Advertentie

Vallen Arjen Lubach, RTL én DWDD door de mand..??


 

x

loesje media vervormen nieuws

xx

x

x

Vallen Arjen Lubach, Olaf Koens/RTL en DWDD door de mand..??

2016 © WantToKnow.nl/be

x

gekochte-journalisten-ulfkotte
(klik voor link naar bookshop)

Hoe is het mogelijk; wij konden onze ogen niet geloven toen we het zagen.. Voorgekauwde journalistiek van een niveau zoals je dat alleen in bijvoorbeeld de VS zou verwachten. Een voorbeeld ervan laten we ook onder óns verhaal hieronder zien. Hoe is het mogelijk dat de publieke omroep een volledig voorgekauwd interview met oud-RTL-Rusland-correspondent Olaf Koens op deze wijze in beeld brengt. De man is terug uit Rusland, schrijft daar een boek over en vervolgens komt er een commercial, want zo mag je een voorgekauwde boodschap toch wel noemen, over dit boek bij 2 zogenaamd kritische VPRO- en de VARA-programma’s..

Natuurlijk is dit voorgekookt en met de redacties van de beide programma’s besproken, waarbij de VARA met ‘DeWereldDraaitDoor’ van Mathijs van Nieuwkerk nog wel het voordeel van de twijfel heeft. Zij zonden op 15 september 2015 het eerste interview uit. Maar wel totaal dus ‘gescript’, waarbij zelfs de discussie volledig volgens een spoortreintje liep.. Waar heeft deze Olaf Koens deze commerciële aandacht voor zijn boek bij DWDD dan aan te danken..?? Lijkt ons een logische vraag, toch?

Dat Arjen Lubach volledig de weg kwijt lijkt te zijn, na zijn krankzinnige propaganda voor vaccins en vaccinaties, afgelopen zondag 23 oktober, is ons inmiddels duidelijk. Het beeld van dit interview past daarin ook naadloos. Klakkeloos een programma in elkaar zetten met voorgekauwde commerciële verhalen en/of overheidspropaganda rondom de uiterst discutabele vaccinatie-problematiek. Wij weten niet wat hier speelt, want ook de ‘spontane’ gesprekken, na de inleiding, zijn bijna een 1 op 1 kopie van elkaar..

Dus. Wie het weet mag het zeggen, maar wij dachten je deze info niet te moeten onthouden. Wat is er, kortgezegd, nou zo speciaal aan het boek van Koens..?? Reden voor een groot interview..? Beloning voor verrichtte diensten..?? We zien een groot deel van het ‘interview’ weer bestaan uit het Poetin/Rusland-bashen, wat alle Nederlandse journalisten als kippen zonder kop lijken te doen.. Blindelings orders volgen? Beloning achteraf via 2 in-elkaar-geknutselde boekpromoties.?? Dat de spontane factor van BEIDE interviews twijfelachtig is, lijkt ons duidelijk..

Wij kunnen in ieder geval de overeenkomst met het onlangs in het Nederlands vertaalde boek van dr. Udo Ulfkotte niet missen.. De titel van het boek (hierboven de cover) in het Nederlands: ‘Gekochte journalisten’. Maar wij geven graag onze mening voor een betere verklaring.

X

Wellicht ken je de soortgelijke verhalen van de Amerikaanse televisie, waarbij een complete batterij van zogenaamde journalisten, als kippen-zonder-kop HETZELFDE ei legt, dat ook al door zo’n 20 andere kippen wordt gelegd.. En bedenk hierbij, dat je dus zit te kijken naar concurrerende nieuwszenders, waarbij je in de VS moet denken aan ABC, NBC en FOX. Deze bedrijven zouden geen enkele moeite onbenut moeten laten om hun kijkers EIGEN producten/programma’s te tonen, onderscheidend van de concurrenten. Enfin, kijk zelf:

Mocht je verdere interesse hebben om meer informatie te krijgen over dit voorgekookte ‘nieuws’ en hoe dit in de VS al is uitgegroeid tot de meest sluwe manier van brainwashing, mind control en propaganda, dan kun je dat in deze 45-durende documentaire-film zien. Hierbij zul je -wellicht tot je ontzetting- ook het gebruik van crisis-acteurs in de nieuwspropaganda zich zien ontwikkelen. Geen middel wordt geschuwd om jou maar een valse-waarheid te presenteren als ‘waarheid’.. Geen middel wordt geschuwd, om de waarheid voor je te verbergen..

 

yogananda-skepsis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.