Advertentie

David Wilcock met de dood bedreigd..!


x

David Wilcock met de dood bedreigd..!

Guido Jonkers © WantToKnow.nl/.be

x

Het is een in-en-in trieste zaak wat er op dit moment gebeurt. Maar ook toonaangevend voor de afbrekende macht van de powerelite. Waar ik het over heb? Het gaat over de doodsbedreiging die David Wilcock heeft ontvangen van onbekende bron. David Wilcock is huilend te horen in een interview met Kerry Cassidy, dat gisterenavond op internet te horen was. De Illuminatie, vooral bestaande uit (leden van) de Rotschild-familie, ziet  een groot aantal diep splijtende scheuren ontstaan in haar imperium.

David WIlcock met zijn maatje Benjamin Fulford zijn bezig om zich in een slangenkuil te begeven. De doodsbedreigingen aan het adres van beiden zegt genoeg!

David Wilcock is namelijk bezig om ESSENTIËLE informatie vrij te geven, die explosief is, openheid zal brengen en de misdadige daden van de Illuminatie in het licht zal zetten. In ieder geval valt datgene wat David met zijn maatje Benjamin Fulford doet, niet in de smaak bij de ‘krachten achter de schermen’. Deze bestaat dus in de vorm van de Illuminatie, vooral bestaande dus uit de Rothschild-familie, die financieel aan de touwtjes trekt en de feitelijke macht in de wereld heeft. De macht is achter de Verenigde Staten van Amerika.

En als het aan een grote groep andere mensen ligt, dan gaat deze club en haar daden openbaar gemaakt worden. Deze andere groep heeft een rechtszaak aangespannen, die bestaat uit een TRILJOENEN-DOLLAR-CLAIM. Deze claim komt van een groep Aziatische machtigen, die het goud dat zij in onderpand hebben gegeven bij de Amerikaanse overheid, tijdens de Tweede Wereldoorlog, NIET hebben teruggekregen..! De rente op de waarde van dit goud is inmiddels opgelopen tot vele Triljoenen dollars.

We raden je aan om heel goed naar deze LINK te luisteren, het radio-interview met David Wilcock op American Freedom Radio. In het gesprek meldt zich een anonieme bron die David Wilcock verzekerd dat wanneer hij de volle waarheid blijft vertellen van wat hij ontdekt, hij beschermt zal blijven… Een indrukwekkend interview!

We zullen dit artikel regelmatig verversen, en verwijzen je graag naar de Engelstalige site van David Wilcock, waar het hele verhaal te vinden is. HIER. De feitelijke onthullingen die Wilcock (en Fulford) bezig zijn openbaar te maken, liggen in de sfeer van de financieel-economische fundamenten van onze WERELDSAMENLEVING..!! Het probleem voor de Illuminatie is, dat er dus zo verschrikkelijk veel goud is, dat er feitelijk GEEN SCHAARSTE is..! Een schaarste waar zij al vele decennia wel bij varen, door landen en hun burgers rente te laten betalen.

Hoe vreemd het moge klinken, dit betekent dat er feitelijk geen ENKELE REDEN IS OM RENTE TE VRAGEN EN DAT GELD FEITELIJK GRATIS DIENT TE WORDEN VERSTREKT aan de eigenaren van geld.. De burgers van de landen dus van wie dat geld is…!! Snap je dit verhaal, dan snap je de kracht waarmee de macht van de Illuminatie op de tocht staat..

Het is de Rothschild-familie die feitelijk de machtigen der wereld zijn en ook feitelijk verantwoordelijk zijn voor het stelen van het goud dat China dus tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de VS in bewaring heeft gegeven. En het gaat hier niet om kattepis, maar om SCHEPEN VOL GOUD..!! En als je bedenkt dat goud nog steeds, tussen landen onderling, de dekking is voor internationale handel, voor het betalen van goederen en diensten tussen landen, dan snap je waarschijnlijk dat een ruzie tussen de VS/Rothschild’s aan de ene kant, en deze Chinese juridische eis en 117 landen die zich inmiddels aangesloten zouden hebben bij deze Chinese eis, onze wereldeconomie op zijn grondvesten zal doen schudden..!! We raden je aan om het artikel van David Wilcock hierover, HIER op de site ook te lezen. Met name over het verbond, het ‘stille’ verbond van deze 117 landen, geleid door de BRIC-landen. (Brazilië, Rusland,

We kunnen je HIER de pdf laten downloaden (20 Mb!) die de feitelijke juridische aanklacht is bij de rechtbank in New York/VS.

De dreiging die David Wilcock te horen kreeg, was cryptisch en bestond eruit dat hij de informatie die hij in handen heeft, met spoed dient te plaatsen..! Hoe dit zit, weten we nog niet precies, maar zal de komende dagen openbaar worden. In het interview vertelt David Wilcock dat hij geheime files heeft gemaakt, die openbaar gemaakt dienen te worden, als hem iets zou overkomen.

Het lijkt ineens alsof de wetten die nu in de VS zijn afgekondigd, in een volledig ander daglicht komen te staan..! Immers, mochten burgers van de VS zich gaan keren tegen de Rotschild-regering die de VS feitelijk leidt, dan is deze regering WETTELIJK gerechtigd soldaten in te zetten op EIGEN BODEM..! Het is dan ook logisch dat FEMA-kampen in gereedheid worden gebracht..!

Wereldoorlog III??
Er wordt gesproken over een wanhoopsdaad van de Illuminatie, die mogelijk een Derde Wereldoorlog zouden willen triggeren, teneinde dit verhaal te laten ondersneeuwen in chaos..! We hopen dat de contacten tussen landen onderling, waaronder natuurlijk Iran en Syrië, zodanig zijn, dat deze, zich ontwikkelende situatie onder controle kan blijven..

(later meer)

Hier een screenshot van een artikel van Benjamin Fulford over de onderhandelingen tussen de Rotschild-familie en de White Dragon Society: (klik illustratie voor hele artikel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.