Advertentie

Moet er nu wel/niet groepsimmuniteit komen..?!!


x
x

Moet er nu wel/niet groepsimmuniteit komen..?!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

De minister-president van Nederland liegt over zijn toespraak waarin hij het heeft over groepsimmuniteit. Laten we daar mee beginnen. Het is waarschijnlijk zijn grootste leugen, laten we dat vooraf ook constateren. Want als je in staat bent voor een paar miljoen Nederlanders een toespraak te houden, waarin je woorden gebruikt, die je enkele maanden daarna glashard ontkent, en dat ook nog eens in de Tweede Kamer, dan ben je een heel grote leugenaar. Het gaat in dit geval over de eerste toespraak van Mark Rutte voor het Nederlandse volk, over de Corona-chaos, die eraan zat te komen.

Kijk even rustig naar deze video, die het verhaal simpel laat zien. Of hoe leugens voor Mark Rutte kennelijk NOOIT GROOT GENOEG ZIJN, om zelfs de Tweede Kamer mee voor te liegen..!

Groepsimmuniteit is eigenlijk een gecompliceerd begrip, omdat het te pas en vooral ook te onpasgebruikt wordt (bij vaccinaties bijv.!). Feitelijk is het een begrip (zie illustratie hieronder) dat beschrijft, hoe de NATUURLIJK opgebouwde weerstand tegen een aandoening van buiten het lichaam, tot stand komt. En ja, daarvoor dienen mensen besmet te raken..! Dus hoe meer er mensen ‘positief’ getest worden, des te harder de NATUURLIJKE groepsimmuniteit op weg is, tot stand te komen.

Het voordeel van de door het zelf-helend vermogen van het menselijk lichaam aangemaakte antistoffen, die ontstaan tijdens/ná besmetting, is dat ze je ook in de toekomst beschermen tegen het virus. De mazelen zijn daarvan een perfect voorbeeld; in ons land hebben veel mensen als kind zijnde de mazelen gehad. Dus heel veel mensen hebben NATUURLIJKE antistoffen tegen mazelen aangemaakt, die hun hele leven werkzaam blijven! En heel belangrijk is dat deze mensen het mazelenvirus niet meer kunnen verspreiden, waardoor de mazelen verder geen kans krijgt. Dit heet groepsimmuniteit.

Vaccinatie is een valse EN GEVAARLIJKE vorm van groepsimmuniteit behalen..
Bij groepsimmuniteit, is het ENORME VOORDEEL, dat wanneer je eenmaal de NATUURLIJKE IMMUNITEIT hebt opgebouwd tegen mazelen, je ook nog eens je immuunsysteem zódanig hebt getriggerd om levenslang-werkende antistoffen aan te maken, dat het ook een veel gezonder en GETRAIND immuunsysteem oplevert. HIER op de site kun je de uitermate boeiende, wetenschappelijk onderbouwde artikelen hierover lezen. Met dank aan de auteur van die stukken, ing. Harry  Zandvliet.

Nu is vaccinatie een VALSE VORM van het trachten te bereiken van groepimmuniteit. Heel simpel voorbeeld is dat de werkzaamheid van een mazelenvaccin, na zo’n 6 tot 8 jaar is uitgewerkt en er eigenlijk opnieuw gevaccineerd dient te worden. Maar het blijkt keihard ook, dat tegen mazelen gevaccineerde personen, wel degelijk mazelen kregen en ook verspreidden, na een mazelenvaccinatie!! (HIER)

Vele artsen en medische wetenschappers waarschuwen bovendien, dat al die vaccins het immuunsysteem van het menselijke lichaam JUIST ONDERGRAVEN en niet de Heilige Graal zijn van de gezondheidszorg, zoals de hele farmaceutische industrie ons tracht te doen geloven! (HIER) Kijk om je heen, naar het aantal ‘auto-immuunziektes’ dat explosief aan het stijgen is. (HIER)

DUS… Corona via de natuurlijke groepsimmuniteit..
Wanneer we het RIVM raadplegen in het kader van groepsimmuniteit, wordt er gemeld, dat van ‘groepsimmuniteit tegen het coronavirus in Nederland nog geen sprake is’.. Een woordvoerder van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt:

‘Alle beetjes helpen, maar om echt groepsimmuniteit op te bouwen, moet een veel groter deel van de bevolking besmet zijn geweest. Naarmate meer mensen immuun zijn geworden voor een ziekte, wordt het risico op verspreiding kleiner. Premier Mark Rutte haalde de term groepsimmuniteit ook aan in zijn televisietoespraak op 16 maart 2020 tot de Nederlandse bevolking. Hij omschreef het als een ‘beschermende muur’ die nieuwe besmettingen voorkomt.”

Besmet raken is -letterlijk en figuurlijk- dus ‘positief’..??
Wie een virus heeft gehad, maakt daarna antilichamen aan in zijn bloed, die het virus onschadelijk maken, als het nog eens binnendringt in het lichaam. Bij het coronavirus is overigens het nog maar de vraag wanneer iemand echt immuun is. Het RIVM vermoedt dat mensen die slechts milde ziekteverschijnselen hebben gehad door het coronavirus daarna ook minder antilichamen aanmaken – en dus mogelijk nog een keer besmet zouden kunnen raken. Daarom is het precieze percentage van de bevolking dat besmet moet zijn geweest om groepsimmuniteit te bereiken, voor dit virus nog niet heel duidelijk te zeggen.

De meeste mensen die het Coronavirus krijgen zijn maar een paar dagen ziek, waarbij -zoals gezegd- het lichaam antistoffen aanmaakt, waarna ze beter worden. Maar bij andere mensen met een minder sterke gezondheid, vooral ouderen of mensen die al ziek zijn, is het veel moeilijker te genezen. En duurt het veel langer voordat het lichaam zelf voldoende antistoffen heeft aangemaakt. Deze mensen zijn soms 2 of 3 weken heel erg ziek en moeten vaak opgenomen worden in een ziekenhuis. Precies zoals ook bij een heftige griep er wereldwijd honderduizenden mensen sterven.

Als veel mensen tegelijkertijd heel erg ziek worden, kunnen ziekenhuizen dat niet meer aan. En kan dus niet iedereen meer geholpen worden. Maar DAT ZEGT NIETS over de ziekte, maar over de ziekenhuiscapaciteit in relatie tot de snelheid waarmee mensen ziek worden. De mensen met een sterke gezondheid die het Coronavirus krijgen en antistoffen daarvoor aanmaken, kunnen mensen met ’n zwakke gezondheid meer beschermen.

Bloedbank Sanquin, die het eerste besmettingsonderzoek samen met het RIVM uitvoerde, meldt: “Experts stellen dat wanneer 60% van de Nederlandse bevolking immuun is voor corona, het virus geen kans meer heeft zich te verspreiden.” De meer dan gerechtvaardigde vraag is dan natuurlijk, waarom -als dit besmettingscijfer bekend is- dit onderzoek van Sanquin dan niet massaal en met grote regelmaat wordt herhaald..!! Zodat we weten waar we aan toe zijn.

En dan de leugens van Mark Rutte…
Hoe is het mogelijk -zie de illustratie bovenaan dit artikel- dat je als minister-president van Nederland het volk toespreekt en het woord groepsimmuniteit’ uitlegt, om vervolgens in de Tweede Kamer, enkele maanden later, VOLLEDIG ONTKENT dat je deze woorden hebt gebruikt.. JA, dan ben je wat ons betreft, werkelijk de minister-president-van-de-grootste-leugens in Nederland..! En is het niet ongelooflijk, dat Rutte zijn leugens volhoudt, tot op de dag van vandaag..? We mogen dus, zo is dan de simpele conclusie, als Nederlands volk, niet volgens de NATUURLIJKE WIJZE, groepsimmuun worden tegen COVID-19..!

Kan het dan zijn, dat Rutte is teruggefloten, doordat hij met ‘voortschrijdend inzicht’ is geconfronteerd..? Door medische kopstukken gewaarschuwd, dat het bereiken van NATUURLIJKE groepsimmuniteit gepaard kan gaan, met overvolle ziekenhuizen..? Maar deden deze kopstukken dat 3 jaar geleden ook? Toen de ‘seizoensgriep’ een schrikbarende 10.000+ levens bleek te kosten..??! En wist je dat wereldwijd zo’n 600.000 mensen sterven aan die seizoensgriep?

Dus laten we ajb het e.e.a. in proportie zien, ons niet bang laten maken, door andere bange mensen, die het ook allemaal niet weten. Spreek je over 2000 mensen in de ziekenhuizen, met Corona-klachten/aandoeningen, dan spreek je over een percentage van de Nederlandse bevolking van zo’n 2.000/17.000.000 = 0.0001% van het volk dat getroffen is. En als dat een té hoog percentage is, als kostprijs voor een NATUURLIJKE GROEPIMMUNITEIT, wat is er dan feitelijk aan de hand. Met een ‘virus’, dat erin resulteert, dat de hele economie aan gort dreigt te gaan voor enkele honderden doden, die in GEEN ENKELE VERHOUDING STAAN tot de onderliggende schade door veronachtzaamde zieken, depressies bij vele honderduizenden mensen, faillissementen etc. etc.

* * *

5 gedachten over “Moet er nu wel/niet groepsimmuniteit komen..?!!

  1. Goed artikel! We moeten bang en in een lage frequentie worden gehouden, ook ingeënt onnatuurlijk. Rutte houdt zielsveel van ons, zijn ziel is verkocht aan de duivel. De Jonge duivel haalt de hamer uit de kast, om van ons allemaal kubussteentjes te maken.(vrijmetselarij) Op minuut 23(paar chromosomen) zegt hij: het vaccin is klaar begin 2020! Als de lage heren het zo goed met ons voor hebben; geef iedereen vitamine B,C en D, plant overal appelbomen en vertel over de kracht van positief denken! https://www.youtube.com/watch?v=awRTEupL1qA We don’t need state control: https://www.youtube.com/watch?v=HrxX9TBj2zY

  2. Het meest waanzinnige is dat hoewel men over het algemeen zou moeten weten dat een leugen voor de mp. net zo makkelijk afgaat als zeggen hoe laat het is, de meeste mensen zich laten vangen door de propaganda van de msm. De reacties op straat (die ik meemaak) laten zien dat het overgrote deel van de bevolking zich laat meesleuren door de angst die er maar blijft ingepompt worden en niet schijnt te beseffen dat de stofmaskers geen enkele zin hebben.
    Griezelig is het om te vernemen dat er een volksmantra is ontstaan, ‘je zal het maar krijgen’, en, ‘het is egoïstisch om niet mee’… te doen. Wanneer een bevolking niet meer in staat is om zelf te denken en een ‘leier’ volgt dan zie ik weer pogroms en discriminatie van denkenden. Uit met die tv en radiogebeuzel. Ieder 2e woord is criona. Beseft iedereen wel dat het niet gaat om volksgezondheid maar om een machtsspel naar het einddoel, vaccinatie en een orwelliaanse samenleving?
    Ach wat een overbodig betoog voor mensen die allang weten hoe de hazen lopen!

    1. Ja Rob, we zitten met een probleem. We konden het allemaal ontwijken; niet in de trein, niet op drukke plaatsen gaan enz, maar het wordt erger en erger! Op werk verplichte mondkaap, (ontslag nemen daardoor), met vrienden in auto (niet gaan door verplichting monddeksel) en straks hoge boetes! In Polen 100 Euro straf zonder mondbescherming. We hebben vrije meningsuiting en het NOS liegt, daarom plakkaarten met waarheid! Net vriendin gekomen en ze wil per se in de tuin zitten; mensen moeten naar Duitsland gaan, want hier zijn de ziekenhuizen vol, het virus tast je hersenen aan enz. enz. zegt ze. Vergiftiging van het luchtruim door biologische oorlogvoering? https://www.youtube.com/watch?v=6mSn4-szhus

    2. Angst-virus, bang voor liefde; als je in je hart leeft wordt je NIET ziek! Mijn favoriete liedje: The Answer is Love! We kunnen kaartjes schrijven met: liefde is het antwoord, en voor meer informatie over de nepmedia: wanttoknow.nl, dan de kaarten vullen met energie. Geven aan mensen en ophangen in bv supermarkten, of een tijd geven om samen te komen in een park.(ik heb nog heel veel kerstkaarten, elke dag vrede) https://www.youtube.com/watch?v=RrnO_PWqb1w Doe je BEST en God doet de rest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.