Advertentie

28.000+ handtekeningen: Schippers aftreden..!


x

Hoe duidelijk moet het signaal worden?
x
en:
x

‘Hoe dik is het bord voor het hoofd’..?

x

Al 28.000 handtekeningen roepen:

x

 ‘Schippers aftreden’..!

2013 ©  WantToKnow.nl

x

Het lijkt het topje van de ijsberg.. Bijna 16.000 mensen die op dit moment de petitie hebben getekend, waarin Edith Schippers wordt opgeroepen af te treden als minister van VWS. En nog steeds komen er 20 to 30 mensen per uur bij, die deze petitie tekenen. En die dat niet doen om partij-politieke redenen.. En het lijkt erop dat de diepe verontwaardiging van vele Nederlanders, over de – op zijn zachts gezegd- ongenuanceerde uitspraken van deze mevrouw de minister, veel mensen voor het eerst ertoe heeft doen besluiten een dergelijke petitie te tekenen..

Actuele stand:
7 januari: 16.500
8 januari: 17.500

9 januari: 18.500
11 januari: 19.500
12 maart: 27.000
17 december 28.500

En Schippers zelf? Tja, vooralsnog lijkt het erop dat ze er het zwijgen toe doet.. Evenals Cees Renkens, de man die feitelijk aanleiding is voor de beschadiging op deze manier van Schippers? Want hij was het die het filmpje met de toespraak van Schippers op het internet zette. Dáár waar het filmpje duidelijk bedoeld was voor ‘gebruik in huiselijke kring’..! Daar besloot de oud-voorzitter van de anti-kwakbeweging in Nederland, het filmpje spontaan op internet te zetten. Als een soort ‘lekker-puh’-daad naar al die mensen die vóór complementaire geneeskunde zijn.  Als een soort: “Kijk eens hoe Schippers op ‘onze’ hand is!” 

Voor een ruimere kijk op gezondheidszorg. Mensen die het zat zijn, om als nummer te worden behandeld in het ‘reguliere kanaal’, waar ook Cees Renkens deel van uitmaakt. Mensen die het woord ‘complementair’ begrijpen. Een ‘aanvullende’ gezondheidszorg, om aan te vullen wat de ‘reguliere gezondheidszorg’ laat liggen, in steeds ernstiger mate..! Persoonlijk contact bijvoorbeeld, zoals gezegd: niet meer behandeld worden als nummer.. Want willen Schippers en Renkens zeggen dat de huidige medische wetenschap ALLE KENNIS in pacht heeft..

Of willen zeg  zeggen dat wanneer het niet ‘bewezen is’, het niet werkt en ‘dus’ van de markt dient te verdwijnen.. Zijn al die homeopathische huisartsen in Nederland dan geschift? Doen die maar wat? Of kan het zijn dat de ‘medische wetenschap’ waar Renkens en Schippers het over hebben, volledig vast is gelopen, het feitelijk ook niet meer weet? En dat er op dusdanige wijze wordt gemanipuleerd, vervalst en bedrogen, dat mensen het zat zijn. Dat bewijzen door farmaceuten aan de lopende band worden verzonnen? Er is hier op de site genoeg te vinden, om deze beweringen grondig te staven. Wil je een overzicht? Kijk dan eens naar de heftige lijst onderaan dit artikel!
En wat te denken van de ene miljardenboete ná de andere..? Wat doen we met die kant van de oplichtersbende..? Gewoon maar doorslikken, of mogen we deze fraude als het topje van de ijsberg beschouwen en de nodige voorzichtigheid en gereserveerdheid in acht nemen. Ons ‘uit wanhoop’ tot complementaire zorg wenden…??!

Edith Schippers screenshots

x

Een aantal uitspraken van Schippers over de complementaire zorg in Nederland, nog steevast betiteld als ‘alternatief’, zijn wat de ondertekenaars van de petitie betreft, in één woord schandalig te noemen. Heb je ons speciale artikel erover nog niet gelezen, dan kun je dat alsnog doen; je vindt dat artikel HIER. Voor de goede orde plaatsen we hier het transcript van deze toespraak, nogmaals: waarvan het kennelijk niet de bedoeling was, dat deze naar buiten kwam, om je te laten zien, wáár Schippers zich te buiten gaat aan subjectieve en denigrerende uitspraken, bijvoorbeeld expliciet over apothekers en impliciet over huisartsen (die bijvoorbeeld homeopathie toepassen). Hoe schandalig kan een minister zich gedragen, kennelijk in de veronderstelling dat ze voor ‘eigen parochie’ spreekt..  Hier is het transcript, Wij hebben de specifieke zinnen roodbruin gekleurd.


Videoboodschap van de m
inister van VWS, Edith Schippers, op 10 oktober 2011.
Gericht
aan de bezoekers van het symposium van de Nederlandse Vereniging tegen de kwakzalverij:

x

“Helaas is het me niet gelukt persoonlijk aanwezig te zijn om u toe te spreken.  Dus wens ik u, de vereniging tegen kwakzalverij, een goed symposium toe via het beeldscherm…  Een symposium dat is gewijd aan ‘modeziekten’; een onderwerp dat de scheidende voorzitter, de heer Cees Renkens, ná aan het hart ligt. ‘Modeziekten’ staan immers centraal in zijn proefschrift: ‘Dwaalwegen in de geneeskunde’.. Vandaag neemt u afscheid van een bevlogen bestuurder.  Een arts zonder wie de vereniging, net zoals zovele modeziekten, ook in de vergetelheid zou zijn geraakt.

De strijd tegen kwakzalverij wordt in Nederland serieus genomen. De vereniging tegen de kwakzalverij is de grootste ter wereld. Misschien omdat Nederlanders bekend staan als ‘nuchtere mensen’, die niet makkelijk achter wonderdokters en gebedsgenezers aanlopen. Die niets moeten hebben van meester Kackadoris.

Het uitgangspunt van de Nederlandse gezondheidszorg, is dat bewezen resultaten en aantoonbare werkzaamheid , de basis moeten zijn van medisch handelen.

Maar ik weet ook dat patiënten zich soms ook uit vertwijfeling tot alternatieve behandelaars wenden. Onder het motto: ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’. Elke patient heeft er recht op, dat de behandeling veilig en goed is; zorg die werkt. Dát is de taak van de reguliere arts. Maar het blijft wel de keuzevrijheid van de patiënt.

‘Evidence based’,  dat zou m.i. de basis moeten zijn. Niet alleen voor medici, maar ook voor apothekers.  Het valt met op dat nagenoeg ELKE apotheek in Nederland, zoveel homeopathische producten in de schappen heeft staan.

Ik stoor me eraan, dat je bij het afsluiten van een aanvullende ziektekostenverzekering, vaak niet eens kán kiezen voor een pakket, zónder vergoeding van alternatieve geneeswijzen.

Het is aan ons allemaal om de aantrekkelijkheid van alternatieve geneeswijzen te relativeren, met de kracht van argumenten.

Ik wens de vereniging veel succes bij haar strijd tegen zinloze behandelingen en nutteloze middeltjes. Het is goed dat een organisatie als de uwe, ons scherp houdt over de stand van de wetenschap en de praktijk van de alternatieve zorgverlening in ons land, die de grenzen van het onschuldige overschrijdt. (..)”

* * *

Mocht je het allemaal niet kúnnen geloven, Edith Schippers heeft het écht toch allemaal zo uitgesproken..
X

x

Tot slot:
Het wachten is nu op nieuwsrubrieken op radio of Tv, die aan deze uiterst ongepaste videoboodschap nu eens effectief aandacht gaan besteden. Zódanig dat samen mét die 16.000 mensen, -zoals gezegd het topje van de protest-ijsberg- ook veel andere Nederlanders op de hoogte worden gesteld van de uiterst gekleurde wijze (om het netjes te zeggen) waarop Schippers een hele beroepsgroep EN de gehele niet-reguliere gezondheidszorg op onbenullige wijze te kakken zet..!


Nog niet getekend,

maar wil jij nog wél tekenen?

Klik dan op deze button en je bent meteen aangeland op de petitie-site: petitie button nl

* * *

202 gedachten over “28.000+ handtekeningen: Schippers aftreden..!

 1. Placebo-effect nog groter dan gedacht

  Het placebo-effect blijkt nog sterker dan tot nu toe werd gedacht. De werking van pillen tegen migraine blijkt voor de helft gebaseerd op de verbeelding.

  http://www.nu.nl/gezondheid/3672445/placebo-effect-nog-groter-dan-gedacht.html

  Dus gewone reguliere medicijnen werken eigenlijk ook veel minder dan dat er beweert wordt. En dan wetende dat ook nog eens bij veel onderzoeken die gedaan worden waarbij het medicijn vergeleken wordt met placebo’s het eigenlijk helemaal niet om neutrale placebo’s blijkt te gaan. Er wordt maar al te vaak vals gespeeld om zo de resultaten positief te beïnvloeden.

  1. Ken nog wel meer mensen die wel eens mogen gelijmd worden, zo komen altijd zo gebroken over…

   @ Ger

   Klopt ik heb van die heerlijke metroperlol pilletjes tegen hoge bloeddruk, hoe meer ik slik in mg des te hoger de bloeddruk wordt.
   M.a.w. het is puur placebo geblazen want het werkt voor geen meter, wel hun portomonnee waarmee ze het aantal mg om hoog mee willen schroeven.
   Krijg ik van elders een lagere dosis toegestopt dan werkt het middel ineens weer wel, waardoor we een prachtige en te lage bloeddruk mogen ervaren. Rara hoe kan dat nou? Er wordt gewoon veelvoudig aan geknoeid!

 2. Liberale minister? Vrijheid? Vote for free enterprice? Staat ze onder het juk van de farmaceutische industrie? Blijf af van onze vrije keuze van zorg, en medicatie!

  1. Ger, ik sta al te trappelen en rondjes aan het warm lopen om een 20.000 krabbel te geven. Ik moet nog even idd me adem inhouden…

  2. Te laat Paul, 20.006 nu 😉
   Wil wel ff vermelden dat ik precies nr 18500 was

  3. Heb em in gevuld, zit enkel nog te wachten op een bevestigings mail zoals gewoonlijk. Deze gaat 30x door de hele wereld voordat ie eindelijk eens aankomt… Echt NSA werk.

  4. Mooi sta er nu wel tussen voor de klojos die het weer niet geleuven willen… Was precies 20.001 😉

  5. Paul 4.7 Bennebroek
   Writer
   27 minuten geleden
   anoniem
   28 minuten geleden
   edith temmink amsterdam
   37 minuten geleden
   anoniem
   41 minuten geleden
   Marjan Liemburg Doornspijk
   41 minuten geleden
   Trix de Wit Fokkens Veendam
   ongeveer 1 uur geleden
   Remi Schotman Tilburg
   Jurist
   ongeveer 1 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 1 uur geleden
   Hanny van Raamsdonk Alphen a. d . Rijn
   ongeveer 1 uur geleden
   Corry Kappert Kraggenburg
   ongeveer 1 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 1 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 1 uur geleden
   Ben de Belazerde Berlijn
   Weggepest bij een groot waterleiding bedrijf na 43 dienstjaren
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   Klaasje Schepers Zwolle
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   M. ter Heegde Amerongen
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   Tonny Visser Amsterdam
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   l kroonbergs amsterdam
   ongeveer 2 uur geleden
   Ans Meeuwissen Maastricht
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 2 uur geleden
   gerrie flierman bathmen
   verplaagkundige reflexzone specialiste
   ongeveer 2 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   Rob Schalker Eindhoven
   ongeveer 3 uur geleden
   Kees van Bree Diever
   ongeveer 3 uur geleden
   lianka van beek heerhugowaard
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   wim flierman bathmen
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   Carly Smit Best
   ongeveer 3 uur geleden
   Ina Wiering lelystad
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   henk van dijk ‘s-Hertogenbosch
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   Petra Rabouw Zuis-Holland
   ongeveer 3 uur geleden
   Elly Visschedijk Oldenzaal
   verpleegkundige, orthomoleculair voeding en suppletie deskundige
   ongeveer 3 uur geleden
   Reina Koelewijn Hoogland
   Triggerpointcoach
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   ongeveer 3 uur geleden
   M. Stijns Pijnacker
   ongeveer 3 uur geleden
   anoniem
   Blader door alle 20.009 ondertekeningen

  6. Lol weer iets anders 20.009
   Ah zie het ook met oa:

   Mosa 3.5 Bennebroek- 20.015 ondertekeningen
   37 minuten geleden anoniem
   ongeveer 1 uur geleden anoniem
   ongeveer 1 uur geleden anoniem
   ongeveer 1 uur geleden Paul 4.7 Bennebroek en ik zou dan volgens jou 20.009 moeten zijn

   Er zitten 4 tussen mij en Mosa, maar het zouden er dus 6 moeten zijn. dusz gehele ondertekening counter klopt geen donder van, hahaha.

   Ik bedoel maar weer, another conspiracy !

  7. Paul,
   Zag je reactie.
   Maar dit is geen conspirancy hoor.
   Heb getekend nog geen twee weken geleden toen de teller op 7000+ stond.
   Ben vanaf toen iedere keer gaan kijken naar de aanwas…
   Een paar stemmen in between kan gebeuren.
   Omdat het redelijk razend har(d)(t) gaat.
   Toen Coz zijn registratie deed was jij al 27 minuten in stemming.
   Lange tijd voor een stemverschil van 2 toch?
   Fijn dat je gestemd hebt!

  8. Hoi Paul (53.10) en nu weet ik dan gelijk ook wie Mosa is. :smile:.
   Je boft maar met zo’n lieve schat! 🙂 ♥

 3. http://www.centrumintegralepsychiatrie.nl/Pages/actueel.php?q=33&desc=Onderzoek%20naar%20effect%20alternatieve%20therapie%EBn%20in%20Psychiatrie.De%20Vereniging%20

  Ik hoop dat bovenstaande link werkt. Hier kunnen jullie lezen dat de VtdK zelfs “promoties” dwarszit van artsen zoals Rogier Hoenders, die al jaren bezig zijn met de integratie van de “alternatieven” in de “reguliere” geneeskunde!
  Vooral de laatste zin in dit artikel zegt alles over de VdtK.

 4. Door bijwerkingen van medicijnen overlijden elk jaar in Nederland zeker 3500 mensen. In de helft van de gevallen is dat te voorkomen.
  Volgens het Nederlandse bijwerkingencentrum Lareb sterven 2000 mensen elk jaar thuis door de bijwerking van een medicijn. Daarnaast overlijden nog eens 1500 tot 2000 patiënten aan de gevolgen van bijwerkingen van medicijnen die ze in het ziekenhuis krijgen toegediend.

  Volgens de Leidse hoogleraar F. Rosendaal worden ook medicijnen voorgeschreven waarvan de veiligheid niet is bewezen is.

  Veel medicijnen zijn onbewezen effectief en veilig op lange termijn. Toch slikken miljoenen mensen ze.

  De farmaceutische industrie heeft terecht een reputatie van meedogenloos winstbejag. De vraag is of ook anderen blaam treft.

  Bij deze schandalen blijft de rol van overheden en artsen sterk onderbelicht. Overheden zijn verantwoordelijk voor toelating van medicijnen en artsen voor voorschrijven. Daarmee is veel mis en wij leren er niet van. Hoe komt het dat mensen onvoldoende worden beschermd tegen dodelijke marketingpraktijken? Het antwoord luidt dat al deze affaires zijn terug te voeren op de toelating van geneesmiddelen zonder bewijs van veiligheid en effectiviteit op lange termijn en dat artsen zich dat te weinig realiseren.

  In 2011 kwamen de meeste sterfgevallen – en de meeste fraude – voor rekening van de geneesmiddelenindustrie.
  enz

  1. Is niet alleen de Pharmachemie die je moet aanwijzen, maar ook de Specialist, de Huisarts en vooral de Reguliere Kwakzalver doe niet beter schijn te weten en slecht geinformeerd zijn. Meestal is bij dit soort mensen een miscommunicatie en verdere discussie is uitgesloten. Iedereen krijgt exact het zelfde pilletje en is de dupe door de bij werkingen. Zelf ben ik dialyse patient en ik merk dat iedereen om me heen geel wordt, binnen 3 maanden slecht ter been wordt, na 6 maanden in een rol stoel voorbij komt rollen. En zich het lazerus leeg loopt door middel van diaree en braken door vaccins die gewoon tijdens behandelingen worden toegepast. Ben 1 van de weinige die vooruit gaat omdat ik na veel leeswerk het een en ander aan medicijnen heb weg kunnen laten voor gezondere toevoegingen. Artsen maken bergen met fouten die wel een FLINK aan de tand mogen gevoeld worden. Ze verdienen er zeer makkelijk aan jou zuur betaalde zorgverzekering premies. Je bent een melk koe zodra je gevangen komt te zitten in zo’n systeem. Ik zelf kost al gauw dik 125.000,= op jaar basis terwijl me nieren het nog steeds doen.

 5. Mexicaanse prik? Geld binnen daarna stilte
  Griepprik?, artsen doen lekker mee….geld in het laatje.
  En dan de lading medicijnen die velen hebben, voor elk medicijn een ander medicijn voor de bijwerking, hoezo worden we vergiftigd?
  Dure medicijnen?… Sommige artsen hebben een goedkoop alternatief. Maar ja dat past niet in het plaatje. Het moet veel geld kosten. Wie is de lachende derde?
  Homeopathie. Het mag er niet meer op staan in de winkels. Te gek voor woorden.We mogen toch zelf een keuze maken?

 6. schippers moet aftreden voordat ze de hele gezondheidszorg naar de knoppen heeft geholpen. ze is niet objectief , belangenverstrengeling is een goede reden om op te stappen. de VVD heeft al veel te veel kapot gemaakt op dit gebied!

 7. hoi.
  het is wel duidelijk.
  de bic pharma is de pooier.
  en schippers het hoertje.
  die mag straks met haar benen wijd open voor haar pooier gaan werken.
  stoom een aantal mensen klaar uit het alternatieve die op politiek gebied iets kunnen betekenen.
  wel los van Europa.
  want de pooier heeft daar ook duizenden hoertjes rondlopen.

 8. Als mevrouw de minister eens kijkt naar ” de werkzaamheid ” van bv chemotherapie dan zou zij misschien tot inzicht kunnen komen wat deze wetenschappelijk bewezen gifbelt in het menselijk lichaam voor effect heeft.
  Dan moet ik erkennen dat zij gelijk heeft inderdaad het is wetenschappelijk bewezen dat deze behandeling in 80 % van gevallen tot de dood leidt .Dank u wel wetenschap voor uw kortzichtigheid en het monddood maken van andersdenkende .

 9. Ze heeft zo goed haar best gedaan dat ze mee mag doen bij de bilderberg conferentie. Ze heeft haar toegansbewijs dubbel en dwars verdiend……..ten koste van echte geneeskunde en gezondheid.

 10. Vandaag , 20 augustus 2014 de mail ontvangen met het filmpje waarop
  minister Schipper haar redevoering houdt.
  Ik voelde direct een enorme irritatie bij mij opkomen!Zelf werkzaam geweest als verpleegkundige in de reguliere zorg , ben ik zo ontzettend blij daarna de alternatieve geneeskunde gevonden te hebben waar ik al op zoveel momenten baat bij gehad heb.Natuurlijk is het heel belangrijk scherp te blijven naar de kwaliteit die geboden wordt, want er zijn ongetwijfeld therapeuten ,die zichzelf hoger inschatten dan zij in werkelijkheid zijn.
  Daarom ben ik ook een voorstandster dat alleen therapeuten die aangesloten zijn bij een beroepsvereniging, m.a.w. een kwaliteit garantie,hun beroep mogen uitoefenen. Wel zou een hogere vergoeding naar de patiënt uitgekeerd mogen worden, het heeft mij tot nu toe veel geld gekost, tegelijkertijd beseffende dat ik de kosten voor de zorgverzekering in het verleden,nu en in de toekomst laag houd door naast de reguliere- te kiezen voor de alternatieve geneeskunde.
  Hoe minder gif ik in mijn lichaam krijg , hoe beter mijn lichaam zal blijven functioneren.
  Reguliere geneeskunde en alternatieve geneeskunde kunnen elkaar zo
  prachtig aanvullen!
  Een uitdaging voor deze minister om daar mee aan de slag te gaan.

 11. Jesus wat een muts zeg!! Zeker omgekocht of in opdracht van de farmaceutische industrie…dat zij er niet in geloofd….alle medicijnen van tegenwoordig stammen allemaal af van de plantjes en de bloemmetjes….wat ze nu homeopathie(natuurlijk) noemen…de enige reden waarom ze synthetisch medicijnen na maken is omdat het goedkoper is en je het in grotere aantallen kan fabriceren…wat in de meeste gevallen wel de symptomen weghaald maar niet de oorzaak aanpakt…en niet te vergeten enorme bijwerkingen met zich meebrengt…maar ook daar zijn dan wel weer middeltjes voor belachelijk dat ze de homeopathie willen verbieden…als het niet werkt hoeven ze toch niet bang te zijn?wie zijn hier nou de kwakzalvers….bah

 12. Ik vind het heel erg dat ik moet lezen dat kruiden en natuurlijkie middelen worden verboden bij wet!
  informatie en waarschuwingen prima maar mag ik zelf bepalen wat ik in MIJN lijf stop?
  ik snap ook wel dat er dan te weinig word verdiend door de farmacie..die toch al belachelijk duur is..
  en hoe zit het dan met roken en alcohol?
  wanneer mag dat niet meer is toch ook bewezen schadelijk!! nee dat kost de belasting teveel..pfff
  breakthesystem!

 13. Laat ze naar de reguliere zorg kijken die zoveel fouten maken en die eens behoorlijk straffen zodat ze hun werk niet meer mogen uitvoeren dat zijn de kwakzalvers maar dan wordt er niet gestraft.
  p ze de ogen dicht dan mogen ze mandarijnen netjes gebruiken zodat de patiënten voor eeuwig de WAO in kunnen

 14. Zei vind ziek ziekte verzekering een sociale prijs, nou echt niet. Ze is te veel vriendjes met de verzekeringen, doet te veel voor hun en alles in nadeel van ons burgers. Weg wezen met haar.

 15. heel veel van de complementaire geneeskunde is wel ‘evidence based’, er zijn vele, vele onderzoeken gedaan, waaruit significant blijkt dat vele vormen werkzaam zijn. Zelf heb ik een 2,5 jaar durend onderzoek verricht aan de universiteit van Groningen, met significante resultaten, maar mijn methode wordt niet vergoed door de zorgverzekering, en de beroepsorganisatie waaronder ik val, heeft geen enkele moeite genomen om hier aandacht aan te besteden. Heel jammer!

 16. wat ontzettend jammer en kortzichtig van de minister dat ze complementaire zorg zo in een slecht daglicht zet. Het is zoveel meer dan kwakzalverij. Ik teken de petitie en met mij hopelijk velen.

 17. Onzinnig Mens, die Schippers…..ze had nimmer Minister mogen worden, maar Bakker…dan kon ze zelf opeten wat ze verpest……..helaas is zij niet de enige politica-cus die nooit in de regering had mogen komen, en helaas zullen er nog vele volgen die ook nimmer geschikt zijn om een land te besturen.

 18. Niet alles wordt met het hoofd gefabriceerd! Leve de goede geneeskunst. Beide zijn geen kwakzalverij, maar behoren goed naast elkaar te staan.
  Jammer dat mevrouw Schippers een idiote manier van zwart/wit denken heeft
  Zeker niet geschikt om in deze maatschappij het beleid te voeren over de zorg.

 19. Deze, volledig naast de werkelijkheid levende, aanmatigende, zich ‘hoog’ verheven boven het ‘gewone volk’ voelende ‘vrouw’ dient met onmiddellijke ingang ontslagen te worden.
  Zònder gouden handdruk, zònder werkeloosheidsuitkering en/of wachtgeldregeling, intégendeel, zij heeft de belangen van het Nederlandse Volk met voeten getreden en zelfs beledigd in haar poging het VOLK belachelijk te maken.
  Er dient een klàcht tegen haar ingediend te worden wegens het niet WILLEN behartigen èn ridiculiseren van het Nederlandse Volk in wiens dienst zij notabene is.

  Ik zal de petitie dan ook van hàrte ondertekenen maar vind dat die nog niet ver genoeg gaat, zij dient aangeklaagd te worden wegens smaad, slechte vertegenwoordiging en àlles wat haar ook maar ten laste kan worden gelegd onder de noemer van vertrouwensbeschadiging.

 20. Jammer, die kortzichtigheid van Schippers. De onderzoeken voor de “evidence based” producten worden door conglomeraten gefinancierd, waarbij het hier vooral om de gezondheid van de “winst” gaat.

 21. de zorg gaat steeds meer achteruit en ik werk in de psychiatrie en dat is zo schrijnend wat er gebeurt in de zorg bij ons alles wordt weg bezuinigd en kapot gemaakt.

  De chronisch zieken zijn de dupe ook als het om het eigen risico gaat, weer omhoog.
  Nu weer met de vrije artsen keuze, en de zorgverzekeraars worden rijker en rijker die graaien over de ruggen van onze zieken en chronisch zieken. Dacht dat we in een sociaal land leven maar het gat tussen arme en rijk wordt grote en daar hebben onze ouders niet voor gewerkt.

 22. Bij ziekenkostenverzekering wordt vaak beweerd dat het om kostenreductie gaat. Maar vaker gaat het over meer-winst-maken. In de machtsverhoudingen; verzekerden-verzekeraars-zorgverleners-regelgevers(politiek) lijken de verzekerden het minst te zijn vertegenwoordigd

 23. Edith Schippers is een moordenares maar dan een die zelf wil overleven, en ik blijf het zeggen zij geeft niets om het volk, maar het volk moet is niet doen wat zij zegt, anders steun je Schippers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.