Advertentie

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?


x

Vanochtend ontvingen we deze mail, die we graag met jullie delen. Een gedachte, een vermoeden, gedeeld en op onze beurt delen we het dus graag met jou. We vinden het waardevol genoeg om hier op de site te plaatsen. Laat je mening onder het artikel in respect achter, wanneer je daar de behoefte toe voelt.

x

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

2015 WantToKnow.nl/.be

x

“Goedemorgen,

Hoe meer ik de berichten zie over de gigantische aantallen bootvluchtelingen die systematisch lijken te verongelukken in de Middellandse Zee, des te meer ik ervan overtuigd begin te raken dat hier geen sprake meer is van noodlottige omstandigheden, maar van kwade opzet! Het lijkt mij eerder deel uit te maken van het geheel: het meesterplan dat er op gericht is zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Genocide dus!

Ondanks dat er in de media hardnekkig mededeling wordt gedaan, van veel vrouwen en kinderen, zien mijn ‘complottheorie’-ogen nog steeds alleen maar, heel veel mannen in de kracht van hun leven in de filmbeelden die getoond worden. En ook het feit dat al de betalingen voor dit dodentransport aan de ‘zogenaamde’ mensensmokkelaars betaald moeten worden via bankrekeningen in Perzische Golfstaten (!!) stemt tot nadenken.

De anonieme breinen achter deze oplichting die iedereen van zijn laatste geld berooft. voordat ze een gewisse dood tegemoet gaan blijven net als ‘DE RAAD’ in het nieuwe ‘Mind Control’ altijd buiten schot. Een andere kwestie die tot nadenken aanspoort, is het feit dat die boten vaak als spookschepen op de autopiloot stuurloos ronddobberen zonder enige bemanning aan boord die het schip navigeren. De ratten hebben het zinkende schip dus al verlaten. Ook hier weer kwade opzet.

Daarnaast de getuigenverklaringen van de overlevenden die verklaren dat ze met geladen wapens tussen de schouderbladen gedwongen worden om aan boord te gaan en dat weigeren op dat laatste moment geen optie meer is. Velen getuigen van hun verblijf op de kade in de haven als van een verblijf in de hel met als enige uitweg vermoord te worden of de zee op gestuurd worden in veel te vol gepakte (vaak niet eens zeewaardige) schuiten. Daarbij duidelijk ook de dood voor ogen.

Het doet mij erg sterk denken aan Jodentransporten naar de concentratiekampen. Dit lijkt mij exact hetzelfde scenario in een andere ‘verpakking’. De denktank achter de Nieuwe Wereld Orde kent vele varianten, die het grote publiek op het verkeerde been zetten, vóór het oog van de draaiende camera’s. Dit zijn mijn gedachten, food for thought om eens te overpeinzen. Ik wilde deze gedachte even met iemand delen. Ik krijg hier een hele vieze smaak van in mijn mond. Dit hele verhaal voelt zo compleet niet goed.

Ben ik de enige die dat ziet?”

* * *

bootvluchtelingen_2

Advertentie

128 thoughts on “Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

 1. Om genocide te plegen is dit te ingewikkeld, het is er op gericht Europa te ontwrichten, niet direct maar op de lange duur, het is een goed uitgedacht plan, zo’n foto met een boot zwarte Africaners is misleidend, het grootste gedeelte wat van klein Azie en noord Africa overkomt zijn geen zwarte Africaners, maar Moslims, heel weinig Christenen bereiken Europa, of ze worden afgemaakt, overboord gegooid, of komen gewoon niet in aanmerking.
  Waarom regeld Europa niet dat de Christenen zich in Europa kunnen vestigen, deze mense passen beter in onze samenlevingen.

  1. Bovendien gaan er hier verhalen dat sommige ‘welgevoed’ uitziende vluchtelingen een eurolines ticket Milaan-Amsterdam op zak hebben…. Ikzelf zie er ook een agenda achter, om oproer te veroorzaken en dan martial law uit te kunnen roepen. Laat ze gvd tentenkampen opzetten in libia, veel en veel goedkoper, en men spreekt daar dezelfde taal ook nog.

 2. Als deze mensen zoals hierboven geschreven is gedwongen worden om aan boord van drijvende half vergane bootjes te stappen door een wapen op ze te richten waardoor het de enige manier voor deze mensen is om misschien een kans op overleven te hebben dan zou het de taak van de landen waar de overlevenden aan land komen moeten zijn om hen goed op te vangen en gelijktijdig zouden die praktijken aangepakt moeten worden en de schuldigen voor een internationaal strafhof berecht moeten worden.
  Het is wel erg vreemd dat juist nu zoveel vluchtelingen vluchten naar o.a Europa omdat Afrika al heel lang door oorlogen verscheurd wordt en dit nooit eerder in deze omvang is voorgekomen wat een aanwijzing zou moeten zijn voor de EU dat er meer aan de hand is.
  Omdat telkens weer de moslims de schuld krijgen dat zij aanslagen plegen,en nu christenen overboord gooien riekt ernaar dat er inderdaad chaos moet ontstaan wat mogelijk de aanleiding zal zijn om hier militairen te gaan stationeren om zogenaamd de Europese bevolking te beschermen waardoor we volledig onder hun gezag zullen gaan vallen.
  Daar komt bij dat hier in Nederland de politie aan het protesteren is en de overheid laat dit op zijn beloop wat een extra stimulans kan worden om militairen in te gaan zetten.
  Als het inderdaad zo is dat we straks een militaire dictatuur krijgen dan is het vluchtelingen probleem inderdaad opgezet om dat voor elkaar te krijgen.

  1. Als ik zie dat de Amerikanen in Oekraine militaire hulp aanbieden zogenaamd om ons tegen Poetin te beschermen en wetende dat zij zogenaamd onze bondgenoot zijn lijkt het mij niet ondenkbaar om op beschreven wijze vaste voet in Europa te verkrijgen en steeds meer militairen op Europees grondgebied te stationeren met als doel Rusland vanuit Europa te bedreigen met mogelijk oorlog tot gevolg.

  2. Merkel haalt oude leopart tanks terug en gaat geweren vervangen,de Nederlandse AIVD heeft gisteren naar buiten gebracht dat de Russen in en vanuit Nederland spioneren Polen gaat hoge uitkijktorens bouwen de Baltische staten zijn zich ook aan het bewapenen en ga zo nog maar even door alles is erop gericht dat er oorlog komt terwijl Poetin zich tot nog toe rustig houd en alleen maar binnen zijn grenzen versterkingen plaatst omdat hij steeds meer militair machtsvertoon vanuit het westen ziet.

  3. Het is meer een economisch rookgordijn, de Fransen sturen panzerwagens naar polen, het is om je dood te lachen, terwijl bij het uitbreken van een oorlog het al gouw een atoom oorlog zal worden, wat blijft is de verschroeide aarde.
   En Rusland blijft niet als een sitting duck wachten op de eerste lading atoom bommen, no way, dat is ze verschillende keren gebeurd, dat gaat nu niet gebeuren, een gevoels questie.

 3. Eigenlijk heb ik nooit zo nagedacht over hoe dit vluchtelingenprobleem ontstaan is. Ik kreeg het alleen steeds benauwder als ik zie: hoevelen er hier binnenkomen, vaak zonder papieren; dat mensen in een ‘tijdelijke’ opvang komen die soms jaren duurt waarin er vaak complete gezinnen groeien, zodat er een enorme commotie ontstaat wanneer de tijdelijkheid wordt opgeheven en de arme kinderen ‘Nederlandse’ burger blijken te zijn; hoe veel toch ongenode mensen een huis krijgen terwijl voor de autochtonen die voor een huis op de wachtlijst staan nog langer moeten wachten…
  En dat in ons ‘zeer rijke’ land, waarin steeds meer Nederlanders ongewild naar de voedselbanken gedreven worden!

 4. Ik denk precies hetzelfde. Dit gaat ons chaos brengen. En dan hebben we Oekraïne/natuurrampen/lage tonenvervuiling nog geeneens meegenomen. Het lijkt verdacht veel op een eindtijd. Israël/NWO/Agenda 21 speelt daar een rol in. Wie denkt dat Amerika er zonder scheuren afkomt heeft het mis. Ze kampen met droogte en met veel vulkanen/platen etc. September 2015 komt er een climax. Natuurfenomenen geven dat aan. Die lopen parallel aan Agenda 21.

 5. Nee, je bent niet de enige die dit ziet. Bedankt voor het onder de aandacht brengen!
  Alleen het vergelijk met de jodentransporten naar het concentratiekamp vind ik niet kunnen, omdat er ook andere (Duitse) mensen, o.a. vluchtelingen die niet joods waren ermee zijn getransporteerd, vooral uit de oostgebieden in Europa. Als je in een trein zat had je geluk, de meesten moesten door oorlogsgebieden lopen, met alle gevolgen van dien.

  Vergelijk het beter maar met de slaventijd en een galei, waarmee men mensen uit Afrika overal in de wereld heeft verdeeld. Big business was het toen.

 6. Ik zie het ook.

  Bij de Betuwelijn had ik altijd een vreemd onderbuik gevoel. Wat blijkt : de geocode v.d. Betuwelijn = 666 . Toeval. Ondertussen weet ik dat toeval niet bestaat.
  Een vriendin van mij vertelde laatst dat haar moeder het altijd zo vreemd heeft gevonden dat ze tijdens de oorlog de spoorlijn ( waarover alle mensen zijn afgevoerd ) nooit hadden gebombardeerd.

 7. Lieve Monika,
  De bovenstaande gedachte zoals door mij aangedragen, verteld alleen nog maar over wat we op tv zien.
  Ik had er wellicht ter aanvulling en verduidelijking bij moeten vermelden dat velen van deze vluchtelingen al lang voordat ze de kust bereiken gestorven zijn door ontbering, ondervoeding, beroving, verkrachting en conflictsituaties in conflictgbieden waar ze op hun lange weg naar de kust veelal te voet doorheen moeten. Dus ook hier te voet.

 8. Ja, bedankt voor het delen. Dit is afschuwelijk. Ik vind het al vreemd dat niemand in Afrika deze mensen waarschuwt. Men weet toch waarvandaan ze massaal vertrekken.

 9. Islamitische Staat heeft aangegeven de EU te willen destabiliseren door het te overspoelen met vluchtelingen, en die doden zijn daar een doelbewust onderdeel van, om zodoende de verdeeldheid over toelaten en terugsturen des te groter wordt.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

  In het geval van Eritrea kan men dit bijna met zekerheid stellen. het is voor dat regime een uitstekende manier om tegenstanders het land uit te krijgen, en terug kunnen ze niet, omdat er op uitreizen zonder visum de doodstraf zit. Bijkomend voordeel voor dat land, degene die Europa wel bereiken zullen de rest van hun leven vele miljarden overboeken naar hun familie, waar dat land dan weer van profiteert.

  Als er ooit ergens regime-change nodig was, dan daar. En Europa heeft inmiddels genoeg jonge Eritrese mannen die daartoe getraind kunnen worden, en het interim-bestuur kan hier vorm krijgen. Laat ze hun eigen sores maar opruimen.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/5/Vijf-redenen-waarom-Eritreeers-naar-Europa-vluchten-1524461W/

 10. Ziet dan niemand dat deze vluchtelingenstroom een logisch gevolg is van de toenemende instabiliteit in de regio die sinds de zogenoemde Arabische Lente (al of niet georkestreerd) in gang is gezet…

  1. Wat ik daarmee wil aangeven is dat de oorzaak van de instabiliteit in de regio gevonden kan worden bij activiteiten die de belangen van het “Westen” behartigen (en dan druk ik me uitermate voorzichtig uit). Maar nu de bevolking uit die belaagde regio op de vlucht slaat, geeft het “Westen” niet thuis. Wellicht maakt het inderdaad onderdeel uit van het onzalige plan van reductie van de “over”-bevolking, want mensen die voor hun rechten en voor hun plaats opkomen is lastig in een gebied waar bodemschatten te verwerven zijn. Het artikel is steekhoudend genoeg om aannemelijk te zijn. Maar wie durft het bewijs en daarmee de waarheid te openbaren?

 11. Toen den Uyl alle Surinamers en Antilianen tot Nederlander verklaarde met Nederlands paspoort, woonden er al snel meer Surinamers en Antilianen in Nederland, dan in hun land van origine, met alle criminele gevolgen van dien.
  Er zit in deze hele menselijke situatie zo iets tragisch en onlogis, dat je je afvraagt, waar we op onze mooie blauwe planeet heen gaan.
  Geef de power to the people overal op de wereld, daar hebben ze recht op, ook in de USA moet dit snel gebeuren, willen ze overleven, dat krankzinnige oorlog zuchtige land, the USA heeft veel heel bloed aan zijn handen, kan me voorstellen dat Obama de Turkse genocide op de Armeniers niet zo wil benoemen, hij doet zelf niet anders.

  1. We hadden nooit toe moeten treden tot de EU omdat daar alleen maar ellende van is gekomen met dank aan Balkenende die ons dat ondanks het nee op het referendum door de strot heeft geduwd door er een andere naam aan te geven.
   Dat hele EU gebeuren doet alleen maar ten koste van alles wat de elite van ze vraagt.
   Welk voordeel afgezien van het niet meer hoeven wisselen van geld als we de grens over gaan heeft de EU ons opgeleverd?
   Hoge werkeloosheid,meer armoede,MKB wordt/is kapot gemaakt,de rijkere landen waaronder Nederland levert alleen maar in ten bate van de armere zuidelijke landen en de banken enz enz….

  2. en door die rot amerikanen ben jij nu een vrij mens en kun je schrijven wat je wilt en voor je mening uitkomen. Niet zo lang geleden waren het weer die rot amerikanen nodig waren om vrede te brengen in de Balkan, waar die zielige europianen niet toe in staat waren.

  3. rene buist.
   Voordat je de Amerikanen op een voetstuk plaatst kun je beter eerst nagaan wat er in bv Yoegoslavie echt heeft gespeeld.
   Milosowic heeft alle aanteigingen tegen hem weerlegt en stond op het punt te gaan getuigen tegen wat de nato allemaal heeft mispeuterd toen hij plots overleed terwijl hij om behandeling had gevraagd wat hem geweigerd is terwijl hij ook nog verkeerde medicatie toegediend kreeg.
   Carla Del ponte was hoofd aanklaagster terwijl de Amerikanen het yoegoslavie tribunaal niet erkenden hoe kan dat?
   Door wie is het Yoegoslavie tribunaal gefinancierd?
   En wie maken nu vette winst op de mineralen uit de Yoegoslavische bodem?
   En valt het je misschien ook niet op dat er in Amerika de laatste jaren door politie zoveel getinte mensen zomaar worden afgeknald?
   En vraag je jezelf ook niet af waarom er 800 zogenaamde Fema kampen in Amerika zijn gebouwd?
   Dus voordat je de Amerikanen gaat vereren zou ik me maar eens gaan afvragen of zij wel deugen en in het belang van de mensen handelen.

  4. Beste mijnheer Buist, U doet er goed aan om deze oorlog eens goed te bestuderen, hij is aangesticht door de USA in opdracht van de grote Satan Moslim staten, om een wig te drijven tussen de Europese Balkan landen, en een Moslim staat te stichten in het hart van Europa, namelijk Albanië.
   Alles wat de USA doet, zit één veel grotere bedoeling achter, als wie ook maar kan bevroeden, en als de Russen Hitler niet hadden vernietigd, zouden de USA nooit een voet aan de grond hebben gekregen in Europa, ze hebben fijn het Russische volk de Kastanjes uit het vuur laten halen, net als de Serben, die door de Croaten en Albaniërs werden belaagd en indien mogelijk uitgemoord, maar het is allemaal te lezen, als ik U was zou ik minder naar het mainstream nieuws kijken en luisteren.

  5. Rene buist
   Je vergeet even dat de overheerser waarvan wij, door de amerikanen ( en canadezen en polen en vrije fransen) ,werden bevrijd. In eerste instantie door prescot bush , jaja de opa van die andere……., werd gefinanciert!
   En om nou te stellen dat diezelfde amerikanen vrede hebben gebracht op de balkan , gaat wel heel erg ver. Ze hebben een democratisch gekozen regering om zeep geholpen en daar een fazistische voor in de plaats gezet , een die amerika gehoorzaamd als een schoothondje.
   Kortom deze hele post van jouw hand komt op mij over als de wereld bekijken door een wc rolletjesbril, kokervisie en misplaatste dankbaarheid.

  6. Marcel, precies, er heeft geen bevrijding plaats gevonden…geheel Europa is overgenomen…

   Rene Buist, noem je dat bevrijding?

   ‘Achtergrondinformatie over de geallieerde folterkampen:
   Tegenwoordig wordt gezegd: “Op 8 mei 1945 werd Duitsland bevrijd.” Wat “bevrijding” in dit verband betekent,
   wordt daarbij bewust verzwegen.

   De “vrijheid” van mei 1945 was een totalitaire bezetting. De Heimat was platgebombardeerd en miljoenen Duitsers waren op de vlucht voor de bezetters en hun begrip van vrijheid en broederschap! In het westen zowel al sin het oosten stroomden vreemde met haat volgepompte troepen de Duitse Landen in en verbreidden angst en schrik. In vele plaatsen werd verkracht, geslagen, gejaagd, gefolterd en gemoord.

   In juni 1945, vier weken na het officiele einde van de oorlog, werd het “Wincklerbad” in Bad Nenndorf door de Britten in beslag genomen, en werden aanwonenden in het om het Bad opgetrokken, tot Sperrgebiet verklaarde, interneringskamp van hun onteigende grond verjaagd. Het “Wincklerbad” zelf werd tot een “Hauptverhörzentrum” omgevormd. Hier werden Duitsers door Geallieerde troepen bevrijd van hun waardigheid, van hun geestelijke zowel als van hun lichamelijke gezondheid, in enkele gevallen ook van hun leven!

   Terwijl zich de daders van Bad Nenndorf uitleefden op de overwonnenen, werd ermee begonnen het Duitse volk aan te praten, dat oorlogsmisdaden een zuiver Duitse specialiteit zouden zijn. Een sprookje, dat men tot vandaag toe probeert overeind te houden. De voor het overleven van dit sprookje belangrijke verklaringen en uitspraken werden aantoonbaar in het Hauptverhörzentrum van het folterkamp Bad Nenndorf afgedwongen. Deze handelswijze vond in heel Duitsland plaats, en ook vandaag is dit de manier waarop de westelijke bevrijders het lot van de door hen overwonnen en ontrechte volken bezegelen.

   Maar dit bouwwerk van leugens begint scheuren te vertonen. Dat de in dit systeem verkondigde waarheden niet dwingend iets met de geschiedkundige waarheid van doen hebben, is ons al lang bekend. Zelden biedt zich echter de gelegenheid, deze twijfel ook de Duitse burger nader te brengen. Te aanwezig is sinds het einde van de oorlog het aangekweekte schuldcomplex, te diep het geloof aan een allesomvattende schuld van het eigen volk.’

 12. Raar vind ik het dat bijna niemand doorheeft dat dit probleem al heel lang speeld! Ook heb ik hier al eens een documantaire over gezien. Mijn gedachte zijn dat bij deze vluchtelingen ook een aantal IS strijders bijzitten die dus ongemerkt ook Europa binnendringen. Hiervoor wordt allang gewaarschuwd (niet op tv natuurlijk) Sommige mensen denken dat de Elite dit zelf creert! Laat IS Europa maar opruimen is de gedachte. Ik irriteer me aan de mainstream media, die alles keer op keer herhalen, opeens! Hoor je verder nog wat van de zgn gruweldaden door IS in Syrie bijvoorbeeld? Nee, haast niet!! Denk eraan: als de Mainstream media een bepaald onderwerp blijft herhalen zoals Mh17 Mh370 Germanwings, en de Paris shootings, dat dit een grote FAKE is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. U bent niet de enige. Het wordt een totale menselijke ramp. Ze spelen met het mede menselijke gevoel van de Europeesche christelijke bevolking.Als ze daar intrappen is dat mooi meegenomen.Verwacht geen dankjewel want dat krijg je van hun nooit.De Europeesche/Nederlandse identiteit gaat hiermede totaal verloren. S’morgens hoef je straks geen goede morgen buurman meer te zeggen maar Salam en nog wat.

  1. Overdrijven is ook een kunst 😉
   Ik snap het ergens dat men het gevoel heeft dat men in zijn eigen land zich als vreemde moet gaan voelen. Ik weet niet waar en hoe u woont en waar u heen gaat….ik heb er geen last van, tot nu toe.
   Maar ik weet b.v. hoe moeilijk Nederlanders deden (oude kranten) omdat er een tijd was waar hier Poolse vluchtelingen kwamen werken…lang geleden. Het maakt niet uit welke Nationaliteit. Dus iedereen die uit een ander land komt, is hier maar half welkom. Blijkt weer uit de paniek van de reacties dat er hier een Islamistische Staat zou komen… Misschien beter een keer goed kijken en nadenken en dan constateren dat het niet aan deze mensen ligt maar aan het systeem. Vrede en mededogen gewenst.

  2. Hoi Monika,
   ze zeggen dat wij vrijheid van meningsuiting hebben maar er is zeker nog veel censuur.
   Ik gebruik zelf vaker en.metapedia.org ipv wikepedia.
   Het is niet geheel compleet maar ‘de jongens en meisjes’ van die site zijn druk bezig dat uit te breiden.

   Groet.

   Nb je kunt daarop ook vele andere (zoek)talen kiezen.

  3. Nu beste Monika, je praat tegen beter weten in, jij als emigranten dochter, weet natuurlijk niet hoe de echte autenthieke Nederlandse samenleving ooit was, met een touwtje door de brievenbus om de deur te openen.
   Ik weet het wel en betreur het teniet gaan van onze samenleving en met mij vele anderen, de oplossing is dat al die ontheemde mensen, recht “”RECHT”” hebben op een samenleving die van hen is, met hun waarden en taal en cultuur,
   daar moeten wij naar streven, al die multi culti beerputten maken de mensen ongelukkig, en dat constante opschikken, leid tot anti gevoelens.

  4. Jenne, wat moet ik onder de term ´emigranten dochter´ begrijpen?!
   Ik heb het al vaker over mijn achtergrond gehad. Geen zin om steeds weer in herhaling te vallen… 😉 ik heb in Nederland iig geen familie.

  5. De Nederlandse samenleving van de laatste 20 jaar heb ik zeer zeker zien veranderen…maar met de intocht van internet zal dat wel in de hele wereld gebeurd zijn. Maar zeker ook de politiek, economie…en de rest.

  6. Monika, laat maar zitten, dat geémigreer, ik heb het meer over van 1945 tot nu, maar laat dat ook maar zitten, het wordt toch nooit meer zo als het was,
   één Nederland vol Nederlanders, een Nederland voor de Nederlanders met fatsoenlijke politieke leiders, groet !

  7. Jenne, ik ben voor een wereld met mensen, maakt niet uit welke genen ze in hun donder hebben…
   De Nederlanders idealiseren, is net als welk ander land idealiseren.
   Dat gaan we niet meer terug krijgen, en wat mij betreft ben ik dáár niet rouwig om…
   Landsidealisering vind ik wat dat betreft redelijk verderfelijk.
   Imaginaire grenzen, die dus niet bestaan…, zodanig inkaderen dat je je met die ingekaderde grenzen én menselijke inhoud zou moeten vereenzelfigen?
   Nostalgie is mij ook niet vreemd, maar ik ga voor mensen, waar ze ook wonen, en die grenzen zijn een soort ingebeelde ziekte, die hoe dan ook, nooit een menselijk begrip van menselijke eenheid kunnen oplossen.
   Die zit in je hart…

  8. En Jenne , laat de illusie los dat de Nederlander bestaat…
   Net zomin als de Fransman bestaat…

  9. Anna, je hebt volkomen gelijk, de Nederlander bestaat niet meer, dat goedmoedige ludieke volkje is niet meer, waar ieder één klaar stond voor de ander en waardoor je nooit eenzaam was.
   Een samenleving is nooit zonder haken en ogen, maar het was een stuk zaamhoriger als nu, maar voor de gene die dit niet gekend hebben, is het moeilijk je voor te stellen, hoe gelukkig we waren, natuurlijk beseften wij ons dat toen ook niet, op zijn goed oud hollands het was de gewoonte.

  10. En ik denk dat velen zich niet realiseren, dat om ergens bij te horen, en in tijden van nood op terug te kunnen vallen, een groot goed is, je kunt heden ten dage niet meer spreken van een samenleving met waarden en tradities, het is meer een doe maar wat, en ieder voor zich en God voor ons allen, op en top egoïstisch wel met mooie fraces zo van liefde en genegenheid, waar in de practijk niets van terecht komt, van daar al die ongelukkige mensen, het neemd catastrofale afmetingen aan, naasten liefde en burenplicht is niet meer, maar zo te lezen kies jij hjier voor.

 14. Het zou me niets verbazen. Naarmate ik meer en meer begrijp, is mij duidelijk geworden dat ALLE Sh*t op deze wereld met voorbedachte rade georganiseerd wordt. Door wie is mij onvoldoende bekend, maar wel waarom. Het draait om een energievorm die al honderd jaar bekend is als ‘koude elektriciteit’ ook wel nulpuntsenergie genoemd. De mogelijkheden van technologieën op basis van nulpuntsenergie zijn ‘goddelijk’. Als je het beheerst, ben je oppermachtig. Helaas is het in de verkeerde handen gevallen… wat te doen is en blijft de grote vraag. 1 Ding is nodig: grote aantallen mensen, de 99%. Maar hoe die toch op de been te krijgen?
  Het zal nog veel slechter moeten en zullen gaan. Jammer. Sterkte.

 15. Dit zou heel goed waar kunnen zijn. Aan de andere kant heb ik een hele andere gedachte gehad: Deze beelden zorgen er bij mensen voor dat ze eindelijk de liefde gaan voelen, dat we allemaal één zijn. Ik merk dat veel mensen eindelijk hun gevoel laten spreken. En dat is toch de bedoeling van onze reis naar ascentie in deze tijd? Zou beide waar kunnen zijn? Dan zit het plan wel heel ingenieus in elkaar. Het plan van ascentie naar de 5e dimensiionele energie op aarde. Vergeet niet dat de cabal niet werkelijk meer macht heeft. Alles wat je nu ziet is uitspelen van karma om het op te ruimen.

  1. Ja, Tanja, er zijn veel heftige dingen gaande,ook op het persoonlijke vlak,zou zo wel eens kunnen zijn <3

 16. Guido, you read my mind… Het was het eerste wat ik zei toen ik dit hoorde. Dit stinkt enorm en zogenaamd gaat de politiek zich ‘bezorgd’ en sociaal opstellen! Nee dus. Dit is afschuwelijk en doet inderdaad ernstig denken aan…
  Maar nog iets anders, het is daarnaast ook nog een afleidingsmanoeuvre die onze focus moet afwenden van wat er op handen is. Dat voel ik al langer. Nu zijn we hierop gericht en zien we niet wat er aan de andere kant wordt voorbereid. Ik blijf in dat kader steeds maar richting de VS kijken. Heb ik zo’n twee jaar geleden blijkbaar een paar keer geschilderd. Ik vertrouw het net zo min dus je bent niet de enige en kunt gerust op je gevoel vertrouwen. Weerzinwekkend, dat is de kwalificatie voor degenen die met hun laatste ‘gevecht om de totalitaire macht’ bezig zijn!

 17. Is dit toeval?; eigen research bleek het deksel van de beerput te lichten – artikelen uit buitenlandse dagbladen die feilloos de miljarden industrie blootleggen die de vluchtelingen stromen op gang brengen en houden.

  Ook in ons land zijn al heel wat corruptieschandalen in de bovenwereld op bekende polderwijze de-facto goedgekeurd.
  COA, Albayrak, Hermans; nu harkt Henny van der Most – flamboyant ondernemer – de nodige miljoentjes uit de staatsruif.

  Voorsorteren op TTIP zeg maar. ISDS maakt corruptie bestrijden strafbaar! Gevangenissen worden al geprivatiseerd, alle collectieve voorzieningen zullen volgen. Asielzoekerscentra zijn de nieuwe goudmijn, TTIP faciliteert die rooftocht nog eens extra.

  Het vuile werk propageren en uitvoeren, minachting hebben voor inheemse volkeren, India en Pakistan incluis.Churchill: ‘primitives’.

  Van een blog deze veelzeggende quote:
  Grunberg besluit zijn relaas met de volgende woorden:
  “Oog in oog met dit lijden begrijp ik de SS’ers in het concentratiekamp beter dan ooit.
  Met de ondermens kun je je niet identificeren.
  Hij stinkt, hij is lethargisch, hij weet niet wat solidariteit is, hij lijkt nauwelijks meer op een mens.
  Vernietiging is misschien het ware medelijden.”
  ‘Stoere’ gasten pleiten onbeschaamd voor de dood insturen van grote aantallen beestachtig behandelde mensen op
  Xandernieuws; dat lijkt wel het Mekka voor de barbaarse medemens.

  De vluchtelingenindustrie is al ontdekt door de kapitaalmarkten. Van de volgende ‘spelers’ op deze markt, zijn diverse beursgenoteerde multinationals:
  SERCO uit Australië,
  Other multinationals such as Transfield and Toll
  G4S
  Nog wat relevante achtergronden achter G4S – subsidiejunks:
  Gates ook in ‘hard kill’: in ‘defense contractor’ Dyncorp, en gevangenis/’securitý’firma G4S: http://palsolidarity.org/2014/04/bds-bill-gates-slammed-over-links-to-israel-prison-torture/

  ‘de US private security firma Dyncorp (ref. Bill Gates), ingehuurd door de State Department in Bosnia in de 1990s, om straffeloos weg te komen met het kidnappen van 12-15 jaar jonge Bosnische meisjes en hen herhaaldelijk te verkrachten en verhandelen als slaven (8)–(13).

  Niemand is hiervoor berecht, noch stopte dit de Britse en US regeringen Dyncorp te blijven inhuren voor hun oorlogen over de hele wereld. (14)–(15).’ http://alienatedleft.blogspot.nl/2011/12/is-obama-giving-american-private.html

  The Angel Group not only house refugees but they also play a pivotal role in the inhumane dispersal of refugees across this country. (het Verenigde Koninkrijk).
  Their dispersal appears to be dependent upon the cheapest accomodation deals The Angel Group can exploit in Britain.
  http://www.newstartmag.co.uk/refugees.html

  Records further suggest Angel claimed discounts on council tax to which it was not entitled in Leeds and Newcastle upon Tyne.
  http://society.guardian.co.uk/asylumseekers/story/0,7991,1541405,00.html

  Wie nóg pleit voor globalisme; méér daarvan – moet niet gaan janken als ie met z’n kop tegen de muur klapt die ie zelf heeft opgetrokken.

  Deze vluchtelingenhandel, dead or alive, dient een doel.
  ‘VOC-mentaliteit’. De Amerika’s zijn van indianen geruimd. De NAVO-pionnen in Kiev spreken van ‘ondermensen’ als zij Russisch-taligen bedoelen. DE U.K. en de VS en ook Nederland sturen militaire adviseurs en wapentuig naar Kiev om hen bij hun plannen te helpen.
  Regeringsleiders die opgewekt dit faciliteren malen niet om onze gehandicapten, bejaarden, zieken of werklozen.

  Het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) betaalt zakenman Henny van der Most drie jaar lang voor de opvang van 1.200 vluchtelingen in zijn vakantiepark in het Drentse Oranje. Over het bedrag willen Van der Most en het COA niets kwijt, maar de ondernemer erkende eerder dat ‘een faillissement is afgewend’. NRC Handelsblad rekende met de tarieven die andere ondernemers krijgen die met het COA samenwerken, 5 tot 9 euro per nacht per persoon. De krant kwam uit op een minimaal bedrag van ruim 180.000 euro per maand. Vluchtelingenopvang is big business. maandag ‎24 ‎november ‎2014, ‏‎20:38:20 | Van Liesterbeek
  In NRC handelsblad, 24 november.
  Van der Most krijgt betaald voor de opvang van 1.200 vluchtelingen, maar slechts 596 bedden zijn in zijn Oranjepark daadwerkelijk bezet.

  Dat komt door de protesten van de dorpelingen tegen het te grote aantal asielzoekers. De voorgenomen 1.400 nieuwelingen in een gehucht met 140 inwoners ‘ontwrichten de gemeenschap’, vinden ze. Lokale partijen, de plaatselijke VVD en de Drentse Statenfractie van de PvdA zijn het met de bewoners eens.
  Het is echter niet zo makkelijk een afspraak met het COA aan te passen.
  De belangen zijn groot en het COA heeft in Oranje al afspraken gemaakt. Niet alleen met Van der Most, maar ook met anderen. Opvang is namelijk ook big business, aldus NRC Handelsblad. Zo ontvangt de gemeente ‘koppengeld’, circa 230 euro per maand per vluchteling, en zijn er vaak veel banen mee gemoeid; in de beveiliging, schoonmaak en onderwijs. Verder is de plaatselijke middenstand meestal blij met de nieuwe klanten. http://www.politalk.nl/tag/vluchtelingen/feed/

  Henny van der Most, asielondernemer, en Fred Teeven, immigratie-fighter (VVD)
  Ik wil graag nieuwe schoenen, elke dag biefstuk met patat en appelmoes, en een lekker blond wijf op de etage beneden me, maar daar zit een Syrische asielzoeker sinds een paar weken.

  ‘Land Grabbing’: Foreign Investors Buy Up Third World Farmland
  Foreign investors are buying or leasing vast amounts of farmland in Third World countries to profit from surging demand for food crops as a result of rapid population growth. “Land grabbing” amounts to a new form of colonialism that often runs counter to the interests of locals. http://www.spiegel.de/international/world/foreign-investors-are-buying-up-farmland-in-third-world-a-884306.html

  Hedge funds ‘grabbing land’ in Africa – BBC News Hedge funds ‘grabbing land … Mali and Mozambique. ‘Risky …
  “These deals only lead to dollars in the pockets of corrupt leaders and foreign investors …

  http://www.bbc.com/news/world-africa-13688683

  We krijgen een ons verdiende loon. Wij willen globalisering. Nog? Méér? Dan ook niet piepen. Dit is wat globalisering aanricht, TTIP gaat dit alles legaliseren:

  When they asked government officials why bulldozers were clearing the area, they reportedly replied,
  “You don’t have any land, only the government has land.”

  Read more: http://www.businessinsider.com/meet-the-millionaires-and-billionaires-buying-land-in-africa-2011-6?op=1#ixzz3Y9cZX9Mb

  In 2004 verdiende Albayrak nog een ton. In 2005 was dat 175.109 euro, en in 2009 bedroeg haar salaris 273.526 euro.
  Het zou de partij ook dwarszitten dat er vier VVD’ers bij de kwestie zijn betrokken. Naast Hermans en Albayrak, zijn dat VVD-senator Anne-Will Duthler (lid Raad van Toezicht), en Petra Ginjaar, directeur Opvang.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit … westie.htm

  Stop TTIP, stop de aanval op de Westerse beschaving, stop de machtsgreep van de communistische wereldregering (de VN), stop globalisering. (VN is de architect van de WTO, TRIPS, IMF, Agenda 21, Codex Alimentarius, Rio 20+, TTIP).
  Behoud onze werkgelegenheid en gun die mensen hun eigen broodwinning, in eigen land. Red de beschaving.

  1. Leugendetector,

   Was het maar waar een Communistische wereld regering, power to the people, enigste manier om onze planeet te redden, en alle mensen een menswaardig bestaan te verzekeren, wel het op de juiste manier uitvoeren van deze ideologie, door en gecontroleerd door het volk !

  2. Red de beschaving.
   Elke beschaving heeft een begin, hoogtepunt en verval. De gemiddelde houdbaarheidstermijn voor elke periode is zo’n 2000 jaar. Het is duidelijk dat wij in die laatste fase zitten.
   Of je doet het weer dunnetjes over zoals alle beschavingen die wij achter de rug hebben gehad dat deden.
   Of je kiest totaal voor wat anders waar iedereen echt een plekje wordt gegund op deze aardkloot.
   Want hoe je het went of keert het gaat altijd om drie hebzuchtige principes: eigen belang, reputatie in de wereld en geld. De vloek is: wie alleen oog heeft voor het materialisme gaat zijn liefde alleen uit naar dood (materie) en hij zal uiteindelijk vergeten dat leven de essentie is van zijn bestaan.

   Zoals je ziet begon onze beschaving ooit bij de oude Grieken en eindigt die bij diezelfde(eigentijdse) Grieken.
   De mens heeft ook een enorm minderwaardigheidscomplex door zijn oude geschiedenis niet te koesteren wist hij die compleet uit. Omdat hij in zijn eigen zinsbegoocheling(dat dood boven leven staat) blijft geloven. Hij noemt dat vooruitgang. Maar hoe tegenstrijdig is dat wat mensen over de gehele wereld nu werkelijk ervaren en voelen. De ene crisis na de andere. Het gaat je niet in kouwe kleren zitten.
   Elke andere beschaving begint in een nieuw(ander) jasje met een goede intentie maar uiteindelijk eindigt het weer met het zelfde liedje. Wanneer is genoeg nu genoeg?

   Ook zie je dat elke beschaving eindigde als de gevestigde orde roofbouw op zijn eigen voedingsbodem pleegde. Dat betekende dat de leiders niet meer in staat zijn voor hun mensen te zorgen. Iedereen gaat toch tegenwoordig over op biologisch eten?

   Weet wat leven in essentie betekent. Als je dat weet hoef je die beschaving niet te redden want dat lost zichzelf wel op in een andere (nieuwe) beschaving en dat hoeft helemaal geen NWO te zijn. Want imo is NWO laatste stuiptrekking om de huidige beschaving juist te handhaven.

   Kies voor leven.
   Dan weet iedereen vanuit zichzelf heus wel wat die behoort te doen kies voor leven ipv dood.

   Wie alleen zijn verstand belangrijk vindt, kies eens voor het tegenovergestelde.
   Kies eerst voor gevoel, doe en denk dan pas daarover na.
   De ene noemt dat meditatie, de andere nlp. Het is om het even.
   Want we zijn ook met de paplepel ingegoten dat ‘verstandelijk’ denken belangrijk is dan gevoel.
   En het is toch heerlijk omdat gevoel ook te ontwikkelen.
   En een wereld gaat voor je open. En voel je zelf competer met gevoel en verstand.

   p.s.
   Waarom zou je iets willen redden wat toch ophoudt te bestaan.

  3. belangrijk–) belangrijker
   competer –) completer.

   Oja dat was ik vergeten:
   Bedankt voor info. Leugendetector.

   Goed ‘doorzien’ Guido, het kwaad kent zoveel ‘duistere’ vormen. Bedankt.

 18. De enige optie die er is ,gewoon terug sturen met boot en al.
  Australie geeft het voorbeeld.
  Als ze terug gestuurd worden wordt er tevens een signaal afgegeven naar de aanstichters ervan.
  nb.bij een ontvoering wordt er in principe geen losgeld betaald om die reden.
  Alles mooi en aardig maar de marionetten regeringen in Europa zullen dat terug sturen dus nooit toelaten,ze zijn veel te bang voor vergelding van de Cabal.
  De massa het volk moet van zich laten horen ,zo kan er verandering optreden ,dat is de enige manier.

  1. Terugsturen is in dit verhaal niet aan de orde, het gaat erom dat het allergrootste deel van deze ‘vluchtelingen’ een ‘zeemansgraf’ krijgt, men wil er definitief vanaf. ‘Men’ vraagt geld voor het zogenaamde overzetten naar de rijke wereld, waarna de vluchtelingen dat geld aldaar snel kunnen terugverdienen (volgens die ‘men’), zodat hun achtergebleven familie niet al te lang zonder enige cent zit en maar een week of wat honger hoeft te lijden. Dat is de opzet, twee vliegen in een klap, de kostwinner verdrinkt en zijn familie komt om van de honger en ziekte!

   Overigens zou elke politiek de paar overlevenden graag en zonder pardon terugsturen, maar vanwege de heersende opvatting dat zoiets asociaal is en dus ‘kiezers kost’, doen ze het niet. Een dubbele moraal die als gegoten zit om elke politicus!

  2. beste ik ben het niet zo eens met dat terugsturen. Dan zijn wij in bepaalde zin ook moordenaars… wij sturen mensen terug in een boot naar een land waar de dood hen opwacht… dat maakt ons niet echt een beter mens

  3. Ilse, het terugsturen zou moeten gebeuren als we er eerst eens voor zouden zorgen dat de rijkdom in de wereld gelijk verdeeld is. Er is geld genoeg, maar de arme landen worden bewust arm gehouden. Niet zo gek dus dat de inwoners van dergelijke landen daar weg willen. Als er over de gehele wereld een gelijke levensstandaard zou zijn, dan zou dat vluchten voor de economische omstandigheden verleden tijd zijn. Natuurlijk kunnen mensen er dan alsnog voor kiezen om in een ander land te gaan wonen en werken, maar reken maar dat de aantallen fenomenaal lager zijn dan nu het geval is.

   Helaas zal dat gelijk trekken NOOIT gebeuren, de elite die de macht over de geldstromen heeft, zal als een Dagobert Duck op hun geldberg blijven zitten. Hetzelfde zie je overigens ook in ons land, wie niets heeft, zal nooit iets krijgen. Wie alles al heeft, krijgt alleen maar meer. En de politiek staat erbij en kijkt ernaar, ook de politiek is eigendom van de elite! Een waardeloos en corrupt systeem.

   En veel mensen staan morgen (koningsdag)weer vroeg op om vooraan ‘in de goot’ te kunnen staan om ‘onderdanig’ naar de koningklijke familie te kunnen zwaaien. Zoek op Internet eens op waaruit dergelijke families zijn ontstaan, waar ze hun macht, geld en onaantastbaarheid vandaan hebben. Als mensen dat eens onder ogen zouden willen zien, dan zouden ze niet met een vlaggetje zwaaien, maar met een hooivork!

 19. Dit zie je inderdaad niet als enige dat er sprake is van een deportatie!
  Er zit een hele grote tumor in deze zaak, zo ook met bijna GEHEEL al de vreselijke ” nieuwsberichten ” uit de m s m en ik ben al zover dat ik NIETS meer geloof en zelf het journaal bepaal.. te gek voor woorden maar zo is het wel
  Ook de ” afhandeling ” van de laatste vliegtuigrampen is een horrorscenario en orgaanhandel is een van de vele mogelijkheden die bij veel opkomt.. w a a r zijn die arme mensen ECHT gebleven??!

  Overigens lijkt het echt zover te komen dat de grenzen dicht gaan en dat is momenteel meer als wenselijk en nodig, helaas!
  Deze regering ( op een paar uitzonderingen ) is van ellende tot een “accoordje ” gekomen om maar niet te vallen, maar uitgeregeerd zijn ze op deze manier .. WEG ERMEE EN OOK MET DIE BOTEN EN NOG MEER EN NOG MEER EN NOG MEER .. HET KAN NIET OP .. er moet een grens zijn!

  1. Die grens is er ook.

   En die zullen de burgers zelf moeten gaan bepalen daar we van de grensoverschrijdende (r)overheid NIETS maar dan ook NIETS te verwachten hebben.

   VOLK WORDT STAAT .

 20. Waarom krijg ik hier bij het lezen helemaal kippenvel van? Dat heb ik als er iets klopt.Ik vind het schokkend en triest dit te lezen.Weet niet goed of ik deze post wil delen,moeten we daardoor allemaal in angst gaan zitten? Dat voedt deze praktijken alleen maar meer.Wat kunnen wij doen Behalve LIEFDE <3 sturen naar deze mensen en deze situatie..?

 21. Nee, je bent niet de enige. Enkele dagen geleden zei ik eigenlijk hetzelfde. Het lijkt erg op de Holocaust. De Jodentransport. Verschrikkelijk is dit. De hele wereld ziet het gebeuren. Barbaars en primitief en een wereldse schande

 22. Bedankt Paul voor je reactie.
  35 jaar geleden had ik een poëzie album, en toen schreef een klasgenote een gedicht en dat ging over Afrika en hoeveel mensen per dag overlijden….dat was algemeen bekend, dat in Afrika veel honger heerste en armoede. Toen wist ik nog niet wat ik nu weet.
  Jaren later dacht ik , hoe kan het nou we zijn decennia verder en er is niets aan de situatie veranderd. Dus mijn conclusie was, men wil het niet verhelpen men wil die nood van deze mensen in Afrika.
  Verder denk ik nu, of het waar is dat het zo slecht gaat in Afrika.
  Ik weet van mensen die er leven/den dat het niet overal zo is. Ook is er onderwijs, b.v. in Ghana. Maar ook de verandering door mobiele telefonie, technische ontwikkelingen, dat is er ook in Afrika.
  Helaas is het werkelijke probleem dat er bedrijven en ook stinkend rijke Europeanen/Amerikanen/Israëli’s etc zitten. De rozenkwekers in Kenia hebben b.v. al jaren geleden het water afgeleid voor hun rozen…en de zuidelijke bevolking had geen water meer, kon niets meer verbouwen en kwam zo in de honger terecht en in de armoede.
  Nee er is een correlatie tussen de rijken en de uitbuiting van Afrika. En omdat Afrikanen gezellige en niet een vooringenomen houding hebben, het daar allemaal iets vriendschappelijker aan toe gaat, meer een groot familiegevoel is, krijgen de ‘lelijkerds’ van deze wereld de mogelijkheid om er een bende van te maken.
  Spanje en Italië doen er blijkbaar alles aan om het zo goed als mogelijk te bewaken en te handhaven….en de EU veronderstelt dat ze de vluchtelingen doorsturen, maar deze landen hebben nog meer hart dan de mensen/politici hier. Maar op een gegeven moment is het blijkbaar te veel geworden….
  Misschien is het de angst van de westerse rijke landen (in hun ogen, komt nu de mop, waar ze altijd voor vreesden, en wij moeten erin mee) omdat ze precies weten wat ze in Afrika aan het doen zijn. Ik zou misschien ook willen vluchten als mijn gehele gezin ziek is gemaakt door b.v. inentingen….
  Het was allemaal al jaren geleden voorspeld….dit is de NWO.

  1. Tja, Monika en wat doen die zielige mensen nu in Zuid-Afrika? Ze donderen er alle buitenlanders uit. Hun eigen ras/geloof, alleen in een ander land geboren.
   Als realist zie ik een EU troepenmacht rondom Europa opgezet worden. En dat is geen goed teken. Men “oefent” al volop. Het geldsysteem is failliet. Vrijwel alle systemen werken niet meer naar behoren. Mensen hebben daardoor een kort lontje. Zijn aan het “overleven”. Komen daar nog meer mensen bij, dan is een klein vonkje al genoeg voor extreme conflicten. In Amerika is de bevolking het ook al spuugzat. Er ontstaan al water te korten enz.
   Een derde wereldoorlog is een logisch gevolg. Men maakt elkaar af en maakt alles kapot. Daarna kan men weer bezig zijn om het weer op te bouwen. Statistisch gezien maakt elk mens een keer een oorlog mee. Nou dan kun je er wel vanuit gaan, dat ie binnenkort komt.
   Ik vind het ook niet leuk. Mensen moeten zich nu gaan voorbereiden op wat komen gaat. De oefening heet: nobel jump. Google zelf maar voor de verschillende betekenissen.

 23. Nederland kan 4,5 miljard euro stoppen in de aanschaf van de JSF wat de Amerikanen weer spekt(NWO)terwijl vorige week naar buiten kwam dat dit weggegooid geld is omdat het toestel niet beter presteert dan een toestel uit de jaren 70.
  Rutte heeft nu hulp geboden voor de vluchtelingen zegt men hij stuurt wel 1 kustwacht toestel om de vluchtelingen te helpen?
  Merkel heeft geld toegezegd(belastinggeld)en heeft gezegd dat indien nodig er over meer geld gesproken kan worden want zo zegt ze geld mag geen rol spelen.
  Als geld geen rol mag spelen en men weet dat c.a 1 of 2 procent op deze aardbol net zoveel geld heeft als de rest van de wereld samen dan zou ik zeggen spreek deze dames en heren aan en dwing ze tot het helpen van de vluchtelingen want daarmee kunnen ze a.aantonen dat ze goede bedoelingen hebben en B.dan houden ze nog altijd zoveel geld over wat ze never nooit niet op kunnen maken dus wat is het probleem dan?

  1. Bij de gewone burger wordt ook niet gevraagd of we zo vriendelijk willen zijn een bijdrage aan de maatschappij te leveren maar wordt ons zuur verdiende geld doormiddel van onzinnige belastingen waar er steeds meer van verzonnen worden afgepakt dus waarom dan niet aan de rijksten der aarde een bijdrage afdwingen?

 24. ik zie dat ook, ik zie ook heel donkere handen in de macht , heel erg uitsprakken dat in de media komen in verband met mensen leven. Er ziten daar congolesen, de belgen hebben alles te danken aan Congo, er zitten Siriers daar dat belgie F16 gesturd heeft, en nu dat die mensen niet hebben, nu zou ons verantwoordelijkeheid zijn die mensenontvangen.
  Wat kunnen we doen? ik zie, ik voel ik doe ! wat kunnen we dan doen?

  1. Holá Cecilia, muchas gracias para tus palabras holandés.
   Español me gusta mucho 🙂

 25. Nee, ik zie geen verband met de uitgemergelde Joden gedwongen om in een goederentrein te stappen onderweg naar slavenwerk of de dood. En het % doden is ook niet vergelijkbaar. Er is hier geen sprake van een holocaust maar van een invasie ! En nog miljoenen zullen volgen…
  Als iemand hier denkt dat de “bootvluchtelingen” van plan zijn om hard te werken en zich aan te passen -eenmaal gehuisvest en gratis door ons onderhouden- zal van een koude kermis komen en als men misschien aan beschaving denkt en aan de mensenrechten kan hij misschien over de tribale/civiele oorlogen/genociden in Afrika lezen om zijn toekomst te voorspellen.

 26. Ik wil dit absoluut niet vergelijken met WO II. Wat hier gebeurt is een geplande invasie van misdadige regimes uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika die hun bezettingmacht naar de overkant sturen. Ze gokken erop dat het naïve Europa in medelijden uitbarst en ensceneren rampen op bestelling. Ik hoorde een EU bons zeggen dat het een EU probleem is. Dat is het zeker niet Het is een probleem van de regimes aan de overkant. Wij zullen alle maatregelen moeten nemen om verdere overtochten te voorkomen,en die moeten uiterst effectief zijn. De islamitische wereld moet zijn eigen rotzooi aanpakken. Op deze manier wordt Europa afgeschaft.

  1. Het is erg voor de mensen die er echt slecht aan toe zijn in die landen. Maar inderdaad zo kunnen er ook mensen overkomen met slechte bedoelingen. en Europa is ook te klein om iedereen hier op te vangen. Afrika moet iets aan de problemen doen. Die vluchtelingen brengen hun problemen mee naar hier. Of is t inderdaad hun bedoeling om Europa te overrompelen.

  2. Ik vind het moeilijk allemaal te geloven maar zelf denk ik dat deze mensen hierheen worden gestuurd, want het zijn vooral jonge mannen, om hier onrust te creeren!! Ook vraag ik me af of er wel zoveel omkomen zoals wordt geschreven in de Media. Ik bedoel, wie geloofd de media nog. Het is 1 leugenachtige bende, niet meer en niet minder en onze zgn. politieke leiders? van hetzelfde maar nog erger. Alles is gepland, niets gebeurd zo maar.

  1. misschien is t wel zo. Maar Europa is te klein om elke vluchteling op te vangen. Hier krijgen ze ook met problemen te maken. slechte jobs, racisme enz.. En zo kunnen er ook terroristen binnenkomen. Er moet daar iets veranderen, aan hun regimes en aan hun religies. Want dat zijn de grootste boosdoeners daar. Legale routes naar Europa en korte verblijven zolang een conflict duurt en dan terug naar huis, zal al een goede oplossing zijn. Anders wordt Europa de derde wereld.

 27. Guido J, je bent niet de enigste die dit soort gedachten had bij de gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Mijn gedachtengang was ongeveer precies hetzelfde als je hierboven schildert. Ik ben er van overtuigd dat veel, zo niet alles, geensceneerd is. Als de discussie straks weer even inzakt kunnen we weer op dit soort gebeurtenissen rekenen. Zeer schandelijk in het geheel is ook de rol van de msm. Wat dagblad ‘De Limburger’ gisteren presteerde was zelfs helemaal schandalig door deze gebeurtenissen een op een te vergelijken met de holocaust. Ik vraag mij echt af wat politici en journalisten bezield. Hebben deze mensen nu echt zo weinig voorstellingsvermogen door niet in te zien dat heel Europa straks ‘at stake’ is? Ongelooflijk!

 28. Een groot deel van deze boten komt vanuit Turkye, inderdaad Turkye waar GEEN oorlog is, dit zijn dan ook helemaal geen vluchtelingen maar gelukszoekers die hier enkel om financieel gewin naar toe komen.

  We moeten net als Australie ze gewoon met boot en al terug slepen naar waar ze vandaan komen, we hebben hier geen behoefte aan asielbedriegers, misdadigers en ander tuig.

  1. ik vind het nogal wat dat je deze mensen zonder ze te kennen misdadigers, tuig en asielbedriegers noemt. Fantastisch!
   Stel je voor dat het mensen zijn die al meerdere keren gevlucht zijn voor oorlogen.. hoe wanhopig kan je zijn als mens als je zo’n oversteek maakt?

  2. Hier is een bericht van afgelopen! jaar en die bevestigen dat mensen worden gedwongen om op zo een vluchtelingboot mee te reizen. Dus het is al langer bekend…dus de politici moeten niet zo ‘geschrokken’ doen…het agendapunt is, dit hele vluchtelingen verhaal, moet een ‘bedreiging’ voorstellen, voor ons, en het is de dood van vele onschuldige mensen.

   http://www.france24.com/ar/20140729-%D9%87%D8%AC%D8%B1%D8%A9-%D8%BA%D9%8A%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%D9%8A%D8%A9-%D8%A3%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D9%8A%D8%A8%D9%8A%D8%A7-%D9%82%D8%AA%D9%84%D9%89/

   Met google vertaal…

   “Een woordvoerder van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) meldde dat minstens 180 mensen tijdens een illegale reis naar Europa op een schip overgebracht van Libië naar Sicilië eerder deze maand werden gedood. De woordvoerder zei dat de gevaarlijke reis geïnitieerd 750 mensen werden ze niet gespaard slechts 569 mensen.

   Een woordvoerder van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zei dat ten minste 180 migranten eerder in de maand Alhari tijdens de gevaarlijke reis zijn gestorven met de boot vanuit Libië naar Sicilië.

   Di Giacomo Flavbo woordvoerder zei dat immigranten “Kalshah geleid naar de slachtbank” tijdens die reis geïnitieerd door de 750 migranten wie heeft de dood van slechts 569 mensen niet overleven.

   Said Di Giacomo vertelde verslaggevers: “Hij vertelde me dat deze Afrikaanse migranten werden ze gedwongen om de boot op te slaan onvrijwillig in te voeren.

   Ze vertelden me dat de retraite is onmogelijk na de betaling van het geld en dat de smokkelaars werden ze dreigen met messen en sloegen hen en Egerhounam. Ik zag de wonden in hun lichaam. ”

   Wever veel vluchtelingen voor het geweld in Eritrea, Syrië en reist meestal naar Europa vanuit Libië of andere Noord-Afrikaanse landen. Met de kalme zee in de zomer onlangs verhoogde het aantal boten proberen om Zuid-Italië, dat nu wordt het monteren van immigranten in dichtbevolkte centra bereiken. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano had eerder deze maand zei dat het waarschijnlijk tijdelijk is gehuisvest immigranten in een aantal militaire bases.

   Het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen, zei dat ongeveer 100 duizend mensen aan boord van boten en vocht tegen de verschrikkingen van de Middellandse Zee Europa proberen te bereiken dit jaar, een stijging van bijna 60 procent ten opzichte van vorig jaar als geheel.

   En verhoogde pogingen om te emigreren naar Europa dit jaar, waar hij meer van hun leven in de handen van mensensmokkelaars of zeilers boten niet zeewaardig in een wanhopige poging om Europa te bereiken.”

   France 24 / Reuters

   Gepubliceerd op: 2014/07/29

 29. het zou best eens kunnen;”want de mensheid wordt steeds hebzuchtiger;”
  en racistischer vijandiger en armer en of rijker wie zal het zeggen;”belang rijk is dat dit tot de bodem van de zee wordt uitgezocht;”want dan is hier sprake van massamoord;én dat kan je toch niet geloven in het jaar 2015”MGN”

 30. Opmerkelijk is dat sommige “slachtoffers” uit landen komen waar geen oorlog is. Voorbeeld: een man uit Bangladesh die roept dat er oorlog is in zijn land. Nog zo 1. Een man uit Nigeria roept dat hij heeft moeten vluchten vanwege de oorlog. Dat is er 1 die ik onmiddellijk zou laten oppakken want als je geen moslim bent heb je niets te vrezen in het zuidelijke deel van het land. Wat echter denk is dat er door manipulatie een vluchtelingenstroom bewust, willens en wetens, op gang gebracht is om de economie van Europa te ontwrichten. Landen zoals Italië en Griekenland bezwijken onder de aantallen economische gelukzoekers die in de pers consequent vluchtelingen genoemd worden. Mijn insteek: Vluchtelingen? My ass. Gelukzoekers. Beter neemt de E.U. het Australische beleid over.

  1. Hallo Criticus.
   De conclusie dat deze mensenstroom bewust op gang gebracht is om Europa economisch volledig te ontwrichten vind ik een bijzonder helder moment van je. Immers zitten er in Europa al veel te veel mensen zonder baan. Mensen welteverstaan!!!, die een opleiding hebben genoten, diploma`s hebben en de taal spreken. Zelfs deze mensengroep komt niet meer of heel moeilijk aan de bak.

   De toestroom van toch op z`n minst kansarme ( ik wil het woord kansloos liever niet gebruiken) is dus niet (zoals ze het in Den Haag graag diplomatiek uitdrukken) :”zorgwekkend” maar ronduit alarmerend!
   Het heeft er veel van weg dat de vijfde colonne op strategische posities hun plaatsen in grote getale aan het innemen is. Men hoeft deze “slapende strijders” straks op het juiste moment alleen nog maar van wapens te voorzien, en de chaos in Europa is compleet

 31. wat een ongelooflijke reacties van een aantal “mensen”. Wie zegt dat elke vluchteling een moslim is? Weet je dat er meer moslims welvarender zijn dan jij je ooit kunt voorstellen? Wie zegt dat het een “gelukszoeker” betreft? Laat je je zo makkelijk beïnvloeden door een woordje dat de media is ingegooid? Ik heb zo een medelijden met mensen hier in NL die eigenlijk toch wereldvreemd zijn blijkt. Zonder buitenlandse invloeden, waar haalden we dan onze broodje döner, onze shoarma, of onze pizza? Open your eyes. Er is maar 1 boosdoener! En nee, die heet zeker niet Ali of Achmed. Maar gewoon Mark, Geert of Diederik. En ja complottheorie? Het zou kunnen. Dit is wel heel moeilijk te geloven. Misschien daarom juist. Je hoeft je maar 1 vraag af te stellen: who benefits? (Wie heeft er baat bij). Het moment dat we mensen eigenlijk doodwensen, is wat mij betreft al het einde van de wereld zoals ik die ooit kende. Mensen hebben nieuwe woordjes geleerd van de media. Ehmm islamisering, ehmm terroristen, ehmm vrijheid van meningsuiting. Dingen die allang bestonden maar in NL een eigen definitie hebben gekregen. Men gebruikt zijn hersenen amper maar vertonen kuddegedrag. Ik eindig graag met deze uitspraak: door deze simpele denkwijze, het meelopen in een soort van kudde zodat je zelf niet hoeft te denken, ben je jouw overlevingsinstinct kwijt. Als het ooit moeilijk wordt voor jou, zal je het niet redden. Omdat je altijd gewend was het door een ander te laten doen. Nederland is Nederland niet meer. Wat maakt dat jou? Wat of wie is tegenwoordig een Nederlander? Ik ben liever mens.

  1. Remy.
   Je hebt volkomen gelijk als je zegt dat het overgrote deel van de bevolking als een kudde schapen achter elkaar aanloopt en een houding aanneemt van het is allemaal ver van mijn bed waardoor ze de gebeurtenissen niet proberen te volgen en daarmee dus ook niet weten wat er allemaal gebeurt.
   Wel hebben velen door de invloed van de MSM een uitgesproken mening.
   Dat deze MSM gestuurd wordt door een bepaalde groep die de mensen bewust een richting op laten denken die ze op het verkeerde been zet daar hebben ze dan ook geen weet van.
   En als er dan al iemand is die het ze wil uitleggen wordt deze persoon vaak voor complotdenker uitgemaakt of genegeerd of bespot omdat wat hij of zij verteld in hun ogen niet kan en dus ongeloofwaardig is.
   En het is altijd veel makkelijker om van problemen weg te kijken dan er iets aan te doen.

 32. Het is natuurlijk vreselijk wat er gebeurt, maar ik vind het toch vreemd dat ze met het ( geweer tussen hun schouders ) de boot in moeten, ze hebben er toch een behoorlijke prijs voor betaald waarom dan die pressie

  1. E.Greven.
   Als je goed naar de foto,s hierboven kijkt hoeveel vrouwen zie je dan?
   Laat de mensen eerst al hun geld inleveren en vervolgens zorg je er voor dat de kostwinner al dan niet onder dwang op een wrakkige boot stapt zodat deze Europa bereikt of verdrinkt.
   Dat zijn dan drie vliegen in 1 klap.
   Als ze Europa halen komt Europa in de problemen.
   Als ze verdrinken ben je daar ook weer vanaf (who care).
   En de achtergebleven familie heeft geen geld voor levensonderhoud meer en worden zo aan hun lot overgelaten.
   Doe daar dan nog ebola bij en wanneer dat bestreden is ga je roepen dat er meer mensen aan malaria gestorven zijn dan aan ebola zo dat je de volgende groep kan opruimen uh injecteren met weet ik wat voor spul dan ook

  2. O nee, zo zit het niet in elkaar mijn beste, de mannen uit Africa is niets gelegen aan hun vrouwen, nog hun kinderen.
   Overal vrouwen met bergen kinderen, maar mannen cq vaders, in geen velden of wegen te vinden.
   Het zelfde spelletje wordt dan voortgezet in Europa, overal half zwarte kindertjes zonder vader, de Surinamers en Antilianen hebben daar ook een handje van.
   Ze moeten gewoon in hun landen blijven, deze op avontuur beluste mannen, hebben geen plaats in onze samenlevingen.
   Laat de Christelijke families maar komen, die hebben andere leef uitgangs punten, zit ook een stuk respect bij, vooral geen 5e colonne Moslims !

  3. Jenne.
   Het is goed mogelijk wat je schrijft maar afgezien van dat zij alleen kindjes maken bij welke vrouw dan ook en daar geen verantwoording voor nemen denk ik dat de rest toch redelijk kan kloppen

 33. Het is verschrikkelijk om aan te zien!
  wie geeft opdracht aan de man die met een geweer deze “vluchtelingen”
  de boot in werkt?
  En wie staat er dan boven de man die deze opdracht geeft.
  Zo grote hoeveelheden mensen die overzee komen. Islam?
  Zijn er gewoon mensen onder deze wat ik ook noem dwangvluchtelingen die hier in Europa komen destabiliseren? Het klopt niet.
  Komplottheorie? 5000 euro of meer die een persoon betaald om overzee te komen. Wie heeft dat geld en wat word er mee gedaan?
  900 x 5000 = 4.500000 euro! En die 900 zijn bijna allemaal verdronken! Inderdaad, 1 vraag; Wie heeft er baat bij.

 34. Hoe kunnen we zeggen dat een land ‘van ons’ is? Zijn we er niet gewoon per ongeluk geboren?
  Als mensen hun leven wagen om weg te komen uit hun land, maakt het dan nog uit of daar oorlog is? Maakt het dan überhaupt uit wie het is of welk geloof hij heefr?
  Moeten wij dan niet gewoon helpen?
  Of durven we met droge ogen in ons stenen huis met stromend water en iedere dag eten te zeggen dat wij het zo ontzettend slecht hebben?
  Ik denk dat we geen enkel idee hebben van wat deze mensen meemaken of meegemaakt hebben.
  We laten ze letterlijk en figuurlijk verzuipen. Anders gezegd: zoals meestal als we echt iets voor een ander hadden kunnen betekenen kijken we weg. Alsof we het niet gezien hebben. Alsof de ander niet echt hulp nodig had. Alsof het niet gewoon onze menselijke plicht is iemand te helpen!

  1. Uw boodschap is een geschenk uit de hemel! Ik ben blij dat mensen zoals u in deze onzekere chaotische tijden gelukkig nog bestaan.
   Dank u wel. Het gaat u goed.

  2. Beste Marleen,
   Geef even je adres, dan kom ik met 20 vrienden langs. Je woont er toch maar per ongeluk. Waarom zou jij meer recht hebben op het huis waar je woont dan wij?
   Zorg je voor een goed gevulde koelkast? Als je een baan hebt, is dat toch maar toevallig, dus waarom zou jij alleen van het salaris mogen genieten?
   We zijn toch allemaal mensen? Met dezelfde rechten?
   Deel al je bezit met ons, Marleen.
   Voordat miljoenen gelukszoekers het komen halen. Dan heb je geen keus meer.
   Naïviteit is mooi, maar op weg naar volwassenheid zul je een keer je ogen moeten openen voor de realiteit.

 35. Het toelaten van grote stromen emigranten in de vorm van gelukzoekers en/of politieke vluchtelingen heeft grote voordelen voor een minderheid, nl de grote bedrijven. Op die manier worden de lonen onder druk gezet en de samenhorigheid in de maatschappij wordt verbroken. De kosten worden verhaald op het sociale netwerk, oftewel de belastingbetaler, oftewel Jan met de Pet, wij dus. DAT, mijn beste, is macro economie. Daar waar de rijken alle vruchten eten die ze door anderen laten kweken en oogsten. Wij dus, de systeemslaven die iedere 4 jaar weer een nieuwe set trekpoppen uit mogen kiezen.
  Society, you crazy breed.. http://www.youtube.com/watch?v=v0_lp_PIYL0

  1. Cozmic, heel juist en to the point, maar mijn vraag is dan hoe gaan wij dit veranderen , groet !

  2. Jenne, dat is een goeie vraag. Mijn antwoord is dat ik het niet ga veranderen. Ik kan het spel wel leren doorzien en er zodoende op een voor mij gepaste wijze op reageren. Of niet reageren, wat dus ook een reactie is, zoals niet kiezen ook een keuze is.
   Mijn reactie is voornamelijk de marionetten in het spel niet te gaan haten of doodknuffelen. Van mij zie je ook geen verontwaardigde krokodillentranen over die arme dooie negertjes. Ik weet namelijk vrij zeker dat als ik ze ergens in de havens van noord Afrika had geprobeerd te waarschuwen over hun lot, dat niemand me had geloofd en dat ik uitgelachen en weggehoond zou worden, als niet bekogeld.
   That is reality @ work.
   Het enige dat ik er aan kan doen is dus het gestoorde theater aanschouwen, doorzien en zorgen dat ik er zo min mogelijk in meegezogen word. Zodra voldoende mensen dat kunnen en doen zou er een “wij” kunnen ontstaan. Die “wij” zouden een nieuwe realiteit kunnen veroorzaken zonder het oude te bevechten. Tot die tijd…. in mijn eigen midden blijven en van de prachtige lente genieten.

  3. En wat was er gebeurd, als je deze mannen in de haven van Noord-Afrika zinvolle perspectieven had gegeven….een veilige plek van rust?

  4. Ook hier herhaalt de geschiedenis weer. Na instorting van beschaving of rijk vindt altijd de grote trek plaats. Noemt het maar volksverhuizing. Dat is klare taal voor: vrijwillig of verplicht verkassen.
   Daarom hebben nestvlieders(trekvogels) een hoger bewustzijnsniveau dan de nestblijvers(thuisgangers). Voorbeelden van trekvogels: nomaden, woonwagenbewoners(gypsies), etc. Als altijd onderweg dan ben je imo echt soeverein.

  5. Coz, als ze in Afrika perspectieven zouden hebben, dan zouden ze nooit hun land verlaten, denk ik maar.
   Afrika is een van de continenten die al eeuwen misbruikt worden, door blanke valsspelers en hoogkapitalisten. Onder chantage worden politici omgekocht.
   Men stoort zich blijkbaar aan de kleur, heeft vooroordelen, en ja natuurlijk onze cultuur hier is compleet anders. Ik zou ook zeggen ´blijf daar´ maar dan wel met betere omstandigheden….en dat gebeurt niet, omdat het zo moet…
   Ik weet van een verhaal waar een heel scheep vol Europese joden voor de kust van de VS stond en niet mocht aan meren, omdat men niet wilde helpen.
   http://www.heijmerikx.nl/2007/02/06/kamp-westerbork-en-het-passagiersschip-de-stlouis/

  6. Cozmic, 41,2

   Zo zijn onze gewoontes, en zo doen wij het dan, plus dat voorlichten nooit werkt, hun blik staat op oneindig, zo doende doen ze zich zelf de das om.

  7. Monika 41,7

   Ik heb Africa +/- 5 keer bezocht, mooi land zo hier en daar, mensen net als overal zoeken de gemakkelijkste opportunités, van verantwoordelijkheid nemen hebben ze nog nooit gehoord, alle olifanten uitroeien om winst op korte termijn, kinderen maken, maar geen vader zijn, maar goed ze staan dichter bij de natuur, en zijn kei en keihard in hun benadering van het leven.
   Dat ze al heel lang gebruikt zijn en ook misbruikt ligt voor de hand, de Egyptenaren en andere noord Africaanse volkeren beschouwden zwart Africa als een onuitputtelijke bron van mensen, en materiaal.
   Ook de Europeanen, hebben er flink aan meegedaan om dit prachtige continent te beroven, maar zo is dit geregeld de sterkste wint, en neemd alles.
   Toch is het niet overal zo droevig gesteld er zijn veel plaatsen waar het leven nog gesapig ver kabbeld.

  8. Helemaal juist.
   Ter illustratie: De eerste oostblok generatie bouwvakkers was in de eerste jaren ’00 aan het werk in de Haagse Vogelwijk. Nee niet de Vogelaarswijk, maar daar waar de “rijke” Hagenaars wonen. De lage lonen van deze lieden waren de eerste tekenen van het verval.

 36. ik kom weer met dezelfde kanttekening, dat deze genocide dan wel al decennia gebeurd. het is er al zolang, en ook al zolang spoelen er lijken aan van bootvluchtelingen. ook vrouwen en kinderen zijn hierin de klos. voorop gesteld dat dit continent in uitgehold en leeggeroofd is het volgens mij bij de bootvluchtelingen zo dat zij vanwege de absurde verschillen tussen hier en daar dat men de oversteek wil maken. naarst veiligheidskwesties natuurlijk. als je niks meer te verliezen hebt…ik heb een tijd slachtoffers mensenhandel begeleid en daarvan lang een man die op zo’n boot de oversteek wist te maken. zijn reis vanuit midden-afrika duurde tien jaar!

  ik heb het hele verhaal uit moeten schrijven destijds voor de IND en daardoor een hoop mogen leren van hem. zo vertelde hij dat de oversteek door de Sahara een heel gevaarlijk punt is. maar dan kan je ook niet meer terug. daar zit een groepje gewelddadige zigeuners die de mensen die over willen steken richting noord-afrika, sommeren om geld af te dragen, heb je dat niet, of heb je geen familielid die dit kan regelen voor je, dan moet je in ruil daarvoor voor onbepaalde tijd voor hun werken als slaaf, de vrouwen worden daar vaak als seksslaaf gebruikt. aldaar worden er ook al vermoord. zo had hij geen geld, heeft daar een jaar moeten verblijven als slaaf. hij werkte als kok. hij heeft daardoor daar erg veel meegemaakt. het is een stuk land waar niemand over heerst, zo noemde hij het. als je dat eenmaal doorgekomen bent, dan het laatste stuk, in Noord-Afrika, dan ruik je de oversteek al, zei hij.

  sommigen vertoeven aldaar dan ook weer lang want er moet weer betaald worden eer je op een boot kan (dus moeten ze aan geld zien te geraken). er worden dan wel mooiere en betere boten beloofd dan ze er eenmaal opzitten, maar zover als ik van hem begreep wat dit allemaal echt vrijwillig. en kom je in een soort modus terecht van: ervoor gaan. je wordt snachts als groep vervoerd naar de plek waar de boot vertrekt, en door de sfeer die er hangt, de spanning, alles, ga je dan, en wil je ook, ondanks de enorme zenuwen. zijn boot was lek en zonk uiteindelijk ook. er werden ook vrouwen en kinderen als eerst uit de boot geduwd. velen zijn overleden. de sterktse overleefden, die lukte het om ergens aan te blijven hangen, waarop ze konden blijven dobberen. hij is uit het water gevist en naar Italië gebracht. en dit alles vrijwillig.
  hoe te bizar ook. vanuit daar, daar begon de echte ellende pas, want de handelaren zijn aldaar ook weer aanwezig om je verder te willen vervoeren in de vorm van leningen naar de rest van de EU, wat je dan weer terug moet betalen en vanzelfsprekend niet zomaar gaat en dus de uitbuiting vaak ontstaat. daar begon zijn dwang. ik moest met name onderzoeken op ontstaan van de dwang daar bij dwang/ uitbuiting e.d. sprake was, dan kans op verblijf in Nederland ontstaat, en zo leerde ik via hem, dat ook al was zijn reis door Afrika echt horror, de dwang ontstond pas in Italië (de dwang in de sahara is er eentje waar de wetgeving in NL mbt mensenhandel niets mee kon, daarvan wordt gezegd: keer terug of toen ze je vrij lieten, koos je om verder te reizen. ja na dat horrorverblijf wil je natuurlijk nooit meer terug die kant op, logisch). kortom, het is walgelijk dat dit gebeurd.

  elke dag komen er ook per vliegtuig weer mensen aan met valse documenten vanuit hetzelfde continent om hier in de illegale gedwongen prostitutie te belanden, via voodoo-rituelen worden ze gedwongen. schulden van 40.000 euro aan je handelaar zijn niet vreemd. en niet betalen is martel en moord op familie die achtergebleven is. ook dat heb ik al is meegemaakt met cliënten van daar. het is walgelijk, dat wil ik voorop stellen maar een bewuste genocide zoals de schrijver schrijft, zoals ik de verhalen ken, is het niet, kent het de nuance van extreme armoede en onveiligheid, het niks meer te verliezen hebben en daarom de gok erop te wagen.
  stel jij reist dit stuk, je kan niet meer terug, je stapt dan op het laatste moment niet op die boot, die laatste gedachte komt niet meer in je op. want het is namelijk geen keus; alleen de oversteek geeft kans op overleven, is wat men ervaart dan. ik moest dit toch even uitpennen van mezelf daar ik me echt irriteer aan de hysterie van nu, die ik echt plaatsvervangend pijnlijk vind voor allll die anderen die ook op doe boten gezeten hebben en men toen nog bij dacht: wat irritant die bootvluchtelingen, ze deden er niet toe. en mooi dat er nu bewustwording komt mbt tot dit verschrikkelijke probleem, alleen is de koker op de handelaar te kortzichtig. de handelaar is een snipper in dit proces. het is veel ingewikkelder dan dat. Afrika zou is gewoon gegund mogen worden wat zij verdiend; energie, water, en vooral rust!

 37. Het is heel goed mogelijk dat je het goed ziet Guido. Maar elke keer als ik zoiets lees, denk ik: ik ben ook vluchteling en nog wel in eigen land! Ik kan nergens meer heen en woon in een afgeschermd huis, in afwachting totdat ik vluchten kan naar gebieden (helaas het buitenland) waar het voor mij veilig is. Ik word namelijk doodziek van de grijze wolk die over nederland hangt: de kunstmatige elektromagnetische velden van draadloos communiceren. Nederland heeft de hoogste WiFi dichtheid! De overheid wil niks weten van gezondheidsschade die iedereen loopt. WAt een land.

  1. Voor de goede orde: de tekst die hierboven is afgedrukt is van iemand die een mail toezond..!! Zoals ook onder de bovenste foto staat.

 38. Ik ben een mens, geboren uit de buik van mijn moeder
  net zoals jij en alle andere mensen op onze wereld
  Opgegroeid met de liefde van mijn ouders en familie om me heen
  hopelijk net als jij en vele andere mensen op onze wereld
  Ik mocht naar school toen ik de leeftijd had om iets te leren
  hopelijk net als jij en vele andere mensen op onze wereld
  Ik leerde daar door de liefde die mijn leraren voor hun vak hadden
  hopelijk net als jij en vele andere mensen op onze wereld
  Ik had geen weet van problemen toen ik jong was
  hopelijk net als jij en vele andere mensen op onze wereld

  Ik werd ouder en begon te ontdekken dat er veel problemen waren in ons leven
  net als jij en vele andere mensen op onze wereld heb ik niet om problemen gevraagd
  Ik werd op een morgen wakker van veel geknal, ons land in een oorlog
  net als jij en vele andere mensen op onze wereld heb ik niet om een oorlog gevraagd
  Ik moest familie, vrienden, school en mijn land verlaten, niet wetend hoe mijn toekomst er uit zou zien.
  Net als jij en vele andere mensen op onze wereld heb ik niet om een onzekere toekomst gevraagd
  Ik kwam in aanraking met veel verschillende mensen met allen verschillende talen
  net als jij en vele andere mensen op onze wereld sprak ik deze talen niet, er werd veel aan mij gevraagd.
  Ik ben een bootvluchteling wachtend op zee,
  net als jij en vele andere mensen op onze wereld weet ik niet wat de morgen mij brengt.
  De dood?
  een nieuw begin?

  Ik vier elke dag mijn vrijheid, morgen kan het voorbij zijn.
  Ik ben weg van de oorlog, familie, vrienden en mijn land.
  Ik wil vrijheid voor alle mensen op onze wereld en ik hoop jij ook.

  Vier je vrijheid!

  Astrid de Jong

 39. Of de NWO hier iets mee te maken heeft? Ik zet mijn vraagtekens.
  Het lijkt mij meer, dat ISIS of één of andere moslim organisatie ongelovigen de kans geeft, min of meer gedwongen, levend het toekomstige kalifaat te verlaten.

 40. Dat is iets wat mij ook steeds opvalt, of hebben ze vrouwen en kinderen dan onder in het ruim? De meeste mannen vertellen ook dat ze naar europa willen om geld te verdienen voor het gezin?

 41. Bij buitenhof stelde Thierry Boudin een goede vraag.
  Eerst had hij gezegd dat doormiddel van bv een vlootblokkade de bootjes tegen gehouden zouden moeten worden en dat deze mensen dan met behulp van militaire interventie op bv de kust vanwaar zij willen vertrekken in grote opvangkampen zouden moeten worden opgevangen.
  Vervolgens stelde hij de vraag waar kies je voor dat ze naar hier blijven komen met het risico dat er in Europa een burgeroorlog uit zal breken of dat er een oorlog geriskeerd wordt buiten Europa op hun continent met bv IS?
  En vervolgens zij hij dan zou ik kiezen voor oorlog buiten Europa.

 42. Ik kom zopas van een vakantietje terug thuis. Ik wist niets van bootvluchtelingen, heb ook geen tv. Bootvluchtelingen bestaan sinds de tijd dat we onze eerste televisie “zagen”… 50 jaar geleden dus…Steeds weer met dezelfde desastreuze gevolgen… Vietnam en zo…remember… We ontmoetten vorige week een man uit Afrika en gingen erop af: “waarom ben je hier om die dingetjes te verkopen” brillen, halsbandjes, beeldjes, armbandje allemaal op een bord gehangen om dan ermee naar de mensen te gaan? Hij was echt super zwart van huidskleur. Duidelijk iemand die niet lang hier was. hij vertelde dat hij eveneens “op een erg vreemde wijze” hier was terecht kunnen komen en dat hij, nu hij dit eigen markt-jobke had: als leurder eigenlijk, wel genoeg had om elk jaar na het vakantie seizoen weer terug naar zijn familie te kunnen gaan in Afrika om dan het geld over gans de familie te verdelen. Hij was bij de gelukkigen. Als intellectueel was het een erg vreemde job maar hij was een tevreden mens geworden…

 43. LS…

  De duistere krachten die hier achter zitten zijn de Rothschild Zionisten Illuminatie Bilderberg Ashkenazi Khazaren. De zelfde die de 1 en 2 e oorlog hebben veroorzaakt en alle oorlogen daartussen in. De zelfde die verantwoordelijk zijn voor de moord op Kennedy en 9/11 etc. etc.

  1. Caesar.
   Inderdaad zij willen alle touwtjes in handen hebben en vinden dat er teveel mensen zijn dus alles wat dood en verderf zaait is precies in hun straatje net zoals wetten die gemaakt worden waardoor de burger steeds minder rechten overhoud en alsmaar minder middelen overhoud om voor zichzelf te zorgen laat staan tegen maatregelen zou kunnen nemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.