WantToKnow.nl

Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Het proces is op gang gebracht; het RIVM probeert huisarts Hans van der Linde te intimideren met dure advocaten, die door jou en mij worden betaald..! Het enige wat Van der Linde heeft gedaan, is zich uiterst kritisch uitlaten over het jaarlijkse griepvaccin-circus en de bangmakerij van de kopstukken Coutinho en Osterhaus.

Daar waar vele overheidsinstanties, volksvertegenwoordigers en zelfs het Europese Parlement de visie van Van der Linde delen, daar pakt het RIVM of een heel laffe manier een huisarts bij de kraag, nogmaals met publiek geld.Want je denkt toch niet dat Roel Coutinho dit proces zelf bekostigd..?? Lees verder en download de officiële dagvaarding tegen deze huisarts.

* * *

Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Van der Linde: ‘Het is gewoon intimidatie’

 

 

Huisarts Hans van der Linden

Huisarts Hans van der Linde dient zich over 2 weken, op woensdag 14 december, bij de rechtbank te melden voor de aanvang van een rechtzaak, die het RIVM en Roel Coutinho tegen hem hebben aangespannen. Gisteren ontving hij een dagvaarding. (zie hieronder)

In de dagvaarding geven het RIVM en Coutinho te kennen dat zij van oordeel zijn dat de uitlatingen van Van der Linde onjuist zijn, schadelijk voor hun imago en onrechtmatig.  Het gaat daarbij om de suggestie dat het RIVM en Coutinho zich bij hun advisering aan de overheid (in het bijzonder over de griepvaccinatie) laten leiden door zakelijk belangen en profijtelijke relaties, dat zij een zakelijke onderneming drijven en met hun standpunten over de griepvaccinatie lippendiensten bedrijven aan hun zakelijke partners omdat zij die niet voor het hoofd willen stoten.

Coutinho en het RIVM gaan ervan uit dat Van der Linde zich neerlegt bij een rechterlijke uitspraak dat zijn uitlatingen onrechtmatig zijn. Als hij toch doorgaat met zijn uitlatingen dan willen ze in een beroep een verbod en een dwangsom eisen. Van der Linde zegt geen enkele twijfel te hebben over de uitkomst van de rechtszaak. ‘Ik kan me niet voorstellen dat ik niet zal winnen. Verliezen staat te veel op gespannen voet met de vrijheid van meningsuiting. Ik zal me dan ook zeker niet neerleggen bij een slechte uitspraak en in beroep gaan, mocht dat nodig zijn.’

Hij meldt tevens dat deze hele toestand, een grote druk op hem legt. ‘Het is buitengewoon vervelend. We hebben er gigantisch veel werk van, het kost zeeën van tijd. Het RIVM probeert me de mond te snoeren en me onder druk te zetten, omdat de griepvaccinaties door moeten gaan. Het is gewoon intimidatie.

HIER kun je de pdf downloaden met de originele aanklacht van het RIVM tegen Van der Linde.

KIJK HIERONDER BIJ GERELATEERDE ARTIKELEN VOOR EEN VERVOLG OP DIT ARTIKEL!

32 Reacties op Aanklacht tegen huisarts: RIVM zet door..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Johan.

  Stop de intimidatie tegen Huisarts van der Linden, die gefinancierd wordt door de belastingbetaler. Richt je op belangrijkere zaken. (Moesten er recentelijk niet 20 miljoen griepvaccins worden vernietigd)???
  Laat iedereen het Latijnse begrip IATROGENESE bestuderen.

  Dit weekend nog (4 Mei 2014) in Buitenhof; 50 procent van het medisch handelen is natte vinger werk. Met het inenten is het nog veel treuriger gesteld.

  27
 • Goldmas

  De huisarts spreekt de waarheid.
  Ik maak een diepe buiging voor deze huisarts.

  26
 • Jomali

  Is er een mogelijkheid om een proces aan te spannen tegen het RIVM om tegen te gaan dat zij van óns geld dit proces door laten gaan tegen deze huisarts. Een huisarts die wél gaat voor de gezondheid van zijn medemens!!
  Het is natuurlijk niet te hopen dat er voor het proces contact is tussen het RIVM en het de rechter. Is dit niet al eens eerder voorgekomen? Een patholoog anatoom, die opdracht kreeg om te onderzoeken naar de oorzaak van het overlijden van een jongen?? Ook tóen is het RIVM toch in gesprek geweest om te vertellen dat het beslist niks met de vaccinatie te maken kon hebben?
  Dat Coutinho met opgetrokken wenkbrauwen (zijn wel bekende gezichtsuitdrukking) zit of staat heeft puur te maken met het feit dat hij wéét dat hij de waarheid omzeilt. Let maar eens op: leugenaars trekken altijd hun wenkbrauwen op als hen een vraag gesteld wordt!!

  25
 • Marleen

  Vrijdag is het steunfonds er en is er mogelijkheid voor (financiële) steun voor Van der Linde!

  24
 • wil

  Zou willen dat ik deze man als huisarts had! houd uw rug recht! en het meest schandalige is hier nog van dat het RIVM met ons gemeenschapsgeld dit aangaat bij de rechter de heren zullen het niet uit eigen zak betalen!!!! kan daar ook iets over vvermeld worden of ergens een petite tekenen?succes

  23
 • Norbert

  Moet er niet eens een petitie komen om de moedige man te steunen? De leugens van het RIVM moeten toch een keer gestopt worden. En deze intimidaties ook.

  22
 • karel Appel

  ik steun Dr van der Linde ook, heel moedige integere man, aan zo´n mensen heeft de politiek nood !

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.