Advertentie

De piramide-UFO’s blijven zich melden..!


De piramide-UFO’s blijven zich melden..!

WantToKnow.nl/.be

x

Een aantal filmpjes die zijn ge-upload op YouTube, door dezelfde persoon. Het lijkt erop dat deze tijd en energie heeft gestopt de filmpjes te verzamelen. Onze tijd en energie ontbreekt echter om uitgebreid contact op te nemen met deze, waarschijnlijk Chinese YouTube-kanaal-verzorger. Maar voor ons gevoel is het hier dan nu ook even geen zaak van welles of nietes!

Wij willen je eigenlijk gewoon deze filmpjes laten ZIEN. En daarbij vermelden dat deze filmpjes natuurlijk naadloos aansluiten bij onze vorige artikelen over piramide-UFO’s. HIER en HIER. Eigenlijk spreken we over een dubbele piramide, die officieel een octaëder heet, zoals je die hiernaast rechts ziet draaien. Dit zijn dus eigenlijk twee vier-vlakkige piramides, met de vierkante bases tegen elkaar geplakt.

Het is erg jammer dat er bij de uploads van deze YouTube-video’s niet méér informatie vermeld staat, dan dat er ‘verder geen informatie beschikbaar is’. Wij vinden het in ieder geval uiterst opvallend, to say the least, dat het opnieuw precies dezelfde vormen UFO’s zijn, die we eerder meldden. Alle filmpjes zijn eind januari ge-upload.

Het eerste filmpje toont een piramide-UFO, waarvan de twee piramide-vlakken tegen elkaar in lijken te draaien..! Een fascinerende opname..
x

x
De tweede video is ge-upload door dezelfde Chinese bron en is van eind Januari 2011. Opvallend hierbij is de vaker gespotte, kleine satelliet-ufo die om de grote octaëder draait. Hierdoor lijkt de luchtballon-optie te vervallen, zo lijkt het althans! 
Z

Z

Bij dit uiterste korte filmpje hieronder is het o.i. bijzonder dat de opname van ónder de UFO is gemaakt. Let op de regen van kleine projectielen die uit deze piramide-UFO schijnen te schieten.

x
Het vierde filmpje hieronder, heeft een totaal andere sfeer dan de vorige filmpjes. Vanuit de wolken van een zware regenbui verschijnt weer een piramide-UFO..!

X
Dit vijfde filmpje is vanuit een raam gemaakt en heeft weer een volledig andere sfeer dan de vorige opnames. Opvallend is overigens wel dat bijna alle opnames in zwart/wit zijn..! Of is het weer zo slecht op de meeste, dat er geen kleur te onderscheiden valt..?!


X

Dit filmpje toont opnieuw een piramide-UFO, maar dit keer niet in China, maar boven het Spaanse stadje Alcobendas, een voorstadje van Madrid. Het is echter wel ge-upload door dezelfde Chinese YouTube-bron.

X
Hieronder een Chinees TV-nieuwsjournaal dat een aantal van deze piramide-UFO’s in één nieuwsbericht laat zien..!!

X
Tot slot een nieuwsbericht, weer uit China, met een piramide-UFO die zich midden in een heftige onweersbui ophoudt!!

x
Naar ons idee is deze piramide-vormige UFO een té vaak gesignaleerde vorm in té veel verschillende gebieden om hier te gaan spreken over een HOAX. Er zijn natuurlijk wel allerlei tussenmogelijkheden om een HOAX te creëren, maar nogmaals, het gaat ons er hier niet om welles/nietes..! Wordt ongetwijfeld vervolgt..

x

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.