Advertentie

‘Total Art’, of het bewustmaken van essentie..!


x

x

‘Total Art’, of het bewustmaken van essentie..!

2017 © Sw Anand Coen | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Zoals Ronald Bernard (ex-financieel topmanager van de globale elite) onlangs in een interview vertelde ligt de werkelijke macht op deze aarde bij 8500 superrijke mensen.  Deze elitetop haat de normale burger en wil ze het liefst nog verder verslaven.  In de lezingen van Professor Rainer Mausfeld, die inmiddels in Duitsland volle zalen trekt komt dezelfde informatie naar buiten (HIER).

Deze Rainer Mausfeld is hoogleraar aan de universiteit in Kiel, Duitsland met als vakgebied, Psychologie: ‘Wahrnehmung und Kognitionsforschung’.  Geinspireerd door zijn studies heb ik een artikel over de globale elite geschreven. Gezien de bijbehorende plaatjes hebben we met de redactie van WantToKnow besloten om het artikel in een PDF te vatten. Die pdf kun je hieronder downloaden.

Het zwaartepunt van het artikel, behelst, dat deze elite hun macht en rijkdom hebben genomen door zeer gerichte psychologische manipulatie van onze essentiële waarden (oer- of zielebehoeftes) van de mens. Het idee dat onze leiders, onze autoriteiten, onze top managers, onze top journalisten en programmamakers, onze  leraren en docenten het beste met ons voorhebben is een absolute illusie.  Vrijwel al deze topmensen zijn in dienst van de superrijke machtelite, dienen hun agenda en verdienen hiermee een goed-belegde boterham.

Een bewustwording van en een beweging vóór onze essentiële waarden, onze aangeboren zielebehoeften moet uit het volk komen.  Als we ons opnieuw bewust worden van onze kracht, onze creativiteit, onze onderlinge verbondenheid en onze levensondersteunende  intenties, dan kan niemand ons verslaven.

Een weg om al deze essentiële waarden opnieuw bewust te maken noem ik ‘Total Art’.  De eerste impulsen voor deze kunstrichting kreeg ik in 1982 in Poona, India tijdens mijn meditaties. In plaats van dat mijn hoofd leeg en kalm werd kwamen er stromen van visioenen en beelden, hoe via belevingskunst bewustwording van de innerlijke wereld voor een groter publiek mogelijk is.

Toen ik Osho vertelde hoe ik zo’n kunstvorm voor me zag, gaf hij mij hiervoor zijn zegen, wat zoveel wil zeggen als: “Ga ervoor”. Inmiddels is dit plan zo gegroeid en gerijpt, dat het kan worden omgezet met de juiste mensen.

Met een lentegroet uit Frankrijk,

Sw Anand Coen

Voor het lezen van de PDf,
klik je op deze afbeelding hieronder

x

10 gedachten over “‘Total Art’, of het bewustmaken van essentie..!

  1. Tineke, visionen en vizies omzetten kost veel tijd. Je weet toch hoe de verhouding is, 1% inspiratie en 99% transparatie.

 1. Sw Anand Coen,

  Ik weet niet of dit waar is wat je schrijft natuurlijk, ik ben het tijssip van visioenen, of fantasie illusies lang geleden gepasseerd, zie ook niets in de herhaling van gedachten of gevoeles, de evolutie staat nooit stil, gelukkig !

  Om uit deze Matrix te komen, zo als jullie dit noemen, zie ik maar één mogelijkheid !
  UITBREKEN UIT HET STRAMIEN VAN CONSUMENT EN MAKER !
  dat is de waarlijke bevrijding van de mens !

  En maak U klaar voor de komende kleine ?, ijstijd, hij komt met zekerheid, met heel veel problemen, droogte hongersnood en de daarbij behorende volks opstanden, dit heeft de toen geldende wereld 1200 voor Christus, rond de middelandse ze, doen onder gaan.
  Groet Jenne

  1. Ik weet ook niet of dat waar is wat je schrijft natuurlijk, Jenne 😉 …maar ik vind het artikel een ijzersterke ‘fantasie’, een mooie plan van aanpak om te herkennen dat alleen een gezonde geest=mens een kans maakt om het systeem te breken oftewel de rug toe te keren.

  2. mc, zo als gewoonlijk gaan jullie voorbij aan mijn waarheids bevinding,
   de realiteit van dit denken de oplossing, is het je vrijmaken, van deze consumptie, en maak maatschappij, de rest is futile, en absoluut niet er toe doende, maar goed ik sta vaak alleen met mijn denken, ik heb wel veel beter esotherish schilderwerk gezien, heb zelf enkele mooie schilderijen, over dit denken, maar goed laat het wel uit mijn hoofd om mensen te oordelen, op zich is het erg mooi wat hij hier doet.
   Jenne

  3. Ik vind het niks voor z’n oud wijf als ikke, veel te schreeuwerig. Het doet me ook denken aan ‘geestverruimende’ middelen kunst.
   Laten de jonkies zich onder hersenspoeling (ja, sorry hoor) van ziener Coentje maar fijn afreageren, die komt zichzelf wel tegen over een x aantal jaren. Exit dikke tietenwerk, oeps, de wereld is groter dan tieten 😛

   Men zegt dat Osho eenmaal terug in Poona … Ach dat zou Coen zelf ook kunnen weten. Succes ermee knul.

  4. Jenne 2.2 Het dwangmatig consumeren is het gevolg, is het symtoom van een mens die zijn essentiele waarden, het contact met zijn natuurlijk behoeftes heeft verloren. Deze mens is steeds op zoek naar compensatie voor zijn niet-geleefde behoeftes. Zodra een mens zich weer van zijn essentiele behoeftes bewust wordt en deze gaat leven en beleven is zijn drive om steeds meer te consumeren weg.

   Om deze essentiele behoeftes op een speelse manier weer in herinnering te brengen bij een groter publiek is het doel van de ervaringsvelden, die zullen worden gebouwd in een Total Art Park. De ontwerpen en schetsen in mijn artikel zijn geen esoterische schilderwerken. Het zijn designs, ideeen hoe zo’n ervaringsveld eruit zou kunnen zien. Jenne, je kunt geen eieren met tomaten vergelijken, het zijn totaal verschillende dingen.

   Het Total Art Park is een soort pretpark voor je innerlijk. De normale pretparken zijn op het onderhouden van de massas gericht. Let vooral op de betekenis van het woord: onder-houden. Het volk moet onder gehouden worden en mag niets ervaren van zijn innerlijk, van zijn ware behoeftes en gaat daarom consumeren.

  5. “Questions” https://www.youtube.com/watch?v=dY7yDRU4xd4

   ‘In a dream it would seem
   I went to those who close the open door
   Turning the key, I sat and spoke to those inside of me

   They answered my questions with questions
   And pointed me into the night
   Where the moon was a star-painted dancer
   And the world was just a spectrum of light

   They reached to my center of reason
   And pulled on the touchstone that’s there
   The shock of that light had me reeling
   And I fell into the depths of despair

   They answered my questions with questions
   And set me to stand on the brink
   Where the sun and the moon were as brothers
   And all that was left was to think

   They answered my questions with questions
   And pointed me into the night
   The power that bore me had left me alone
   To figure out which way was right…’

  6. Koekje 2.3 Jezelf tegenkomen is het hele doel van de reis en maak je geen zorgen over de jongeren, die zijn al tot aan hun oren vol gehersenspoelt en geprogrameert, daar hebben ze mij niet voor nodig.

 2. Sw Anand Coen, moeilijk onderwerp met veel haken en ogen, waar je ook veel energie voor nodig hebt, en het geloof in je ondernemen, ik wens je succes, Groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.