WantToKnow.nl

Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

In augustus vorig jaar vroegen we je aandacht voor een heftig verhaal dat zich ontrolde, na de dood van dokter Jeffrey Bradstreet. Vragen die naar voren kwamen, 2 maanden ná zijn dood, zijn nu nog heftiger te stellen.. Profiteert de kankerindustrie van Nagalase, een molecuul, dat in vaccins zit ingebouwd én.. Dat o.a. tumorgroei bevordert….?! Verklaart dit de agressieve vaccinatie campagnes..? Geen complottheorieën, maar keiharde moord en aanslagen.. Wat is hier aan de hand. Inmiddels zijn bijna 30 (!!) artsen vermoord en is zijn de krachten achter deze moorden kennelijk radeloos..

Het blijk dat het nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend is..! Zo simpel is feitelijk de boodschap die we je hier moeten laten lezen. Lees het hele verhaal en trek je eigen conclusies.. Maarrr.. WAAR ZIJN DE REGULIERE MEDIA..?? De staatsomroep NOS heeft het druk met Lex en Max in Duitsland.. Maar waar is de aandacht voor deze 30 moorden..?? Hieronder een vervolg op ons artikel van augustus (HIER), maar het verhaal -let op onze woorden- is nog niet eens begonnen. Voor de daders achter deze laffe moorden, is er geen weg meer terug.. Hier begon het allemaal mee, met de moord op dr. Jeff Bradstreet..

jeffrey bradstreet GcMAF

x

x

Artsen sporen kanker-eiwit in vaccinaties op

en..
X

sterven of verdwijnen spoorloos..
x

Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

2016 © WantToKnow.nl/be (vertaling L. Smit)

x

death by vaccin needleNiet zo lang geleden schreef Neon Nettle een artikel, over een flink aantal holistische artsen in Florida (HIER en HIER), die één ding gemeen hadden.. Ze hadden allemaal ontdekt dat nagalase een eiwit dat aan vaccinaties wordt toegevoegd een (sterk) verminderde afweer tot gevolg had. Naglase werkt dus regelrecht in op het immuunsysteem van de mens; want Nagalase heeft de eigenschap dat het de vitamine D-productie in het lichaam tegenhoudt.. Vervolgens gebeurde bij hen allemaal hetzelfde.. Ze stierven, pleegden ‘zelfmoord’ of verdwenen op mysterieuze wijze. Wat is hier aan de hand; wie wil dat deze dokters zwijgen.. zwegen..?

In ons immuunsysteem hebben we iets dat GcMAF heet, heel belangrijk voor het bestrijden van allerlei ziekten. GcMAF staat voor ‘Globulin component Macrophage Activating Factor’. Het is een menselijk eiwit dat op natuurlijke wijze in het menselijke lichaam voorkomt. Hoe beter dit eiwit ‘GcMAF’ werkt in ons lichaam, des te beter kan ons immuunsysteem haar werk doen, door rotzooi in de vorm van virussen en bacteriën buiten te houden en ondermijning tegen te gaan. GcMAF laat het belangrijke vitamine D zich aan de daarvoor bestemde receptoren binden.

Nagalase wordt ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem van omliggende cellen en het lichaam uit te schakelen.

Nagalase wordt ook in hoge mate bij autistische kinderen gevonden.
En dan, mét deze FEITEN, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?!

Kankercellen produceren ook.. Nagalase..
Volgens Thebigriddle.com wordt nagalase ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem uit te schakelen. Bovendien wordt nagalase in verhevigde mate bij autistische kinderen gevonden. En dan, mét deze wetenschap, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?! Nagalase zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D niet kan inzetten om te vechten tegen kankercellen of aandoeningen als autisme. Nagalase maakt dus het immuunsysteem onklaar..!! En het is óók bekend dat Nagalase diabetes 2 kan veroorzaken.

Dus het komt er op neer, dat ze artsen hebben vermoord omdat zij een middel tegen kanker hadden gevonden en kinderen met autisme succesvol konden behandelen; omdat de artsen in de gaten kregen dat het nagalase uit de vaccinaties autisme en kanker veroorzaakten (autism crisis). De groep holistische artsen in Florida stonden op het punt om met hun bevindingen in de publiciteit te treden.

vaccin1Vergif toevoegen aan vaccinaties…. dan de vaccinaties verplicht maken….
Vaccinaties als voorwaarde stellen om kinderen op een school toe te laten. Dat lijkt verdacht veel op een langzame methode om de bevolkingsaantallen te verminderen, via een depopulation-agenda. Denk je dat ze eerlijk zijn met hun ‘survival of the fittest’-mentaliteit, dat alleen de beste genen overleven? De mensen die dit doen hebben geen ziel.

Dr. Ted Broer verscheen tijdens het ‘Hagmann & Hagmann Report’, het duurde een uur voordat het programma werkelijk de lucht in kon, doordat het programma steeds werd onderbroken. De servers lieten het afweten… Uiteindelijk kon Dr. Broer zijn verhaal doen en wat denk je dat zijn eerste woorden waren..? Ik ben niet suïcidaal.” Hij was bang om op dezelfde manier als Michael Hastings uit de weg te worden geruimd. Kijk naar onderstaande videoclip van 19 minuten, waarvan de eerste 10 minuten alles al zeggen.

autisme tabelHet verhaal van Jeff Bradstreet..
Jeff Bradstreet overleed dus op 19 juni 2015 en was de eerste arts die stierf in dit creepy verhaal. Hij werd gevonden in een riviertje in Noord Carolina met een pistoolschoot door de borst..! Jeff Bradstreet had waarschijnlijk als eerste ontdekt, dat er een direct verband is tussen vaccinaties, autisme en hoge spiegels van nagalase in het lichaam van autisten. Hij behandelde deze kinderen vervolgens met GcMAF (dat hij uit Europa importeerde, hoewel dat illegaal was.. Waarom eigenlijk..??) Hierdoor verbeterde de immuun-functies van de behandelde kinderen en knapten de meesten op.

Waarom zou iemand een dergelijke, vriendelijke man willen vermoorden, die alleen maar wilde helpen? De reden van zijn dood is nog steeds in nevelen gehuld. De autoriteiten reageerden onmiddellijk en schaarden zijn dood onder de noemer ‘zelfmoord’. En uiteraard was zijn familie het daar uiteraard niet mee eens. Want wie schiet zichzelf nou in de borst om zelfmoord te plegen, zodanig gepositioneerd dat hij daarna in een rivier zal vallen..? Jeffrey Bradstreet is gewoon in koelen bloede vermoord, zo simpel is het.

De drijfveer voor het onderzoek dat Bradstreet deed, kwam uit het feit voort, dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Door deze ervaring onderzocht de dokter het mogelijke verband tussen vaccinaties en autisme. Het was bekend, dat hij aan twee toonaangevende onderzoeken werkte in dit verband. Jeff Bradstreet heeft in Amerika twee keer als getuige voor het Amerikaanse Congres gesproken. Hij werkte ook aan een onderzoek over een stof uit Zwitserland dat kanker en andere ziekten sterk kon verlichten, zo niet genezen.

autisme brian hooker hersenschadeZit Big Pharma hier achter..!?
Met een omzet van meer dan US$ 100 miljard aan de verkoop van kanker-‘medicijnen’ en daarbij een kleine US$ 25 miljard aan vaccin-sales, wil kennelijk de farmaceutische industrie niet het risico lopen, deze winsten te verliezen als het positieve onderzoek van Bradstreet zou worden nagevolgd. Drie dagen voor zijn zogenaamde zelfmoord werd het kantoor van Dr. Bradstreet door agenten van de FDA, de voedsel- en warenautoriteit in de VS, leeggeruimd en werd hem gesommeerd geen patiënten meer te behandelen..!

Op het 5 pagina’s bevelschrift (HIER (pdf) stonden de zaken die moesten worden meegenomen, om de grote farmaceuten te beschermen en de verspreiding en inname van natuurlijke geneesmiddelen te onderdrukken. Tja, zoals je ziet geen Big Pharma.. Of tóch? Gewoon de link tussen deze georganiseerde misdaad (HIER) en de Amerikaanse overheid..??

En.. Dr. Bradstreet was niet de enige arts die deze ‘behandeling’ diende te ondergaan. Er was nog een holistische arts, Nicholas J. Gonzalez, bekend geworden omdat hij actrice Suzanne Sommers had geholpen haar kanker te overwinnen. En toen.. toen stierf Nick Gonzalez, één maand later. Zijn dood had klaarblijkelijk iets te maken met zijn hart, hoewel daarvoor bij de autopsie geen bevestiging werd gevonden. Oké, dat zijn dan twee gevallen, waarbij de gemeenschappelijke noemer duidelijk is. En dát kan nog toeval zijn. Kijk naar dit interview met dr. Gonzalez, vlak voor zijn dood, een interview stamt en gaat over het geloof dat patiënten moeten hebben in de therapie waarvoor zij kiezen:

Dr. Gonzalez richtte zich dus op alternatieven voor de toxische kankerbehandeling met radio- en chemotherapie. Wellicht weet je dat chemo-medicijnen zijn ontwikkeld uit een zenuwgas. Kijk voor meer info bij deze artikelen over chemo-therapie hier op de site (HIER en HIER). Wat als het drie artsen waren? Of vijf? Of tien? De tragische werkelijkheid is dat het er dertien waren, ‘dood gevonden’ of ‘verdwenen’. En dat in een paar maanden tijd. Zie deze tijdlijn op deze PDF. HIER

 

12-doctors

19 juni Dr. Jeffrey Bradstreet
21 juni Dr. Bruce Hedendal en Dr. Baron Holt zijn beiden dood aangetroffen bij de oostkust van Florida.
Dr. Hedendal in zijn auto en Dr. Holts doodsoorzaak moet nog worden onderzocht.
29 juni

Dr. Theresa Sievers is vermoord gevonden in haar eigen huis.
Dr. Jeffrey Whiteside
is spoorloos, hij liep gewoon weg.

3 juli Dr. Patrick Fitzpatrick is nog steeds spoorloos. Zijn lege auto en caravan werden ontdekt langs een weg.
10 juli Lisa Riley, een dokter in de osteopathie, is in haar eigen huis gevonden met een pistoolschot door het hoofd.
19 juli Dr. Ron Schwartz werd in huis ontdekt met een pistoolschot door de borst.
21 juli Dr. Nicholas Gonzalez zie hierboven
21 juli Dr. Abdul-Karim was een holistisch werkende tandarts. Hij werd met ontzield lichaam
langs de kant van de weg aangetroffen.
23 juli Dr. Jeffery Whiteside werd in Door County dood aangetroffen met een 22 kaliber pistool naast zijn lichaam.
14 aug. Osteopaat Dr. Mary Rene Bovier; met steekwonden gevonden in haar eigen huis in Sharon, Pennsylvania.
16 sep. Dr. Mitch Gaynor levenloos aangetroffen naast zijn praktijk in Manhattan. De sheriff noemde het snel ‘zelfmoord’.
11 okt. Dr. Marie Paas pleegde schijnbaar ook zelfmoord.
29 okt. Dr. Jerome Block sprong’ de dood tegemoet vanaf Central Park West Appartments.

xx

GcMAFF, té goed om verboden te worden..
x

Wat hadden deze artsen gemeen, behalve dat ze holistisch werkten?

GcMAF

Klik voor meer info op GcMAF-website op deze afbeelding

Ze kozen voor alternatieve behandelwijzen, die de reguliere farmaceutische therapieën ondermijnden. Het bekend maken van het (autisme)gevaar van vaccinaties heeft kennelijk tegenstand opgeroepen. Maar waarom waren hun alternatieve kankertherapieën dan zo bedreigend zijn..? Dat komt juist door het middel GcMAF, waar we nu aandacht aan gaan besteden. Sommige mensen missen deze stof deels of helemaal in hun fysieke lichaam. Kijk naar de video hieronder, waarin je kunt zien hoe GcMAF de macrophagen in het lichaam activeert, die de borstkankercellen vernietigen

Hieronder een diagram over de werkwijze van GcMAF:

GcMAFF werking

GcMAF kan naast de behandeling tegen kanker ook helpen bij:

 • Auto-immuun ziekten
 • Epstein-Barr virus (EBV)
 • Hepatitis B virus (HBV)
 • Herpes Simplex virus (HSV)
 • Cystitis
 • Hepatitis C virus (HCV)
 • Multiple sclerosis (MS)
 • Urineweg Infecties (UTI)
 • Autisme Spectrum Disorders (ASD)
 • Reumatoïde artritis (RA)
 • Endometriosis
 • Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CFS)
 • Ziekte van Lyme (Lyme borreliosis)
 • IgA deficiëntie ziekte
 • Myalgisch Encefalomyelitis (ME)
 • Mycobacterie infecties
 • Parkinson
 • Tuberculose
 • Fibromyalgie
 • Human papillomavirus (HPV)
 • Lupus (Systemic lupus erythematosus, SLE)
 • HIV AIDS
 • Dengue koorts
 • Longinfecties
 • Wratten veroorzaakt door virale infectie
 • Norovirus
 • Malaria Influenza virus (flu)
 • Herpes simplex virus (HSV)
 • Q Koorts (Coxiella burnetii)
 • Polyc. ovarieel syndroom (PCOS)
 • Mazelen (varicella zoster virus)
 • Psoriasis
 • Luchtweg infecties
 • Ulceratieve colitis
 • Ziekte van Crohn
 • Type 1 diabetes (T1DM)
 • Insuline afhankelijke diabetes (IDDM)
 • Type 1.5 diabetes
 • Latente auto-immune diabetes bij volwassenen (LADA)

GcMAF blijkt effectief bij bestrijding autisme

In een studie met 1500 autistische kinderen had 85% te maken met virussen en een gecompromitteerd immuunsysteem. Alle 1500 ontvingen wekelijks GcMAF injecties en 70% van de kinderen reageerde positief op de behandeling. Er waren minder symptomen en 15% herstelde volledig. De overige 15% had geen reactie. De vermindering van autistische symptomen zou permanent zijn als GcMAF lang genoeg zou worden gegeven totdat het lichaam zijn eigen GcMAF zou gaan produceren. Meestal was dat na 24 weken. (HIER).

Er zijn al veel mensen geholpen door GcMAF. Marco Ruggerio overhandigde in mei 2015 een onderzoek op de AutismOne-conferentie – net voordat al deze moorden begonnen. (HIER) In de loop van de zomer werden patiënten van hun voorraden afgesneden van hun bron in Zwitserland, waar het bedrijf werd lastiggevallen en bedreigd. Latere zendingen van GcMAF vanuit een ander land werden onderschept bij de Amerikaanse grens, maar uiteindelijk doorgelaten.

De autoriteiten in het Groot Brittannië blijken nu óók bezig deze gunstige stof in beslag te nemen (HIER) Hier vind je de documentatie over een patent met betrekking tot GcMAF, wat in bezit is van de Japanse onderzoeker Nobuto Yamamoto (HIER GcMAF).

Deze video toont je de eigenschappen van deze stof:

Holistisch therapeut en auteur van de pH Miracles boeken, Dr. Robert O. Young vertrouwt het helemaal niet meer; hij draagt voortaan een camera op zijn lichaam. Andere therapeuten hebben lijfwachten aangesteld, maar enkelen hebben hun schouders opgehaald en gaan door met ‘business as usual’. Er zijn ook artsen die GcMAF niet meer aan hun patiënten durven aan te bevelen uit angst hun leven te verliezen. Dat is natuurlijk de secundaire reden voor de moorden op de holistische artsen – om anderen te intimideren, hun alternatieve praktijk aan de wilgen te hangen, natuurlijke remedies te stoppen en zich uit te spreken voor de reguliere kankermiddelen..!!

Het is de trieste ironie van onze huidige Orwelliaanse politiestaat dat sommige van de families van de slachtoffers hebben geprobeerd om de FBI zover te krijgen om uitgebreider onderzoek te doen. Maar zonder succes. Maken deze sterfgevallen deel uit van een soort samenzwering? Door kritisch te zijn en te onderzoeken kunnen we erachter komen of achter al dit geweld een geheime agenda schuilt. Wij geloven dat er echter nóg meer aan de hand is dan dat.

Depopulatie-agenda..??
Een van de eigenschappen van GcMAF is dat het eiwit nagalase opruimt die kankercellen produceren om het immuunsysteem te ontwapenen. Nagalase veroorzaakt immuundeficiëntie. Met andere woorden het ondermijnen van je immuunsysteem, zodat je sneller ziek wordt..! Het lijkt erop dat de meeste onlangs overleden holistische artsen GcMAF toepasten om de effecten van Nagalase te verslaan en het immuunsysteem op te krikken. In de video hieronder wordt gesuggereerd dat nagalase opzettelijk in vaccinaties wordt toegevoegd om het immuunsysteem te verzwakken.

Dr. Bradstreet vond bij autistische kinderen een verhoogd nagalase-niveau in hun bloed. Hij testte meer dan 400 autistische kinderen op de virale marker nagalase en vond bij bijna 80%  een significant verschil in niveau. En dat  zou een logisch onderdeel kunnen zijn van de wereldwijde ontvolkingagenda zoals deze wordt uitgelegd in de film THRIVE (op 1:33:55). Bradstreet behandelde 1100 patiënten met GcMAF en had een positieve respons bij 85%

Van vaccinaties is het bewezen dat het een ‘ideaal middel’ is voor geheime doeleinden. De World Health Organization, UNICEF en de Amerikaanse Centers for Disease Control zijn meer dan 30 keer betrapt op het in het geheim een poging doen om meisjes en vrouwen te steriliseren. Alleen bij vrouwen die de juiste leeftijd hadden om kinderen te baren: in Afrika, Mexico, Zuid-Amerika en de Filippijnen (HIER het artikel op Natural News, dat deze claim onderbouwt)

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

In de Mexicaanse stad La Pimienta werden niet lang geleden 53 kinderen gevaccineerd tegen tuberculose, het rotavirus en hepatitis B – de vaccins hadden dezelfde stam waarmee Amerikaanse kinderen worden gevaccineerd. 75% van de kinderen van de stad belandde in het ziekenhuis of vond de dood. Er is vrijwel geen mainstream media-aandacht voor zowel het succes van GcMAF als de onderdrukking van het middel of de dood van al deze beoefenaars die deze stof inzetten tegen ziekten.

Waarom niet? Het is onze ervaring dat het ontbreken van aandacht voor dit soort zaken in de mainstream media een krachtig teken is van een grotere, verborgen agenda..! Maar vanzelfsprekend bepaal JIJ wat er ‘waar’ is en hoe jou wereld er in dit perspectief uit ziet..

Weten journalisten dan misschien niet wat er aan de hand is..?
Nee hoor, dat is niet het geval. Erin Elizabeth was de eerste gezondheid-blogger die al deze sterfgevallen in de openbaarheid heeft gebracht. Zij deed herhaaldelijk een beroep op de hoofdredactie van TIME-magazine om haar verhaal te publiceren en te onderzoeken. Maar.. Time heeft zelfs nooit gereageerd op haar verzoek..!

Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen.

Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen. Ze werd slachtoffer van een misdadige terreur waarin ze uiteindelijk gedood werd.

Wij en andere alternatieve media, berichtten al eerder over de onderdrukking van alternatieve therapieën, zoals die van Royal Rife, Rene Caisse, Harry Hoxsey en Max Gerson. Wij zien nu dat hetzelfde patroon wordt voortgezet; niet alleen deze holistische artsen, maar andere oprechte wetenschappers, worden lastig gevallen, bedreigd en heimelijk bestraald met ELF-golven (zie het verhaal van Rauni Kilde HIER) en die pogingen tot moord hebben meegemaakt.

Een andere afschuwelijke gebeurtenis was de vergiftiging met amfetaminen van 29 alternatieve artsen bij een conferentie in september in Hamburg. Vijftien ambulances rukten uit, gelukkig zonder dodelijke afloop (amphetamine poisoning of 29 alternative medicine practitioners).

Waren er keiharde bewijzen voor de moord op al deze holistische artsen, dan was het simpel. Maar het is duidelijk dat er machtige mensen zijn die hun geldwinst en controle ‘tegen elke prijs’ zullen beschermen. We kunnen de acties van deze asociale criminelen blootleggen en hun agenda achterhalen. Door samen te werken. Daarmee komen we ook op een diepere laag van manipulatie en onderdrukking op deze Aarde..!

Wij hopen dat deze nieuwe samenvatting van de moorden op deze artsen, zal helpen het licht te laten schijnen op de onderdrukking van briljante vernieuwers, die proberen om in deze wereld gezondheid terug te brengen. Vernieuwers die ook proberen veilige, goedkope energie, gezond voedsel en schoon water weer tot ‘gewoonste zaak van de wereld’ te maken. Zonder overgeleverd te blijven aan de machtigen, die energie zien als een melkkoetje en schoon water als een grondstof die ze kunnen beheersen. Jij kunt zelf helpen door hun verhalen serieus te nemen en hun activiteiten te steunen en zelf je woordje te doen, bij familie, bekenden en.. collega’s.

Wat kunnen we doen?
Zorg in ieder geval voor een ‘zegt het voort’, want gedegen kennis is het fundament voor effectieve actie. Durf dit uitdagende onderwerp over vaccinaties en lichamelijke onderdrukking ter sprake te brengen, want de ‘andere kant’ gaat ervan uit, dat je dat niét durft, om voor ‘complotdenker’ te worden uitgemaakt… Denk daarbij aan de juiste timing en de juiste plaats. Gebruik vraagstellingen van feiten die jou bezig houden en anderen OOK aan het denken zullen zetten in onze zoektocht naar de waarheid.. WantToKnow?

Ga dus niet proberen om je eigen perspectief op te dringen aan diegenen die er nog niet klaar voor zijn, omdat ze er simpelweg nog nooit over hebben gedacht…  Gebruik alternatieve media, maar ook de mainstream media. Stel vragen en maak de ‘onderzoeker’ in hen wakker. Doneer aan de families van de slachtoffers zodat zij privédetectives kunnen inschakelen op zoek naar de waarheid.

Heb je de middelen, dan kun je ook doneren aan de ‘Indigenous Health Care Practitioners Organization‘ (ICPO), een inheemse groep met meer dan 200 beoefenaars met eigen soevereiniteit.Een alternatief zonder beperking van de FDA en AMA en al die andere, ONBETROUWBARE overheden, waar de leiding in handen is van hén die deze onderdrukking en manipulatie mee helpen in stand houden; de waarheid zal op een dag boven komen drijven en onze gezondheid zal zegevieren.

 

 

55 Reacties op Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Margarita

  Dit kan niet genoeg gepubliceerd worden.

  23
 • Thomas

  De overleveringskans van hersenstamkanker is 0%. Omdat de enige behandeling is gebaseerd op chemokuur evenals longkanker minder dan 20% gebaseerd op chemokuur. Johan Cruijff was niet overleden aan longkanker, maar aan de chemokuur. Een weerstand vernietigings-methode.

  Hersenstamkanker met Chemokuur behandeling = 0%
  Chemokuur tegen de kinderziektes/koortsproces

  http://www.dagvandeberoerte.nl/

  Willen jullie weten de proces van beroerte en borstkanker, hoe dit kan ontstaan en hoe dit kan voorkomen?

  Dan moeten jullie leren hoe een mens-ontwikkeling combineren met de kinderziektes. De fundering van de menselijke lichaam.

  22
  • Thomas

   http://www.timefornews.nl/dutch-news/180640_zieke-man-heeft-al-maanden-niet-meer-kunnen-douchen#.VzWMBm20YBo.nujij
   De problemen beginnen 2 jaar geleden als het met hun zoontje niet zo goed gaat. Cnossen stort in, krijgt reumatische klachten, uitval in zijn benen en geheugenstoornissen.

   De oorzaak en de oplossing vind je weer onder de fundering van de menselijke lichaam.

   Iedere mens heeft 3 energie velden nodig die elkaar goed verbinden om alle organen te besturen.

   De bevalling.
   Nier-energie is de levens-energie van de moedernatuur die aan mens geschept. Na de knipt van navelstreng wordt de 2e levens-energie(de zuurstof) toegevoegd via de neus naar de longen. De long-energie. De 3e levens-energie (voedsel) wordt toegevoegd via de mond naar de maag. De maag-energie.
   Deze 3 energie brengt het leven voor de mens in deze aarde. Gebrek aan 1 van deze 3 energie is het ontstaan van Beroerte en alle lichaams-klachten en gebrek aan 2 energie is het ontstaan van coma, gebrek aan alle drie is het einde van het leven.

   Zo zie je de goede bevalling via youtube filmpje hoe de energie wordt opgewekt via de longfunctie overneemt van de placenta nadat de navelstreng wordt geknipt. De baby MOET huilen om de long wegen vrij te maken. De nier wegen wordt vrij gegeven nadat de baby had geplast.

   Het Geboorte.
   De zuurstof. De long-energie.
   Het lijkt als een horloge. Een keer opstart dan loopt het dag en nacht door. Van ene tandwiel naar de andere tandwiel. Je hoeft maar de 3 energie goed laten doorlopen met een goede leef-, drink- en eetgewoonte. De ingeplante kinderziektes antistoffen goed laten uitkomen. Dan kan je 100 jaar leven in deze aarde.

   Binnen en buiten de darmstelsel heeft ook een energie veld. Het lijkt als de zwaartekracht van onze planeet. Het trekt elkaar aan dat die op zijn plaats houdt.
   Wat de bloedbaan vrij is dan heb je geen pijn signaal. Wat de energie vrij en sterk dan heb je geen spierpijn en vermoeidheid.

   22.1
  • Thomas

   https://www.hartstichting.nl/
   Een scheve mond, verwarde spraak of een lamme arm. Dat zijn de drie belangrijkste signalen van een beroerte. Bel direct 112 bij deze signalen.

   Hartinfarct, herseninfarct en beroerte.

   Tussen de longen vind je het hart. Zuurstof en bloed doorsturen naar alle organen heb je een druk en stuwkracht nodig om het te versturen.
   Het Hart. De motor van het lichaam

   Long is een orgaan. Zuurstof brengt het long in leven. Dit noemen wij long-energie oftewel long-Qi. Een auto is maar een voorwerp zonder benzine. Met benzine brengt het auto in leven(beweging). Voedsel in maag brengt het maag in leven. Dit noemen wij maag-energie.

   Alle kinderziektes-proces en koorts-proces heeft direct met de long-energie te maken.

   Zijn kinderziektes goed of slecht?
   Zijn de waterpokken-virus, mazelen-virus, bof-virus en rode hond-virus goed of slecht?

   De long-energie. Wat heeft de long-energie met deze 4 virussen mee te maken?

   Het tropisch jaar van de aarde is ingedeeld in 4 jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter.

   Hoe kan je iedere jaar gezond leven door dit 4 jaargetijden heen?

   Om dit allemaal zonder probleem te overleven is de standaard aangeboren immuniteit net niet genoeg.

   De kinderziektes Waterpokken, mazelen, Bof en Rode hond zijn bedoeld voor de gevorderd immuniteit tegen allerlei ongewenste omstandigheden.

   De antistoffen die wij nodig hebben is wel aanwezig maar niet voltooid. Dat zijn de kinderziektes voor.

   Kan je dit speciale antistoffen vinden via MRI of ct-scannen?
   Neen. Dit moet opgewekt worden via de kinderziektes.

   Hoe wekt je dit virus op?
   Alles via de moedernatuur op een natuurlijke proces naast de groei-proces en cellen ontwikkeling.

   Hoe is de proces van waterpokken-virus?
   Waterpokken hoort in de 1e jaar goed uitkomen. Mazelen hoort tussen de 2e jaar en 7e jaar goed uitkomen.

   Waterpokken is vanaf de 6e maand rijp om te opwekken. De 1e 6 maanden is de voorbereiding samen met de groei-proces ontwikkeling.
   In de 1e 6 maanden zorgt de lever voor een bloedzuivering, dit proces kan alleen in volle gang wanneer de baby in slaapstand. Daarom zie je de baby dag en nacht veel slapen in de 1e 6 maanden.
   De kinderartsen moeten hier heel goed opletten bij bloed onderzoek voor Hepatitis A of B. Op het moment dat de lever de bloedzuivering zorgt in het lever, heb je kans dat op dit moment de virus/bacterie van de Hepatitis A of B gevonden. Zodra de proces voltooid dan is het probleem spontaan opgelost. Wel moet je de tijd en rust of goede medicatie geven. Geen paniek met allerlei onnodige medicijnen of vaccins om dit proces te verstoren.

   Waarom hoort waterpokken in de 1e jaar goed uitkomen?
   Iedere kind heeft 2 standaard antistoffen-virus vanuit de placenta gekregen om in dit planeet overleven. De 1e antistof-virus is de waterpokken die bedoeld tussen de 6e maand en de 12e maand goed uitkomen naast de normale groeihormonen tegen ziektes en weersomstandigheden o.a. vocht, wind en allergie.

   De factor om de waterpokken-virus te opwekken is de wind en beweging met een lichte koorts-proces. Oftewel via de long-energie. Zodra de waterpokken is opgewekt. Dan moet het kind thuis blijven en rust nemen. De waterpokken-proces werkt met een afgesloten systeem die absoluut wind moet vermijden en zonder sporten ( de bloeddruk moet niet omhoog).

   De moedernatuur zorgt dit antistof voor elke kind tussen 6e maand en 12e maand goed uitkomen omdat het kind kan niet lopen, rennen en krabben. Ook rekening houden met de 1e tanden ontwikkeling i.v.b. koorts.

   De andere nuttige functie van de waterpokken is de zuivering van de longen, neus en de oren. Wanneer een kind was bevallen met beetje pech dat de vruchtwater per ongeluk in de longen, neus en in de oor achterblijven dan zorgt dit waterpokken-proces met een verbrandings-proces om de overtollige vruchtwater te verdampen. Zo heb je minder kans op longontsteking, astma en oorontsteking die later een buis in de oor moet plaatsen of een kunst oordopje aanschaffen voor zwemlessen.

   De 2e gevorderd immuniteit is de belangrijkste mazelen.
   Dit heeft min of meer met borstkanker voor vrouwen en beroerte mee te maken.

   22.2
  • Thomas

   De Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente. De beginfase is via de long-energie naar de MILT om dit virus met een lichte koorts-proces te verbranden tot de antistoffen voor een goede immuniteit tegen de vochtigheid en alle huidaandoening. Degene geen waterpokken gehad of wel gehad, maar niet goed gedaan, lijdt hele leven aan eczeem of allergie.

   Mijn zoon had maar soms longontsteking en oorontsteking door de vruchtwater tot zijn 2e jaar. De ellende begon toen zijn waterpokken gehad, maar niet goed uitgekomen tot een antistoffen op zijn 2e jaar tijdens de zomer vakantie naar Disneyland in Parijs. De groei-proces en cellen ontwikkeling waren totaal verstoort. Vaak ziek, eet weinig Een gaatje in zijn oor dat vaak oorontsteking ontstaan. Een kunst dopje aanschaffen voor zijn zwemles. Slechthorend. Slechte ogen. Vaak dromen, soms enge droom. Platvoet. Abnormale tanden ontwikkeling. Hormonen verandering tot licht homo neiging. Autisme symptomen. Ernstige eczeem en allergie.

   Dit allemaal aanhield tot zijn 19 jaar in 2008. De jaar in goede verandering dat hij een goede Mazelen gehad.

   RIVM noemt Mazelen zeer besmettelijk is. Mazelen uitbraak tot paniek zaaien.

   Ik heb een totaal andere ervaring met Waterpokken en Mazelen. De ellende op zijn 2e jaar dat de waterpokken niet goed uitgekomen, had de Mazelen een oplossing geboden. Een grote verbetering dat zijn oren ineens veel ettertjes uitgekomen dat later de gaatjes spontaan dichtgegroeid. Hij hoort bijna 100% i.p.v. 30% . De oorontsteking en longontsteking die maandelijkse terugkwam waren spontaan genezen. Eet 3 keer zoveel en energieker. De eczeem en allergie waren nog, maar veel minder heftig.

   Van 2008 tot 2016 was geen dag ziek geweest. Rijbewijs gehaald. De ROC MBO Administratie opleiding was afgemaakt. Daarvoor een zorgopleiding gedaan maar niet afgemaakt. Toen moest hij 3 Hepatitis B prikken voor de Zorgopleiding. Niet verplicht, maar zonder prikken dan zonder opleiding. Toen had hij toch die prikken gehaald die dit jaar een extra werk voor ontgift. Want 2 maanden geleden had hij een andere kinderziekte gehad: een mix-cocktail van Bof en Rode-hond.

   22.3
 • Thomas

  Vaccinaties heeft geen geheim. Het is maar een vraag en aanbod door onwetendheid. Waterpokken moet in de 1e jaar goed uitkomen.
  http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig
  Onlangs richtte Ann met vijf andere mama’s een vzw op. Drie van hen verloren een kind. Ze willen andere ouders laten weten dat er een vaccin tegen windpokken bestaat. “Die keuze hadden wij niet.” “Als we overwegen om te vaccineren dan moeten we meteen 95% van de kinderen bereiken,” zegt Van Damme. “Doen we dat niet, dan lopen oudere kinderen en jongvolwassenen meer risico om de ziekte te krijgen.”

  De 1e onwetendheid vraag en aanbod van de medische misser, Jonas Salk. https://nl.wikipedia.org/wiki/Poliomyelitis
  Er bestaan twee poliovaccin-varianten. De in Nederland gebruikte variant, het salkvaccin is een “dood” vaccin, vernoemd naar de man die dit vaccin in het begin van de jaren 1950 heeft ontwikkeld: Jonas Salk. Dit vaccin bevat geïnactiveerd (dood) virus. Jonas Salk had totaal geen idee dat de voorouder van polio-virus is de mazelen-virus die bedoeld voor een gevorderde immuniteit. De beste methode om polio te voorkomen is de proces van mazelen goed laten verlopen tot de antistoffen.

  2 maanden DKTP-Hib-HepB-1 Pneu-1
  3 maanden DKTP-Hib-HepB-2
  4 maanden DKTP-Hib-HepB-3 Pneu-2
  11 maanden DKTP-Hib-HepB-4 Pneu-3

  Mijn zoon is gezond geboren op een na. De vruchtwater in zijn luchtwegen en in de longen niet goed afzuigen door de verloskundigen dat de kinkhoest veroorzaakt die leidt tot oorontsteking en longontsteking dat vaak ziek was niet in staat de waterpokken in de 1e jaar uitkomen. De kinkhoest is geen ziekte. Het lichaam probeert de vruchtwater ophoesten. Een andere naamgeving voor kinkhoest is 100 dagen hoest, d.w.z. normaal na 100 dagen is de kinkhoest spontaan genezen. Mijn andere 2 kinderen waren gezond geboren zonder probleem met de vruchtwater. De waterpokken was in hun 1e jaar goed uitgekomen.

  21
  • Thomas

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Difterie
   Difterie, vroeger ook bekend als kroep, is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie (Corynebacterium diphtheriae), die via hoesten van mens op mens wordt overgebracht.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Kinkhoest
   Kinkhoest of pertussis is een infectieziekte van de luchtwegen die wordt veroorzaakt door een bacterie, Bordetella pertussis (bacil van Bordet-Gengou), die vooral wordt overgebracht door de druppeltjes die bij hoesten ontstaan. Kinkhoest is zeer besmettelijk.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Tetanus
   Tetanus, ook wel kaakklem of wondkramp genoemd, wordt veroorzaakt door de bacterie Clostridium tetani,[1] die algemeen in aarde en straatvuil (vroeger speelde paardenmest hierin een belangrijke rol) voorkomt. De spore van de bacterie kan bij een verwonding in het lichaam komen en zich daar gaan vermenigvuldigen.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Haemophilus_influenzae
   Haemophilus influenzae type b, afgekort Hib, is een bacterie. De bacterie wordt door hoesten en niezen van de ene op de andere persoon overgebracht. Ongeveer 5 procent van de gevallen van meningitis (= hersenvliesontsteking) bij zuigelingen en peuters in Nederland wordt veroorzaakt door de Hib-bacterie.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Poliomyelitis
   Poliomyelitis,[1] verkort polio,[1] ook wel kinderverlamming[1] genoemd, is een virusziekte (Oudgrieks: πολιός polios =grijs,[5] μυελός muelós = merg,[5] medisch Latijn (myelos/-us/-um) ook: ruggenmerg,[1][6][7] myelitis=ontsteking van het ruggenmerg[1]). Het is een ontsteking van de grijze stof in het ruggenmerg. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het poliovirus, dit is een enterovirus behorend tot de picornaviridae (pico-rna-viridae: kleine RNA-virussen).

   VIRUSSEN

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Mazelen
   Mazelen (morbilli) is een ziekte die veroorzaakt wordt door het mazelenvirus en vooral kinderen treft. Het mazelenvirus behoort tot de virusfamilie paramyxoviridae, genus morbilli. Het is een enkelstrengs RNA-virus.

   VIRUS

   http://www.scholieren.com/werkstuk/14840
   Mazelen: virus of bacterie?
   Mazelen wordt veroorzaakt door een pseudomyxovirus dat via de lucht wordt verspreid. Mazelen is een zeer besmettelijke virusziekte die gepaard gaat met koorts, huiduitslag, pijnlijke hoest, rode ogen en een loopneus

   Virus of bacterie?

   De antwoord vind je in de proces van de kinderziektes, zogenaamde WBMR.

   Chemokuur heeft ook geen geheim. Het is ook een vraag en aanbod tussen KWF en Farmaceutische bedrijf.

   De oorzaak van alle kinderkanker en autisme vind je in de verstoring proces van de kinderziektes en/of de koorts proces.

   http://vokk.nl/index.cfm?action=doelloket.home&category=82
   Hersentumoren

   https://www.youtube.com/watch?v=i9rVAcxUScQ
   https://www.youtube.com/watch?v=cWAlx4llMeM
   http://www.stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/
   Semmy was op 28 mei 2006 net 4 jaar geworden

   4 jaar DKTP-5

   http://www.stichtingsemmy.nl/over-stichting-semmy/
   Semmy overleed op 22 juni. Hij werd slechts vijf jaar oud.

   De proces van hersentumor en autisme verschilt niet veel.

   21.1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.