Advertentie

Food & Drug Administration (FDA) blijkt corrupt!


Het Obama Transition Team (OTT) was nauwelijks een paar weken aan het werk  of ze kregen hun eerste cover-up al aangereikt, door klokkenluiders binnen een overheidsorganisatie. Het gaat hier om wetenschappers van de FDA, the Food & Drug Administration. Deze overheidsdienst, een enorm lichaam, is verantwoordelijk voor de keuring van alle medicijnen en voedsel dat in de VS op de markt komt, maar

Screw you!
Screw you!

blijkt gewoon corrupt te zijn. De wetenschappers die binnen deze organisatie werken, melden aan het OTT, dat zij onder druk zijn gezet om goedkeurende rapporten af te geven over medicijnen en voedsel, terwijl dit niet de conclusies waren van hun onderzoeken. Wat gaat er nog meer voor fraude aan het licht komen als de wetenschappers van de FDA voluit mogen spreken?

De vraag is, na deze verhalen van de eerste klokkenluiders bij de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenauthoriteit:

‘Wat staat ons nog aan openbaringen uit deze  beerput te wachten?’

Er de afgelopen jaren waren al veel tekenen aan de wand dat deze organisatie niet deugde. Maar nu is het verhaal dan van binnenuit bevestigd. Er ligt overigens een heel duidelijk voorbeeld van deze frauduleuze handelingen in het jaar 2008 en dat is het volgende verhaal.

Negatief goedje voor kinderen in het bijzonder

Er is er veel te doen geweest om de stof  Bisphenol- A, een chemische stof die als toevoeging wordt gebruikt bij de productie van plastics, om het hard te maken. Maar het goedje blijkt bijzonder heftige en negatieve invloed te hebben op de hormoonhuishouding van mensen en natuurlijk weer kinderen in het bijzonder!

Terwijl de FDA, zeg maar de volksgezondheidswaakhond van de Amerikanen, inzicht had in meer dan 100 wetenschappelijke onderzoeken, die bewijzen dat deze chemische stof bijzonder schadelijk is voor mensen, werd de stof gewoon goedgekeurd.

Babyflesjes zonder Bisphenol; het kan dus wel!
Babyflesjes zonder Bisphenol; het kan dus wel!

Het goedje is te vergelijken met het hormoon oestrogeen, dat vooral invloed heeft op de groei van het menselijke lichaam (dus vooral baby’s en kinderen). En dat is nou precies ook de reden dat het in Europa door de EC is verboden.

FDA ontkent de giftigheid niet!

Het probleem is vooral, dat het materiaal in bijna alle plastic producten zit, waarbij het natuurlijk het meest schadelijk is in voedselproducten, zoals lunchboxen en babyflessen. Het bizarre feit is reeds 2 jaar geleden geconstateerd: Opwarmen van voedsel in deze producten heeft ook nog eens, of het nog niet genoeg is, een 30-voudige versterking van het lekken van deze stof in voedsel tot gevolg! ‘Lekker flesje voor baby, doe maar drinken..’

Er zijn aanwijsbare lichamelijke afwijkingen geconstateerd aan vooral de geslachtsdelen van jongetjes, die direct het gevolg zijn van deze chemische rotzooi. En het blijkt dat ruim 93% van alle Amerikanen dit giftige goedje in hun bloed heeft? Maar volgens de FDA zijn de waardes van deze dosis ver onder het ‘gevaarlijke’ niveau.. Let wel, de giftigheid wordt dus niet ontkent.

Vervalst ‘wetenschappelijk onderzoek’ en onderdrukte wetenschappelijk feiten!

De FDA hield gewoon vol dat het geen kwaad kan, want volgens studies bleek óók dat Bisphenol-A geen gevaar vormt. Aldus de FDA… Tja wat kun je daar nou op zeggen, zeker wanneer de FDA haar conclusies baseert op ‘wetenschappelijke’  bewijzen… Kennelijk andere bewijzen dan de 100 rapporten, waar ik hierboven naar verwijs.

Maar weet je wat er nou speelt? Deze studies, waarop de FDA zich beroept, werden gewoon gefinancierd door de leveranciers van dit materiaal, waaronder DOW Chemical, BASF en Bayer. Bedrijven die dus baat hebben bij een niet-afkeuring van deze stof, waar zij commercieel veel aan verdienen. Per jaar wordt zo’n 3000 ton van deze stof in de VS verhandeld door deze chemische bedrijven. De link is gelegd de verdenking is heftig en onmiskenbaar. Nu zijn er dus de bewijzen ook van binnenuit: de FDA blijkt corrupt!

Maar het bizarre van de opstelling van de FDA is hierbij, dat ook uitslagen van andere overheidsonderzoeken worden overruled door de FDA. Denk aan bevestigende -NEGATIEVE- uitkomsten van bijvoorbeeld het National Institute of Health (NIH), waar gedegen wetenschappers werken. Of de nieuwsbrief van het National Toxicology Program (NTP). Hierin werd in de editie van April2008 duidelijk gewezen op de gevaren van Bisphenol A. En aldus werd weer bevestigd dat het goedje keigevaarlijk is. Maar nee hoor: de FDA bleef bij haar beslissing. Verdorie een heel volk wordt vergiftigd en de verantwoordelijken zitten gewoon nog ongestraft op hun plek.

Zelfs de berichten van over de hele wereld, dat deze stof giftig is, kon de FDA niet van haar standpunt brengen, ze hielden gewoon vol. Corrupt of naief? Ik weet het wel!

Maar ook in de VS zelf was er al heel lang weerstand. De FDA vroeg in 2007 aan een ‘onafhankelijke’ adviescommissie om een rapport over deze zaak te maken. Maar het bleek al snel dat een van de leden van deze commissie heel intense banden met de leveranciers van Bisphenol-A had. Uiteindelijk kwam het rapport uit en werd publiekelijk aangeboden. Al snel bleek het meer dan 300 feitelijke fouten te bevatten! En het was zelfs zo erg, dat een wetenschapper van de universiteit diplomatiek uitriep: “Geeft het adviespanel met opzet een foute voorstelling van zaken of hebben de leden werkelijk geen enkel verstand van deze materie?”

Het verschil tussen China en Amerika

En kijk eens naar dit krantenbericht, waarvan er vorige jaar en in 2007 velen verschenen in dezelfde trant, bijv. hier .

Gezondheid in VS van binnenuit ondermijnd..
Gezondheid in VS van binnenuit ondermijnd..

En dat in de tijd van de ophef rondom vergiftigd kinderspeelgoed, waar fabrikant Mattel de klos bleek. Terwijl de hele VS dus op zijn achterste benen stond toen bleek dat dit speelgoed uit China vergiftigde verf bleek te bevatten, was hun land van binnenuit al ondermijnd op dit gebied. Deze cartoon laat dit bittere beeld duidelijk zien.

Obama gaat schoon schip maken

De donkere club aan de andere kant van de oceaan, die achter de schermen van de regering Bush het volk van de VS aan het kleineren is geweest, aan het vergiftigen en aan het vrijheidsbeperken en -ontnemen is geweest, moet op zijn tellen passen. Door mensen het vertrouwen te geven dat verandering wel degelijk aan de orde is, komt er ruimte.

Obama gaat, als de voortekenen niet bedriegen, schoon schip maken. We gaan de komende maanden getuige zijn van veel klokkenluiders, zo is mijn gevoel.

En dan komt die ruimte, ruimte om mensen die al die tijd hebben moeten slikken, die hebben moeten meewerken aan zaken die onjuist zijn, hun woordje te laten doen. Laten we het hopen dat deze mensen van de verschillende overheidsdiensten dan hun stem gaan verheffen. Vooral binnen de FDA is dat absolute noodzaak; anders..

Anders rest de bevolking in de VS werkelijk niets anders meer dan voortaan achter de eerste regel van de onafhankelijkheids- verklaring van de Verenigde Staten: ‘We the People..’ te roepen: “are being poisoned”…

Hier vind je 2 documenten die op dit verhaal betrekking hebben.

Deze: fda approved drugs without federal safety laws (pdf)

en deze: fda_wetenschappers_luiden_corruptie_noodklok (pdf)

12 gedachten over “Food & Drug Administration (FDA) blijkt corrupt!

  1. NOU?? JAN ZOLANG HIJ NAAR DE PIJPJES VAN DEZE BOEFFEN LUISTRD zal het goed blijven gaan zo niet dan gaat hij KENEDY EN MARTIN LUTHER KING achter na dan krijgt ook hij de bullid .

 1. obama gaat gewoon voortdoen met waar amerika goed in is; anderen uitbuiten om hun volk spelen te geven, en iedereen, ook hun volk, gezellig vergiftigen, want daar is veel geld aan te verdienen

  obama, daar heb ik nu geen goed zicht op,
  hoe kom je daar [op die post] trouwens?
  toch niet omdat je hervormingsgezind zijt, komaan zeg
  die kerel is zoals al de rest

 2. Read my lips. Alles wat zich (uberheid Oh eh sorry) overheid is is bij default corrupt!
  Ze er alleen zitten om hun eigen zakken te vullen ten kosten van de burgers die zij onderdrukken met hun wetten en regeltjes

  Ronald

 3. Het grootste probleem in de wereld lijkt de eerlijkheid in combinatie met geld. In feite is het een idiote vergelijking. Behandel je medemens zoals jij behandeld wilt worden. Uiteindelijk komt het daar op neer. Anders zijn we uiteindelijk allemaal de klos in een verrotte maatschappij. Met een volle portemonnee…

 4. maar het is wel zo dat nederland de invoer van het giftiche plastiek niet verbied en het daar laat waar het thuis hoort .want wij weten allemaal dat OLIE GIF IS VOOR DE SAMENLEVING dat blijkt maar weer ook de nederlandse regering zit hier totaan de nek in.in het schandaal en wij ?? pikken dit allemaal maar gewoon .mensen ga eens wat meer voor de pc zitten en minder voor de tv .die tv,s zijn alleen maar voor herhalingen vatbaar en.meer niet zij spiegelen ons door?? de winkeliers maar hele foute dingen voor .die wij ? met z,n allen kopen en we zien nu waarom alles wat je nu vandaag de dag aanpakt is d(oo)aa,dwerkelijk zwaar gif.elke seconde,s naar binnen werken ook de etenswaar fabrieken gooien ons dood met de zwaarste E nummers laat deze fabrieken stoppen met ons te vermoorden !!

  1. Precies wat jij zegt Garriet60!!

   ” Wij weten allemaal dat OLIE GIF IS VOOR DE SAMENLEVING ”
   ” Ook de nederlandse regering zit hier tot de nek aan in ”

   Search WTK Zoek Woord van de Dag: ” Bisphenol A ”

   Quote:

   ” Tinus Smits maakte gisteren ook melding van de bizarre ontwikkeling die ontstaat door babymelk in een plasticfles op te warmen in de magnetron! Hij noemde verschillende gevallen waarbij baby’s een bijzonder heftige reactie lieten zien. Zowel de melk, als de magnetron, als de BPA-stof in de plastic melkfles zijn componenten die een baby stevig ziek kunnen maken!

   Het is wel toevallig dat juist deze BPA (Bisphenol-A) deze tijd in het nieuws staat. Het BPA mag, onder grote maatschappelijke druk, nu niet meer in babymelkflessen gebruikt worden. Dat deze stof vervolgens in veel plastic, ook voedselplastic weer wel mag blijven gebruikt worden, is ongelooflijk.

   Het krankzinnige van deze stof is dat de giftigheid ervan nooit ter discussie stond, maar dat de wetenschappelijke discussie alleen ging en gaat over de dosis waarin deze stof schade zou kunnen berokkenen..!

   Maar is het niet idioot dat een schadelijke stof sowieso toegepast mag worden in plastic eetgerei en babyflesjes? Het legt de verantwoordelijkheid voor de mate waarin de giftige stof in het lichaam komt, bij de gebruiker van bijvoorbeeld deze babyflesjes, terwijl deze gebruiker ervan uitgaat dat alles goed is.. Sterker nog: de jonge ouders weten niet eens dat deze troep in het plastic zit..! ”

   http://www.wanttoknow.nl/overige/autisme-voor-70-veroorzaakt-door-vaccinaties/

 5. Als geen ander ervaar ik de gevolgen van deze genoemde troep.Bij overgangsklachten begon het,het orth.arts ingeschakeld en bodyscan laten uitvoeren…….Heeft mij ook uitdrukkelijk verboden deze giftige stoffen te mijden…soms moeilijk,maar ervaar in mijn lichaam na eens te nuttigen van bepaalde voeding dat het me ziek maakt,”misselijk en raar in hoofd en opgejaagd gevoel”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.