WantToKnow.nl

Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Het proces is op gang gebracht; het RIVM probeert huisarts Hans van der Linde te intimideren met dure advocaten, die door jou en mij worden betaald..! Het enige wat Van der Linde heeft gedaan, is zich uiterst kritisch uitlaten over het jaarlijkse griepvaccin-circus en de bangmakerij van de kopstukken Coutinho en Osterhaus.

Daar waar vele overheidsinstanties, volksvertegenwoordigers en zelfs het Europese Parlement de visie van Van der Linde delen, daar pakt het RIVM of een heel laffe manier een huisarts bij de kraag, nogmaals met publiek geld.Want je denkt toch niet dat Roel Coutinho dit proces zelf bekostigd..?? Lees verder en download de officiële dagvaarding tegen deze huisarts.

* * *

Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Van der Linde: ‘Het is gewoon intimidatie’

 

 

Huisarts Hans van der Linden

Huisarts Hans van der Linde dient zich over 2 weken, op woensdag 14 december, bij de rechtbank te melden voor de aanvang van een rechtzaak, die het RIVM en Roel Coutinho tegen hem hebben aangespannen. Gisteren ontving hij een dagvaarding. (zie hieronder)

In de dagvaarding geven het RIVM en Coutinho te kennen dat zij van oordeel zijn dat de uitlatingen van Van der Linde onjuist zijn, schadelijk voor hun imago en onrechtmatig.  Het gaat daarbij om de suggestie dat het RIVM en Coutinho zich bij hun advisering aan de overheid (in het bijzonder over de griepvaccinatie) laten leiden door zakelijk belangen en profijtelijke relaties, dat zij een zakelijke onderneming drijven en met hun standpunten over de griepvaccinatie lippendiensten bedrijven aan hun zakelijke partners omdat zij die niet voor het hoofd willen stoten.

Coutinho en het RIVM gaan ervan uit dat Van der Linde zich neerlegt bij een rechterlijke uitspraak dat zijn uitlatingen onrechtmatig zijn. Als hij toch doorgaat met zijn uitlatingen dan willen ze in een beroep een verbod en een dwangsom eisen. Van der Linde zegt geen enkele twijfel te hebben over de uitkomst van de rechtszaak. ‘Ik kan me niet voorstellen dat ik niet zal winnen. Verliezen staat te veel op gespannen voet met de vrijheid van meningsuiting. Ik zal me dan ook zeker niet neerleggen bij een slechte uitspraak en in beroep gaan, mocht dat nodig zijn.’

Hij meldt tevens dat deze hele toestand, een grote druk op hem legt. ‘Het is buitengewoon vervelend. We hebben er gigantisch veel werk van, het kost zeeën van tijd. Het RIVM probeert me de mond te snoeren en me onder druk te zetten, omdat de griepvaccinaties door moeten gaan. Het is gewoon intimidatie.

HIER kun je de pdf downloaden met de originele aanklacht van het RIVM tegen Van der Linde.

KIJK HIERONDER BIJ GERELATEERDE ARTIKELEN VOOR EEN VERVOLG OP DIT ARTIKEL!

32 Reacties op Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • garriet60

  wij zouden eigenlijk met z,n allen achter de hr van der linden moeten gaan staan .

  20
 • Judy

  Alternatief voor geïnteresseerden:
  In Australië wordt er naast de vaccinatiemethode een alternatieve ziektepreventie-methode erkend. Namelijk immunisatie middels homeopathie.
  Er is al lang ervaring met de homeopathische preventie, inmiddels is er voldoende ervaring en onderzoek, ook bij grote groepen gedaan om dit systeem als een verantwoord alternatief aan te bieden.
  Vooral de Australische homeopaat Isaac Golden heeft uitgebreid onderzoek naar dit systeem gedaan en is op een onderzoek naar 20 jaar toepassing van HP gepromoveerd.

  Via de volgende link kun je meer lezen over de achtergrond van HP,
  http://www.homstudy.net/research/index.htm

  De effectiviteit is vergelijkbaar met de reguliere vaccins, dwz dat rond de 90% de ziekte niet krijgt, maar zonder alle negatieve gevolgen van de reguliere vaccins en met minder complicaties als de ziekte toch wordt doorgemaakt. Ook is de algehele gezondheid van HP kinderen beter dan met andere vormen van preventie.

  Onze dochter van bijna 7 heeft geen enkele vaccinatie gehad en wij pasten deze methode gedeeltelijk toe, daarnaast laten we ons niet bang maken door overheid en farmacie.

  Meer info hierover:

  http://accessnaturalhealing.blogspot.com/2009/08/dr-isaac-golden-explains-homeopathic.html

  en

  http://hpathy.com/homeopathic-interviews/dr-isaac-golden/

  en

  http://www.homstudy.net/

  19
 • Ik steun de actie van Dr. Van der Linde. Hopelijk worden die twee ratten (Osterhaus en Coutinho) nu eens goed aangepakt, en moeten ze met de billen bloot. Lachen als beide heren het veld moeten ruimen vanwege onprofessioneel gedrag, mismanagement en miscommunicatie…

  18
 • MGL

  Ik vind het geweldig dat van der Linde zo in de publiciteit is getreden.
  Misschien is het wel jammer dat hij alternatieven niet zo expliciet heeft benoemd.

  Wat mij betreft is die Osterhaus na die landelijke vaccinatie tegen de Mexicaanse griep niet meer serieus te nemen (de zittende overheid overigens ook niet). Echter, het blijft een link mannetje blijkt wel weer. Is de link Osterhaus en geneesmiddelenindustrie niet al eens eerder en vaker gelegd?
  De heren Coutino en Osterhaus hebben wel flinke belangen als er al een proces nodig is om een huisarts te willen verslaan op bepaalde uitspraken.
  Vreselijk wat een pathetiek.
  Kennelijk kunnen we als Nederlandse bevolking zelf geen verantwoording nemen en is er de heer Osterhaus die uit maakt wat goed voor ons is.

  Angst en onwetendheid m.b.t. (o.a.) vaccinaties spelen een grote rol. Ik zie dat in mijn omgeving. Laten we zoveel mogelijk publiceren over de alternatieven die er zijn. Mensen vertellen dàt er alternatieven zijn en welke. Doordat men de alternatieven niet heeft worden mensen bang. Ze weten niet beter.

  Ik opteer voor zo veel mogelijk acties, o.a. in de trant zoals van der Linde heeft gedaan. Presentaties, interviewen, publiciteit met betrekking tot de alternatieven die er zijn voor vaccinaties en de (leugenachtige) praktijken die de hele geneesmiddelen-industrie er op na houdt. Desnoods folders bij de huisartsen-praktijken, in ziekenhuizen, GG&GD’s enz. leggen. Er zijn er altijd die ze meenemen.
  Misschien moeten alternatieve genezers ook een beetje water bij de wijn doen en de drempels verlagen door tarieven acceptabel te verlagen, m.n. voor de minder bedeelden.

  Wat mij betreft is het verhaal van Hans van der Linde nog maar het begin…
  Wanneer we èr meer over vertellen en publiceren, onze positieve ervaringen vertellen, zien mensen straks wel in hoe leugenachtig het hele zootje is.
  Gelukkig zijn er meer artsen als van der Linde (ook bedrijfsartsen), ook al weten ze vaak niet de alternatieven, ze horen wel de positieve verhalen van mensen en verwijst men naar de alternatieve circuit.

  Uiteindelijk kunnen Osterhaus, Coutino en de RIVM niet tegen iedereen een proces aanspannen. Laten we ons niet uit het veld slaan door zo’n proces en al die negativiteit. Wanneer de vrijheid van meningsuiting, na een ‘verkeerde’ uitspraak bij dit proces, in het geding komt, kunnen we altijd weer/nog in actie komen. We hopen er het beste van!
  Enne, mensen help mee……..

  MG

  17
  • GuidoJ.

   Het is JUIST goed dat dit gebeurt..!! Coutinho heeft in zijn hautainiteit niet eens door dat hij JUIST de publiciteit naar dit onderwerp toetrekt.. Dat mensen reageren van: “Hé, een huisarts die tegen vaccinaties is..? Dat is gek.. Wat zegt ie dan precies?” enz.
   Dat noemen we dan ‘Instant Karma’.. Met dank aan Coutinho en Osterhaus voor het zo serieus spelen van hun boevenrollen.

   17.1
 • noor prent prive

  Wie heeft nog de onderszoeksresultaten (ik meen in 2008) van het effect van de griep prik op het voorkomen van luchtweginfecties (Was geen effect) bij Astmathische kindern of kinderen met meerdere luchtweginfecties waarvoor zij (soms maar 1x) luchtwegverwijders en corticosteriodenspraus hebben gehad.Graag via Guido aan mij versturen! MEt dank. Noor PRent

  16
 • lia kerkhof

  Walgelijk waar Coutino en Osterhaus mee bezig zijn en op zo’n manier iemand die gewoon zegt wat hij ervan vindt de mond snoeren. In het griep-vaccin zitten zoveel stoffen die ons mooie lichaam ziek maken inplaats ervan beschermen. Jammer dat zoveel mensen zich nog laten inenten. Angst en onwetenheid spelen nog steeds een grote rol.

  15
 • robth

  Las net dat de amerikaanse dienst voor de volksgezondheid samen met de NV vindt dat we in Europa gevaarlijk bezig zijn omdat we de vaccinaties de rug toe keren.
  En geven ons de schuld van het toenemen van de mazelen bij de gevaccineerde kinderen en volwassenen.
  Is het niet schrikbarend dat wij hier in Europa verstandiger zijn dan in Amerika?
  Zolang zij ( de Amerikanen dus) de schuld maar niet krijgen.

  14
 • Will

  Dus een advocaat die net 32 jaar oud is en sinds 5 jaar zich advocaat mag noemen wordt door het rijk (lees Coutinho) van onze belastingcenten die gespecialiseerd is in Cassatie, Procesrecht, Overheidsaansprakelijkheid en Intellectuele-eigendomsrecht ingeschakeld om het proces tegen van der Linde te voeren.

  De Big Pharma gaat er dus vanuit dat ze de zaak al gewonnen hebben?

  Er wordt in de dagvaarding gesproken dat er bij een huisarts niet genoeg kennis van zaken zou zijn?

  Er is niet een wetenschapper die studies doet ZONDER de finaciering van de Big Pharma, de resultaten worden dan eigendom van de Big Pharma…

  Hoezo belangenverstrengeling, de Big Pharma is niet geintereseerd om iemand beter te maken (lees gezond) daar valt niets aan te verdienen..

  Ik steun Van der Linde

  13
 • Met ontzetting heb ik dit artikel gelezen. Ik ben er danig van onder de indruk. Vreselijk.

  11
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.