Advertentie

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?


Een van de vele voorbeelden van de strapatzen van de NWO: open en bloot spreken de machthebbers over HUN ‘New World Order’. Op deze wijze hun plannen verbergend, ‘in plain sight’, zoals dat heet. Voor iedereen zichtbaar dus.. Want ‘horen we wat zij zeggen’..? ‘Zien’ wij waar zij naar ‘kijken’..?!

x

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Pas op voor angst.. Of.. Toegang voor LIEFDE?

Als regelmatige bezoeker van deze site, weet je ongetwijfeld de afkorting ‘N.W.O.’ te plaatsen. De ‘New World Order’ zou je kunnen definiëren als het streven van een machtige groep die tracht onze gehele Aarde in haar greep te krijgen en de burgers van deze planeet tot hun slaven te maken. Dat klinkt allemaal heftig, en zeker als je er nog nooit van gehoord hebt, gaan misschien -zeker bij de onderstaande YouTube- de schellen van de ogen vallen. Toch is het niet zo moeilijk te zien waar deze NWO mee bezig is. Hij gaat vooral -in deze tijden- om het ondermijnen van de menselijke kracht en macht.

Deze ondermijning is duidelijk te herkennen, als je tenminste weet waarop te letten, in de daden van deze figuren. We geven je een paar voorbeelden van het zogenaamde ‘dumbing down’.. Dit staat voor ‘dom houden, dommer maken van het menselijke ras, om -zoals gezegd- hen uit hun oorspronkelijke kracht(en) te houden. Wij van WantToKnow, en veel, heel veel wakkeren op deze wereld, zien in de volgende acties en daden van de NWO-lieden, dit streven terug:

 • het volledig in handen hebben van het financiële systeem op Aarde, mensen zijn ‘slaven van dit stelsel’. Dáár waar overvloed is voor iedereen, valt de Aarde ten prooi aan de ‘hebzucht van enkelen’.
 • vaccinaties, bewezen schadelijk voor met name het mentaal/spiritueel menselijk gestel
 • de macht van Big Pharma om mensen volledig afhankelijk/verslavend te maken van medicijnen. (Van de 10 meest winstgevende ondernemingen op Aarde zijn er 6 farmaceutische conglomeraten..!)
 • ontkrachten van voedsel, dat ervoor zorgt dat mensen niet op krachten kúnnen komen. Wat denk je van de ‘oorlog om ons voedsel’ die in volle omvang achter de schermen plaats vindt. Denk aan de Monsanto’s van deze wereld!
 • luchtvervuiling, de volledige focus op het verbranden van koolwaterstoffen in de atmosfeer, waardoor mensen giftige stoffen inademen
 • eathervervuiling door Elektro-Magnetische smog, door elektro-magnetische straling (EMS). Alle apparaten die draadloos werken, zijn in principe storend op het elektro-magnetische veld van mensen zélf. Steeds meer blijkt de verwoestende werking van de EMS.
 • fluorisering van drinkwater. Voorbeelden op onze site genoeg over fluor als puur gif
 • het introduceren van uiterst schadelijke apparatuur, waarvan de schadelijke kanten NIET zijn geneutraliseerd. O.a. magnetron en televisie..!
 • chemtrails.. Een aantal artikelen hier op de site tonen je duidelijk de  invloed van chemische belasting voor de burgerbevolking via deze spray-trails aan..!
 • het niet verbieden van kwik in voedsel, vaccinaties en tandheelkunde
 • het tegen elkaar opzetten van groepen mensen, door het uitvoeren van valse-vlag-operaties’, zoals we 9/11 kennen, en vele vele andere voorbeelden. Deze leiden tot:
 • niet te vergeten het voeren van misdadige oorlogen, via een oorlogsmachine die zijn weerga niet kent. Er zijn alleen al in Irak, bijna 1,5 MILJOEN mensen omgekomen als gevolg van de misdadige oorlog tegen dit land. (Klik eens op de teller op de homepage van WantToKnow, je zult versteld staan wat er op dit gebied wordt verzwegen!)
 • enzovoort, enzovoort!

Dumbing Down..
Dit ‘dumbing down’ gaat dus uit van een ‘ontkrachting’; het weghouden van oorspronkelijk-menselijke, vooral mentaal-spirituele kracht uit het bereik van de gehele mensheid. Doel is de vanzelfsprekende overheersing, die uit deze ‘ontkrachting’ voortkomt. Een ‘prooi’ die immers vermoeid is, geen kracht heeft om te vechten, is immers een ‘gemakkelijke prooi’..! Gevangenneming en ontfutselen van de vrijheid van het individu is het gevolg. En waar een prooi is, is een jager met bedoelingen..! De mensonterende daden van deze NWO zijn monstrueus te noemen, maar wegen niet op tegen de menselijke kernkracht, die deze ‘krachten achter de schermen’ juist willen ÓNTKRACHTEN.. En de meest intense kernkracht die mensen hebben..? Het vermogen van mensen om Liefde te ZIJN..!

The power of Love: the Heart of Oneness

De oplossing voor deze ‘ontzichtbare vrijheidsberoving’.
Dát deze NWO heftig werkzaam is ‘achter de schermen’, doet er feitelijk niet meer toe. FEIT is dat we met z’n allen inmiddels in een zeer turbulente overgangsperiode zitten, en dus OOK de NWO. Want energetisch is onze planeet zoals gezegd, door een kosmische, hoogfrequente zone aan het reizen, met inderdaad 2012 als het hoogtepunt van deze transformatie. En niemand of iets ontkomt op Aarde aan deze kwantumsprong.

We zijn zoals dat heet aan het ‘ascenderen’ en maken een sprong naar een hogere frequentie, van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie. Deze transitie is geen momentopname maar reeds in volle gang..! Feitelijk is deze ‘ascentie’ niets anders dan ‘zingen op een hoger octaaf’.. Probeer het maar eens. Met Do,Re,Mi enzovoort. Tot je bij de hoge ‘Do’ aankomt, waar plotseling een ‘poort’ opduikt.. De poort naar een nieuw octaaf..!! Gewoon dóórzingen dus..!

De reikwijdte van de NWO op ons ‘wel en vooral wee’, zal sterk gaan verminderen, omdat alleen al de invloed van deze hogere frequenties, op de lágere frequenties waarop deze NWO-lieden vooral werkzaam zijn, ervoor zal zorgen dat deze NWO-lieden gewoon NIET meer resoneren met de hogere Liefdesfrequenties van onze moeder Aarde.

Het is dan ook niet meer nodig te gaan ‘vechten’ tegen de NWO, want het enige wat jij hoeft te doen is jeZELF  BEWUST te bekrachtigen, en vooral jezelf niet meer wég laten zetten als onbelangrijk. Vooral zorgen voor een gezonde levensstijl dus.. Je lichaam bekrachtigen; goede voeding, gezonde lucht, zo weinig mogelijk Elektro-magnetische storing, GEEN of minimale vaccinaties enz. enz.

Ga ervan uit, dat de lieden van de NWO UITERST intelligent zijn, precies weten waar ze mee bezig zijn, maar zich dus NIET kunnen verweren tegen…. Juist: KRACHTIGE LIEFDE en/of LIEFDEVOLLE DADEN. Dus zorg daarom dat ook jij (verder gaat met) ALLE vormen van liefde gaat praktiseren, vooral de liefde voor jeZelf! Want juist uit die zelfliefde komt de essentiële bekrachtiging voort..!

De spirituele kant van de zaak
Feitelijk is er namelijk niet één oplossing voor het NWO-probleem en het daaruit voortvloeiende lijden in de 3e dimensie, want die oplossing ligt niet in materiële zaken, deze is ‘persoonlijk spiritueel’.. Het gaat er daarbij om wat jij ZIET, wat je WAARNEEMT, wat je ERVAART. Kortom datgene wat voor JOU WAAR IS..
Probeer daarom vanuit jouw waarheid, jouw kern, jezelf te verlichten, door met de mensen om je heen te doorvoelen hoe deze 3e dimensie-‘realiteit’ is geconstrueerd, hoe deze materiële wereld feitelijk geen ‘gevoel’ heeft en niet-bewust is. En dát waar het feitelijk ‘om gaat’, de immateriële LIEFDE is de je voelt en kunt en wilt delen met je medemens..!

George H. W. Bush was één van de meest opvallende NWO-strijders.. Vergeefs, als wij onze macht bekrachtigen..!

Het gaat daarbij vooral om je focus, om datgene waar vandaan je letterlijk en figuurlijk naar kijkt.. Jij bent daarbij niet het eind van de lichtbundel, die een object verlicht.. Jij bent DE BRON van die lichtbundel..!! Als je dát beseft, snap je ook dat deze NWO-ers niets anders en liever deden dan jouw ‘lichtbundel’ ontvoeren.. Want zolang jij maar gelooft in datgene waar je naar kijkt, VERGEET je de kracht van je EIGEN BRON. Een bron, die zoals gezegd, die lichtbundel creëert.

Probeer dus niets geforceerd te ‘dwingen’ en ga niet ‘knijpen’, met andere woorden. Maar probeer zaken vanuit diezelfde focus voor elkaar te krijgen, maar nu bewust sturend. Ga daarbij niet zeggen wat je NIET WIL, maar draai het om, probeer dátgene om je heen te scheppen wat je WEL wilt. Gezondheid, compassie, liefdevolle relaties met de mensen om je heen, enz. Dan zul je zien dat deze NWO-zaken, waar onze wereld mee is volgepropt, niet meer beklijven op jou..! Jij verandert van binnen, de wereld verandert ‘daar buiten’..!

Het grote collectieve veld van negativiteit is krachtig en het is feitelijk zinloos DIT te gaan bevechten; blijf daarom bij jezelf, dáár ligt het antwoord zoals gezegd. Het is eenvoudiger om jeZELF te bekrachtigen en je eigen veld te versterken, verander de wereld dus door JEZELF van binnen te veranderen. Zo simpel is het feitelijk. En als we op een mooie dag zullen zien dat deze NWO volledig ‘uitgespeeld’ is, dan is dat omdat JIJ je eigen, innerlijke kracht naar buiten hebt gemanifesteerd. Sámen met al die andere mensen die hetzelfde, op hun eigen wijze hebben gedaan.

Het is echter heel belangrijk dat, hoe gek het misschien ook klinkt, je deze woorden niet voor ‘waar’ aanneemt..! Want het gaat om het bouwen van je EIGEN, krachtige zelfbeeld en het vinden van je eigen waarheid. Geloof niet alles wat je leest en zeker DIT niet, omdat jouw waarheid alleen door jou ZELF kan worden opgeschreven, van binnen UIT. Luister naar je eigen ‘geweten’ en JIJ zult VRIJ zijn. Of zoals Ghandi het zei: “Wees zélf de verandering die je wilt zien in de wereld!”

We laten je graag deze 3-delige serie zien over de NWO, achtergronden en werkwijze. De titel is echter niet helemaal ónze titel; er hoeft niet gevochten te worden om iets te bereiken..! Maar dat staat hierboven allemaal beschreven.. Plezier met deze informatie!x

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.