reputatie bij zijn personeel en toen in DC terroristische aanslagen plaatsvonden dacht hij eerst aan de veiligheid van zijn personeel.

Hij deed wat hij kon voor Novitsky en ‘We The people , maar werd hard aangepakt. Nu Dayton de gouverneur is van Minnesota lijkt hij zijn best te doen om de rottende infrastructuur in de staat gerepareerd te krijgen. Novitsky staat bovenaan in de geheime lijst van de DHS  ‘Geen werk onder welke omstandigheden ook’. De FBI volgt hem voortdurend en vertelt iedere mogelijke werkgever dat hij een binnenlandse terrorist is, “Neem hem niet aan, hij staat onder toezicht; je zou niet willen dat wij jullie ook op onze watchlist zouden zetten, of niet?”.

De goede baan die Novitsky had in a niet-Intel gerelateerd veld was voorbij op het moment dat de FBI binnenstapte en een ‘National Security Letter’ (NSL) afleverde. Dit document mocht zijn werkgever wel lezen maar niet houden. Op straffe van een boete van US$ 10,000 en 10 jaar gevangenisstraf wanneer hij bekend zou maken wat er in de brief stond of waarom hij Novitsky ontslag gaf. Mark kreeg vreemde medische problemen. Zijn dokters hielpen niet. Laboratoria knoeiden met zijn bloedmonsters. Uiteindelijk vond hij een ethische arts die eerlijk was en niet zwichtte voor manipulaties door de overheid. Een interview van Mark Novitsky met Kerry Cassidy van Project Camelot kun je hieronder bekijken.

Wie staan er allemaal op de lijst van binnenlandse terroristen? Mensen die een wapen bezitten, Ron Paul supporters, veteranen, christenen, vrijdenkers, islamieten, patriotten, anti-oorlog activisten, dissidenten en journalisten van de alternatieve media. En nog veel meer mensen en groepen die worden aangegeven door buren of agenten. Als je eenmaal op de lijst staat kom je er nooit meer af. Ook Senator Ted Kennedy was op de ‘No Fly List’ gezet, per ongeluk, en ondanks dure advocaten en politieke spierkracht kwam hij er nooit af.

Hoe kan dat, zul je je afvragen?
SIMPEL… Omdat deze lijsten door de KM worden opgesteld. De lijsten zijn de zichtbare indicatoren van hun ongebreidelde, verdraaide, zieke kwade macht. Ze hebben Amerika gekaapt en geïnfiltreerd met hun private, verderfelijke, woekerschuld centrale banksysteem. We kunnen te maken krijgen met meer intimidatie en misbruik van valse binnenlandse-terreur-lijsten. We merken toegenomen intimidatie op, door de lokale politie, alfabetten-agentschappen in opdracht van het DHS, op basis van hun ‘watch lists’ die bijna iedereen bevatten, behalve de echte binnenlandse terroristen: de KM leiders en de hoogste ambtenaren van DHS, wiens taak het is om bij de Amerikanen alle constitutionele rechten weg te nemen.

We the peopleAan de andere kant kunnen we ook een verlies aan macht door de KM en het mechanisme van de politiestaat zien. Misschien nog minder nu de KM van alle kanten in de wereld in het nauw wordt gedreven en door ‘We The People’. De vertrouwelijke binnenlandse terreur ‘watch lists’ werden persoonlijk opgesteld onder het toeziend oog van Janet Napolitano, terwijl ze hoofd van DHS was. Deze werden gelekt en gepubliceerd op het internet door DHS insiders die vonden dat DHS en Napolitano een grap waren, maar hun loon en voordelen wilden behouden. We weten nu dus zeker dat de lijsten bestaan..!

Hoewel ze ontslag heeft genomen bij DHS, is ze aangeklaagd door ondergeschikte mannen wegens seksuele intimidatie (en het verplaatsen van hun kantoor naar de mannentoilet). Een paar dagen geleden werd ik door een politieauto naar de kant gedwongen en lastig gevallen door een jonge agente. Ze had mij een tijdje gevolgd en geconstateerd dat ik de lijn had overschreden (Hoewel er geen ander verkeer op straat te bekennen was). Ik drink niet, gebruik geen drugs, ik rijd rustig en veilig, rijd niet te hard. En had geen witte lijnen geraakt.

Na de gebruikelijke controle van mijn paspoort en verzekeringspapieren liet de agente me zonder bon wegrijden. Maar ze stelde mij eerst een vraag over iets irrelevants, iets dat ze alleen kon weten via een DHS Fusion Center. Niet erg professioneel. Het was een boodschap, ik heb deze ontvangen en reageer er nu op.

Een deal met de duivel in Langley?
In dezelfde buurt werd enkele jaren daarvoor aan de politiechef gevraagd of hij naar Langley wilde komen voor een speciale bijeenkomst. Tijdens die vergadering werd hij door de CIA gevraagd om een geheime juridische overeenkomst te tekenen, waarin hij instemde bevoegdheid aan de FBI te geven indien zij dat vroegen.

In ruil daarvoor zouden pantserwagens, granaatwerpers, automatische geweren en machinegeweren, kogelvrije vesten, kogelvrije barrières en tal van militaire munitie worden geleverd. De Chief was een eervolle man met integriteit en hij weigerde om de overeenkomst te tekenen. Hij ontwikkelde kort na het incident een vreemde neurologische aandoening en moest aftreden.

De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)

De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)

Het departement heeft een nieuwe Chief en die heeft de apparatuur aangepakt. Je kunt er zeker van zijn dat deze geheime transactie in bijna alle grote steden met succes is herhaald. Tot nu toe, Een groot aantal Sheriffs hebben geweigerd. De County Sheriff is de hoogste ambtenaar van de wetshandhaving in elke provincie en hij heeft gezag over de FBI. Het moge duidelijk zijn, deze deals met de Duivel in Langley om jurisdictie te krijgen over lokale politie zijn aangestuurd door de top van de KM, neo-bolsjewieken, die van plan zijn om ons te terroriseren, tiranniseren en ons volledig van onze activa te strippen.

Het lijkt alsof al deze transfers ‘1033 Programma’ militair materieel voorlopig zijn gestopt. Geloof het niet, dat is alleen maar propaganda. De enige grote spullen die teruggaan zijn de elektronische oorlogvoeringsystemen, nieuwe geavanceerde wapens voor updates, reparatie of groot onderhoud. Tot de KM is gebroken kunnen we meer surveillance en intimidatie verwachten van de lokale politie als je op één van de categorieën op hun lijsten staat. En dat is ongeveer de helft van het Amerikaanse volk.

Homeland Security militariseert de lokale Amerikaanse politie en transformeert Amerika in een neo-bolsjewistische Stasi-stijl politiestaat en een GAZA II. De Amerikanen zijn de nieuwe Palestijnen. Zodra dat bereikt is zal de KM de Amerikanen behandelen op dezelfde manier als de bolsjewieken onschuldige Russische burgers. Zij werden verkracht, gemarteld en vermoord, 100 miljoen van hen. De KM is neo-bolsjewistisch en de top beleidsmakers zijn van dezelfde leeftijd oude bloedlijnen. Zij hebben hun intenties vastgelegd in steen op de Georgia Guidestones zodat we dit weten.

Maar… Amerika is niet het Rusland van 1917.
En Amerika heeft de meest bewapende bevolking in de wereld. Ondanks alle recente inspanningen door onze zogenaamde ‘gekozen politici’ om Amerikanen te ontwapenen, zal dat nooit gebeuren. Amerikanen kopen steeds meer wapens sinds de KM al deze massa-schietpartijen ten tonele bracht en grote inspanningen werden gedaan om onze geweren in te nemen in alle ernst begon.

defend constitution enemies foreign domesticDe meeste County Sheriffs in Amerika zijn populistisch georiënteerd. Maar zelfs grote stedelijke politiedepartementen beginnen wakker te worden. Hun baan is al gevaarlijk genoeg, dankzij de CIA-drugshandel in de grote steden en de voortzetting van wapenverkoop aan bendes. De meeste Amerikaanse politieagenten in de grote steden zijn niet van plan van deur tot deur te gaan om een ongrondwettelijke Presidential PDD (Presidential Decision Directive) of zelfs een nieuwe wet die het Congres heeft ondertekend te vervullen.

Ze willen geen eerlijke gezagsgetrouwe Amerikaanse wapenbezitters, jagers of veteranen omvormen tot Solzenitzen-type tegenkrachten die nauwkeuriger schieten dan zij kunnen. De meeste politieagenten willen aan het eind van de dag naar huis naar hun familie, en ze weten dat de woede van de gemiddelde Amerikaan groeiende is tegen de gemilitariseerde swat teams die de verkeerde huizen binnenvallen en onschuldige vrouwen en jonge kinderen doden en verminken.

Slimme officieren en politiebazen willen goede relaties met de gemeenschap en door de gemeenschap worden gezien als hun helpers, niet hun onderdrukkers die werken voor de ADL en DHS. De meeste politiediensten worden opgeleid door de ADL en worden aangeleerd de gemiddelde burger te zien als een reële of potentiële binnenlandse terrorist, vooral pistoolbezitters. Nu als gevolg van de recente publieke bezorgdheid voor schietpartijen en terrorisme, veranderen veel politieagenten hun mening over wapenbezit en worden voorstander van verborgen wapens door gezagsgetrouwe burgers die aan de normen hebben voldaan en een goede opleiding hebben.

Teveel chiefs van grote stedelijke departementen krijgen gratis reizen naar Israël voor een opleiding, en terwijl er een aantal zeer speciale KoolAid drankjes worden geserveerd krijgen ze geavanceerde psychotronische mind-Control indoctrinatie training. Denk aan de vele gevallen waarin de verkeerde woningen worden bestormd door een wilde swat agent op zoek naar een paar $ en in een handomdraai onschuldig levens worden genomen. Of alle illegale, ongrondwettelijke inbeslagnemingen van contant geld of auto’s van onschuldige niet-drugsdealers, genomen en geplaatst in de federale schatkist of ergens in de particuliere zakken van corrupte toezichthouders, leiders en rechters.

Veel Amerikanen beginnen in te zien dat sommige van de massa-schietpartijen echt zijn gebeurd met echte dodelijke slachtoffers, terwijl anderen, zoals Sandy Hook, nep zijn, maar dat ze allemaal ontworpen, geënsceneerd en valse-vlag-aanvallen tegen het Tweede Amendement zijn. Dit heeft mensen confuus gemaakt tot nu toe, maar dankzij de inzet van honderden onvermoeibare onderzoekers naar de waarheid wordt deze nu overal gepubliceerd op het internet en is beschikbaar voor iedereen (HIER).

Conclusie:
Eén ding is zeker, de KM wordt in het nauw gedreven en de hegemonie raakt uitgehold. De valse-vlag-inspanningen om de Amerikanen te ontwapenen en alle andere pogingen om dit te doen zullen mislukken. De KM is nu door de hele wereld veroordeeld. Er worden enorme financiële firewalls tegen hen gebouwd en de tegenstanders van KM slaan de handen ineen. De KM wordt beetje bij beetje afgebroken en je kunt verwachten dat ze een harde landing zullen hebben. Omdat ze psychopaten met twee gezichten zijn, zullen ze blijven liegen tot het einde.

Het 'goede werk' van John McCain, achter al die fijne 'volksopstanden', lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig...

Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. Maar voor vele ‘wakkeren’ uiterst opzichtig gedrag…

Ongetwijfeld wordt de KM steeds wanhopiger. Hun private fiat woekerschuld-systeem is uitgegroeid tot een Ponzi schema dat zowat op instorten staat. En het BRICS-systeem is slechts een van de vele nieuwe financiële firewalls dat wordt opgetrokken tegen de KM financiële hegemonie die gedoemd is te mislukken. Er zijn bepaalde facties in het Pentagon en de Amerikaanse Intelwereld, die in staat zijn geweest grenzen op te trekken tegen wat de KM kan doen. De KM was niet in staat om een ​​nucleaire WW3 te beginnen met Rusland, zoals de bedoeling was.

Inspanningen van senator John McCain en andere verraders, zoals de gepensioneerde generaal commandant van ISIS, hebben niet gewerkt. En al hun inspanningen om Rusland door middel van de Krim aan te vallen, om Syrië en Iran te vernietigen zijn ook mislukt, door de nieuwe militaire macht en technologische suprematie van de Russische Federatie onder leiding van president Poetin. En als de berichten waar zijn, dat China de handel met containerrederijen beperkt totdat de Khazariaanse Maffia de Secret Reset overeenkomst eert, dan is het inderdaad een zeer interessante ontwikkeling. De hype in de CMMM is dan waarschijnlijk overdreven, dat de economie van China erger in problemen is als de Amerikaanse.

China heeft dit al een tijdje geleden voorbereid en is waarschijnlijk niet meer zo afhankelijk van de Amerikaanse handel, omdat het enkele lucratieve markten met Rusland, Zuid-Amerika, Maleisië en andere handelspartners heeft gevestigd. Is dit onderdeel van de grote economische val voor de Khazariaanse maffia en haar Amerikaanse Petrodollar? We zullen het te weten komen en dat hoeft niet te lang duren..!

* * *

 

71 Reacties op De Khazariaanse maffia in de tang..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Noel

  mooi stukje en in een note dop een overview hoe ervoor staat kwaad versus licht

  22
 • Anne-Carine

  Is het mogelijk om de brede reclamebalk van Vodafone, die de helft van dat wat ik wil lezen in beslag neemt, wat kleiner kan worden. Voorheen was dit niet zo, en las ik jullie mail graag. Nu vlieg ik er maar zo’n beetje doorheen, vanwege die irriterende reclame die er steeds doorheen hopt.

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.